Lied van het licht. Mensen hebben mooie plannen, maar er gaat zo vaak wat mis Steek een kaars aan die vertelt je, dat Gods toekomst stralend is

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lied van het licht. Mensen hebben mooie plannen, maar er gaat zo vaak wat mis Steek een kaars aan die vertelt je, dat Gods toekomst stralend is"

Transcriptie

1 22 december 2016 jaargang 3-9 Lied van het licht Mensen kijken in het donker naar een wereld vol verdriet Steek een kaars aan die vertelt je Van het licht dat je straks ziet Het wordt anders, het wordt lichter. Het wordt licht, voor jou en mij. En voor iedereen op aarde, het wordt Kerst, God is dichtbij Mensen kijken naar de sterren, maar dat licht is ver en koud Steek een kaars aan die vertelt je van het licht dat van ons houdt Het wordt anders, het wordt lichter. Het wordt licht, voor jou en mij. En voor iedereen op aarde, het wordt Kerst, God is dichtbij Mensen hebben mooie plannen, maar er gaat zo vaak wat mis Steek een kaars aan die vertelt je, dat Gods toekomst stralend is Het wordt anders, het wordt lichter. Het wordt licht, voor jou en mij. En voor iedereen op aarde, het wordt Kerst, God is dichtbij Mensen dromen mooie dromen, van een wereld licht en fijn. Steek een kaars aan die vertelt je, hoe de wereld eens zal zijn Het wordt anders, het wordt lichter. Het wordt licht, voor jou en mij. En voor iedereen op aarde, het wordt Kerst, God is dichtbij Het team van cbs Wereldwijs wenst u en jullie allemaal:

2 Lied van de week Liedjes voor de kerstviering Vertellingen Week 51 In een stal in Betlehem wordt Jezus geboren. Er is licht in de nacht, een lied uit de hemel dat gehoord wordt op de aarde. De herders mogen het met eigen ogen zien. De vertellingen in groep 1 en 2 1. Geboorte van Jezus, engelenzang. 2. Herders als getuigen. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. De geboorte en engelenzang. 2. De herders komen kijken. 3. Hoe klonk de engelenzang? Week 2 Op de achtste dag na zijn geboorte krijgt Jezus zijn naam. Het is de naam die de engel genoemd heeft. God redt betekent het. Al snel blijkt dat Jezus een bijzonder kind is. Simeon en Hanna herkennen hem als de Messias die komen zou. Als twaalfjarige voelt Jezus zich thuis in de tempel, waar hij in gesprek is met de leraren. De vertellingen in groep 1 en 2 1. Simeon en Hanna. 2. De twaalfjarige Jezus. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Een naam voor het kind. 2. In de tempel. 3. Thuis. Jarigen Deze periode zijn de volgende kinderen jarig Jarigen Datum Groep Mirthe Penninga 23 dec. 2B Jesper Schoonhoven 23 dec. 3 Vera Grolleman 26 dec. 6 Jasper Kers 26 dec. 6 Thijmen van Huffelen 28 dec. 4/5 Esther Tessemaker 28 dec. 4 Thomas Kers 30 dec. 8 Maura Stegeman 30 dec. 5 Jasmijn Heijnen 31 dec. 5 Sylvie Tijssen 01 jan. 2A Demián Tijssen 03 jan. 1 Lizz de Jong 04 jan. 2B Mart Peppelenbos 04 jan. 3 Cas Haverkamp 05 jan. 7 Jesse Wijnstok 07 jan. 6/7 Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! Welkom Na de kerstvakantie heten wij Antonio Kassab en Caylin Bekamp van harte welkom op Wereldwijs. Antonio wordt 2 januari en Ceylin wordt 5 januari 4 jaar. Zij komen in groep 1 bij juf Hetty en juf Alice. Wij wensen jullie veel plezier op school!

3 Kerstviering Wat was het een mooie kerstavond woensdagavond 21 december. Eerst met alle kinderen en meesters en juffen in de theaterzaal. We hebben daar gehoord en gezongen over Licht in de nacht. Daarna met z n allen naar buiten waar we, ondanks de miezerregen, warm werden onthaald met lichtjes van alle ouders die daar stonden: geweldig! Licht in de nacht! Mooi om in die sfeer de kerstliederen gezamenlijk te zingen en als afsluiting warme chocolademelk te drinken. Iedereen die er was: bedankt! Hele fijne dagen voor iedereen.

4 Vriendjesregel Eerst even vragen als je wat gaat lenen, dan kan je het pas meenemen. Gevraagd: Schoenendozen Na de kerstvakantie starten we met MI met het thema Romeinen. Voor dit thema hebben we lege schoenendozen nodig. Heeft u nog dozen, wilt u deze dan na de vakantie meegeven naar school? Bij voorbaat dank. Diploma Xtra Cool Vrijdag 16 december was het de 10de les van Xtra Cool voor de groepen 4, 4\5 en 5 De kinderen mochten meedenken hoe deze les invulling zou krijgen door onderdelen van de afgelopen 9 lessen te kiezen. Het was een gezellige les met veel variatie. Masseren was toch wel de meest gekozen activiteit! Aan het einde van elke les kreeg ieder kind zijn welverdiende diploma. Van harte gefeliciteerd en een Coole groet!

5 Boerenkoolfeest voor schooltuinklas Alle leerlingen van groep 7 hebben het afgelopen jaar vanaf maart wekelijks hard gewerkt in de schooltuin aan de Groeneweg in Heerde. Er werd gezaaid, gewied, water gegeven en geoogst. Naast fruit en bloemen werden er vooral veel groenten gekweekt, die mee naar huis werden genomen. De laatste oogst was de boerenkool. Nadat deze geoogst en "afgeritst" was, heeft groenteman van de Belt de zes vuilniszakken vol boerenkool gewassen en gesneden. Zes moeders maakten er daarna heerlijke boerenkoolstamppot van. Gezellig bij de kerstboom in dorpshuis "De Heerd" werd door de hele groep kinderen en de begeleiders van het project heerlijk gesmuld van deze "eigen kweek". Een passende afsluiting van een leerzaam en vooral erg leuk schooltuinseizoen!

6 Verkeersouders Hallo allemaal, Wij zijn Soraya Kabel en Monique Mulder, de nieuwe verkeersouders van Wereldwijs. Soraya is de moeder van Damyan Kabel (groep 8) en Kayleigh Kabel (groep 2a), Monique is de moeder van Nika Tsabauri (groep 2a). Wij vinden het belangrijk dat de kinderen veilig naar en van school kunnen gaan. Na veel gehoord te hebben over onveilige situaties rondom de school, hebben wij besloten om ons in te zetten voor de verkeersveiligheid en daarom verkeersouders te worden. Het probleem is bekend bij de gemeente alleen wordt hier nog te weinig aan gedaan. Hier gaan wij ons de komende tijd mee bezig houden. Het mooiste is om een zogeheten schoolzone aan te vragen en te realiseren, zodat het voor het verkeer rondom de school extra opvalt dat er kinderen oversteken en fietsen. Het gaat nu om de beide kanten van de school, het oversteekpunt met de Markstraat/Veerstraat en Markstraat/Hogepad. En aan de andere kant de Kanaalstraat waar een auto te gast is, waar veelal te hard wordt gereden. Natuurlijk vinden wij het fijn als u met ons meedenkt, dus voor vragen, tips en suggesties mag u ons altijd mailen op het volgende mailadres: verkeersouders.wereldwijs@gmail.com Groetjes Monique en Soraya Gratis tekenles in Heerde Op 18 januari kan iedereen tussen de 8 en 12 jaar bij Cultuurplein Noord Veluwe, centrum voor de kunsten, terecht voor een gratis proefles tekenen. Deze inspirerende workshop duurt 1 uur en is van tot uur. De gratis les is de opmaat naar een leerzame en leuke cursus. We pakken potlood en papier en niet te vergeten de gum. Je gaat in de cursus ook aan de slag met Oost-Indische inkt, een kroontjespen en pastelkrijt. Je leert dingen goed nateken en gebruikt ook zeker je fantasie. De onderwerpen die aan bod komen variëren van een illustratie bij een verhaal maken tot de raarste fantasiefiguren en gewoon hoe je een gezicht of een dier tekent. Vanaf 25 januari zijn er 6 lessen van tot uur. De laatste les valt net na de voorjaarsvakantie. Deelname aan de cursus is niet gratis maar deze kost 41,50 voor 9 uur tekenles. Een goede investering voor leerlingen met een creatieve geest. Deze lessen zijn eveneens op de woensdag middag en zijn van tot uur. Marjolein Verbruggen is een creatieve duizendpoot en staat bij velen op de Veluwe ook bekend als de surprisedokter. Op haar website marjoleinverbruggen.com of haar facebook pagina staan talloze voorbeelden van haar creatieve uitspattingen. Ook is ze erg actief in het onderwijs en weet hoe ze ieder kind op inspirerende wijze kan meenemen. De lessen worden gegeven in de Heerd in Heerde. Deze cursus en andere lessen zoals Movie masters, Druktechnieken, maak je eigen VLOG en recycle timmeren maken onderdeel uit van de serie Kunst, Klieder en techniek. Hierin worden kinderen zowel in de gemeente Heerde als in Epe op creatieve wijze uitgedaagd. Schrijf je kind zo snel mogelijk in via de website of bel met vragen naar Ellis

7 Een zoon voor meester Dennis Meester Dennis, zijn vrouw Ingrid en hun zoon Mart feliciteren wij van harte met de geboorte van hun zoon en broertje Noud. Wij wensen hen veel geluk! Apenkooien met meester Dennis in de kerstvakantie. In de kerstvakantie is er op woensdag 28 december weer een sportieve activiteit in zowel Heerde en Wapenveld. Alle kinderen uit de gemeente Heerde van groep 3 t/m 8 kunnen hier aan deelnemen. We vragen de deelnemers om 1 euro deelname geld maar meer is uiteraard van harte welkom. De opbrengst van het apenkooien gaat dit jaar naar het jeugdsportfonds in Heerde. Alle kinderen in Gelderland moeten kunnen sporten, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders de sportactiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdsportfonds Gelderland bij te springen. Het programma zier er als volgt uit: Woensdag 28 december Rhijnsberg Heerde (Rhijnsburglaan 7a) uur groep 3 t/m 5 en van uur tot groep 6 t/m 8 Sporthal het Olde Veld in Wapenveld uur groep 3 t/m 5 en van uur groep 6 t/m 8 In 2014 zijn we hier mee gestart en kwam zowel omroep Gelderland als BNN en 3FM opnames maken voor radio en tv. Meester Dennis

8 Agenda Rectificatie Het klassentheater van groep 5, 6 en 6/7 is verplaatst naar woensdag 5 april a.s. 23 december Studiedag kinderen hele dag vrij 23 december t/m 6 januari Kerstvakantie 10 en 11 januari Fruit/groentedag 13 januari Fruit/groentedag 17 en 18 januari Fruit/groentedag 18 januari uur gebedsgroep (verzamelen in de hal van De Heerd) 18 januari Klassentheater groep 5, 6 en 6/7 20januari Fruit/groentedag 23 t/m 27 januari Toetsweek 24 en 25 januari Fruit/groentedag 26 januari uur Koffie-ochtend 27 januari Fruit/groentedag 31 januari Fruit/groentedag 01 februari Fruit/groentedag 03 februari Rapport 03 februari Fruit/groentedag 07 februari Vrijwillige 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 Definitieve adviesgesprekken groep 8 ouders en kind 07 en 08 februarie Fruit/groentedag 09 februari Vrijwillige 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 Definitieve adviesgesprekken groep 8 ouders en kind 10 februari Fruit/ggroentedag 13 februari uur Gebedsgroep (verzamelen in de hal van De Heerd) 14 en 15 februari Fruit/groentedag 15 februari Klassentheater groep 1, 2A en 2B 17 februari Fruit/groentedag 23 februari Informatie-avond IEP voor groep 8 23 februari Informatie-avond nieuwe kleuters 27 februari t/m 03 maart Voorjaarsvakantie cbs Wereldwijs Griftstraat VZ Heerde Tel E wereldwijs@stichtingcambium.nl

9

10

11

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen:

Het team van CBS Wereldwijs wenst iedereen: 21 december 2017 jaargang 4-9 Sterren Sterren, sterren in de nacht: fonkelen je tegemoet Kijk ernaar en luister zacht hoe de hemel jou begroet: Kijk omhoog het is een wonder: Elke ster is heel bijzonder

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 12 januari 2017 jaargang 3-10 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

8 december 2016 jaargang 3-8

8 december 2016 jaargang 3-8 8 december 2016 jaargang 3-8 Lied van de week Deze periode oefenen we de liedjes voor de kerstviering. Vertellingen Week 49 De prieser Zacharias krijgt in de tempel een bijzonder bericht: hij zal een zoon

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

26 januari 2017 jaargang 3-11

26 januari 2017 jaargang 3-11 26 januari 2017 jaargang 3-11 Lied van de week Groep Lied 1 De Here zegent jou 2A Liedjes kerk-schooldienst 2B Welkom kindje 3 en 4 Voor uw liefde Heer Jezus 5 t/m 7 Weer of geen weer 8 10.000 reasons

Nadere informatie

1 november 2018 jaargang 5-5

1 november 2018 jaargang 5-5 h 1 november 2018 jaargang 5-5 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 4 Zomaar te gaan 5 t/m 8 Ook voor jou is er een plekje Kind op Maandag Na de zomervakantie zijn we vol enthousiasme aan onze nieuwe methode

Nadere informatie

23 november 2017 jaargang 4-7

23 november 2017 jaargang 4-7 23 november 2017 jaargang 4-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3A Jozef zoekt zijn grote broers 3B t/m 5 Jozef had een jas 5/6 Hij alleen 6 t/m 8 Volg het spoor Vertellingen Week 48 Deze week beginnen

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

13 december 2018 jaargang 5-8

13 december 2018 jaargang 5-8 h 13 december 2018 jaargang 5-8 Lied van de week We oefenen liedjes voor de kerstviering. Kind op Maandag Week 51 De keizer houdt een volkstelling: Alle mensen in zijn land moeten geteld worden. Precies

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 21-12-2016 nummer 15 Agenda Do 22 december Kerstviering start 18.30 uur Bij slecht weer start: gr. 1 t/m 4 17.30 uur en gr. 5 t/m 8 18.30 uur Vr

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

03 maart 2016 jaargang 2-15

03 maart 2016 jaargang 2-15 03 maart 2016 jaargang 2-15 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 10 Zeven is voldoende maar niet altijd. Vergeven doe je als het moet zeventig

Nadere informatie

21 september 2017 jaargang 4-3

21 september 2017 jaargang 4-3 21 september 2017 jaargang 4-3 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Hé, wil jij mijn vriendje zijn?! 3A Alles wat je droomt. 3B en 4 Ik ben voor jou een nieuwe naam. 5A Er is iets heel speciaals aan jou!

Nadere informatie

23 september 2015 jaargang 2-3

23 september 2015 jaargang 2-3 23 september 2015 jaargang 2-3 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Mijn God is zo groot 3B/4A Mijn God is zo groot 4B Mijn God is zo groot

Nadere informatie

10 december 2015 jaargang 2-8. Lied van de week Deze periode oefenen we de liedjes voor de kerstviering.

10 december 2015 jaargang 2-8. Lied van de week Deze periode oefenen we de liedjes voor de kerstviering. 10 december 2015 jaargang 2-8 Lied van de week Deze periode oefenen we de liedjes voor de kerstviering. Vertellingen Week 51 Josef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus,

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

25 januari 2018 jaargang 4-11

25 januari 2018 jaargang 4-11 25 januari 2018 jaargang 4-11 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Vier mannen en een zieke vriend. 3A Bouw je leven op de rots. 3B Jezus die langs het water liep, 4 Liedjes kerk/schooldienst 5 t/m 6B God

Nadere informatie

5 oktober 2017 jaargang 4-4

5 oktober 2017 jaargang 4-4 5 oktober 2017 jaargang 4-4 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Soms zou ik willen vliegen 3A t/m 4 Onder boven voor en achter 5A Laat mij leven met vertrouwen 5B t/m 6B Het spookt 7A t/m 8B Monsters in

Nadere informatie

26 oktober 2017 jaargang 4-5

26 oktober 2017 jaargang 4-5 26 oktober 2017 jaargang 4-5 Woensdag 1 november Dankdag Op woensdag 1 november wordt er in veel kerken aandacht besteed aan de oogst die dit jaar weer van het land is gekomen en het eten en drinken dat

Nadere informatie

4 februari 2016 jaargang 2-13

4 februari 2016 jaargang 2-13 4 februari 2016 jaargang 2-13 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Mama zegt: je bent een beetje ziek 2 Ben je groot of ben je klein 3A t/m 4B Adonia speelt de baas 5A t/m 6B Een plek

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

8 maart 2018 jaargang 4-14

8 maart 2018 jaargang 4-14 8 maart 2018 jaargang 4-14 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 11 Op de berg gebeuren bijzondere dingen. Jezus ontmoet Mozes en Elia. Een stem

Nadere informatie

10 november 2016 jaargang 3-6

10 november 2016 jaargang 3-6 10 november 2016 jaargang 3-6 Lied van de week Groep lied 1 Hé, luister mee naar een nieuw verhaal. 2A en 2B Ik vind het fijn om jou te helpen. 3 t/m 8 Geven maakt je rijk. Vertellingen Week 45 Koning

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

22 februari 2018 jaargang 4-13

22 februari 2018 jaargang 4-13 22 februari 2018 jaargang 4-13 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Je hoeft niet bang te zijn. 3 t/m 6 Jezus wijst de weg naar Pasen 7 en 8 Ik ben dankbaar Vertellingen Week 10 De leerlingen van Jezus weten

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Special Heroes We laten een kind! Even voorstellen Schoolfruit Verkeer Sinterklaas Kerst Oproepje Verjaardagen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s) Het jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 5 december 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Glazen potten! Wennen / starten Letter P Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: boekentip Bijlage: Jarig! Voor alle

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Scheepspraet. nr.5 13 december Kalender. Jarigen. Godsdienstonderwijs. Allen (alvast) van harte gefeliciteerd!!!

Scheepspraet. nr.5 13 december Kalender. Jarigen. Godsdienstonderwijs. Allen (alvast) van harte gefeliciteerd!!! Scheepspraet nr.5 13 december 2018 Kalender Week 51 17 t/m 21 december Wo. 19 Kerstviering in de kerk Vr. 21 s Middags groep 5-8 vrij Week 52 week 1 Kerstvakantie Week 2 7 t/m 11 januari Ma. 7 Luizencontrole

Nadere informatie

18 februari 2016 jaargang 2-14

18 februari 2016 jaargang 2-14 18 februari 2016 jaargang 2-14 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 8B Liedjes kerk-schooldienst Lied van deze week 1A/1B Mama ik ben een beetje ziek 2 Je hoeft niet bang te zijn 3A t/m 4B

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

9 maart 2017 jaargang 3-14

9 maart 2017 jaargang 3-14 9 maart 2017 jaargang 3-14 Lied van de week Groep Lied van de week 1 t/m 2B Weet je dat de lente komt 3 t/m 8 Elke stap Vertellingen Week 11 Als Jezus op een hoge berg is, verandert hij en begint te stralen.

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week

19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week 19 februari 2015 Jaargang 1-7 Lied van de week Lied van vorige week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Kerstviering Lichtjestocht

Kerstviering Lichtjestocht Nieuwsbrief 8 2 december 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering 1 Agenda 1 MijnSchool 2 Ziekmeldingen 2 Fietsen (1) 2 Fietsen (2) 2 Jarigen 3 Rapporten 3 Kind op Maandag 4 Bijlage: Folder Concordia

Nadere informatie

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer:

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Schooljaar 2016-2017 Weeknieuws Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Week 51: Alweer een kalenderjaar voorbij. Terugkijkend op het jaar 2016 heeft de Anne Frankschool Plus naast het regulier onderwijs

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

t Pakkertje Algemeen nieuws 21-dec-18 Seinen De Telgte dec-18 Ter Horst Osseweide dec-18 Niet i.v.m. kerst en oud en nieuw

t Pakkertje Algemeen nieuws 21-dec-18 Seinen De Telgte dec-18 Ter Horst Osseweide dec-18 Niet i.v.m. kerst en oud en nieuw Week 52,1, 2. 2 4 december 4 januari 20 18 Jaargang 3, nummer 15 Nieuwsbrief van cbs De Akker Goudenregenstraat 75 77 83 AB G ramsbergen Telefoon: 05 24 56 136 7 E-mail: deakker@akkergramsbergen.nl Algemeen

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 1: 31 Augustus 2017 Agenda SEPTEMBER 11 t/m 22 Op voeten en Fietsen 11 Infoavond Gr 1 t/m 8 15 Groep 2 VRIJ 19

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST 2018 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2018 Aanvang: 19.00 uur Predikant: ds. Aarnoud van der Deijl Organist: Arjen Noordzij

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Welkom Lied: Dank je voor dit warme licht (kaarsen worden aangestoken door Youri) 1. Eerste kaars, wat wil jij zeggen als je branden gaat? Zie jij in je mooiste

Nadere informatie

23 maart 2017 jaargang 3-15

23 maart 2017 jaargang 3-15 23 maart 2017 jaargang 3-15 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de paasviering. Vertellingen Week 13 Sommige dingen zijn zo waardevol dat je ze niet kwijt wilt raken. Deze week

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Lucas 2:15-20 Hij is het echt!

Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Kerst: Gods Zoon komt op aarde. Maar Gods Zoon blijkt een heel gewone baby. Is hij het wel echt? Door de herders geeft God een bevestiging: ja, hij is het! Aanbid hem met

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KINDERNEVENDIENST PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN ZONDAG 24 DECEMBER 2017 2 Lied: Brandend kaarsje 1. Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017 Nieuwsbrief 7 8 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Morgen begint de eerste lege bladzijde van een boek met 365 bladzijden. Schrijf een goed boek! Een jaar van onbeschreven

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Maandag 8 t/m vrijdag 12 januari 2018

Maandag 8 t/m vrijdag 12 januari 2018 Maandag 8 t/m vrijdag 12 januari 2018 > Agenda > Verjaardagen van onze leerlingen > Foto s kerstviering en kerstdiner > Rooster vanaf januari 2018 > Luizencontrole na vakantie(s) > Kerst en nieuwjaarsgroet

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Nieuwe leerlingen Leerling naar een andere school Gymnastiek Verhuizing Schoolfruit Verjaardagen januari Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie