MOR.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MOR. www.texturepainting.be"

Transcriptie

1 MOR TEX TEX

2 WELKOM BIJ TEXTURE PAINTING Ronny Wuyts heeft als zaakvoerder van Texture Painting doorheen de jaren een uitgebreide ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. De wensen en ideeën van onze klanten staan steeds centraal. Bij elk project gaan we op zoek naar een geschikt kleurenpalet en aangepaste technieken. Ons accent ligt op professioneel advies, oog voor detail, kwaliteit en een uniek karakter. Ons doel is dan ook elke dag hoogwaardig ambachtelijk schilderwerk afleveren met als specialisatie Mortex. MORTEX Mortex is een hoogstaande decoratieve afwerkingslaag, meer bepaald een multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor het bekleden van minerale oppervlakken. Momenteel wordt het zeer veel toegepast op vloeren, muren en meubels. Mortex kan de uitstraling van tadelakt (Marokkaanse sierpleister) evenaren of het uitzicht van effen beton. Door zijn volledige waterdichtheid is Mortex bovendien ideaal voor badkamers, doucheruimtes, hamams, zwembadafwerkingen en buitenpleisterwerk en is het een waardevolle vervanger voor tegels. Door zijn sterkte en hittebestendigheid kan het eveneens gebruikt worden als bovenlaag van keukenbladen. Hiervoor zijn uiteraard bepaalde voorzorgen nodig.

3 MORTEX TOEGELICHT Mortex is 40 jaar geleden in België ontwikkeld en is in vergelijking met tadelakt minder broos en meer slijtvast. Het beschikbare palet aan kleuren is eindeloos en er zijn verschillende effecten mogelijk wat de afwerking betreft. Het product is geschikt voor de meeste ondergronden. Soms moet echter eerst een aangepaste hechtingslaag en bewapening aangebracht worden. Let wel op met onstabiele, gebarsten of gemengde structuren. Het hechtingsoppervlak moet in goede staat zijn, anders kan de bepleistering loskomen of barsten. De dikte van de bepleistering is minimaal 2 mm en maximaal 6 mm. Door zijn monoliete structuur en zijn pigmentatie benadert ze de tadelakt, maar is vlotter te plaatsen, vertoont geen barsten en is bovendien goedkoper. Mortex heeft als belangrijkste kenmerken dat het slijtvast, vorst- en hittebestendig is. Bovendien is het na behandeling minder poreus en bestand tegen chemicaliën en vlekken. Bepaalde zuren kunnen bij opdroging vlekken veroorzaken, bijvoorbeeld citroensap. Mortex is een complexe materie. U kan het gevoel, de sterkte en de vlekbestendigheid vergelijken met een kwalitatieve natuursteen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het de juiste onderhoudsmethodes en bescherming vraagt. Het is belangrijk als u kiest voor deze afwerking dat de ondergrond zeer technisch opgebouwd is. Texture Painting heeft hiervoor reeds een lange weg afgelegd. Ondertussen hebben wij voor de meeste ondergronden de juiste werkwijze voor duurzame afwerking. Mortex is dan ook zeer onderhoudsvriendelijk, heeft geen voegen en kan dus naadloos worden toegepast. Dit zijn alvast sterke troeven. Indien u kiest voor Mortex, kiest u voor een artisanale afwerking en voor esthetiek. De imperfecties leiden tot de perfectie en de charme van dit product.

4 BADKAMER De wanden van een badkamer of douche moeten niet persé met muurtegels afgewerkt worden. Texture Painting zorgt voor een exclusieve, decoratieve toets met Mortex. Aanvankelijk werd dit product gebruikt voor het waterdicht maken van kelders en zwembaden. Mortex in de badkamer wordt afgewerkt met vlekstop of olie. De extra beschermingslaag onderhoudswas laat het water mooi afparelen van het oppervlak. De natte zones moeten onderhouden worden met de aangeraden edelzeep tijdens het poetsen en elk halfjaar dienen de natte zones in de badkamer ingewreven te worden met onze onderhoudswas. Dit onderhoud is gemakkelijk zelf toe te passen. Om kalkaanslag te voorkomen, kan u best de douche na gebruik droog achterlaten zoals bij een betegelde douche. Omwille van de vlakke ondergrond is dit zeer eenvoudig. Eventuele kalkaanslag kan alsnog bij een grondige reiniging verwijderd worden met onze nietzuurhoudende ontkalker. KEUKEN Tegenwoordig is Mortex in de keuken een trend aangezien het naadloos kan aangebracht worden en er dus geen sprake meer is van storende siliconen randjes. U kan bovendien gewoon in MDF werken wat de kost van een werkblad ten opzichte van een natuursteen veel goedkoper maakt. Ook uw wasbak kan perfect geïntegreerd worden in uw keukenwerkblad. Aangezien alles uit MDF opgebouwd kan worden, is het mogelijk om volledig naadloos te werken. Dit geeft uw keuken een uiterst strak en stijlvol uitzicht. Aangezien een keuken intensief gebruikt wordt, is het belangrijk om even stil te staan bij de eigenschappen van dit product. Mortex is hittebestendig en slijtvast. Toch raden wij aan om geen potten rechtstreeks van het vuur op uw werkblad te plaatsen. Daarnaast moet er eveneens opgepast worden met zware en scherpe voorwerpen, dit kan beschadiging geven. Vandaar dat u beter steeds gebruik maakt van een snijplank bij het versnijden van voedingswaren.

5 VLOEREN EN MEUBILAIR Vaak wordt er gekozen voor een Mortex vloer, omdat Mortex een uiterst veelzijdig product is en voor haast elke situatie een oplossing biedt. Mortex vloeren kunnen in het hele interieur worden toegepast: van woonkamer tot badkamer, en van kantoorruimte tot showroom. Laat ons de belangrijkste troeven even aankaarten. Toepasbaar op vrijwel elke ondergrond. Onze vloeren kunnen op vrijwel elke vastliggende ondergrond worden aangebracht: van chape en beton tot anhydriet en tegels en in sommige gevallen op een houten ondergrond. Het is wel van belang dat de ondergrond voldoende droog en draagkrachtig is. Vloerverwarming kan uitstekend. Een Mortex vloer kan zonder problemen over vloerverwarming worden aangebracht. Bovendien neemt het materiaal de warmte snel op en geeft het deze ook goed weer af. Ook zonder vloerverwarming voelen onze vloeren comfortabel aan doordat ze snel de omgevingstemperatuur aannemen. Ideaal voor renovatie. De dikte van de vloeren is zeer gering: tussen de 3 en 6 mm. Ideaal voor renovatie: de vloer kan doorgaans direct over de bestaande vloer worden gelegd. Dit bespaart u een hoop sloop-en breekwerk! Geen scheuren. De Mortex-vloeren scheuren uit zichzelf niet. Alleen als de ondervloer beweegt of wanneer er zettingen in optreden, bestaat de kans dat de vloerafwerking mee scheurt. Wij voorzien steeds een beschermingsnet om dit te voorkomen. Krasvastheid. Mortex behoort tot de categorie harde vloeren en is dus gevoelig voor krassen. Wij bieden echter vloeren die in vergelijking met andere harde vloerbedekkingen minder krasgevoelig zijn. Diverse uitvoeringen. Mortex-vloeren worden opgebouwd uit verschillende lagen. De materialen voor deze lagen worden op locatie gemengd en handmatig aangebracht. Elke laag heeft ongeveer 12 uur droogtijd nodig. Afhankelijk van het gekozen systeem dient u rekening te houden met 3 tot 6 werkdagen. Onderhoudsarm. Onze vloeren hebben een gesloten top. Dit maakt de vloer bijzonder onderhoudsarm. Over het algemeen is stofwissen, stofzuigen en eenmaal reinigen per week met water en een speciaal reinigingsmiddel voldoende. De vloer is weinig gevoelig voor vlekken: etensresten als fruitsap, chocolademelk en vetten zijn zeer makkelijk af te nemen. Ideaal dus voor gezinnen met kleine kinderen. Ook geschikt voor trappen. Mortex is ook geschikt voor trappen. Aangezien het ook mogelijk is om de Mortex verticaal aan te brengen, lijkt uw trap een volledig massief geheel. Alle sferen. U heeft de keuze uit vele kleuren en kleurcombinaties. U kunt werkelijk alle woonsferen creëren: van strak en minimalistisch tot rustiek en gezellig. Durf gerust te combineren met warme materialen zoals hout, stoffen en tapijten.

6 WATERDICHTE EN NATUURLIJKE OPLOSSING VOOR UW ZWEMBAD De huidige trend is uw zwembad te integreren in de omgeving om er een natuurlijke, rustgevende en inspirerende plaats van te maken. Dit vertaalt zich o.a. in de keuze van de bekleding: weg met die flashy blauwe liners. Welkom natuurlijke kleuren, zoals bronskleurig groen voor een mineraleneffect dat samensmelt met de omgeving, een zandkleur die met plezier alle nuances van de zomerlucht absorbeert, of één van de talloze andere kleuren, van azuurblauw tot onweergrijs. De keuze is immens. Mortex is verkrijgbaar in tal van kleuren en past zich dan ook moeiteloos aan elk project aan. NATUURLIJKE ZWEMVIJVERS: VAN GROEN TOT ZWART OVER GRIJS De natuurlijke zwemvijver wordt zo aangelegd dat hij samenvloeit met de plantrijke omgeving en volledig in harmonie is met de rest van de tuin. Bovendien geven ze uw tuin meteen ook een fris en levendig accent mee. Mortex is hiervoor perfect geschikt dankij zijn natuurlijke kleuren en zijn authentieke uitzicht. TERRASSEN: SOBER EN PUUR DESIGN De trends voor buitenvloeren tonen een ommezwaai: beetje bij beetje maakt het strakke design plaats voor natuurlijkere en warmere tinten. Mortex komt aan deze behoefte volledig tegemoet: het biedt een sober en puur design en speelt tegelijk met een grote waaier aan kleuren. Dankzij zijn flexibiliteit biedt het talloze mogelijke afwerkingen, wat bijvoorbeeld niet mogelijk is met beton. Perfect dus om uw oude terras een facelift te geven! MORTEX EN PLEISTERKALK: TWEE VLIEGEN IN ÉÉN KLAP VOOR UW GEVEL Mortex is eveneens bruikbaar voor gevels. Dankzij een aangepaste pleisterlaag is het eenvoudig uw gevel te harmoniseren met de stijl van uw nieuw terras. Dit kan bij een renovatie of zomaar omdat u daar zin in heeft. Een ideale oplossing dus voor wie een woning wil met een uniek uitzicht. Als de Mortex is aangebracht volgt er een afwerkingslaag, die dient ter bescherming van de Mortex en zorgt ervoor dat vlekken en beschadigingen tot een minimum worden beperkt. AFWERKING EN ONDERHOUD Mortex heeft twee afwerkingen, namelijk olie en vlekstop. De keuze tussen olie en vlekstop is persoonlijk: vlekstop brengt een bescherming aan die het natuurlijk uitzicht van Mortex niet verandert. Indien u kiest voor een geoliede afwerking is de Mortex warmer en dieper van kleur en worden de schakeringen verzacht. Als eindlaag plaatsen wij altijd een waxlaag, dit als extra bescherming tegen vlekken. De afwerking, bescherming en het onderhoud van Mortex is ongeveer hetzelfde als die van natuursteen. Mortex is een natuurlijk product en is dus in beperkte mate gevoelig voor vlekken. U mag Mortex niet vergelijken met een kunststof. Na de plaatsing bezorgen wij graag de nodige onderhoudstips die een lange levensduur garanderen. Kortom, Mortex is een fantastisch product waarmee wij al veel dromen hebben kunnen waarmaken. Misschien ook wel de uwe? Texture Painting 2014 Voor meer informatie:

7 Texture Painting bvba Muizenvenstraat Turnhout T info@texturepainting.be Steeds op afspraak: kijkappartement 2460 Kasterlee

Stuc Granito Stuc Deco

Stuc Granito Stuc Deco Stuc Granito Stuc Deco PIGMENT bvba Romeins Plein 8 9620 Zottegem Tel. 09 361 84 79 Fax 09 361 38 36 Gsm 0475 84 51 31 Gsm 0499 39 34 31 info@pigment-interieur.be www.pigment-interieur.be Algemene richtlijnen

Nadere informatie

Mineral Skin. Technische en decoratieve micro-mortel type «béton ciré»

Mineral Skin. Technische en decoratieve micro-mortel type «béton ciré» NL Mineral Skin Technische en decoratieve micro-mortel type «béton ciré» verschillende mogelijkheden MORTEX is een micro-mortel voor technische en decoratieve bekledingen. Het biedt onuitputtelijke mogelijkheden

Nadere informatie

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Magnovit 2000 designfloors designvloeren voor ieder interieur... Magnovit 2000 designfloors is gespecialiseerd in kunststof designvloeren.

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

www.corestonefloor.com ROBUUST & PUUR Natuurlijke design uitstraling CORESTONE Het onmogelijke mogelijk maken In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben

Nadere informatie

www.corestonefloor.com STRAK & NATUURLIJK CS Silky Screed Blend CORESTONE Het onmogelijke mogelijk maken In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben wij

Nadere informatie

met betonsteenstrippen

met betonsteenstrippen & met betonsteenstrippen Iso&Stripes met betonsteenstrippen, duurzaam isoleren én stijlvol afwerken. Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren

Nadere informatie

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels!

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! l a v i t s LENTEfe Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! 2014 Creyns Bouwmaterialen & Tegels Industrieweg-Noord 1123 3660 Opglabbeek T/089 85 45 29 F/089 85 64 33 info@creyns.be www.creyns.be

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK LEVEN IN PERFECTIE Sika ComfortFloor IN UW HUIS Sika ComfortFloor is meer dan zomaar een vloer. Mensen worden ondergedompeld

Nadere informatie

Aqua Sensa. a water experience

Aqua Sensa. a water experience a water experience a water experience Stenen wanden lopen naadloos door van de inloopdouche en het bad tot aan de spiegel en de wastafel, en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. Aqua Sensa is

Nadere informatie

De eigenzinnige NATUURSTEEN

De eigenzinnige NATUURSTEEN NATUURSTEEN De eigenzinnige Weinig materialen hebben zoveel karakter en uitstraling als natuursteen. Blauwe hardsteen, marmer, graniet, leisteen, travertin en andere marmerstenen creëren elk op hun eigen

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN Europe dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN SWANFLOR 1 SWANFLOR 1 INHOUDSTAFEL 4 WAT IS VINYL PARKET 6 VOOR IEDER WAT WILS 7 CERTIFICATEN 8 KLASSIEK 10 MODERN 12 RUSTIEK 14 VINTAGE 16 ONZE

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito»

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito» NL Exclusive Terrazzo Minerale bekleding type «granito» BEALSTONE is een minerale bekleding met een «terrazzo / granito» uitzicht. Met een dikte vanaf 2 mm biedt het onbeperkte mogelijkheden voor uw projecten,

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Parket: zo veelzijdig

Parket: zo veelzijdig 12 HOUT Parket: zo veelzijdig Parket doet automatisch denken aan klassieke en rustieke interieurs waar het uiteraard een vaste waarde blijft. Maar we zien houten vloeren ook vaak opduiken in moderne interieurs.

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving!

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! Onze unieke vloerdelen zijn verantwoord recyclebaar. De keuze voor een PURE ALLURE LOCKING vloer is een duurzame keuze. Deze milieuvriendelijk geproduceerde

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk CONTINUO SERIE Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk Earth pag. 6 Cottage pag. 4 Het verhaal achter de decoratieve wandpanelen van Dumapan SMP Harmony pag. 10 Echo s uit de natuur, herinneringen,

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT SHOWROOM Wilt u de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren ontdekken? Loop eens binnen in de grootste gietvloer showroom van

Nadere informatie

Binnenkijken ALLES OF NIETS

Binnenkijken ALLES OF NIETS Binnenkijken 183 ALLES OF NIETS EIGENLIJK STONDEN DEZE BEWONERS OP HET PUNT OM HUN HUIS TE VERKOPEN, MAAR DE KINDEREN WILDEN ER ÉCHT NIET WEG. DUS LIETEN ZE TOCH NOG EEN KEER EEN INTERIEURARCHITECT KOMEN.

Nadere informatie

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR SILESTONE DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR THE ORIGINAL DE BESTE KWARTSWERKBLADEN VOOR KEUKENS, BADKAMERS EN VLOEREN. HYGIËNISCHE BESCHERMING Met zilver technologie ZUURBESTENDIG SCHOKBESTENDIG VLEKBESTENDIG

Nadere informatie

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN Europe dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN SWANFLOR 1 SWANFLOR 1 INHOUDSTAFEL 4 WAT IS VINYL PARKET 6 VOOR IEDER WAT WILS 7 CERTIFICATEN 8 KLASSIEK 10 MODERN 12 RUSTIEK 14 VINTAGE 16 ONZE

Nadere informatie

PARKET. De geur van hout

PARKET. De geur van hout PARKET De geur van hout Parketten zijn altijd modebestendig geweest. Ze creëren een warme, natuurlijke sfeer in huis: van zodra je een kamer met houten vloer binnenstapt voel en ruik je als het ware het

Nadere informatie

StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK. Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL

StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK. Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL Inhoudsopgave 4 BETON CIRÉ ORIGINALE 6 STONE GIETVLOEREN 10 MYCRETE 12 SICHTBETON Passie

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

gebruiksgemak én met een perfecte uitstraling. In deze brochure hebben wij de toppers voor u geselecteerd. Kijk voor meer inspiratie en specifieke

gebruiksgemak én met een perfecte uitstraling. In deze brochure hebben wij de toppers voor u geselecteerd. Kijk voor meer inspiratie en specifieke TOPS O N L Y Welkom bij Erbi Uw keukenblad bepaalt het gezicht van uw keuken. Erbi, 180 man sterk, ontwikkelt en fabriceert voor u bijzondere werkbladen. Meer dan 30.000 bladen per jaar, van 11 bijzondere

Nadere informatie

PLASTICA HPL. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

PLASTICA HPL. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het PLASTICA HPL Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Magazine Interieur Collectie - versie CIN02-042017 De beste keuze voor elk interieur! 22 22 PLASTICA HPL Van kantoren tot ziekenhuizen, winkels

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

weberfloor design Een vloer met karakter

weberfloor design Een vloer met karakter weberfloor design Een vloer met karakter EEN UNIEKE DECORATIEVE VLOER MET KARAKTER. RUSTIEK EN EIGENTIJDS, ROBUUST, ZACHT, COMFORTABEL EN MOOI. weberfloor design. EEN VLOER DIE EEN VERHAAL VERTELT EN ZORGT

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie.

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. Het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels 1 Powerwall isolatieplaat van Recticel Insulation Facafix-gevelschroef van Borgh 3 Gevelbekleding,

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Inspiratie om uw keuken te vernieuwen

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Nieuwe fronten en keukenblad toveren uw keuken in één dag om tot een nieuwe keuken Schilders, dichters of ander kunstenaars hebben

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

WILLCO Fassade Profil

WILLCO Fassade Profil WILLCO Fassade Profil De WILLCO Fassade Profil is een decoratieve sierlijst voor geveltoepassing. Productinformatie De WILLCO Fassade Profil bestaat uit een polystyreen kern, afgewerkt met een cementvrije,

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Siergrindvloeren Praktisch, fraai en ongekend veel mogelijkheden!

Siergrindvloeren Praktisch, fraai en ongekend veel mogelijkheden! Siergrindvloeren Praktisch, fraai en ongekend veel mogelijkheden! Siergrindvloeren Introductie Eén van de meest populaire vloerafwerkingen van de laatste jaren is de siergrindvloer. Niet onlogisch, want

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER

WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER SIERMORTELVLOER De siermortelvloer is een zeer geschikt product voor in representatieve ruimten zoals in winkels, discotheken, showrooms, horecabedrijven

Nadere informatie

Kies jouw betontafel

Kies jouw betontafel PERFECT IN IEDER INTERIEUR Kies jouw betontafel www.hallotafel.nl Inhoudsopgave 04 Rauw en robuust: kies voor een lichtgewicht Hallo Tafel 06 Jouw tafel, verkrijgbaar in verschillende betontinten 08 Wees

Nadere informatie

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden.

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden. DISCLAIMER Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van onze brochures. Mocht desondanks blijken dat de aangeboden informatie onjuistheden bevat dan aanvaardt Select Vloeren geen

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie.

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. Het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels 1 Isolatieplaat Recticel Insulation Gevelschroef Borgh 3 Gevelbekleding, keuze uit: Deceuninck,

Nadere informatie

Balkons Terrassen Galerijen

Balkons Terrassen Galerijen Triflex kleurenkaart Balkons Terrassen Galerijen EEN ONGEKENDE KEUZE IN KLEUR EN AFWERKING BALKONS TERRASSEN GALERIJEN VELE KLEUREN, ONTELBARE MOGELIJKHEDEN Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen

Nadere informatie

CONCRETE JUNGLE / STONE / PANEL / SYSTEM.

CONCRETE JUNGLE / STONE / PANEL / SYSTEM. CONCRETE JUNGLE / STONE / PANEL / SYSTEM www.texturepanels.be MET CONCRETE JUNGLE LANCEERT TEXTURE PANELS EEN NIEUW CONCEPT IN EEN UITGEBREID AANBOD. CONCRETE JUNGLE IS DE VERZAMELNAAM VOOR HET STONE PANEL

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

KEUKENS INSPIRATIE & TRENDS. keuken trends! Keukens Badkamers Installaties CV Tegels Verbouw

KEUKENS INSPIRATIE & TRENDS. keuken trends! Keukens Badkamers Installaties CV Tegels Verbouw KEUKENS INSPIRATIE & TRENDS 8 pag i na, s keuken trends! Keukens Badkamers Installaties CV Tegels Verbouw WITTE KEUKENS 11.690,- IN MAT WIT EN OXID BLUE Verfijnde designkeuken met overal laden die volledig

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. World Trade Company B.V. levert diverse soorten natuursteen voor binnen en buiten in bijna elke gewenste maat. Het overzicht geeft dan ook alleen een beeld van de te bestellen soorten natuursteen en kleuren.

Nadere informatie

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor Exclusive Collection Massief parket in Eiken en Exoten CTIB-TCHN-COC-785 PEFC/04-4-0004 Solid wood for Indoor & Outdoor Sterk als een Eik: een uitdrukking die staat als een boom en die perfect weergeeft

Nadere informatie

Tegels en Sanitair Online. Keramisch Parket. Tegels en Sanitair Online

Tegels en Sanitair Online. Keramisch Parket. Tegels en Sanitair Online Keramisch Parket Tegels en Sanitair Online Keramisch Parket Het ziet er uit als hout. Het heeft de structuur van hout. Het heeft de warme uitstraling van hout. Kortom, het heeft alles wat een houten vloerbedekking

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie waar

Nadere informatie

FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN!

FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN! FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN! > DANKZIJ DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN RCB > DECOR: HELSINKI - FF5042 > WAAROM FINESSE FLOOR? Finesse Floor is een unieke en revolutionaire kunststofvloer

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

OMNICOL. ontzorgt en garandeert

OMNICOL. ontzorgt en garandeert OMNICOL ontzorgt en garandeert De verbindende factor Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Binnen zijn onze producten de verbindende

Nadere informatie

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30 Tijdloze natuursteen 30 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 31 MATERIALEN Natuursteen doorstaat probleemloos de tijd zonder aan

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

het clickt tussen ons

het clickt tussen ons het clickt tussen ons 68166/010107 WE WISTEN HET METEEN Esther en Mark zijn trots op hun nieuwe keuken: Marmoleum modulair was precies wat we wilden, zegt Esther. We zochten al heel lang naar een vloer

Nadere informatie

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf.

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Design Pur Sommige mensen houden van versieringen, anderen willen juist vormgeving waarbij alles is weggelaten wat niet absoluut noodzakelijk

Nadere informatie

De supervloeren van Bolidt. Fast moving.

De supervloeren van Bolidt. Fast moving. De supervloeren van Bolidt. Fast moving. Supermarkten, solo of gecombineerd tot hypermarkten. Koopcentra waarin alle functies zijn verenigd onder 1 dak. Bolidt heeft 40 jaar lang ervaring in het ontwikkelen

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Inhoud Woonkamer 4 Werkruimte 9 U staat er zelden bij stil, maar feit is dat een plafond, thuis of op uw werk, in belangrijke mate de sfeer en uitstraling

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

KLASSIEK VANBUITEN STRAK VANBINNEN TEKST: MARIE MASUREEL FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 66 TIJDLOOS TIJDLOOS 67

KLASSIEK VANBUITEN STRAK VANBINNEN TEKST: MARIE MASUREEL FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 66 TIJDLOOS TIJDLOOS 67 KLASSIEK VANBUITEN STRAK VANBINNEN TEKST: MARIE MASUREEL FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 66 TIJDLOOS TIJDLOOS 67 Kille interieurs zijn definitief over hun hoogtepunt heen. Veel mensen kiezen nog altijd voor

Nadere informatie

QUICK STEP INCIZO PROFIEL

QUICK STEP INCIZO PROFIEL QUICK STEP INCIZO PROFIEL Bestelcode Foto Afmetingen Verpakkingshoeveelheid QSINCP(-)MD215 13 mm x 48 mm x 215 cm 1 (mesje + rail inbegrepen) Productomschrijving Het profiel met Incizo technologie biedt

Nadere informatie

Ode vloeren. meer. danmooi

Ode vloeren. meer. danmooi Ode vloeren danmooi danmooi Een vloer vormt de basis van uw interieur. Ze bepaalt de sfeer en ambiance, mag aanwezig zijn maar niet domineren. Ze dient te zorgen voor harmonie tussen muur en meubel, tussen

Nadere informatie

BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE

BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE Er zijn appartementen waar je alles hoort. En er zijn appartementen met ISOBET-PLUS Isobet is een gebruiksvriendelijke isolerende mortel

Nadere informatie

DRT: ambacht stijlvol kwaliteit design warmte aandacht durf garantie

DRT: ambacht stijlvol kwaliteit design warmte aandacht durf garantie Gietvloeren DRT: ambacht stijlvol kwaliteit design warmte aandacht durf garantie DRT Gietvloeren Gietvloerspecialist sinds 1983 Kunststof- en cementgebonden gietvloeren worden nog niet zo lang in wooninterieurs

Nadere informatie

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes www.wearmax-coating.at De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN BESTAANDE VLOERBEDEKKINGEN DANKZIJ UNIEKE TECHNOLOGIE WEARMAX CERAMIC COATING is de perfecte

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen werken opbergen screens oplossing Voor werken & relaxen Zitten bureaustoelen accessoires managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen designstoelen 82 83 luca luca 329 De Luca-serie is een

Nadere informatie

u.form for the love of work

u.form for the love of work L u.form for the love of work u.form u.form staat voor haute couture van Pami. Net zoals een perfect passend maatpak, creëren we een perfect passende werkomgeving naar uw wensen en behoeften. Van directiekantoor

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie