verzenddatum Record Industry B.V. De heer A.J.M. Vermeulen Postbus LN HAARLEM Geachte heer Vermeulen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "verzenddatum Record Industry B.V. De heer A.J.M. Vermeulen Postbus LN HAARLEM Geachte heer Vermeulen,"

Transcriptie

1 Record Industry B.V. De heer A.J.M. Vermeulen Postbus LN HAARLEM verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Izaäk Enschedéweg 13 te Haarlem Ons kenmerk MTU/ODIJ Contactpersoon De heer M. van Tunen Doorkiesnummer C.c. Geachte heer Vermeulen, Op 1 januari 2013 zijn het Activiteitenbesluit milieubeheer (hierna: het Activiteitenbesluit) en de Activiteitenregeling milieubeheer (hierna: de Activiteitenregeling) van toepassing geworden op uw bedrijf gelegen aan Izaäk Enschedéweg 13 te Haarlem. Op grond van het Activiteitenbesluit kunnen wij maatwerkvoorschriften opleggen. Op 19 mei 2016 hebben wij per brief met kenmerk MTU/MDI/ODIJ u het voornemen tot het opleggen van maatwerkvoorschriften aangekondigd. Wij hebben u in de gelegenheid gesteld om binnen twee weken na bekendmaking van het voornemen uw zienswijze hierover bij ons in te dienen. Omdat na het voornemen nog een definitief besluit genomen moet worden, doen wij u hierbij het definitieve besluit voor het verbinden van maatwerkvoorschriften toekomen. Het besluit wijkt niet af van het voornemen. Procedure Het besluit tot het opleggen van maatwerkvoorschriften doorloopt de voorbereidingsprocedure op grond van hoofdstuk 4 van de Algemene wet bestuursrecht. U heeft overeenkomstig artikel 4:8 van de Algemene wet bestuursrecht na bekendmaking van het voornemen uw zienswijze kunnen inbrengen. Van deze gelegenheid heeft u geen gebruik gemaakt. Maatwerk bodem Wij leggen middels maatwerk op grond van artikel 2.11, tweede lid, van het Activiteitenbesluit een onderzoeksverplichting op bij het starten of beëindigen van een bodembedreigende activiteit.

2 De bodemkwaliteit is in het verleden met de volgende rapporten in kaart gebracht (nulsituatie), te weten: Rapport van bodemonderzoek van Dames & Moore B.V uit 1998 met kenmerk /446/GJG) Rapport van bodemonderzoek van URS van 13 december 2004 met kenmerk R01RB en projectnummer URS Rapport van bodemonderzoek van URS Bodemonderzoek galvanische afdeling van 21 juni 2005 met kenmerk R01-RB-nl met projectnummer De onderstaande voorschriften houden de verplichting in om bij verandering van bodembedreigende activiteiten een bodemonderzoek te overleggen van de begin-of eindsituatie van de bodem. Wij leggen de volgende maatwerkvoorschriften voor bodem aan uw bedrijf op. M1. Bij het starten van een bodembedreigende activiteit dient ter vaststelling van de kwaliteit van de bodem een bodembelastingonderzoek naar de beginsituatie te zijn uitgevoerd. Het onderzoek dient te worden uitgevoerd conform de onderzoeksstrategie uit de NEN De opzet van het onderzoek dient, alvorens tot uitvoering wordt overgegaan, te zijn overgelegd aan het bevoegd gezag. M.2 Bij beëindiging van een bodembedreigende activiteit dient ter vaststelling van de kwaliteit van de bodem een bodembelastingonderzoek naar de eindsituatie te zijn uitgevoerd. Het onderzoek dient te worden uitgevoerd conform de onderzoeksstrategie uit de NEN De opzet van het onderzoek dient alvorens tot uitvoering wordt overgegaan, te zijn overgelegd aan het bevoegd gezag. De resultaten van het onderzoek dienen uiterlijk drie maanden na het beëindigen van de bodembedreigende activiteit aan het bevoegd gezag te zijn overlegd. M3. Een eindonderzoek moet worden verricht op die locaties van de inrichting die bij het nulsituatieonderzoek en een eventueel (laatste) herhalingsonderzoek relevant zijn gebleken en op alle overige locaties in de inrichting waar bodembedreigende activiteiten hebben plaatsgevonden. Monsterneming moet direct na beëindiging van de activiteit(en) plaatsvinden. Monsterneming en analyse van de monsters dient te zijn uitgevoerd conform NEN Ter plaatse van de tijdens het nulsituatieonderzoek en een eventueel (laatste) herhalingsonderzoek onderzochte locaties moet het eindsituatieonderzoek dezelfde opzet en intensiteit hebben als het nulsituatieonderzoek of het eventueel uitgevoerde herhalingsonderzoek. Indien geen nulsituatie bekend is dient te worden uitgegaan van de achtergrondwaarden uit het Besluit bodemkwaliteit.

3 M4. Indien uit een rapport, als bedoeld in voorschrift M.3, blijkt dat de bodem als gevolg van de activiteit(en) in de inrichting is aangetast of verontreinigd, draagt degene die de inrichting drijft er zorg voor dat binnen zes maanden na toezending van dat rapport aan het bevoegd gezag de bodemkwaliteit is hersteld tot: de situatie bij oprichting zoals deze is vastgelegd in het Verkennend bodemonderzoek van adviesbureau Dames & Moore B.V met kenmerk /446/GJG en betrekking hebbende op de locatie Nijverheidsweg te Haarlem en/of het aanvullende bodemonderzoek van URS bodemonderzoek in het kader van de vergunning aanvraag Wet milieubeheer van 13 december 2004 met kenmerk R01RB en projectnummer URS waarin de bodemkwaliteit met betrekking tot de afvalwaterzuiveringsinstallatie, de opslag van olie nabij het parkeerdek, het CPR 15.2 opslaggebouw en tapruimte, de opslag van nikkel, de vuilcontainer met galvanoslib op het terrein en diverse werkzaamheden in de galvanische afdeling en/of het bodemonderzoek van URS Bodemonderzoek galvanische afdeling van 21 juni 2005 met kenmerk R01-RB-nl met projectnummer of de achtergrondwaarden uit het Besluit bodemkwaliteit. Maatwerk journaal gevaarlijke stoffen Wij leggen middels maatwerk op grond van artikel 4.1 van het Activiteitenbesluit in samenhang met artikel 4.5, eerste lid van de Activiteitenregeling maatwerk op voor het voorkomen van risico s voor de omgeving en het ontstaan van ongewone voorvallen. Omdat in uw inrichting ook toxische en zeer toxische stoffen aanwezig zijn hebben wij besloten dat in de inrichting te allen tijde een journaal gevaarlijke stoffen aanwezig moet zijn. Wij leggen daarom voorschrift M.5 aan uw bedrijf op. M.5 Onverminderd de hoeveelheid moet van de in de inrichting aanwezige opslag van verpakte gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen en de gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen in de procesbaden een actueel journaal worden bijgehouden. Het journaal moet van een datum zijn voorzien. Het journaal moet in de inrichting op een plaats ter inzage liggen, die direct toegankelijk is voor hulpverlenende diensten. Het journaal moet ten minste de volgende onderdelen bevatten: de juiste vervoersnaam, aangevuld met, zover van toepassing, de technische benaming (zie ADR/IMDG-code) en de klasse van de stof zoals vermeld in het ADR of de IMDG-code de maximale hoeveelheid van een stof die aanwezig kan zijn per opslaglocatie de maximale hoeveelheid per opslaglocatie of per procesbad de verpakkingsgroep (indien toegewezen) het UN-nummer van de stof als mede de ADR-classificaties conform art. 5.2 van het ADR CMR-stoffen moeten in het journaal zijn opgenomen met hun chemische naam en de vermelding CMR.

4 Het journaal moet tevens een actuele tekening bevatten waarop het volgende is aangegeven: de lay-out van de inrichting; de plaats van de gebouwen en de te onderscheiden activiteiten; de plaats waar de verpakte gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen en de gevaarlijke stoffen in procesbaden zijn opgeslagen; een noordpijl. M.6 Het journaal moet zijn voorzien van een instructie met de namen en telefoonnummers van personen waarmee hulpverlenende diensten in het geval van een calamiteit contact kunnen opnemen Maatwerk vakbekwaamheid Gezien de aanwezigheid van diverse procesbaden met gevaarlijke stoffen en activiteiten met gevaarlijke stoffen zijn wij verder van mening dat binnen de inrichting vakbekwaam personeel aanwezig moet zijn dat bekend is met de opslageisen en de eigenschappen van gevaarlijke stoffen. Op grond van artikel 4.1 van het Activiteitenbesluit in samenhang met artikel 4.5, vierde en vijfde lid van de Activiteitenregeling leggen wij maatwerkvoorschrift M.7 aan uw bedrijf op: M.7 In de inrichting moet tijdens het verrichten van werkzaamheden met gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen minimaal één door het bedrijf aangestelde deskundige in de aanwezig zijn, met voldoende vakbekwaamheid op het gebied van het omgaan met gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen en het bestrijden van calamiteiten met gevaarlijke stoffen en/of CMR stoffen. Informatie over de vakbekwaamheid van de deskundige moet binnen de inrichting aanwezig zijn. Toelichting: De vakbekwaamheid van de deskundige moet aantoonbaar zijn, bijv. aan de hand van gevolgde relevante opleidingen of certificaten. In de RI&E moet hier aandacht aan zijn besteed. Wij adviseren u om bij het laten volgen van een opleiding door uw personeel, de opleiding ter goedkeuring aan de Omgevingsdienst IJmond voor te leggen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer Van Tunen, bereikbaar op bovengenoemd telefoonnummer. Hoogachtend, namens het college van burgemeester en wethouders van Haarlem, L.A. Pannekeet directeur Deze brief is geautomatiseerd verwerkt

5 Bezwaarmogelijkheden en voorlopige voorziening Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden ingevolge de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haarlem. De termijn hiervoor bedraagt zes weken en gaat in op de dag na de verzenddatum van dit besluit. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam van de indiener, de datum, een omschrijving van het aangevochten besluit en de gronden van het bezwaar. Het indienen van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt opgeschort. Om dat te bereiken moet, naast een bezwaarschrift, ook een verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan Rechtbank Haarlem, Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De rechter is bevoegd een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Wij wijzen u erop dat voor het indienen van een dergelijk verzoek griffierecht is verschuldigd. U kunt het verzoek voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Brandweer Kennemerland de heer E.W. Kleijn via

Brandweer Kennemerland de heer E.W. Kleijn via Petromark Automotive Chemicals B.V. De heer J.P. Bianchi Rooswijkweg 316 1951 ME VELSEN-NOORD verzenddatum Onderwerp Definitieve maatwerkbepaling Activiteitenbesluit, Lijndenweg 25A te Beverwijk Uw referentie

Nadere informatie

Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus EB BEVERWIJK. verzenddatum. Geachte heer Van Vliet,

Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus EB BEVERWIJK. verzenddatum. Geachte heer Van Vliet, Rode Kruis Ziekenhuis B.V. De heer J. van Vliet Postbus 1074 1940 EB BEVERWIJK verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Vondellaan 13 te Beverwijk Uw referentie 2085475 Ons kenmerk

Nadere informatie

verzenddatum Oliehandel Schepers B.V. De heer J.G. Schepers Postbus AB IJMUIDEN Geachte heer Schepers,

verzenddatum Oliehandel Schepers B.V. De heer J.G. Schepers Postbus AB IJMUIDEN Geachte heer Schepers, Oliehandel Schepers B.V. De heer J.G. Schepers Postbus 79 1970 AB IJMUIDEN verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Vissershaven Ong. te IJmuiden Ons kenmerk KOV/ODIJ-2016-31876

Nadere informatie

verzenddatum Walki Meuwissen B.V. De directie Postbus RS HAARLEM Geachte directie,

verzenddatum Walki Meuwissen B.V. De directie Postbus RS HAARLEM Geachte directie, Walki Meuwissen B.V. De directie Postbus 716 2003 RS HAARLEM verzenddatum Onderwerp Besluit maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer, Waarderweg 122 te Haarlem Ons kenmerk MTU/MDI/MDIJ-2013-06710

Nadere informatie

o odijmond OMGEVI NGSDI ENST IJMON D

o odijmond OMGEVI NGSDI ENST IJMON D o odijmond Duchefa Beheer B.V De heer C.M. Teves Postbus 809 2OO3 RV HAARLEM verzenddatum 2 0 FEB, 2017 Onderwerp Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, A.

Nadere informatie

Aantal bijlagen. div. Afdeling. Beschikking maatwerkvoorschriften voor uw inrichting aan de Groendalseweg 81 te Bleiswijk.

Aantal bijlagen. div. Afdeling. Beschikking maatwerkvoorschriften voor uw inrichting aan de Groendalseweg 81 te Bleiswijk. AANTEKENEN Motorcrossclub Bleiswijk Postus 107 2665 ZJ LANSINGERLAND Wit DCMR milieudienst Rijnmond Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl

Nadere informatie

WET MILIEUBEHEER MAATWERK ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

WET MILIEUBEHEER MAATWERK ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER WET MILIEUBEHEER MAATWERK ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Datum besluit : 5 juni 2018 GEGEVENS LOCATIE Naam inrichting/locatie: Verhuur en handel Verkleij B.V. Adres : Randenburgseweg 11 Postcode en plaats

Nadere informatie

verzenddatum Lichtfabriek Haarlem B.V. De heer M. de Vlieger Minckelersweg EM HAARLEM Geachte heer De Vlieger,

verzenddatum Lichtfabriek Haarlem B.V. De heer M. de Vlieger Minckelersweg EM HAARLEM Geachte heer De Vlieger, Lichtfabriek Haarlem B.V. De heer M. de Vlieger Minckelersweg 2 2031 EM HAARLEM verzenddatum Onderwerp Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit, Minckelersweg 2 te Haarlem Ons kenmerk KOV/ODIJ-2016-33482

Nadere informatie

odijmond REGIO WATERLAND

odijmond REGIO WATERLAND Gemeente Waterland - k MRĨ 2015 INGEKOMEN Gemeente Waterland O 4 MRT 2015 GESCAND odijmond REGIO WATERLAND Gemeentewerf Monnickendam De heer J.A.J. Borst Postbus 1000 1140 BA MONNICKENDAM VERZONDEN -3

Nadere informatie

DCMR milieudienst Rijnmond

DCMR milieudienst Rijnmond Krimpen aan den IJssel ZK -1 JUN 2017 College van burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel T.a.v. de heer P.M. van Dokkum Postbus 200 2929 AE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL m DCMR milieudienst Rijnmond

Nadere informatie

Gemeente Velsen De heer M. van Soest Postbus AL IJMUIDEN. verzenddatum. Geachte heer Van Soest,

Gemeente Velsen De heer M. van Soest Postbus AL IJMUIDEN. verzenddatum. Geachte heer Van Soest, Gemeente Velsen De heer M. van Soest Postbus 465 1970 AL IJMUIDEN verzenddatum Onderwerp ontheffing Wet milieubeheer, kerstboomverbranding 2018 gemeente Velsen Ons kenmerk MTU/ODIJ-Z-17-044387 Contactpersoon

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Deest: - Kiezel 10, kad. bekend Druten sectie E 0967, tijdelijk

Nadere informatie

De desbetreffende omgevingsvergunning doen wij u hierbij toekomen.

De desbetreffende omgevingsvergunning doen wij u hierbij toekomen. gemeente Maassluis De heer M.S. de Jong Postbus 55 3140 AB MAASSLUIS Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van 29 juli 2013 datum XXXXXX uw kenmerk contactpersoon

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Bijlagen Datum _ maart 2019

Ons kenmerk Uw kenmerk Bijlagen Datum _ maart 2019 Beschikking AANTEKENEN VPR Energy B.V. T.a.v. de directie Postbus 1334 3180 AH ROZENBURG ZH Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Uw kenmerk

Nadere informatie

MAATWERKBESLUIT *D * D

MAATWERKBESLUIT *D * D *D170309949* D170309949 MAATWERKBESLUIT Aanvrager : Opfokbedrijf Groesbeek Datum besluit : 18 juli 2017 Onderwerp : Maatwerkvoorschriften opslag pluimveemest Gemeente / locatie : Gemeente Berg en Dal/

Nadere informatie

3 Besluit Gelet op artikel 2.2 van de Wabo besluiten wij de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit:

3 Besluit Gelet op artikel 2.2 van de Wabo besluiten wij de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit: Omgevingsvergunning Zaaknummer 780999 1. Inleiding Op 26 september 2016 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verleggen van de oprit op het perceel Noordwijkerweg 38 in Rijnsburg

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 Melding Op 17 juli 2014 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer (Activiteitenbesluit)

Nadere informatie

0 7 JUL 2015 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & G001 EN VECHTSTREEK. Maatwerkvoorschriften. Activiteitenbesluit. Fjällräven B.V. Hefbrugweg 16 in Almere

0 7 JUL 2015 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & G001 EN VECHTSTREEK. Maatwerkvoorschriften. Activiteitenbesluit. Fjällräven B.V. Hefbrugweg 16 in Almere 0 7 JUL 2015 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & G001 EN VECHTSTREEK Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Fjällräven B.V. Hefbrugweg 16 in Almere O M G EVI N G S D I E N S T FLEVOLAND & GDDI EN VECHTBTREEK

Nadere informatie

ruwe olie door middel van destillatie en vervolgens het opwerken/bewerken tot brandstofsoorten of tot grondstof voor de chemische industrie.

ruwe olie door middel van destillatie en vervolgens het opwerken/bewerken tot brandstofsoorten of tot grondstof voor de chemische industrie. Gedeputeerde Staten DCMR Milieudienst Rijnmond Afdeling Haven en Industrie Contact p!^ HOLLAND AANTEKENEN Shell Nederland Raffinaderij B.V. T.a.v. de directie Postbus 3000 3190 GA HOOGVLIET-Rt T 010-246

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Ons kenmerk C2160207/3729328 op de op 11 november 2014 ingekomen aanvraag om een vergunning krachtens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING *D * D

OMGEVINGSVERGUNNING *D * D *D170252216* D170252216 OMGEVINGSVERGUNNING Aanvrager : Tapijtfabriek Intercarpet BV Datum besluit : 24 mei 2017 Onderwerp : aanpassen vergunning Locatie : Tweede Broekdijk 1 te Aalten OLO-nummer : 2807768

Nadere informatie

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 27 augustus 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 27 augustus 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): gemeente Maassluis Gemeente Maassluis De heer R. de Roo Postbus 55 3140 AB Maassluis Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl 1 www.maassluis.nl uw brief van uw kenmerk contactpersoon

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Yara Sluiskil B.V. Postbus 2 4540 AA Sluiskil Kenmerk: Afdeling: Vergunningverlening Datum: 26 juli 2017 Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond

Nadere informatie

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken.

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken. Boskalis Nederland BV T.a.v. de heer P.D. Mulder Postbus 4234 3006 AE ROTTERDAM Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum 12 juli 2018 SXO20951759V 31 augustus 2018 Onderwerp Contactpersoon Bijlage(n)

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 19-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK M.B.T. AFVALWATER, DEIMOSLAAN 17B TE HEERHUGOWAARD Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer,

Nadere informatie

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

minuut Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 23 augustus 2012 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): gemeente minuut Gemeente Maassluis De heer E. Endlich Postbus 55 3140 AB MAASSLUIS Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van uw kenmerk 23 augustus 2012

Nadere informatie

Waternet Groengas-installatie p/a Rho adviseurs voor leefruimte t.a.v de heer S. van Vessem Delftseplein 27b 3013AA Rotterdam

Waternet Groengas-installatie p/a Rho adviseurs voor leefruimte t.a.v de heer S. van Vessem Delftseplein 27b 3013AA Rotterdam Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Waternet Groengas-installatie p/a Rho adviseurs voor leefruimte t.a.v de heer S. van Vessem Delftseplein 27b 3013AA Rotterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1985 Kenmerk: 2016/48004 d.d. 23 juni 2016 Verzonden:

Nadere informatie

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z8776 Datum watervergunning: 10 oktober zaaknr Z8776 doc.nr D / D71840

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z8776 Datum watervergunning: 10 oktober zaaknr Z8776 doc.nr D / D71840 9-10-2017Watervergunning 2017-Z8776Watervergunning 2017-Z8776 WATERVERGUNNING Wijziging tenaamstelling vergunning 2011.07802 voor een wandelroute in de gemeenten Peel en Maas en Leudal van Plattelandscooperatie

Nadere informatie

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten.

Risico s beperken, leefbaarheid vergroten. Besluit omgevingsvergunning Zaaknummer 1100245 B.V. De Zwaanhoeve Durgerdammergouw 24 1028 BT Amsterdam Locatie: Durgerdammergouw 24 en 45 te Amsterdam Onderwerp: Intrekking Omgevingsvergunning beperkte

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 32-2018 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Plutolaan Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een oplaadpaal voor elektrische voertuigen

Nadere informatie

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 22 september 2016 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 22 september 2016 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): Mevrouw M.M. Westdijk - van der Sluis Zuidbuurt 4C 3141 EM Maassluis Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente@maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van 22 september 2016 datum.. uw kenmerk contactpersoon

Nadere informatie

Ondanks de ingediende zienswijzen is besloten om de aangekondigde voorschriften toch op te leggen. Hieronder lichten wij toe wat dit betekent.

Ondanks de ingediende zienswijzen is besloten om de aangekondigde voorschriften toch op te leggen. Hieronder lichten wij toe wat dit betekent. Retouradres: Postbus 9024, 6710 HM Ede Stichting Mestverwerking Gelderland De heer H. van Veen Jansbuitensingel 15 6811 AB ARNHEM Onderwerp Besluit maatwerkvoorschriften Geachte heer Van Veen, Op 29 januari

Nadere informatie

Telegraaf Media Groep N.V. J. Kunst Basisweg AP Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Telegraaf Media Groep N.V. J. Kunst Basisweg AP Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Telegraaf Media Groep N.V. J. Kunst Basisweg 30 1043 AP Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 12 mei 2016

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 51 2016 Exploitatieovereenkomst appartementengebouw De Bever Het college van Burgemeester en Wethouders van Heerhugowaard heeft op 6 december 2016 besloten in te stemmen met de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 24-2019 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om op de - Keizerfazant, ter hoogte van huisnummer 35 -

Nadere informatie

Onderwerp Datum 28-09-2015

Onderwerp Datum 28-09-2015 Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 5 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : W.P. Kanters wonende/gevestigd : Merseloseweg 1335801 CC Venray ontvangen

Nadere informatie

Yara Sluiskil B.V. Postbus AA Sluiskil W-MWP170002/ Datum: 13 juni 2017

Yara Sluiskil B.V. Postbus AA Sluiskil W-MWP170002/ Datum: 13 juni 2017 OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Yara Sluiskil B.V. Postbus 2 4540 AA Sluiskil Kenmerk: Afdeling: /00158277 Vergunningverlening Datum: 13 juni 2017 Onderwerp: Besluit tot vaststellen

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften

Maatwerkvoorschriften *D170775693* D170775693 Maatwerkvoorschriften Aanvrager : Grutters V.O.F. Datum besluit : 15 december 2017 Onderwerp : Maatwerkvoorschriften geluid Gemeente / locatie : Gemeente Berg en Dal, Ketelstraat

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 37-2018 Ontwerp Actieplan Geluid Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp Actieplan Geluid hebben vastgesteld als bedoeld in artikel

Nadere informatie

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 26 juni 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en):

Hierbij delen wij u mede dat op uw d.d. 26 juni 2013 bij het college ingekomen verzoek om een omgevingsvergunning voor de activiteit(-en): Maassluis Gemeente Maassluis De heer L.H.M. Hellebrekers Postbus 55 3140 AB Maassluis Postbus 55 3140 AB Maassluis T 14-010 E gemeente(a)maassluis.nl I www.maassluis.nl uw brief van uw l

Nadere informatie

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z10922 Datum watervergunning: 29 januari zaaknr Z10922 doc.nr D / D91901

WATERVERGUNNING. Zaaknummer: 2017-Z10922 Datum watervergunning: 29 januari zaaknr Z10922 doc.nr D / D91901 18-12-2017Wijziging watervergunning 2011.07802Wijziging watervergunning 2011.07802 WATERVERGUNNING Tekening toevoegen aan vergunning 2011.07802 ( en gewijzigde watervergunning 2017-Z8776) voor een wandelroute

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 48-2018 APV Ingevolge de Algemene plaatselijke verordening van Heerhugowaard is het niet toegestaan om een aanhanger/trailer te parkeren op de openbare weg langer dan acht achtereenvolgende

Nadere informatie

Beelen Amsterdam B.V. t.a.v. Dhr. Sijtsma Postbus NP HEERHUGOWAARD. Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning

Beelen Amsterdam B.V. t.a.v. Dhr. Sijtsma Postbus NP HEERHUGOWAARD. Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Beelen Amsterdam B.V. t.a.v. Dhr. Sijtsma Postbus 20624 1001NP HEERHUGOWAARD Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Van Gansewinkel Vlissingen T.a.v. de heer Van Veldhuizen Rijksweg-Zuid 91 4715 TA RUCPHEN W-AOV140337/00073368 Vergunningverlening

Nadere informatie

gemeente Katwijk:Kor\vnq\r\ Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk, website:

gemeente Katwijk:Kor\vnq\r\ Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk, website: g^atwijk Omgevingsvergunning Zaaknummer 970399 1. Inleiding Op 15 mei 2017 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een hegconstructie op het perceel Boerslaan

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg LV Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning

Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg LV Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Gemeente Haarlemmermeer dhr. H. van den Heuvel IJweg 967 2131 LV Hoofddorp Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning De heer W.S. van Dam Beijerscheweg 46 2821 NH STOLWIJK W.S. van DamYes *16-0009038* 16-0009038 Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen LOCATIE: Stolwijk DOCUMENTNUMMER: 16-0009038 BEHANDELD DOOR:

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aanvraag Op 25 mei 2017 hebben wij, Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein TZ HOOFDDORP. Betreft: Omgevingsvergunning

Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein TZ HOOFDDORP. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein 1 2132 TZ HOOFDDORP Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

brandveiligheid bij algemene maatregel van bestuur aangewezen categorieën gevallen.

brandveiligheid bij algemene maatregel van bestuur aangewezen categorieën gevallen. Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Jong Leren, stichting voor confessioneel onderwijs De heer Th. G.A. Houtkamp Postbus 320 2100 AH Heemstede Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: ONTWERPBESCHIKKING,

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN REIMERSWAAL

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN REIMERSWAAL BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN REIMERSWAAL Aan: Lenger Seafoods Industrieweg 35 4401 LA Yerseke Kenmerk: Afdeling: W-MWP150041/00113735 Vergunningverlening Datum: 24 december 2015 Onderwerp:

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2092070/3297345 op een aanvraag voor een omgevingsverguning ex artikel 2.1, lid 1, onder a (bouw) en ex artikel 2.1,

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 26-2018 Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 11 augustus 2017 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2017W0074

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 11 augustus 2017 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2017W0074 BESCHIKKING Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit datum: 11 augustus 2017 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2017W0074 Inleiding Op 12 juni 2017 is een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

Parfumerie Douglas Nederland B.V. W Duthler Postbus AL Nijmegen. Betreft: Omgevingsvergunning

Parfumerie Douglas Nederland B.V. W Duthler Postbus AL Nijmegen. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Parfumerie Douglas Nederland B.V. W Duthler Postbus 479 6500 AL Nijmegen Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 8

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): - Bouwen (art. 2.1 lid 1a)van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Omgevingsvergunning Zaaknummer 1. Inleiding Op 22 september 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het verbouwen van het kantoorgebouw tot een gebouw met zes appartementen

Nadere informatie

De aanvraag betreft de volgende activiteiten: - Strijdig gebruik (art. 2.1 lid 1c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

De aanvraag betreft de volgende activiteiten: - Strijdig gebruik (art. 2.1 lid 1c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht); Ontwerp Omgevingsvergunning Zaaknummer 1905981 (dossier 2015-06674) 1. Inleiding Op 23 juli 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het gebruik van het perceel in strijd met

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00079369 Burgemeester en wethouders hebben op 30 juni 2016 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 14 woningen op

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen Regulier Aangevraagd - Vlasakker 1a, Oostrum het starten van een kapsalon (nr. 2014-0263, ontvangstdatum 07/11) - Veldstraat 29, Merselo het plaatsen van een pergola met zonnepanelen

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Bij het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Bij het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer Publiekszaken EEEL'O Milieutoezicht Phoenixstraat 16 2611 AL Delft Bankrekening BNG 28 50 01 787, t n v gemeente Delft Centrale nummers Telefoon 14015 Fax 015 215 95 51 Internet www gemeentedelft info

Nadere informatie

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse Postadres: Bank: NL18RABO0108700550 Postbus 450 BTW- nr: 806385297.B.01 5830 AL BOXMEER Telefoon: 0485 585 911 Kantooradres: Fax: 0485 572 432 Raadhuisplein 1 E-mail: gemeente@boxmeer.nl 5831 JX Boxmeer

Nadere informatie

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen.

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen. Omgevingsvergunning Zaaknummer 485964 1. Inleiding Op 28 mei 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel op de woning op het perceel Sandtlaan 6

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 10 november 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT250700

Nadere informatie

Behandeld door de heer G.J. Ambachtsheer Afdeling Toezicht en Handhaving

Behandeld door de heer G.J. Ambachtsheer Afdeling Toezicht en Handhaving A A N T E K E N E N B.V. Vurense Snack Industrie t.a.v. de directie Gildenstraat 36 4143 HS LEERDAM Uw brief van Verzenddatum 14 juli 2016 Uw kenmerk Dossier D-00026929 Reactie op Zaaknummer Z-16-304957

Nadere informatie

BESLUIT omgevingsvergunning

BESLUIT omgevingsvergunning BESLUIT omgevingsvergunning voor: het intrekken van de omgevingsvergunningen milieustraat gemeente Menterwolde van: SUEZ Nederland Holding B.V. locatie: Oosterweg 41 te Muntendam vth-nummer: Z2017-00004033

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdelijke verkeersmaatregelen Tijdelijke verkeersmaatregelen Burgemeester en wethouders hebben besloten de volgende verkeersmaatregel(en) te nemen: Energieweg Druten: In verband met het evenement Outdoor Concours PV de Musketiers :

Nadere informatie

Rabo bouwfonds N.V. Vergunningendraaiboek ophoging veerplein Perkpolder. Witteveen+Bos. Willemstraat 28. postbus 3465.

Rabo bouwfonds N.V. Vergunningendraaiboek ophoging veerplein Perkpolder. Witteveen+Bos. Willemstraat 28. postbus 3465. Rabo bouwfonds N.V. Vergunningendraaiboek ophoging veerplein Perkpolder Witteveen+Bos Willemstraat 28 postbus 3465 4800 DL Breda telefoon 076 523 33 33 telefax 076 514 44 42 INHOUDSOPGAVE aantal bladzijden

Nadere informatie

Besluit op aanvraag om wijziging van de vergunning als bedoeld in artikel 6.26, tweede lid Waterwet van:

Besluit op aanvraag om wijziging van de vergunning als bedoeld in artikel 6.26, tweede lid Waterwet van: Watervergunning Onderwerp Besluit op aanvraag om wijziging van de vergunning als bedoeld in artikel 6.26, tweede lid Waterwet van: Chemtura Manufacturing Netherlands B.V. Ankerweg 18 1041 AT AMSTERDAM

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 23 februari 2016 Gemeente Bronckhorst nr. Z78806/uit99313

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 23 februari 2016 Gemeente Bronckhorst nr. Z78806/uit99313 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 23 februari 2016 Gemeente Bronckhorst nr. Z78806/uit99313 Aanleiding Op 1 januari 2011 is de derde tranche van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

Stichting Spaarne Gasthuis C.A. Wolse Postbus AT Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting Spaarne Gasthuis C.A. Wolse Postbus AT Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Spaarne Gasthuis C.A. Wolse Postbus 770 2130 AT Hoofddorp Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 30 mei

Nadere informatie

Peopleware ICT Solutions BV De heer M. van Liempt Beechavenue PR Schiphol-Rijk. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Van Liempt,

Peopleware ICT Solutions BV De heer M. van Liempt Beechavenue PR Schiphol-Rijk. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte heer Van Liempt, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Peopleware ICT Solutions BV De heer M. van Liempt Beechavenue 126 1119 PR Schiphol-Rijk Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 12-2018 NIEUWSBERICHT Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben het voornemen de adresgegevens

Nadere informatie

Fuji Vastgoed B.V. de heer J. Mommer Schiphol Boulevard BG Schiphol. Betreft: Omgevingsvergunning

Fuji Vastgoed B.V. de heer J. Mommer Schiphol Boulevard BG Schiphol. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Fuji Vastgoed B.V. de heer J. Mommer Schiphol Boulevard 181 1118 BG Schiphol Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

VOF Gateway to Fashion Dhr. Y. Chang Van Mourik Broekmanstr 14 I 1065 EX Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

VOF Gateway to Fashion Dhr. Y. Chang Van Mourik Broekmanstr 14 I 1065 EX Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam VOF Gateway to Fashion Dhr. Y. Chang Van Mourik Broekmanstr 14 I 1065 EX Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

g^atwijk Omgevingsvergunning Zaaknummer

g^atwijk Omgevingsvergunning Zaaknummer g^atwijk Omgevingsvergunning Zaaknummer 1338272 1. Inleiding Op 20 december 2018 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitbreiden van de woning op de eerste etage op het

Nadere informatie

Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning

Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Action Service & Distributie B.V. Perenmarkt 15 1681 PG ZWAAGDIJK OOST Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Besluit op aanvraag Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Smurfit Kappa Roermond Papier BV te Roermond Zaaknummer: 2016-603446 Kenmerk: 2017/3913 d.d. 19 januari

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 17 2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een algemene gehandicaptenparkeerplaats te reserveren

Nadere informatie

BSH Huishoudapparaten B.V. De heer A. Morssink Postbus AG Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning

BSH Huishoudapparaten B.V. De heer A. Morssink Postbus AG Hoofddorp. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam BSH Huishoudapparaten B.V. De heer A. Morssink Postbus 259 2130 AG Hoofddorp Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, Gemeente Leiden t.a.v. S Berg Stationsplein 107 2312 AJ LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00085026 Burgemeester en wethouders hebben op 8 december 2016 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het gedeeltelijk verleggen

Nadere informatie

Bouwen en wonen ONTWERPBESLUIT. Stichting Waternet T.a.v. de heer C. Voortman. Postbus GT AMSTERDAM. Geachte heer Voortman,

Bouwen en wonen ONTWERPBESLUIT. Stichting Waternet T.a.v. de heer C. Voortman. Postbus GT AMSTERDAM. Geachte heer Voortman, Bouwen en wonen ONTWERPBESLUIT Stichting Waternet T.a.v. de heer C. Voortman Postbus 94370 1090 GT AMSTERDAM Datum : Uw kenmerk : Ons kenmerk : WABO-2012-0023 2012006989 Behandeld door : R.P. Perquin E-mail

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november 2016

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november 2016 AANTEKENEN Handelsonderneming Bepo B.V. T.a.v. de directie Ceintuurbaan 124 3051 KD ROTTERDAM Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 907474 1. Inleiding Op 5 april 2017 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een buitenzuil met de logo's van de huurders van 't

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING 1e Kruisweg 22 in Oud-Beijerland

OMGEVINGSVERGUNNING 1e Kruisweg 22 in Oud-Beijerland De heer L.M. Koole 1e Kruisweg 22 3262 LL Oud-Beijerland uw brief van/kenmerk ons kenmerk bijlage(n) Oud-Beijerland 9 oktober 2014 Z-14.16561 onderwerp afdeling doorkiesnummer omgevingsvergunning uitgebreide

Nadere informatie

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G

O M G E V I N G S V E R G U N N I N G O M G E V I N G S V E R G U N N I N G DP/310-2014 Burgemeester en Wethouders hebben op 25 september 2014 van J de Vos, Bij de Leijwei 36, 8412 SH HOORNSTERZWAAG, een aanvraag voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 31-2017 Kennisgeving Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval, Marconistraat 11 in Heerhugowaard Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op 14 juli 2017 een kennisgeving

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging. Aanvraagnummer: OLO Zaaknummer:

Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging. Aanvraagnummer: OLO Zaaknummer: Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale wijziging Aanvraagnummer: OLO-2032601 Zaaknummer: 148104 Betreft: Forbo Eurocol B.V. Industrieweg 1 1521 NA, Wormerveer Locatie: Forbo Eurocol B.V. Industrieweg

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen Bekendmakingen week 1-2019 Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen 2019-2020 Vanaf 1 februari 2019 moeten bewoners op plaatsen waar dat van toepassing is nieuwe parkeervergunningen,- ontheffingen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland Dhr. B van Aanholt Rijksweg AS Velserbroek. Betreft: Omgevingsvergunning

N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland Dhr. B van Aanholt Rijksweg AS Velserbroek. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland Dhr. B van Aanholt Rijksweg 501 1991 AS Velserbroek Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Domino s Pizza Netherlands B.V. De heer A. ten Wolde Franklinweg HX Gorinchem. Betreft: Omgevingsvergunning

Domino s Pizza Netherlands B.V. De heer A. ten Wolde Franklinweg HX Gorinchem. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Domino s Pizza Netherlands B.V. De heer A. ten Wolde Franklinweg 33 4207 HX Gorinchem Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Tieleman Transport BV Postbus 26 4587 ZG Kloosterzande Kenmerk: W-AOV150541/ 00115717 Afdeling: Vergunningverlening Datum: 15 februari 2016 Onderwerp:

Nadere informatie

W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof EN Leeuwarden. Betreft: Omgevingsvergunning

W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof EN Leeuwarden. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof 2 8911 EN Leeuwarden Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

C. van Haasteren Beheer B.V. Dhr. C. van Haasteren Leeghwater WB Hillegom. Betreft: Omgevingsvergunning

C. van Haasteren Beheer B.V. Dhr. C. van Haasteren Leeghwater WB Hillegom. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam C. van Haasteren Beheer B.V. Dhr. C. van Haasteren Leeghwater 62 2181 WB Hillegom Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie