COMAP: VAN DE WARMTEBRON TOT HET WARMTEAFGIFTESYSTEEM, ALLE OPLOSSINGEN VOOR ENERGIE-EFFICIËNTE SYSTEMEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COMAP: VAN DE WARMTEBRON TOT HET WARMTEAFGIFTESYSTEEM, ALLE OPLOSSINGEN VOOR ENERGIE-EFFICIËNTE SYSTEMEN"

Transcriptie

1 TECHNISCHE ONDERSTEUNING Onze technische dienst beantwoordt al uw specifieke vragen en staat onze commerciële medewerkers bij. Dit team van specialisten begeleidt u bij het ontwerp van uw installaties zodat voor elk project de meest efficiënte oplossingen kunnen uitgewerkt worden. We berekenen het vereiste vermogen van de vloerverwarming naargelang de verwachtingen van uw klant en de technische eigenschappen van het gebouw. We bieden antwoorden op alle installatieproblemen of technische vragen op de werf. VOORBEREIDENDE BEREKENING EN GEDETAILLEERDE VOORSTUDIE Ons intern studiebureau bouwt op tientallen jaren ervaring inzake vloerverwarming om u het beste systeem en de meest geschikte producten te helpen kiezen. Na goedkeuring van de offerte voeren we gratis een gedetailleerde studie uit. Die lijst al het materiaal op dat u nodig hebt om het vloerverwarmingssysteem in de beste omstandigheden een optimale prestatie te verzekeren. WEBSITE: ONLINE PRODUCTINFO Op de website van COMAP vindt u alle informatie over onze producten. Daarnaast kunt u er steeds de meest recente versies van onze brochures, catalogi en andere technische documenten downloaden. LEVERING Met het oog op een vlotte installatie van de vloerverwarming zorgen onze logistieke teams ervoor dat alles op het juiste moment wordt geleverd. Onze distributiepartners leveren uw benodigdheden op de werflocatie. Contacteer uw COMAP vertegenwoordiger voor de leveringsvoorwaarden. Fotorechten: Vintage - Frédéric Olmo - COMAP - Ultimum advertising - Ref _ _NLB COMAP: VAN DE WARMTEBRON TOT HET WARMTEAFGIFTESYSTEEM, ALLE OPLOSSINGEN VOOR ENERGIE-EFFICIËNTE SYSTEMEN Al meer dan 60 jaar bevestigt COMAP zijn expertise op het vlak van sanitaire en warmtesystemen. De koppel- en inregelsystemen van COMAP verminderen het globale energieverbruik van gebouwen en verhogen tegelijk het comfort en de veiligheid. COMAP brengt ook producten voor de behandeling van water op de markt. COMAP is bijgevolg de enige internationale ontwerper en fabrikant die totaaloplossingen aanbiedt van de warmtebron tot de warmteafgifte. Onze producten en systemen worden in Europa gefabriceerd en ontwikkeld in de studiebureaus en fabrieken van de Groep. De Franse industriële groep beschikt over een commercieel netwerk in 20 landen en telt zo n 1000 medewerkers. Sinds 2006 maakt COMAP deel uit van de beursgenoteerde Aalberts Industries (AI) Groep. COMAP Belux Alsembergsesteenweg Dworp - België +32 (0)

2 Volledig systeem voor vloerverwarming

3 VLOERVERWARMING OP MAAT Het Biofloor vloerverwarmingssysteem van COMAP zorgt voor maximaal comfort én energiebesparing, het resultaat van meer dan een halve eeuw expertise. + TOTAALSYSTEEM Biofloor is opgevat als een volledig systeem dat alle componenten bevat om een antwoord te bieden op de specifieke noden van elke situatie. 10 JAAR GARANTIE COMAP geeft een garantie van 10 jaar op zijn complete vloerverwarmingssystemen. Meer informatie vindt u in de garantievoorwaarden van COMAP. + TOPPRESTATIES De belangrijkste onderdelen de PEX-buizen en de kunststofverdeler 9000TP worden gefabriceerd in de Europese fabrieken van COMAP. De andere componenten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteit en efficiëntie. De polyamide Biofloor-verdeler is niet alleen ideaal voor vloerverwarming, maar ook voor vloerkoeling. Hij zorgt dus zowel s zomers als s winters voor een optimaal comfort.

4 IN LIJN MET DE HUIDIGE REGELGEVING + EENVOUDIGE INSTALLATIE Elk onderdeel van dit systeem werd geselecteerd op basis van de eenvoudige installatie en de inzetbaarheid in alle configuraties. DE EPB-REGELGEVING De energieprestatieregelgeving (EPB) is van toepassing op alle (verwarmde en/of gekoelde) gebouwen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning nodig is bij nieuwbouw, renovatie en transformatie. De plaatsing van een vloerverwarmingssysteem op lage temperatuur heeft een positieve invloed op de E-waarde van een gebouw. Bovendien kunnen de prestaties van dit systeem geoptimaliseerd worden met een geïsoleerde vloerplaat die de warmteverliezen vermindert. Een kamerthermostaat in elke ruimte en een voeler die continu de buitentemperatuur meet, vormen bovendien een efficiënte combinatie voor de regeling van de temperatuur in het gebouw. 9000TP VERDELER De modulaire verdeler 9000TP bestaat uit polyamide met glasvezels werd versterkt. by dat COMAP Op de werf zorgt deze verdeler voor aanzienlijke tijdwinst en een maximale flexibiliteit. Volledig modulair: groepen kunnen op de werf op elk moment toegevoegd of weggenomen worden. Monteerbaar in eender welke positie, ook wanneer de leidingen van boven de verdeler komen. Bij levering uitgerust met thermometers en automatische ontluchters. leplus BIOFLOOR REKENSOFTWARE Uw gepersonaliseerde Biofloor-offerte in enkele muisklikken: Geefby het COMAP soort project en uw keuzecriteria in in de Biofloorberekeningssoftware. Op basis van die informatie adviseert COMAP u het meest geschikte vloerverwarmingssysteem en worden de prijzen berekend op basis van het ingegeven project. Personaliseer de offerte met uw logo en de prijs voor de leplus plaatsing voor u ze naar uw klant stuurt. In deze fase kunt u ook een productbrochure toevoegen. In uw persoonlijke omgeving kunt u later al uw offertes opnieuw bekijken of kunt u op basis van uw voorkeuren nieuwe projecten aanmaken. Registreer u begin 2016 volledig kostenloos op onze website rubriek COMAP diensten.

5 EEN BIOFLOOR-OPLOSSING VOOR ELK PROJECT... Dankzij een jarenlange ervaring in het uitwerken van oplossingen voor vloerverwarming kan COMAP u de meest geschikte oplossing adviseren voor elk van uw projecten: INDIVIDUELE WONING Eenvoudige installatie en optimaal comfort BIOFLOOR PLUS NOPPEN- OF BIOFLOOR TACKER SYSTEMEN OP PUR ISOLATIE. DRAADLOZE BIOFLOOR CONNECT REGELING. MODULAIRE KUNSTSTOFVERDELER 9000TP. VERHOOGDE BETROUWBAARHEID DANKZIJ 5- LAAGSE ZUURSTOFDICHTE BIOPEX-BUIS (Ø 16). COLLECTIEVE WOONEENHEID Flexibiliteit en competitiviteit BIOFLOOR TACKERSYSTEEM, EENVOUDIGE PLAATSING EN BUIZEN KUNNEN EXACT OP BEREKENDE AFSTAND GELEGD WORDEN. BEDRADE REGELING. VERDELER IN MESSING V LAAGSE ZUURSTOFDICHTE BIOPEX-BUIS, BESCHERMD TIJDENS DE WERKEN. (Ø16 OF Ø20)... EN KEUZE À LA CARTE Dankzij het moduleerbare gamma kunt u ook zelf uw Biofloor-componenten kiezen in functie van de specifieke eigenschappen van uw project. COMAP biedt u een breed gamma systemen en toebehoren voor specifieke toepassingen. COMPLEMENTAIRE OPLOSSINGEN BIOFLOOR PLUS BIOFLOOR TACKER BIOFLOOR DRY BIOFLOOR RAIL Noppensysteem Tackersysteem Voor kleine renovatie- en nieuwbouwprojecten Voor muurverwarming en renovatie

6 RT 2012 RUSTHUIS, SCHOOL OF KINDERDAGVERBLIJF Maximaal comfort et veiligheid BIOFLOOR TACKERSYSTEEM. DRAADLOZE BIOFLOOR CONNECT REGELING. MODULAIRE KUNSTSTOFVERDELER 9000 TP, VLOERKOELING IN DE ZOMER. ZUURSTOFDICHTE BIOPEX-BUIS (Ø16 OF Ø20). VERDELER KAN IN AFSLUITBARE KAST GEPLAATST WORDEN EN GARANDEERT ZO DE VEILIGHEID VAN DE INSTALLATIE. INDUSTRIE Betrouwbaarheid en competitiviteit BIOFLOOR GRID DRAAGNETSYSTEEM, IDEAAL VOOR GROTE OPPERVLAKKEN. VERDELER IN MESSING V LAAGSE ZUURSTOFDICHTE BIOPEX-BUIS, BESCHERMD TIJDENS DE WERKEN. (Ø16 OF Ø20) BIOFLOOR GRID Draagnetsysteem KOMBIMIX, ALL-IN-ONE POMPGROEP Volledig geïntegreerde ontkoppelingsmodule voor dubbele circuits. Kan zowel een vloerverwarmingscircuit als een radiatorkring voeden. Aansluiting van derde circuit voor warmwaterboiler mogelijk. Compatibel met alle inregelsystemen van verwarmingsketels en met draadloze Biofloor Connect regeling.

7 BIOFLOOR CONNECT, COMFORT BINNEN HANDBEREIK De temperatuur draadloos regelen? Een koud kunstje dankzij de Biofloor Connect regeling van COMAP. Met een radiogestuurde module, thermostaten en servomotoren voor de aansturing van de circuits regelt u de temperatuur in elke aparte ruimte perfect af. EENVOUDIGE INSTALLATIE De aansluiting van de thermostaten op de controlemodule is in enkele seconden gebeurd, dankzij de bidirectionele radiotechnologie op frequentie 868 MHz. De geïntegreerde functionaliteiten herleiden de programmering en de opstart tot enkele zeer eenvoudige stappen. BEWEZEN EFFICIËNTIE De Control Accuracy (CA) van de Biofloor Connect bedraagt slechts 0,5K. Deze regeling is dus uiterst nauwkeurig en draagt bijgevolg bij tot de energieprestaties van de volledige installatie. De CA-waarde werd door een onafhankelijke instantie gecertificeerd: eu.bac - European Building Automation and Controls Association. BEDIENING VANOP AFSTAND De Biofloor Connect is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Voor de eindgebruiker is de bediening van zijn vloerverwarming op die manier kinderspel. De digitale weergave op de thermostaat, de eenvoudige en intuïtieve menu s, de via LED visualiseerbare functies op de controle-eenheid, maar ook de smartphone-app zorgen voor de feilloze regeling van de temperatuur vanop afstand. WAT IS DE CA VAN EEN INREGEL- SYSTEEM? De Control Accuracy (CA) verwijst naar de nauwkeurigheid van de regeling en dus naar de prestaties ervan. De CA wordt meegenomen in de berekeningssoftware en bepaalt in welke mate een vloerverwarmingssysteem geschikt is voor een nieuwbouw- of renovatieproject. BIOFLOOR CONNECT APP GRATIS voor smartphone en tablet Elke thermostaat monitoren en aansturen vanaf uw smartphone of tablet? Download de Biofloor Connect app.

8 4 GOEDE REDENEN OM VOOR COMAP TE KIEZEN 1 Betrouwbaarheid van een gerenommeerd merk COMAP heeft meer dan 60 jaar ervaring als specialist van aansluitsystemen, regelsystemen en waterbehandeling. De technologieën voor vloerverwarming die COMAP op basis van die expertise ontwikkelde, garanderen bijgevolg dezelfde hoge prestaties. De totaaloplossingen van COMAP tussen de warmtebron en het warmteafgiftesysteem optimaliseren de prestaties van uw installaties. 4 COMPLEMENTAIRE GAMMA S Bewezen technologieën voor zowel nieuwbouw als renovatie. Professionele, snellere en veiligere montage met het oog op duurzame en efficiënte installaties, conform de nieuwste energieprestatienormen en milieuvereisten. Temperatuurregeling van warmteafgiftesystemen Een breed gamma innovatieve 2 oplossingen Innovatie vervult een sleutelrol binnen onze strategie. Zo slagen we erin oplossingen te ontwikkelen die niet alleen almaar betere prestaties leveren, maar er ook steeds beter uitzien. Statische en dynamische strangregelventielen 3 Een nauwe band met onze klanten Onze relatie met onze partners berust op vertrouwen en nabijheid. Zo kunnen we onze oplossingen afstemmen op de verwachtingen van de installateurs. We helpen u de optimale prestaties te bereiken en bezorgen u een lengte voorsprong op het vlak van energie-efficiëntie. Pompgroepen - Kombimix Technische ondersteuning op elk 4 moment COMAP biedt technische ondersteuning in elke fase van uw project, van de keuze van de producten en de dimensionering van de installatie tot de indienststelling. Systeem op basis van perskoppelingen en meerlagenbuizen

Complexe uitdaging, eenvoudige oplossing. AutoSar Zelfuitbalancerende thermostaatkraan

Complexe uitdaging, eenvoudige oplossing. AutoSar Zelfuitbalancerende thermostaatkraan Complexe uitdaging, eenvoudige oplossing Zelfuitbalancerende thermostaatkraan UITBALANCERING, EEN NOODZAAK Hydraulische uitbalancering compenseert de ongelijke debietverdeling in een verwarmingsinstallatie,

Nadere informatie

Strangregelventielen. control solutions. control solutions

Strangregelventielen. control solutions. control solutions Strangregelventielen Hydraulisch evenwicht compenseert ongelijke debieten en drukverschillen die gecreëerd worden door de opbouw van een installatie ( hoogte van het gebouw, afstand tot de hoofdleiding,

Nadere informatie

Meerlagen pers- en buissystemen

Meerlagen pers- en buissystemen Meerlagen pers- en buissystemen TOEPASSINGEN* Drinkwater Sanitair Warm Water Verwarmingsnetten Vloerverwarming/koeling Koud water Thermische zonnesystemen DE VOORDELEN VAN EEN COMPLEET EN BEPROEFD SYSTEEM

Nadere informatie

Perssystemen voor stalen koppelingen en buizen

Perssystemen voor stalen koppelingen en buizen Perssystemen voor stalen koppelingen en buizen TOEPASSINGEN * Drinkwater Sanitair Warm Water Verwarmingssystemen Vloerverwarming en koeling Ijswater XPress inox Zonneenergie! XPress staalverzinkt VOORDELEN

Nadere informatie

Smatrix. Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie

Smatrix. Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie Smatrix Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie 02 l Uponor Smatrix Uponor Smatrix: optimaliseert binnenklimaat, energiemanagement en kosten

Nadere informatie

TECEfloor. Het complete programma voor vloerverwarming, vloerkoeling en betonkernactivering NIEUW

TECEfloor. Het complete programma voor vloerverwarming, vloerkoeling en betonkernactivering NIEUW TECEfloor Het complete programma voor vloerverwarming, vloerkoeling en betonkernactivering NIEUW 2 TECEfloor, het complete systeem TECEfloor SLQ Alles doordacht, alles getest, alles past! TECEfloor, het

Nadere informatie

Voor elk verwarmingsysteem een Round die past

Voor elk verwarmingsysteem een Round die past Voor elk verwarmingsysteem een Round die past Vertrouwde werking. Vernieuwde functionaliteit. Verfijnd design. Ronduit de meest logische keuze. P2 Het rondje van Honeywell De eenvoudige bediening? Die

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

COMAP Academy Training program 2016

COMAP Academy Training program 2016 COMAP Academy Training program 2016 De opleidingen worden steeds gegeven in kleine groepen van maximaal 8 en minimaal 2 installateurs die doorgaan in ons eigen opleidingscentrum in Dworp / Alsemberg. Deze

Nadere informatie

ECHTE WARMTE ZIE JE NIET. VLOERVERWARMING

ECHTE WARMTE ZIE JE NIET. VLOERVERWARMING ECHTE WARMTE ZIE JE NIET. VLOERVERWARMING IN DEZE BROCHURE 05 COMAP en de Romeinen 07 Altijd een oplossing 09 Biofloor Plus noppensysteem 11 Biofloor Tacker 13 Biofloor Dry 15 Biofloor Grid 17 Biofloor

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling

Nadere informatie

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING TECHNEA duurzaam AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING OVER AT-TEC Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van warmtepompen van

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming

Meer comfort met vloerverwarming Meer comfort met vloerverwarming Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren vloerverwarmingsleidingen,

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming _vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1

Meer comfort met vloerverwarming _vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1 Meer comfort met vloerverwarming 2170946_vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1 29-08-17 10:16 Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson

Nadere informatie

(Na)regelingen voor vloerverwarmingsinstallatie.

(Na)regelingen voor vloerverwarmingsinstallatie. (Na)regelingen voor vloerverwarmingsinstallatie. Steeds vaker komt het echter voor dat de installatie per vertrek geregeld wordt, middels een kamerthermostaat en per groep en/of radiator middels een zôneklep.

Nadere informatie

AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 4-18 KW TECHNEA WARMTEPOMPEN HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING

AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 4-18 KW TECHNEA WARMTEPOMPEN HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING TECHNEA duurzaam AARDWARMTEPOMP 4-18 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING Specialist duurzame installatietechniek 058-288 47 39 info@technea.nl www.technea.nl

Nadere informatie

PHAROS, NIEUW GAMMA COMBI-VLOERVERWARMINGSKETELS

PHAROS, NIEUW GAMMA COMBI-VLOERVERWARMINGSKETELS Gas Zonne-energie PHAROS, NIEUW GAMMA COMBI-VLOERVERWARMINGSKETELS PERSMAP Januari 2014 PHAROS: DE ALLES-IN-ééN -ZUILEN Om de kwaliteit van haar oplossingen te verbeteren en tegelijk te beantwoorden aan

Nadere informatie

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan:

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan: WERKINGSPRINCIPE De Arianext oplossingen verzekeren de productie van verwarming en sanitair warm water. Ze bestaan uit twee modules: > De buitenmodule : deze haalt, zelfs hartje winter, de energie uit

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

Bouw op Uponor met Smatrix. Meer comfort met minder energie het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling

Bouw op Uponor met Smatrix. Meer comfort met minder energie het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Bouw op Uponor met Smatrix Meer comfort met minder energie het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling 02 l Uponor Smatrix Uponor Smatrix: optimaliseert binnenklimaat, energiemanagement

Nadere informatie

Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer controle evohome biedt de overtreffende trap op het gebied van controle. Door middel van het overzichtelijke bedieningspaneel of de HR92 radiatorregelaar(s)

Nadere informatie

Echte warmte zie je niet. VLOERVERWARMING

Echte warmte zie je niet. VLOERVERWARMING Echte warmte zie je niet. VLOERVERWARMING In deze brochure 05 COMAP en de Romeinen 07 Altijd een oplossing 09 Biofloor Plus noppensysteem 11 Biofloor Tacker 13 Biofloor Dry 15 Biofloor Grid 17 Biofloor

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Een nieuwe kijk op houtenergie

Een nieuwe kijk op houtenergie Een nieuwe kijk op houtenergie HOUT EEN MODERNE ENERGIEBRON AUTHENTIEK EN TOEKOMSTGERICHT In Europa is hout de primaire bron van duurzame energie. Duizenden gezinnen hebben een houtkachel ter beschikking.

Nadere informatie

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels Gas Zonne-energie PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels > Energiebesparingen > Optimaal comfort bij verwarming en productie van sanitair warm water > Beperkt gebruik vloeroppervlak > Ideaal bij intensief

Nadere informatie

<< www.dedietrich.be >> Premys

<< www.dedietrich.be >> Premys ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Premys VERWARMING EN sanitaire WARMWATER EASYLIFE Comfort is de essentie, daar kan u op vertrouwen >> Gegarandeerde kwaliteit >> Onbeperkt warmwater

Nadere informatie

Uw juiste keuze voor vloerverwarming

Uw juiste keuze voor vloerverwarming Uw juiste keuze voor vloerverwarming de referentie voor professionals COMAP producten en systemen kennen een rijke traditie en worden al vele tientallen jaren in miljoenen woningen en gebouwen in heel

Nadere informatie

MEER COMFORT Comfortabele ventilatie van Zehnder. Gezond, energie-efficiënt en innovatief.

MEER COMFORT Comfortabele ventilatie van Zehnder. Gezond, energie-efficiënt en innovatief. Designradiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean Air Solutions MEER COMFORT Comfortabele ventilatie van Zehnder. Gezond, energie-efficiënt en innovatief. 1 COMFOAIR Q

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

24/7 vanaf elke locatie de verwarming in uw huis regelen met de Danfoss Link App

24/7 vanaf elke locatie de verwarming in uw huis regelen met de Danfoss Link App Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

geotherm 3 kw warmtepomp

geotherm 3 kw warmtepomp geotherm 3 kw warmtepomp Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met de geotherm 3 kw warmtepomp

Nadere informatie

Product. informatie. voor de consument. Remeha thermostaten / België

Product. informatie. voor de consument. Remeha thermostaten / België Product informatie voor de consument Remeha thermostaten 2016-2017 / België Remeha thermostaten Remeha isense (RF) De slimste kamerthermostaat Met de Remeha isense zet Remeha een nieuwe standaard voor

Nadere informatie

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING MEER COMFORT MET VLOER- VERWARMING UNIEK INZICHT IN VLOEREN Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren vloerverwarmingsbuizen,

Nadere informatie

RUIMTETEMPERATUUR- EN WARMTEPOMPREGELING. alpha home. De beste manier om ruimtetemperatuuren warmtepompregeling te combineren.

RUIMTETEMPERATUUR- EN WARMTEPOMPREGELING. alpha home. De beste manier om ruimtetemperatuuren warmtepompregeling te combineren. RUIMTETEMPERATUUR- EN WARMTEPOMPREGELING alpha home www.alpha-innotec.com De beste manier om ruimtetemperatuuren warmtepompregeling te combineren. alpha home alpha home u heeft het thuis voor het zeggen.

Nadere informatie

ECODESIGN & ENERGY LABELLING ACV GIDS

ECODESIGN & ENERGY LABELLING ACV GIDS ECODESIGN & ENERGY LABELLING ACV GIDS ECODESIGN NAAR EEN STEEDS GROENER WORDENDE ENERGIE! Sinds september 2015 is de Europese Ecodesign-verordening van kracht. Die heeft als doel de impact op het milieu

Nadere informatie

Voor elk verwarmingsysteem een Round die past

Voor elk verwarmingsysteem een Round die past Voor elk verwarmingsysteem een Round die past Vertrouwde werking. Vernieuwde functionaliteit. Verfijnd design. Ronduit de meest logische keuze. P2 Het rondje van Honeywell De eenvoudige bediening? Die

Nadere informatie

VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW

VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW Alles rondom Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst: In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit

Nadere informatie

UW WARMTECOMFORT, ZORG ER ZELF VOOR VANOP AFSTAND

UW WARMTECOMFORT, ZORG ER ZELF VOOR VANOP AFSTAND UW WARMTECOMFORT, ZORG ER ZELF VOOR VANOP AFSTAND EENVOUDIG, OVERAL, ALTIJD. DE INTELLIGENTE THERMOSTAAT. Comfort thuis: eenvoudig, overal, altijd. www.riello.com/ricloud COMFORT THUIS... EENVOUDIG 2 RiCLOUD,

Nadere informatie

Energiebesparing en comfort met Comap radiatorappendages

Energiebesparing en comfort met Comap radiatorappendages Energiebesparing en comfort met Comap radiatorappendages Beste installateur, Natuurlijk kent u VSH. Vooral ons brede assortiment fi ttingen van metaal tot kunststof is bij u bekend. En dat is logisch,

Nadere informatie

TOTAALOPLOSSING VOOR VERWARMEN & KOELEN VAN VLOER EN WAND.

TOTAALOPLOSSING VOOR VERWARMEN & KOELEN VAN VLOER EN WAND. TOTAALOPLOSSING VOOR VERWARMEN & KOELEN VAN VLOER EN WAND. Calculatie Engineering Systeemontwerp Projectbegeleiding Materialen Installatie Service magnumprojectservices.nl HELDER. IN KWALITEIT EN SERVICE.

Nadere informatie

Vertrouwde vorm voor modern comfort

Vertrouwde vorm voor modern comfort Honeywell Round Het gevoel van thuis Vertrouwde vorm voor modern comfort Duurzaamheid van 1960 is klaar voor de toekomst In 2015 wordt hij 55, maar hij weet van geen ophouden als een trouwe werknemer van

Nadere informatie

3, 4 en 5. Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water

3, 4 en 5.  Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde hoeveelheid warm water 3, 4 en 5 Avanta 24c CW3 Gemiddelde hoeveelheid warm water Het CW3 model (Gaskeur CW3) heeft een maximaal cv-vermogen van 21,6 kw en levert 10 liter warm water van 40 C per minuut. Avanta 28c CW4 Bovengemiddelde

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE De uitstekend voor renovatie geschikte verwarmingsketels bieden u het 0/L 0/V stookolie met de Eco-NOx, die speciaal ontwikkeld is om bij tot de bescherming van het milieu. 0/L 0/V De verwarmingsketels,

Nadere informatie

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent.

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent. JunkersControl CT 100 Eenvoudig. Intelligent. Handset niet inbegrepen. JunkersControl CT 100 De JunkersControl CT100 is de eerste van een nieuwe generatie Junkers-regelingen. De JunkersControl is een slimme,

Nadere informatie

Tempro. Warmte die u verdient

Tempro. Warmte die u verdient Tempro. Warmte die u verdient Als u overweegt vloerverwarming te installeren, maakt u met Tempro de juiste keuze. U verzekert zich van kwalitatief hoogstaande producten tegen een aantrekkelijk prijsniveau.

Nadere informatie

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT EN ZONDER ZORGEN!

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT EN ZONDER ZORGEN! TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT EN ZONDER ZORGEN! Voor een naadloze uitvoering, installatie en oplevering van ventilatiesystemen van topkwaliteit in uw bouw-, werk- of woonproject WAAR WE VANDAAN KOMEN Gerenommeerd

Nadere informatie

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Naneo CONDENSERENDE GASWANDKETEL EASYLIFE De essentie van condensatie >> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Verdeler-verzamelaars, FHF

Verdeler-verzamelaars, FHF Toepassing Verdeler-verzamelaars FHF worden primair gebruikt voor de waterdistributie in systemen met vloerverwarming of vloerkoeling. Naast het verzorgen van de waterdistributie kunnen de FHF verdelerverzamelaars

Nadere informatie

Luchtbehandelingscentrales

Luchtbehandelingscentrales Luchtbehandelingscentrales Ecostar: volledig naar wens aan te passen, zowel custom kast als regeling De Ecostar luchtbehandelingskast is een uitgebreide totaaloplossing op maat gemaakt per project: inclusief

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING MEER COMFORT MET Radson Vogelsancklaan 250 B-3520 Zonhoven T +32 (0)11 81 31 41 info@radson.be www.radson.com Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder

Nadere informatie

Remeha etwist. Verdraaid slim te bedienen

Remeha etwist. Verdraaid slim te bedienen Remeha etwist Verdraaid slim te bedienen etwist op een rij: Moderne kamerthermostaat met internet connectiviteit Altijd en overal te bedienen dankzij de app voor smartphone of tablet Houd rekening met

Nadere informatie

Meer efficiency, meer comfort, minder kosten: de revolutionaire draadloze ruimtetemperatuurregeling met het Dynamisch Energie Management (DEM)

Meer efficiency, meer comfort, minder kosten: de revolutionaire draadloze ruimtetemperatuurregeling met het Dynamisch Energie Management (DEM) VERWARMEN/KOELEN D R A A D LOZ E R U I M T E- T E M P E R AT U U R R E G E L I N G MET DEM Meer efficiency, meer comfort, minder kosten: de revolutionaire draadloze ruimtetemperatuurregeling met het Dynamisch

Nadere informatie

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Selectiegids Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Vanuit één centraal punt, regelt Danfoss Link draadloos de verwarming en eventueel vloerkoeling voor de gehele woning. Alle systeemcomponenten

Nadere informatie

Smart and simple cabling solutions*

Smart and simple cabling solutions* Smart and simple cabling solutions* 19 Een exclusief design voor meer functies * Simpele en innovatieve bekabeling-oplossingen BAIES KASTEN ET EN ACCESSOIRES INNOVATIE EN KWALITEIT Multimedia Connect,

Nadere informatie

30 radiatoren regelen vanuit één centraal punt. Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen. link.danfoss.nl. Selectiegids

30 radiatoren regelen vanuit één centraal punt. Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen. link.danfoss.nl. Selectiegids Selectiegids Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Vanuit één centraal punt, regelt Danfoss Link draadloos de verwarming en eventueel vloerkoeling voor de gehele woning. Alle systeemcomponenten

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Wij werken het beste onder druk!

Wij werken het beste onder druk! Wij werken het beste onder druk! All-Hytec ontwerpt hydraulische installaties die uw industriële machines optimaliseren en moderniseren. Het ombouwen, aanpassen, reparatie en het onderhoud van uw machines

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

HencoFloor Vloerverwarming Duurzame warmte

HencoFloor Vloerverwarming Duurzame warmte HencoFloor Vloerverwarming Duurzame warmte www.dyka.com HencoFloor, een compleet en kwalitatief hoogstaand vloerverwarmingsysteem van Henco, verkrijgbaar bij DYKA. De voordelen van vloerverwarming ten

Nadere informatie

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing Wavin Vloerverwarming en -koeling het verwarmen en koelen in één oplossing Extra comfort lagere rekeningen Comfortabel en energiezuinig wonen Waar het gaat om wooncomfort stellen we steeds hogere eisen.

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

SNELSELECTIE KAART PERSFOLDER HENCO

SNELSELECTIE KAART PERSFOLDER HENCO SNELSELECTIE KAART PERSFOLDER HENCO Wie is Henco? Het succesverhaal van HENCO Industries begon met de visie van succesvol ondernemer Louis Hendrickx. Na succesvol 3 andere ondernemingen te hebben gestart,

Nadere informatie

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u.

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. 30 sec. installatietijd

Nadere informatie

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties

Avanta CW3, 4 en 5. Klein van stuk groots in prestaties Avanta CW3, 4 en 5 Klein van stuk groots in prestaties Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). Comfort Master no-nonsense besturing De Remeha Avanta-serie

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq

Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq Warmtepompen Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq Het goede gevoel de juiste keuze te maken. Duurzaam genieten van extra comfort. Elke tijdperk kent zijn

Nadere informatie

Atmosferische gaswandketels. Vaillant biedt het beste comfort. in elke situatie

Atmosferische gaswandketels. Vaillant biedt het beste comfort. in elke situatie Atmosferische gaswandketels Vaillant biedt het beste comfort in elke situatie atmotec plus atmotec pro Waarom een atmosfe Omdat 140 jaar 140 jaar van efficiëntie en duurzaamheid Sinds meer dan 140 jaar

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Meer comfort, meer controle en minder energie laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie RTM de fitting met geïntegreerde persfunctie Een veilige en duurzame installatie dankzij de RTM technologie van Uponor! De fitting

Nadere informatie

HENCO ZONEREGELINGEN UNDERFLOOR HEATING

HENCO ZONEREGELINGEN UNDERFLOOR HEATING HENCO ZONEREGELINGEN NL UNDERFLOOR HEATING Zoneregeling vloerverwarming: draadloos } De volgende generatie ruimtethermostaten met slimme start/stop technologie. } Dit uitgebreid systeem legt nadruk op

Nadere informatie

MeeR comfort MeT vloerverwarming

MeeR comfort MeT vloerverwarming Meer comfort met Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren sbuizen, systemen en

Nadere informatie

Verwarming en sanitair warm water

Verwarming en sanitair warm water 1 Installatie-eisen bij renovatie Verwarming en sanitair warm water Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 1 INLEIDING... 2 1. TOEPASSING... 2 2. KETEL... 2 2.1 Energieverbruiksmeters... 3 3. WARMTEPOMP... 4 3.1

Nadere informatie

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers With the future in mind De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten Condenserende ketels Boilers Projecten Our excellence ACV, sinds 1922 Belgisch fabrikant van oplossingen voor verwarming

Nadere informatie

Domuz. zoneregeling voor General warmtepompen. designed for

Domuz. zoneregeling voor General warmtepompen. designed for Domuz zoneregeling voor General warmtepompen designed for Domuz zoneregeling Het energiebesparend regelsysteem voor lucht/ water warmtepompen Domuz is een modulair zonesysteem voor General lucht/water

Nadere informatie

BE(nl) DucoBox Eco. De SLIMSTE ventilatiewarmtepomp van Europa! E = mc 2 A 2 + B 2 = C 2. 2-ZONE sturing. HYBRIDE concept. SLIMME vraagsturing

BE(nl) DucoBox Eco. De SLIMSTE ventilatiewarmtepomp van Europa! E = mc 2 A 2 + B 2 = C 2. 2-ZONE sturing. HYBRIDE concept. SLIMME vraagsturing BE(nl) DucoBox Eco De SLIMSTE ventilatiewarmtepomp van Europa! E = mc 2 A 2 + B 2 = C 2 SLIMME vraagsturing 2-ZONE sturing HYBRIDE concept DUCOBOX ECO UITGELICHT Slimme, natuurlijke ventilatie gecombineerd

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Wavin Vloerverwarming. Comfortabel wonen. het. aangenaam en energiezuinig

Wavin Vloerverwarming. Comfortabel wonen. het. aangenaam en energiezuinig het Wavin Vloerverwarming Comfortabel wonen aangenaam en energiezuinig Extra comfort lagere rekeningen Comfortabel en energiezuinig wonen Waar het gaat om wooncomfort stellen we steeds hogere eisen. We

Nadere informatie

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET Meer dan 550.000 gezinnen hebben al een milieubewuste en verantwoorde kijk op energie. Omdat je energiebudget steeds belangrijker wordt, biedt Lampiris je verschillende

Nadere informatie

DUURZAME DAKBEDEKKING IN EEN HANDOMDRAAI MET GENTITE EPDM

DUURZAME DAKBEDEKKING IN EEN HANDOMDRAAI MET GENTITE EPDM DUURZAME DAKBEDEKKING IN EEN HANDOMDRAAI MET GENTITE EPDM 01. EPDM: de meest duurzame dakbedekking EPDM is een synthetisch rubberen dakbedekking die je terugvindt op platte en licht hellende daken. Zij

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Exclusieve innovaties voor nog meer badkamercomfort Vandaag moeten badkamerradiatoren

Nadere informatie

Bouw op Uponor met Smatrix Pulse

Bouw op Uponor met Smatrix Pulse Bouw op Uponor met Smatrix Pulse Uponor Smatrix Pulse verbindt energieefficiëntie en wooncomfort met nieuwe Smart Home toepassingen Regeling van de ruimtetemperatuur met Smart Home aansluiting Eenvoudige

Nadere informatie

Veria AquaMat. Watervloerverwarming

Veria AquaMat. Watervloerverwarming Veria AquaMat Watervloerverwarming Een vloerverwarming heeft merkbare voordelen Kies voor duurzame kwaliteit De vloerverwarming AquaMat van Veria is een compleet en beproefd kwaliteitssysteem voor vloerverwarming

Nadere informatie

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing

Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Product-Data-Blad Remeha Warmwaterboilers Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing Remeha warmwaterboilers AQUA PLUS Voor elke comfort vraag een warmwater oplossing De Remeha warmwaterboilers uit

Nadere informatie

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie evohome zoneregeling en Round Connected P2 Comfort Meer comfort Altijd genieten van een warme woning Het Connected portfolio van Honeywell biedt

Nadere informatie

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected

Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie. evohome zoneregeling en Round Connected Get connected! Meer comfort Meer controle Minder energie evohome zoneregeling en Round Connected P2 Meer comfort Altijd genieten van een warme woning Het Connected portfolio van Honeywell biedt de ultieme

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

WPL CLASSIC EFFICIËNTIE VOOR DE NIEUWBOUW Plaats vandaag de energie van morgen

WPL CLASSIC EFFICIËNTIE VOOR DE NIEUWBOUW Plaats vandaag de energie van morgen WPL CLASSIC EFFICIËNTIE VOOR DE NIEUWBOUW Plaats vandaag de energie van morgen Compacte inverter lucht water-warmtepomp in drie vermogens met uitstekende rendementen, SPF 4 Monobloc model voor buitenopstelling

Nadere informatie

combimix een innovatief regelsysteem voor uw vloerverwarming

combimix een innovatief regelsysteem voor uw vloerverwarming combimix een innovatief regelsysteem voor uw vloerverwarming member of combimix De combimix regeleenheid is in eerste instantie ontworpen voor installaties die uitgerust zijn met een condenserende ketel,

Nadere informatie

Uponor Minitec DE IDEALE VLOERVERWARMING VOOR RENOVATIE ZONDER BREEKWERK

Uponor Minitec DE IDEALE VLOERVERWARMING VOOR RENOVATIE ZONDER BREEKWERK Uponor Minitec DE IDEALE VLOERVERWARMING VOOR RENOVATIE ZONDER BREEKWERK Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte opwarmtijden: het Uponor Minitec renovatiesysteem

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Selectiegids Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Vanuit één centraal punt, regelt Danfoss Link draadloos de verwarming en eventueel vloerkoeling voor de gehele woning. Alle systeem componenten

Nadere informatie

VSH Super knelfittingen, altijd de juiste oplossing

VSH Super knelfittingen, altijd de juiste oplossing VSH Super knelfittingen, altijd de juiste oplossing Beste installateur, Natuurlijk kent u VSH. Vooral ons brede assortiment fittingen van metaal tot kunststof is bij u bekend. En dat is logisch, want hierin

Nadere informatie