ARE WE FASTER? DISCOVER WHY?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARE WE FASTER? DISCOVER WHY?"

Transcriptie

1 Ohrcycling wielen zijn gebouwd op een aantal innovatieve verbeteringen geschikt voor zowel de professionele als de wielertoerist. De technologische evolutie is merkbaar in elk stadium van het ontwikkelingsproces. Onderzoek naar nieuwe technologieën re-engineering van productieprocessen, ontwikkeling van eigen ontwerpen, nieuwe combinaties van materialen, strenge kwaliteit testprocessen zijn slechts enkele van de instrumenten die we gebruiken om Ohrcycling producten vorm te geven. Al deze elementen samen brengt elke Ohrcycling wielset naar een ongekend niveau! ARE WE FASTER? DISCOVER WHY?

2 1. Snellere overbrenging Een wereld van verschil! Een goede naaf heeft een zo direct mogelijke maar tevens zéér sterke krachtoverbrenging. De vrijloop zorgt voor een doodpunt. Bij Zipp, Lightweight, Enve naven is dit 10. Wat betekent dit? Een 172,5mm trapstel heeft een omtrek van 1083mm. Dwz dat bij elke pedaalslag na vrijloop er een doodpunt kan zijn van 108mm. Het spreekt voor zich dat uw ketting, cassette en body telkens een enorme puntbelasting te verwerken krijgt. Daarnaast verliest u veel vermogen. Bij Ohrcycling besteden we veel aandacht aan dit onzichtbare onderdeel. De meeste naven hebben een ring voorzien van 36 tanden en 3 pallen die de kracht overbrengen. Ohr naven hebben maar liefst 60 tanden en 4 pallen. Hierdoor verlagen we het dood-punt met 4 zodat elk dood-punt maximaal 65mm kan zijn of 40% minder. Uw vermogen stijgt met 4% en de kans op kettingbreuk daalt met 40%. Dan spreken we nog niet over de extra levensduur van cassette en ketting! 2. Lagere frictie bij hogere snelheden Ohrcycling wielen bollen gewoon beter! Elk goed wiel bolt goed zonder belasting. Maar wat onder belasting? Veel merken gebruiken slechts 10mm assen en dus kleine en goedkope lagers. Deze lagers hebben doorgaans slechts 9 stuks 2.38mm of 3/32" lagerballetjes of eentje om de 40. Uw volle gewicht steunt dus op slechts 4 x 2.38mm balletjes (2 links, 2 rechts). Zulke wiel bolt goed zonder belasting maar is en ramp onder belasting. De kostprijs en de afmetingen van de lagers aan de buitenzijde van de cassettebody vormen de beperking. Ohrcycling gebruikt speciale lagers uitgerust 14 grotere 3.39mm of 5/32" balletjes of eentje om de 25. Geen enkel ander merk gebruikt tot op heden 2 dezelfde lagers Links en rechts voor het rijwielgedeelte. Sterker, duurzamer en sterk verminderde frictie onder belasting. Ohrcycling wielen bollen gewoon beter!

3 3. Regelbaar lagersysteem Lagerspeling is verleden tijd! Eén van de belangrijkste eigenschappen van Ohrcycling naven zijn deze regeling. Wat zijn de voordelen? Chroomstalen lagers hebben een tolerantie van 0,05mm op de balletjes. Als je dit doortrekt naar de buitenzijde van de velg kan dit oplopen tot 1.3mm. Dit wil zeggen dat tijdens een bocht de stuureigenschappen van sterk negatief beïnvloed worden. Zowel bij de voor als achternaaf is aan de linkerzijde een unieke, eenvoudige en superefficiënte regeling ingebouwd om eventuele speling op de lagers op te vangen. We noemen dit deze regeling een préload adjustment. U heeft hiervoor geen gereedschap nodig en uw wiel hoeft niet gedemonteerd te worden. 4. Evolution 90 Voor sterk verbeterde remeigenschappen Ondertussen zijn alle fabrikanten het erover eens dat WIDE +25mm velgen vele voordelen bieden. Ze zijn sterker, stabieler, aërodynamischer en je kan er bredere band/tuben op monteren dewelke een lagere rolweerstand hebben. Een aluminium remvlak van 25mm breedte doet het rotatiegewicht met 300gr per wielset toenemen. Er zijn verschillende typen full carbon remvlakken. Wij bij Ohrcycling kozen voor een natuurlijk vuurbestendige vulkanische steen, basalt genaamd. Deze fijne deeltjes worden gemengd met epoxyhars. Basalt heeft een enorme thermische disipatie en is uitermate geschikt als remvlak op full carbon velgen. De meeste remblokken zijn voorzien voorzien van groeven dewelke vuile, water en lucht moeten afvoeren. Ze verminderen het remoppervlak gemiddeld met 17%. Ohrcycling ontwikkelde een dynamische Evolution 90 remoplossing.

4 5. Si3N4 Hybride Keramische lagers Lagere frictie bij hogere snelheden Dit is Als je de technische eigenschappen nader bekijkt geven hybrid ceramische lagers wel een aantal voordelen. Stalen lagers behoeven smering met dikker vet om de wrijving te minimaliseren en de temperatuur laag te houden. Het dikker vet moet in de lagers gehouden worden door afdichtingen. Dit vet zorgt voor wrijving. Wat erger is De wrijving verhoogt exponentieel met de rotatiesnelheid. Je kan dit vergelijken door in water te wandelen, maar lopen is onmogelijk. Bij stalen lagers zijn de balletjes te zacht en stof, vuil of zand beschadigen het oppervlak van de lagerballetjes. Hybrid keramische SI3N4 lagers behoeven in principe geen smeringen zijn zo hard dat ze fijn zand en vuil verpulveren. Beide combinaties zorgen ervoor dat de frictie niet alleen in vrijloop maar vooral onder belasting sterk zal afnemen cross spaaksysteem Minder kans op spaakbreuk! Elke off-road is voorzien van 2 cross spaakpatronen en dit heeft zijn redenen. Een 2-cross gespaakt wiel is 15% lateraal stijver wat zich vooral zal uiten in bochten. Elk Ohrcycling wiel ook elk voorwiel is 2cross gespaakt. Een belangrijke eigenschap hiervan is dat bij elke schok de kracht verdeeld zal worden over meerdere spaken waardoor elke spaak minder stressgevoelig is. Hierdoor daalt de kans op spaakbreuk met 25%. Elke Ohrcycling velg is dus L/R/L/R gespaakt in de velg waardoor we teven zowel voor als achteraan dezelfde velg kunnen gebruiken.

5 7. Perfecte balancering... door een gepatenteerd productieproces Ohrcycling's velgen worden in tegenstelling van andere fabrikanten vervaardigd met een paraffine mal i.p.v. de gekende EPS "airbag" technologie. Na het uitharden van de 2-componenten epoxyhars zal de velg verwarmd worden naar ca. 62 waardoor de paraffine mal zal smelten. Tijdens het smeltprocess werd de velg rondgedraaid waardoor het gewicht gelijkmatig verdeeld werd. Het resultaat is een velg die perfect in balans is. 8. AeroCAM technology Voor een lagere luchtweerstand Elke Ohrcycling naaf maakt gebruik van de AeroCAM technologie. De spaken worden bevestigd in het dikste deel van de naaf. Hierdoor behalen we een ongekende stijfheid wat met J-hook spaken onmogelijk is. Elke CAM herbergt één spaak naar links en één spaak naar rechts waardoor de kracht elkaar opheeft en de stress op de CAM vermeden werd. De spaken lopen mooi onder hoek naar de velg en lelijke koude of warme kruisingen zoals bij J-hook spaken nodig is worden vermeden. Toptechnologie!

6 9. Unieke spaakconnectie Kleinere boring, Lagere stressfactor! Het gebruik van 2-cross in combinatie met L/R/L/R schept voor Ohrcycling vele mogelijkheden. Zo zijn we de enige fabrikant die dezelfde spaaklengte gebruikt in combinatie met dezelfde velg voor/achter. Geen enkele fabrikant doet ons dit na! Alle Ohrcycling velgen zijn voorzien van een externe boring off-center. De interne nippelboring is steeds onder een hoek geboord van 6 (30/38mm), 7 (50mm) en 8 (88mm). De boring volgt dus de helling van de spaak maar is ook veel kleiner door het gebruik van interne nippels. Door de kleinere boring worden veel minder carbonvezels doorboord waardoor het velgbed veel sterker is. 10. Onzichtbare nipples Beter, sterker en machtig mooi! Eén van de zwakste punten bij een wiel is de connectie tussen spaak en velg. Een externe nippel is zichtbaar aan de buitenzijde. De stress zal zich vooral toespitsen op het schuine nippelvlak. Je kan dit vergelijken met een schroef die je ergens in schroeft en waar je aan trekt tov een bout/moer verbinding. Deze laatste is vele malen sterker dan een schroef. Dezelfde vergelijking gaat op tussen interne en externe nippels. Daarnaast kan het niet anders dan dat de spaak gaat buigen in het veldbed waardoor er een bijkomend zwak punt ontstaat. De boring bij Ohrcyling interne nippels is 50% kleiner en onder aangepaste hoek waardoor het velgbed sterker is. De schroefdraad bij interne nippels is beter beschermd tegen corrosie wat bij aluminium nipples een noodzaak is. Zelfs op korte termijn zijn externe nippels moeilijk bij te regelen wat een externe regeling overbodig maakt. Het Ohrcycling wielsysteem is technisch beter, eenvoudiger, mooier en efficiënter.

7 11. PSR technologie 20% dikker, 20% sterker! De spaakkop vormt bij elke spaak het zwak punt, daarom gebruikt Ohrcycling enkel spaakkoppen van 2.3mm ipv 2.0mm waardoor de spaak 30% sterker is zonder gewichttoename. Pillar patenteerde dit systeem wereldwijd en benoemde het PSR. De connectie naaf-spaak is bij elke Ohrcycling naaf belastbaar tot de spaak breekt in het midden maar niet aan de spaakkop. Enkel universele naaffabrikanten werken met J-Hook spaken. De bocht bij J-Hook spaken is 25% zwakker dan bij specifiek ontwikkelde Straight-Pull naven. Daar bovenop is de connectie minder stabiel dan bij straight-pull spaken. Bij radiaal gesmaakte wielen is de stress bij elke omwenteling op de spaak enorm. Elk kwalitiatief hoogwaardig wiel hoort straight-pull spaken te gebruiken! 12. Twin-section naafas Afscheiding van het cassettesysteem Er is een belangrijke reden waarom Ohrcycling naven gebruik maken van 17mm assen. De binnen diameter van de lagers is 17mm waardoor 3.96mm balletjes kunnen gebruikt worden. Daarnaast kan de as ook gebruikt worden bij een 12mm trueaxle systeem. Elke Ohrcycling naaf is uitgevoerd in het sterkere en duurdere AL 7075-T6 materiaal. De as is tot op 2/1000ste nauwkeurigheid CNC bewerkt en verdund tussen de lagers om het gewicht te verlagen. Het wielgedeelte en de cassette is gescheiden door een ingebouwde spacer zodat het ene gedeelte geen invloed heeft op het andere. Dit is een zéér belangrijke eigenschap! De as is getest op een piekbelasting tot 450kg.

8 13. Superstijf naaflichaam Lichter en sterker. Zonder compromis! Van een staaf aluminium dient maar 12% als van het materiaal als eindproduct, 88% is afval. Daarom gebruiken de meeste merken standaard gestampte AL6061 materialen. AL7075-T6 is moeilijk te stampen en daarom gebruiken de meeste merken volle staven waardoor de productie kost en CNC tijd de hoogte in schiet. Omdat alle Ohrcycling naven dezelfde camdesign hebben kunnen wij deze per 1000 stuks laten stampen in een gespecialiseerd bedrijf. Zo zorgen we voor een onklopbare prijs/ kwaliteitsverhouding. Elk Ohr naaflichaam is dus uitgevoerd uit 3D Forged AL7075-T6 dewelke 12% lichter en 16% sterker is dan het veel goedkopere en veelal gebruikte AL6061. Een 5-assige CNC, nauwkeurig tot op 2/1000ste bewerkt het forged werkstuk tot een Ohr naaflichaam. Elke Ohr naaflichaam werd nagemeten in het labo alsvorens opgebouwd te worden. 14. Unieke cassette protectie Voor een directe overbrenging Elke cassettebody is vervaardig uit aluminium terwijl een cassette meestal vervaardigd is uit staal. Door de enorme kracht zal de cassette zelfs na enkele uren fietsen schade aanbrengen aan de body. Hierdoor komt de cassette los te zitten waardoor geen directe overbrenging meer kan gergarandeerd worden. Elke Ohr naaf is voorzien van stalen strippen op de cassettebody waardoor we zelfs na duizenden kilometers nog een directe overbrenging garanderen.

9 15. Topklasse snelspanners Voor een veilige connectie De meeste snelspanners hebben een excentrische nok aan de buitenzijde. Dit is eenvoudig en goedkoop maar jammer genoeg ook gevaarlijk. De nok heeft een middelpunt. Eens over het middelpunt zal de snelspanner vast blijven maar als de nok niet voldoende werd gesloten komt hij opnieuw los. Dit kan zéér gevaarlijk zijn tijdens het fietsen. Topmerken zoals Campagnolo en Shimano gebruiken dit systeem nooit! Ohrcycling is begaan met uw veiligheid en zal nooit External Cam snelspanners aanbieden. Onze snelspanners met interne nok kan je heel geleidelijk aanspannen en blijven dezelfde spanning behouden in elke stand. 16. True-Axle technologie Voor een eenvoudige conversie! Meer en meer frames worden voorzien van een true-axle. De voordelen hiervan bestaan vooral uit een stijvere constructie. In het voorziel worden vaak 12 of 15mm TA s gebruikt terwijl het achterwiel meestal 12mm is. Ohrcycling wielsets kunnen besteld worden met diverse True-Axle kits. We leveren ook TA Convertor kits om een bestaande Ohrcycling naaf om te bouwen van een QR naar een TA versie. Raadpleeg onze website voor meer informatie.

D SERIES. PURE STABILITEIT.

D SERIES. PURE STABILITEIT. D SERIES D SERIES. PURE STABILITEIT. Een Ohrcycling D-series wielset is de ideale "upgrade" voor elke fiets voorzien van schijfremmen. Superstijf, comfortabel, vederlicht en ijzersterk. Oversized 17mm

Nadere informatie

TOP ENGINEERING. UIT BELGIË

TOP ENGINEERING. UIT BELGIË R SERIES TOP ENGINEERING. UIT BELGIË Elke Ohrcycling R-series wielset is opgebouwd rond de vederlichte naafset. De kwaliteit van onze wielsets is te danken aan een aantal specifieke eigenschappen. We sommen

Nadere informatie

R/T. RACEWIELEN MET REMVLAK, RR2x20s naven, geschikt voor TUBEN Torodial UD carbon, 2-cross F/R, PSR straight-pull, competitief gebruik.

R/T. RACEWIELEN MET REMVLAK, RR2x20s naven, geschikt voor TUBEN Torodial UD carbon, 2-cross F/R, PSR straight-pull, competitief gebruik. 2017 PRIJSLIJST Waarde voorwiel 40%, achterwiel 60%. Prijzen kunnen wijzigen zonder voorafgaande berichtgeving. Opgegeven gewichten kunnen 5% afwijken. Raadpleeg www.ohrcycling.com voor de prijzen van

Nadere informatie

Nieuwe training's wieltjes

Nieuwe training's wieltjes Nieuwe training's wieltjes Alweer een maand voorbij, en weer een maand dichter bij de Swissman dus. April was een (veel te)drukke maand, en vanwege diverse omstandigheden is het me bij lange na niet gelukt

Nadere informatie

OHR CYCLING. PERFECTIE ZIT IN DE DETAILS.

OHR CYCLING. PERFECTIE ZIT IN DE DETAILS. 2017 2018 We gaan niet doen alsof de ontwikkeling van Ohrcycling aluminium of carbon roadracing, disc of singlespeed wielsets even spectaculair is als de uitvinding van het wiel. OHR CYCLING. PERFECTIE

Nadere informatie

Het is vrijdag middag en een eerste lente zonnetje schijnt vriendelijk als ik op weg ben naar Beerse om bij Dieter van Lommel een setje wielen op te

Het is vrijdag middag en een eerste lente zonnetje schijnt vriendelijk als ik op weg ben naar Beerse om bij Dieter van Lommel een setje wielen op te Het is vrijdag middag en een eerste lente zonnetje schijnt vriendelijk als ik op weg ben naar Beerse om bij Dieter van Lommel een setje wielen op te halen. Speciaal voor mijn Parijs Roubaix avontuur heeft

Nadere informatie

OHRCYCLING TWO THOUS AND 18

OHRCYCLING TWO THOUS AND 18 OHRCYCLING TWO THOUS AND 18 OHRCYCLINGTWOTHOUSAND18 VISIE 2018 Elke Ohrcycling is ontworpen met een loep zuivere visie voor ogen. Topprestaties afleveren! Elk niveau vergt een andere aanpak! Een topatleet

Nadere informatie

Genetta. Genetta Wheels 2016/ Wheels

Genetta. Genetta Wheels 2016/ Wheels Genetta Wheels Genetta 2016 Wheels 2016/2017 1 Genetta Wheels INTRO Verbeterd uw prestaties! Genetta Wheels Genetta Wheels heeft maar een doel: U beter te laten presteren, maar tegelijkertijd meer te laten

Nadere informatie

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers Alcoa gesmede aluminium wielen Feiten en cijfers WIST U DAT? Alcoa wielen zijn de sterkste Elk wiel wordt gemaakt van een blok hoogwaardig en corrosieresistent aluminium. Met een 8000 ton pers wordt dit

Nadere informatie

Aluminium frames: Voordelen: Betaalbare fiets frames, het is erg licht en stijf te maken en het roest niet.

Aluminium frames: Voordelen: Betaalbare fiets frames, het is erg licht en stijf te maken en het roest niet. Materiaal- en overbrengingsoriëntatie In dit hoofdstuk zal gekeken worden van welke materialen het vluchtvoertuig gemaakt zou kunnen worden. Daarnaast zal gekeken worden welke overbrengingsmechanismen

Nadere informatie

Granfondo competition. Lightness performance wheels

Granfondo competition. Lightness performance wheels Granfondo competition Lightness performance wheels 2012 Marchisio Marchisio engineering - opgericht in het begin van de jaren tachtig door voormalig profrenner Dante Marchisio *- is een Italiaans familiebedrijf

Nadere informatie

NL HANDLEIDING R-series D-series S-series X-series

NL HANDLEIDING R-series D-series S-series X-series NL HANDLEIDING 2017 R-series D-series S-series X-series TOP ENGINEERING. UIT BELGIË Beste klant, Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Ohrcycling wielset. Lees aandachtig deze instructies en volg

Nadere informatie

Matthias Van Wonterghem, Pieter Vanhulsel Aluminium en hoge snelheid, een mooie toekomst?

Matthias Van Wonterghem, Pieter Vanhulsel Aluminium en hoge snelheid, een mooie toekomst? Matthias Van Wonterghem, Pieter Vanhulsel Aluminium en hoge snelheid, een mooie toekomst? Milieu is een hot topic. En terecht. Het is nu dat er moet gediscussieerd worden om onze huidige levenskwaliteit

Nadere informatie

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen (Dutch) DM-HB0003-04 Dealerhandleiding RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie

Nadere informatie

Hepco- Extreme Hitte. Vervuiling. Extreme Koude. Slagtrillingen

Hepco- Extreme Hitte. Vervuiling. Extreme Koude. Slagtrillingen Hepco- HET TERKTE INEIRE/ROTERENDE GER Vervuiling Etreme Hitte lagtrillingen Etreme Koude Uitwisselbaar met kogelbussen in metrische maat Zelfsmerend Temperatuurbereik -2 tot +2 C Wat zijn de voordelen

Nadere informatie

PRODUCTGIDS Italian wheels that move you

PRODUCTGIDS Italian wheels that move you PRODUCTGIDS 2010 Italian wheels that move you Storia Marchisio engineering - opgericht in het begin van de jaren tachtig door ex profrenner Dante Marchisio - is een Italiaans familiebedrijf dat al meer

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

KOSTEN EN INSTALLATIE VOORDELEN VAN MODULAIRE PORTAAL SYSTEMEN MET ALUMINIUM BALKEN EN V-GELEIDINGEN

KOSTEN EN INSTALLATIE VOORDELEN VAN MODULAIRE PORTAAL SYSTEMEN MET ALUMINIUM BALKEN EN V-GELEIDINGEN KOSTEN EN INSTALLATIE VOORDELEN VAN MODULAIRE PORTAAL SYSTEMEN MET ALUMINIUM BALKEN EN V-GELEIDINGEN +31 (0) 492 551290 info.nl@hepcomotion.com KOSTEN EN INSTALLATIE VOORDELEN VAN MODULAIRE PORTAAL SYSTEMEN

Nadere informatie

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij endurance QUARTZ & QUARTZ DISC endurance Speciaal gebouwd De geometrie van het Quartz-model biedt de efficiëntie en balans die nodig is voor een specifiek voor de Endurance bedoelde fiets. Schijfremmen

Nadere informatie

NIEUW DESIGN. geïntegreerde. DI2-batterij

NIEUW DESIGN. geïntegreerde. DI2-batterij aero Nieuwe generatie PRO Betere luchtweerstand en meer power bij iedere pedaaltrap -80gr LICHTGEWICHT RENDEMENT Lager framegewicht De nieuwe PRO weegt 80 gram minder door het gebruik van HCIM-technologie

Nadere informatie

Wielset. Dealerhandleiding DURA-ACE WH-R9100-C40-CL WH-R9100-C40-TU WH-R9100-C60-CL WH-R9100-C60-TU. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets

Wielset. Dealerhandleiding DURA-ACE WH-R9100-C40-CL WH-R9100-C40-TU WH-R9100-C60-CL WH-R9100-C60-TU. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets (Dutch) DM-RAWH001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Wielset DURA-ACE WH-R9100-C40-CL WH-R9100-C40-TU WH-R9100-C60-CL WH-R9100-C60-TU INHOUD BELANGRIJKE

Nadere informatie

Naafset (Schijfrem) Dealerhandleiding. E-THRU Axle 12 mm SM-AX56 SM-AX56-B SM-AX58 SM-AX58-B

Naafset (Schijfrem) Dealerhandleiding. E-THRU Axle 12 mm SM-AX56 SM-AX56-B SM-AX58 SM-AX58-B (Dutch) DM-MBHB001-01 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE SLX HB-M7000 HB-M7010 HB-M7010-B FH-M7000 FH-M7010 FH-M7010-B Naafset (Schijfrem) E-THRU Axle 12 mm

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

Efficiënt en spaanloos verbinden. Wij vervangen: Inslagmoeren Plaatmoeren Lasmoeren Blindklinkmoeren

Efficiënt en spaanloos verbinden. Wij vervangen: Inslagmoeren Plaatmoeren Lasmoeren Blindklinkmoeren Efficiënt en spaanloos verbinden Wij vervangen: Inslagmoeren Plaatmoeren Lasmoeren Blindklinkmoeren www.flowdrill.com De producten Flowdrill Thermische wrijving boor Flowtap Koudgevormde roltap "Standaard"-

Nadere informatie

Race & Tour. Wheels ready for competition and training

Race & Tour. Wheels ready for competition and training Race & Tour Wheels ready for competition and training 2012 Marchisio engineering - opgericht in het begin van de jaren tachtig door ex profrenner Dante Marchisio - is een Italiaans familiebedrijf dat al

Nadere informatie

DISC ROAD > AERO. Innovatieve Aërodynamica voor een maximaal reactievermogen CIR EVO EVOLUTIEF

DISC ROAD > AERO. Innovatieve Aërodynamica voor een maximaal reactievermogen CIR EVO EVOLUTIEF ROAD > AERO G7 DISC CIR CONVERTIBLE INTERNAL ROUTING Innovatieve Aërodynamica voor een maximaal reactievermogen EVO BB386 EVOLUTIEF Het G7-frame werd ontwikkeld door het combineren van computeranalyses,

Nadere informatie

DM-UAWH (Dutch) Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. STADS-SPORT wielset METREA WH-U5000

DM-UAWH (Dutch) Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. STADS-SPORT wielset METREA WH-U5000 (Dutch) DM-UAWH001-01 Dealerhandleiding WEG MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE STADS-SPORT wielset METREA WH-U5000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST

Nadere informatie

Technisch HEXA FLOORING

Technisch HEXA FLOORING Technisch HEXA FLOORING MASSIEF NT - I T S ALL IN Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Informatief magazine Massief NT - TMA02-082017 HEXA FLOORING HEXA FLOORING De balkonbodemplaat van Massief

Nadere informatie

geschikt voor het verwerken van kunststoffen zoals thermoplasten, thermoharders of rubbers.

geschikt voor het verwerken van kunststoffen zoals thermoplasten, thermoharders of rubbers. coatings geschikt voor het verwerken van kunststoffen zoals thermoplasten, thermoharders of rubbers. Het gebruik van coatings wordt vooral verantwoord om standtijden van de matrijzen te verhogen of cyclustijden

Nadere informatie

JOUW COMPLETE RACEFIETS

JOUW COMPLETE RACEFIETS JOUW COMPLETE RACEFIETS RIDER-FIRST ENGINEERED UITGELEGD: De behoeftes van de rijder staan centraal wat resulteert in optimale eigenschappen per framemaat voor iedere type rijder. Iedere framemaat is individueel

Nadere informatie

LANGERE LEVENSDUUR - LAGERE KOSTEN

LANGERE LEVENSDUUR - LAGERE KOSTEN LANGERE LEVENSDUUR - LAGERE KOSTEN Innovaties op het gebied van hoogwaardige kunststoffen Polymeer glijlagers van igus vormen de stap van een eenvoudige kunststofbus naar een getest, berekenbaar en snel

Nadere informatie

Remschijfnaaf voor wegfiets

Remschijfnaaf voor wegfiets (Dutch) DM-HB0004-01 Dealerhandleiding Remschijfnaaf voor wegfiets HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie bedoeld voor professionele fietsmonteurs.

Nadere informatie

ITALIAN WHEELS THAT MOVE YOU

ITALIAN WHEELS THAT MOVE YOU ITALIAN WHEELS THAT MOVE YOU La Storia Marchisio engineering - opgericht in het begin van de jaren tachtig door ex profrenner Dante Marchisio - is een Italiaans familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige

Nadere informatie

Caliper rem met dubbel scharnierpunt

Caliper rem met dubbel scharnierpunt (Dutch) DM-BL0001-03 Dealerhandleiding Caliper rem met dubbel scharnierpunt BR-4700 BR-4600 BR-3500 BR-2400 BL-R780 BL-4700 BL-4600 BL-3500 BL-2400 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Gescheiden werkgangen AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Werkgang van het type "gescheiden" omvattende een ontbladeraar één of twee rotoren, een rooier-zwadlegger met 3 zonnen en een bunkerlader van 16 of 25

Nadere informatie

1) Demonteer het wiel. 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

1) Demonteer het wiel. 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Uitbouwen 1. Uitbouwen 1) Demonteer het wiel 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. 3) Maak de remtang los van zijn steun, waarbij de remleiding

Nadere informatie

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall ELCEE BELUX BVBA Al meer dan 0 jaar is Elcee dé specialist op het gebied van glijlagers en u vindt bij ons het grootste assortiment glijlagers binnen de Benelux. Inspelend op de behoefte van de markt zijn

Nadere informatie

Construeren III: opdracht B Groep B Docent: Bert Broeren

Construeren III: opdracht B Groep B Docent: Bert Broeren Construeren III: opdracht B Groep B Docent: Bert Broeren Vermogen gebruiker Om er achter te komen hoeveel vermogen de persoon kan leveren tijdens het vluchten op de vluchtvoertuig is er gekeken naar een

Nadere informatie

3-kanaals systeem beschermt kabels en leidingen met een uitwendige diameter tot 57,2 mm

3-kanaals systeem beschermt kabels en leidingen met een uitwendige diameter tot 57,2 mm kabelgoten en slangenbruggen KABELGOTEN HD 2, 3, 4, 5-kanaals sytemen Geschikt voor vrachtauto s en vorkheftrucks in industriële situaties. Kabelgoten HD hebben een scharnierend deksel, dat het plaatsen

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

HANDLEIDING ANALOGE SPAAKSPANNINGSMETER

HANDLEIDING ANALOGE SPAAKSPANNINGSMETER HANDLEIDING ANALOGE SPAAKSPANNINGSMETER INTRODUCTIE Bedankt voor het kiezen van een Sapim spaakspanningsmeter. De Sapim Spaakspanningsmeter is een precisiegereedschap voor het bepalen van de spaakspanning.

Nadere informatie

Product naam: MM03227

Product naam: MM03227 Product naam: MM03227 Specificaties MM03227: Levensduur L90: 20000u Wattage: 0.20W Kleur: 2700K (warmwit) Lumen: 10 lm Lamp soort: Orientatielicht Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning: 76 mm 16x65 mm 28

Nadere informatie

1/4BX C645 I540 SC645

1/4BX C645 I540 SC645 BX Serie sproeidroogsproeiers Sproeidrogen is een van de meest complexe toepassingen met sproeiers in de industrie. De redenen hiervoor zijn de invloeden van de verschillende factoren, zoals het ontwerp

Nadere informatie

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg.

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Voorstelling XLT is gestart met de productie van de rolbandovens

Nadere informatie

Einzig singlespeed fixie Track Frame. Frame hoogte: 54, 57, 59 cm. Hoge trapperlager voor meer wendbaarheid, gat voor vooren achterrem..

Einzig singlespeed fixie Track Frame. Frame hoogte: 54, 57, 59 cm. Hoge trapperlager voor meer wendbaarheid, gat voor vooren achterrem.. Einzig singlespeed fixie Track Frame Frame set: Einzig C12-54 700c Frame hoogte: 54, 57, 59 cm Frame: Hoge trapperlager voor meer wendbaarheid, gat voor vooren achterrem.. Inbouwbreedte voorwiel - 100

Nadere informatie

Spanbussen BR 100. Tolerantie h8/h8 Oppervlakte Rt = 16μm Zelfcentrerend Prijsgunstig Lage oppervlaktedruk Neemt weinig ruimte in Lage massa

Spanbussen BR 100. Tolerantie h8/h8 Oppervlakte Rt = 16μm Zelfcentrerend Prijsgunstig Lage oppervlaktedruk Neemt weinig ruimte in Lage massa BR 100 Tolerantie h8/8 Rt = μm Zelfcentrerend Prijsgunstig Lage oppervlaktedruk Neemt weinig ruimte in Lage massa De spanbussen van type BR 100 worden normalerwijze bij een kleinere diameter bereik van

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg!

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! MONTAGE HANDLEIDING MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! De onderdelen van het MAXXGRIP beadlock systeem; START HIER:

Nadere informatie

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds.

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. S Het Dakpan-Paneel is een product van de nv ROBS PRODUCTKENMERKEN Gebruik

Nadere informatie

Basis workshop fietsonderhoud. Inhoud workshop. Schoonmaak fiets algemeen. Beoordeel zelf 4-3-2014. Welkom bij RondjeNL van het NTFU

Basis workshop fietsonderhoud. Inhoud workshop. Schoonmaak fiets algemeen. Beoordeel zelf 4-3-2014. Welkom bij RondjeNL van het NTFU Welkom bij RondjeNL van het NTFU Basis workshop fietsonderhoud Jan Hendrik Kramer Fietsen met passie.! 26 februari 2014 Inhoud workshop Schoonmaak fiets algemeen Schoonmaak fiets algemeen (vork en demper)

Nadere informatie

Volg bij het gebruik van een afdichtvloeistof de aanwijzingen van de fabrikant voor het juiste gebruik.

Volg bij het gebruik van een afdichtvloeistof de aanwijzingen van de fabrikant voor het juiste gebruik. 1 Gefeliciteerd met uw aankoop van de GIANT Tubeless Rim Tape kit. Deze technologie helpt bij het verbeteren van de algemene rijkwaliteit van uw GIANT WheelSystem door de prestaties van de banden te verbeteren.

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Product naam: MM03227

Product naam: MM03227 Product naam: MM03227 Specificaties MM03227: Levensduur: 20000u Lengte: 76 mm Wattage: 0.20W Diameter: 16x65 mm Kleur: 2700K (warmwit) Gewicht: 28 gr Lumen: 10 lu Spanning: 230 V Lamp soort: Orientatielicht

Nadere informatie

Afstelling van een chassis Techniek

Afstelling van een chassis Techniek Page 1 of 5 Afstelling van een chassis Techniek Karting draait maar om 1 ding, zo snel mogelijk over het circuit gaan. En daar heb je uiteraard iets voor nodig, GRIP, veel grip. Spijtig genoeg zien we

Nadere informatie

Montagehandleiding racefiets

Montagehandleiding racefiets Aufbauanleitung Rennrad I. De transportverpakking uitpakken 4 II. Het voorwiel voorbereiden 4 III. Het voorwiel monteren 5 IV. Het voorwiel in de vork vastzetten 7 V. Stuur afstellen 7 VI. Het zadel monteren

Nadere informatie

flexible sprocket system for demanding customers Davide Marchisio Sprockets that speed you

flexible sprocket system for demanding customers Davide Marchisio Sprockets that speed you flexible sprocket system for demanding customers Davide Marchisio Sprockets that speed you Marchisio Al meer dan 20 jaar levert Marchisio unieke en hoogwaardige kransen voor alle systemen (Campagnolo/Shimano=Sram)

Nadere informatie

D60 T-bouten a18 a18 a18 a18 a18 a18 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a14 a28 a14 a28

D60 T-bouten a18 a18 a18 a18 a18 a18 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a10 a20 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a12 a22 a14 a28 a14 a28 D60 T-bouten worden gemaakt uit chroom-molybdeenstaal kwaliteit 12.9. Voor hoge spankracht en maximale opname van trillingen en daardoor langere standtijd van uw snijgereedschap. De voet is nauwkeurig

Nadere informatie

Torenuurwerk Lambertschaag Tekst en samenstelling Henk Bos

Torenuurwerk Lambertschaag Tekst en samenstelling Henk Bos Torenuurwerk Lambertschaag Tekst en samenstelling Henk Bos Foto s: Hans Heijst en Henk Bos Deel 02: Reparatie van het sluitrad (sluitschijf) Inhoud: van dit deeltje Waar zit het sluitrad Uitgangspunt van

Nadere informatie

Banden voor mobiele graafmachines en kranen

Banden voor mobiele graafmachines en kranen Banden voor mobiele graafmachines en kranen Banden voor mobiele graafmachines Aan banden voor mobiele graafmachines worden dagelijks veel eisen gesteld. Zo moeten de banden over uitstekende eigenschappen

Nadere informatie

VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen

VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen KB-M/NL/02-12/2015 VEERPOOTLAGER EN SET Aanbevelingen Het veerpootlager en de veerschotel moeten samen met de schokdempers worden vervangen. Vervang de veerpootlagers en veerschotels altijd paarsgewijs.

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

Technische fiche van een snowboard

Technische fiche van een snowboard Technische fiche van een snowboard Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende typen boards op de markt en elke fabrikant heeft weer zijn eigen fancy namen voor bepaalde technische features. Hoe zit een

Nadere informatie

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten De HPR1XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten Hypertherm heeft gedurende meer dan veertig jaar meer dan 75 gepatenteerde plasmatechnologieën ontwikkeld

Nadere informatie

Tribo Bronze. Gietbrons & Roestvast staal

Tribo Bronze. Gietbrons & Roestvast staal Tribo Bronze Gietbrons & Roestvast staal Sinds 1960 is Elcee leverancier van glijlagers en glijstrippen in alle mogelijke gietbronsen roestvast staalkwaliteiten. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij

Nadere informatie

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT Overzicht Overzicht Dit document geeft een overzicht van de factoren die het brandstofverbruik van een voertuig beïnvloeden en verklaart ze. Er zijn diverse factoren die het brandstofverbruik van een voertuig

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. BMX race fiets

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. BMX race fiets BMX race fiets Koop een fiets die zo goed mogelijk bij jouw lichaam past. Dat wil zeggen dat hij niet te klein maar ook niet te groot moet zijn. Hij moet aangepast zijn voor jouw lichaamslengte en kracht.

Nadere informatie

DATASHEET KERAMISCHE GLIJLAGERS NEDERLANDS

DATASHEET KERAMISCHE GLIJLAGERS NEDERLANDS DATASHEET KERAMISCHE GLIJLAGERS NEDERLANDS WAT ELKE ONTWERPER EN ONTWIKKELAAR OVER KERAMISCHE GLIJLAGERS MOET WETEN WAT GLIJLAGERS DOEN In het algemeen draagt het lager een belasting terwijl een draaiende

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

Gietbrons en roestvast staal

Gietbrons en roestvast staal Gietbrons en roestvast staal Gietbrons en roestvast staal GIETBRONS EN ROESTVAST STAAL Sinds 1960 is Elcee leverancier van glijlagers en glijstrippen in alle mogelijke gietbronsen roestvast staalkwaliteiten.

Nadere informatie

Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie

Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie 26/01/2012 Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie Marleen Rombouts Lasercentrum Vlaanderen, Vito, Mol (België) Marleen.Rombouts@vito.be Benelux Laserevent 2012,

Nadere informatie

Stadsfietsen trappen te zwaar

Stadsfietsen trappen te zwaar Stadsfietsen trappen te zwaar Veel fietsers in de stad komen nauwelijks vooruit. Ze ploeteren voort op een slecht rijdende fiets. En ook gloednieuwe fietsen trappen direct uit de winkel trappen soms al

Nadere informatie

PRODUCTGIDS Sprockets that speed you

PRODUCTGIDS Sprockets that speed you PRODUCTGIDS 2010 Sprockets that speed you Marchisio Al meer dan 20 jaar levert Marchisio unieke en hoogwaardige kransen voor alle systemen (Campagnolo/Shimano=Sram) voor de racefiets Deze kransen kenmerken

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING Bij verwarming door middel van gasgestookte donkere stralingsbuizen worden oppervlaktes verwarmd - geen volumes meer - zonder lucht- en / of stofverplaatsing. Dit biedt tal van mogelijkheden en voordelen,

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS PHAZSCREEN TYPE 85 ASN - 95ASN 1. Bergingskast (om bovenop het raam te monteren) Geëxtrudeerde omkasting bestaande uit 1 deel (voor- & bovenprofiel). De omkastingsprofielen

Nadere informatie

PNI-analyse Ideeën mindmap

PNI-analyse Ideeën mindmap PNI-analyse Ideeën mindmap Versnellingen Snelheden bepalen Minder kracht hoeven leveren om sneller vooruit te komen. Groot mechanisme. Kleine fout kan fataal zijn. Meer bescherming nodig. Klem gevaar.

Nadere informatie

Kleuren Canvas Belgian Blue Ash Basalt. Pebble Grey Iron Grey Ocean Blue Rice

Kleuren Canvas Belgian Blue Ash Basalt. Pebble Grey Iron Grey Ocean Blue Rice Toepassingen Geschikt voor alle gebruik in buitentoepassingen voor individuele woningen en gebouwen met matig collectief gebruik Opritten Inritten- en toegangswegen Parkeerplaatsen Tuinpaden Eigenschappen

Nadere informatie

DM-WH (Dutch) Dealerhandleiding. MTB Wielsets DEORE XT WH-M WH-M

DM-WH (Dutch) Dealerhandleiding. MTB Wielsets DEORE XT WH-M WH-M (Dutch) DM-WH0001-02 Dealerhandleiding MTB Wielsets DEORE XT WH-M785-29 WH-M785-275 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 MONTAGE... 6 Bandenmaat...6 Te gebruiken gereedschappen...6

Nadere informatie

Lage druk landbouwbanden

Lage druk landbouwbanden Lage druk landbouwbanden zijn zeer duur! De aankoop van landbouwbanden is een forse investering! De juiste bandenspanning bepaalt de levensduur van uw banden! Haal het maximale rendement uit uw investering!

Nadere informatie

Voornaaf/ cassettenaaf (schijfrem)

Voornaaf/ cassettenaaf (schijfrem) (Dutch) DM-HB0005-03 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voornaaf/ cassettenaaf (schijfrem) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33 FH-RM33 FH-RM35 HB-TX505

Nadere informatie

www.oudebromfiets.nl

www.oudebromfiets.nl Wat heb je allemaal nodig Een schroevendraaier nummer 4 Vet (Ik gebruik kopervet, maar het kan ook met vaseline.) Spakensleutel En natuurlijk Een velg spaken en nippels Je kunt allerlei patronen vlechten,

Nadere informatie

BUILT RIGHT. HERE Modellen

BUILT RIGHT. HERE Modellen 2016 Modellen 2016 Ares wielen De focus van onze Ares lijn is altijd gericht op perfecte aerodynamica, handling en robuustheid van een all-carbon draadband wielset. Het intensief engineeren, ontwikkelen

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

a b c Mooier sluiten D e TJ S S T6 g l i j a r m- d e u r d r a n g e r

a b c Mooier sluiten D e TJ S S T6 g l i j a r m- d e u r d r a n g e r a Mooier sluiten D e TJ S S T6 g l i j a r m - d e u r d r a n g e r b c De nieuwe TJSS T6 Toegankelijkheid & design De TJSS T6. De nieuwe maatstaf op de markt van deurdrangers: met een duidelijke vorm,

Nadere informatie

MLV Metalen luchtventiel

MLV Metalen luchtventiel Toepassing De metalen luchtventielen type MLV zijn geschikt voor het afvoeren van lucht in de utiliteits- en woningbouw. De MLV ventielen zijn toe te passen bij grote luchthoeveelheden en hoge drukken.

Nadere informatie

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype)

Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) (Dutch) DM-HB0001-05 Dealerhandleiding Voornaaf/cassettenaaf (standaardtype) RACE HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Trekking HB-T670 FH-T670

Nadere informatie

Hardmetaal met alternatieve binding IJzer / Nikkel / Cobalt- legering

Hardmetaal met alternatieve binding IJzer / Nikkel / Cobalt- legering Hardmetaal met alternatieve binding IJzer / Nikkel / Cobalt- legering Hardmetaal Hardmetaal is een composiet wat bestaat uit een combinatie van harde, slijtvaste carbiden die zijn opgenomen in een bindmiddel.

Nadere informatie

Figuur 4. lagerpunt iets verdraaid. lagerpunt goed uitgelijnd. extra wrijving

Figuur 4. lagerpunt iets verdraaid. lagerpunt goed uitgelijnd. extra wrijving Tips voor een goede werking van de slingerklok. Nadat het artikel over de staande klok in het clubblad van november 0 was verschenen, kreeg ik van iemand de vraag: ik heb de klok nagebouwd en zelfs met

Nadere informatie

Product naam: MM07755

Product naam: MM07755 Product naam: MM07755 Specificaties MM07755: Groep LED Lumen 90 grdn cone 220 lm Levensduur 15.000u Lumen/Watt 75.00 lm/watt Wattage 4W Soort Reflector PAR16/20 Spanning 230V RA 80 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

voorbeeld Zonnewagen Aantekeningen voor de leerkracht

voorbeeld Zonnewagen Aantekeningen voor de leerkracht Wetenschap Energie omzetting Energie overbrenging Krachten en beweging Wetenschappelijk onderzoek Design en technologie Verbeteringen door technisch design Onderdelen aan elkaar monteren Evalueren Mechanismen

Nadere informatie

Couplerbox Doorkoppelsysteem met moffen

Couplerbox Doorkoppelsysteem met moffen Couplerbox Doorkoppelsysteem met moffen Couplerbox Doorkoppelsysteem voor betonstaven Het doorkoppelsysteem Couplerbox verenigt veiligheid en technische prestaties dankzij het speciaal type draad, nl.

Nadere informatie

Omschrijving MEGA PACK vouwdeur

Omschrijving MEGA PACK vouwdeur Omschrijving MEGA PACK vouwdeur Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN OVERZICHT 3 2. HOOFDCOMPONENTEN 3 3. EIGENSCHAPPEN PVC DOEK 7 4. HIJSBANDEN 9 5. WIND WEERSTAND 9 6. WERKING 11 7. FOTO S TOEPASSINGEN 12 2 1)

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING SLUITINGEN

GEBRUIKSAANWIJZING SLUITINGEN GEBRUIKSAANWIJZING SLUITINGEN HANDELMAATSCHAPPIJ VLIERODAM B.V. NIJVERHEIDSWEG 21 POSTBUS 827 3160 AA RHOON 010-5018000 010 5013843 Gebruiksaanwijzing sluitingen: Sluitingen worden gebruikt bij hijswerkzaamheden

Nadere informatie

O-ringen zijn uitermate geschikt als afdichting van niet-bewegende machineonderdelen.

O-ringen zijn uitermate geschikt als afdichting van niet-bewegende machineonderdelen. DICHTOMATIK Inbouwruimten en tips met betrekking tot de constructie De inbouwruimten (groeven) voor O-ringen dienen zoveel mogelijk rechthoekig te worden gemaakt. De afmetingen voor de vereiste groef -

Nadere informatie

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders Pneumatiek cilinders perslucht in beweging perslucht in beweging Pneumatiek cilinders en Q Plus Q Plus heeft een prachtig pakket cilinders, daar kan niemand omheen. Het pakket is breed en we hebben samen

Nadere informatie

PROFILO-S. Esthetisch fraaie en milieuvriendelijke kilgoot. Zinkkleur PRODUCT GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR

PROFILO-S. Esthetisch fraaie en milieuvriendelijke kilgoot. Zinkkleur PRODUCT GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR PROFILO-S Zinkkleur Esthetisch fraaie en milieuvriendelijke kilgoot PRODUCT GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR Profilo-S Tot wel 60% voordeel ten opzichte van traditionele, zinken kilgoten De uitgangspunten

Nadere informatie

WIELEN EN BANDEN 11. Capri 11: Sektie 11-1. Januari 1974

WIELEN EN BANDEN 11. Capri 11: Sektie 11-1. Januari 1974 WIELEN EN BANDEN 11 Inhoud Blz. Algemene beschrijving 2 Onderhouds afstellingen en controles 3 Speciale gereedschappen-indentificatie 4 Onderhouds- en reparatiebewerkingen inhoud 5 Onderhouds- en reparatiebewerkingen

Nadere informatie