Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd"

Transcriptie

1 Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak? Dan kunt u gebruik maken van onze vooraf te bestellen maaltijdservice aan huis. Via een weekabonnement of roomservice geniet u elke dag, of op de dagen dat het u uitkomt, van smakelijke verse warme maaltijden. Per week wisselde dagmenu s met verrassend vertrouwde bij het seizoenpassende warme maaltijden. U kunt elke dag kiezen uit twee lekkere, verse en gezonde maaltijden. Natuurlijk hebben alle maaltijden de juiste voedingswaarde. Benieuwd naar het keuzemenu van de week? Kijk op de informatieborden in onze zorgcentra.

2 Buffet aan huis - Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Hoe werkt het? Vanuit een buffetwagen serveren we dagelijks een smakelijk tweegangen keuzemenu met dessert. In Dubbelmonde tussen uur en uur. In Henri Polakhof tussen uur en uur. We serveren uw maaltijd uit op een door u aan ons aangereikt bord. U kunt meteen aan tafel! Hoe bestelt u? Bewoners van een appartement in Dubbelmonde kunnen de maaltijdservice bestellen bij de gastvrouwen van restaurant De Koningshoff. U geeft dan aan of u dagelijks of op vaste weekdagen van de maaltijdservice gebruik wilt maken. Wilt u iets wijzigen of uw geplande afwezigheid doorgeven? Dan kunt u op beide locaties terecht bij de medewerkers van de buffetwagen of de gastvrouwen van De Koningshof (078) en De Grand Salon (078) Een dagje roomservice Bewoners in Henri Polakhof die af en toe een buffetmaaltijd willen gebruiken, vragen we om voor uur de door ons verstrekte maaltijdkaart aan de deur te hangen. Bij aflevering van de maaltijd tekent u - net als bij de roomservice in een hotel - een bon voor de maandelijkse rekening. Weekabonnementen 7 dagen per week warme buffetmaaltijd naar keuze 42,50 Losse keuzemaaltijden via roomservice 7,50 Op basis van door u getekende roomservicebonnen maken we een maandelijkse totaalfactuur. Bent u onverwacht afwezig dan zijn we genoodzaakt de voor die week bestelde maaltijden in rekening te brengen. Voor meer informatie verwijzen we naar het aan u uitgereikte reglement. Betalingen via automatisch incasso De door Sociale Dienst Drechtsteden toegekende maaltijdsubsidie is alleen geldig voor weekabonnementen. Bij incasso is de subsidie al verrekend.

3 Kant en klaar diner Kiezen voor smakelijk gemak Wanneer u af en toe behoefte heeft aan een kant en klaar maaltijd, zijn vers bereide gekoelde maaltijden een smakelijke mogelijkheid. Handig en praktisch wanneer u een dagje weg bent geweest en s avonds nog een warme maaltijd wilt eten.

4 Kant en klaar diner - Kiezen voor smakelijk gemak Hoe werkt het? In restaurant De Grand Salon, verbonden aan woonzorglocatie Crabbehoff en in het winkeltje in Dubbelmonde, verkopen we verschillende koelverse maaltijden. Een gevarieerd assortiment drievaksmaaltijden waarbij gedacht is aan seizoensproducten, afwisseling, voedingswaarde en smaakvoorkeuren. Rode kool met verse stukjes appel of malse kipfilet met broccoli en aardappelpuree bijvoorbeeld. Even opwarmen in de magnetron en u kunt aan tafel. Koelverse maaltijden bewaart u in de koelkast. Het etiket vermeldt de houdbaarheidsdatum. Met een aantal smakelijke klant en klaar diners op voorraad bent u verzekerd van een warme maaltijd op het moment dat u daar zin in heeft. Ook De rijdende supermarkt Jac. Ooms verkoopt en bezorgt koelverse magnetronmaaltijden. U kunt Jac. Ooms bereiken op De rijdende supermarkt staat elke zaterdag om uur bij de hoofdingang van Dubbelmonde en om uur bij de entree van Henri Polakhof. Over geld gesproken Losse maaltijden kosten 5,75 per stuk. U betaalt contant of met uw pinpas. De door de Sociale Dienst Drechtsteden toegekende, maaltijdsubsidie is inzetbaar voor de weekabonnementen koelvers maaltijden. Bij betaling via incasso is het bedrag al met de subsidie verrekend.

5 Restaurant De Grand Salon Kopje koffie, lunch of diner? De Grand Salon, het restaurant het restaurant bij onze woonzorglocatie Crabbehoff, is zeven dagen per week open voor een heerlijke lunch of een kopje koffie met iets lekkers erbij. Op de menukaart prijken smakelijke gezonde salades en verschillende belegde broodjes. En wat te denken van een ijsje op een warme zomerdag? Of een beker romige warme chocolademelk in de winter?

6 Restaurant De Grand Salon - Kopje koffie, lunch of diner? Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van Zondag van Elke dinsdag serveren we een warme maaltijd van Elke zondag is er een buffet tussen uur tot uur uur tot uur uur tot uur uur tot uur Verjaardagsfeestje, receptie of high tea? Bewoners die iets te vieren hebben, ontvangen we graag in De Grand Salon. Een besloten receptie, verjaardagsfeestje, high tea of een uitgebreid familiediner? Ook dat kan in De Grand Salon. Samen met uw familie bent u van harte welkom. We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Voor reserveringen of vragen kunt u contact opnemen met het restaurant (078) Over geld gesproken Bij restaurant De Grand Salon kunt u contant of met pinpas betalen. Tip: Voor 32,50 koopt u een maaltijdkaart, goed voor vijf warme maaltijden.

7 Restaurant De Koningshoff Kopje koffie, lunch of diner? In De Koningshoff, het sfeervolle restaurant van woon-zorgcentrum Dubbelmonde kunt u dagelijks genieten van een heerlijke lunch, warme maaltijd of een lekker kopje koffie met gebak. De kleine kaart geeft de keuze tussen verschillende belegde broodjes en warme lunchgerechten. Regelmatig verzorgt de keukenbrigade een á la carte of themadiner, inhakend op de actualiteit of de feestdagen.

8 Restaurant De Koningshoff - Kopje koffie, lunch of diner? Openingstijden restaurant De Koningshoff Maandag en dinsdag van uur tot uur Woensdag tot en met zondag van uur tot uur Speciale diners Regelmatig verzorgt de keukenbrigade een a la carte of themadiner, inhakend op de actualiteit of feestdagen. Het restaurant is dan open tot uur. Voor deze speciale diners moet u wel reserveren. Iets te vieren? Als bewoner, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van restaurant De Koningshoff. Bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag of een jubileum. Een High Tea party of familiediner organiseren? We denken graag met u mee. De maximale groepsgrootte is 50 personen. Voor reserveringen neemt u contact op met het restaurant telefoonnummer (078) Over geld gesproken Bij restaurant De Koningshoff betaalt u contant of met pinpas. Tip: Voor 32,50 koopt u een maaltijdkaart, goed voor vijf warme maaltijden.

9 Boodschappen doen in Dubbelmonde Gezellig dichtbij Het winkeltje in Dubbelmonde biedt een basisassortiment waaronder brood, beleg, melk, koelverse magnetronmaaltijden, koffie en thee, frisdranken en snoepgoed. U vindt er een beperkt assortiment persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Maar ook felicitatiekaarten en kleine cadeautjes. Iets te vieren? Dan kunt u bij het winkeltje heerlijk gebak bestellen.

10 Boodschappen doen in Dubbelmonde - Gezellig dichtbij Gezellig dichtbij winkelen Het winkeltje van Dubbelmonde vindt u op de begane grond vlakbij de biljartzaal en de kapsalon. De gezellige recreatieruimte naast het winkeltje heeft een aantal zitjes waar u kunt genieten van contacten met andere bewoners. Klanten van het winkeltje krijgen een gratis kopje koffie aangeboden. Zo wordt dichtbij boodschappen doen extra plezierig. Het winkeltje is geopend Dinsdag uur tot uur Donderdag uur tot uur Zaterdag uur tot uur Over geld gesproken U betaalt contant of met pinpas.

Restaurant De Koningshoff

Restaurant De Koningshoff Restaurant De Koningshoff Ervaar de gastvrijheid In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en de gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht Comfortabel wonen voor senioren in Amaris Theodotion Zorg met aandacht Comfort+ Comfort Basis+ Comfortabel wonen Welkom bij Amaris Theodotion! Heeft u het wonen in een appartement van ons woonzorgcentrum

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Stichting Zorgorganisatie NiKo bezoek- en correspondentieadres: De Nieuwpoort Prins Alexanderstraat 25 1814 XK Alkmaar Tel. 072-518 50 00. info@stichtingniko.com.

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis!

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Warme maaltijden Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Restaurants t Torentje St. Barbara van 12.00 tot

Nadere informatie

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Inhoud Live Cooking Kerstbrunch 5 Kerst High Tea 7 Kerstdiner 9 Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10 Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Kerstarrangementen 13 Activiteiten in de omgeving 15 Verrassend feestelijk

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Hier leest u er alles over!

Hier leest u er alles over! Zou u het leuk vinden om een keer te koken voor mensen uit uw wijk? Of lijkt het u gezellig om aan te schuiven bij één van uw buren of bij een leuk Hier leest u er alles over! restaurant in de buurt? IN

Nadere informatie

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011 Beste Bezoeker, De zomer is bijna voorbij, we gaan weer richting de herfst. Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK WELKOM BIJ ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK De privacy van uw eigen appartement en tegelijkertijd deel uitmaken van een gezellige woon- en leefgemeenschap. Bij mooi

Nadere informatie

Kent u ons al? Grand Café & DeliMarché UMCG 2015 www.grandcafeumcg.nl 2

Kent u ons al? Grand Café & DeliMarché UMCG 2015 www.grandcafeumcg.nl 2 Catering map Grand Café & DeliMarché Kent u ons al? Grand Café Grand Café is een modern ingericht restaurant waar u bediend wordt aan tafel. Hier kunt u als gast kiezen uit heerlijke broodjes, salades

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

Catering map. Grand Café & DeliMarché

Catering map. Grand Café & DeliMarché Catering map Grand Café & DeliMarché Kent u ons al? Grand Café Grand Café is een modern ingericht restaurant waar u bediend wordt aan tafel. Hier kunt u als gast kiezen uit heerlijke broodjes, salades

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Lekker eten doe je bij Kraton Rosbeijer

Lekker eten doe je bij Kraton Rosbeijer Lekker eten doe je bij Kraton Rosbeijer - November 2018 - Een nieuwe scherpe Kraton deal & kerst 2018 Onze gast vraagt, wij geven die deal! "Heerlijk hoor, herfst! Ik kijk er wel naar uit hoor, roept Tien

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten mei & juni 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten mei & juni 2011 Beste Bezoeker, Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren wij met regelmaat leuke activiteiten. Zoals bijvoorbeeld eetactiviteiten,

Nadere informatie

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Janshove (1955) in Baarle-Nassau is een zorginstelling waar u voor kortere of langere tijd verblijft. U kunt bij

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

instagra facebook /restaurantmetro

instagra facebook /restaurantmetro INFORMATIE Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving, dat is Downtown Deli. Het Downtown Deli-gedeelte van METRO City Kitchen biedt de hele dag door eet- en

Nadere informatie

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl WONEN IN BetingeStaete Delfzijl Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Haga staat in de wijk Princenhage sinds 1975. Wie in deze Bredase wijk is opgegroeid of heeft gewoond, wil meestal graag in deze buurt blij ven. Bij Thebe Haga

Nadere informatie

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl Beatrijs Decorations Zeumerseweg 5 3781PB Voorthuizen +31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl LU N C H Soep Wij serveren de lunch tussen 11.30 en 14.00 uur Op zondag*

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

9. Gaat u wel eens op zondag winkelen?

9. Gaat u wel eens op zondag winkelen? Koopzondag 6 5 9. Gaat u wel eens op zondag winkelen? 48% (n=262) 4 3 23% 2 17% 1 12% Ja, (bijna) wekelijks Ja, maandelijks Ja, een paar keer per jaar Nee Toelichting Ja, (bijna) Wekelijkse boodschappen.

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 3 ETEN EN DRINKEN Z&Z ZOETWAREN Wij verkopen in onze winkel meer dan 200 soorten schepsnoep, chocolade, bonbons

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne Kerst Geachte gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend heerlijk genieten op Landal Beach Resort Ooghduyne. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf, maar zeker ook voor de diverse

Nadere informatie

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat 20 1814 MD Alkmaar 072-5122060 Deze geeft een overzicht van de mogelijkheden om een verjaardag, familiebijeenkomst, vergadering, lunch, diner, condoleance

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht

Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering 50 50 Food - Leger des Heils Midden Nederland Theaterzaal Thorbeckepark & Lunchroom DIEP Thorbeckelaan 18B 3552 CS Utrecht T: 030 223

Nadere informatie

WONEN IN 't Olderloug Slochteren

WONEN IN 't Olderloug Slochteren WONEN IN 't Olderloug Slochteren Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels.

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. HERZIEN Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. Deksels is een bijzondere horecagelegenheid, onderdeel van de Stichting Kringloop Zwolle, locatie Nieuwe Veerallee 12. Begin 2010 zijn wij gestart

Nadere informatie

Moederdagontbijt- buffet uur tot uur Prijs 15,50 per persoon Kinderen 4 tot 12 jaar 8,50 per persoon

Moederdagontbijt- buffet uur tot uur Prijs 15,50 per persoon Kinderen 4 tot 12 jaar 8,50 per persoon MOEDERDAG 12 MEI 2019 Een dag om je moeder te laten weten hoe bijzonder zij is. Verwen haar met een heerlijk ontbijt, brunch, high tea, lunch of diner. Maak aansluitend een wandeling in het prachtige Mastbos,

Nadere informatie

Maaltijdservice en eetpunten Weert. Informatie

Maaltijdservice en eetpunten Weert. Informatie Maaltijdservice en eetpunten Weert Informatie Eetpunten en maaltijd voorziening in Weert: Beste lezer, Dit is een folder waarin we zo compleet mogelijk diverse vormen van maaltijdvoorziening in Weert hebben

Nadere informatie

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst 2019 Dienstverlening voor Wijkbewoners We leveren de volgende dienstverlening voor wijkbewoners: Eten en drinken U bent dagelijks van harte welkom bij onze restaurants voor een kop koffie, een

Nadere informatie

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin!

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! In winterse sferen kunt u heerlijk culinair genieten bij Texelcamping Loodsmansduin. Onze koks hebben speciaal voor u een smakelijk menu samengesteld

Nadere informatie

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 verstuur per e-mail Naam park : Landal Landgoed t Loo Telnummer : +31-(0)525 63 70 00 Adres : Looweg 47 E-mail : loo@landal.nl Plaats : 8095 PS t Loo-Oldebroek Land

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Restaurant de Pelikaan Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, mei 2018 Respons 46% 46% 54% Ingevuld Niet ingevuld Heeft u een of meerdere keren restaurant de Pelikaan bezocht?

Nadere informatie

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis dichtbij het

Nadere informatie

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien Kapsalons Goed gekapt en er verzorgd uitzien Dames en heren zijn van harte welkom in de binnendoor bereikbare senioren kapsalons van Gerard Wanrooy in de woonzorgcentra Crabbehoff en Dubbelmonde. Beide

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom Cateringservices AriënsZorgpalet W Welkom Cateringservices We willen u graag kennis laten maken met de uitgebreide producten en diensten die de afdeling Hoteldiensten u te bieden heeft. AriënsZorgpalet

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T 033-469 20 20 E klantenservice@beweging3.nl I www.beweging3.nl WZO-064-1114 Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Een veilig gevoel! Een veilig gevoel met

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien Kapsalons Goed gekapt en er verzorgd uitzien Dames en heren zijn van harte welkom in de binnendoor bereikbare senioren kapsalons van Gerard Wanrooy in de woonzorgcentra Crabbehoff en Dubbelmonde. Beide

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 Voorwoord The Basket is dé locatie op de Vu-Campus in Amsterdam voor een lekkere kop koffie, snelle lunch, gezellige borrel,

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

en 2018 t en em ang Arr Arrangementen 2018 en 2018 ten 2018 enten 2018 emen t angem en Arrang em Arrang Arr em ang en em t en en 2018 t

en 2018 t en em ang Arr Arrangementen 2018 en 2018 ten 2018 enten 2018 emen t angem en Arrang em Arrang Arr em ang en em t en en 2018 t Arrangementen Arrangementen 2018 2018 "Huiskamer" Arrangement Onze sfeervolle Huiskamer is uitermate geschikt voor het vieren van uw verjaardag tot circa 35 personen. Het Huiskamer arrangement bestaat

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2016/17 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis voelen, en om ervoor te zorgen dat het hen aan niets

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Maaltijd- en boodschappenservice voor senioren in de gemeente Deventer

Maaltijd- en boodschappenservice voor senioren in de gemeente Deventer Maaltijd- en boodschappenservice voor senioren in de gemeente Deventer Inhoudsopgave Blz. Kiezen voor een maaltijdvoorziening Restaurants (o.a. in verzorgings- en verpleeghuizen) Maaltijden thuisbezorgd

Nadere informatie