Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen"

Transcriptie

1 Fortuna Sittard kicks 7/8 seizoen Fortuna Sittard - sc Cambuur-Leeuwarden vrijdag 8 maart 8

2 even bijpraten met... Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat, Sittard Postadres Postbus AA Sittard Telefoon Redactie Ivo van Luxemborg Ingrid Lemmens Luc Dohmen Fotografie Jo Gijzen Ivo Delahaye Uitgever Postbus 5 33 BA Dordecht Tel.: Fax: Acquisitie Z-Press Sport & Media BV Financiële administratie Z-Press Sport & Media BV Postbus 5 33 BA Dordrecht Vormgeving Mediamens, Sittard Opmaak Weijmans Media Groep Imke de Wette Colofon Druk drukkerij Bern. Claessens B.V., Sittard... Fortunatrainer Roger Reijners Tegen Veendam hadden we een prima begin. We kwamen al snel op voorsprong door een benutte penalty. De scheidsrechter had de keeper eruit kunnen of misschien wel moeten sturen na de overtreding op Ruud Boymans. Hij had een leeg doel voor zich. Bij vergelijkbare situaties, zoals de overtreding van Vitessedoelman Piet Velthuizen tegen Excelsior, werd wél een rode kaart gegeven. Na het doelpunt kreeg Boymans een levensgrote kans op -, maar kopte hij over. Daarna kwam Veendam via twee spelhervattingen op -. Dat ging kinderlijk eenvoudig. Daar moeten we echt iets aan gaan doen, want we krijgen te veel en te makkelijk doelpunten tegen. Vooral uit dode spelmomenten. In de rust heb ik aangegeven dat we vanuit de organisatie moesten blijven spelen en geen gekke dingen moesten doen. Met onze snelheid voorin komen er altijd mogelijkheden. In het laatste kwartier heb ik Zarko Grabovac naar voren gestuurd. Niet veel later viel de 3 en was de wedstrijd gelopen. Na het duel tegen MVV zijn er gesprekken gevoerd met de spelers. Ik heb vrijdag met vrijwel hetzelfde team gespeeld. Roy Bejas kon niet spelen na zijn rode kaart en verder stond Ramon Voorn in de basis. Hij heeft zeer verdienstelijk gespeeld. We spelen nog vier wedstrijden en daarin zijn nog twaalf punten te behalen. Zoals altijd gaan we ook vanavond weer strijden voor de drie punten. We willen het seizoen op een waardige manier afsluiten en een passend slot geven aan onze tweede seizoenshelft.

3 de tegenstander van vanavond sc Cambuur-Leeuwarden Evenals Fortuna kent SC Cambuur-Leeuwarden, zoals de club tegenwoordig officieel heet, een teleurstellend seizoen. Weliswaar vielen er af en toe sportieve successen te noteren, zoals onlangs de - thuiszege op titelkandidaat RKC Waalwijk of eerder dit seizoen de bekerstunt tegen eredivisionist AZ (- winst), maar over het algemeen kan toch gesproken worden van een verloren seizoen. Op de ranglijst weten de Friezen slechts twee ploegen onder zich (FC Eindhoven en HFC Haarlem) en ook in de zesde periode speelt Cambuur geen rol van betekenis meer. In de laatste vier wedstrijden werd bovendien maar één keer gescoord; door clubtopscorer Marc Mboua. Het doelpunt van de Kameroense aanvaller leverde overigens wel gelijk een zege op bij medelaagvlieger HFC Haarlem. Volgend seizoen wil de club zelfs weer meedoen om de bovenste plaatsen, zo liet trainer Jurrie Koolhof onlangs in een interview aan Voetbal International weten. Om die ambities te verwezenlijken, is de club nu reeds op zoek naar versterkingen en voor volgend seizoen contracteerde men inmiddels AGOVV-topscorer Ruud ter Heide en middenvelder Danny Guijt van RBC Roosendaal. Beide spelers werden voor drie jaar vastgelegd. Eerder dit seizoen, op 4 augustus, eindigde de heenwedstrijd tussen Cambuur en Fortuna in een - gelijkspel. Voor rust zorgden verdediger Chris de Wagt en Adnan Barakat voor een - voorsprong, maar in de tweede helft wisten Dirk Jan Derksen en invaller Bas Jacobs de stand alsnog Fortuna Sittard Cambuur Leeuwarden Cambuur Leeuwarden Fortuna Sittard /3 3/4 4/5 5/6 6/ Sportieve successen kende Cambuur vooral in de jaren negentig, toen de club tot twee keer toe promoveerde naar het hoogste niveau. Met spelers als Fred Grim, Jack de Gier, Nico Jan Hoogma en Michael Mols in de gelederen werden de Leeuwarders in 99 zelfs kampioen van de Eerste Divisie. Het verblijf in de PTT Telecompetitie, zoals de Eredivisie toen nog heette, duurde echter maar twee jaar. Vier seizoenen later volgde Cambuurs tweede promotie, ditmaal via het winnen van de nacompetitie onder leiding van (oud-fortuna) trainer Han Berger. Ook nu duurt het verblijf op het hoogste niveau slechts twee jaar en sinds komen de Friezen weer uit in de Eerste Divisie. Desalniettemin blijft Cambuur, naar eigen zeggen, ambitieus en blijft een derde promotie het doel. gelijk te trekken. Op de valreep overigens, want Jacobs gelijkmaker viel pas in de 93e minuut. Vorig seizoen won Fortuna de thuiswedstrijd van de Friezen met een minimaal verschil: -. Na de openingstreffer van Berry Hoogeveen, al in de eerste minuut van de wedstrijd, zorgde Florencio Cornelia met een doelpunt voor rust en eentje erna er echter voor dat de drie punten in Sittard bleven. Wedstrijdbalsponsor: Timmerfabriek Kurvers Nusterweg 9, Sittard, Tel Timmerfabriek Kurvers, voor al uw deuren, ramen en kozijnen van hout. Fortuna Sittard wenst haar sponsor een plezierige wedstrijd toe.

4 de selecties Fortuna Sittard - sc Cambuur-Leeuwarden Fortuna Sittard Roy Bejas Ruud Boymans Arjan Christianen Florencio Cornelia Dirk Jan Derksen Gino Facenna Rick Geenen Zarko Grabovac Emrullah Guvenc Raschid El-Hammouchi Jürgen Heinrichs Bas Jacobs Joep Op den Kamp Cédric Olondo Charlie van den Ouweland Danny Schreurs Angelo Simone Taner Taktak Willem-Jan Thijssen Nico Vanek Ramon Voorn Panagiotis Vouis Trainer: Roger Reijners Assistent-trainers: Roel Coumans en Fuat Usta sc Cambuur-Leeuwarden Adnan Barakat Brandon Bonifacio Jurjen Bosch Koen Brack Kasali Yinka Casal Halil Colak Marinus Dijkhuizen Sandor van der Heide Kerst Hofman Rick Hooijboer Rudy Jansen Jurrick Juliana Ferdinand Katipana Rachid El Khalifi Marc Mboua Bennie van Noord Dennis van der Ree Joris van Rooijen Jayson Trommel Peter van der Vlag Ale Geert de Vries Chris de Wagt Erik Wegh René van der Weij Trainer: Jurrie Koolhof Assistent-trainer: Alfons Arts Scheidsrechter: M. Winter Assistent-scheidsrechters: W. Rutgers en M. Buijk Vierde official: G. Cox Business PARTNERS 7

5 Middenvelder Ramon Voorn kwam afgelopen zomer over van MVV. De zoon van de bekende oud- Fortuna trainer Coocky Voorn speelde diverse wedstrijden, maar is de laatste weken niet zeker van een basisplaats. In de verloren uitwedstrijd tegen Veendam (3-) speelde Voorn wel de volle negentig minuten mee. Ik speelde als verdedigende middenvelder. Vooral in balbezit ging het best redelijk, zegt de twintigjarige speler. Na het vroege openingsdoelpunt van Emrullah Guvenc leek een overwinning mogelijk. Na die treffer hadden we het gevoel dat er iets te halen viel. Helaas ging het daarna mis bij twee spelhervattingen en liepen we weer achter de feiten aan. Bij die penalty had de keeper misschien een rode kaart moeten krijgen. Tegen tien man is het makkelijker voetballen, maar ik vind dat we ook tegen elf man die voorsprong hadden moeten vasthouden. Voorn beseft dat de afgelopen weken niet de meest prettige waren voor iedereen met een Fortuna-hart. Het waren vervelende weken. Zowel voor ons, de supporters en de club. We gaan er alles aan doen om nog zo veel mogelijk punten te pakken, te beginnen tegen Cambuur. Dat het programma de laatste weken erg zwaar is, zegt Voorn niet zo veel. ramon voorn We gaan er alles aan doen om nog zo veel mogelijk punten te halen We hebben bewezen goed te kunnen presteren tegen moeilijke tegenstanders. Na enkele mindere wedstrijden willen we de komende duels voor wat eerherstel zorgen. Of de middenvelder zelf tegen SC Cambuur-Leeuwarden aan de aftrap verschijnt is niet zeker. Het is even afwachten of ik in de basis sta. Ik hoop het uiteraard wel, maar ik had ook verwacht tegen MVV te starten en toen begon ik toch op de bank. Dit seizoen speelt Voorn op amateurbasis in Sittard. Het is de bedoeling om volgend seizoen een echt contract bij Fortuna te krijgen. Binnenkort zal daar meer duidelijkheid over komen, zo besluit de jeugdige Limburger.

6 hoe is het met... Edwin Hermans Door Ingrid Lemmens Edwin Hermans speelde tijdens zijn carrière twee periodes bij Fortuna Sittard. Vorig seizoen vertrok de verdediger naar Willem II in Tilburg. Daar zit hij nu nog steeds, al is hij niet meer actief als speler. Aan het einde van het vorige seizoen zette Hermans een punt achter zijn mooie voetballoopbaan. In het seizoen 4/5 presenteerde Fortuna vol trots twee oude bekenden. Edwin Hermans en Ronald Dassen keerden weer terug bij hun oude liefde. Hermans speelde weer twee seizoenen in het groen-geel van Fortuna en maakte daarna de opmerkelijke overstap naar Willem II.,,Na de oefenwedstrijd tegen Geleen Zuid kreeg ik een telefoontje van Willem II. Ik kreeg zelfs Andries Jonker persoonlijk aan de telefoon. Jonker wilde mij naar Tilburg halen, nadat hij me eerder al bij MVV erbij had willen hebben. Toen koos ik voor Fortuna. De hernieuwde belangstelling van Jonker, destijds technisch manager bij Willem II, was voor de Tilburgse Fortunees een té mooie kans om nee zeggen.,,toen ik hoorde dat Willem II mij wilde hebben, had ik daar wel oren naar. Ik ben een echte Tilburger en om in mijn eigen stad te spelen, was natuurlijk geweldig. Binnen twee dagen was alles geregeld. In Tilburg speelde Hermans de eerste seizoenshelft regelmatig.,,voor de winterstop heb ik twaalf wedstrijden in het eerste team gespeeld. Daarna raakte ik geblesseerd aan mijn rug en mocht ik nog één keer invallen. Aan het einde van het seizoen heb ik gekeken of ik nog verder wilde met betaald voetbal. Ik kreeg een aanbieding van onder andere Omniworld, maar toen ik liet merken dat ik aan stoppen dacht, kwam Willem II met een mooie aanbieding om trainer te worden. Daar had Hermans wel oren naar.,,willem II bood me aan om assistenttrainer bij het beloftenteam en trainer van de C te worden. Dat zag ik wel zitten en toen heb ik de keuze gemaakt om mijn voetballoopbaan te beëindigen. Toen Willem II afgelopen seizoen Dennis van Wijk ontsloeg, kreeg Hermans ook de kans om een kijkje te nemen bij het echte werk.,,van Wijk werd in november 7 ontslagen en Andries Jonker nam zijn taken waar. Jonker heeft mij toen gevraagd om assistent te worden bij het eerste elftal. Daar heb ik toen drie maanden aan mogen proeven. In zijn Fortuna-tijd was Hermans al bezig met de trainerscursussen en inmiddels heeft hij er een aantal afgerond.,,bij Fortuna heb ik de cursussen oefenmeester II en III gehaald. Nu heb ik me ook ingeschreven voor oefenmeester I en ga daar in augustus mee starten. Mijn ambitie is om assistent-trainer te worden bij een eerste elftal. Daarna zien we wel verder. Ik wil me eerst ontwikkelen als trainer. De oud-verdediger kijkt met een gemengd gevoel terug op zijn periodes bij Fortuna Sittard.,,Ik heb bij Fortuna twee verschillende periodes meegemaakt. De eerste periode was echt top. We hadden toen een hele goede trainer, Bert van Marwijk. Ik mag wel zeggen dat hij de beste trainer was die ik in mijn hele carrière heb gehad. In die drie jaar onder hem hebben we het maximale eruit gehaald. We eindigden als zevende, we haalden de bekerfinale en speelden intertoto voetbal. Ik heb toen ook het maximale uit mezelf gehaald. Het was echt een mooie periode. Helaas is het daarna bergafwaarts gegaan met de club. Eigenlijk vanaf het moment dat we richting het nieuwe stadion gingen. Na vijf seizoenen Fortuna Sittard vertrok Hermans in 3 naar De Graafschap. In Doetinchem speelde hij twee seizoenen en daarna keerde hij weer terug naar Fortuna.,,Tijdens mijn tweede periode bij Fortuna kende ik uiteraard al een aantal mensen. Ik werd teruggehaald met de belofte dat Fortuna wilde gaan bouwen aan nieuw elftal met veel oude jongens, zoals ook Ronald Dassen. Vervolg op pagina 4

7 stand jupiler league per 4 maart 8 gespeeld winst gelijk verlies punten voor/tegen. FC Volendam RKC Waalwijk FC Zwolle FC Den Bosch ADO Den Haag MVV Helmond Sport RBC Roosendaal FC Dordrecht Go Ahead Eagles FC Omniworld Stormvogels Telstar TOP Oss FC Emmen BV Veendam Fortuna Sittard AGOVV Apeldoorn sc Cambuur-Leeuwarden FC Eindhoven HFC Haarlem Programma Jupiler League Vrijdag 8 maart BV Veendam - TOP Oss HFC Haarlem - FC Den Bosch FC Dordrecht - Helmond Sport FC Zwolle - FC Volendam FC Eindhoven - FC Emmen Fortuna Sittard - sc Cambuur-Leeuw. ADO Den Haag - RKC Waalwijk RBC Roosendaal - AGOVV Apeldoorn FC Omniworld - MVV Zondag 3 maart Stormvogels Telstar - Go Ahead Eagles Vrijdag 4 april sc Cambuur-Leeuw. - ADO Den Haag FC Emmen - FC Dordrecht Stormvogels Telstar - FC Omniworld Helmond Sport - Fortuna Sittard RKC Waalwijk - FC Zwolle MVV - FC Eindhoven Go Ahead Eagles - BV Veendam AGOVV Apeldoorn - FC Volendam FC Den Bosch - RBC Roosendaal TOP Oss - HFC Haarlem 3

8 hoe is het met... Vervolg van pagina Helaas verliep mijn terugkeer niet zoals gehoopt en konden we niet de verwachte resultaten halen. Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze. Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad bij Fortuna. Mijn keuze was juist en ik wilde graag terug naar Limburg. Maar veel mensen uit mijn eerste periode zaten er niet meer bij de club. Bij wijze van spreken alleen nog Sjra Philippen, Fred van Barneveld en Margriet van het spelershome. Ik had een goede band met veel mensen die ik uit mijn eerste periode kende, zoals Coocky Voorn en Ruud Hesp, maar die waren helaas toen al vertrokken. Toch heeft Hermans nog altijd een positief gevoel bij de Sittardse club. Hij maakte dan ook mooie tijden mee.,,mijn hoogtepunt is onze zevende plaats in de Eredivisie onder Bert van Marwijk. Het was ontzettend knap dat we met dat team toen zo hoog eindigden. Ik ben er ook trots op dat ik met Mark van Bommel en Kevin Hofland heb mogen samen spelen. Dat zijn toch jongens die uiteindelijk international zijn geworden. Regelmatig heeft Hermans nog contact met (oud)-fortunezen.,,ik spreek Mels van Driel en Ronald Dassen nog af en toe. Via hen kreeg ik ook de informatie hoe het met de club ging. Inmiddels zijn zij ook allebei vertrokken en volg ik de club via teletekst, kranten en de samenvattingen. Om te komen kijken heeft Hermans het te druk met zijn werkzaamheden bij Willem II.,,Ik heb in Tilburg een dubbelfunctie en nauwelijks tijd om te komen kijken. Hermans hoopt dat Fortuna na alle mindere jaren nu eindelijk de kans krijgt om omhoog te kijken.,,ik hoop dat Fortuna nu de rust krijgt om aan een goed elftal te bouwen en alle financiële problemen definitief achter zich te laten. Hermans denkt niet dat Fortuna snel naar de Eredivisie zal terugkeren.,,helaas zal dat naar mijn mening nog wel een tijdje duren. Ik hoop het natuurlijk van wel. Uiteraard hoopt hij ook niet op een confrontatie tussen Willem II en Fortuna Sittard volgend seizoen.,,in Tilburg zitten we ook al een aantal jaar in de hoek waar de klappen vallen. Laten we hopen dat er volgend jaar geen wedstrijd tussen Tilburg en Sittard zal zijn. Wellicht in de toekomst een keer in de Eredivisie. fortuna sittard - mvv -7 4 maart 8 Danny Schreurs kwam niet tot scoren tegen zijn oude club. Invaller Ruud Boymans was nog het dichtst bij een treffer. 4

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - TOP Oss vrijdag 5 oktober 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - BV Veendam maandag 27 augustus 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

vrijdag 8 februari 2008

vrijdag 8 februari 2008 Fortuna Sittard kicks 7/8 seizoen Fortuna Sittard - FC Emmen vrijdag 8 februari 8 5 Fortuna 7_4.indd 6--8 :48:4 even bijpraten met... Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat, Sittard

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - Stormvogels Telstar vrijdag 7 maart 008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 0, Sittard Postadres Postbus

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen. Fortuna Sittard - RBC Roosendaal

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen. Fortuna Sittard - RBC Roosendaal Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - RBC Roosendaal vrijdag 26 september 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 7/8 seizoen Fortuna Sittard - MVV vrijdag 4 maart 28 even bijpraten met... Colofon... Fortunatrainer Roger Reijners Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 2,

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - FC Zwolle vrijdag 23 november 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - FC Den Bosch vrijdag 11 januari 2008 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - FC Dordrecht vrijdag 9 november 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - sc Cambuur-Leeuwarden vrijdag 17 oktober 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - FC Eindhoven vrijdag 5 december 2008 even bijpraten met... Colofon... Fortunatrainer Roger Reijners Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Oss. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Oss. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - FC Oss vrijdag 20 november 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard

Nadere informatie

Competitie 1e elftallen, programma 8-8-2008 t/m 30-5-2009 Eredivisie

Competitie 1e elftallen, programma 8-8-2008 t/m 30-5-2009 Eredivisie Eredivisie Vrijdag 29-8-2008 1135 Vitesse - FC Groningen Zaterdag 30-8-2008 1031 N.E.C. - De Graafschap 1126 Willem II - Ajax 1141 FC Utrecht - PSV 1294 Roda JC - FC Twente Zondag 31-8-2008 1038 AZ - NAC

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Zwolle. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Zwolle. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - FC Zwolle zondag 27 september 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles vrijdag 25 januari 2008 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - HFC Haarlem vrijdag 2 september 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 20, Sittard Postadres Postbus 36 630

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Telstar. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Telstar. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - Telstar vrijdag 5 maart 2010 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Dordrecht. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Dordrecht. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - FC Dordrecht vrijdag 16 oktober 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 0/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 0/08 seizoen Fortuna Sittard kicks /8 seizoen Fortuna Sittard - ADO Den Haag vrijdag april 28 even bijpraten met... Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 2, Sittard Postadres Postbus 36 63 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - FC Omniworld vrijdag 21 september 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Den Bosch. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Den Bosch. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - FC Den Bosch vrijdag 11 december 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn vrijdag 4 september 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - HFC Haarlem. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - HFC Haarlem. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - HFC Haarlem vrijdag 21 augustus 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn vrijdag 21 november 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36

Nadere informatie

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - RKC Waalwijk vrijdag 26 oktober 2007 49270 Fortuna 07_07.indd 1 23-10-2007 09:36:57 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat

Nadere informatie

Even bijpraten met Fortunatrainer Henk Wisman

Even bijpraten met Fortunatrainer Henk Wisman Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard Telefoon 046-4269966 Redactie Ivo van Luxemborg Ingrid Lemmens Luc Dohmen Fotografie

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - VVV-Venlo vrijdag 20 maart 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard - MVV. Fortuna Sittard. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard - MVV. Fortuna Sittard. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - MVV maandag 30 november 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - FC Omniworld vrijdag 9 september 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 20, Sittard Postadres Postbus 36 630

Nadere informatie

vrijdag 22 februari 2008

vrijdag 22 februari 2008 Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - FC Eindhoven vrijdag februari 008 5563 Fortuna 07_5.indd 0-0-008 3:35:38 even bijpraten met... Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - RBC Roosendaal vrijdag 7 december 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - HFC Haarlem vrijdag 21 december 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen. Fortuna Sittard - Helmond Sport

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen. Fortuna Sittard - Helmond Sport Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - Helmond Sport maandag 27 augustus 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Eindhoven. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Eindhoven. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - FC Eindhoven vrijdag 22 januari 2010 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - sc Cambuur. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - sc Cambuur. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - sc Cambuur vrijdag 11 september 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles vrijdag 13 februari 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Omniworld. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Omniworld. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - FC Omniworld vrijdag 26 maart 2010 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - BV Veendam. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - BV Veendam. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - BV Veendam vrijdag 16 april 2010 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 07/08 seizoen Fortuna Sittard kicks 07/08 seizoen Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn vrijdag 14 september 2007 Colofon Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Kicks. prijs: 1,- Fortuna Sittard

Kicks. prijs: 1,- Fortuna Sittard Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - De Graafschap vrijdag 12 maart 2010 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles vrijdag 9 april 2010 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/0 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/0 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/0 seizoen Fortuna Sittard - TOP Oss donderdag 28 augustus 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 20, Sittard Postadres Postbus

Nadere informatie

VERVOLG PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13

VERVOLG PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 KNVB BEKER ACHTSTE FINALES 18 vrijdag 21 december 2012 AZ FC Twente 20:00 18 vrijdag 21 december 2012 SC Veendam Sparta Rotterdam 20:00 18 zaterdag 22 december 2012 sc Heerenveen Vitesse 18:45 18 vrijdag

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - RKC Waalwijk vrijdag 24 april 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen. Fortuna Sittard - Helmond Sport

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen. Fortuna Sittard - Helmond Sport Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - Helmond Sport vrijdag 16 januari 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - FC Den Bosch donderdag 19 februari 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - RBC Roosendaal. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - RBC Roosendaal. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - RBC Roosendaal vrijdag 6 november 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - Excelsior vrijdag 30 januari 2009 even bijpraten met... Colofon... Fortunatrainer Roger Reijners Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Volendam. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - FC Volendam. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - FC Volendam vrijdag 2 oktober 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - BV Veendam vrijdag 3 april 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - MVV Maastricht vrijdag 1 mei 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Excelsior. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Excelsior. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - Excelsior vrijdag 5 februari 2010 even bijpraten met... Fortuna Sittard Trendwork Arena Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA Sittard

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - FC Zwolle vrijdag 14 november 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130

Nadere informatie

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins. 28

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins.

Nadere informatie

EREDIVISIE. = herfstkampioen

EREDIVISIE. = herfstkampioen SEIZOEN 2005-2006 EREDIVISIE M W G V + - S P PIM 1. PSV Eindhoven 34 26 6 2 71 23 +48 84 2. AZ Alkmaar 34 23 5 6 78 32 +46 74 3. Feyenoord Rotterdam 34 21 8 5 79 34 +45 71 4. AFC Ajax Amsterdam 34 18 6

Nadere informatie

Competitieprogramma 2009/'10

Competitieprogramma 2009/'10 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Betaald voetbal Competitieprogramma 2009/'10 Jupiler League pagina 1 van 20 AUGUSTUS 01 za 02 zo 03 ma 04 di return CL vr 3 deelname FC Twente 05 wo return CL vr 3 06

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - FC Dordrecht vrijdag 6 maart 2009 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13

PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13 vr EL vr EL vr CL vr EL donderdag 5 + 12 juli 2012 FC Twente donderdag 19 + 26 juli 2012 Vitesse, FC Twente din. 31 juli / woe. 1 aug. 2012 Feyenoord donderdag 2 augustus 2012 sc Heerenveen, FC Twente,

Nadere informatie

Nacompetitie VVV v FC Den Bosch MVV v FC Den Bosch Cambuur v FC Den Bosch

Nacompetitie VVV v FC Den Bosch MVV v FC Den Bosch Cambuur v FC Den Bosch 82/83 83/84 21.08.82 FC Wageningen v FC Den Bosch 24.08.83 Fortuna Sittard v FC Den Bosch 28.08.82 MVV v FC Den Bosch 28.08.83 Excelsior v FC Den Bosch 04.09.82 FC Den Bosch v DS'79 04.09.83 Sparta v FC

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13

CONCEPT PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13 vr EL vr EL vr CL vr EL donderdag 5 + 12 juli 2012 FC Twente donderdag 19 + 26 juli 2012 Vitesse, FC Twente din. 31 juli / woe. 1 aug. 2012 Feyenoord donderdag 2 augustus 2012 sc Heerenveen, FC Twente,

Nadere informatie

Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, 28-06-2013 pagina 1 van 15

Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, 28-06-2013 pagina 1 van 15 vr donderdag 18 + 25 juli 2013 FC Utrecht JCS zaterdag 27 juli 2013 AZ Ajax 20:00 vr CL vr din. 30 / woe. 31 juli 2013 PSV donderdag 1 augustus 2013 Vitesse, FC Utrecht 1 vrijdag 2 augustus 2013 Ajax Roda

Nadere informatie

EREDIVISIE. = herfstkampioen

EREDIVISIE. = herfstkampioen SEIZOEN 2006-2007 EREDIVISIE M W G V + - S P PIM 1. PSV Eindhoven 34 23 6 5 75 25 +50 75 2. AFC Ajax Amsterdam 34 23 6 5 84 35 +49 75 3. AZ Alkmaar 34 21 9 4 83 31 +52 72 4. FC Twente Enschede 34 19 9

Nadere informatie

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Helmond Sport. prijs: 1,-

Kicks. Fortuna Sittard. Fortuna Sittard - Helmond Sport. prijs: 1,- Kicks prijs: 1,- Fortuna Sittard Fortuna Sittard - Helmond Sport vrijdag 7 augustus 2009 P.M.J. Göttgens Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Manuele Lymfdrainage Walramstraat 10 6131 BM Sittard

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/09 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Fortuna Sittard - Telstar vrijdag 31 oktober 2008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres Milaanstraat 120, Sittard Postadres Postbus 36 6130 AA

Nadere informatie

JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00

JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00 vr CL vr dins. 26 / woensdag 27 juli 2016 Ajax donderdag 28 juli 2016 AZ / Heracles Almelo JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00 vr CL vr din. 2 / woe. 3 augustus 2016 Ajax donderdag 4 augustus 2016

Nadere informatie

CONTACT QUESTIONNAIRE

CONTACT QUESTIONNAIRE Interviewer name: Sampling Point: (01, CPM Eredivisie/Jupiler League, oktober 2009, ) CONTACT QUESTIONNAIRE Goedemiddag, mijn naam is van marktonderzoekbureau Sport + Markt. Wij doen op dit moment een

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2013/'14 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE. Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, pagina 1 van 14

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2013/'14 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE. Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, pagina 1 van 14 vr donderdag 18 + 25 juli 2013 FC Utrecht JCS zaterdag 27 juli 2013 AZ Ajax vr CL vr din. 30 / woe. 31 juli 2013 PSV donderdag 1 augustus 2013 Vitesse, FC Utrecht 1 vrijdag 2 augustus 2013 Ajax Roda JC

Nadere informatie

Fortuna Sittard. kicks. 08/0 seizoen

Fortuna Sittard. kicks. 08/0 seizoen Fortuna Sittard kicks 08/0 seizoen Fortuna Sittard - FC Emmen vrijdag 8 augustus 008 even bijpraten met... Fortuna Sittard Wagner & Partners Stadion Adres Milaanstraat 0, Sittard Postadres Postbus 36 630

Nadere informatie

1 3Programma Jupiler League

1 3Programma Jupiler League pagina 1 van 17 JULI 01 do 02 vr 03 za 04 zo 05 ma 06 di 07 wo 08 do 09 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do Europa League voorronde 2 16 vr loting CL voorronde 3 loting EL voorronde 3 17 za 18 zo 19

Nadere informatie

Jupiler League niet interessant? Hoezo?!

Jupiler League niet interessant? Hoezo?! Jupiler League niet interessant? Hoezo?! OSS Met FC Oss heeft Anton Janssen (49) een enerverend seizoen in de Jupiler League achter de rug. Bijna had de ploeg van de oud-psv er de play-offs voor promotie

Nadere informatie

Zondag 28 augustus 2011 Aanvang 14:30 uur

Zondag 28 augustus 2011 Aanvang 14:30 uur Zondag 28 augustus 2011 Aanvang 14:30 uur SCHIPPERSPRAAT Een woordje van vice-voorzitter Henk Schoorl Zegeningen Als kleine club in het grote betaald-voetbal-geweld is het toch leuk als je na dit weekend

Nadere informatie

ECLI:NL:GHAMS:2011:674 Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak Datum publicatie Zaaknummer

ECLI:NL:GHAMS:2011:674 Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak Datum publicatie Zaaknummer ECLI:NL:GHAMS:2011:674 Instantie Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak 29-03-2011 Datum publicatie 26-03-2014 Zaaknummer 106.001.571-01 Rechtsgebieden Civiel recht Bijzondere kenmerken Hoger beroep Inhoudsindicatie

Nadere informatie

zondag 31 mei 2009 prijs: 1,-

zondag 31 mei 2009 prijs: 1,- Fortuna Sittard kicks 08/09 seizoen Benefietwedstrijd Fortuna Sittard - FC Bayern München zondag 31 mei 2009 prijs: 1,- Foto: FC Bayern München even bijpraten met... Fortuna Sittard Fortuna Stadion Adres

Nadere informatie

VOETBAL QUIZ 2015 WIE IS DE VOETBALKENNER VAN VV BRUCHTERVELD?

VOETBAL QUIZ 2015 WIE IS DE VOETBALKENNER VAN VV BRUCHTERVELD? VOETBAL QUIZ 2015 WIE IS DE VOETBALKENNER VAN VV BRUCHTERVELD? DOOR ROBBERT REINDERS, ROY POTGIETER & ALWIN HUISJES INLEIDING QUIZ WELKOM UITLEG SPELREGELS RONDE 1 RONDE 2 KWART FINALE HALVE FINALE FINALE

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

ONTWIKKELEN SPEELWIJZE

ONTWIKKELEN SPEELWIJZE WFA EN VVON ORGANISEREN 6e NATIONALE VOETBAL SYMPOSIUM ONTWIKKELEN SPEELWIJZE WOENSDAG 8 FEBRUARI 2017 VAN 15:30 TOT 20:30 BILDERBERG HOTEL T SPEULDERBOS GARDEREN INSCHRIJVEN VIA WWW.VVON.NL PROGRAMMA

Nadere informatie

Aantal overlopende registraties:

Aantal overlopende registraties: Overzicht overlopende registraties van seizoen 2018-2019 naar seizoen 2019-2020 De spelers staan genoteerd bij de clubs waar ze afgelopen seizoen 2018-2019 gespeeld hebben. ADO Den Haag Competitie 1e elftallen

Nadere informatie

EREDIVISIE. = winterkampioen

EREDIVISIE. = winterkampioen SEIZOEN 2009-2010 EREDIVISIE M W G V + - S P PIM 1. FC Twente Enschede 34 27 5 2 63 23 +40 86 2. AFC Ajax Amsterdam 34 27 4 3 106 20 +86 85 3. PSV Eindhoven 34 23 9 2 72 29 +43 78 4. Feyenoord Rotterdam

Nadere informatie

Potentieelanalyse Helmond Sport. 25 februari 2009

Potentieelanalyse Helmond Sport. 25 februari 2009 Potentieelanalyse Helmond Sport 25 februari 2009 0. Inhoud 1. Inleiding 2. Sportieve context 3. Financiële context 4. Relatie omzet en sportieve kwaliteit 5. Toeschouwers 6. Sponsoring 7. Mediabaten 8.

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Nederlands clubvoetbal

1 ste Helft: Vragenronde 1 Nederlands clubvoetbal 1 ste Helft: Vragenronde 1 Nederlands clubvoetbal 1.1 Noem de laatste trainer van Ajax die als speler nooit voor het Nederlands Elftal uitkwam. 1.2 Noem de twee Tunesische internationals die in de Eredivisie

Nadere informatie

EREDIVISIE. = winterkampioen

EREDIVISIE. = winterkampioen SEIZOEN 2011-2012 EREDIVISIE M W G V + - S P PIM 1. AFC Ajax Amsterdam 34 23 7 4 93 36 +57 76 2. Feyenoord Rotterdam 34 21 7 6 70 37 +33 70 3. PSV Eindhoven 34 21 6 7 87 47 +40 69 4. AZ Alkmaar 34 19 8

Nadere informatie

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH ZONDAG 10 JUNI 2018 - VREDENBURCH LEX IMMERS CUP 2 VOORWOORD VAN LEX IMMERS Toen ik vorig jaar werd gevraagd wat ik er van zou vinden als er een jeugd - toernooi naar mij zou worden vernoemd, ook nog te

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Overzicht overlopende registraties

Overzicht overlopende registraties Overzicht overlopende registraties Van seizoen 2013/'14 naar seizoen 2014/'15 Achilles '29 Competitie 1e elftallen F.J. Hol 1 25-04-2014 Achilles'29 - FC Eindhoven ADO Den Haag Beloftencompetitie C.M.

Nadere informatie

Straffen in het betaald voetbal tot en met 8 december 2017

Straffen in het betaald voetbal tot en met 8 december 2017 Straffen in het betaald voetbal tot en met 8 december 2017 Uitgesloten van deelname aan competitiewedstrijden van de KNVB van het 1e elftal van hun club voor het achter de naam van de betrokken speler

Nadere informatie

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 1 WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 2 VOORWOORD Hartelijk welkom op het Burg. Bode Sportpark voor de 1 e editie van het Weber Woonwereld JO-13 toernooi. Als organisatie

Nadere informatie

Overzicht overlopende registraties

Overzicht overlopende registraties Overzicht overlopende registraties Van seizoen 2011/'12 naar seizoen 2012/'13 ADO Den Haag Beloftencompetitie M. de Zwart 1 07-05-2012 Jong Heracles Almelo - Jong ADO Den Haag J.E. van der Winden 1 07-05-2012

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

Gemiddeld % THUISWEDSTRIJDEN op kunstgras voor alle jeugdopleidingen in de EREDIVISIE TOTAAL 62,8 % 38,5 % 46,1 % 54,7 % 77,3 % 78,1 % 74,1 % 70,8 %

Gemiddeld % THUISWEDSTRIJDEN op kunstgras voor alle jeugdopleidingen in de EREDIVISIE TOTAAL 62,8 % 38,5 % 46,1 % 54,7 % 77,3 % 78,1 % 74,1 % 70,8 % Benchmarkrapport GEBRUIK KUNSGRAS IN JEUGDOPLEIDINGEN BEAALD VOEBAL GEMIDDELD HUISEDSRIJDEN OP KUNSGRAS VOOR ALLE JEUGDOPLEIDINGEN VAN DE BVO S IN NEDERLAND BELOFEN 58,1 62,1 68,3 76,8 66, 6 78,4 64,1

Nadere informatie

EREDIVISIE. = winterkampioen

EREDIVISIE. = winterkampioen SEIZOEN 2010-2011 EREDIVISIE M W G V + - S P PIM 1. AFC Ajax Amsterdam 34 22 7 5 72 30 +42 73 2. FC Twente Enschede 34 21 8 5 65 34 +31 71 3. PSV Eindhoven 34 20 9 5 79 34 +45 69 4. AZ Alkmaar 34 17 8

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1.1 Welke doelman zat bij Feyenoord op de bank tijdens de gewonnen UEFA Cup-finale van 2002 tegen Borussia Dortmund? 1.2 Tegen welke tegenstander en in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 31 Maandag 25 februari t/m zaterdag 17 maart Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 31 Maandag 25 februari t/m zaterdag 17 maart Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 31 Maandag 25 februari t/m zaterdag 17 maart Seizoen 2018-2019 Uitslagen Feyenoord 019 NAC 019 1-1 ADO Den Haag 019 NAC 017 1-1 NAC 015 PEC Zwolle 015 3-0 FC Utrecht 014 NAC 014 3-0 NEC 013 NAC

Nadere informatie

Overzicht overlopende registraties

Overzicht overlopende registraties Overzicht overlopende registraties Van seizoen 2014/'15 naar seizoen 2015/'16 Achilles '29 S. Edwards 1 01-05-2015 Helmond Sport - Achilles'29 AFC Ajax J.J. Riedewald 1 17-05-2015 FC Dordrecht - Ajax Jong

Nadere informatie

Interview met Maarten Broekmans en Harm van Sambeek

Interview met Maarten Broekmans en Harm van Sambeek Interview met Broekmans en Harm van Sambeek Met wie zitten we hier aan tafel? Vanavond zit de supportersclub aan tafel met Broekmans en Harm van Sambeek. Al jaren vormen zij samen een onderdeel van de

Nadere informatie

IJsselmeervogels is met Sandor van der Heide aan het roer actief in de Derde divisie. De oefenmeester is voor het tweede seizoen op rij trainer van

IJsselmeervogels is met Sandor van der Heide aan het roer actief in de Derde divisie. De oefenmeester is voor het tweede seizoen op rij trainer van IJsselmeervogels is met Sandor van der Heide aan het roer actief in de Derde divisie. De oefenmeester is voor het tweede seizoen op rij trainer van de Rooien, maar doet dat nu vanaf de start van het seizoen.

Nadere informatie