Open voor ondernemen. Open voor ondernemen. Centrum BEDRIJVENPARK JOSINK ES. Lossersestraat. Hengelosestraat. Oldenzaalsestraat.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Open voor ondernemen. Open voor ondernemen. Centrum BEDRIJVENPARK JOSINK ES. Lossersestraat. Hengelosestraat. Oldenzaalsestraat."

Transcriptie

1 N18 er a Varviksingel Knalhutteweg O ldenzaalse str aa t Open voor ondernemen Lossersestraat Auke Vleerstraat Hengelosestraat D eurnin g s t r a t Laaressingel Oldenzaalsestraat Westerval Centrum Gronausestraat Usselerrondweg N18 BEDRIJVENPARK Zuiderval Oostweg Broekheurnering Buursestraat Open voor ondernemen

2 Printpartners Ipskamp Een hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein Aan de Westerval, één van de belangrijkste invalswegen van Enschede, is het nieuwe visitekaartje op het vlak van bedrijventerreinen gerealiseerd: de Josink Es. Dit duurzame en hoogwaardige bedrijvenpark is bij uitstek geschikt voor kleinschalige en middelgrote bedrijven en is snel en eenvoudig te bereiken via de en de A1.

3 CENTRUM BEDRIJVEN- TERREIN UITGEGEVEN KAVELS BEDRIJVEN- TERREIN BEDRIJVEN- TERREIN GERESERVEERDE KAVELS UIT TE GEGEVEN KAVELS Bedrijventerrein Josink Es Kavels op maat Bedrijvenpark Josink Es is afgestemd op kaveloppervlaktes van gemiddeld m², Bedrijvenpark Josink Es biedt kavels vanaf m² tot incidenteel m². De grootte van de kavel wordt in overleg met de klant vastgesteld. Kopen of erfpacht De kavels die de gemeente aanbiedt zijn te koop, maar u kunt ook kiezen voor erfpacht. In het laatste geval blijft de gemeente juridisch eigenaar van de grond. U heeft als erfpachter het recht om de kavel te bebouwen en te gebruiken. U betaalt hiervoor aan de gemeente een vaste jaarlijkse vergoeding; de canon genaamd. Deze canon wordt elke 25 jaar aangepast aan de nieuwe rentestand en grondprijzen. De erfpachter heeft het recht om tot aankoop van de kavel over te gaan. Grondprijzen Enschede hanteert bij de uitgifte van bedrijvenlocaties een beleid van marktconforme grondprijzen. Deze worden elk jaar vastgesteld op basis van marktontwikkelingen. Om de grondprijzen te kunnen bepalen, worden de bedrijventerreinen periodiek getaxeerd. Bestemmingsplan In het bestemmingsplan worden diverse zaken geregeld die van belang zijn bij de vestiging van een bedrijf. Het vermeldt bijvoorbeeld welke bedrijven zich kunnen vestigen en welke bouwhoogtes zijn toegestaan. Op Bedrijvenpark Josink Es zijn bedrijven tot en met milieu - categorie 4 toegestaan, afhankelijk van de ligging. Detailhandel, horeca, zelfstandige kantoorfuncties en bedrijfswoningen zijn echter niet toegestaan. Het bestemmingsplan is in te zien bij de Publieksbalie in het Stadskantoor (Hengelosestraat 51).

4 Olden Westerval Auke Vleerstraat N18 Usselerrondweg Hengelosestraat N18 Broekheurnering Deurningerstraat Laaressingel Centrum Varviksingel Beeldkwaliteitplan Voor Bedrijvenpark Josink Es is een beeldkwaliteitplan van toepassing.het beeldkwaliteitplan bouwt voort op het stedenbouwkundig plan. In het stedenbouw-kundig plan wordt aangegeven waar wel of niet bebouwd mag worden. Tevens worden de functies, de hoogten en andere afmetingen van bebouwing vastgelegd. Zuiderval Buursestraat Oldenzaalsestraat Kn Croon Lossersestraa Oostweg Het beeldkwaliteitplan zet een volgende stap. Hierin komen aspecten als vormgeving, materiaal en kleurgebruik aan de orde. Het beeldkwaliteitplan van de Josink Es kunt u inzien bij de Publieksbalie in het Stadskantoor (Hengelosestraat 51). Tevens is een samenvatting op te vragen bij Het Ondernemersloket (zie achterzijde). De afbeeldingen van de bedrijfspanden in deze brochure geven eenbeeld van de panden zoals de gemeente deze voor dit bedrijvenpark voor ogen heeft. Duurzaamheid Bij duurzame ontwikkeling valt niet alleen te denken aan het toepassen van duurzame materialen en het verminderen van het energieverbruik. Naast het minimaliseren van de milieubelasting is het zorgvuldig omgaan met bestaande waarden (zoals houtwallen en historische kenmerken) en het organiseren van samenwerkingtussen bedrijven en gemeente essentieel. Om de kwaliteit van Bedrijvenpark Josink Es ook op de langere termijn te garanderen, wordt parkmanagement ingezet. Op deze manier blijft het bedrijvenpark er representatief uitzien, wordt er zuinig met ruimte omgegaan en is het er prettig en veilig werken. Allemaal voordelen voor eigenaren, gebruikers en gemeente. Parkmanagement is gericht op het handhaven van een goede kwaliteit van de omgeving en de gebouwen, onder andere door gezamenlijke organisatie van beheer en onderhoud. Bovendien kan parkmanagement diensten aanbieden voor bedrijven en hun werknemers die individueel moeilijker en vaak duurder zijn te realiseren. Bij aankoop van een kavel is elke koper verplicht lid te worden van een vereniging. Deze organisatie behartigt de belangen van alle eigenaren. Gezamenlijk bepalen de leden aan welke diensten op park of individueel niveau zij behoefte hebben. Vervolgens is de organisatie opdrachtgever naar verschillende leveranciers. Voor meer gedetaileerde informatie verwijzen wij graag naar het inlegvel Parkmanagement op de Josink Es. Intensief ruimtegebruik Om te zorgen dat Enschede ook op termijn voldoende aanbod heeft van bedrijventerreinen en om te voorkomen dat het buitengebied onnodig wordt aangetast, springt de gemeente zuinig om met de verkoop van bedrijventerreinen.

5 IPSKAMP Intensief ruimtegebruik: Zorgvuldig en efficiënt met de beschikbare ruimte omgaan Daarnaast stimuleert de gemeente intensief ruimtegebruik, dat wil zeggen: zorgvuldig en efficiënt met de beschikbare ruimte omgaan en bouwen in meerdere lagen. De belangrijkste eis die geldt voor bedrijven die zich op Bedrijven park Josink Es willen vestigen is dat het bedrijf minimaal 50 arbeids plaatsen per hectare moet realiseren om voor een kavel in aanmerking te komen. In de berekening van het aantal arbeidsplaatsen worden deze omgerekend naar een werkweek van 36 uur; dit is gebaseerd op die werknemers die daad-werkelijk op de betreffende locatie zullen werken.ambulant personeel zoals onderhoudsmonteurs, chauffeurs en schoonmaakpersoneel worden alleen meegeteld als ze binnen een straal van 25 km van de vestiging wonen. De overige vestigingseisen zijn minder hard en bepalen vooral de volgorde van toewijzing als er meerdere kandidaten zijn. VOORBEELD Op een kavel van m2 moeten dus minimaal 10 arbeidsplaatsen worden gerealiseerd. Telt uw bedrijf 5 arbeidsplaatsen, dan komt u in aanmerking voor een kavel van maximaal m2. Hoe gaat het in zijn werk? Bent u geïnteresseerd in een kavel dan kunt u zich inschrijven bij Ondernemersloket Enschede; het loket dat voor de gemeente de verkoop van kavels aan bedrijven en instellingen verzorgt. Ondernemersloket Enschede bekijkt of de door u gewenste kavel beschikbaar is, of uw bedrijfsactiviteit past binnen de bestemming en of u voldoet aan de vestigingseisen. Vervolgens maakt Ondernemersloket Enschede een afspraak met u om de plannen en de mogelijkheden te bespreken. Als duidelijk is dat u aan de gestelde voorwaarden kunt voldoen, krijgt u een reservering op een kavel. De reserveringsperiode is bedoeld om de haalbaarheid van de plannen te onderzoeken. Hierin kunt u uw bouwplannen verder uitwerken en de financiering regelen. Indien u wenst zullen wij u een contract toesturen. Het door u ondertekende contract wordt aan het College van Burgemeester & Wethouders voorgelegd. Als zij akkoord gaat, is de koop rond en kan de notaris de formele overdracht van de kavel verzorgen.

6 Van Dijk Bouw Ondernemersloket Enschede Ondernemersloket Enschede is onderdeel van het Programma Economie en Werk van de gemeente Enschede. Ondernemersloket Enschede staat voor u klaar met maatwerkadvies en begeleiding. De accountmanagers van Ondernemersloket Enschede kennen de weg binnen de gemeentelijke organisatie en zijn het vaste aanspreekpunt voor ondernemers. Uw vragen worden vertrouwelijk en kosteloos behandeld. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Gemeente Enschede, Ondernemersloket Hengelosestraat 51, Postbus 20, 7500 AD Enschede Telefoon: (053) E mail: Drukkerij Roelofs COLOFON Deze brochure is een uitgave van Ondernemersloket Enschede Beeldmateriaal: Gemeente Enschede, afd. Ontwerp, Bouw Consultancy Twente Kaartmateriaal: Gemeente Enschede, afd. Vastgoedinformatie Uitvoering: Elroy Klee 2014 Gemeente Enschede. Aan deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden.

Bedrijvenpark. Open voor ondernemen. GrafoTex zeefdruk. Centrum BEDRIJVENPARK EUREGIO. Lossersestraat. Hengelosestraat.

Bedrijvenpark. Open voor ondernemen. GrafoTex zeefdruk. Centrum BEDRIJVENPARK EUREGIO. Lossersestraat. Hengelosestraat. N18 er a Knalhutteweg O ldenzaalse str aa t GrafoTex zeefdruk Auke Vleerstraat Hengelosestraat D eurnin g s tra t Laaressingel Oldenzaalsestraat Lossersestraat Bedrijvenpark Westerval Centrum Gronausestraat

Nadere informatie

Bedrijvenpark. Werk Centraal. Open voor ondernemen. Centrum Gronausestr HARDICK & SECKEL BEDRIJVENPARK. tra. Oldenzaalsestraat. ers.

Bedrijvenpark. Werk Centraal. Open voor ondernemen. Centrum Gronausestr HARDICK & SECKEL BEDRIJVENPARK. tra. Oldenzaalsestraat. ers. Oldenzaalsestraat Bedrijvenpark raat sest sser at tr aa t Werk Centraal als za Au ke stra en lose ld ge O Hen es Deurningerstraat Vle ers tra at Lo l Laaressinge Centrum Gronausestr aat rval te Wes A3

Nadere informatie

Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling. ERFPACHT óf EIGEN GROND

Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling. ERFPACHT óf EIGEN GROND Gemeente Den Haag Dienst Stedelijke Ontwikkeling ERFPACHT óf EIGEN GROND ERFPACHT óf EIGEN GROND Inhoud Deze brochure 5 Wat is eigendom en wat is erfpacht 5 Van erfpacht naar eigen grond 6 Wat kost het

Nadere informatie

Te huur / Te koop Bedrijfskavels op bedrijvenpark Josink Es. Josink Hofweg ong., Enschede

Te huur / Te koop Bedrijfskavels op bedrijvenpark Josink Es. Josink Hofweg ong., Enschede Te huur / Te koop Bedrijfskavels op bedrijvenpark Josink Es Josink Hofweg ong., Enschede ca 9.261 m² bedrijfsgrond op toplocatie in kavels vanaf ca 1.900 m² aannemer en architect vrij www.dtz.nl Op één

Nadere informatie

Erfpacht óf eigen grond. Gemeente Den Haag

Erfpacht óf eigen grond. Gemeente Den Haag Erfpacht óf eigen grond Gemeente Den Haag 2 Inhoud Wat is eigendom en wat is erfpacht 3 Waarom de keuzemogelijkheid 4 Wat betekent dit voor u? 4 Van erfpacht naar eigen grond 5 Wat kost de bloot eigendom?

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 9 Kaart Bergen op

Nadere informatie

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Almere biedt ondernemers met ambitie in het centrum van Nederland alle ruimte zich te vestigen, te pionieren en te groeien. Ondernemen in Almere betekent ondernemen

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 10 Verkooptekening...

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Josink Kolkweg 14 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING...

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavel A-10 en A-11, Vang 8, 11 bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren

Verkoopbrochure kavel A-10 en A-11, Vang 8, 11 bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 8 VERKOOPTEKENING... 9 VERKOOPTEKENING... 9 KAART BERGEN OP ZOOM... 10 KAART BESTEMMINGSPLAN... 11

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavel D-2, Vang 13, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure kavel D-2, Vang 13, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure kavel D-2, Vang 13, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 9 VERKOOPTEKENING... 10

Nadere informatie

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld 1 Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord Inleiding Bedrijventerrein Briellaerd-Noord ligt langs de A30, ten

Nadere informatie

Kavel 1. Verkoopbrochure woon-werk kavel Wouwsestraatweg te Halsteren 1

Kavel 1. Verkoopbrochure woon-werk kavel Wouwsestraatweg te Halsteren 1 Kavel 1. Verkoopbrochure woon-werk kavel Wouwsestraatweg te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 4 3. Foto s... 6 BIJLAGEN... 8 VERKOOPTEKENING... 9 KAART

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Oude Veiling, Zwaag

Kavelpaspoort De Oude Veiling, Zwaag Kavelpaspoort De Oude Veiling, Zwaag hoorn.nl Bedrijventerrein De Oude Veiling Bijna midden in de stad Hoorn ligt het bedrijventerrein De Oude In het kader van de revitalisering is de oude gemeentelijke

Nadere informatie

Programma Stedelijke Ontwikkeling Enschede, 5 maart Grondprijsbrief 2013

Programma Stedelijke Ontwikkeling Enschede, 5 maart Grondprijsbrief 2013 Programma Stedelijke Ontwikkeling Enschede, 5 maart 2013 Grondprijsbrief 2013 Inleiding Momenteel is de nieuwe Nota Grondprijsbeleid in voorbereiding, waarin de verschillende taxatie methodieken en verdere

Nadere informatie

Voorbeeld bij korting van 25% en als de waarde stijgt. Aankoopprijs Marktwaarde bij aankoop 238.000 U betaalt 75% van de marktwaarde 178.

Voorbeeld bij korting van 25% en als de waarde stijgt. Aankoopprijs Marktwaarde bij aankoop 238.000 U betaalt 75% van de marktwaarde 178. Kopen zonder zorgen U droomt wel eens van een eigen huis. Maar de stap naar een koopwoning kan wel erg groot zijn. Is mijn inkomen wel toereikend? Krijg ik mijn huis ooit weer verkocht? Wat als de waarde

Nadere informatie

Te koop / Te huur. A1 Bedrijvenpark Deventer

Te koop / Te huur. A1 Bedrijvenpark Deventer Te koop / Te huur A1 Bedrijvenpark Deventer A1 Bedrijvenpark, Deventer Uitstekend bereikbaar, direct aan de A1 56 hectare uitgeefbare grond Nieuw hoogwaardig bedrijventerrein www.dtz.nl Locatie Kwaliteit,

Nadere informatie

in opdracht van en Nota van Uitgangspunten Goudse Poort Samenvatting Definitief

in opdracht van en Nota van Uitgangspunten Goudse Poort Samenvatting Definitief in opdracht van en Nota van Goudse Poort Samenvatting Definitief Adviseurs Stedenbouwkundigen Architecten Geeresteinselaan 57 Postbus 57 3930 EB Woudenberg Telefoon (033) 286 82 11 Fax (033) 286 82 00

Nadere informatie

Bedrijvenpark Twente 412, Almelo

Bedrijvenpark Twente 412, Almelo Te huur / Te koop Moderne kantoorruimte met bedrijfshal Bedrijvenpark Twente 412, Almelo Ca. 488 m² Perceel ca. 2040 m ² Goede uitbreidingsmogelijkheden www.dtz.nl Het object is gelegen op het grootste

Nadere informatie

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure F-kavels Steenspil, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING...

Nadere informatie

Van erfpachter tot eigenaar. Mogelijkheid tot koop van erfpachtgrond in Alkmaar voor woningeigenaren

Van erfpachter tot eigenaar. Mogelijkheid tot koop van erfpachtgrond in Alkmaar voor woningeigenaren Van erfpachter tot eigenaar Mogelijkheid tot koop van erfpachtgrond in Alkmaar voor woningeigenaren Koop van erfpachtgrond in Alkmaar door woningeigenaren Vanaf 22 april 2009 is het mogelijk voor specifieke

Nadere informatie

Informatie erfpacht, optie- en uitgifteprocedure Zelfbouwkavels Kop Weespertrekvaart juni 2013

Informatie erfpacht, optie- en uitgifteprocedure Zelfbouwkavels Kop Weespertrekvaart juni 2013 Informatie erfpacht, optie- en uitgifteprocedure Zelfbouwkavels Kop Weespertrekvaart juni 2013 Erfpacht Amsterdam is een erfpachtgemeente. Dat wil zeggen dat de gemeente eigenaar blijft van de grond. De

Nadere informatie

1. KWALITATIEVE VRAAG: EEN ONDERSCHEID IN BEELDKWALITEITEN

1. KWALITATIEVE VRAAG: EEN ONDERSCHEID IN BEELDKWALITEITEN BIJLAGE A 1. KWALITATIEVE VRAAG: EEN ONDERSCHEID IN BEELDKWALITEITEN Bedrijventerreinen zijn onder te verdelen op basis van verschijningsvorm De vraag naar bedrijfsruimte is gedifferentieerd is en kan

Nadere informatie

Verkoop van gemeentelijk vastgoed

Verkoop van gemeentelijk vastgoed Verkoop van gemeentelijk vastgoed Versie 3.0 Januari 2019 Verkoop van gemeentelijk vastgoed Deze brochure bevat informatie over de verkoop (door middel van uitgifte in erfpacht) van gemeentelijk vastgoed

Nadere informatie

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost 2e fase De Nollen-Oost is één van de laatste uitbreidingslocaties van de gemeente Alkmaar en ligt in het noordoosten van Alkmaar tussen Oudorp en Sint Pancras. Aan de noordzijde wordt het gebied begrensd

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels Brummen, Mercuriusweg ong. kavels OMSCHRIJVING: Te koop bouwkavels van 743 m² en 781 m². Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavels ter grootte van 743 m² en 781 m². Eventueel ook beschikbaar

Nadere informatie

bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen

bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen PROJECT KOOPINFORMATIE bouwkavels Coenecoop III te Waddinxveen BLAD 1 Project : Coenecoop III is aantrekkelijk voor middelgrote en kleinere bedrijven die actief zijn in de lichte industrie en zakelijk

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Voorstel van het college aan de raad

GEMEENTE OLDEBROEK. Voorstel van het college aan de raad GEMEENTE OLDEBROEK Raadsvergadering d.d. Voorstel van het college aan de raad Onderwerp: Beleid voor uitgifte van gronden in erfpacht Agendapunt Portefeuillehouder: C. van Dijk Kenmerk: 169593 / 171795

Nadere informatie

Grondprijzenbrief 2015

Grondprijzenbrief 2015 Grondprijzenbrief 2015 Inleiding De grondprijzenbrief 2015 geeft de door de gemeente Ede te hanteren prijzen weer voor gronden die in Ede door de gemeente worden uitgegeven met verschillende bestemmingen.

Nadere informatie

TE KOOP Bouwkavels op bedrijventerrein Eeneind II Zuid Adres: Collse Heide Oppervlakte: m2 Grondprijs: 148,-/m2 175,-/m2

TE KOOP Bouwkavels op bedrijventerrein Eeneind II Zuid Adres: Collse Heide Oppervlakte: m2 Grondprijs: 148,-/m2 175,-/m2 TE KOOP Bouwkavels op bedrijventerrein Eeneind II Zuid Adres: Collse Heide Oppervlakte: 1000 3000 m 2 Grondprijs: 148,-/m 2 175,-/m 2 (zichtlocaties) Algemene beschrijving van bedrijventerrein Eeneind

Nadere informatie

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo In de parkachtige omgeving van

Nadere informatie

Samenvatting. De Kvk en IKE hebben de onderzoeksresultaten aangeboden aan het College van B&W van Etten- Leur.

Samenvatting. De Kvk en IKE hebben de onderzoeksresultaten aangeboden aan het College van B&W van Etten- Leur. JJuunni i 22 Uitkomsten Ruimtebehoefteonderzoek Gemeente Etten-Leur Samenvatting De provincie Noord-Brabant en de gemeente Etten-Leur zijn een onderzoek gestart naar de meest geschikte locatie voor een

Nadere informatie

Van erfpachter tot eigenaar. Mogelijkheid tot koop van erfpachtgrond in Alkmaar

Van erfpachter tot eigenaar. Mogelijkheid tot koop van erfpachtgrond in Alkmaar Van erfpachter tot eigenaar Mogelijkheid tot koop van erfpachtgrond in Alkmaar Koop van erfpachtgrond in Alkmaar Vanaf 22 april 2009 is het mogelijk voor specifieke groepen erfpachters het erfpachtrecht

Nadere informatie

Bouwgrond TE KOOP. Nieuwland Parc 2952 DA Alblasserdam.

Bouwgrond TE KOOP. Nieuwland Parc 2952 DA Alblasserdam. Bouwgrond TE KOOP Nieuwland Parc 2952 DA Alblasserdam OMSCHRIJVING Algemeen: Percelen bouwgrond van ca. 2.036 m² en ca. 2.324 m² gelegen naast het nieuwbouwproject Noordparc.com op bedrijventerrein Nieuwland

Nadere informatie

Businesspark - Hondsgemet - Geldermalsen

Businesspark - Hondsgemet - Geldermalsen deel 1 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Shortlist 3) Situatie en verkaveling Hondsgemet Utrecht A2 Hondsgemet A15 Nijmegen Rotterdam A15 A2 IJsselstein, 27 november 2014 s-hertogenbosch - 2 - 1) Inleiding

Nadere informatie

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 6 3. Foto s... 8 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING... 11 KAART BERGEN

Nadere informatie

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen November 2016 Inhoudsopgave Algemene informatie 2 - ligging - kavelinformatie Verkoopprijs en voorwaarden 3 Bestemmingsplanvoorschriften 4 Specifieke stedenbouwkundige

Nadere informatie

TE KOOP. Industrieweg 12 G - L, Appelscha

TE KOOP. Industrieweg 12 G - L, Appelscha TE KOOP PROJECTINFORMATIE Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw onderneming? Momenteel worden er nieuwe multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. De units worden zo compleet mogelijk opgeleverd.

Nadere informatie

VAN ERFPACHT. over twee regels PARTICULIERE WONINGBEZITTERS

VAN ERFPACHT. over twee regels PARTICULIERE WONINGBEZITTERS VAN ERFPACHT NAAR hier staat EIGENDOM de kop over twee regels PARTICULIERE WONINGBEZITTERS VAN ERFPACHT NAAR EIGENDOM PARTICULIERE WONINGBEZITTERS 1. Aanleiding 4 2. Wat is erfpacht? 5 3. Wat is blote

Nadere informatie

Aanwijzingsbesluit veiligheidsrisicogebieden

Aanwijzingsbesluit veiligheidsrisicogebieden GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Enschede Nr. 114919 31 mei 2018 Aanwijzingsbesluit veiligheidsrisicogebieden 2018-2019 DE BURGEMEESTER VAN ENSCHEDE OVERWEGENDE Dat op 24 mei 2017 veiligheidsrisicogebieden

Nadere informatie

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt Koopgarant Koopgarant Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt verkopen. U leest er alles over in deze folder. Betaalbaar

Nadere informatie

In eerste plaats willen wij ons verontschuldigen voor het feit dat wij niet eerder op uw vraag hebben gereageerd.

In eerste plaats willen wij ons verontschuldigen voor het feit dat wij niet eerder op uw vraag hebben gereageerd. Raadhuisplein 1 Correspondentieadres: 7811 AP Emmen Postbus 30001 Telefoon (0591) 68 55 55 7800 RA Emmen Aan CDA fractie t.a.v. de heer L.T. Pekelsma Vaart ZZ 31 7833 AB Nieuw-Amsterdam Dienst Beleid ons

Nadere informatie

: Team Ontwikkeling, Realisatie en Beheer : K. van der Velden Telefoonnummer : 693503 : ks.van.der.velden@deventer.nl

: Team Ontwikkeling, Realisatie en Beheer : K. van der Velden Telefoonnummer : 693503 : ks.van.der.velden@deventer.nl Grondprijzenbrief 2014 Gemeente Deventer januari 2014 1 Uitgave : Team Ontwikkeling, Realisatie en Beheer Naam : K. van der Velden Telefoonnummer : 693503 Mail : ks.van.der.velden@deventer.nl 2 Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Hollandscheveldse Opg 7-0 ONG te HOLLANDSCHEVELD

TE KOOP. Hollandscheveldse Opg 7-0 ONG te HOLLANDSCHEVELD Hollandscheveldse Opg 7-0 ONG te HOLLANDSCHEVELD TE KOOP BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl

Nadere informatie

TE KOOP TE KOOP. Weerestraat Rotterdam ,-- KK. ca m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond. Weerestraat ong.

TE KOOP TE KOOP. Weerestraat Rotterdam ,-- KK. ca m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond. Weerestraat ong. TE KOOP TE KOOP Weerestraat Rotterdam Weerestraat ong. Rotterdam 110.000,-- KK ca. 1.185 m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond Introductie Afgesloten en verhard buitenterrein geschikt voor

Nadere informatie

Van erfpacht naar vol eigendom bij woningbouwterreinen

Van erfpacht naar vol eigendom bij woningbouwterreinen Van erfpacht naar vol eigendom bij woningbouwterreinen In de gemeente Zaanstad is het mogelijk om het recht van erfpacht bij woningbouwterreinen om te zetten naar vol eigendom. Hiervan dient de grond door

Nadere informatie

Aanwijzingsbesluit veiligheidsrisicogebieden gemeente Enschede

Aanwijzingsbesluit veiligheidsrisicogebieden gemeente Enschede GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Enschede. Nr. 69010 1 juni 2016 Aanwijzingsbesluit veiligheidsrisicogebieden 2016-2017 gemeente Enschede DE BURGEMEESTER VAN ENSCHEDE OVERWEGENDE Dat op 28 april

Nadere informatie

TE KOOP Eigen Haard 43, Balk

TE KOOP Eigen Haard 43, Balk TE KOOP PROJECTINFORMATIE Multifunctioneel bedrijfspand met een riant buitenterrein beschikbaar aan de Eigen Haard te Balk. Met name voor ondernemers die behoefte hebben aan een groot buitenterrein biedt

Nadere informatie

GRONDUITGIFTEPRIJZENBRIEF GEMEENTE BUREN 2016

GRONDUITGIFTEPRIJZENBRIEF GEMEENTE BUREN 2016 GRONDUITGIFTEPRIJZENBRIEF GEMEENTE BUREN 2016 Vastgesteld college van burgemeester en wethouders: 16 februari 2016. 1 Inleiding De raad is bevoegd het gronduitgifteprijsbeleid vast te stellen. Het gronduitgifteprijsbeleid

Nadere informatie

Gemeente Enschede Programma Stedelijke Ontwikkeling Afdeling Bestemmen en Vergunnen. versie november 2016

Gemeente Enschede Programma Stedelijke Ontwikkeling Afdeling Bestemmen en Vergunnen. versie november 2016 Bestemmingsplan Havengebied Westerval Noord Nota Samenvatting en beantwoording zienswijzen (niet geanonimiseerde versie en derhalve niet geschikt voor digitale verspreiding op grond van de Wet bescherming

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Josink Esweg 29 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

5. Beleid perceeluitbreiding (inclusief tuinuitbreiding) van erfpachtrechten

5. Beleid perceeluitbreiding (inclusief tuinuitbreiding) van erfpachtrechten 5. Beleid perceeluitbreiding (inclusief tuinuitbreiding) van erfpachtrechten Onderwerp Beleid perceeluitbreiding (inclusief tuinuitbreiding) van erfpacht rechten De gemeenteraad stemt in met het navolgende

Nadere informatie

Partlele herzieolng planregels Bedrljventerrein Vosdook-fyfuonlkeohei. eld, 8 december Gemeente Etten-Leur

Partlele herzieolng planregels Bedrljventerrein Vosdook-fyfuonlkeohei. eld, 8 december Gemeente Etten-Leur Partlele herzieolng planregels Bedrljventerrein Vosdook-fyfuonlkeohei eld, 8 december 2009 Gemeente Etten-Leur Toellehting Inleiding De gemeenteraad heeft op 17 September 2007 vast gesteld het bestemmingsplan

Nadere informatie

Wegwijzer voor koopzekerwoningen

Wegwijzer voor koopzekerwoningen VE3/RO/0506 Wegwijzer voor koopzekerwoningen In deze brochure vindt u informatie over: Te verkopen woningen Betaalbaar een huurwoning kopen Lage woonlasten Verzekerde terugkoop Waardestijging/waardedaling

Nadere informatie

NOTITIE UITGIFTEBELEID BEDRIJVENTERREIN DE ELSMOAT (vastgesteld )

NOTITIE UITGIFTEBELEID BEDRIJVENTERREIN DE ELSMOAT (vastgesteld ) NOTITIE UITGIFTEBELEID BEDRIJVENTERREIN DE ELSMOAT (vastgesteld 23-11-2015) Inleiding Dit uitgiftebeleid heeft betrekking op fase 1, het gedeelte van het bedrijventerrein dat bouwrijp is gemaakt en waarover

Nadere informatie

Te Koop / Te huur Vrijstaande bedrijfshal Geldermalsen, De Chamotte 15 en 15a

Te Koop / Te huur Vrijstaande bedrijfshal Geldermalsen, De Chamotte 15 en 15a Te Koop / Te huur Vrijstaande bedrijfshal Geldermalsen, De Chamotte 15 en 15a Vraagprijs 400.000,-- K.K. (BTW n.v.t.) Huurprijs: 2.500,-- per maand (excl. B.T.W.) www.vanbrenk.nl info@vanbrenk.nl - 1 -

Nadere informatie

Van erfpacht naar eigen grond

Van erfpacht naar eigen grond Van erfpacht naar eigen grond Hoe wordt u eigenaar van de grond? Van erfpacht naar eigen grond U bezit een woning, maar de grond onder uw huis is eigendom van de gemeente. Misschien zou u liever de grond

Nadere informatie

Overzicht voor projectmatige uitgifte woningbouw Categorie Bandbreedte Grondprijs Toewijzing Opmerkingen

Overzicht voor projectmatige uitgifte woningbouw Categorie Bandbreedte Grondprijs Toewijzing Opmerkingen Grondprijsbrief 2014 Inleiding Als onderdeel van het grondbeleid zoals geformuleerd in de nota Vaste Grond voor beleid hanteert de gemeente Woerden bij uitgifte van grond marktconforme uitgifteprijzen.

Nadere informatie

Gemeente Steenwijkerland. Herziening grondexploitatie Bedrijventerrein Boterberg Zuid Oldemarkt

Gemeente Steenwijkerland. Herziening grondexploitatie Bedrijventerrein Boterberg Zuid Oldemarkt Gemeente Steenwijkerland Herziening grondexploitatie Bedrijventerrein Boterberg Zuid Oldemarkt Stafafdeling Ontwikkeling Steenwijk januari 2007 1. Inleiding Het bestemmingsplan bedrijventerrein Boterberg

Nadere informatie

A1 BEDRIJVENPARK DEVENTER

A1 BEDRIJVENPARK DEVENTER ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle TE KOOP kantoor Deventer makelaar o.g. R.J.B. ten Hag bedrijfsjurist mr J.A. Sanderink A1 BEDRIJVENPARK

Nadere informatie

Discussienota Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen gemeente Oirschot

Discussienota Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen gemeente Oirschot Discussienota Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen gemeente Oirschot Probleemstelling Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen gemeente Oirschot. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft ter visie gelegen.

Nadere informatie

Verkoopbrochure Osdorperweg 530 Amsterdam

Verkoopbrochure Osdorperweg 530 Amsterdam Verkoopbrochure Osdorperweg 530 Amsterdam 2 Te Koop in Amsterdam Osdorperweg 530 Volledig verhuurd bedrijventerrein met opstallen in perfecte staat van onderhoud. Gelegen aan de Osdorperweg te Amsterdam,

Nadere informatie

TE KOOP Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend

TE KOOP Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend TE KOOP Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend PROJECTINFORMATIE Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend Multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte beschikbaar aan de Van IJssendijkstraat te Purmerend.

Nadere informatie

Bouwen aan FizzionParc TE KOOP TE HUUR. Laan van Malkenschoten 32 BE Apeldoorn

Bouwen aan FizzionParc TE KOOP TE HUUR. Laan van Malkenschoten 32 BE Apeldoorn Bouwen aan FizzionParc TE KOOP TE HUUR Laan van Malkenschoten 32 BE Apeldoorn Object/ligging Een eigen bedrijfspand met een eigen identiteit op een bijzondere locatie? Dat kan vanaf nu op het Ruimte op

Nadere informatie

In afwachting van uw reactie. namens de voorzitter van de Monumentencommissie, met vriendelijke groet,

In afwachting van uw reactie. namens de voorzitter van de Monumentencommissie, met vriendelijke groet, Monumentencommissie Hcngelo. College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo t.a.v. Hr. J. Bron Postbus 18 7550 AA Hengelo Advies badhuis/ariensschool 2012-001 25 januari 2012 Geacht college,

Nadere informatie

Te koop bouwkavels. Nieuwland Parc Alblasserdam

Te koop bouwkavels. Nieuwland Parc Alblasserdam Te koop bouwkavels Nieuwland Parc Te koop bouwkavels Nieuwland Parc Betreft : Percelen bouwgrond van 2.036 m² en 2.324 m² gelegen op het bedrijventerrein Nieuwland. Het betreft één perceel aan rivier De

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid!

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! www.wonenindalmeden.nl februari 2018 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

BusinessPark 7- Poort, Zevenaar

BusinessPark 7- Poort, Zevenaar Te koop BusinessPark 7- Poort, Zevenaar Nieuwbouw op toplocatie Grote kavels tot ca. 9 ha. Ligging direct aan de A12 www.dtz.nl T e koop BusinessPark 7Poort in Zevenaar is een hoogwaardig bedrijventerrein

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

TE KOOP. Zuideropgaande 158-ong te HOLLANDSCHEVELD

TE KOOP. Zuideropgaande 158-ong te HOLLANDSCHEVELD Zuideropgaande 158-ong te HOLLANDSCHEVELD TE KOOP BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl

Nadere informatie

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl A18 Bedrijvenpark, Wehl Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan www.dtz.nl Het A18 Bedrijvenpark is een modern duurzaam bedrijventerrein met unieke mogelijkheden

Nadere informatie

ACTUALISATIE UITGIFTETEMPO BEDRIJVENTERREINEN Stec Groep aan gemeente Apeldoorn (concept)

ACTUALISATIE UITGIFTETEMPO BEDRIJVENTERREINEN Stec Groep aan gemeente Apeldoorn (concept) ACTUALISATIE UITGIFTETEMPO BEDRIJVENTERREINEN Stec Groep aan gemeente Apeldoorn (concept) Stec Groep B.V. Peije Bruil en Guido van der Molen Juni 2012 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1 2. CONCLUSIES EN ADVIEZEN

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede In het zeer fraaie buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen

Nadere informatie

Uniek object in de Pijp

Uniek object in de Pijp Uniek object in de Pijp AMSTERDAM Van Ostadestraat 89 vraagprijs 1.900.000 k.k. +31 20 22 500 33 info@petersenpartners.nl www.petersenpartners.nl Kenmerken & specificaties V.v.o: Tuinoppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

Bedrijvenpark Van Rijckevorsel. Een ontwikkeling van De Bunte Vastgoed Zuid B.V. in samenwerking met AM wonen.

Bedrijvenpark Van Rijckevorsel. Een ontwikkeling van De Bunte Vastgoed Zuid B.V. in samenwerking met AM wonen. Bedrijvenpark Van Rijckevorsel Een ontwikkeling van De Bunte Vastgoed Zuid B.V. in samenwerking met AM wonen. Inhoudsopgave Over Breda 3 Bedrijvenpark Van Rijckevorsel 5 Omgeving 6 Bestemmingsplan 7 Bereikbaarheid

Nadere informatie

Dorpsontwikkeling Den Ham Voorontwerp bestemmingsplan Zuidmaten oost woongebied

Dorpsontwikkeling Den Ham Voorontwerp bestemmingsplan Zuidmaten oost woongebied Dorpsontwikkeling Den Ham Voorontwerp bestemmingsplan Zuidmaten oost woongebied Welkom Inleiding door wethouder Oordt 1 Opbouw presentatie Huidige situatie Uitgangspunten Het stedenbouwkundige plan Referentiebeelden

Nadere informatie

Te huur Bedrijfsruimte met kantoor. Bedrijvenpark Twente 54, Almelo

Te huur Bedrijfsruimte met kantoor. Bedrijvenpark Twente 54, Almelo Te huur Bedrijfsruimte met kantoor Bedrijvenpark Twente 54, Almelo Bedrijfspand van ca. 925 m² Mogelijke uitbreiding met 275 m² Modern opleveringsniveau www.dtz.nl Op het Bedrijvenpark Twente is dit bedrijfspand

Nadere informatie

Ca m². Impressie TE KOOP/ TE HUUR

Ca m². Impressie TE KOOP/ TE HUUR Ca. 3.000 m² Impressie TE KOOP/ TE HUUR Adres: Leemansweg ong. te Arnhem. Algemeen: Op maat te realiseren bedrijsruimte op een perfecte zichtlocatie op bedrijventerrein Het Broek in Arnhem. Ligging: Door

Nadere informatie

Raadsvoorstel Wonen en Ruimte A 6 onderwerp. Verzoek om planschadevergoeding van dhr. D. Buiter te Klazienaveen

Raadsvoorstel Wonen en Ruimte A 6 onderwerp. Verzoek om planschadevergoeding van dhr. D. Buiter te Klazienaveen Raadsvoorstel jaar bijlagenr. commissie(s) categorie/agendanr. 2003 165 Wonen en Ruimte A 6 onderwerp Verzoek om planschadevergoeding van dhr. D. Buiter te Klazienaveen Aan de raad Bij schrijven van 4

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: OOP Parkeren bij bedrijven 2013

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: OOP Parkeren bij bedrijven 2013 Collegevoorstel Inleiding In de regel moeten bedrijven zorgen dat parkeren op eigen terrein plaatsvindt. De afgelopen periode heeft een aantal bedrijven aangegeven in de knel te zitten met hun parkeercapaciteit.

Nadere informatie

Projectinformatie. Haarlemmerliede

Projectinformatie. Haarlemmerliede Projectinformatie Haarlemmerliede VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te koop, kavels gelegen op het businesspark PolanenPark te Haarlemmerliede. PolanenPark is een representatief bedrijventerrein,

Nadere informatie

Te koop: Kavel voor stijlvolle horecalocatie

Te koop: Kavel voor stijlvolle horecalocatie Te koop: Kavel voor stijlvolle horecalocatie Op een unieke locatie, in het centrum van Zeewolde, aan het Wolderwijd, een van de Veluwerandmeren is een kavel beschikbaar aan het open water voor een horecavestiging.

Nadere informatie

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 6 3. Foto s... 8 BIJLAGEN... 10 VERKOOPTEKENING... 11 KAART BERGEN

Nadere informatie

LEEUWENHOEKSTRAAT XL BERKEL & RODENRIJS

LEEUWENHOEKSTRAAT XL BERKEL & RODENRIJS LEEUWENHOEKSTRAAT 7 2652 XL BERKEL & RODENRIJS WONING IN BEDRIJFSPAND MET KANTOORRUIMTE Leeuwenhoekstraat 7, 2652 XL te Berkel & Rodenrijs WONING IN Betreft: Recent gebouwd bedrijfspand (2008) met kantoorruimte,

Nadere informatie

BROCHURE Bouwkavels Schaiksedijk 3 (Riethoven)

BROCHURE Bouwkavels Schaiksedijk 3 (Riethoven) BROCHURE Bouwkavels Schaiksedijk 3 (Riethoven) Twee ruime landelijk gelegen bouwkavels. Kavel A: ca. 1.950 m², vraagprijs 325.000,00 k.k. Kavel B: ca. 2.145 m², vraagprijs 350.000,00 k.k. INLEIDING Te

Nadere informatie

8. Beleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten

8. Beleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten 8. Beleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten Onderwerp Erfpachtbeleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende

Nadere informatie

Zeggeven. Beeldkwaliteitplan

Zeggeven. Beeldkwaliteitplan Zeggeven Beeldkwaliteitplan Colofon Gemeente Enschede Stedelijke Ontwikkeling Afdeling Ontwerp December 2011 2 Ligging De buurt Zeggeven bevindt zich in de wijk Eschmarke, ten zuiden van Glanerbrug en

Nadere informatie

Koopgarant. Wonen Wateringen. Dorpskade 25-27 Postbus 26, 2290 AA Wateringen T 0174 293650 info@wonenwateringen.nl www.wonenwateringen.

Koopgarant. Wonen Wateringen. Dorpskade 25-27 Postbus 26, 2290 AA Wateringen T 0174 293650 info@wonenwateringen.nl www.wonenwateringen. Wonen Wateringen Koopgarant Dorpskade 25-27 Postbus 26, 2290 AA Wateringen T 0174 293650 info@wonenwateringen.nl www.wonenwateringen.nl EIGEN WONING MET KORTING VIA KOOPGARANT Wonen Wateringen Koopgarant

Nadere informatie

TE KOOP Eigen Haard 25, Balk

TE KOOP Eigen Haard 25, Balk TE KOOP PROJECTINFORMATIE Modern kantoorpand beschikbaar aan de Eigen Haard in Balk. Bij de realisatie van het kantoorpand in 2007 is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw

Nadere informatie

Welstandsparagraaf 17 Deventerpoort CONCEPT

Welstandsparagraaf 17 Deventerpoort CONCEPT Welstandsparagraaf 17 Deventerpoort CONCEPT Deventerpoort mogelijke verkaveling ligging deelgebied Programma De bestaande bebouwing kent een variatie van gehuurde, gepachte en eigen panden van ondernemers.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HONDERDLAND FASE 2 HOEK VAN 100 MAASDIJK

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HONDERDLAND FASE 2 HOEK VAN 100 MAASDIJK VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HONDERDLAND FASE 2 HOEK VAN 100 MAASDIJK KOOP ONDERNEMEN OP EEN TOPLOCATIE! Bent u op zoek naar de juiste locatie voor het realiseren of exploiteren van een onderneming?

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. office facility services

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. office facility services Dienstverlening binnenste buiten. office facility services Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Holl. Verkoopbrochure woon-werk kavel Hollandhaven 18 te Bergen op Zoom 1

Holl. Verkoopbrochure woon-werk kavel Hollandhaven 18 te Bergen op Zoom 1 Holl Verkoopbrochure woon-werk kavel Hollandhaven 18 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 4 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 8 KAART BERGEN OP ZOOM... 10

Nadere informatie

Tiel, Hoekwei bouwperceel

Tiel, Hoekwei bouwperceel Tiel, Hoekwei 36-64 bouwperceel OMSCHRIJVING: Op het moderne bedrijvenpark Medel, gelegen aan de Rijksweg A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal, is dit bouwperceel van 7.255 m² beschikbaar. Het perceel is gelegen

Nadere informatie

Schiedamse aanpak biedt basis voor. goede samenwerking

Schiedamse aanpak biedt basis voor. goede samenwerking Schiedamse aanpak biedt basis voor goede samenwerking 1 2 Schiedamse aanpak biedt basis voor goede samenwerking Medio 2019 moet Nieuw-Mathenesse een modern, gemengd bedrijventerrein zijn waarmee de gemeente

Nadere informatie

Datum: 11 februari 2013 Versie definitief. Uitgifteprotocol Bedrijfsgrond Gemeente Oldebroek (2013)

Datum: 11 februari 2013 Versie definitief. Uitgifteprotocol Bedrijfsgrond Gemeente Oldebroek (2013) Datum: 11 februari 2013 Versie definitief Uitgifteprotocol Bedrijfsgrond Gemeente Oldebroek (2013) Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1. Aanleiding... 3 1.2. Randvoorwaarden en uitgangspunten voor het uitgifteprotocol...

Nadere informatie