Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht Kinderdagverblijf Schanulleke Tel Tel Tel Adres Kindcentrum : Scheer KN Emmeloord Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2016 vrijdag 29 januari 2016 De data verschijnen vanaf de tweede nieuwsbrief! Gebedsgroep 10/2, 9/3, 13/4, 11/5, 15/6 Klankbordgroep 8/3, 9/5, 27/6 (G)Medezeggenschapsraad 24 februari Hoofdluiscontrole 8/3, 9/3, 10/5, 11/5, 5/7, Oud papier (op de Triangel) Vertelrooster Godsdienstonderwijs: Week van 1 t/m 5 februari Salomo vraagt om wijsheid, 1 Koningen 3:1-15 Twee moeders, één kind, 1 Koningen 3:16-28 Salomo s grootheid, 1Koningen 4:21-34 Lied van de week: Week van 8 t/m 12 februari Tempel en paleis, 1 Koningen Woorden van Salomo: wijze woorden, Spreuken 1: (bovenbouw) Woorden van Salomo: Verliefd, Hooglied 1:1 + 8:6-7 (bovenbouw) Lied van de week: Tijd om op te staan : Eén van onze werkgroepen is die van de kerkvieringen. In dit cursusjaar gaan we het Paasfeest (in de Jeruzalemkerk) vieren. Het is op de avond van woensdag 23 maart. En hierbij bent u al vast uitgenodigd. We doen dat dit keer in de vorm van een musical. Alle leerkrachten hebben de liederen op het digi bord staan en natuurlijk volgt er een periode van instuderen. Tijd om op te staan! Elke dag wordt dat weer van ons gevraagd. Gewoon s morgens uit je bed komen, maar ook opstaan.. in beweging komen als je denkt dat er onrecht plaatsvindt. En bovenal tijd om op te staan op die grote dag waarop alle opa s / oma s / vaders en moeders / kinderen het graf verlaten en er een jubelzang zal aanbreken voor Hem die dat alles mogelijk maakte!

2 Vanuit het team : We zijn blij dat juf Rianne weer aan het werk kon. Juf Gery moest deze week afhaken i.v.m. eigen gezondheidsklachten en aanstaande ziekenhuisopname van haar man.. Het team is volop bezig met het afnemen van de Cito toetsen en het invoeren van alle gegevens. Daarnaast diverse vergaderingen en overlegmomenten. Met andere woorden: De vaart zit er goed in! Nieuwe leerling: Ook directeuren maken fouten: Dacht ik de vorige keer alle nieuwe leerlingen te hebben genoemd in de instroomgroep, foutje : Want Jorick van Winkelen is op 7 januari ook vier jaar geworden en is -in goed overleg met alle betrokkenen - ingestroomd in de groep 1-2 van juf Maaike en juf Annemieke. Excuses van meester Gerrit dus en dat Jorick zijn plek heeft gevonden, blijkt wel uit de volgende foto! Juf Maaike koopt letters van Jorick in het letterwinkeltje De renovatie: We zijn weer een paar stappen verder. Zo werd de architect uitgekozen om onze plannen gestalte te geven. Het werd architectenbureau 19Het Atelier uit Zwolle. Die keuze is juist ook gebaseerd op hun ervaring met scholenbouw/renovatie en de ervaring in het ontwerpen van een kindcentrum. Recente projecten in onze omgeving zijn: (De renovatie van) de Jozefschool (De bouw van) Kindcentrum Urk In de bijeenkomst van medewerkers van ons kindcentrum Espelervaart aanstaande woensdagmiddag- zal het architectenbureau zich presenteren/kennis maken met de medewerkers/ even brainstormen op basis van ons visiedocument.

3 In die bijeenkomst zullen aanwezig zijn: Leidinggevenden van Schanulleke en Boemerang/ en SKN en enkele pedagogisch medewerkers De medewerkers van de Ukkenburcht Ons College van Bestuur dhr. Adriaan van Hove Twee medewerkers van Onderwijs Advies Bureau Meppel En natuurlijk de teamleden van school Intussen lopen er nog wat gesprekken en vragen met onze gemeente / is in kaart gebracht wat er aan de noodlokalen moet gebeuren en hebben we de eerste versie van het verhuisplan op papier staan. Zo gauw bekend is wanneer we kunnen starten en het verhuisplan akkoord is, stellen we u op de hoogte. Uitgangspunt is nog steeds de start met de grote vakantie. Aanvullingen damtoernooi: Stond in de vorige nieuwsbrief het verslag van één van de teams; een ouder merkte terecht op dat het andere team op basis van de eerste partijen was ingedeeld in de hoogste klasse en uiteindelijk derde werd. Ook voor jullie : Super gedaan! Aanmelding van nieuwe leerlingen : Juf Gré deelde de eerste aanmeldingsformulieren uit en diverse kwamen ook al weer ingevuld en wel terug. Wanneer uw zoon/dochter vier jaar gaat worden in schooljaar , vraag om een aanmeldingsformulier! (het kan zijn dat hij/zij nu nog maar 2 jaar oud is) Kerk-School-Gezinsdienst op 7 februari: DOE EEN WENS! Zondag 7 februari a.s. vindt er weer een KSG-dienst plaats. Dit keer zijn we weer welkom in de Nieuw Jeruzalem Kerk om uur. Het thema van deze dienst is Doe een wens! Stel je voor dat je alles mag vragen wat je maar wilt. Wat zou het dan zijn? Salomo grijpt die kans. Koning Salomo vraagt niet om geld of macht, maar om wijsheid. Wat is wijsheid, waaruit blijkt dit? Welke wens is wijs? Daar gaan we d.m.v. zingen, verhalen en een toneelstukje met elkaar over nadenken. Elke groep heeft zijn eigen inbreng in de dienst. We hopen dan ook zoveel mogelijk ouders en kinderen te ontmoeten! Open dagen voortgezet onderwijs: De meeste open dagen zitten er op. Hartelijk dank voor de inzet van ouders die hielpen bij de begeleiding. De groepen 8 zetten fors in op de lesstof en we laten ze wennen aan de manier van vraagstelling in de eindtoets. We doen dit jaar ook mee aan de proeftoets : In een samenwerking met Cito testen de leerlingen het nieuwe materiaal uit. In de pers en in de Tweede Kamer gaat het af en toe over jullie/de eindtoets etc. De vraag die nu in de Tweede Kamer aan de orde was: Moet het schooladvies eenduidig zijn-bijvoorbeeld Havo, of mag de school ook zeggen: TL/HAVO. (zoals dat vroeger was) We wachten af wat het definitieve besluit is.

4 SLIG en cito tussentoetsen: De Lichtboei blijft gaan voor: Zo hoog mogelijke resultaten op de hoofdvakken Talentontwikkeling van de leerlingen Spelling is de laatste tijd speerpunt. We werken met de SLIG-methodiek binnen onze stichting. (SLIG staat voor Samen Leren Inhoud Geven) Uw zoon/dochter heeft vast verteld dat in diverse groepen gewerkt wordt met een resultaten- /doelenmuur. Leerlingen worden zo volop meegenomen in een proces: Wat gaan we leren/welk doel hebben we? En wat halen we voor resultaat. We zien de opbrengsten stijgen en dat is geweldig. In de komende nieuwsbrief hopen we dat concreet zichtbaar te maken. Voortdurend stellen we ons ook de vraag: Hoe kunnen we ouders daar nog meer bij betrekken? Rapport en Cito uitdraai: Op 5 februari gaan de rapporten mee. De uitnodiging voor de 10-minutengesprekken volgt voor de voorjaarsvakantie. In dit gesprek bieden we het overzicht Cito van uw zoon/dochter aan en geeft de leerkracht een toelichting daarop. Ouders die geen gebruik maken van dit gesprek, ontvangen de uitdraai in een gesloten enveloppe. We zijn volop bezig met het ouderportaal. Dat betekent dat u over een niet al te lange tijd kunt inkijken (eerst) in die cito resultaten van uw zoon/dochter; hoe ver zijn we hier mee? We hebben een keuze gemaakt dat we dit gaan doen via Parnassys. Digi Duif blijft ons communicatiesysteem. Nu wordt bekeken: Wat zetten we eerst open en wat daarna. Dan is de rapportwerkgroep volop bezig met de beantwoording van de vraag: Hoe ziet ons rapport er vanaf uit? Roparun : Eén van de moeders-arianne- doet mee aan de Roparun. Ze vroeg: Kunnen we daar de Lichtboei bij betrekken? We laten haar de komende nieuwsbrief zelf even aan het woord en zullen haar-als school- een klein stukje sponsoren. Trek aan de bel-actie: Op 18 maart is er (zo veel mogelijk) een landelijke actie Trek aan de bel, om aandacht te vragen voor het werk van het Liliane fonds. We hebben besloten om hier niet aan mee te doen. Natuurlijk dragen we de actie een warm hart toe, dit jaar hebben we andere keuzes gemaakt. Van ouderpanels naar. inbreng in de Leer- / ontwikkelgroepen : Tot voor kort werkten we met ouderpanels: Voor een bepaald thema werden ouders gevraagd die bij dat thema betrokken waren; zij gaven hun inbreng en door die kennis en betrokkenheid kregen we de organisatie op de Lichtboei op een hoger niveau. De verslagen van die panels en de beleidsstukken die er uit voortkwamen staan op onze website. We gaan het vanaf heden iets anders doen, maar wel met dezelfde bedoeling: Een leer- / ontwikkelgroep gaat af en toe ouders uitnodigen om mee te denken. Uw betrokkenheid is van wezenlijk belang. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Onder het volgende kopje vindt u de eerste oproep:

5 Vraag vanuit de LOG Autonomie en Betrokkenheid : De Leer-/ontwikkelgroep autonomie en betrokkenheid vraagt een paar ouders (4-6) even mee te denken over groepsdoorbrekend werken : Soms komt het voor dat een leerling in een bepaald vak een verre voorsprong heeft, of een achterstand. Is dat bij alle vakken het geval, dan komt in beeld een jaar te versnellen, is dat voor één vak (laten we bijvoorbeeld rekenen noemen) dan zou je er als school voor kunnen kiezen om: Een blokuur rekenen op het rooster te zetten (alle groepen tegelijk hetzelfde vak) En leerlingen volgen de instructie een groep hoger, of lager. En keren na afloop van de rekenles terug naar hun eigen groep. Samenvattend: Wie denkt eens even mee over dit thema, zodat we de beleving van ouders/leerlingen mee kunnen nemen. Meldt u zich even via een reactie op deze Digi Duif. De komende twee weken: Woensdag 3 februari: Voorleesontbijt peuters Schanulleke en Ukkenburcht in speellokaal. Vrijdag 5 februari: Rapport 1 komt mee. Dinsdag 9 februari: De Schoolfotograaf komt! Donderdag 11 februari: Gebedsgroep komt samen Vrijdag 12 februari: Volgende nieuwsbrief / bioscoopmiddag ten behoeve van Care for Gambia Bioscoopmiddag : Vrijdagmiddag 12 februari de jaarlijkse bioscoopmiddag : Voor de onderbouw begint het om half 2 in de speelzaal. Voor de bovenbouw gelijk om kwart over drie uit school ook in speelzaal. De kinderen krijgen ranja en popcorn. Kosten: 2.50 pp. Opbrengst voor Care for Gambia! Graag zien we jullie dan!! De titel van de film horen jullie nog. Aanbod Muzisch centrum na schooltijd: Op vrijdag 7 februari gaat de workshop van start voor de leerlingen die zich opgaven uit de groepen U ontving-als het goed is- rechtstreeks bericht van het Muzisch Centrum. Schoolfotograaf : Op dinsdag 9 februari komt de schoolfotograaf. Hij maakt individuele foto s / gezinsfoto s / groepsfoto s. Het resultaat komt na enkele weken digitaal naar u toe en u kunt digitaal bestellen. De activiteitencommissie zal alles weer in goede banen leiden. Van hen ontvangt u binnen enkele dagen een Digi Duif. Nu al vast de vraag om op de dag zelf kleurrijke kleding aan te doen. Mocht u een gezinsfoto willen met de nog niet naar school gaande kinderen- dan kunt u tussen uur terecht. Nieuws van de SKN: Kerstvakantieactiviteiten bij de Boemerang: NIEUWSBRIEF KINDERDAGVERBLIJF SCHANULLEKE

6 De drukke november en decembermaanden zijn achter de rug. In die periode is er hard geknutseld aan lampionnen voor Sint Maarten en aan de boot van Sinterklaas. Deze was onverwacht aangemeerd in de hal van ons kinderdagverblijf. Regelmatig waren daarin Pietjes aan het spelen. Tijdens de kerstperiode zijn er kerstballen gemaakt. Elk kind mocht er één als nieuwjaarsgroet mee naar huis nemen. In het nieuwe jaar zijn we begonnen met een nieuw thema namelijk: Mijn lichaam. THEMA: MIJN LICHAAM Tijdens dit thema kijken we hoe we er uit zien van binnen en van buiten. Hier praten we over, we doen spelletjes over het lichaam en we zingen liedjes. We zijn de dokter die laat zien waar de hersenen zitten, je hart en nog veel meer. Bij de baby s lezen wij uit het boekje: Dit ben ik. Zingen we het liedje: Dit zijn mijn wangetjes of we zingen hoofd, schouder, knie en teen. We doen ook veel zintuiglijke activiteiten zoals bellen blazen en sneeuw maken van scheerschuim en maïzena. NIEUWE INRICHTING: Sinds januari van dit jaar zijn de ruimtes van ons kinderdagverblijf opnieuw ingericht. Al onze nieuwe meubels worden goed uitgeprobeerd.

7 VOORLEESONTBIJT 2016 Op woensdag 3 februari is er in kader van de Nationale Voorleesdagen weer het voorleesontbijt. Dit jaar houden we dit samen met peuterspeelzaal de Ukkenburcht in de gymzaal van cbs de Lichtboei. Het prentenboek van het jaar waar uit wordt voorgelezen is Hoera we hebben er een geitje bij. Op het ogenblik wordt hier op de groep al veel uit voorgelezen. Met vriendelijke groet, team kinderdagverblijf Schanulleke Nieuws vanuit PSZ de Ukkenburcht Thema: Nijntje op de boerderij We zijn inmiddels al weer 4 weken aan het werk over de boerderij. We weten inmiddels dat schaapjes in de wei spelen, varkens heel erg van modder houden en dat eendjes in het water zwemmen. Ook in de klas zie je overal dieren die we hebben geknutseld. Verder hebben we in de klas - Een wei voor de schapen en de trekkers; - Een modderbak waar we met de varkens spelen; - En een waterbak voor de eendjes en een paar vissen. De liedjes die we geleerd hebben zingen we uit vollen borst mee. Vies klein varkentje is favoriet! Prietpraat Hé raf-elf! (= raffaël) Ik heb m n schoffen uit. (= sloffen) Ik ben in de hemel geweest met Mama (= hema)

8 Klapband = plakband Wij gaan kjeue (= kleuren) Voorstelling bibliotheek Op 15, 16 en 18 februari gaan we samen met de peuters naar een voorstelling in de bibliotheek. Deze voorstelling gaat over we hebben er een geitje bij. Die ochtend hoef je niet eerst naar de peuterspeelzaal te komen maar verzamelen we gelijk bij de bibliotheek. In de mail staat het exacte tijdstip! We hopen iedereen daar te zien. Wij hebben er al zin in! De laatste tijd zijn er elke keer veel kinderen ziek, erg vervelend. Hopelijk sterkt iedereen snel weer aan en kunnen we weer lekker spelen met elkaar! Groetjes Esther, Mirjam en Inge Ter informatie: Voor Jonge mantelzorgers uit het basisonderwijs is er op woensdag 10 februari weer een activiteit. Veel jongeren zorgen voor een ander, maar hoe weet je of je mantelzorger bent? Is er iemand langdurig ziek of gehandicapt bij jou thuis? Is je moeder misschien depressief, heb je een broer met het syndroom van Down of is je vader ernstig ziek? dan ben je mantelzorger. Opgroeien met zorg kan best zwaar zijn. Het kan zijn dat je extra taken en verantwoordelijkheden hebt dan andere jongeren. Soms heb je geen extra taken om te doen, maar wel de extra zorgen om de ander. Herken jij jezelf (herkent u uw kind) of iemand anders in deze situatie dan kun je je aanmelden voor mantelzorgbijeenkomsten. Om jonge mantelzorgers te ontlasten worden er maandelijks bijeenkomsten georganiseerd waar zij met leeftijdsgenoten kunnen ontspannen, leuke dingen doen en even alle aandacht krijgen zodat hun zorgen even op zij gezet kunnen worden. Info/ aanmelden: Sport Extra Regelmatig sporten en bewegen is goed voor iedereen. Het houdt je fit, het ontspant, het is goed voor je zelfbeeld en zorgt voor sociale contacten. Het is alleen niet voor ieder kind vanzelfsprekend om naar een sport te gaan. Soms staan er belemmeringen in de weg, waardoor het tot nu toe misschien niet gelukt is. Mogelijk is het volgende dan iets voor uw zoon of dochter... Er ligt een aanbod vanuit de gemeente voor leerlingen die meer ondersteuning nodig hebben als het gaat om sport&motoriek, sport&gedrag en / of jongeren die graag coaching willen bij de vraag 'welke sport past bij mij?"

9 Meer informatie is op school te verkrijgen. Met vriendelijke groet, namens het team van Kindcentrum Espelervaart, Gerrit Knijnenberg Zumba: Speciaal Zumba fitness lessen voor de ouders en kinderen van basisschool De Lichtboei. Wat is zumba? Zumba is een latijns-amerikaans dans fitness. die samen met de swingende muziek de dansbeweging combineert met fitness. Wat kan je met zumba bereiken? Vetverbranding, Spierversterking, Betere conditie! En niet te vergeten veel plezier in een leuke gezellige groep. Voor wie? Voor jong en oud vanaf 16 + (zowel mannen als vrouwen) Locatie : Gymzaal van basisschool De Lichtboei. Tijd : Woensdagavond van tot uur. Start datum : 3 februari Eerste proefles is gratis. Voor kinderen : Dit betekent spelletjes spelen en swingen op muziek. Een dans fitness programma speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Zumba is leuke manier voor je kind om in beweging te zijn, leuke dansjes te leren op verschillende soorten muziek. Natuurlijk veel lol maken en misschien nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten. Spelenderwijs verbetert zumba de conditie en coördinatie en de sociale vaardigheden van uw kind. Voor wie: Alle kinderen vanaf 6 tot 12 jaar. Tijd : Woensdag middag tot 16.00uur. Locatie : Gymzaal van basisschool De Lichtboei. Eerste proefles is gratis. Wij gaan starten bij tenminste 10 aanmeldingen. Mocht je interesse hebben in een leuke gezellige sportieve zumba les voor jezelf en jouw kind meld je dan aan via rafiksadik@hotmail.com. iedereen is van harte welkom. Mvg Rafik Gecertificeerd instructeur kinderen en volwassenen.

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Nr. 20 Jaargang juli 2017 Belangrijke data 21 juli uur begin zomervakantie t/m 1 september

TRIANGELKLANKEN. Nr. 20 Jaargang juli 2017 Belangrijke data 21 juli uur begin zomervakantie t/m 1 september TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 20 Jaargang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016 Scholendienst

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Wanneer ik aan deze nieuwsbrief begin is de maand februari

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Beste ouders en relaties,

Beste ouders en relaties, 17-01-2018 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Personele situatie. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Namens het team, Machteld Metz. CBS De Vliet Berkenlaan 16, 3286 XC Klaaswaal T E devliet.csgdewaard.

Namens het team, Machteld Metz. CBS De Vliet Berkenlaan 16, 3286 XC Klaaswaal T E devliet.csgdewaard. De Info maart 2019 De lente komt er weer aan! Langzaam maar zeker zien we de natuur weer ontwaken, is het weer licht als de kinderen naar school gaan en kunnen de kinderen na schooltijd weer lekker buiten

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

NNieuwsbrief. Belangrijke data

NNieuwsbrief. Belangrijke data CBS PRINS JOHAN FRISO NNieuwsbrief Nummer 5 Woensdag 13 januari I N D I T N U M M E R : Oudercontactavonden en Rapport O U D E R C O N T A C T A V O N D E N EN R A P P O R T B E L A N G R I J K E D A T

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016!

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016! Januari 2016 nieuwsbrief 6 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Schoolreisje groep 1-2-3 15 januari Start schaaklessen 29 januari Crea-middag 31 januari Themadienst in Oude Kerk Volgende nieuwsbrief 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief INSTROOMGROEP PER 1 MAART 2016 MR & CONTINUROOSTER Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 27-01-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 6, 27-01-2016 In dit nummer: Instroomgroep 1 MR & Continurooster BSO Ondersteboven 1 2 Voorleesdagen

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie