Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Protestantse Gemeente Bilthoven i.w."

Transcriptie

1 Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 6 april 2014 Noorderkerk, uur 5 e zondag van de 40-dagentijd/Judica Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte ds. Benedikte L. Bos Klaas Kuiken en Piet Stammes Mar Scheffelaar Johan Biemond Sean de Jong Endry van Garderen en Nicole Eggermont Han Siemons Yvonne van der Graaf Kerk in Actie (40-dagenproject) en Plaatselijke gemeente Van harte welkom in de Noorderkerk. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie/thee in de Pleinzaal. Kinderkerk Er is kinderkerk voor alle kinderen. Het bijbelgedeelte dat behandeld wordt is Matteüs 26: 31-35; Voorbereidingsgebed Doe mij recht, Heer, bidt de kerk op deze zondag, en ik bid het met haar mee. Maar laat het zijn het recht van uw liefde, dat ik U mag loven, danken en dienen, door Jezus Christus onze Heer. Amen. Kerkdienst volgende week PALMPASEN: uur: ZUIDERKAPEL, collecte: Kerk in Actie (40- dagenproject) totaal. Collecte-opbrengst Afgelopen zondag werd voor Kerk in Actie (40-dagenproject) 268,79 en voor de plaatselijke gemeente 148,50 bijgedragen. Ik blijf bij jou Petrus zegt dat hij Jezus nooit in de steek zal laten. Maar Jezus antwoordt dat Petrus drie keer zal zeggen dat hij Jezus niet kent, nog voordat de haan kraait.

2 LITURGIE orgelspel voor de dienst de kerkenraad en de predikant komen binnen intochtspsalm psalm 43: 1 en 3 stil gebed bemoediging voorganger Onze hulp in de Naam van de Heer allen die hemel en aarde gemaakt heeft voorganger die trouw houdt tot in eeuwigheid allen en niet laat varen het werk van Zijn handen bericht van overlijden zingen drempelgebed (lied 294) de gemeente gaat staan kyriegebed de gemeente gaat zitten zingen lied 1010: 1, 3 en 4

3 groet voorganger De Heer zij met u! allen ook met u zij de Heer gebed bij de opening van de Schrift gesprek met de kinderen zingen lied 286 na het aansteken van de kinderkerkkaars gaan de kinderen naar hun eigen ruimte lezen (O.T.) Zacharia 13: 7-9 zingen lied 610 lezen (N.T.) Matteüs 26: acclamatie (lied 333) verkondiging zingen lied 205: 1, 4, 5 en 6 mededelingen en toelichting op de collecte (zie mededelingen) inzameling van de gaven voor Kerk in Actie (40-dagenproject) en Plaatselijke gemeente de kinderen komen terug in de kerk gebeden voorganger ( ) zo bidden wij: allen zingen lied 416 zegen allen zingen: Amen orgelspel de gemeente gaat staan Welkom bij de koffie/thee in de Pleinzaal.

4 m e d e d e l i n g e n Jongeren vanaf 12 jaar Vanmiddag gaat ds. Paul Wansink in gesprek met jongeren vanaf 12 jaar. Plaats: Julianakerk, aanvang uur. Helpt u mee de jongeren uit uw omgeving hiervoor uit te nodigen? Veertigdagentijd: verzoening Heel graag willen we de 40-dagentijd gebruiken om gemeenteleden dichter bij elkaar te brengen, elkaar te ontmoeten en ruimte mogelijk te maken voor verzoening. Dat willen we bereiken door met zo veel mogelijk gemeenteleden deel te nemen aan een bijzonder project: U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 12 april bij één van de kerkenraadsleden (of andere vrijwilligers) deel te nemen aan de avondmaaltijd samen met 5 a 6 andere gemeenteleden. De maaltijd vindt plaats van uur. Tijdens de maaltijd zullen we in die kleine groep spreken over wat ons vreugde en wat ons verdriet heeft gebracht de afgelopen tijd. We hopen zo ook ruimte te maken voor verzoening. De avond wordt gezamenlijk afgerond in de Noorderkerk, van uur waar we de ervaringen van die avond in ontspannen sfeer kunnen delen. Opgave kan vóór 7 april: via de website ( via de lijst achterin de kerk of telefonisch bij de predikanten (Benedikte Bos: , Paul Wansink: ) of bij Corja Kuiken: Het liefst hebben we natuurlijk dat àlle gemeenteleden deelnemen! Benedikte L. Bos en Paul Wansink Corja Kuiken Voorlichtingsavond Op 7 april a.s. zal in de Noorderkerk om uur een voorlichtingsavond worden gehouden over het besluit inzake de gebouwen en alles wat daar mee samenhangt. Alle onderwerpen die door vragenstellers zijn aangedragen zullen aan bod komen. Na de presentatie zal ruimschoots tijd worden ingeruimd voor het stellen en beantwoorden van vragen. De kerkenraad nodigt iedereen van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. Wereldwinkel in de kerk Vandaag is de wereldwinkel in de kerk. Er worden artikelen verkocht uit de landen waar de opbrengsten van de 40-dagencampagne naar toe gaan. Ook zullen er paasartikelen en Fairtrade- verbruiksartikelen te koop zijn.

5 40-dagencampagne Vandaag is de vijfde zondag van de 40-dagentijd. In de 40-dagentijd besteden wij aandacht aan de projecten van Kerk in Actie. Het thema is: Zoek de stilte. De collecte vandaag is bestemd voor arme boeren in Burkino Faso. Vandaag zijn bij ons Lars en Anne, twee jongeren die in Burkino Faso geweest zijn en het project bezocht hebben. Zij zullen ons meer zullen vertellen over dit project. Ook hebben zij spullen meegebracht daar vandaan, die ze na de dienst graag aan ons willen laten zien. U kunt natuurlijk ook thuis sparen in het spaardoosje. De spaardoosjes worden 1 e paasdag opgehaald tijdens de dienst. Ook kunt u uw bijdrage storten op rekeningnummer: NL93INGB van de diaconie o.v.v. 40-dagencampagne Kerkinactie. Bij de uitgang van de kerk staat de witte melkbus waar u ook uw bijdrage in kunt doen. Doel zendingsbussen 2 e kwartaal Het 2 e kwartaal van 2014 is de opbrengst van de zendingsbussen bestemd voor DABAR. Dabar zendt christelijke jongeren uit om het geloof uit te dragen aan campinggasten in Nederland en rust de jongeren toe tot een missionaire levensstijl. Bij Dabar richt deze zending zich op mensen die onbekend zijn met de kerk of het geloof, of hiervan vervreemd zijn geraakt. De Dabar-medewerkers worden vanuit de plaatselijk gemeente uitgezonden om met hun aanwezigheid en activiteiten de campinggasten God te leren kennen. Jaarlijks gaat het om zo n 450 jongeren die werken op meer dan 20 campings. Meer informatie vind u op Stuur een kaartje naar een dak loze Voor veel daklozen is het leven op straat keihard en eenzaam. Ook als dakloze heb je behoefte aan menselijk contact en aandacht. Niet iedereen kan daklozen zelf opzoeken. Een leuke kaart uitzoeken, nadenken over goede woorden is zo n moment van aandacht en leven. De ontvanger is er heel blij mee. Kerk in Actie steunt het straatpastoraat in Amsterdam, één van de projecten die in de 40dagentijd centraal staan. Stuurt u ook een kaartje naar een dakloze in Amsterdam? U kunt de kaart sturen naar Kerk in Actie (Annemieke v.d. Horst) Postbus 456,3500 AL Utrecht. De kaarten worden via de diaconie in Amsterdam verspreid onder de daklozen. KerkKidsKaapstad Zondag 13 april zal om uur in de Julianakerk een bijeenkomst zijn over en met KerkKidsKaapstad.

6 Palmpasenoptocht Zondag 13 april is het Palmpasen! Wij nodigen de kinderen van de Kinderkerk uit om een Palmpaasstok te komen versieren. We beginnen om uur in de Julianaschool (Julianalaan 52, Bilthoven). Daar versieren we de stokken. De kinderen van de groepen 1 t/m 5 gaan daarna in optocht naar de Zuiderkapel aan de Boslaan waar ze aan het einde van dienst feestelijk binnengehaald worden. Tussen uur en uur kunt u de kinderen daar weer ophalen. De kinderen van de groepen 6 t/m 8 lopen een deel van de optocht mee en brengen een paasbakje naar een aantal bewoners van de Koperwiek. Tussen en uur kunt u deze kinderen weer ophalen bij school. Alle kinderen moeten zelf een Palmpaasstok meebrengen, van ongeveer 70 cm hoog, die al met groen geel of paars crêpepapier omwikkeld is. In de school worden alle stokken versierd met o.a. buxus, lekkers en een broodhaantje. We nodigen alle (groot)ouders uit om de dienst in de Zuiderkapel bij te wonen. U kunt uw kind tijdens de dienst zien langskomen. De kerkdienst begint om uur. De ouders van de jongste kinderen mogen hun kinderen helpen met versieren en meelopen. Opgave uiterlijk maandag 7 april via de leiding van de Kinderkerk (i.schuurman@pensum.nl). Leiding Kinderkerk (informatie: Idelette Schuurman) Beste gemeenteleden Met vreugde wil ik u meedelen dat Casper en ik elkaar op 6 mei 2014 eeuwig trouw zullen beloven. Wij vragen een zegen over ons huwelijk in de Hervormde Kerk te Wijk bij Duurstede. Deze dienst begint om uur. Graag nodigen wij u via deze weg uit om de dienst met ons mee te beleven. Na de dienst is er gelegenheid om ons te feliciteren. Wees welkom! Een hartelijke groet, Seline Haalboom

7 a g e n d a 6-4 Jeugdkapel, Julianakerk, 10:30 uur 6-4 Gesprek met jongeren v.a. 12 jaar, Julianakerk, 13:30 uur 7-4 Informatie kerkgebouwen, Noorderkerk, 20:00 uur 8-4 Bonhoeffer Morgengebed, Noorderkerk, 9:15 uur 8-4 Zaalvoetbal PGB United, Dijnselburg, 19:55 uur 9-4 Repetitie cantorij, Noorderkerk, 19:45 uur 10-4 Kerkdienst Koperwiek, Koperwieklaan, 19:00 uur 11-4 Soos v.a. 16 jaar, Julianakerk, 20:30 uur 12-4 Verzoeningsmaaltijden, bij (kerkenraads)leden thuis, 18:00 uur 12-4 Afsluiting verzoeningsmaaltijden, Noorderkerk, 20:00 uur 13-4 Palmpasendienst, ZUIDERKAPEL, 10:30 uur 13-4 Bijeenkomst jongeren KerkKidsKaapstad, Julianakerk, 20:30 uur o m o v e r n a t e d e n k e n In deze weken komen er gedichten die een geest van verzoening proberen weer te geven. Vandaag een gedicht vanlucebert de zeer oude zingt: er is niet meer bij weinig noch is er minder nog is onzeker wat er was wat wordt wordt willoos eerst als het is is het ernst het herinnert zich heilloos en blijft ijlings alles van waarde is weerlos wordt van aanraakbaarheid rijk en aan alles gelijk als het hart van de tijd als het hart van de tijd Lucebert (L.J. Swaanswijk) ( )

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 20 april 2014 Noorderkerk, 10.30 uur Pasen Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Cantorij Organist Koster Collecte ds. Benedikte

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 23 maart 2014 Noorderkerk, 10.30 uur 3 e zondag van de 40-dagentijd/Oculi Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Koster

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 8 juni 2014 Noorderkerk, 10.30 uur Pinksteren Voorgangers Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Cantorij Koster Collecte ds Benedikte

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven

Protestantse Gemeente Bilthoven Protestantse Gemeente Bilthoven WIJKGEMEENTE OOST / WEST zondag 9 augustus 2015 Noorderkerk, 10.30 uur Voorganger Ouderling Diakenen Lector Organist Koster Collecte ds. Benedikte L. Bos Ria Foeken en Tjitske

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 26 oktober 2014 Noorderkerk, 10.30 uur Bijbelzondag 6 e zondag van de herfst Voorganger Ouderling van dienst Diakenen Lector Leiding kinderkerk Cantorij Organist

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 4 januari 2015 Noorderkerk, 10.30 uur Voorganger Ouderlingen Diakenen Lector Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte ds. Paul Wansink Klaas Kuiken en Cees

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 16 maart 2014 Noorderkerk, 10.30 uur 2 e zondag van de 40-dagentijd/Reminiscere Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven

Protestantse Gemeente Bilthoven Protestantse Gemeente Bilthoven WIJKGEMEENTE OOST / WEST Trinitatis zondag 31 mei 2015 Noorderkerk, 10.30 uur Voorganger Ouderlingen Diakenen Lector Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte ds. Paul

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 7 december 2014 Noorderkerk, 10.30 uur 2 e Advent / Populus Sion Voorganger Ouderlingen Diakenen Lector Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte ds. Paul

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 2 maart 2014 Noorderkerk, 10.30 uur 8 e zondag na Epifanie / Quinquagesima Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Koster

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 29 juni 2014 Noorderkerk, 10.30 uur Dienst van schrift en tafel Voorgangers Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven wijkgemeente oost / west. zondag 25 oktober 2015 Centrumkerk, uur

Protestantse Gemeente Bilthoven wijkgemeente oost / west. zondag 25 oktober 2015 Centrumkerk, uur Protestantse Gemeente Bilthoven wijkgemeente oost / west zondag 25 oktober 2015 Centrumkerk, 10.30 uur Voorganger Ouderling Diakenen Lector Leiding kinderkerk Orgel Koster Collecte ds. Benedikte Bos Joost

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 14 juli 2013 Noorderkerk, 10.30 uur 5 e zondag van de zomer Voorganger Ouderling van dienst Diakenen Lector Leiding kinderkerk Organist Soliste Koster Collecte

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 13 april 2014 Zuiderkapel, 10.30 uur Palmpasen Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Organist Koster Collecte ds. Paul Wansink Theo van Woerden en

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 1 september 2013 Noorderkerk, 10.30 uur 11 e zondag van de zomer Voorganger Ouderling van dienst Diakenen Lector Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 21 september 2014 Noorderkerk, 10.30 uur Vredeszondag 1 e zondag van de herfst Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 10 november 2013 Noorderkerk, 10.30 uur Oogstdienst 8 e zondag van de herfst Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Koster

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 16 september 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 9.00 uur Voorganger: Ds. P. Verbaan, Ermelo Organist: mevr.

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 16 september 2012 Noorderkerk, uur

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 16 september 2012 Noorderkerk, uur Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 16 september 2012 Noorderkerk, 10.30 uur Startzondag, met als thema: Liefde is... voorgangers ds. Benedikte L. Bos en ds. Paul Wansink dhr. Piet den Ouden diakenen

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 23 juni 2013 Noorderkerk, 10.30 uur voorganger Ds. Paul Wansink ouderling dhr. Piet den Ouden diakenen mevr. Susanne Heeger en dhr. Mar Scheffelaar mevr. Claran

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 31 augustus 2014 Noorderkerk, 10.30 uur 5 e zondag van de zomer Voorganger Ouderling van dienst Diakenen Lector Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte ds.

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 29 maart 2015 Zuiderkapel, 10.30 uur Palmpasen Voorganger Ouderlingen Diakenen Lector Organist Koster Collecte ds. Benedikte Bos Femke Helsdingen en Ria Foeken

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 30 junii 2013 Noorderkerk, 10.30 uur voorganger mevr. ds. Benedikte Bos ouderling dhr. Cees de Jong diakenen mevr. Lummy Blömer, mevr. Lony de Bruin, mevr. Gerrie

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 11 november 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: dhr. Klaas Bos uit Goes Ada Dieleman Joke de Putter Ko Dees Joris Vasse Aan alle kinderen in

Nadere informatie

Ontmoeting Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in t Loughoes met koffie/thee/limonade.

Ontmoeting Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in t Loughoes met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 april 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. Bert Broers Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Menno Medendorp

Nadere informatie

Zeg maar 'ja' tegen het leven!

Zeg maar 'ja' tegen het leven! Israël - Zondag 5 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Zeg maar 'ja' tegen het leven! Dienst van bevestiging van ambtsdragers en medewerkers. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

1 e zondag van de Veertigdagentijd

1 e zondag van de Veertigdagentijd Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a. ~ 14 februari 2016 1 e zondag van de Veertigdagentijd In deze dienst worden gedoopt: Jonas Huijsman zoon van Elize en Renger Huijsman en Mathijs Kruijs zoon van Floortje

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST OPGANG. Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert 28 april orgelspel aansteken van de kaarsen stilte

ORDE VAN DIENST OPGANG. Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert 28 april orgelspel aansteken van de kaarsen stilte ORDE VAN DIENST Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert 28 april 2019 OPGANG orgelspel aansteken van de kaarsen stilte bemoediging: o Onze hulp is in de Naam van de Heer, a die hemel

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 18 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. L. Giethoorn Groningen Ouderling: Dorinda Hijszeler Diaken: Jan

Nadere informatie

Kom en Zing! Startzondag, 15 september 2013

Kom en Zing! Startzondag, 15 september 2013 Kom en Zing! Startzondag, 15 september 2013 Woord vooraf: We zijn deze zondag zingend begonnen met gemeenteleden die een bijzondere muzikale bijdrage aan deze dienst gaan leveren. Tijdens de dienst zullen

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde Gemeente Bennekom Wijk Oost

Kerkbrief Hervormde Gemeente Bennekom Wijk Oost Kerkbrief Hervormde Gemeente Bennekom Wijk Oost (Protestantse Gemeente In wording) Ichthuskerk 21 juli 2019 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel Organist: dhr. Nico van Reenen Ouderling:

Nadere informatie

Voorganger: ds. Rein Algera, Zoetermeer Ouderling van dienst: Victor van Bijlert Diaken van dienst: Rein Willems Organist: Gert Boersma

Voorganger: ds. Rein Algera, Zoetermeer Ouderling van dienst: Victor van Bijlert Diaken van dienst: Rein Willems Organist: Gert Boersma DUINZICHTKERK, zondag 2 juni 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Rein Algera, Zoetermeer Ouderling van dienst: Victor van Bijlert Diaken van dienst: Rein Willems Organist: Gert Boersma

Nadere informatie

26 mei zesde zondag van pasen

26 mei zesde zondag van pasen 26 mei 2019 zesde zondag van pasen voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma Viering Heilig Avondmaal VOORBEREIDING Orgelspel Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet en bemoediging v:

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Voorganger: ds. Wim van den Hoek, Breskens Ouderling van dienst: Wim de Putter Organist: Connie van Hermon Koster: Leen Dieleman Video Wall: Joris Vasse Crèche:

Nadere informatie

Gastvrouw: Anna Mihl Leiding kinderkerk: Rian Westmaas, Margreet Matter Gabriëlle Medendorp

Gastvrouw: Anna Mihl Leiding kinderkerk: Rian Westmaas, Margreet Matter Gabriëlle Medendorp Zondagsbrief voor zondag 24 maart 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Wichard Bouma

Nadere informatie

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 januari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel

Protestantse Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel Duinzichtkerk zondag 24 februari 2013 Protestantse Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel Hartelijk welkom in de Duinzichtkerk deze zondagmorgen voorgangers: Ds. C. van Duinen, Ds. I. Zuurmond; ouderling

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 18 augustus Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk.

Zondagsbrief voor zondag 18 augustus Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 18 augustus 2013 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. L. Giethoorn, Groningen Ouderling: Els Beelen Diaken: Joke

Nadere informatie

DUINZICHTKERK zondag 30 september 2012

DUINZICHTKERK zondag 30 september 2012 Zijn wij in U één, samen op uw wegen, dan wordt ons tot zegen lachen en geween. DUINZICHTKERK zondag 30 september 2012 PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL Hartelijk welkom in de Duinzichtkerk.

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Als de kaarsen branden gaan wij staan

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Als de kaarsen branden gaan wij staan DUINZICHTKERK, zondag 29 april 2018 Cantáte Domino Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. A. Sterrenburg Ouderling van dienst: Marijke Mootz Diaken van dienst: Niek de Graaf Organist: Gert

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 20 mei 2018 Pinksteren Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. Bert Broers Ouderling: Erna Dros Diaken: Liesbeth Roelfsema

Nadere informatie

Woord van welkom tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken

Woord van welkom tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken ORDE VAN DIENST PAASTIJD Duinzichtkerk 21 april 2013 PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL Voorganger: ds. L.J. Ridderhof-Boon ouderling van dienst: Mevr. R.T. Steinvoort de Groot diaken

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 2 juli 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. 1 e zondag van de Advent 1 december 2013

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. 1 e zondag van de Advent 1 december 2013 Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse 1 e zondag van de Advent 1 december 2013 Tamar door Marc Chagall (1960) Voorganger Ouderling Diaken Organist Koster : ds. Bob Wijnbergen : Jannie de Greef : Rita van

Nadere informatie

DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout

DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Jan Willem Thijs Diaken van dienst: Tineke van Bommel Organist: Gert Boersma

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 10 februari 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Marike Hoekstra Diaken: Liesbeth

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse Verheerlijking op de berg Russische ikoon, 17 e eeuw 2 e zondag van de 40-dagentijd Zondag "Gedenk uw barmhartigheid" 24 februari 2013 voorganger: ds. N.J. Pronk organist:

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Voorganger Organist Lector Ontvangst Gert Scholten Hanneke Muntjewerf Sonja Bastiaan Ineke van der Woude Orgelspel Gemeente gaat staan na het aansteken van

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 3 februari 2019 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 17 maart 2019 kleur: paars Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD

PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD orde voor de dienst van Schrift en Tafel op zondag 10 september 2017, 12 e van de zomer in de Stefanuskerk te Noorddijk voorganger: ds. Jan Wilts organist: Tymen Jan

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Jona wordt in zee geworpen. Uit: De Kijkbijbel Kees de Kort In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Jonas, zoon van Joost en Denise Vervoorn Zondag 3 september

Nadere informatie

Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse. 6 augustus Dienst van Schrift en Tafel.

Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse. 6 augustus Dienst van Schrift en Tafel. Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse 7 e zondag van de zomer 6 augustus 2017 'U gaf hen brood uit de hemel' Dienst van Schrift en Tafel. voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane Fioreze ontmoeting

Nadere informatie

Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse i.o. 7e zondag van Pasen / wezenzondag exaudi / hoor 17 mei 2015

Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse i.o. 7e zondag van Pasen / wezenzondag exaudi / hoor 17 mei 2015 Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse i.o. 7e zondag van Pasen / wezenzondag exaudi / hoor 17 mei 2015 voorganger: ouderling: diaken: organist : koster: ds. Bob Wijnbergen Herman Nijhuis Herman Langerak

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: ds. Anke Dekker uit Brielle Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Koster: Ko Dees Video Wall: Finie Herrebout Crèche:

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 29 oktober 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. D. Tieleman Groningen Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Tineke

Nadere informatie

Zondagsbrief en Orde van Dienst. voor. Zondag 14 juli

Zondagsbrief en Orde van Dienst. voor. Zondag 14 juli Zondagsbrief en Orde van Dienst voor Zondag 14 juli Dorpskerk Eelde-Paterwolde Zondagsbrief voor zondag 14 juli 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden Voorganger: Ouderling:

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 28 april 2019 kleur: wit Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. ds. M.A. de Hoog, Doorn Organist:

Nadere informatie

VOORBEREIDEN op ontmoeting

VOORBEREIDEN op ontmoeting VOORBEREIDEN op ontmoeting De klok luidt Muziek NADEREN tot de Eeuwige Intocht met lied Wees welkom allemaal Ontsteken van de kaarsen Stilte en welkom Aanvangsgebed met Bemoediging (C2G en gemeente) Votum

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Die schwarzen Frauen, Marianne von Werefkin (rond 1900) Museo Communale Ascona Zevende zondag van Pasen 1 juni 2014 zondag 'Weeskinderen' voorganger: ds. N.J. Pronk

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 3 juni 2018 kleur: groen Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel Organist:

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Voorganger Organist Lector Ontvangst Ds. W. Nijkamp Jan Zwart Janny de visser Henk van Zanten Orgelspel Woord van welkom Gemeente gaat staan na het aansteken van de

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 17 maart 2013 Noorderkerk, 10.30 uur Vijfde zondag van de veertigdagentijd, Judica voorganger ds. Paul Wansink mevr. Idelette Schuurman diakenen mevr. Lony de

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Laren

Protestantse Gemeente Laren Protestantse Gemeente Laren Orde van dienst zondag 28 juli 2019 Thema: Het verhaal van Noömi en Ruth, een bijna seculier verhaal over het gewone leven, over pijn en hoop, over vriendschap en opstaan en

Nadere informatie

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd Protestantse Gemeente Vlissingen Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd Voorganger : Ds. Pim Steenbergen Ouderling van dienst : Martin Dekker Organist : Jos Vogel Lector

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 31 maart 2019 Kleur: Paars 4 e Zondag van de 40-Dagentijd

Zondagsbrief Zondag 31 maart 2019 Kleur: Paars 4 e Zondag van de 40-Dagentijd Zondagsbrief Zondag 31 maart 2019 Kleur: Paars 4 e Zondag van de 40-Dagentijd Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Cor de Beun uit Brugge Daniëlle Rijksen Akko de

Nadere informatie

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 13 januari 2019

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 13 januari 2019 Protestantse Gemeente Vlissingen Orde van Dienst voor zondag 13 januari 2019 1 e zondag na Epifanie, Doop van de Heer In deze dienst wordt Riet de Waal bevestigd als diaken; Leen van Belle, Martin Dekker,

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse Palmzondag 14 april 2019

Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse Palmzondag 14 april 2019 Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse Palmzondag 14 april 2019 voorganger: ds. Job Stein organist: Marion Röber lector: Nynke van Genderen - Hiemstra Klokgelui DIENST VAN HET SAMENKOMEN De allerkleinsten

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 12 oktober 2014 Noorderkerk, 10.30 uur 4 e zondag van de herfst Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Leiding kinderkerk Cantorij Organist Koster Collecte ds.

Nadere informatie

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid Liturgie PGA wijkgemeente Arnhem Zuid Vierplaats De Kandelaar mei 2015 APOSTOLISCHE GELOOFSBELIJDENIS Ik geloof in God, de Vader, de Almachtige, Schepper des hemels en der aarde. En in Jezus Christus,

Nadere informatie

1 e zondag van de zomer

1 e zondag van de zomer 1 e zondag van de zomer Dienst van Schrift en Tafel 2 juli 2017, 10.00 uur Voorganger: ds. Fulco de Vries Bouwstra Organist: Arthur Vos 2 VOORBEREIDING Welkom aan allen, ook die voor het eerst of sinds

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 21 april 2019 Eerste Paasdag kleur: wit Dienst: Oude kerk om 10.00 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse De zalving door een vrouw. herkomst onbekend. 3 e zondag na Trinitatis (zondag van de Drie-eenheid) 16 juni 2013 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied 62 vers 1 en 4

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied 62 vers 1 en 4 DUINZICHTKERK, zondag 20 januari 2019 2 e zondag van Epifanie Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. J. Rinzema, Laren Ouderling van dienst: Jenny du Pon Diaken van dienst: Willemien de Vlieger

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 3 februari 2019 om 10.00 uur in Open Hof Aandacht voor de afsluiting van de tentoonstelling Al waren onze monden vol van zang van de classicale werkgroep

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2&3 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2&3 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2&3 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 6 augustus 2017 kleur: groen Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. M.A. de Hoog, Doorn Organist:

Nadere informatie

DUINZICHTKERK zondag 9 december

DUINZICHTKERK zondag 9 december Advent 2012 DUINZICHTKERK zondag 9 december PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL Voorganger: Ds. C. van Duinen; ouderling van dienst: G. Wubs diaken van dienst: H.J. Laméris; organist: Gert

Nadere informatie

De dromen van Johannes... Twaalfjaarmoment van Erik, Floris en Friso Duinzichtkerk, zondag 5 juli 2015

De dromen van Johannes... Twaalfjaarmoment van Erik, Floris en Friso Duinzichtkerk, zondag 5 juli 2015 De dromen van Johannes... Twaalfjaarmoment van Erik, Floris en Friso Duinzichtkerk, zondag 5 juli 2015 12 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger(ds.(corrie(van(duinen;(ouderling(van(dienst:( Alie(Kortleve;(diaken(van(dienst:(Tineke(van(Bommel;(

Nadere informatie

De Leidraad. Orde van dienst. Voorganger: ds J.C. van Westenbrugge Organist: Johan Groen

De Leidraad. Orde van dienst. Voorganger: ds J.C. van Westenbrugge Organist: Johan Groen Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Vierde zondag van de herfst De rijke dwaas, Jan Luyken (1649-1712) Voorganger: ds J.C. van Westenbrugge Organist: Johan

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 18 november 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan Menno Medendorp

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheids- en bevestigingsdienst van ambtsdragers op zondag

Liturgie voor de afscheids- en bevestigingsdienst van ambtsdragers op zondag Liturgie voor de afscheids- en bevestigingsdienst van ambtsdragers op zondag 9-10-2016 Voorganger: Organist: m.m.v. Locatie: Afscheid van: Bevestiging van: ds. Nita van der Horst-Kattenberg Sander vd Houten

Nadere informatie

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Maranathakerk. Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur. Afscheid van de Maranathakerk

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Maranathakerk. Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur. Afscheid van de Maranathakerk PROTESTANTSE KERK CASTRICUM Maranathakerk Zondag 30 december 2018 Aanvang: 10.00 uur Afscheid van de Maranathakerk Protestantse Kerk Castricum Maranathakerk Orgelspel Mededelingen Op de drempel Gemeente

Nadere informatie

Zo blijven dan geloof, hoop en liefde

Zo blijven dan geloof, hoop en liefde Zo blijven dan geloof, hoop en liefde 1 Kor. 13, vers 13a DUINZICHTKERK zondag 23 november 2014 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout voorganger ds C. van Duinen; ouderling van dienst L. Fijn van Draat;

Nadere informatie

Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal. - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart uur

Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal. - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart uur Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart 2018 9.30 uur Thema: Ik heb alles voor je over liturgie voorganger : Ds Wolter Broekema organist

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Arie van der Maas Jan Hollebek Joke de Putter

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 22 december 2013 Noorderkerk, 10.30 uur Vierde Advent / Rorate Voorganger Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Koster Collecte ds.

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. zondag 16 juli 2017

ORDE VAN DIENST. zondag 16 juli 2017 ORDE VAN DIENST zondag 16 juli 2017 Voorganger: Ds. Evert Jan de Wijer Organist: Anco Vahl Ouderling van dienst: Leo Endedijk Diaken van dienst: Jitske de Jong PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE Prinses Irenestraat

Nadere informatie

PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL. ORDE VAN DIENST 3 e zondag van de 40 dagen Duinzichtkerk 3 maart 2013

PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL. ORDE VAN DIENST 3 e zondag van de 40 dagen Duinzichtkerk 3 maart 2013 PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL ORDE VAN DIENST 3 e zondag van de 40 dagen Duinzichtkerk 3 maart 2013 Voorganger: ouderling van dienst: diaken van dienst: organist: Ds. C. M. Schreuder;

Nadere informatie

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Dorpskerk. Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Dorpskerk. Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur PROTESTANTSE KERK CASTRICUM Dorpskerk Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur voorganger : Ouderling: Diaken: Lectrix: Organist: Ds. Dick van Arkel Han van Konijnenburg Martin Tromp Joke Westenberg

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Zingen: LB 213: 1, 2, 5 staande

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Zingen: LB 213: 1, 2, 5 staande DUINZICHTKERK, zondag 17 maart 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. S. H. Smits, s-gravenhage Ouderling van dienst: Sam Boelens Diaken van dienst: Izabella Hus Organist: Roelfien Folkersma

Nadere informatie

De Leidraad. Zondag 13 mei 2018 zondag Exaudi (=Hoor mij, HEER)

De Leidraad. Zondag 13 mei 2018 zondag Exaudi (=Hoor mij, HEER) Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zondag 13 mei 2018 zondag Exaudi (=Hoor mij, HEER) Voorganger: ds. Adrie Sterrenburg Organist: Annemieke Hartman Welkom

Nadere informatie

De Leidraad. Zondag 22 april 2018

De Leidraad. Zondag 22 april 2018 Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zondag 22 april 2018 Voorganger: Ies de Jong Organist: Johan Groen Welkom en mededelingen Aansteken van de kaarsenboom

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 30 september 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Bert Altena. Vries Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 30 juli 2017 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 6 e zondag van de zomer Kleur: Groen De kleur van de natuur in de zomer, van de hoop op de komende grote zomer. Voorganger: ds. Barbara Elenbaas

Nadere informatie