DIRIS N. Systeem voor de analyse van elektrische netten DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DIRIS N. Systeem voor de analyse van elektrische netten DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR"

Transcriptie

1 DIRIS N Systeem voor de analyse van elektrische netten VOOR DE CONTROLE VAN DE KWALITEIT van uw installaties DE REFERENTIE IN EETAPPARATUUR

2 DIRIS A20 Waarom controleren we de energiekwaliteit? Om na te gaan of de door de leverancier beloofde kwaliteit van het net is bereikt De continuïteit van het proces bewaren De elektriciteitsrekening te verlagen en boetes te voorkomen (netvervuiling) De installatie optimaliseren Een vereenvoudigde installatie De DIRIS N, D en O werden als concept bedacht om zo dicht mogelijk geplaatst te worden bij de functie en de installatie, om op die manier de bekabeling tot een minimum te herleiden. Er is alleen een standaard RJ45 kabel nodig om het display DIRIS D600 te verbinden. In dezelfde context wordt de voeding van de bijkomende modules DIRIS O direct afgenomen via de communicatiebus, een bijkomende bekabeling is bijgevolg overbodig. DIRIS 760 A Een snelle inbedrijfstelling Een volledige aanbieding voor het meten van uw energierendement Selecteer uw net en uw TI-rapport en bevestig: de DIRIS N is operationeel! De analysator wordt geconfigureerd met standaard meetparameters wat het in bedrijf stellen vereenvoudigt. Controle van de goede verbinding Connection control 27/02/ :27 ACCEPT. VALID. van de TI's, beschikbaarheid van een metrologisch rapport, usb-poort zijn andere basisfuncties die standaard op de DIRIS N beschikbaar zijn. CORRECT. PHOTO DIRIS 844 A GB Een vereenvoudigd gebruik De nieuwe oplossingen DIRIS & COUNTIS werden aangepast aan de noden van industriële en tertiaire omgevingen: energietelling, bewaking en analyse van de kwaliteit van de elektrische netten. De nieuwe norm IEC is de aangescherpte referentie voor meettoestellen (PD). De DIRIS -oplossingen voldoen aan de eisen van IEC , de garantie voor een hoog prestatieniveau. DIRIS N analyse DIRIS A beheer COUNTIS E meting DIRIS D I V F P PF E ENERGIE- OPTIALISATIE ENERGIE- DIAGNOSE ENERGIE- RENDEENT DIRIS 792 A NL GAE 115 A GB Een kleuren LCD display DIRIS D verleent de gebruiker eenvoudig toegang tot alle parameters van zijn installatie. Hij geeft toegang tot de digitale waarden en daarenboven ook tot de grafische weergaves. De DIRIS N bieden de mogelijkheid om het geheel van de gegevens uit het intern geheugen op te slaan op een USB sleutel Een nauwkeurige meting Optimale berekeningsfuncties en een sampling in de orde van een microseconde zorgen voor een zeer nauwkeurige meting: Spanningen en stromen in klasse 0,1 Actieve energie in klasse 0,2 Harmonischen in klasse 1 DIRIS 759 A GB 1. Kleurenscherm met hoge resolutie 2. Rechtstreekse toegangsknoppen naar alle parameters 3. De bediening via draaikiezer 4. Usb-poort voor het downloaden en updaten van de interne software I1 I2 I3 In U12 U23 U31 F ulti-display of instantaneous measurements 18/02/ : A A A A V V V Hz AVG P1 P2 P3 P Q1 Q2 Q3 Q kvar kvar kvar kvar S1 S2 S3 S FP1 FP2 FP3 FP kva kva kva kva STOP DIRIS 841 B GB

3 DIRIS N DE REFERENTIE IN EETAPPARATUUR Net zo eenvoudig als een DIRIS en net zo krachtig als een netanalysator De multifunctionele oplossing van de netanalysator DIRIS N combineert de eenvoud van het in werking stellen en exploiteren van de meetcentrale DIRIS A met de berekeningen en nauwkeurige metingen van de beste netanalysatoren op de markt. GAE 114 A GB Tellen DIRIS N laat een toewijzing toe van verschillende soorten verbruiken (belastingscurves). Bewaken DIRIS N verzekert de bewaking van het geheel van parameters om impact te hebben op de kwaliteit van de elektrische energie (geleverd of verbruikt). Controleren en bedienen Geassocieerd met zijn optionele digitale of analoge in- en uitgangen laat de, DIRIS N de integratie en de visualisatie toe van alle types informatie. Het is eveneens mogelijk om controle/bedieningsfuncties te realiseren Analyseren De DIRIS N verzekert de registratie van gebeurtenissen en hun golfvormen in geval van storing of faling. Hij stelt eveneens een volledige diagnose van de kwaliteit van de geleverde elektriciteit ter beschikking van de gebruiker (rapport EN50160). Communiceren DIRIS N connecteert zich onderling met andere uitrustingen en wisselt informatie uit (supervisie, gebouwenbeheer, ) via RS485, Ethernet of USB.

4 Een moduleerbaar en open systeem Het systeem DIRIS N is opgebouwd uit drie "fundamentele bouwstenen": opsporing en beheer van gegevens DIRIS N300/N600, grafisch kleurendisplay: DIRIS D600, op afstand plaatsbare modules in- en uitgangen: DIRIS O. Deze bouwstenen zijn onderling te combineren, waardoor talrijke configuraties mogelijk zijn en ze perfect aan uw toepassing en omgeving aan te passen zijn. De DIRIS N fungeren ook als verbinding tussen de communicerende producten in RS485 odbus (bijv. DIRIS A of COUNTIS Ci) en een Ethernet netwerk om de informatie te centraliseren. RS485 DIRIS A COUNTIS Ci COUNTIS E DIRIS D600 DIRIS N Socomec Bus DIRIS O Supervision Software Ethernet Andere DIRIS D PLC DIRIS N toestellen DIRIS 843 A FL Het gamma DIRIS N300 en N600: het "hart" van het analysesysteem odule voor het ophalen, beheren en opslaan van gegevens Communicatiepoort Ethernet, USB en RS485 Beheer I/O-modules op afstand DIRIS O ontage op DIN rail of plaat DIRIS 754 A DIRIS D: het grafisch display, ergonomisch en op afstand te plaatsen Kleurenscherm met hoge resolutie Lokale visualisatie of op afstand van de functies van één of meerder DIRIS N300/N600 door middel van specifieke menu s Weergave van de verbruiken Controle van de kwaliteit van de energie Opvolging van events en alarmen DIRIS 762 A GB - DIRIS 763 A DIRIS N300 multifunctionele analysator DIRIS N600 kwaliteitsmeter Geëvolueerde multimeting Historiek van meetwaarden Harmonischen onitoring Belastingscurve Dips / Onderbrekingen / Overspanningen Onstabiliteit Vectorieel diagram Controle en bediening (opties) eting van subharmonischen Analyse van overgangstoestanden Flicker EN50160 rapport DIRIS O: voor een uitgebreide waaier aan functies van controle en bediening odules ingangen/uitgangen et communicatie DIRIS N via een SOCOEC-bus Digitale en analoge ingangen/uitgangen ax. 31 modules per DIRIS N Verwerving en centralisatie van informatie afkomstig van de sensoren (temperatuur, druk, enz.), van tellers (water, lucht, enz.), van schakelaars of magneetschakelaars Besturing van bedieningsorganen (ontlasting, alarm) Programmering van logische functies (AND, OR, enz.) DIRIS 755 A Een geassocieerd aanbod diensten SOCOEC stelt voor u te begeleiden in de analyse en de expertise van uw installatie. DIRIS 383 A Verschillende oplossingen kunnen worden voorgesteld om uw verwachtingen zo goed mogelijk in te vullen. De opvolging vanop afstand van uw installatie door specialisten in de analyse van de netkwaliteit geeft u de mogelijkheid om ten allen tijde toegang te hebben tot een betrouwbare audit van uw installatie. Een audit van de installatie op geregelde tijdstippen kan u eveneens de noodzakelijke expertise voortbrengen in bepaalde omstandigheden. Opleiding en ondersteuning bij het inbedrijfstellen zijn eveneens mogelijk.

5 De software De netanalysator DIRIS N300/N600 wordt standaard geleverd met een softwarepakket waarmee alle functies op afstand gebruikt kunnen worden. Deze softwaretools zijn gebruiksvriendelijk, intuïtief en verzorgen de functies: Configuratie voor een eenvoudige en snelle instelling van parameters et de configurator kunnen snel de parameters van de instelling van de netanalysator gewijzigd en aangepast worden. De volgende parameters zijn beschikbaar: Netten Gebeurtenissen Balansdrempels EN50160 Tarieftellers Historieken en belastingscurves Controle-/bedieningsfuncties gekoppeld met op afstand geplaatste DIRIS O modules DIRIS 786 B 1 GB CAT DIRIS 787 B 1 GB CAT et een onderhoudsfunctie kan de verbinding en werking van de DIRIS N gecontroleerd worden na hun configuratie. Visualisatie om uw installatie in real time op afstand te controleren Deze software reproduceert exact de schermen van de DIRIS D600 op de PC. Elke gebruiker kan dus toegang krijgen tot alle gegevens om tijd te winnen en voor een betere leesbaarheid: eetwaarden Energie Gebeurtenissen Parameters van de kwaliteit Diagnose Configuratie De communicatie tussen de PC en de verschillende DIRIS N gebeurt via Ethernet Een gelijktijdige weergave van meerdere DIRIS N is mogelijk. Current waveforms 15/04/ :52 V V kv 100 V kv 50 V kv 0 F 57,13 Hz /04/ :51: ms INST AVG STOP TRACE HISTO SAVE 20/02/ :57 Fresnel diagram V/div I2 240 I3 STOP 114 A/div I1 0 In V1 = V I1 = A V2 = V I2 = A V3 = V I3 = A Vn = In = V 9400 A FP1= 0,885 FP2= 0,791 FP3= 0,774 P1= P2= P3= /02/ :57:28 SAVE DIRIS 782 A GB DIRIS 784 A GB load curve 20/02/ : Q Frequency Voltage variation Flicker Hz Active power EN50160 report 18/02/ :18 ain signalling voltage trace Voltage unbalance Voltage harmonics VAR. V P 690, /02/ :47:05 0 Page 12/ H INST. AVG REFRESH HISTO. SAVE HAR. V REFRESH SAVE DIRIS 783 A GB DIRIS 785 A GB Bewerking om de gegevens van de kwaliteitsmeting te analyseren et deze software kunnen de gegevens van de kwaliteitsmeting van de DIRIS N300/N600 bewerkt worden om het rendement van uw elektrische installatie te verbeteren. Hij geeft toegang tot de functies: Indeling van de dips, onderbrekingen en overspanningen (Tabel Disdip) Automatische EN50160 balansen (spanningen, frequenties, harmonischen, flicker ) Opsporing van steekproeven buiten de norm Lijst van de EN50160 evenementen met datum en tijdstip (onderbrekingen, pieken, dips, enz.) DIRIS 837 A 1 GB CAT DIRIS 840 A 1 CAT DIRIS 839 A 1 CAT et de applicatie kunnen de balansen opgemaakt worden in de door de gebruiker persoonlijk ingestelde periodes. et het tijdelijke visualisatiescherm is een snelle toegang tot de informatie van de gewenste periode mogelijk.

6 De karakteristieken Basismodules Display Optionele modules PRODUCT DIRIS N300 DIRIS N600 DIRIS D600 DIRIS O DIRIS O DIRIS O ETINGEN Netten Driefasig zonder Nulleider of met Nulleider LS en HS Aantal stroomtransformatoren 3 of 4 Categorie van de meting cat III 600 V Klasse van de meetmethode A, behalve voor de tijdelijke toekenning Sampling rate voor meetwaarden 10,24 khz (Nominale frequentie) Sampling rate voor transiënten 1 Hz oftewel 1μs NOREN EN CERTIFICATEN Productnorm IEC Actieve energie IEC klasse 0,2s Reactieve energie IEC klasse 2 eetmethode van harmonischen en IEC subharmonischen eetmethode van flicker IEC eetmethode van de kwaliteit van de voeding IEC Karakteristieken van de geleverde spanning door EN50160 de distributienetbeheerder HULPVOEDING Voeding VAC (50 / 60 Hz) (+ /-10%) en VDC (+/- 10 %) NAUWKEURIGHEID Stromen Klasse 0,1 (0,1 In tot 2 In) Spanning Klasse 0, VAC Klasse 0,02 (Fn + /-15%) Actief vermogen Klasse 0,2 (5% In tot 2 In) Actieve energie Klasse 0,2 (5% In tot 2 In) 4 ingangen / 2 uitgangen digitaal 2 analoge ingangen 0 / 4-20 ma 2 analoge uitgangen 0 / 4-20 ma Referenties BEHUIZING Verbruik 50 W 10 W 1,5 W 1,3 W 2,5 W Type modulair - modulair Aantal modules 16-4 Afmetingen B x H x D 287 x 123 x 67,5 151 x 146 x x 148 x 65 Uitsnijding x Trillingen conform IEC conform IEC conform IEC Beschermingsgraad IP 40 (neus), IP 20 (behuizing) IP 52 IP 40 (neus), IP 20 (behuizing) Gewicht gr 600 gr 200 gr 210 gr 220 gr h OOfdKAntOOR GROEP SOCOEC N.V. kapitaal R.C.S. Strasbourg B B.P , rue de Westhouse F Benfeld Cedex - FRANKRIJK Niet contractueel document. 2011, Socomec NV. Alle Eigendomsrechten. ILIEU aximale bedrijfstemperatuur C aximale opslagtemperatuur C Vochtigheid 0 +70% RH STROOINGANGEN Aantal ingangen 3 Fasen + Nulleider Nominale stroom 5 A Stroomtransformatoren (primaire/secundaire) A / 5 en 1 A SPANNINGSINGANGEN Aantal ingangen 3 Fasen + Nulleider + Aarding Nominale spanning 346 VAC (fase/nulleider) tot 600 VAC (fase/fase) Stroomtransformator spanning Primaire max: 630 kvac COUNICATIE Ethernet odbus TCP of eigen uitlezing RS 485 Jbus/odbus RTU USB-poort Display D600 + N300/600 De nauwkeurigheidsklasse van stroomtransformatoren is een belangrijk element om een nauwkeurige meting te garanderen. Daarom biedt SOCOEC u een compleet gamma van TI's van klasse 0,2s bijzonder geschikt voor de DIRIS N. I ntern A t IOn ALE VERKOOp A fdelin G SOCOEC 1, rue de Westhouse - B.P F Benfeld Cedex - FRANKRIJK Tel. +33 (0) Fax +33 (0) info.scp.isd@socomec.com Réf. DOC /12 - Photo : artin Bernhart - Réalisation: SOCOEC - Gyss Imprimeur Obernai - Uit respect voor het milieu, werd dit document afgeprint op PEFC papier (Programme for the Endorsement of Forest Certification) - COUV 161 A GB VESTIGINGEN IN FRANKRIJK

DIRIS N. Systeem voor de analyse van elektrische netten DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR

DIRIS N. Systeem voor de analyse van elektrische netten DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR Systeem voor de analyse van elektrische netten VOOR DE CONTROLE VAN DE KWALITEIT van uw installaties DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR Systeem DIRIS de referentie in meetapparatuur Waarom controleren we

Nadere informatie

DIRIS N300/N600 Netanalysator Analyse van de energiekwaliteit en het net

DIRIS N300/N600 Netanalysator Analyse van de energiekwaliteit en het net Meting en energiebeheer Functie DIRIS_755_a_1_cat DIRIS_762_a_1_fr_cat De DIRIS N300 en N600 zijn multifunctionele netanalysatoren die de meetwaarden en de schadelijke gebeurtenissen op de elektrische

Nadere informatie

Enkelfasig en driefasig modulair omschakelsysteem van 40 tot 160 A

Enkelfasig en driefasig modulair omschakelsysteem van 40 tot 160 A NIEUW en driefasig modulair omschakelsysteem van 40 tot 160 A SWITCH TO INNOVATION SOCOMEC: de intelligente omschakeling SOCOMEC, de referentie in het domein van bron omschakeling van grote vermogens,

Nadere informatie

DIRIS Digiware D en C Interfaces voor besturing en voeding

DIRIS Digiware D en C Interfaces voor besturing en voeding Multicircuit meten en meting diris-dw_006_a_cat diris-dw_005_a_cat De oplossing voor > Industrie > Gebouwen > Infrastructuur > Datacenters DIRIS D-40/D-50/D-70 Centralisatie en weergave van gegevens Centralisatie

Nadere informatie

Pack RETROFIT Meters en meetcentrales voor bestaande installaties pack toestellen + stroomtransformatoren

Pack RETROFIT Meters en meetcentrales voor bestaande installaties pack toestellen + stroomtransformatoren De oplossing voor Meting en energiebeheer refit_002_a_1_cat refit_005_a_1_cat refit_010_a_1_cat > Industrie > Infrastructuur > Datacenter COUNTIS E44R DIRIS A40R TC0 36 400 A Bestaande sites werden niet

Nadere informatie

DIRIS. De multifunctionele netanalysator voor HET beheer VAN UW ELEKTRISCHE NETTEN DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR

DIRIS. De multifunctionele netanalysator voor HET beheer VAN UW ELEKTRISCHE NETTEN DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR DIRIS A De multifunctionele netanalysator voor HET beheer VAN UW ELEKTRISCHE NETTEN DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR DIRIS Systeem: de referentie De meting is de cruciale schakel bij de opstart van een

Nadere informatie

RETROFIT- lijn. Energiemeting voor uw bestaande installaties

RETROFIT- lijn. Energiemeting voor uw bestaande installaties RETROFIT- lijn Energiemeting voor uw bestaande installaties Verlaag uw energiefacturen ongeacht de integratiebeperkingen De energietelling en meting zijn de eerste vereisten voor het verminderen van het

Nadere informatie

Retrofit lijn. Voor de energiediagnose van uw bestaande installaties DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR

Retrofit lijn. Voor de energiediagnose van uw bestaande installaties DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR Retrofit lijn Voor de energiediagnose van uw bestaande installaties DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR De oplossing voor uw behoeften van energiemeting SOCOMEC is een onafhankelijke, industriële groep, gespecialiseerd

Nadere informatie

ELEKTRONISCHE KWH-TELLERS MET MID IJKING ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE KABEL DATA VERLICHTING

ELEKTRONISCHE KWH-TELLERS MET MID IJKING ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE KABEL DATA VERLICHTING MET MID IJKING ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE KABEL DATA VERLICHTING 2 Elektriciteitstellers - algemene informatie INFO SCHRACK De Europese MID (Measuring Instruments Directive) Meetinstrumenten

Nadere informatie

iem3000 energiemeters

iem3000 energiemeters De PowerLogic iem3000 serie energiemeters iedt een zuinig, competitief gamma energiemeters gemonteerd op een DIN-Rail, ideaal voor toepassingen van doorfacturatie en kostentoewijzing. In cominatie met

Nadere informatie

Gebruikshandleiding V2.6. SDM120-Modbus. Enkelfase multifunctionele DIN-rail meter

Gebruikshandleiding V2.6. SDM120-Modbus. Enkelfase multifunctionele DIN-rail meter SDM120-Modbus Enkelfase multifunctionele DIN-rail meter Meet kwh, Kvarh, KW, Kvar, KVA, PF, Hz, dmd, V, A, etc. Bidirectionele meting, import en export Twee pulsuitgangen RS485 Modbus DIN-railmontage 17,5

Nadere informatie

Gebruikshandleiding V1.9. SDM220-Modbus. Enkelfase twee module DIN-rail meter

Gebruikshandleiding V1.9. SDM220-Modbus. Enkelfase twee module DIN-rail meter SDM220-Modbus Enkelfase twee module DIN-rail meter Meet kwh, Kvarh, KW, Kvar, KVA, PF, Hz, dmd, V, A, etc. Bidirectionele meting, import en export Twee pulsuitgangen RS485 Modbus DIN-railmontage 35 mm

Nadere informatie

DIRIS A60 Multifunctionele meetcentrale - PMD energiemonitoring en gebeurtenissen - formaat 96x96 mm

DIRIS A60 Multifunctionele meetcentrale - PMD energiemonitoring en gebeurtenissen - formaat 96x96 mm Meting en monovertrek analyse Afbeeldingen Ethernet diris_826_b fl_cat De oplossing voor > Industrie > Infrastructuur > Data center DIRIS A40 DIRIS A40 DIRIS A40 Functie VERTELIS VISION software De is

Nadere informatie

v 5 alarmen met tijdsregistratie v kwh-pulsuitgang b PM3250

v 5 alarmen met tijdsregistratie v kwh-pulsuitgang b PM3250 Deze PowerLogic meetcentrale bevat van basis tot geavanceerde meetcapaciteiten. Dankzij het compacte formaat en de montage op DIN-Rail, maakt de PM3200 de bewaking van aankomsten en vertrekken in kleine

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Driefasige harmonische analyser PCE-GPA 62 Netwerk analyser / vermogensmeter en energiemeter (real-time) met data logging, grafisch scherm, interface voor PC en software De driefasige harmonische analyser

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: 3-in-1 harmonische analyser PCE-GPA 62 Netwerk analyser / vermogensmeter en energiemeter (real-time) met data logging, grafisch scherm, interface voor PC en software De 3-in-1 harmonische analyser PCE-GPA

Nadere informatie

Stroommeter PCE fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software

Stroommeter PCE fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software Stroommeter PCE-830 3-fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software De stroommeter PCE-830 (Power and Harmonics Analyzer) wordt gebruikt voor de één- tot

Nadere informatie

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32.

- Indicatie batterij status - Het LCD scherm van de multimeter heeft achtergrondverlichting en staafdiagram - Multimeter met intern geheugen (32. Handheld Multimeter PCE-DM 22 Handmatige TRUE RMS data logger multimeter met meerdere meetfuncties, geheugen / data logger, RS-232 interface en software standaarden: IEC 1010 1000 V CAT III Deze handmatige

Nadere informatie

COUNTIS E. Voor de energiediagnose van uw installaties DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR

COUNTIS E. Voor de energiediagnose van uw installaties DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR COUNTIS E Voor de energiediagnose van uw installaties DE REFERENTIE IN MEETAPPARATUUR De oplossing voor uw behoeften van energiemeting SOCOMEC is een onafhankelijke, industriële groep, gespecialiseerd

Nadere informatie

EM4000. Universele meetwaarde omvormer

EM4000. Universele meetwaarde omvormer Universele meetwaarde omvormer EM4000 Compacte behuizing Hoge nauwkeurigheid Volledig galvanische scheiding MODbus (RS232/RS485) 3 Analoge + 1 Puls uitgang Directe spanning ingang tot 690V 48 uurs service

Nadere informatie

Omschakelsysteem VAN 125 TOT 3200 a SWITCH TO INNOVATION

Omschakelsysteem VAN 125 TOT 3200 a SWITCH TO INNOVATION Omschakelsysteem VAN 125 TOT 3200 a SWITCH TO INNOVATION Socomec: pionier in de omschakeling via lastschakelaars Scheiding, onderbreking, bediening Sedert 1922 profileert Socomec zich als erkende expert

Nadere informatie

Fluke 170-serie True-RMS digitale multimeters

Fluke 170-serie True-RMS digitale multimeters TECHNISCHE GEGEVENS Fluke 170-serie True-RMS digitale multimeters De DMM's van de Fluke-serie 170 zijn de industriële instrument voor het lokaliseren van storingen in elektrische en elektronische systemen

Nadere informatie

COUNTIS E. Actieve en reactieve energiemeters en impulsverzamelaars voor meerdere nutsvoorzieningen

COUNTIS E. Actieve en reactieve energiemeters en impulsverzamelaars voor meerdere nutsvoorzieningen COUNTIS E Actieve en reactieve energiemeters en impulsverzamelaars voor meerdere nutsvoorzieningen Energiemeters voor zichtbare besparingen Als eerste stap naar energiebesparing kunnen energiemeters zo

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-VA Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS)

Productinformatie. ORION-VA Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS) Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com Klimaatcomputer met centrale regelingen (IRIS) Klimaatcomputer

Nadere informatie

RESYS. Het differentieelrelais type A

RESYS. Het differentieelrelais type A RESYS Het differentieelrelais type A De differentieelbeveiliging > De beveiliging van mens en materiaal Elke installatie die gevoed wordt door een elektrische energiebron vormt bij een eventuele isolatiefout

Nadere informatie

Ruimtetemperatuur voelers MODBUS, SHT-A1-MB(-LCD) Ruimte MODBUS. Omschrijving

Ruimtetemperatuur voelers MODBUS, SHT-A1-MB(-LCD) Ruimte MODBUS. Omschrijving Ruimtetemperatuur voelers MODBUS, SHT-A1-MB(-LCD) Meting van de ruimte T en relatieve vochtigheid (rh) Voedingsspanning : AC/DC 24 Volt Bus interface : MODBUS RTU (RS45) Uitgangssignaal T : proportioneel

Nadere informatie

DIRIS Digiware. Meting multi-vertrek. Functie. Voordelen. Systeem voor meting en bewaking van de electrische installatie.

DIRIS Digiware. Meting multi-vertrek. Functie. Voordelen. Systeem voor meting en bewaking van de electrische installatie. Meting multi-vertrek new diris-dw_006_a_cat diris-dw_005_a_cat diris-dw_004_a_cat De oplossing voor > ndustrie > Dienstverlening > nfrastructuur > Publieke sector Configuratie met EasyConfig, zie pagina

Nadere informatie

ATyS Gemotoriseerde en automatische bronomschakelaars van 125 tot 3200 A

ATyS Gemotoriseerde en automatische bronomschakelaars van 125 tot 3200 A ATyS Gemotoriseerde en automatische bronomschakelaars van 125 tot 3200 A Een omschakeling in alle veiligheid, voor eender welke toepassing Het ontwerp van de producten van de ATyS familie, gebaseerd op

Nadere informatie

Meten is weten de eerste stap naar een duurzame oplossing

Meten is weten de eerste stap naar een duurzame oplossing Meten is weten de eerste stap naar een duurzame oplossing Deelcatalogus EMDX 3 universele energiemeters Meten, verrekenen en visualiseren Alles onder controle met de nieuwe meetapparatuur Installatie van

Nadere informatie

DIRIS A40/A41 RS485 PROFIBUS DP COM. Gebruiksaanwijzing. PROFIBUS Certificatie ON 1

DIRIS A40/A41 RS485 PROFIBUS DP COM. Gebruiksaanwijzing. PROFIBUS Certificatie ON 1 DIRIS A40/A41 RS485 PROFIBUS DP Gebruiksaanwijzing F GB D I NL E P ON 1 COM PROFIBUS Certificatie 2 SOCOMEC - Réf. : 876 786 A NL NL Inhoud VOORAFGAANDE HANDELINGEN 4 ALGEMENE INFORMATIE 4 INSTALLERING

Nadere informatie

Productinformatie. ORION-VS Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS)

Productinformatie. ORION-VS Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS) Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com Klimaatcomputer met centrale regelingen (SIRIUS) Klimaatcomputer

Nadere informatie

DIRIS A40/A41 RS485 PROFIBUS DP. Gebruiksaanwijzing F GB D I NL E P. SOCOMEC GROUP switching PROTECTION & ups

DIRIS A40/A41 RS485 PROFIBUS DP. Gebruiksaanwijzing F GB D I NL E P. SOCOMEC GROUP switching PROTECTION & ups DIRIS A40/A41 RS485 PROFIBUS DP Gebruiksaanwijzing F GB D I NL E P SOCOMEC GROUP switching PROTECTION & ups 2 DIRIS A20 - Réf. : 536 182 A NL cdr_18021_nl.indd 2 3/04/09 17:48:10 NL Inhoud VOORAFGAANDE

Nadere informatie

DIRIS A17 Multifunctionele netanalysator - MFM multimeter - formaat 72x72

DIRIS A17 Multifunctionele netanalysator - MFM multimeter - formaat 72x72 DIRIS A17 Multifunctionele netanalysator - MFM multimeter - formaat 72x72 Gebruiksaanwijzing NL Inhoudsopgave 1. DOCUMENTATIE...3 2. GEVAREN EN WAARSCHUWINGEN...3 2.1. RISICO VAN ELEKTROCUTIE, BRANDWONDEN

Nadere informatie

Energy Efficiency - Monitoring

Energy Efficiency - Monitoring Energy Efficiency - Monitoring HET JUISTE GEREEDSCHAP IS BEPALEND VOOR HET RESULTAAT, OOK BIJ POWER QUALITY METINGEN Roy Hali Product Specialist T&M Inhoud IEC61000-4-30 standaard EN50160 norm Power Quality

Nadere informatie

COUNTIS E25/E26 Driefasige actieve energieteller Direct 63A M-Bus

COUNTIS E25/E26 Driefasige actieve energieteller Direct 63A M-Bus COUNTIS E25/E26 Driefasige actieve energieteller Direct 63A M-Bus Gebruiksaanwijzing NL Inhoudsopgave 1. Documentatie...3 2. Gevaren en waarschuwingen...3 2.1. Risico van elektrocutie, brandwonden of explosie...3

Nadere informatie

KLEINE STROOMTRANSFORMATOREN

KLEINE STROOMTRANSFORMATOREN KLEINE STROOMTRANSFORMATOREN W VOOR KABEL 1 mm Ø - SERIE TCSM1 Past bij andere modulaire toestellen zoals FI-schakelaars etc., 4 mm gleuf Eenvoudig te verbinden Voor grove weergave op het meetwerk Plaatsbesparend

Nadere informatie

DIRIS G-30, G-40, G-50 & G-60

DIRIS G-30, G-40, G-50 & G-60 GEBRUIKS- DIRIS G-30, G-40, G-50 & G-60 Gateways NL www.socomec.com/ en/diris-g www.socomec.com NL OVERZICHT 1. DOCUMENTATIE....3 2. GEVAAR EN WAARSCHUWINGEN....4 2.1. Gevaar voor elektrocutie, verbranden

Nadere informatie

COSYS PFC. Systeem ter compensatie van reactieve energie

COSYS PFC. Systeem ter compensatie van reactieve energie COSYS PFC Systeem ter compensatie van reactieve energie Energiebesparingen en nog veel meer! Het belangrijkste voordeel van de compensatie van reactieve energie is vanzelfsprekend een duidelijke verlaging

Nadere informatie

PDM-8-MB POM (VOEDING OVER MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften

PDM-8-MB POM (VOEDING OVER MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften POM ( MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften Inhoudstafel VEILIGHEIDS - & VOORZORGSMAATREGELEN 3 PRODUCTBESCHRIJVING 4 GEBRUIKSTOEPASSING 4 TECHNISCHE GEGEVENS 4 STANDAARDEN 4 OPERATIONELE DIAGRAMMEN

Nadere informatie

UMI96E. Universeel meetinstrument

UMI96E. Universeel meetinstrument Universeel meetinstrument UMI96E Metering Protection Lighting Compacte energiemeter met communicatie Geschikt voor 1 fase- en 3 fasen netten met nul Modbus, Profi bus en Analoog uit Digitaal in Harmonischen

Nadere informatie

RETROFIT lijn. Energiemeting voor uw bestaande installaties

RETROFIT lijn. Energiemeting voor uw bestaande installaties RETROFIT lijn Energiemeting voor uw bestaande installaties Verlaag uw energierekening wat de beperkingen voor integratie ook zijn Geoptimaliseerde apparatuur en meetsensoren zijn de initiële vereisten

Nadere informatie

Serie 7E - kwh-meters met Modbus

Serie 7E - kwh-meters met Modbus Serie - kwh-meters met Modbus SERIE Elektronische enkelfase kwh-meters met geïntegreerde Modbus interface (RS485) Uitvoering volgens MID-richtlijn verkrijgbaar voor verrekening Conform EN 62053-21 en EN

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Inbouw Datalogger PCE-KD9 Inbouw Datalogger met max. 72 analoge of digitale ingangen / RS-485 / max. 36 thermoelementen of 18 weerstand-ingangen / TFT-scherm met touchscreen / datalogger voor maximaal

Nadere informatie

IP-Com. AnB - Rimex sa. 28 maart 2013 B Installatiehandleiding voor de IP-Com. De IP-RS485 interface voor BiBus, MiniDo, MaxiDo en D2000i

IP-Com. AnB - Rimex sa. 28 maart 2013 B Installatiehandleiding voor de IP-Com. De IP-RS485 interface voor BiBus, MiniDo, MaxiDo en D2000i IP-Com AnB - Rimex sa 28 maart 2013 B-703-0006 Installatiehandleiding voor de IP-Com De IP-RS485 interface voor BiBus, MiniDo, MaxiDo en D2000i Een product van AnB-Rimex sa Inhoudsopgave 1 Inleiding 3

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Temperatuur - luchtvochtigheid PCE-1 WMS Uitbreidbaar temperatuur en vochtigheid - Meetsysteem bijvoorbeeld Magazijn of Productie hal (maximaal 100 meetpunten worden bewaakt) Het meetsysteem voor magazijn

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding LC-Products B.V. tel. (+31) 088-8111000 email: info@lc-products.nl website: www.lc-products.nl LC-Products. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced in any form or by any means

Nadere informatie

Optinet-MX-V2. Ethernet IO-modules. Opticom Engineering B.V.

Optinet-MX-V2. Ethernet IO-modules. Opticom Engineering B.V. Optinet-MX-V2 Ethernet IO-modules Opticom Engineering B.V. INSTALLATIE - 2 - januari 2012 TOEPASSING De Optinet-V2 kan worden uitgebreid met externe ethernet IO-modules. Deze modules kunnen worden aangesloten

Nadere informatie

Lovato. Gamma. Energietellers. Datacollector. shortform. 36 www.inelmatec.be

Lovato. Gamma. Energietellers. Datacollector. shortform. 36 www.inelmatec.be Lovato energietellers netanalysers data collectoren voor verbruiksmeting (gas, water,..) energie beheer software controle- en tijdrelais automatische netomschakelrelais automatische cos φ controllers gen.set

Nadere informatie

DIRIS Digiware Systeem voor en bewaking van de elektrische installatie multi-vertrek en plug & play

DIRIS Digiware Systeem voor en bewaking van de elektrische installatie multi-vertrek en plug & play DIRIS Digiware Systeem voor en bewaking van de elektrische installatie multi-vertrek en plug & play Win aan tijd, ruimte, kosten en nauwkeurigheid Het DIRIS Digiware systeem vormt een concentraat van technologische

Nadere informatie

Digistart D3. Elektronische softstarters Vermogen 23 tot 1600 A

Digistart D3. Elektronische softstarters Vermogen 23 tot 1600 A Digistart D3 Elektronische softstarters Vermogen 23 tot 1600 A DIGISTART D3 met hoog prestatievermogen! Range: 23-1600 A / 400 V of 690 V Onmiddellijk toegang tot de informatie Parameters, waarden & eenheden

Nadere informatie

2-DRAADS videoparlofonie

2-DRAADS videoparlofonie -DRAADS naar IP-interface -DRAADS videoparlofonie Beschrijving -DRAADS/IP interface in 0 DIN modulaire configuratiepoort. Deze kan worden gebruikt voor de installatie van heel grote -DRAADS/IP-systemen

Nadere informatie

MESURE & AFFICHAGE DES CONSOMMATIONS

MESURE & AFFICHAGE DES CONSOMMATIONS MyHOME domotica Meting en visualisatie van het verbruik MESURE & AFFICHAGE DES COSOMMATIOS MyHOME domotica meting van het verbruik Verwarming, koeling, warm water, sanitair, stopcontacten. Er zijn veel

Nadere informatie

Solar testers. Nieaf-Smitt heeft speciaal voor zonnepanelen meetapparatuur ontworpen welke voorzien in de vraag naar PV kwaliteitscontroles

Solar testers. Nieaf-Smitt heeft speciaal voor zonnepanelen meetapparatuur ontworpen welke voorzien in de vraag naar PV kwaliteitscontroles Solar testers Nieaf-Smitt heeft speciaal voor zonnepanelen meetapparatuur ontworpen welke voorzien in de vraag naar PV kwaliteitscontroles Het pakket bestaat uit een PV-installatietester, een zonnestraling

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

Penta 5000 Solisto brandmeldcentrale

Penta 5000 Solisto brandmeldcentrale Penta 5000 Solisto brandmeldcentrale Penta 5000 Solisto brandmeldcentrale Kenmerken Penta 5000 Solisto Gebruiksvriendelijke bediening Stand-alone systeem Tot 126 adressen per systeem Verificatie PLUS;

Nadere informatie

Productinformatie. SmartLink-(RM) Communicatie-interface (Remote+ module)

Productinformatie. SmartLink-(RM) Communicatie-interface (Remote+ module) Productinformatie Hotraco Agri BV Stationsstraat 142 5963 AC Hegelsom Tel +31 (0)77 327 50 20 Fax +31 (0)77 327 50 21 info@hotraco.com www.hotraco.com SmartLink-(RM) Communicatie-interface (Remote+ module)

Nadere informatie

3-fase stroommeter PCE-830 3-fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software

3-fase stroommeter PCE-830 3-fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software 3-fase stroommeter PCE-830 3-fase stroommeter, energiemeter en harmonischen analyser met geheugen, poort voor PC en software De 3-fase stroommeter PCE-830 (Power and Harmonics Analyzer) wordt gebruikt

Nadere informatie

SIRCO M en MV. Universele schakelaars van 16 tot 160 A THE VERSATILE SOLUTION

SIRCO M en MV. Universele schakelaars van 16 tot 160 A THE VERSATILE SOLUTION SRC M en MV Universele schakelaars van 16 tot 160 A THE VERSATLE SLUTN SCMEC : De vernieuwing in LS schakelaars SCMEC, de referentie op het gebied van elektrische schakelapparatuur, stelt een nieuwe generatie

Nadere informatie

N'VIEW. Een oplossing in de cloud om uw energieprestaties te beheren

N'VIEW. Een oplossing in de cloud om uw energieprestaties te beheren N'VIEW Een oplossing in de cloud om uw energieprestaties te beheren De energieprestaties in uw organisatie verbeteren is van essentieel belang om competitief te blijven In het kader van de voortdurend

Nadere informatie

Galaxy voor kritische toepassingen. V1.0

Galaxy voor kritische toepassingen. V1.0 Galaxy 3500 Krachtige stroombeveiliging voor kritische toepassingen. V1.0 Galaxy 3500 UPS Systeem De Galaxy 3500 biedt een centrale driefasige voeding met hoge efficiëntie en geoptimaliseerde afmetingen

Nadere informatie

CODESYS 2 programmeerbare gateway voor het BL67 I/O-systeem Gateway voor PROFIBUS-DP BL67-PG-DP

CODESYS 2 programmeerbare gateway voor het BL67 I/O-systeem Gateway voor PROFIBUS-DP BL67-PG-DP programmeerbaar volgens IEC 61131-3 met CODESYS Ethernet en RS232 programmeerinterface 512 kbyte programmageheugen 32 bit RISC processor < 1 ms voor 1000 commando's beschermingsgraad IP67 LED's voor de

Nadere informatie

SERIE 7E kwh-meters. Max. continustroom 40 A 1-fase 230 V AC Weergave van kwh, V en kw Zonder MID

SERIE 7E kwh-meters. Max. continustroom 40 A 1-fase 230 V AC Weergave van kwh, V en kw Zonder MID SRI SRI nkelfase met LCD-display, bidirectioneel.64.8.230.0001.64.8.230.0010 Type.64.8.230.0001, alleen weergave van kwh Weergave van het totaalverbruik in kwh Bladeren naar momentele waarden: V en kw

Nadere informatie

Veiligheidsmodules. Benaming Type Aantal Voeding Referentie Massa aansluitklemmen- veiligheidsblok. Afzonderlijk, 3 a en XPS-AF5130P 0,250 uittrekbaar

Veiligheidsmodules. Benaming Type Aantal Voeding Referentie Massa aansluitklemmen- veiligheidsblok. Afzonderlijk, 3 a en XPS-AF5130P 0,250 uittrekbaar Referenties Referenties 8076 Benaming Type Aantal Voeding Referentie Massa aansluitklemmen- veiligheidsblok kringen kg Veiligheids- Geïntegreerd a en XPS-A50 0,50 modules voor de in de module c 4 V bewaking

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFANET TEMPLOGGER 16x PT1000 Module

Gebruiksaanwijzing ALFANET TEMPLOGGER 16x PT1000 Module Gebruiksaanwijzing ALFANET TEMPLOGGER 16x PT1 Module div. Meetbereiken Omschrijving : ALFANET TEMPLOGGER 16x Pt1 Doc.nr.: 42135 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 1 Versie: V2.3 Bestand: Do42135 ALFANET

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

TA-Slider Smart Digital Control

TA-Slider Smart Digital Control Tijdbesparing bij het inbedrijfstellen Houdt de laatste 10 storingen bij voor snelle foutopsporing 10 x zoveel instelling mogelijkheden als met conventionele motoren Flexibele installatie mogelijkheden

Nadere informatie

Ben niet blind voor de kwaliteit van uw installatie. Voor een heldere blik op Power Quality

Ben niet blind voor de kwaliteit van uw installatie. Voor een heldere blik op Power Quality 1 Ben niet blind voor de kwaliteit van uw installatie Voor een heldere blik op Power Quality Metingen & Advies Opleidingen Power Quality Efficiëntie Continuïteit Veiligheid Energiebesparing Energiemonitoring

Nadere informatie

Revolutionair Toegangscontrolesysteem

Revolutionair Toegangscontrolesysteem Revolutionair Toegangscontrolesysteem A complete sense of satisfaction with everything from Stanley Security Products whatever your business. Stanley Security Products, een verkoopdivisie van de wereldwijde

Nadere informatie

Robuuste TRMS Multimeters, voor het echte veilige veldwerk

Robuuste TRMS Multimeters, voor het echte veilige veldwerk Robuuste TRMS Multimeters, voor het echte veilige veldwerk CA5231 CA5233 CA5271 CA5273 CA5275 CA5277 (Dubbel) 6000 digit verlicht beeldscherm Low impedance/low pass functie Dubbele UIT stand MIN/MAX/PEAK/REL/DIFF/HOLD

Nadere informatie

Storingsanalyses en predictieve energielogging in hedendaagse installaties

Storingsanalyses en predictieve energielogging in hedendaagse installaties Storingsanalyses en predictieve energielogging in hedendaagse installaties Bart Verhelst Karybel bvba Inhoud Inleiding: Korte voorstelling Karybel Case 1: Storingen op elektrische installatie door energie-efficiënte

Nadere informatie

Prijslijst Rayleigh Instruments Geldig tot

Prijslijst Rayleigh Instruments Geldig tot Prijslijst Rayleigh Instruments Geldig tot 1-10-2018 EASY WIRE METERS Deze meters zijn zodanig ontworpen dat zij met 1 kabeltje gekoppeld worden op een 3 fasen stroomtrafo en voor een vereenvoudigde spanningsmeting

Nadere informatie

Emotron VSA/VSC Frequentieregelaar

Emotron VSA/VSC Frequentieregelaar Emotron VSA/VSC Frequentieregelaar Data sheet Nederlands Emotron VSA en VSC Tabel 1 Specificaties per model Model Netspanning Vermogen [kw/hp] Nominale stroom [A] EMC filter 1ste omgeving Beschermingsgraad

Nadere informatie

Harmonische vervorming & Netvervuiling

Harmonische vervorming & Netvervuiling Harmonische vervorming & Netvervuiling TT&MS BV René Bos Agenda Netvervuiling (oorzaken) Netvervuiling (gevolgen) Impact op uw ontwerp? Test mogelijkheden(grid emulatie) Meten en analyseren Samenvatting

Nadere informatie

Technisch Bureau Nico Veeken. Industrial Air Filtration

Technisch Bureau Nico Veeken. Industrial Air Filtration CC-ES-07 en CC-Ex-07 Controller tbv Perslucht reiniging Installatie en bediening voorschriften Vertaling van het origineel Technisch Bureau Nico Veeken. Industrial Air Filtration Tel 0031228581465 Wervershoof

Nadere informatie

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat VDH doc: 9675 Versie: v. Datum: 7729 Software: 9668 MC885HLCMP File: Do9675.wpd Regelbereik: 5/+7 C per, C * Werking De MC 885 HL CMP is een brander thermostaat

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Elegant

Architectuur SynGuard Elegant Architectuur SynGuard Elegant Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Multichannel-Datalogger PCE-KD5 Tot 48 analoge of binaire ingangen / 16 Schakel- of 8 analoge uitgangen / Grafische TFT-weergave met touchscreen / RS485-interface / ca. 30 mathematische functies 8 geintegreerde

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HD-9022. Microprocessor Volledig vrij instelbare controller

GEBRUIKSAANWIJZING HD-9022. Microprocessor Volledig vrij instelbare controller GEBRUIKSAANWIJZING HD-9022 Microprocessor Volledig vrij instelbare controller HD9022 MICROPROCESSOR CONFIGURATIE CONTROLLER De microprocessor gestuurde controller HD9022 is een aflees- en regelunit met

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 07/12-01 PC 353200 Nabijheidslezer Sfera Installatiehandleiding 2 Nabijheidslezer Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Multimeter klem serie F600 van Chauvin Arnoux multimeter klem tot 3000 A / TRMS meting / vermogensmeting / harmonische analyzer / InRush meting / 10000 digits met achtergrondverlichting / Bluetooth / geheugen

Nadere informatie

T: +31 (0) E:

T: +31 (0) E: Stroomsterktemeter serie F400 Stroomsterktemeter tot 1000 A / TRMS meting / stroommeting / harmonische analyzer / Inrush meting / 10000 digit display met verlichting / Bluetooth / data geheugen De stroomsterktemeter

Nadere informatie

Nederlands IZAR RDC STANDARD. Installatiehandleiding. Deze handleiding dient te worden afgegeven de eindklant.

Nederlands IZAR RDC STANDARD. Installatiehandleiding. Deze handleiding dient te worden afgegeven de eindklant. IZAR RDC STANDARD Installatiehandleiding Deze handleiding dient te worden afgegeven de eindklant. I II III IV 2 IZAR RDC STANDARD 01/2016 1 Inhoud verpakking... 4 2 Algemeen... 4 3. Technische gegevens...

Nadere informatie

SIRCO M en MV. Universele schakelaars van 16 tot 160 A THE VERSATILE SOLUTION

SIRCO M en MV. Universele schakelaars van 16 tot 160 A THE VERSATILE SOLUTION SRC M en MV Universele schakelaars van 16 tot 160 A THE VERSATLE SLUTN SCMEC : De vernieuwing in de afdeling LS schakelaars SCMEC, de referentie in het domein van elektrische schakelapparatuur, stelt een

Nadere informatie

1/5 BRANDBEVEIL.CENTR.ATENA EASY, GEADRESS, UITBREIDB. BEDIENINGSPANELEN BRANDBEVEILIGING OVERVIEW 41CPE012

1/5 BRANDBEVEIL.CENTR.ATENA EASY, GEADRESS, UITBREIDB. BEDIENINGSPANELEN BRANDBEVEILIGING OVERVIEW 41CPE012 1/5 OVERVIEW De geadresseerde brandmeldcentrale ATENA EASY wordt standaard geleverd met één lus en kan worden uitgebreid met een extra tweede lus met behulp van de uitbreidingskaart 41ECL022. Aan elke

Nadere informatie

Alfanet PC-interface 2e gen.

Alfanet PC-interface 2e gen. Alfanet PC-interface 2e gen. Hardware Gebruiksaanwijzing Omschrijving : Alfanet PC-interface met real-time klok Doc.nr.: 020310 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 8 Versie: V1.2 Bestand: Do020310 Alfanet

Nadere informatie

MOTEURS LEROY-SOMER ANGOULEME CEDEX-FRANCE E M1482

MOTEURS LEROY-SOMER ANGOULEME CEDEX-FRANCE E M1482 Frequentieregelaar IP 66 71nl - 06.2005/d De moderne industrie vraagt om decentrale plaatsing van regelaars, ongeacht de omgeving, zodat deze zich zo dicht mogelijk bij de motor bevinden. LEROY-SOMER heeft,

Nadere informatie

COUNTIS E23/E24 Driefasige actieve energieteller Direct 63A MODBUS

COUNTIS E23/E24 Driefasige actieve energieteller Direct 63A MODBUS COUNTIS E23/E24 Driefasige actieve energieteller Direct 63A MODBUS Gebruiksaanwijzing NL Inhoudsopgave 1. Documentatie...3 2. Gevaren en waarschuwingen...3 2.1. Risico van elektrocutie, brandwonden of

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 06/10-01 PC

Gebruikshandleiding 06/10-01 PC Gebruikshandleiding 06/10-01 PC 2 LegrandSchedulerConfig Gebruikshandleiding Inhoud Beschrijving van de 4 1. Gebruik van de met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1 Scenario s 7

Nadere informatie

Slimme DIN-rail meter voor enkel- en driefasesystemen

Slimme DIN-rail meter voor enkel- en driefasesystemen SDM630-Modbus V2 Slimme DIN-rail meter voor enkel- en driefasesystemen Meet kwh Kvarh, KW, Kvar, KVA, P, F, PF, Hz, dmd, V, A, etc. Bidirectionele meting, import en export Twee pulsuitgangen RS485 Modbus

Nadere informatie

AirQuality Monitor. Handleiding. ATAL B.V. Ampèrestraat 35-37 NL-1446 TR PURMEREND. Postbus 783 NL-1440 AT PURMEREND

AirQuality Monitor. Handleiding. ATAL B.V. Ampèrestraat 35-37 NL-1446 TR PURMEREND. Postbus 783 NL-1440 AT PURMEREND AirQuality Monitor Handleiding ATAL B.V. Ampèrestraat 35-37 NL-1446 TR PURMEREND Postbus 783 NL-1440 AT PURMEREND T (+31) 0299 630 610 F (+31) 0299 630 611 E info@atal.nl I www.atal.nl Inhoud Inhoud...

Nadere informatie

Optilog-V4 System-91-log-V4

Optilog-V4 System-91-log-V4 Optilog-V4 System-91-log-V4 Installatiehandleiding Opticom Engineering B.V. INSTALLATIE - 2 - oktober 2010 TOEPASSING De Optilog-V4 is een complete communicatie interface voor het fabrikaat onafhankelijk

Nadere informatie

Temperatuur Differentiaal Regelaar TDC voor zonne- en verwarmingsinstallaties SOREL TDC. Temperatur-Differenz-Controller

Temperatuur Differentiaal Regelaar TDC voor zonne- en verwarmingsinstallaties SOREL TDC. Temperatur-Differenz-Controller Temperatuur Differentiaal Regelaar voor zonne- en verwarmingsinstallaties SOREL Temperatur-Differenz-Controller Temperatuur Differentiaal Regelaar Algemeen Als fabrikant van zonne- en verwarmingsregelaars

Nadere informatie

Rookgasanalyser. We measure it. testo 320 Het instapmodel voor rookgasanalyse. < 70 onderhouden per jaar. Geschikt voor alle brandstoffen

Rookgasanalyser. We measure it. testo 320 Het instapmodel voor rookgasanalyse. < 70 onderhouden per jaar. Geschikt voor alle brandstoffen We measure it. Rookgasanalyser testo 320 Het instapmodel voor rookgasanalyse MAP/MEETLOCATIE Stookolie L Meettype Rookgas Trekmeting Fijne druksonde CO onverdund Roetgetal/Kt C Verschildruk Opties OK Map/meetloc.

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MET MINIMAAL ONDERHOUD De Oxix transmitter is een nieuw en uniek MJK instrument voor het meten van opgeloste zuurstof.

Nadere informatie

Modulair meten Transparant energieverbruik

Modulair meten Transparant energieverbruik Transparant energieverbruik Meten is weten. Energieverbruiksmeters verschaffen de benodigde informatie om zowel de installatie als de gebruiker te beïnvloeden in de richting van een lager energieverbruik

Nadere informatie

AP22 Analoog Display

AP22 Analoog Display Datasheet AP22 AP22 Analoog Display Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Grenswaardebewaking met hysterese 48 mm ca. 90 mm 96 mm Voor sensoren met analoge interface Instelbaar tussen -10..+10

Nadere informatie

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding 05/10-01 PC

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding 05/10-01 PC MH200N MH200N Gebruikshandleiding 05/10-01 PC 2 MH200N Gebruikshandleiding Inhoud Beschrijving van de MH200N 4 1. Gebruik van de MH200N met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1

Nadere informatie