25 november Zaterdag, 19 november, hebben Lucas Molenaar en Jaco Meijvogel meegedaan met de. Grote Katwijkse wetenschapsquiz 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "25 november Zaterdag, 19 november, hebben Lucas Molenaar en Jaco Meijvogel meegedaan met de. Grote Katwijkse wetenschapsquiz 2016"

Transcriptie

1 25 november 2016 Wetenschapsquiz Zaterdag, 19 november, hebben Lucas Molenaar en Jaco Meijvogel meegedaan met de Grote Katwijkse wetenschapsquiz 2016 Om half vier kwamen deze kanjers al naar de bibliotheek, ze waren best een beetje zenuwachtig en dat vonden we allemaal begrijpelijk. Tenslotte stond de eer van onze school op het spel. Een heuse professor opende de middag en legde de spelregels uit. Dit was allemaal een beetje verwarrend, maar zo doen alle professoren denken we. Hij had een mooie jurk aan met de strepen van de Universiteit van Utrecht. Hier geeft deze meneer, Jan de Lange is zijn naam, les in wiskunde. Er deden 12 scholen mee dus zaten 24 kinderen achter een lange tafel te wachten op de eerste vraag. De vraag ging over een fiets die met glad weer aan het rijden is. Lucas en Jaco moesten antwoord geven met welke banden dit het beste kan. Zij hadden het antwoord goed (de banden moeten zo zacht mogelijk zijn) en kregen dus een punt. De vraag over de spiegel was echt heel lastig. Hoe groot moet een spiegel zijn als je jezelf er helemaal in kunt zien?

2 Helaas hadden ze deze vraag fout en kregen ze geen punten. De vragen daarna beantwoordden ze goed, dus hadden ze aan het eind van de eerst ronde genoeg punten om door te gaan. De tweede ronde hebben ze niet gehaald, dus vielen ze af. Toch zijn deze jongens 4 e geworden en dit is echt heel knap. Het was weer heel leuk om mee te doen en de fans van groep 8 vonden het fantastisch om erbij te zijn. Marilene had zelfs een spandoek gemaakt en Dominique en Anna mochten even meedoen met de uitleg van een vraag over een spiegel. Hieronder is iets van de kinderen te lezen: Anna: Ik vond het erg leuk en interessant! Sommige vragen waren best lastig. Andere waren juist heel erg makkelijk! Jaco en Lucas hebben de laatste ronde niet gehaald! Dat was wel jammer. De man die alles uitlegde, kwam van de universiteit Utrecht en was best wel onduidelijk zodat sommige scholen punten kregen voor de vraag die ze helemaal niet goed hadden! Wij vonden dat erg oneerlijk! Maar voor de rest was het erg leuk!! Dominique: Sommige scholen hadden vals gespeeld zoals de Willem Alexander school, die veranderde steeds hun antwoorden. En toen hadden ze nog gewonnen ook. Verder was het heel leuk en leerzaam soms ook moeilijk maar als je goed nadacht kwam je er wel uit. Die man van de universiteit was wel heel grappig, zelf mocht ik ook nog meedoen met de uitleg van een vraag. (dat kun je zien op de foto hierboven). Lucas: Ik vond het superleuk om mee te doen met de kleine wetenschapsquiz. Ik en Jaco zijn 4 e geworden van de 12! De man van de universiteit was wel aardig maar soms ook verwarrend. Marilene had een spandoek gemaakt en samen met Anna en Dominique waren ons publiek. Jaco: Ik vond het leuk maar het was wel oneerlijk want de Alexander school verbeterde alle fouten en het was heel onduidelijk. Verder vond ik het een hele eer om mee te doen. En ik vond het wel leuk dat ze mij gekozen hadden. Energybattle ( De kinderen van de plusgroep zijn al twee weken aan het werk met energie. Ze doen mee aan een echte wedstrijd. 20 gemeenten uit heel Nederland zijn afgelopen weken aan de slag gegaan met energie besparen. Samen energie besparen, thuis en op school Vindt je school het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst? Wil je weten hoe je het energieverbruik van je school kan verlagen samen met leerlingen, leraren en ouders? Doe dan mee aan de Klimaatverbond Energy Battle. Bij de meeste

3 scholen blijkt dat 10-20% energiebesparing eenvoudig gerealiseerd kan worden. Dat kan door gebruikers van het gebouw, leerlingen en docenten, bewust te maken van de mogelijkheden om energieverspilling te voorkomen. Daarmee wordt de CO2uitstoot van de school verminderd en houdt de school meer geld over voor goed onderwijs. De Energy Battle is een project over energiebesparing waarin de school elektra en gas gaat besparen, samen met leerlingen en ouders thuis. Met behulp van een energiedisplay wordt het verbruik van de school inzichtelijk gemaakt. De hoogste klassen helpen mee om eenvoudige maatregelen te nemen en binnen vier weken gemiddeld 10% energie te besparen. De Energy Battle sluit goed aan op de Green Deal Scholen, zie ook Waarom meedoen als school? Door mee te doen krijgen zowel de school (directie en betrokken docenten) als ouders en kinderen thuis inzicht in het eigen energieverbruik. Ze ervaren dat door het doen van kleine acties het energieverbruik met 10 tot 20% daalt. Het zorgt ervoor dat de gebruikers van het schoolgebouw en ouders en kinderen thuis bewust worden van het effect van hun gedrag op het eigen energieverbruik. De pluskinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 worden betrokken bij de wedstrijd en helpen mee om in de school energie te besparen. Hierdoor leren zij hoe elektriciteit werkt en hoeveel energie er wordt gebruikt door apparatuur. De school geeft het goede voorbeeld en laat zien dat het milieu belangrijk is. Concrete resultaten: gemiddeld 10 tot 20% besparing op de energierekening. Dit kan oplopen tot enkele duizenden euro s per jaar. Helaas was dit de eerste week nog niet echt te zien en gaan we actie ondernemen. Zo zijn de kinderen door de groepen gegaan en hebben gevraagd of iedereen erop wil letten dat de lampen niet onnodig blijven branden. Ook kunnen de elektrische puntenslijpers best uit het stopcontact gehaald worden. Met de hand gaan ook goed. Wilt u meer weten over de battle dat kunt u op de Facebooksite van de Oranjeschool zien wat we doen en hoe we ervoor staan. Er is ook een heuse vlog die elke week aangevuld wordt. Naturalis Woensdag 16 november is groep 4 naar Naturalis geweest. We hadden een uitnodiging om de T- rex te komen bekijken en dat wilden we natuurlijk niet missen. De klassenmoeders zorgden voor vervoer en zo waren we om kwart over negen al in het museum. Een suppoost bracht de tas met verkleedspullen. Iedereen kreeg iets wat te maken had met een dinosaurus.

4 Zo waren er kragen en staarten en stukken van de poot van een dino. Het was erg leuk om te zien hoe we allemaal in een dino veranderden. De juf had op school de groep al in drieën verdeeld zodat we meteen konden beginnen met het bekijken van de zalen. Iedere groep kreeg uitleg over deze hele grote dieren. We hoorden dat ze maar 20 kilometer per uur konden rennen, viel ons een beetje tegen. We zagen en hoorden hoe ze een lekker stuk vlees verorberden (met hele grote slagtanden) en konden zelf een dino inkleuren met een spuitbus. Op school hadden we al proefjes gedaan met steentjes in een fles/pot. We moesten hier bladeren en wat water in doen. Toen goed schudden en door een zakdoek in een vergiet laten uitlekken. Nu konden we eindelijk zien waarom we dit in de klas moesten doen het verschil tussen een planten- en vleeseter werd heel duidelijk. De steentjes moesten de kiezen voorstellen en de bladeren het eten van dit enorme dier. We hebben een hele fijne ochtend gehad en op school nog even nagepraat over dieren die uitgestorven zijn. Via dit berichtje willen we de begeleiders bedanken voor de fijne morgen. Ook juf Van der Plas, die gezellig meeging, bedanken we. Schoolkamp groep 8 Het duurt nog heeeeel lang: het schoolkamp voor groep 8. In deze nieuwsbrief toch al wat informatie. We hebben namelijk naar een nieuwe locatie gezocht. De locatie waar we de afgelopen jaren gebruik van gemaakt hebben, is naar ons idee niet meer geschikt en was eigenlijk al een tussenoplossing. Vorig jaar hebben de kampgangers helaas ontdekt, dat het daar met regenachtig weer slecht toeven is. Er zijn gewoon geen mogelijkheden voor iets anders dan buitenactiviteiten. De binnenruimte is te beperkt. Bovendien nemen klachten van omwonenden toe. Geluidsoverlast op een groepslocatie dichtbij een woonwijk is natuurlijk ook wel heel erg logisch en voorspelbaar.

5 Tegelijk is een kamp niet bedoeld om s avonds op een vroege tijd de hele boel stil te hebben, laat staan te houden, toch? Kortom: in overleg met de medezeggenschapsraad is wat onderzoek gedaan naar een nieuwe locatie. Deze ligt verder weg dan de vorige: op de Veluwe. Daardoor zullen de kosten voor het kamp nieuwe stijl hoger worden dan de afgelopen jaren. Tot nu toe zijn we er steeds goed in geslaagd de prijs rond de 65,- te houden. Precies op dat punt is de mening van de MR gevraagd. Hoe hoog de prijs dan wel gaat worden, is nu nog wat lastig te voorspellen. Zodra meer bekend is, laten we u dat weten. De nieuwe data van het kamp zijn: 8, 9 en 10 mei Agenda November Di oud papier inzamelen December Do Uitreiking certificaat Spaans plus Ma Sinterklaas Zendingsgeld Groep 1 en 2 s middags vrij Di oud papier inzamelen envelopjes Woord en Daad mee naar huis Vr nieuwsbrief 8 envelopjes Woord en Daad op school inleveren Ma Wonderlijk gemaakt les 4 gr. 7 en 8 studiemiddag de lerende school 4 kinderen middag vrij zendingsgeld Di oud papier inzamelen Di oud papier inzamelen Vr kerstontbijt sing-in nieuwsbrief 9 Zo, ma 25, Kerstfeest Ma t/m vr t/m Kerstvakantie Ouderbijdrage Opnieuw vraag ik (en deze keer dringend!) uw aandacht voor het betalen van de vrijwillige ouderbijdrage. Hoewel deze vrijwillig is, is uw bijdrage echt nodig om in extra uitgaven te kunnen voorzien. Met de bijdrage betaalt de school uitgaven waarvoor de subsidie van het ministerie niet is bedoeld, bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst. Momenteel is 57% van de bijdragen aan school overgemaakt. Snijden in de uitgaven (en dus minder activiteiten) lijkt dus onvermijdelijk Zie de bijlage!

6 Voorleeswedstrijd Afgelopen dinsdag was de finale van de voorleeswedstrijd. Wie zou er voorleeskampioen worden van de Oranjeschool? In de groepen 7 en 8 waren voorrondes gehouden. Uit elke groep waren drie leerlingen naar de finale gegaan. Uit groep 7 waren dat Emily, Annemarijn en Eva. Uit groep 8 zaten Anouk, Marilene en Sara in de finale. Alle 6 lazen ze een stukje voor uit een zelfgekozen boek. De kinderen van groep 7 en 8 luisterden aandachtig en applaudisseerden luid. Tjonge, jonge wat werd er goed gelezen. Uiteindelijk kan er maar 1 winnen en Sara Ouwehand uit groep 8 ging er met de oorkonde en een prachtig leesboek vandoor. Zij mag nu in een volgende ronde meedoen om het kampioenschap van alle scholen in Katwijk. Succes Sara en wie weet word jij wel voorleeskampioen van Katwijk. Meeleven We leven mee met juf Boerman. De gezondheidssituatie van haar moeder verslechterde afgelopen weekend ineens en is nog steeds zorgelijk. Daarom heeft juf Boerman voorlopig zorgverlof en werkt ze niet. We wensen onze collega met haar familie van harte de zegen van God toe. Maarten en Gerdien Blom Vorige week waren Gerdien Blom en haar Albanese vriendin Zana bij ons op school. Ze verzorgden presentaties en hielden een verkoping. De kinderen van groep 1,2 en 3 hebben een bestellijstje mee naar huis genomen. Met de bedoeling veel van de artikelen die daarop staan, te verkopen! Doet u mee?! De kinderen moeten de lijstjes uiterlijk maandag 28 november op school bij de leerkracht inleveren. Wilt u zelf (nog meer) bestellen: maakt u dan gebruik van (één van) de lijstjes die u als bijlage aantreft. Nostalgisch Katwijk Op facebook is een groep actief die zichzelf Nostalgisch Katwijk noemt. Op de facebookpagina van deze groep staan foto s van de Oranjeschool van (heel) lang geleden. Leuk om u aan te melden van deze groep en de foto s te zien!

7 Groep 1 en 2 Nog wat mooie foto s van ons bezoek aan museum Naturalis in Leiden. Kerst 2016 Hoewel de aandacht nog volop bij andere dingen ligt, vragen we toch al even uw aandacht voor de viering van het Kerstfeest. D.V. vrijdag 22 december hopen wij met de school het Kerstfeest te vieren. We willen die ochtend om 08:00 uur op het plein starten met het zingen van een aantal kerstliederen. Dit willen we doen rondom een paar vuurkorven. Daarom twee vragen: 1. Wie heeft er voor ons een vuurkorf te leen op die morgen? 2. Wie kan er voor ons aan goed, brandbaar hout komen wat ongeveer een uurtje zal branden? Wilt u dit dan aan ons doorgeven via de mail? (info@oranjeschoolkatwijk.nl) Als het regent, zingen we binnen. De kleuters gaan dan naar hun eigen groep en de andere leerlingen verdelen zich dan over de kleutergymzaal en de aula. Voor het kerstontbijt willen we aan u vragen of u voor die morgen een (speciaal!) ontbijtpakketje aan uw kind mee wil geven. Als school zorgen wij voor chocolademelk, kerstkransjes, minikrentenbollen en kerstservetjes. Voor de onderbouw eindigt die vrijdag de dag om 11:30 uur en voor de bovenbouw om 12:45 uur. We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.

8 Uit groep 1c We hebben er weer een vriendje bij! Lisa Heemskerk is donderdag 24 november bij ons in de groep gekomen. Gezellig Lisa dat jij nu ook ons vriendje wil zijn. Wij vinden het heel fijn om samen met jou te spelen. Heel veel plezier bij ons in de groep. Jarigen Datum Groep Naam Leeftijd 4 december 1B-2B Naomi van der Plas 5 1B-2B Lieneke van Rijn 6 5 Lucas Blok 9 6 december 5 Lisette Hogendoorn 9 7 december 1A-2A Zarah van der Plas 6 8 december 7 Marit Remmelzwaal 10 9 december 3 Julot Verdoes 6 11 december 4 Sem van Belen 8 7 Gerard Hogendoorn december 6 Jannette van der Meij december 8 Jacob Remmelzwaal december 4 Elize van Duijn 8 15 december 3 Julia Dekkers 8 4 Isabelle Guijt 8 17 december 5 Eva Guijt 8 18 december 3 Naomi Barnhoorn 8 24 december 1B-2B Thomas Meijvogel 5 25 december 3 Feline Ouwehand 7 30 december 1B-2B Lize Ouwehand 6 Allemaal van harte gefeliciteerd!

Agenda. Bij de agenda. December di Sinterklaas groep 1 en 2 s middags vrij. 27 november 2017

Agenda. Bij de agenda. December di Sinterklaas groep 1 en 2 s middags vrij. 27 november 2017 27 november 2017 Agenda December di 5-12-17 Sinterklaas groep 1 en 2 s middags vrij envelopjes Woord en Daad mee naar huis vr 8-12-17 envelopjes Woord en Daad mee naar school di 12-12-17 studiemiddag Kijk!

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af.

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. 21 november 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 6 Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. Groep 1 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Agenda: December 2018 donderdag 13-12-18 Nieuwsbrief 6 vrijdag 21-12-18 ma t/m vr 24-12-18 t/m 4-1-19 25, di, wo 26-12-18 Kerstviering in de Ichtuskerk 11:00-12:20 uur Na

Nadere informatie

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg 14 november 2016 Spaans-Plus De kinderen die onder leiding van Anne Pauwels Spaans leren, zijn al op de helft van de Spaans Plus-cursus! De leerlingen hebben al veel geleerd. Bijvoorbeeld: vertellen en

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017 1 mei 2017 Agenda Mei Ma 1-5-17 envelopjes Woord en Daad Di 2-5-17 oud papier Do 4-5-17 envelopjes Woord en Daad Vr 5-5-17 Bevrijdingsdag, vrij Ma 7-5-17 Kamp groep 8 Di 9-5-17 oud papier Kamp groep 8

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5, 22 november 2018

Nieuwsbrief 5, 22 november 2018 Nieuwsbrief 5, 22 november 2018 Agenda: November Donderdag 22-11-18 Nieuwsbrief 5 Donderdag 29-11-18 Studiemiddag groep 1+2 Kinderen groep 1+2 s middags vrij December Dinsdag 4-12-18 Onderzoeksdag Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Woensdag 5 november vieren alle kinderen Dankdag in de Bethelkerk. Ook u bent van harte uitgenodigd er vanaf 11.00 uur bij te zijn.

Woensdag 5 november vieren alle kinderen Dankdag in de Bethelkerk. Ook u bent van harte uitgenodigd er vanaf 11.00 uur bij te zijn. Dinsdagmiddag 4 november zijn alle kinderen vrij van school. 2013/2014 E r i s d a n e e n s t u d i e m i d d a g v a n h e t V C O Woensdag 5 november vieren alle kinderen Dankdag in de Bethelkerk. Ook

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017 9 oktober 2017 Agenda Oktober ma 9-10-17 t/m 13-10-17 oudermorgens ma 9-10-17 nieuwsbrief 3 wo 11-10-17 Boekenbeurs do 12-10-17 Studiemiddag. Alle groepen vrij vrij 13-10-17 leerlingen groep 5 t/m 8 middag

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen Jaarplanning 2016-2017 and Dag Datum Activiteit Augustus 22-8-16 weer naar school, inloop met ouders alle groepen ouders verwelkomen 9:00 uur Di 23-8-16 inzamelen hoofdluiscontrole Vr 26-8-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee

https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee 6 december 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 7 Actiedag De laatste verkoopacties zijn onlangs afgerond. De schoolplaten waren de allerlaatste dingen die verkocht zijn. Ze zijn nu allemaal de school uit! De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 Agenda di 1-9-15 hoofdluiscontrole vr 4-9-15 nieuwsbrief 2 ma 7-9-15 cito rekenen groep 2 7-9-15 infoavond 1 groep 1-7 di 8-9-15 infoavond 2 groep 1-7 do 10-9-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Biebouders. Agenda Schoolvoetbal. Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!!

Nieuwsbrief 14. Biebouders. Agenda Schoolvoetbal. Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!! obs Dik Trom Wormerstraat 25, 2131 AX Hoofddorp tel: 023 561 33 11 e-mail: nieuwsbrief@diktromschool.nl web: www.obsdiktrom.nl Agenda Schoolvoetbal Was een prachtige middag, zonnetje erbij en super supportouders!!

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Hulp nodig van ouders bij evaluatie van oudergesprekken Open podium vogels en groep 8B Klassenregels groep 5B De giraffenklas in het Bospark op zoek naar bladeren en paddenstoelen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave.

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave. over: 10-12-2015 Intro Gewijzigde verkeerssituatie rond de school Kerstfeest Ouders voor ouders Nieuwbouw Bezoek nieuwbouw Informatie per bouw o Onderbouw o Middenbouw o Bovenbouw Denkt u aan? Agenda komende

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen.

Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen. Agenda 3 juli 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 19 Juli ma 6-7-15 Inloopmiddag rapporten Schoonmaakavond Zwemwedstrijden groep 7 (middag) di 7-7-15 Zomerfeest groep 1-8 (?) Afscheidsavond groep 8 wo 8-7-15

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

I N F O 6 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 13 december INFO 6

I N F O 6 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 13 december INFO 6 I N F O 6 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N Kerst 2018 w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 13 december 2 018 INFO 6 IN DEZE INFO BELANGRIJKE DATA Dag Sinterklaasje Stagelopen Kerst

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ankeveen, november/december 2016

Nieuwsbrief Ankeveen, november/december 2016 Nieuwsbrief Ankeveen, november/december 2016 Belangrijke data - Week van 12 december: ouders inschrijven hapjes Kerst - Woensdag 21 december: kerststukjes rondbrengen - Woensdag 21 december, 1715 uur:

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 8 Van de directie Wat een spanning...nog 1 nachtje slapen en dan hopen we Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd! Juf Vera en haar gezin met de geboorte van Bastiaan Jelle Familie van der Wielen met de geboorte van Fokke

Van harte gefeliciteerd! Juf Vera en haar gezin met de geboorte van Bastiaan Jelle Familie van der Wielen met de geboorte van Fokke C.B.S. Fan e Wiken Wolfsklauw 27 8411 RC Jubbega Actueel Nieuwsbrief Nummer 19 1. De jarigen MEI 03-05 Johan Wemer 7 09-05 Juf Lisette 12-05 Wiebe de Jong 1 29-05 Jetze Oosterbos 5 JUNI 03-06 Jochum van

Nadere informatie

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016 10 september 2016 Tropenrooster Gisteren hebben de directies van de Hervormde scholen besloten volgende week maandag 12 sept. tot en met donderdag 15 sept. een tropenrooster te draaien. De verwachte temperaturen

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 9 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2016. Aanstaande woensdag natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 7 februari INFO 8

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 7 februari INFO 8 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 7 februari 2 019 INFO 8 IN DEZE INFO Rapporten en rapportgesprekken Verslag koffie-ochtend Informatie-ochtend

Nadere informatie