Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor altijd jong Utopie of realiteit?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor altijd jong Utopie of realiteit?"

Transcriptie

1 7 oktober 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 13 oktober Afsluiting kinderboekenweek Volkerakweg 14 oktober Afsluiting kinderboekenweek Noordendijk 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie 24 oktober groep 1 t/m 4 vrij ivm inrichten lokalen Voor altijd jong Utopie of realiteit? Het thema van de kinderboekenweek is Voor altijd jong. De speelsheid en het vrije denken van een kind is voor menig volwassene om jaloers op te worden. Ideeën zien die er niet lijken te zijn, verbanden leggen die voor ons te (on)logisch lijken. Wat een rijkdom brengen jonge mensen met zich mee! De ervaring in het leven is belangrijk, maar zorgt er ook voor dat we het vrije denken van ons kind zijn verliezen. Wij geloven als Regenboog dat je pas recht kunt doen aan de uniekheid van onze leerlingen als het vrije denken wordt gecombineerd met de ervaringen die opgedaan worden. Daar maken wij elke dag onze uitdaging van! 25 oktober Thema bijeenkomst VVE Volkerakweg 27 oktober Thema Bijeenkomst VVE Noordendijk 28 oktober Groep 1 t/m 8 vrij studiedag Sandra Nederlof Marjolein de Heer De directie Marjolein de Heer (Noordendijk/Zamenhoflaan) Sandra Nederlof (Volkerakweg)

2 In deze nieuwsbrief Schoolfotograaf Gevonden voorwerpen Ambulance op school Hulp gevraagd! Even voorstellen Els! Plein afspraken Kinderboekenweek Koffieochtend Digitaal portfolio Schoolfotograaf Zoals eerder gemeld, hadden we bij het uitgeven van de jaarkalender nog geen concrete afspraken kunnen maken met de nieuwe schoolfotograaf. Dit jaar laten we de schoolfoto s maken door de nieuwe schoolfotograaf ( Op maandag 16 januari worden de foto s gemaakt op de Volkerakweg. Dinsdag 17 januari komt de fotograaf naar de Noordendijk/Zamenhof. Doordat wij in januari de fotograaf laten komen, is de groepsfoto voor alle leerlingen gratis! Uiteraard is er ook gelegenheid voor broertjes en zusjes om op de foto te gaan. Dit zal onder schooltijd zijn. Tegen die tijd krijgt u meer informatie. Gevonden voorwerpen Noordendijk/Zamenhof De gevonden voorwerpen bakken puilen weer uit. Vanaf a.s. maandag 10 oktober liggen de gevonden voorwerpen van de Noordendijk uitgestald bij de administratie ruimte. Op de Zamenhof is dat in kamertje 2. De hele week heeft u de tijd om even rond te kijken of er iets van uw kind tussen zit. Aan het eind van de week worden de spullen weggebracht. Ook kinderen van de Zamenhof kunnen in de bak van de Noordendijk kijken, er zijn ook spullen gevonden in de kleedkamers van de gymzaal. Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van onze school, volg ons dan op: Regenboog Dordrecht deregenboogdordrecht Ambulance op school Tijdens ons project over het ziekenhuis kwam de ambulance op bezoek op de Noordendijk en Volkerakweg. De ambulancebroeder heeft ons van alles laten zien. We weten nu dat je kan bellen bij een noodsituatie. De brancard hebben we gezien. Bij de juffrouw werd de bloeddruk gemeten en het zuurstof. En de juf kreeg een verband om haar vinger. De ambulancebroeder is eigenlijk heel aardig. Ook mochten we nog in de ambulance kijken. Er was zo veel te zien! Als laatste hebben we de zwaailichten nog gezien en de sirene gehoord! Op de Noordendijk was ambulancebroeder Anne langs geweest. Bedankt! Wij vonden het heel

3

4 De Regenboog is een school waar het leesonderwijs en vooral het plezier in lezen belangrijk is. De drie schoolbibliotheken worden gerund door ouders en zij doen dat op voortreffelijke wijze. De Schoolbibliotheek, locatie Zamenhof kan versterking gebruiken. In dit bibliotheekteam zoeken wij naar ouders / opa s / oma s / vrijwilligers die het leuk vinden om eens per 4 à 5 weken op vrijdagmorgen de uitlening te verzorgen. Lijkt dit u iets of kent u iemand die dit leuk zou vinden, geef dit door aan Marjolein de Heer (mdeheer@h3o.nl) of de leerkracht van uw kind. U wordt goed ingewerkt. U werkt met z n tweeën. De tijd is van uur, met een half uur pauze. Gaat u de uitdaging aan? Het team van de Bibliotheek op school, locatie Zamenhof Even voorstellen Els! Taalklas vrijwilliger op de Volkerakweg Beste ouders, Ik ben Els Meyer, 61 jaren "jong", moeder van 2, inmiddels volwassen, kinderen en oma van 2 prachtige kleinkinderen. Ik woon al 31 jaar in de Merwedepolder met veel plezier. Ook mijn 2 kinderen hebben, lang geleden alweer, De Regenboog bezocht. Ook alweer lang geleden heb ik gewerkt met en voor mensen met een verstandelijke beperking en tot 4 jaar geleden heb in de kinderopvang gewerkt. In de tussentijd heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij stichting de Zonnebloem. Ik ga met ingang van dinsdag 1 november 2016 starten met de taalklas op De Regenboog. Daar heb ik natuurlijk moeders en vaders voor nodig, dus ik hoop echt op veel belangstelling. Naar de taalklas komen ouders die de Nederlandse taal beter willen leren spreken. Ouders van de peuters en leerlingen van de groepen 1 t/m 4 zijn welkom. Ik sluit aan bij de thema s van de peuter- en kleutergroepen, maar u kunt ook zelf onderwerpen inbrengen waar u over wilt praten met elkaar. Naast het feit dat het nuttig moet zijn zal het ook zeker gezellig worden. Voor 1 november is er vast wel een gelegenheid geweest waar ik persoonlijk kennis met u heb kunnen maken. We starten elke dinsdagmorgen na de spelinloop om 8.45 uur in de personeelskamer. Ik hoop tot gauw... Hartelijke groet, Els

5 Onze koffie/thee al geproefd? Elke maandagochtend om 8.45 bent u welkom op de Zamenhoflaan voor een kopje koffie/thee. Het is prettig om elkaar als ouder te ontmoeten om te praten over allerlei zaken. Het komt ook voor dat er iemand aanwezig is om te vertellen over initiatieven in de wijk of van school. Zo komt maandag 10 oktober Patrick van sportbedrijf Dordrecht. Hij wil samen met u in gesprek over de wensen omtrent sport in Dordrecht. U komt toch ook?!? Plein afspraken Op ons schoolplein lopen meestal kinderen en ouders. U zult dan ook begrijpen dat er niet op het schoolplein gefietst mag worden. Dit om ongelukken te voorkomen. De space scooter valt voor ons ook onder fietsgebruik U als ouder geeft daarbij het goede voorbeeld, door de fiets buiten het schoolplein te stallen of de fiets aan de hand te houden. Kinderen nemen dat goede voorbeeld dan over en lopen dan met de fiets aan de hand op het schoolplein om de fiets in de rekken te zetten. Dit geldt voor al onze pleinen! Afstappen bij het hek en op het plein lopen. Dus op het schoolplein NIET fietsen, ook al zijn er geen kinderen op het plein. Om het goede voorbeeld te geven, willen wij ook niet dat er gerookt wordt op het plein. Ook honden blijven buiten de hekken. Kinderboekenweek Woensdag 5 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan. Dit jaar is het thema voor altijd jong en hierbij zullen opa s en oma s centraal staan. In de groepen besteden wij vooral aandacht aan het onderwijs van vroeger, gezond blijven en verhalen uit de oude doos. Natuurlijk is hierbij volop ruimte voor lezen en schrijven. Met een Oudhollandse spelochtend, een open podium (voor de groepen 1 t/m 4) en een bezoek aan het Onderwijsmuseum (voor de groepen 5 t/m 8) hopen we er dit jaar weer een gezellige Kinderboekenweek van te maken. Digitaal portfolio De voorbereidingen zijn in volle gang om u als ouder kennis te laten maken met ons digitale portfolio. Eerst moet het team er bekend mee zijn, alvorens wij u als ouder er bij betrekken. In januari zal er een informatie avond zijn, waar u uitleg krijgt over ons digitale portfolio. Wij nodigen u uit om mee te doen aan ons fotospel. U moet recente foto s van de leerkrachten koppelen aan de juiste babyfoto s van deze leerkrachten. Degene die de meeste foto s juist koppelt krijgt aan het eind van de Kinderboekenweek een prijs uitgereikt. U doet toch zeker ook mee? De foto s kunt u terugvinden in de school, waar u ook een antwoordformulier kunt invullen. We hebben u als ouders/ verzorgers/ opa s/ oma s zijn die de leerlingen zouden willen begeleiden op de spelochtend. Misschien zijn er enthousiaste opa s en/of oma s die het leuk vinden om voor te lezen of iets te vertellen over vroeger. Wilt u meewerken, vul dan het strookje in van de informatiebrief? We hopen u binnenkort in de school terug te zien voor uw deelname aan de Kinderboekenweek!

6 Kinderboekenweek Op woensdag 5 oktober jl. is de Kinderboekenweek weer van start gegaan. De ouderraad heeft de scholen versierd in het thema van de Kinderboekenweek 'Opa's en Oma's. Voor altijd jong'. Ook zal de ouderraad tijdens de spelletjesochtend wat lekkers verzorgen voor de kinderen van school. Vanuit de OR Zonnebloemwedstrijd Vorig schooljaar met Pasen kregen alle kinderen van de ouderraad een doosje met zonnebloemzaadjes om te planten en zo mee te doen aan de zonnebloemwedstrijd. We hebben veel inzendingen van hoge zonnebloemen binnengekomen. De echte winnaar is Fenna uit groep 1/2a van de Volkerakweg. Haar zonnebloemen waren 3,87 meter hoog! Als prijs heeft ze een kweekkastje speciaal voor kinderen gekregen. We wensen Fenna heel veel plezier met het kweekkastje. Ouderbijdrage Deze maand ontvangt u een mail met daarin het verzoek de ouderbijdrage voor dit schooljaar te betalen. De ouderbijdrage bedraagt 20,00 per kind. Heeft u meer dan 2 kinderen op de basisschool dan betaalt u voor het 3e en volgende kind 10,00. De ouderbijdrage wordt gebruikt voor het betalen van de sint-, kerst- en paascadeautjes voor uw kind, het organiseren van het schoolkorbal- en schoolvoetbaltoernooi, avondvierdaagse, het betalen van lekkere hapjes tijdens de Kinderboekenweek en Koningsspelen, etc.

7

8 De Regenboog Locatie Noordendijk Noordendijk AM Dordrecht Tel: Peuters & BSO: Locatie Zamenhoflaan Zamenhoflaan AX Dordrecht Tel Peuters & BSO: Locatie Volkerakweg Volkerakweg BN Dordrecht Tel: Peuters & BSO:

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 2 september 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 6 september VVE bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 8 september VVE bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 26 september Studiedag Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. Ontwikkeling of resultaat? Tijdens leerlinggesprekken komen beide aan bod.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. Ontwikkeling of resultaat? Tijdens leerlinggesprekken komen beide aan bod. 3 februari 2017 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 13 februari -24 februari 2017 27 februari -3 maart 2017 Voorjaarsvakantie 7 maart 2017 Themabijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Volop bruisend nieuws van De Regenboog! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Volop bruisend nieuws van De Regenboog! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt 5 februari 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 februari spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 8 februari fotograaf peuters Volkerakweg 9 februari fotograaf peuters Volkerakweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014 NIEUWSBRIEF De Regenboog kleurt je leven Belangrijke data 8 september Spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 8.30-9.30 11 september spreekuur directeur Volkerakweg 8.30-9.30 16 september schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 6 november 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 9-13 november leerlinggesprekken 18 november OR vergadering 19 november themabijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 november themabijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Feestelijke opening Kinderboekenweek. Woensdag is er de feestelijke opening geweest van de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is: 'Voor altijd jong!'. Oma's

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O. 6 februari 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 9 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 1 10 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 2 16 februari Spreekuur directeur

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders / verzorgers, beste leerlingen, Zoals in mijn mail van donderdag 14 april gemeld, heeft de inspectie onze school bezocht. De kwaliteit

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes.

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Schooljaar 2017-2018 24-11-2017 nr. 7 S t a a l e n D a v i n c i We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Iedereen begint eraan te wennen en ze bevallen heel erg goed. De leerlingen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

nieuwsbrief vrijdag 9 september 2016

nieuwsbrief vrijdag 9 september 2016 nieuwsbrief vrijdag 9 september 2016 Agenda Woensdag 21 september t/m vrijdag 23 september: kamp groep 7/8. Maandag 26 september: schoolfoto s juf Lies (individueel, groepsfoto s en broertjes en zusjes).

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Naast deze vrije woensdagen zijn in de jaarkalender 2013-2014 ook alle andere vrije dagen en middagen opgenomen en ook de vakanties.

Naast deze vrije woensdagen zijn in de jaarkalender 2013-2014 ook alle andere vrije dagen en middagen opgenomen en ook de vakanties. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 16, nummer 1 vrijdag 6 september 2013 Beste ouders, Het schooljaar is weer in volle vaart begonnen. We willen er als team weer een goed

Nadere informatie

Van de directie. In dit nummer: Agenda IVN Informatieavond 19 september. Nog veel meer

Van de directie. In dit nummer: Agenda IVN Informatieavond 19 september. Nog veel meer 2018-2019 Van de directie In dit nummer: Agenda IVN Informatieavond 19 september Nog veel meer Zo aan het eind van de vakantie gaan de gedachten een jaar terug in de tijd. Een verhuizing, hectiek van een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 1 juli 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 juli afscheidsavond groep 8 11 juli Zomervakantie 12 augustus eerste schooldag Aan alles komt een eind Ook aan het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws November 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: nieuws van de directie schoolfruit terugblik kinderboekenweek communicatie

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. Vol verwachting! De Regenboog. Arco Grisnigt Agrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. Vol verwachting! De Regenboog. Arco Grisnigt Agrisnigt@H3O.nl. 5 december 2014 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 15 december Spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 17 december Spreekuur directeur Volkerakweg 18 december groep 1 t/m4 s middags

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 3 juni 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 juni studiedag groep 1 t/m 8 9 juni praktisch verkeersexamen 15 juni open dag en zomerfair 20 juni Inloopspreekuur MT Noordendijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september:

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september: Nieuwsbrief 2 5 oktober 2018 Dag van de leraar Vandaag is het de dag van de leraar! Dank voor de attentie die zij van de OR hebben ontvangen op deze dag! De leerkrachten worden tijdens de studiedag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 Verkeersles in groep 2b en thema afsluiting kleutergroepen Groep 2B heeft een wandeling gemaakt door de buurt. Hier leren de kinderen o.a. de verkeersregels. Hoe kunnen ze

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie