Ik zie u graag. Leuk dat je in mijn team zit! Het is altijd fijn met jou erbij,..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik zie u graag. Leuk dat je in mijn team zit! Het is altijd fijn met jou erbij,.."

Transcriptie

1

2 Ik zie u graag. Leuk dat je in mijn team zit! Het is altijd fijn met jou erbij,.. Heb je dat vandaag al eens gezegd? Nog niet? Awel, dan is het tijd om dat nu te doen. Of nog beter, het is tijd om hier eens een jaar lang extra aandacht aan te besteden! Bij Chiromantiek denk je misschien al meteen aan roze hartjes, kussende koppels bij zonsondergang of een slow op een melig muziekje op de Chirofuif. Maar Chiromantiek gaat over veel meer dan dat. We zijn met superveel in de Chiro en we zien mekaar allemaal graag! Er zijn dan ook super veel graag-zien-relaties mogelijk in de Chiro: de leden zien elkaar graag maar ook hun leiding, de leiding ziet de leden graag en ook hun medeleiding en de gewesters,.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Chiro zit boordevol Chiromantiek. Het vloeit doorheen onze werking en we zien het elke dag weer op de verschillende niveaus. Dit jaar zetten we dat in de kijker en pikken we er een heleboel relaties uit waar we expliciet willen tonen dat we onszelf graag zien, mekaar graag zien of respect hebben voor andere relaties.

3 Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde kind kost ook maar 25). Dus bijvoorbeeld: Familie Peeters heeft 3 kinderen. Jan gaat naar de chiro en de familie betaalt 30. Het jaar daarop komt zus Lien ook naar de chiro en haar lidgeld bedraagt dus 25. De familie betaalt dat jaar 55. Het volgende jaar komt Charel ook naar de chiro en zijn lidgeld bedraagt ook 25. De familie betaalt dat jaar 80. Vanaf dat je 6 jaar bent of in het eerste leerjaar zit, mag je naar de chiro komen, en als je de eerste zondag nog niet ingeschreven bent, neem je die dag 5 mee, zodat je al zeker verzekerd bent. Als je daarna het lidgeld betaalt wordt die 5 van je lidgeld afgetrokken, zodat je niet dubbel betaalt. Het lidgeld mag je storten op rekeningnummer: Wil je nog wat meer informatie? Bel gerust iemand van de leiding op of neem contact op met de VeeBee's. Wil je liever informatie krijgen per mail, stel ons gerust de nodige vragen via info@chirodriehoek.be.

4 5 oktober: geen chiro, want de leiding is op leidingsweekend 17 oktober: dag en nacht van de jeugdbeweging 18 oktober: onze jaarlijkse quiz 26 oktober: vriendjesdag 23 november: christus koning en diamontage 30 januari: jeneveravond 14 maart: pasta-avond 18 en 19 april: chirofestival

5

6 Beste ouders, vrienden, leden, sympathisanten, Zaterdag 18 oktober 2013 is het weer zo ver: de quiz van Chiro Driehoek. Wij verwachten jullie om 19u30, in het Drieheem, naast onze chirolokalen. Zoek een ploeg van 6 vrienden bijeen en speel mee voor de talrijke prijzen. De allerslimsten kunnen met de mooiste prijs gaan lopen, maar voor wie dit te hoog gegrepen is, kan zich altijd inzetten voor de boef- of drankprijs. Voor 15 euro per ploeg kunnen jullie met ons komen quizzenen genieten van de gezellige sfeer. Betalen kan je terplaatse. Inschrijven kan bij jonas@chirodriehoek.be en wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. Veel succes en tot dan, Groetjes van leiding van Chiro Driehoek

7 Op zondag 26 oktober is het weer zover! Dan vindt onze jaarlijkse vriendjesdag plaats. Jullie worden deze zondag om 14.00uur op de chiro verwacht, maar niet alleen. Neem je allerbeste vriendje/vriendinnetje, je leukste neef/nicht of je lief mee zodat zij ook eens kunnen genieten van de sfeer op chiro driehoek. Voor de ribbels, mazzels en rakwi s is het chiro van uur tot uur en voor de tito s, keti s en aspi s is het chiro van uur tot uur. Tot dan!

8 Ruben Helmout 06/09/2001 Gitte Foulon 13/09/1997 Tobe Vander Sande 15/09/2006 Sander De Vet 16/09/2000 Lore De Vet 23/09/1997 Louis Van Linden 26/09/2004 Artemis Tzounou 04/10/1996 Karen Caluwé 09/10/1997 Michael Jacobs 17/10/2000 Rik Geboers 24/ Tom Van Mechelen 25/10/1994 Lander Merks 26/10/2006 Cille Verellen 27/10/2005 Anja Van de Velden 29/10/1995 Sam Janssens 31/10/1993

9 Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent naar spullen om te gaan kamperen of je wil al aankopen gaan doen voor het kamp volgend jaar, sleur je ouders dan snel even mee naar de A.S. Adventure. Op vertoon van je chiro-lidkaart kan je een hoop kosten besparen. Zeker de moeite waard dus!

10 VeeBees De VeeBee's VeeBee, wa's da? Wel, VeeBee is de afkorting van Volwassen Begeleiding. Concreet wil dit zeggen dat de VeeBee's de leiding een steuntje in de rug geven. Bij hen kan de leiding steeds terecht voor een probleempje of een gezellige babbel. Maar bij onze VeeBee's kunnen ook de ouders van onze leden een luisterend oor vinden. Dus zit je met een ei, een vraag of wil je gewoon iets zeggen maar weet je niet waar je moet zijn... dan kan je Anne en Erik gerust aanspreken of contacteren op: GSM Erik: GSM Anne : vb@chirodriehoek.be Blijf in ieder geval niet met uw vraag of ei zitten!

11 Ribbels TOM, CHIARA & VINCE Dit wonderbaarlijke trio gaat dit jaar voor onze jongste leden zorgen. Vinc e, die al heel zijn leven op chiro driehoek heeft doorgebracht, Tom en Chia ra, die het licht iets later hebben gez ien, maar wel alle drie een fantastische tijd hebben gehad als lid. Nu gaan ze dat bezorgen aan de ribbels!!! Mazzels JONAS EN ANNELEEN Dit knotsgekke leidingsduo ontfermt zich het hele jaar over de mazzels. Ongetwijfeld zien we Jonas wel eens als mooie prinses en Anneleen als stoere ridder over het veld lopen. Er zal zeker geen gebrek aan fantasie en lenigheid zijn bij de mazzels dit jaar!!!

12 Rakwi s STEVEN EN ARTEMIS De rakwi s hun leiding kan mss wel een beetje licht gestoord zijn dit jaar, maar zijn alle rakwi s dat niet een beetje??? Steven en Artemis zijn zelf ook nog zot van super coole bosspelen, dode vis, buskestamp en veel meer van deze zotte spelen. Dit duo gaat zelf terug naar de zotte rakwi-jaren dat ze zelf hebben beleefd. En dit gaan ze aan de rakwi s bezorgen!!! Tito s ANJA & SARI Deze twee zotte grieten gaan dit jaar hun mannetje staan bij de tito s. Anja en Sari gaan samen met de tito-meisjes laten zien aan de jongens van de tito s dat er vrouwen met ballen aan hun lijf bestaan. Maar naast al deze harde spelen gaat er ook tijd zijn om eens wat te roddelen over liefjes enz. Dus een perfecte mix van harde en chille momenten!!!

13 Keti s STAN & ANDERS Beste keti s, maak jullie borst al maar nat want jullie twee nieuwe leiders staan al k laar, hoor. Stan en Anders gaan eens laten zien wat keti zijn betekent. Dit duo is een goede mix van actief en chill. Dus keti s, maak je maar klaar voor heel actieve en coole spelen met dan een rustige pauze om eens goed te relaxen!!! Aspi s SAM & SAM & SAM Hoe kan het ook anders dan de oudste leider bij de oudste groep te zetten. Hierbij dus Sam bij de aspi s. Sam alleen bij de aspi s is zeker geen probleem want met zijn ervaring telt hij wel voor meer. Deze knotsgekke leider gaat de aspi s een fantastisch jaar bezorgen en ze leren om dit in de toekomst ook te geven aan led en, wanneer zei leiding worden. Dus bereid jullie maar voor Aspi s, het wordt een Samtastisch jaar.

14 Hey Ribbels! Wij zijn Chiara, Vince en Tom en wij gaan jullie een bangelijk chirojaar bezorgen! Elke zondag spelen we de leukste spelletjes en beleven we de zotste avonturen. We hopen jullie dan ook zo veel mogelijk te zien dit jaar! Zijn jullie er klaar voor? START!!! P.S. Vergeet op zondag geen 4uurtje (koekje/fruit + drankje) mee te nemen en een warme-/regenjas naargelang het weer. Zondag 21/09 14u -17u30 Zondag 28/09 14u 17u30 Chiro, WADISDA? Vandaag leren we de chiro van binnen en van buiten kennen. Kom en ontdek wat ribbel zijn juist wilt zeggen. Wat wordt later je beroep? In welk huis ga je wonen? Welk huisdier wil je later hebben? Vandaag kom je je levensweg te weten! Zeker komen dus GEEN CHIRO! Zondag 5/10 Jullie leiding is druk aan het vergaderen dit weekend, het is jammer genoeg geen chiro! Zondag 12/10 14u 17u30 Dames en heren, welkom aan boord van Ribbel Airlines. Maak je valies en vertrek mee op een fantastische wereldreis. Kom verkleed als ontdekkingsreiziger of inwoner van een vreemd land!

15 Vrijdag 17/10 Joepie! Vandaag is het Dag van de jeugdbeweging, dit wil zeggen dat jullie in chirouniform naar school mogen gaan om te laten zien hoe cool het is om in de chiro te zitten. Zondag 19 oktober 14u 17u30 Ribbels hebben helemaal geen computers nodig om spelletjes te spelen. Vandaag komen de leukste videogames tot leven! Zondag 26/10 14u 17u30 Vandaag is het vriendjesdag! Vandaag kan je aan je vriendjes laten zien hoe leuk het is om in de chiro te zitten! Neem dus allemaal een vriendje of vriendinnetje mee naar de chiro om samen te spelen! Het wordt weer een fantastisch leuke zondag Veel groetjes van jullie leiding! Chiara Vince Tom

16 Mazzels Zondag 21/09: 14u00 17u30 Vandaag gaan we spelletjes spelen om elkaar een beetje beter te leren kennen. Neem zeker een 4-uurtje mee en als je coole posters hebt om het lokaal mee te versieren mag je deze ook zeker meenemen! Om half 6 kunnen de ouders bij de leiding terecht voor eventuele vragen. Zondag 28/09: 14u00 17u30 Trek je harnas en je prinsessenkleed al maar aan want vandaag gaan we terug naar de Middeleeuwen! We gaan op zoek naar de stoerste ridder en de bevalligste prinses. Vergeet niet je 4- uurtje mee te nemen en het is zeker niet verboden om je te verkleden! Zondag 5/10 Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro want jullie geliefde leiding is op weekend. Zondag 12/10: 14u00 17u30 Klim klim klim klim, klim klim klim. Deze zondag spelen we laddercompetitie! Dit spel zal uitwijzen wie later de beste zakenman of vrouw wordt. Uiteraard kan er maar een de baas zijn. Een goede werker voorziet altijd een 4-uurtje.

17 Vrijdag 17/10 Laat je vandaag van je beste Chiro-kant zien want het is Dag van de Jeugdbeweging! Vergeet dus zeker niet jullie uniform aan te trekken wanneer jullie naar school gaan om zo iedereen jaloers te maken! Zondag 19/10: 14u00 17u30 Er zijn problemen in het circus en wij gaan daar iets aan veranderen. Het oude circusgezelschap heeft besloten om met pensioen te gaan en dus zoekt de directeur naar nieuwe, jonge acrobaten. Sportief als we zijn gaan wij deze uitdaging aan en proberen we om in het circus binnen te geraken. Zoals steeds nemen we een vieruurtje mee. Zondag 26/10: 14u00 17u30 Als je vrienden jaloers zijn geworden op je mooie uniform tijdens de dag van de jeugdbeweging kunnen ook zij vandaag voor heel eventjes mee komen spelen (en als ze het leuk vinden kunnen ze uiteraard lid worden). Vergeet dus niet je vriendje of vriendinnetje en jullie 4-uurtje mee te nemen. Kussen en knuffels van jullie allerliefste leiding Anneleen & Jonas

18 Hej, beste rakwietjes! Bereid jullie al maar voor op het coolste/ beste/ tofste/ jaar van jullie leven! Hier in de krabbel vinden jullie onze leuke avonturen voor de komende twee maanden terug. Jullie nieuwe leiding (Artemis & Steven) heeft er alvast superveel zin in en kan niet wachten tot de eerste zondag! Jullie toch ook?? Zondag 14/09: doop van 11u tot 17u (middag eten) Vandaag de laatste zondag met jullie oude groep. Tijd om een stapje verder te zetten. Zondag 21/09: 14u tot 17:30u (4-uurtje) Met wie zou ik dit jaar in de groep zitten? Tijd om kennis te gaan maken. Welkom bij de Rakwi s!!!!! Zondag 28/09: 14u tot 17:30u (4-uurtje + posters/verf) Hoog tijd om ons lokaal eens te verbouwen en een rakwi kleurtje te geven!!

19 Zondag 05/10: geen chiro Zondag 12/10: 14u tot 17:30u (Fiets + 4-uurtje) Wij zijn op leidingsweekend dus geen chiro Wat een beestenboel! Welke groep dieren gaat deze keer de meeste bosbessen hebben?? Zondag 19/10: 14u tot 17:30u (4-uurtje) Zie!! Ne pijl, ik zal hem maar volgen!!! Precies nen pijlentocht!!! Zondag 26/10: 14u tot 17:30u (4-uurtje + vriendje/vriendinnetje) Amai!!! Artemis, er is hier zo weinig volk?! Ja inderdaad! Misschien moeten we wa vrienden meepakken! Groene Groetjes van jullie nieuwe leiding!!

20 Tito Beste tito s, VERRASSING, VERRASSING, VERRASSING. Wij zijn jullie leiding voor dit jaar! Hopelijk zijn jullie even tevreden als wij! We gaan er niet te veel woorden aan vuil maken: we maken er gewoon een TOP jaar van. 21 sept. 14u-18u 28 sept. 14u-18u 5 okt. 19 okt. 14u-18u 26 okt. 14u-18u We hebben jullie lokaal eens bekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat jullie echt varkentjes (zwijnen) zijn. Daar moeten we dringend verandering in brengen! Neem alles mee dat rood is of nut heeft om er een kei cool lokaal van te maken. (Verf/ spuitbussen zijn altijd welkom.) #yolo #swag #bitjemarginaal zen #kunnenwe #selfie #ikdoewatikwil #jongzijn #goodlife #graafzen #duckface Jullie weten wel wat dit betekent. Trek alvast jullie marginaalste leggings en swagie petjes aan! Wij zijn er alvast klaar voor! (zie foto Potverdekke, nu is het Chirojaar net begonnen en is het al geen Chiro. 12 okt. 14u-18u Mijn man kan dat! Vertrouw jij je partner voor 100%? Zou je voor hem/haar door het vuur gaan? Vormen jullie samen één sterk front? Kom het deze zondag te De vier naties leefde in vrede samen, maar alles veranderde toen de vuurnatie aanviel Alleen de Tito s, meesters van alle 4 de elementen kunnen ze stoppen! Zorg dat je er bent!! Vriendjesdag! Kies éne toffe keirel of top griet uit uwe grote vriendenkring en breng die deze zondag mee. Zorg dat die keirels en grieten kleren aandoen die vuil mogen worden. 4-uur meebrengen is ook altijd wel handig (en lekker). onderaan. Wij weten! hebben swek) De Marco weet wat de beste afdeling is: z1_cue_4

21 Hey ketizzz, omdat de regels van Tom en Stijn ons wel aanspraken, nemen we deze gewoon over (zie hier onder). Wij zijn jullie nieuwe leiding, het kan zijn dat jullie al wel eens van ons gehoord hebben. Wij zijn BatAnders en IronStan, maar ge moogt ook gewoon Anders en Stan zeggen we zijn natuurlijk onder de vriende. 1. Leiding is Baas! (We vestigen onze tirannie al in het begin ) 2. Ge komt altijd, ook als ge ni komt. 3. Pakt uwe fiets en vieruurtje mee. 4. Check keti-facebook pagina 7x per week! Wij hebben er al zin in, planning staat hieronder trouwens. (We zijn geen helden in Word)

22 pimp the lokaal zondag 21september We maken van ons lokaal het blauwste van heel de Chiro, pakt wa blauwe stuff mee en ge krijgt een beloning (misschien is het wel een koekje). group bonding zondag 28september Om een beetje kennis te maken met de groep gaan we allemaal dingen doen die een beetje meer of minder pijntjes doen. ni wene zondag 5 oktober Geen Chiro jammer genoeg, de leiding moet de nieuwe leiding wa pesten op leidingsweekend. verf+ bal zondag 12 oktober We gaan iets doen met verf en buizen. Voor de domminikke ( hihi) we gaan paintballen. Race for the cure zondag 19 oktober Nee, ni da loopwedstrijdje in Antwerpen. P.S. pas op voor zombies P.S.S groetjes Stan en Anders Vriendjesdag zondag 26 oktober Neem al jullie vriendjes en vriendinnetjes maar mee, we zullen het is lekker gezellig maken. We weten dat jullie allemaal vrienden zijn, maar pakt toch maar iemand van buite de Chiro mee.

23 September - oktober ASPIRANTEN The truth may be orange 21 Sept 28 Sept 5 Okt 12 Okt 19 Okt 26 Okt 14u - 20u WAAR-is-den-Eddy-dag? Ja da is de vraag van de dag, neem uw FIETS en GELD mee want we gaan samen eten! #DENEDDYISONZEVRIEND 14u - 18u JEUJ! VERRASSINGSZONDAG: FIETS MEE! #VERRASSING Helaas pindakaas geen Chiro, want uwe leider is op leidingsweekend (waar hij jullie waanzinnig hard mist)! #EENTRAANTJELATENISMANNELIJKHOOR 14u - 18u Carrottendag! De naam zegt het zelf, we gaan met carrotten spelen. Weet ge ni wa ne carrot is? #NECARROTISNEWORTELENDASORANJEDUH 14u - 18u MONEYMONEYMONEY it s so funny in an Aspi s World #NENASPIMETNEFLAPISALSNELNENDRONKELAP 14u - 20u BACK TO THE ROOTS? Chiro vanwaar komt da eigenlijk? Hoe dede ze da vroeger? Neem nen babyfoto mee (A4) en geld voor s avonds te eten. #KGADIEBABYFOTONIVERGETEWANTIKZIEMIJNLEIDERGRAAG DE aspirant staat steeds paraat, vol met kattenkwaad!

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

Krabbel. Maart - April

Krabbel. Maart - April Krabbel Maart - April Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Sept-okt 2015 Krabbels Prototype :Steven Som ers Tom VG Hey, jij daar! Ja, jij. Je bent actief in de Chiro, hé. Dat het daar awesome is? Yep, er hangt een ongedwongen sfeer en je speelt er naar hartenlust

Nadere informatie

Krabbels September oktober

Krabbels September oktober Krabbels September oktober Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35

Nadere informatie

KRABBEL JANUARI - FEBRUARI

KRABBEL JANUARI - FEBRUARI KRABBEL JANUARI - FEBRUARI Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Jan/Feb Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het

Nadere informatie

Krabbels September oktober

Krabbels September oktober Krabbels September oktober Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: MAART-APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde

Nadere informatie

23November: 11u-17u. Tot dan!

23November: 11u-17u. Tot dan! 23November: 11u-17u Ja, jullie hebben het goed gelezen. Dit jaar gaat Kristus Koning helemaal anders zijn. We doen het dit jaar alleen met onze Chiro en niet met alle Chiro s van Brasschaat samen. Kom

Nadere informatie

Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent

Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent Met je lidkaart van de chiro die je normaal gezien van je leiding krijgt, krijg je enorme kortingen in de A.S. Adventure. Als je dus nog opzoek bent naar spullen om te gaan kamperen of je wil al aankopen

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00 ASPI?? 10:00??? KETI FIETS 31 JULI 09:00 CHIRO LOKALEN TITO TREIN/FI ETS 1AUGUS TUS 08:15 CHIRO LOKALEN RAKWI TREIN 1 AUGUSTUS 09:00 STATION KALMTHOUT SPEELCLUB TREIN 6 AUGUSTUS 08:45 STATION KALMTHOUT

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀

匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀 匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀 Drie woorden: precycle, recycle en upcycle. Of in één woord: minder verspillen! Minder verspilling van eten, van materiaal, van water, van energie en van grondstoffen.

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: MAART-APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

t Kletserke OKTOBER

t Kletserke OKTOBER t Kletserke OKTOBER VOORWOORD 3 2 1 GO! En we zijn officieel vertrokken. Het nieuwe chirojaar is van start getrapt. Die eindeloos lange zomervakantie is achter de rug, dus staat op zondag de Chiro weer

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde kind kost

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Wat moeten de leden bijhebben?

Wat moeten de leden bijhebben? Jawel dames en heren, appelen en peren, het is weer zo ver! Ook dit jaar trekken de leden en leiding van Chiro Driehoek de schaatsbaan op! Op zondag 18 januari gaan we namelijk schaatsen op de schaatsbaan

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Programmaboekje Februari Maart - April

Programmaboekje Februari Maart - April Programmaboekje Februari Maart - April Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. januari - februari 2018

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. januari - februari 2018 Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE januari - februari 2018 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zaterdag 27 Januari: Jaar

Nadere informatie

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!!

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!! Kamp Dit jaar gaan we weer op ons bangelijk kamp van 1 tot 11 augustus. Waar we naartoe gaan blijft nog een verrassing. Maar schrijf het al zeker in jullie agenda! Eind juni/ begin juli komt de leiding

Nadere informatie

Krabbel november - december

Krabbel november - december Krabbel november - december Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Scroll dus snel verder om te kijken wat de afdelingsleiding in dit peeikske heeft gezet!

Scroll dus snel verder om te kijken wat de afdelingsleiding in dit peeikske heeft gezet! Beste ouders, leden en sympathisanten, Het is zover: het laatste peeikske van het jaar zit alweer in jullie mailbox... Tijd om er nog eens goed in te vliegen dus! In de maand juni staan er weer een hoop

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Beste ouders, leden, familieleden en andere!

Beste ouders, leden, familieleden en andere! Beste ouders, leden, familieleden en andere! Hoera, dit is het eerst peeïkske van ons nieuwe chirojaar! Het peeïkske zal er dit jaar wat anders en beknopter uitzien dan vorig jaar. We gaan hier enkel de

Nadere informatie

Werkjaar Januari-Juli

Werkjaar Januari-Juli Werkjaar 2009-2010 Januari-Juli Hallo Hier zijn we weer, na een lange kerstvakantie hebben we er weer veel zin in en gaan we weer van start met allerlei fantastische activiteiten. In dit boekje staan de

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

Krabbels. Oktober December 2016

Krabbels. Oktober December 2016 Krabbels Oktober 2016 - December 2016 Speelclub Beste ouders en speelclubbers, Jullie vinden hier het programma van de komende maanden. 2 oktober : Helaas, geen Chiro! We zien jullie volgende week! 9 oktober

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen.

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen. Sikamberke Januari Beste ouders, leden en chirosympathisanten, Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Voor dit chirojaar hebben wij ook alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren:

Voor dit chirojaar hebben wij ook alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren: Beste ouders en liefste leden, We zijn ondertussen weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat zijn we knallend gestart met een groot groepsspel. We vonden het enorm fijn om te zien dat we reeds vanaf

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

SEPTEMBER Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten:

SEPTEMBER Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: SEPTEMBER 2014 Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Nander Covents van de Speelclub/Rakkers wordt 9 jaar op 10 September Reinout Putzeys van de Speelclub/Rakkers wordt 9 jaar op 13 September Karel

Nadere informatie

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE Programma Februari ZO 7 FEBRUARI : VANDAAG IS HET GEEN CHIRO WANT DE LEIDING RUIMT ALLES OP VAN PUTTEKE WINTER. ZO 14 FEBRUARI : JOEPIE! VANDAAG IS HET CARNAVAL. KOM ALLEMAAL VERKLEED NAAR DE JONGENS-CHIRO

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Programmaboekje September Oktober November

Programmaboekje September Oktober November Programmaboekje September Oktober November Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

KALENDER FEBRUARI - MAART

KALENDER FEBRUARI - MAART KALENDER FEBRUARI - MAART Zondag 3 februari Probleem!! De koning van lollypopsnoepjesland heeft een probleem. Iemand heeft alle snoepjes gestolen Willen jullie hem helpen? Hop hop hop, wie komt er aan

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Jokske Januari Februari 2017

Jokske Januari Februari 2017 Jokske Januari Februari 2017 Aandacht! Aandacht! Praktische informatie Chirodagen Een chirodag gaat normaal door van 14u00 17u30 tenzij anders vermeld in het programma. Onze lokalen zijn gelegen in de

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Dag iedereen!! Het nieuwe Chirojaar is weer van start gegaan en daarbij hoort ook het eerste programma. In dit boekje vinden jullie zoals altijd per afdeling

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel Editie: Januari & Februari t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 3 Jan - Feb 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28, B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE

INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE93 9730 0252 5367. NIET BETAALD = NIET VERZEKERD! Wist je dat. - Het deze maand

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

F L U P K E N O V E M B E R

F L U P K E N O V E M B E R F L U P K E N O V E M B E R I N H O U D S T A F E L VERLOREN VOORWERPEN KATHARINAFEESTEN CHRISTUS KONING SCHATTENTOCHT PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA

Nadere informatie

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 2 nov - dec 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28 B-2440 Geel

t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 2 nov - dec 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28 B-2440 Geel Editie: November & december t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel Negentiende jaargang nummer 2 nov - dec 2014 V.U.: Toon Gielis, Dr. Peetersstraat 28 B-2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be

Nadere informatie

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden.

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Evenementenblaadje Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Wij beginnen 2012 alvast met toffe activiteiten! 1 januari mag

Nadere informatie

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten,

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten, Belangrijke data: 18 november: Pastaslag en wijnproefavond 10, 11 & 12 november: Takweekend Jonggivers 11 & 12 november: Wijnverkoop 18 & 19 november: Wijnverkoop November Xaverius-St.Rita A21/46G Beste

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus! Dag stoere kapoenen! Dit jaar vliegen we er weer in, het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en leuke vergaderingen! Met onze nieuwe leidersploeg bezorgen wij jullie een bangelijk jaar. Tot snel! TOTO

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2016-2017 Check zeker onze facebookpagina en website voor nieuwtjes Beste ouders en leden, Dit is het laatste

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

STARTVERGADERING GEEN VERGADERING WEEKEND 14-15/10 VETBOLLENVERKOOP ZO 22/10. HALLOWEEN ZA 28/10 Avondvergadering 18u30 20u30 Kom verkleed!

STARTVERGADERING GEEN VERGADERING WEEKEND 14-15/10 VETBOLLENVERKOOP ZO 22/10. HALLOWEEN ZA 28/10 Avondvergadering 18u30 20u30 Kom verkleed! STARTVERGADERING ZO 24/9 10u00 12u30 Eerste vergadering!! PIRATENVERGADERING ZO 10u-12u30 1/10 GEEN VERGADERING Dit weekend lekker uitslapen want de leiding is op weekend, joepie! WEEKEND 14-15/10 Meer

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. maart - april 2018

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. maart - april 2018 Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE maart - april 2018 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 Inschrijvingsformulier Olé Pistolé 9 Kampbrief 10

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie