Montagehandleiding SERROLA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Montagehandleiding SERROLA"

Transcriptie

1 Montagehandleiding SERROLA Dank om te kiezen voor een kwaliteitsproduct van Wilms. Volg nauwgezet de richtlijnen in deze montagehandleiding om een feilloze werking te bewerkstelligen. De Serrola is een verandazonwering met geëxtrudeerde aluminium profielen en kan uitgevoerd worden met of zonder knik, enkelvoudig of in gekoppelde versie. Let op: wij adviseren steeds bij en schermuitval groter dan 3500mm om een (optionele) tussenrol te gebruiken! De specifieke tussenrolsteunen moeten dan eerst tussen de steunvoetjes geschoven worden.

2 Technische kenmerken: Hoogte Kast 175 mm Diepte Kast 200 mm Hoogte geleiders 65 mm Hoogte steunen 105 mm Standaard kleuren RAL 9010, RAL 8019 Min. breedte kast 1500 mm Max. breedte 1 deel 4500 mm Max. breedte 1 deel gekoppeld 4500 mm Max. uitval zonder knik 5000 mm Max. uitval met knik 7000 mm Max. opp. 1 deel zonder knik 20 m² Max. opp. 1 deel met knik 25 m² Ondergrens van knik 95 Bovengrens van knik 135 of optionele speciale uitvoering De knik wordt onderaan de profielen gemeten. Plaatsen tussenrol vanaf 3,5 m uitval Plaatsen van 2 tussenrollen vanaf 4,5 m uitval Plaatsen extra tussenrol met knik bij vrij scherpe hoek tussen 95 en 110 Treklijst geleiding zorgt dat de treklijst goed in de kast past (vanaf 3,5m breedte) Aantal steunen: Horizontaal gedeelte = 2 per geleider (vanaf 2 meter: 3 per geleider) Verticaal gedeelte = 2 per geleider Benodigdheden voor de montage boormachine schroevendraaiers batterijschroevendraaiers ladders groot & klein inbussleutels afstellingkabel voor de motor of een RTS-zender om te programmeren

3 Montagehandleiding Serrola Verandazonwering (enkelvoudig of gekoppeld) Gelieve vóór aanvang van de plaatsing deze handleiding zorgvuldig te lezen. Opgelet: De verandazonwering dient, voor het aflopen van regenwater, onder een minimale hellingshoek van 10º geïnstalleerd te worden. 1. Steunvoetjes in de zijgeleiders schuiven (en bij 2 delen in de koppelgeleider schuiven) Monteer de voetjes op de veranda. Maximum mogelijke breedte profielen voor onderliggend glas is 7mm! Meet de totale breedte en trek er 27mm links en 27mm rechts af. Dat is het midden van de voetjes. Plaats het bovenste voetje 30cm van de bovenkant en het onderste 30cm van de onderkant van de veranda. De middelste steun (indien van toepassing) wordt ook daar gecentreerd. Bij wandmontage (wandsteun 130 x 70mm) kan je op dezelfde manier de plaats bepalen van de zijdelingse voetjes. Plaats ook het bovenste voetje 30cm van de bovenkant en het onderste 30cm van de onderkant. 2. Zijgeleiders (en koppelgeleiders bij 2 delen) monteren Spuit wat siliconenspray in de geleiders waardoor ze gemakkelijk kunnen schuiven. Schuif de zijgeleiders op de voetjes en schroef voorlopig één schroefje vast in de geleider. Dit is om nadien nog correcties te kunnen uitvoeren.

4 3. Cassette in de zijgeleiders (en koppelgeleiders bij 2 delen) schuiven en nameten Open de bovenkast (2 schroefjes) en leg dit paneel uit de zon (zo voorkom je uitzetting door de zonnewarmte, waardoor het nadien moeilijk zou te hersluiten zijn). Op deze manier hoef je ook minder gewicht ineens boven op de veranda te heffen. Open eveneens het uitvalprofiel. Nota: Indien je een gekoppelde verandazonwering monteert: volg deze richtlijnen: (2) De bovenkappen worden geopend. De doekrol van het niet aangedreven veld moet aan het losse einde iets getild worden, zodat de cassette geheel in elkaar geschoven kan worden en de vierkantige as (1) in de opening de doekrol geleidt. Let er op deze vierkanten as zo in de doekrol van het niet aangedreven veld geschoven wordt (2), zodat beide uitvalprofielen een gelijke afstand tot de betreffende doekrol hebben. Schroef nu beide kapstukken tegeneen vast (2x binnenzeskantschroef met een binnenzeskantsleutel (inbus) DIN 912 M6 x 25 met moer) De vierkanten as wordt daarna vast geschroefd met een borgschroef. De tweede schroef werd al vergrendeld in de fabriek. Breng de bovenbak voorzichtig op de veranda, en schuif hem op de geleiders (en koppelgeleiders bij 2 delen). Zorg ervoor dat je links en rechts tegelijkertijd (met 2 of 3 personen) kan inschuiven. Vanwege de voormontage glijden de rolletjes van het uitvalprofiel in het kanaal (3) van de zijgeleiders. Vervolgens wordt de bovenbak in de zijgeleiders geschoven, met behulp van de speciale zijconsoles (4) van de bovenbak in hun specifieke kamer (5). Eerst wordt er nagemeten. Houd de meter helemaal links boven aan het uiteinde van de geleider vóór de kast en rechts onder aan het uiteinde van de geleider. Noteer deze afmeting. Breng nu de meter onderaan links ten einde van de geleider en rechts bovenaan net vóór de kast = kruismeting (6). Deze afmetingen moeten identiek zijn.

5 (6) (7) Dan dien je horizontaal te meten onderaan (7). Indien dit niet perfect klopt, moet je eerst de geleiders exact lateraal uitlijnen! Controleer deze handeling ook individueel per gekoppeld deel van de verandazonwering! Mogelijke correcties: een geleider een beetje omhoog duwen, een geleider een beetje omlaag trekken, een geleider meer naar links duwen, een geleider meer naar rechts duwen. Opgelet: indien de geleiders niet perfect haaks staan, zal zeker een vroegtijdige slijtage optreden, waardoor een herstelling of doekvervanging nodig zal zijn. Dit betreft dan geen garantie! Meet alles na totdat het klopt, en schroef dan pas alle schroeven vast. Begin met de onderste schroef, vervolgens de bovenste, per voetje. De koord werd in het atelier vooraf gemonteerd. Controleer of de koord weldegelijk nog mooi op het wieltje zit. Indien dit niet zo is (bv vanwege het transport), verbeter dit dan eerst, zoals op de foto.

6 4. De koord installeren De koord is met 2 of soms 3 wikkelingen op de koordschijf (8) bevestigd. De vrije koordeinden worden door de profielen en om de keerpunten gevoerd. De koord moet correct over de looprollen geleid worden om beklemming tijdens het gebruik te voorkomen. De keerwielblokken bevinden zich aan de uittrekbare eindstukken van de zijgeleiders. Hou het koorduiteinde vast en trek de rest van de koord door de geleider rond het keerwiel. Trek de keerwielen naar het einde van de zijgeleiders en schuif deze er in. 5. Gasveren op spanning brengen Voor de instelling van de veerspanning moet de verandazonwering gesloten zijn. Volg daarna onderstaand schema. STAP 1 : STAP 2 : ZIE FOTO OP VOLGENDE BLADZIJDE

7 STAP 3 : Pen uitnemen en schroef losmaken, nadien aanspannen tot de veer +/- 10 cm is ingedrukt +/- 10 CM STAP 4 : De Serrola volledig laten uitlopen en controleren of de spanning op het doek OK is. Als de spanning niet OK is de knoop lossen en de koord wat bijspannen. Daarna Stap 3 herhalen. Als de spanning OK is mag de overbodige koord afgeknipt worden. Let er wel op dat je wat reserve houdt (+/- 50 cm) om later eventueel correcties door te voeren.

8 6. Uitvoeren van de elektrische installatie De elektrische aansluiting dient volgens de geldende officiële richtlijnen uitgevoerd te worden en door gekwalificeerd personeel te gebeuren. Het is niet toegestaan om het elektrische systeem, zonder een wederzijdse blokkeerschakelaar in de op- en neerrichting, te bedienen. De eindpunten moeten volgens de gebruiksaanwijzing van de motor afgeregeld worden. Opgelet: een SLT motor blijft nog een beetje natrekken na sluiting van de kast, om mogelijke doekrek te kunnen opvangen en om de kast steeds optimaal te laten sluiten. Wij suggereren om een afregelkabel met snelkoppelingen te gebruiken om de motor af te regelen (optioneel te verkrijgen gereedschap). Wanneer de verandazonwering volautomatisch moet kunnen functioneren; voorzie dan een blokkeerschakelaar voor ruitenwasser, om een onverwachte beweging te vermijden. 7. Testdraaien Om er voor te zorgen dat alles op een optimale manier zal functioneren dien je de zonwering volledig te laten uitrollen, en volledig terug te laten ingaan. Zo merk je eventuele kleine problemen op die snel kunnen verholpen worden. Controleer bijvoorbeeld: Werden de zijgeleiders en koppelgeleiders parallel afgesteld? Loopt de koord correct om alle keerpunten? Werden de eindposities van de motor juist bepaald? Zie de bijgeleverde handleiding van de fabrikant van de motor. Controleer de voorspanning op de veer. Staat het doek mooi onder spanning in uitgerolde positie? Rolt het uitvalprofiel niet schuin op? 8. Bovenkap en uitvalprofiel sluiten Sluit nu de bovenkap en het uitvalprofiel. Voor de gekoppelde uitvoering: sluit een eerste bovenkap. Daarna kan het afsluitblokje in de sleuf van de gekoppelde kapsteun ingeschoven worden. Pas daarna kan de tweede bovenkap gesloten worden. Sluit ook de twee uitvalprofielen.

9 9. Problemen detecteren en oplossen het doek hangt niet mooi gestrekt o Verhoog de doekspanning door de 2 veren meer op te spannen (symmetrisch!) het doek rolt scheef op en/of het uitvalprofiel zet zich schuin o De zijgeleiders staan niet lateraal tegenover de bovenkast; controleer de diagonaalmeting! Speling maximum 2mm!! Bij een zonwering met knik: 0 mm! o De veren hebben niet dezelfde veerspanning. o Eén koord loopt niet meer over een wieltje: stel dit terug correct in de motor blijft natrekken wanneer de zonwering volledig gesloten werd o Dit is volstrekt normaal. Een SLT Somfy motor blijft nog even natrekken wanneer hij het doek in de kast heeft getrokken, om ervoor te zorgen dat de kast steeds goed gesloten wordt, en om mogelijke doekrek op te vangen. de motor maakt lawaai maar het doek komt niet uit. o Controleer de aansluitingen van de motor: verwissel eventueel de neutre (blauwe o draad) en de phase (zwarte of bruine draad) de motor werkt plots niet meer o De thermische beveiliging werd geactiveerd. Dat is een veiligheid die wordt gestart wanneer de motor ongeveer 4 minuten continue heeft gewerkt. Deze thermische beveiliging wordt automatisch gestopt na 15 à 30 minuten naargelang de buitentemperatuur. o Controleer de eindkoersen van de motor. o De stroomaanvoer werd onderbroken. Controleer ook de zekeringkast. o Werd de motor correct aangesloten? Controleer de aansluitingen. o Mechanische blokkering van de zonwering. Controleer de koorden, het uitvalprofiel of andere onderdelen. het doek rolt op ondanks dat het neerbevel gegeven werd o Verwissel de bedrading zwart en bruin in de schakelaar de motor stopt niet op zijn eindkoersen o Controleer de eindkoersen en stel ze correct af volgens de handleiding van de fabrikant van de motor.

Montagehandleiding Zonnetenten

Montagehandleiding Zonnetenten Montagehandleiding Zonnetenten Montagehandleiding zonnetenten Dank om te kiezen voor een kwaliteitsproduct van Wilms. Volg nauwgezet de richtlijnen in deze montagehandleiding om een feilloze werking te

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Montage-instructies V10 Verandazonwering

Montage-instructies V10 Verandazonwering 7842128-140624 Montage-instructies V10 Verandazonwering Montage instructies voor de V10 Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor 3,5 mm Kruiskopschroevendraaier Steek- of ringsleutel 10 mm Kunststof

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

Assemblage en montage van. Solidare Verso. Verandazonwering (onder gemonteerd)

Assemblage en montage van. Solidare Verso. Verandazonwering (onder gemonteerd) Assemblage en montage van Solidare Verso Verandazonwering (onder gemonteerd) Solidare Verso verandazonwering NL 11-05-2017 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele

Nadere informatie

Montage-instructie. Verandazonwering. V625 Halmstad V628 Göteborg

Montage-instructie. Verandazonwering. V625 Halmstad V628 Göteborg Montage-instructie Verandazonwering V2 Halmstad V28 Göteborg V2 V28 V2 Halmstad - V28 Göteborg Belangrijk vóór het monteren Algemene waarschuwing Als u het Verano product zelf monteert, is dat voor uw

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

Assemblage en montage van. Solidare. Veranda zonwering met ritsopsluiting

Assemblage en montage van. Solidare. Veranda zonwering met ritsopsluiting Assemblage en montage van Solidare Veranda zonwering met ritsopsluiting Solidare veranda zonwering NL 11-05-2017 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

TERRASSCHERM TERRACLIM

TERRASSCHERM TERRACLIM TERRASSCHERM TERRACLIM De Terraclims zijn terrasschermen met een vaste structuur die vooral ontwikkeld zijn voor terrassen van cafés, hotels en restaurants. Maar ook bij plaatsing aan een particuliere

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

letta AUTOMATISCH ZIJSCHUIVEND SYSTEEM HANDLEIDING

letta AUTOMATISCH ZIJSCHUIVEND SYSTEEM HANDLEIDING AUTOMATISCH ZIJSCHUIVEND SYSTEEM HANDLEIDING letta Couthoflaan 14-16 B-8972 PROVEN T 0032 (0)57 30 11 66 F 0032 (0)57 30 14 83 info@interiortechnology.be www.interiortechnology.be Het automatisch zijschuivend

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

Veranda zonwering. Montage / Gebruikershandleiding HZ-V4000/4100 HZ-V5000/5100

Veranda zonwering. Montage / Gebruikershandleiding HZ-V4000/4100 HZ-V5000/5100 Veranda zonwering HZ-V4000/4100 HZ-V5000/5100 Montage / Gebruikershandleiding 1 Montagehandleiding HZ-V4000/4100/5000/V5100 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Berlin Uw online partner in zonwering CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! 1 Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten aan de buitenkant gemeten,

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de IPSO buismotoren. Lees de handleiding goed door, voordat u met de montage begint. Als u zich

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

verandazonwering terrasschermen

verandazonwering terrasschermen verandazonwering terrasschermen 1. De verstevigde kast in geëxtrudeerde aluminium (2mm dik) biedt een volledige bescherming aan uw doek, motor en mechanisme. 2. De Climavelum 500 maakt gebruik van een

Nadere informatie

Montage-instructie. Verandazonwering. V612 Hamar

Montage-instructie. Verandazonwering. V612 Hamar Montage-instructie Verandazonwering V61 Hamar Inhoud verpakking Standaard uitvoering inclusief: 1. verandazonwering V61 Hamar. afdekprofiel 3. geleiderrail links. geleiderrail rechts 5. afdekkapjes (x)

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

Montage-instructies Ritsscreens S99 - S99R - S99 XL - S40

Montage-instructies Ritsscreens S99 - S99R - S99 XL - S40 Fabrieksgarantieretourbon Alluma dealergegevens: Emailadres: Telefoonnummer: PC + woonplaats: Adres: Naam: Klantgegevens: Gelieve onderstaande kaart af te scheuren en retour te zenden naar Alluma ten behoeve

Nadere informatie

Standaard geleider. Fix geleider. Kabel geleider. Met bijhorende onderlat

Standaard geleider. Fix geleider. Kabel geleider. Met bijhorende onderlat De behuizing werd speciaal ontworpen voor zichtbare plaatsing. Krachten moeten overgebracht worden via het binnendeel van het rooster. Houd je dus goed aan deze plaatsingsinstructies wat betreft vastschroeven

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens V585 V595

Montage-instructie. Screens V585 V595 Montage-instructie Screens V585 V595 Montage-instructie Screen V585 - Screen V595 Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking 2 Benodigd gereedschap 2 Specificaties screens 3 Specificaties geleiders 4 1. Montage

Nadere informatie

Montage-instructie. Verandazonwering. V610 Oslo

Montage-instructie. Verandazonwering. V610 Oslo Montage-instructie Verandazonwering V610 Oslo Belangrijk vóór het monteren Algemene waarschuwing Als u het Verano product zelf monteert, is dat voor uw eigen risico. Gebruik deze instructie slechts als

Nadere informatie

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/0 type Malta en Rhodos Lees eerst dit voorschrift geheel door. Benodigd gereedschap: Ratel met verlengstuk, dop 0 mm, dop 7 mm, potlood, steeksleutel 7 mm, imbussleutel

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1788-151116 Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1 Inhoud Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

WPA0600. Technische informatie TF-AL-WPA /03/17

WPA0600. Technische informatie TF-AL-WPA /03/17 WPA0600 Technische informatie TF-AL-WPA0600-17/03/17 Inhoudstafel Omschrijving Afmetingen Montagesituaties Configuratie Omschrijving WPA0600 van Wilms is een elegante en stijlvolle aluminium terrasoverkapping

Nadere informatie

Uitvalschermen DZ-U095/U295. Montage / Gebruikers- handleiding

Uitvalschermen DZ-U095/U295. Montage / Gebruikers- handleiding Uitvalschermen DZ-U095/U295 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Uitvalschermen De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. Standaard Standaard XL V595

Montage-instructie. Screens. Standaard Standaard XL V595 Screens Standaard Standaard XL V595 Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking 2 Benodigd gereedschap 2 Specificaties screens 3 Specificaties geleiders 4 1. Montage (L)HTF geleider 5 1.1 Aftekenen montage-gaten

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Montagehandleiding Verano Ipanema V280

Montagehandleiding Verano Ipanema V280 Inhoud verpakking 1. Knikarmscherm 2. 2 x zijkappen 3. 2 x muursteunen 4. Middensteun(en), standaard bij een scherm van dit type breder dan 450 cm 5. 2 x borgbouten, voorzien van moeren 6. Bediening a.

Nadere informatie

ZONNESCHERM SIERRA Sierra_tech_Doc_Nl.indd 1 4/11/09 09:01

ZONNESCHERM SIERRA Sierra_tech_Doc_Nl.indd 1 4/11/09 09:01 ZONNESCHERM SIERRA BESCHRIJVING Het zonnescherm Sierra is een cassette systeem, geassembleerd in de fabriek. Het is een gesloten scherm, de armen zijn dus niet zichtbaar. Zijn aluminium cassette wordt

Nadere informatie

Montagehandleiding: Rolluiken

Montagehandleiding: Rolluiken Montagehandleiding: Rolluiken Montage-instructie Rolluik Inhoud Verpakking 1 1 1. Pantser in de kast 2. Bediening a. Handbediening: Koord- of bandopwinder b. Elektrisch: Schakelaar + stekker c. Afstandbediend:

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar

Nadere informatie

1/12 L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R

1/12 L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R 1/12 LAMELLENWAND L33 / L50 / L75 MONTAGEHANDLEIDING L 330 M/R L 500 M/R L 750 M/R 2/12 Stap 1 Zaag de versterkingsprofielen P7004710 (L330R) / P7005310 (L500R/L750R) of de draagprofielen P7003610 (L330M/L500M/L750M)

Nadere informatie

Handleiding ARRAS met elektronische afstelling

Handleiding ARRAS met elektronische afstelling Handleiding ARRAS met elektronische afstelling Leest U a.u.b voor de eerste bediening deze handleiding aandachtig door en let u vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Bonn CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! 1 Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten aan de buitenkant gemeten, gelijk zitten met de zijkanten

Nadere informatie

Montage-instructies Rolluiken

Montage-instructies Rolluiken 10501693-150818 Montage-instructies Rolluiken Inhoud Verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Handleiding Oxan Radio met obstakeldetectie

Handleiding Oxan Radio met obstakeldetectie Handleiding Oxan Radio met obstakeldetectie Leest a.u.b deze handleiding aandachtig door en let vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht nemen van de bedienings- en onderhoudsaanwijzingen,

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door.

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door. Controleer het product op beschadigingen en volledigheid. Mocht u een gebrek constateren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw Bruynzeel dealer. Lees voor de installatie van de plisséhor deur

Nadere informatie

www.somfy.com ilmo 50 WT Ref. 5050496B

www.somfy.com ilmo 50 WT Ref. 5050496B www.somfy.com FR DE IT ilmo 50 WT Ref. 5050496B CS PL HU RU EL PT ES EN Inhoud. Inleiding 6. Veiligheid 6. Algemeen 6. Algemene veiligheidsvoorschriften 6.3 Specifieke veiligheidsvoorschriften 7 3. Installatie

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

09.V1 NL DOEK IN EEN DEEL DOEK IN TWEE DELEN DRIE DELEN Uitv. Br 2,05-2,50 2,51-3,00 3,01-3,50 3,51-4,00 4,01-5,50 5,51-6,00 6,01-6,50 (7,00) 7,01-8,00 7,50-8,00 8,01-10 10,01-11 11,01-12 >12-13 1,50 2

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik 1. Instructie plaatsen rolluik (buiten) Neem het rolluik uit de verpakking. Om beschadiging van het rolluik te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken. De beschermfolie mag u laten zitten.

Nadere informatie

Techn_doc_Roma_NL:Opmaak :06 Pagina 1 ZONNESCHERM ROMA

Techn_doc_Roma_NL:Opmaak :06 Pagina 1 ZONNESCHERM ROMA BESCHRIJVING Het zonnescherm Roma is een cassette systeem, geassembleerd in de fabriek. Het is een gesloten scherm, de armen zijn dus niet zichtbaar. Zijn aluminium cassette wordt aan de uiteinden gedragen

Nadere informatie

V805 - Cortona. Montagehandleiding

V805 - Cortona. Montagehandleiding V805 - Cortona Montagehandleiding 1441-111216 Pagina Inhoudsopgave Wandmontage Monteren Frame 4 Monteren zonwering 7 Afstellen zonwering 8 Optioneel: waterkap monteren 9 Inhoudsopgave Vrijstaand Monteren

Nadere informatie

Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast

Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast Excellent_Windvast_Screen_NL_28-03-2017 blz. 3 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in

Nadere informatie

Inhoud. 1. Veiligheidsinstructies

Inhoud. 1. Veiligheidsinstructies 1 2 Inhoud 1. Veiligheidsinstructies... 3 2. Gebruik volgens de voorschriften... 4 3. Omschrijving... 4 4. Toepassingstabel... 4 5. Montage... 4 5.1 Omschrijving van de onderdelen... 5 5.2 Meeneemring

Nadere informatie

Montagehandleiding madeira 1.0. Montagehandleiding Madeira

Montagehandleiding madeira 1.0. Montagehandleiding Madeira Montagehandleiding madeira 1.0 Montagehandleiding Madeira 1 Montagehandleiding Madeira... 1 1. Ophangen muursteunen... 4 2. Montage kast met treklijst en doekrol... 4 3. Bepalen positie voetplaat (eventueel

Nadere informatie

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding Ritsscreen VS-R120 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De VS-R120... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Montage door middel van de montagesteunen.... 4 2.1 Geleiders plaatsen... 5 2.2 Extra gaten in

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

Universeel Summerlight en Summerlight Verso

Universeel Summerlight en Summerlight Verso VOLGENDE ARTIKELEN ZIJN UNIVERSEEL VOOR SUMMERLIGHT EN SUMMERLIGHT VERSO Onderstaande onderdelen zitten ook in de kapsteunset van de Summerlight en summerlight Verso. Maar zijn extra nodig bij een gekoppeld

Nadere informatie

BESTELFORMULIER B127

BESTELFORMULIER B127 BESTELFORMULIER B7 BESTELFORMULIER B7 UITVAL EN EXTENSIE E U : m ax. 5m U vas t 0.50m 0.75m.00m.5m 65 L Met Extensie E: m in 5 High Adapter Uvast: B: U : m ax. 5m Zonder Extensie 0 0 0 50 min. Flat Adapter

Nadere informatie

Universeel Summerlight en Summerlight Verso

Universeel Summerlight en Summerlight Verso VOLGENDE ARTIKELEN ZIJN UNIVERSEEL VOOR SUMMERLIGHT EN SUMMERLIGHT VERSO Onderstaande onderdelen zitten ook in de kapsteunset van de Summerlight en summerlight Verso. Maar zijn extra nodig bij een gekoppeld

Nadere informatie

veranda s, lichtstraten of hellende beglazingen.

veranda s, lichtstraten of hellende beglazingen. PHAZ-BREEMERSCH NV, Ardooisesteenweg 305, B-8800 Roeselare, Tel. 051 24 42 48, Fax 051 22 99 27, www.phaz.be PHAZSOL ST22 Omschrijving Zonwering in een afgeronde, geëxtrudeerde bergingskast, met zijgeleiding.

Nadere informatie

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage roldeur met rolconsoles zonder kast, pagina 1 Controle AS: Controleer of de motor is geborgd in de as. Dat doet u door te kijken of de motor uit

Nadere informatie

Uitvalschermen DZ-U120/U220. Montage / Gebruikers- handleiding

Uitvalschermen DZ-U120/U220. Montage / Gebruikers- handleiding Uitvalschermen DZ-U120/U220 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Uitvalschermen DZ-U120/U220 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden

Nadere informatie

Montage-instructies S85 - S

Montage-instructies S85 - S 10501693-150818 Montage-instructies S85 - S95 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Montageinstructies Inhoud verpakking 2 Benodigd gereedschap 2 Specificaties screens 3 Specificaties geleiders 4 1. Montage

Nadere informatie

Montagehandleiding. Rolluik Boormachine met steenboor mm. Buitenzonwering Rolluik

Montagehandleiding. Rolluik Boormachine met steenboor mm. Buitenzonwering Rolluik Gefeliciteerd met de aankoop van je rolluik. Met deze handleiding helpen we je stap voor stap je rolluik te monteren. Lees hem dus vóór montage goed door. De bijgeleverde materialen kunnen niet in alle

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Köln Uw online partner in zonwering CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten zo ver mogelijk tegen de zijkanten

Nadere informatie

altronic AS Elektronische eindposities Doekrekcompensatie Bediening middels schakelaar INHOUD

altronic AS Elektronische eindposities Doekrekcompensatie Bediening middels schakelaar INHOUD altronic AS Elektronische eindposities Doekrekcompensatie Bediening middels schakelaar INHOUD 1. Algemeen... 2 2. Beschrijving... 2 3. Montage... 3 3.1 Assemblage van de buismotor... 3 3.2 Installatie

Nadere informatie

Windvaste screen Excellent

Windvaste screen Excellent Versie 1.08 Buitenzonwering AVZ / ZTB J.1 J.2 Buitenzonwering AVZ / ZTB Versie 1.08 Bijzonderheden: - Voor de windvaste screen schuin kunnen worden gebruikt de bovenkap en schuine onderkap met lip van

Nadere informatie

DucoTwin 120. DucoScreen 120

DucoTwin 120. DucoScreen 120 De behuizing werd speciaal ontworpen voor onzichtbare plaatsing > Krachten moeten overgebracht worden via de binnenzijde van deze behuizing. Houd je dus goed aan deze plaatsingsinstructies wat betreft

Nadere informatie

Inbouwontvanger RTS voor rolluiken

Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Installatiehandleiding Artikelnummer 1811244 Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Te combineren met 1 standaard buismotor. Productvoordelen n Ideaal bij renovatie van een

Nadere informatie

ZONNESCHERM CORFOU _NL.indd 1 27/01/10 11:28

ZONNESCHERM CORFOU _NL.indd 1 27/01/10 11:28 ZONNESCHERM CORFOU Beschrijving Het zonnescherm Corfou is een zelfdragend zonnescherm van het type cassette, met een vierkante draagbuis van 40x40x2 in gegalvaniseerd en gelakt staal. Bij breedtes kleiner

Nadere informatie

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmschermen HZ-T2600 Montage / Gebruikershandleiding Montage Handleiding HZ-T2600 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of verwondingen!

Nadere informatie

Excellent screen windvast

Excellent screen windvast Versie 1.08 Buitenzonwering AVZ / ZTB J.1 J.2 Buitenzonwering AVZ / ZTB Versie 1.08 Bijzonderheden: - Voor de Excellent screen windvast schuin kunnen worden gebruikt de bovenkap en schuine onderkap met

Nadere informatie

Montagehandleiding ROUND-IT 90 SOLUTION 90

Montagehandleiding ROUND-IT 90 SOLUTION 90 Montagehandleiding ROUND-IT 90 SOLUTION 90 Versie 2014/05 2 Deze douchedeur is alleen bestemd voor installatie in een hoek. ROUND-IT 90 SOLUTION 90 3 RICHTLIJNEN ALVORENS TE MONTEREN Volg de instructies

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden.

DE POTEN AFSTELLEN. Zo kan de koelkast omhoog gebracht worden. Zo kan de koelkast omlaag gebracht worden. DE POTEN AFSTELLEN Bij het installeren van de koelkast, of wanneer deze verplaatst wordt, moeten de poten afgesteld worden om te garanderen dat de deuren goed sluiten en dat de koelkast stabiel en waterpas

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem Pannendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 15:18 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u begint

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

Handleiding: Montage tristand pannendak Auteur: Carolien Hoppenbrouwers Datum: februari 2013 Benodigdheden: - Rolmaat / lang meetlint - Potlood - Schroefmachine met kruiskop, Torx T40, Imbus 3 & 5 - Spaanplaatschroeven

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

Montage handleiding CL200T:

Montage handleiding CL200T: Montage handleiding CL200T: Inhoudsopgave: A Onderdelen lijst B Assemblage -b1- Rail op lengte maken -b2- Rail assembleren -b3- Carriers monteren -b4- Muur/plafond steunen monteren -b5- Motor monteren

Nadere informatie

Montage handleiding. Screens

Montage handleiding. Screens Montage handleiding Screens Dit screen is geschikt voor buitengebruik en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen voor CEmarkering (deze zijn omgezet in de Nederlandse wetgeving): De richtlijn voor

Nadere informatie

5.1 Montage-instructies voor Screen 65/ 75/ 85/ 95

5.1 Montage-instructies voor Screen 65/ 75/ 85/ 95 5.1 Montage-instructies voor Screen 65/ 75/ 85/ 95 Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6 mm voor hout/ steen/ beton Een boor van 10 mm voor hout/ steen/ beton Een boor van 20 mm voor hout/ steen/

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage!

Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! Montagehandleiding Bullerjan B 4 Keramik en Keramik+ Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en - indien mogelijk

Nadere informatie

Optima Canopy accessoires voor het ophangen

Optima Canopy accessoires voor het ophangen Optima Canopy accessoires voor het ophangen Accessoirekits - toepassingen vereisen altijd meer dan één kit. Bepaal zorgvuldig wat u nodig heeft. Itemnummer inhoud kit BPCS5450G Ophangkit voor de bouwkundige

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Jane. Montage instructie. Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane Tips en aandachtspunten Wat er mis kan gaan...

Jane. Montage instructie. Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane Tips en aandachtspunten Wat er mis kan gaan... Jane Montage instructie Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane... 12 Tips en aandachtspunten... 13 Wat er mis kan gaan... 14 Version: Jane-V6-NL Montage instructie - 6 Texsolv aanbindkoorden voor

Nadere informatie

FAAC Tubular Motors Schaapweg BA Vlodrop

FAAC Tubular Motors Schaapweg BA Vlodrop 2 Inhoud 1. Algemeen... 4 1.1 Hindernisherkenning en stoppen op een aanslag... 4 2. Beschreibung... 4 3. Technische eigenschappen... 5 4. Montage... 5 4.1 Bouwen van de motor... 5 4.2 Installeren van de

Nadere informatie

ShowTex Handleiding Kabuki ALL IMAGES AND CONTENT OF THIS DOCUMENT ARE PROPERTY OF SHOWTEX

ShowTex Handleiding Kabuki ALL IMAGES AND CONTENT OF THIS DOCUMENT ARE PROPERTY OF SHOWTEX ShowTex Handleiding Kabuki Inhoud Introductie 03 Veiligheidsinstructies 04 Onderdelen 05 Standaard opstelling 06 Installatie 07 1 Zet de assen van de remmen recht 07 2 Installeer de bevestigingshaken 07

Nadere informatie

Montagehandleiding ROUND-IT QUATRE QUART

Montagehandleiding ROUND-IT QUATRE QUART Montagehandleiding ROUND-IT QUATRE QUART Versie 06/2014 2 Deze douchedeur is alleen bestemd voor installatie in een hoek. ROUND-IT QUATRE QUART RICHTLIJNEN ALVORENS TE MONTEREN Volg de instructies in de

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat:

MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat: MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat: 1. Een in kleur gemoffelde cassette (A) waarin opgesloten het rolveersysteem met glasfiber horgaas. Compleet met treklijst

Nadere informatie

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding PLISSÉHORDEUR montagehandleiding Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw dealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

AUTOMATISCHE OPSCHUIVENDE TV-LIFT

AUTOMATISCHE OPSCHUIVENDE TV-LIFT AUTOMATISCHE OPSCHUIVENDE TV-LIFT HANDLEIDING Couthoflaan 14-16 B-8972 PROVEN T 0032 (0)57 30 11 66 F 0032 (0)57 30 14 83 info@interiortechnology.be www.interiortechnology.be De automatische opschuivende

Nadere informatie

Bijlage 16: Handleiding

Bijlage 16: Handleiding Bijlage 16: Handleiding Hier volgt een zeer gedetailleerde handleiding van hoe de lasercutte Mendel geassembleerd kan worden. Eerst zal er begonnen worden met enkele kleinere tussenassemblees. In de handleiding

Nadere informatie

DEZE HANDLEIDING IS NIET VOOR HET AANMELDEN VAN EEN 2 e ZENDER!

DEZE HANDLEIDING IS NIET VOOR HET AANMELDEN VAN EEN 2 e ZENDER! Handleiding koppelen Sleutelhanger afstandsbediening. Lees a.u.b. deze handleiding aandachtig door en let vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht nemen van de bedienings-

Nadere informatie