BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart"

Transcriptie

1 BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart Voor iedere coach die meer uit zichzelf en zijn klanten wil halen Wil jij in de begeleiding van mensen diepgaande resultaten bereiken? Wil je moeiteloos je werk doen? Wil je duurzame transformaties begeleiden bij je klanten en cliënten? Wil je zelf een sprong maken in je persoonlijke, professionele en intuïtieve ontwikkeling? Dan is de opleiding BewustZijn & Intuïtie, Coachen vanuit je Hart iets voor jou. Wij geloven dat de succesfactor voor een topcoach of excellente therapeut niet ligt in het beheersen van bepaalde methodieken of het kennen van psychologische modellen. De crux voor een succesvolle begeleiding zit in de mate waarin jij volledig in het moment bewust kunt zijn en je intuïtie optimaal in kunt zetten. Alleen dan maak je verbinding met de essentie, van jezelf, van de ander en van ons allemaal. Zo weet je precies de juiste woorden te zeggen, de juiste oefening in te zetten of de juiste methodiek te gebruiken. Dan stroomt het in jezelf en in de begeleiding van de ander. Dan coach je vanuit je hart en dat merkt je klant of cliënt. Doordat jij op een hoger bewustzijnsniveau zit, neem je de ander hierin mee. Daardoor kunnen er transformaties plaatsvinden die duurzaam zijn. Daarom hebben we een 8-daagse opleiding vormgegeven waarin Bewust-Zijn en intuïtie centraal staan. In deze opleiding ga je met ons op reis naar het nulpunt, de essentie, daar waar we allen één zijn. Hiervoor zul je oude patronen transformeren, belemmerende overtuigingen loslaten en ballast uit je verleden omvormen tot een kracht die je in kunt zetten. Hierdoor ontstaat er ruimte zodat jij volledig bewust kunt zijn en je intuïtie 100% kunt inzetten om de ander een sprong verder te helpen.

2 Uitgangspunten De opleiding BewustZijn & Intuïtie (en alle andere opleidingen van de Academie voor Intuïtief Coachen) zijn gebaseerd op een aantal uitgangspunten en basisprincipes zoals wij tegen mensen, de wereld en coaching aankijken. Non Dualiteit We leven in een wereld waar veelal wordt gedacht in goed en slecht, in daders en slachtoffers en in schuld en onschuld. We hebben gemerkt dat dit niet dienend is voor een goed coachproces. Wij gaan daarom uit van non dualiteit. Dit betekent dat goed en slecht twee kanten van dezelfde medaille zijn. Dat de dader het slachtoffer laat ontstaan en andersom. Het licht bestaat niet zonder het donker. Daarom is het van belang om alle kanten van jezelf te onderzoeken en te omarmen, zodat je kunt rusten in het nulpunt, daar waar min en plus samenkomen en versmelten tot een leegte, een niet weten. Door ook op deze wijze naar je klant of cliënt te kunnen kijken, zul je merken dat je veel beter in staat bent om dat te bieden wat echt nodig is op dat moment. En, belangrijker nog, te stoppen waar je hebt te stoppen. We zijn golfjes in de oceaan Een gevolg van onze non-dualistische houding is dat er geen scheiding is tussen jou en de wereld; tussen binnen en buiten. Jij bent een golfje in de oceaan. Het is onduidelijk waar de golf ophoudt en de oceaan begint. Je bent beide tegelijkertijd. Dit betekent ook dat er geen buitenwereld is en dat wat wij als de wereld buiten ons zien, een reflecties is van onze binnenwereld. Je kunt de wereld dus veranderen door innerlijk te veranderen. Je kunt de ander zover helpen als dat je zelf bent We zijn continu onderweg. Dat betekent dat ook jij als coach en wij als trainers continu in ontwikkeling zijn en delen van onszelf ontdekken, helen en transformeren. We zijn ervan overtuigd dat je klanten tot dat niveau kunt helpen als waar je zelf bent. Daarom biedt deze coachopleiding ook ruimschoots de mogelijkheid om zelf weer een grote stap te maken in je ontwikkeling. Je zult merken dat je daardoor een veel bredere doelgroep kunt bedienen. Doordat je zelf groeit naar een hoger bewustzijnsniveau, groeit jouw klant mee naar een hoger niveau. De effecten van jouw coaching zullen diepgaand en duurzaam zijn.

3 Opzet van de opleiding BewustZijn en Intuïtie Doorlooptijd en studiebelasting Voor deze opleiding hebben we gekozen voor 8 opleidingsdagen van 7 uur gedurende 4 maanden. De dagen bestaan voor het grootste gedeelte uit oefeningen. Soms individueel en vaak in tweetallen, zodat je kunt oefenen met het Bewust Zijn als coach en het inzetten van je intuïtie tijdens het coachen. Ook zal er iedere opleidingsdag theorie behandeld worden, zodat je dat wat je leert in een theoretisch kader kunt plaatsen. Tussendoor kun je aanbevolen literatuur lezen en oefenen met het geleerde. Dit is geheel naar eigen invulling. De studiebelasting hiervoor wisselt daardoor van 0 tot 40 uur. Intuïtief vormgegeven De globale opzet van de opleiding staat vast. De trainers zullen per dag afstemmen op de groep en intuïtief bepalen hoe het programma eruit zal zien. Ook kun je zelf aangeven welke behoeftes je hebt en zullen die waar mogelijk worden ingevuld. Leerdoelen De belangrijkste leerdoelen van de opleiding zijn: Meer vrijheid en ruimte in jezelf creëren Je innerlijke rustpunt kennen en weten hoe je hiernaar terug kunt Je bewustzijn verruimen en contact maken met het zuivere bewustzijn, de essentie, dat wat ons allen verbindt Ontwikkelen van je intuïtie Bewust aanwezig zijn, ook in lastige situatie Vanuit een heldere, open verbinding met de ander de juiste coachinterventie kunnen doen Intervisie Naast de opleidingsdagen stimuleren we je om met andere deelnemers intervisiegroepen te vormen, zodat je tussen de opleidingsdagen kunt oefenen met het geleerde. We hebben namelijk ervaren dat het maken van vlieguren essentieel is om deze manier van coachen en begeleiden je eigen te maken. Bovendien kun je tijdens de volgende opleidingsdag de vragen die je hebt stellen en kun je onder begeleiding oefenen met dat wat je nog niet naar wens beheerst. Certificaat De opleiding wordt afgerond met een 2-daagse inclusief avondprogramma. Tijdens deze intensieve module zal je alles wat je geleerd hebt integreren in een onderdeel dat we nu nog niet gaan verklappen. Je ontvangt een certificaat van deelname. Coaching Je kunt ervoor kiezen om tijdens de opleiding een persoonlijke coachsessie af te nemen bij een van de trainers. Hierdoor kun je specifiek inzoomen op een persoonlijk vraagstuk van jou waar in de opleiding geen ruimte voor was. Ook kun je iets wat tijdens de opleiding naar boven is gekomen verder uitwerken in de coaching. Je rekent deze coaching apart af met de trainers.

4 Methoden en technieken Deze opleiding is zo opgezet dat je de methoden en technieken waarover je beschikt intuïtief leert afstemmen op de (onderbewuste) behoefte van jouw klant. Tijdens de opleiding zullen we met een breed scala aan methoden en technieken werken waarvan we hebben ervaren dat ze zeer effectief zijn om vanuit je hart en intuïtie te coachen. De onderstaande methoden en technieken zullen aan bod komen. We hebben gemerkt dat de deelnemers na afloop van de opleiding vaak één of twee technieken dusdanig beheersen dat ze deze direct in kunnen zetten. Voor andere methodes of technieken is nog wat meer scholing nodig. Dit hangt helemaal af van jouw niveau en ervaring. Sedona Methode Dit is een loslaattechniek waarbij het ego, de ratio volledig wordt gepasseerd. Hierdoor kun je heel snel en diepgaand emoties, gedachtes en lichamelijke sensaties duurzaam loslaten. Doordat je deze methode ook op jezelf gaat toepassen zul je merken dat je steeds vrijer wordt. Als instrument helpt hij jou om je klant of cliënt in een korte tijd veel meer ruimte te laten creëren. Systemisch werk en opstellingen We zullen veelvuldig gebruik maken van (familie-)opstellingen in de opleiding, omdat we hebben ervaren dat je hiermee veel oude patronen kunt transformeren en je kunt bevrijden van belemmerende bagage van je familie. Daarnaast is systemisch coachen een manier van coachen die het geheel in ogenschouw neemt. Problemen kunnen alleen maar opgelost worden op een ander niveau dan ze zijn ontstaan. Daarom vraagt het van de intuïtieve coach om naar het geheel te kijken en niet alleen naar de delen. Energiewerk Alles is energie: gedachtes, emoties, woorden, maar ook je lichaam en de materiële wereld om je heen. In coaching is werken met energie volgens ons dus een essentieel onderdeel van het proces. In de opleiding zullen we je daarom leren om ook op dit niveau interventies te doen en via je intuïtieve kanalen toegang te krijgen tot de informatie die in de energie beschikbaar. We zullen hierbij werken met de chakra s en de aura en gebruik maken van o.a. Reiki technieken. Ook zullen we werken met intentiedragers, de energie van muziek, de natuur en energie van gedachtes.

5 Natuurcoaching De natuur is een prachtige bron en spiegel die je in coaching kunt gebruiken. Tijdens de opleiding zul je leren om deze bron actief in te zetten en te benutten. Allereerst voor jezelf en later ook in het coachproces van je collega cursisten. MIR methode Deze methode is een mooie manier om het zelfhelende vermogen van je lichaam aan te spreken. Hierdoor kun je fysieke, maar ook emotionele en mentale blokkades en belemmeringen loslaten en transformeren. Spiegelogie De wereld is een reflectie van jouw innerlijk. Dit betekent dat jij 100% verantwoordelijk bent voor je leven. Door dit gegeven te gebruiken in coaching, zul je merken dat je jouw klanten weer de verantwoordelijkheid teruggeeft over hun leven. Door dit dagelijks toe te passen zul je merken dat je stapje voor stapje het eigendom van alles in je leven gaat nemen. Dit is een heerlijk gevoel en geeft je volledige vrijheid. Mindfulness Aandachtig in het hier en nu zijn; bewust zijn. Alleen door je aandacht helemaal te richten op het hier en het nu kun je de oneindige informatiebron aanboren die je helpt om de ander effectief en diepgaand te coachen. In de opleiding zullen we daarom diverse mindfulness oefeningen aanreiken. Muziek in coaching Het gebruik van muziek en geluid kan helend en transformerend werken. Ook kan muziek ondersteunend zijn bij transformatieprocessen in coaching. Tijdens de opleiding zullen we op diverse momenten gebruik maken van muziek en geluid om je te laten ervaren wat het effect hiervan kan zijn. Intuïtieve waarneming Iedereen heeft intuïtieve vermogens en kan deze inzetten in coaching. Tijdens de opleiding zullen we je ondersteunen om te ontdekken welke intuïtieve kanalen bij jou het beste ontwikkeld zijn en hoe je die in je coaching in kunt zetten. We hebben het dan over helder zien,helder voelen, helder weten, helder horen, helder proeven en helder ruiken. Al deze intuïtieve vermogens stellen je in staat om voorbij de woorden en het denken informatie waar te nemen en in te zetten in de coaching. Hierdoor zul je op een diepgaander niveau werken waardoor de transformaties duurzamer zijn. Meditatie Verstilling en de aandacht naar binnen richten vormen de basis van deze opleiding. Hierdoor zul je het rustpunt in jezelf vinden en de verbinding met het veld van oneindige potentie. Op alle dagen zullen we daarom meditaties leiden die je helpen om dit contact te vinden en te versterken. Visualisaties Vanuit de verstilling kun je door middel van visualisatietechnieken onderbewuste informatie bewust maken; bij jezelf en/of bij je klant. We gebruiken in deze opleiding visualisaties daarom ook veelvuldig om je zo in contact te brengen met een oneindige informatiebron die buiten tijd en ruimte staat. Je zult merken dat je hierdoor veel gemakkelijker beslissingen kunt nemen en anderen sneller naar de essentie van het vraagstuk kunt brengen.

6 Inhoud De opleiding is verdeeld in 4 modules van ieder twee dagen. Module 1: BewustZijn & Intuïtie, de basis De eerste module is met name gericht op jou als mens. Je leert hoe je kunt loslaten waardoor er meer ruimte en vrijheid ontstaat voor wie je in wezen bent. Je verruimt je bewustzijn en komt meer in contact met het zuivere bewustzijn, de essentie, de bron. Zo kun je informatie aanboren uit een veld van onbegrensde mogelijkheden. Module 2: Coachen vanuit je hart In de tweede module ga je vanuit de verbinding met de essentie en door bewust te zijn ontdekken hoe je van hieruit de ander kunt begeleiden en coachen. Je gaat experimenteren met de nieuwe beschikbare informatie en oefent op elkaar in coachgesprekken. Tegelijkertijd maak je zelf weer een stap in je persoonlijke ontwikkeling doordat je gecoacht wordt door een mede student eventueel ondersteund door een trainer. Module 3: Werken met energie De derde module richt zich vooral op het werken met energie in de begeleiding van anderen. We gaan spelen met energie. Je gaat ontdekken hoe jij deze laag in coaching in kunt zetten en wat het effect ervan is op je klant en op jezelf. Hierbij is er ook aandacht voor het energetisch scheiden van jezelf van je klant. Module 4: Bewust Zijn als coach In de laatste module maken we een extra verdieping. Door verstilling ga je nog meer contact ervaren met het veld van oneindige potentie, de essentie. Blokkades die nog in de weg staan ga je transformeren. Daarnaast is er nog veel ruimte om elkaar te coachen en te oefenen met alles wat je in de opleiding hebt geleerd. De opleiding wordt op een bijzondere manier afgesloten. Tussen de opleidingsdagen door Tussen de modules door raden we je aan om veel te oefenen. Ook bieden we ondersteuning voor de vorming van intervisiegroepjes waarin je met elkaar kunt oefenen en praktijkervaringen kunt delen. Daarnaast is er tussen de modules gelegenheid om vragen aan de trainers te stellen. Via mail of indien nodig een webinar worden deze vragen beantwoord. Tenslotte is er een digitale bibliotheek waarin je al het lesmateriaal terug kunt vinden. Hierdoor heb je heel gemakkelijk toegang tot de theorie, oefeningen en achtergrondinformatie die in de opleidingsdagen aan bod is gekomen.

7 Toepassingsgebieden De opleiding is geschikt voor iedereen die al een aantal jaar evaring heeft in het begeleiden van mensen. Hierdoor kun je het geleerde direct in de praktijk brengen wat het leereffect enorm vergroot. Coachen is een begeleidingsvorm die in vele situaties gebruikt kan worden: Coaching De meest voor de hand liggende toepassing is in het coachen van anderen. Hierbij maakt het niet uit op welk gebied je coacht. Door de opzet van de opleiding en het karakter van intuïtief coachen kun je het geleerde altijd toepassen in jouw praktijk. Therapie Ook bij therapie komt het vaak voor dat je naast het helen van de cliënt aandacht wil besteden aan bewustwording en de eigen verantwoordelijkheid. Het inzetten van coaching is dan een zeer geschikte vorm. De opleiding is daarom ook zeer geschikt voor therapeuten die coaching als extra instrument willen inzetten in hun praktijk. Advisering Adviseurs hebben vaak ook een coachende rol. Naast het overdragen van kennis en ervaring wordt er vaak gevraagd om anderen te ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Coachingsvaardigheden zijn daarom ook voor de adviseur een waardevolle aanvulling van hun gereedschapskist. (Interim) Management De klassieke manager is steeds meer aan het verdwijnen. De trend is dat managers veel meer de ontwikkeling van mensen ondersteunen in de context van het bedrijf. De aandacht ligt steeds minder op het bereiken van resultaten en meer op het enablen van medewerkers om hun werk te doen. Intuïtieve coaching is daarbij een waardevolle vaardigheid. Privé Ook in privé situaties kan het zeer waardevol zijn om een intuïtieve coachhouding te hebben. Hierdoor zul je merken dat relaties met je partner, kinderen en vrienden soepeler en waardevoller zullen worden.

8 De trainers Deze opleiding wordt verzorgd door twee zeer ervaren trainer/coaches. Ze zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en weten als geen ander hoe je intuïtie en bewustzijn inzet in de begeleiding van anderen. Marjolein Berendsen Marjolein is al jaren actief als Natuurgeneeskundig Therapeut en Reiki Master. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psychologie, natuurgeneeskunde, coaching, systemisch werk en energiewerk. Ze heeft haar eigen praktijk waarin ze coaching, natuurgeneeskundige therapie, reiki-behandelingen en de opleiding tot holistisch therapeut verzorgd. Meer informatie over Marjolein vind je hier. Martijn over Marjolein: Marjolein is een hele zachte vrouw die op een diep niveau verbinding met de deelnemers van een training maakt. Ze weet door haar zeer goed ontwikkelde intuïtie precies wat er op welk moment nodig is om de groep een stap verder te helpen. Daarnaast is ze ook lekker aards en kan ze ook op dat niveau mensen verbinden. Bovendien is het ook gewoon heel gezellig met Marjolein. Martijn Meima Martijn is een ervaren business en personal coach die zich gespecialiseerd heeft in het zakelijk inzetten van je intuïtie. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond. Daarnaast heeft hij opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieontwikkeling, systemisch werk, energie waarnemen, communicatie en advisering/coaching. Het wordt duidelijk dat hij zich steeds meer richt op het opleiden van coaches om op een intuïtieve manier anderen verder te helpen. Meer informatie over Martijn vind je hier Marjolein over Martijn: Martijn heb ik leren kennen als een zeer intuïtieve zachte man met een hele enthousiaste, open en vrolijke houding. Hij heeft het talent om rechtstreeks de vinger op de zere plek te leggen. Het mooie bij hem is dat juist door zijn gevoel voor humor en luchtigheid, je gelijk een niveau dieper komt en je snel bereid bent je leerpunten aan te pakken.

9 Praktische informatie Locatie De opleiding vindt plaats op Buitenverblijf De Wijte in Eefde. Dit is een hele fijne plek waar we inmiddels al een groot aantal jaar trainen. De energie is er heel fijn en ondersteunt jouw processen. Daarnaast ligt het middenin de natuur, wat ervoor zorgt dat je tijdens de oefeningen en tussendoor naar buiten kunt en gebruik kunt maken van de rustgevende werking van de akkers, bosschages het water en de dieren. Prijs Jouw investering in jezelf en in je klanten is Dit bedrag is exclusief BTW. We zijn geregistreerd bij het CRBKO en er loopt een aanvraag bij de Belastingdienst om deze opleiding vrij te stellen van BTW. Voor nu kunnen we dat echter niet toezeggen. Dit bedrag is exclusief de verblijfskosten voor de laatste module. Deze bedragen 127 ex. BTW en inclusief diner, overnachting en ontbijt. De prijs is inclusief: Trainingsdagen verzorgd door 2 trainers (bij een groep van minimaal 10 personen) Goed verzorgde en complete vegetarische lunch met verse ingrediënten Toegang tot een online bibliotheek met het trainingsmateriaal 2 e-boeken: o 19 Interessante Coachmethoden Uitgelicht o De 5 Elementen om Succesvol Intuïtief te Ondernemen Gratis jaarlidmaatschap Het Coachhuis Mogelijkheid om tussen de trainingsdagen door vragen te stellen Coaching kost bij alle trainers 125 per uur ex. BTW.

BewustZijn & Intuïtie

BewustZijn & Intuïtie BewustZijn & Intuïtie Intuïtief coachen en adviseren in een zakelijke omgeving Intuïtie, de sleutel tot succes De succesfactor voor een topcoach, excellente adviseur of succesvolle interimmanager ligt

Nadere informatie

Gecertificeerde Opleidingen

Gecertificeerde Opleidingen Gecertificeerde Opleidingen TOP Class Communicatie Vaardigheden Gordon Communicatie Trainer www.gordoncommunicatie.nl Top Class Communicatie Vaardigheden Persoonlijk en professioneel communiceren In deze

Nadere informatie

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend.

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend. Module 1 Coaching, kanker & vermoeidheid Vermoeidheid bij kanker is misschien wel de meest voorkomende klacht van mensen die kanker hebben (gehad). 80-90% van de patiënten herkent vermoeidheid gedurende

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties.

Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties. Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties 2018 Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties. In organisaties. Een ervaringsgerichte opleiding met de nadruk op organisaties.

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching Unieke opleiding in Arboland Opleiding Copla Opleiding Training Consultants Coaching copla.nl Bezoek ook onze websites: www.copla.nl www.deveiligheidscoach.nl DE VEILIGHEIDSCOACH Steeds vaker buigen veiligheidskundigen

Nadere informatie

The Heart of Life*Coach

The Heart of Life*Coach De Heart of Life*Coach is een holistische coach die werkt vanuit de eenheid van het Hart. Vanuit eenheidsbewustzijn kan gewerkt worden op verschillende niveau s zodat aangesloten kan worden op de behoefte

Nadere informatie

The Next Level. Verbindend Ondernemend Leiderschap

The Next Level. Verbindend Ondernemend Leiderschap The Next Level Jaarprogramma 2014 BASIS DO-L = DIENEND ONDERNEMEND LEIDERSCHAP De centrale metafoor voor deze leiderschap opleiding is terug te vinden een DOL Een DOL is een volksharp uit de Ivoorkust.

Nadere informatie

Training Zelfrealisatie. Brochure

Training Zelfrealisatie. Brochure Training Zelfrealisatie Brochure Training Zelfrealisatie Voorbij persoonlijke ontwikkeling vind je wie je ten diepste bent. Met de Training Zelfrealisatie ontdek je wie je wezenlijk bent. Zodat je geluk,

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Imagination is more important than knowledge

Nadere informatie

Opleiding Equine Assisted Coach

Opleiding Equine Assisted Coach Je wilt van het werken met paarden en mensen je beroep maken? Jezelf, anderen en paarden beter leren kennen? Samen met paarden, mensen helpen? Opleiding Equine Assisted Coach De intuïtief ontwikkelde coach

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Beantwoord jij deze vragen met ja Heb jij

Nadere informatie

Persoonlijke groei en ontwikkeling. Jaargroep Persoonlijk Leiderschap. veranderen is mensenwerk

Persoonlijke groei en ontwikkeling. Jaargroep Persoonlijk Leiderschap. veranderen is mensenwerk Jaargroep Persoonlijk Leiderschap Leer werken vanuit je authenticiteit. Ontwikkel jezelf door inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten en mogelijkheden. Human Connection en Elenchis bieden met de Jaargroep

Nadere informatie

& Academie voor NLP. Business NLP Basics. Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit

& Academie voor NLP. Business NLP Basics. Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit & Business NLP Basics Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit hovelingsjanse is de interdisciplinaire organisatie die meerwaarde biedt op het gebied van veranderen: door van dichtbij die verandering

Nadere informatie

Start 9 april Persoonlijk Leiderschap Coachen in Organisaties

Start 9 april Persoonlijk Leiderschap Coachen in Organisaties leergang hbo+ Start 9 april 2013 + Persoonlijk Leiderschap Coachen in Organisaties & Mensen die krachtig zijn, creëren krachtige organisaties. Deze leergang gaat hierover. Over de persoonlijke en professionele

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar Programma Instrument voor hulp 1 e jaar 2017-2018 Blok 1 Instrumentschap, de basis van het werk als coach do 2 nov - vr 3 nov De basisprincipes en basishouding als coach leren kennen; aanwezig zijn in

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur Deelopleiding Healing en Energiewerk Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding op verschillende manieren benutten. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden. 1. Je

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Amsterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Leergang Transformatief Leiderschap

Leergang Transformatief Leiderschap feedback geven living labs advie processen/bijeenkomsten transformatief leiderschap coach perso Leergang Transformatief Leiderschap Anderen bewegen begint bij jezelf Succesvol mensen en organisaties in

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

Systemisch werk voor de Loopbaancoach 5 daagse

Systemisch werk voor de Loopbaancoach 5 daagse Systemisch werk voor de Loopbaancoach 5 daagse Interventies om voorbij stagnatie te komen. Je bent coach en je hebt met allerlei loopbaanvragen te maken. Je bent HRM-er en je werkt met loopbaanvragen van

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

WAAROM DEZE TRAINING?

WAAROM DEZE TRAINING? ONEDERFUL AWARENESS EEN BRUG NAAR JE ONBEWUSTE WAAROM DEZE TRAINING? Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. In dit vervolg op de Oneness Awakening

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn studiejaar: 2016-2017 Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Opleiding Kindercoach

Opleiding Kindercoach Opleiding Kindercoach Maak jij het verschil? Sociale - emotionele vaardigheden ADHD / ADD Leer- en gedragsproblemen Hooggevoeligheid Ontwikkelingsfases Kind en zijn omgeving Rouw en verlies Pesten Beelddenkers

Nadere informatie

Opleidingsgids Opleiding tot paardencoach

Opleidingsgids Opleiding tot paardencoach Opleidingsgids Opleiding tot paardencoach 2 Wat is het EOCP Het Europees Opleidingscentrum Paardencoaches is hét opleidingcentrum voor mensen die willen coachen met paarden of al paardencoach zijn. Het

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

Beroepsopleiding 2015

Beroepsopleiding 2015 Beroepsopleiding 2015 School of Life is een gecertificeerd opleidingsinstituut voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie. De part-time beroepsopleiding van vier jaar, plus een stage

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Instrument voor hulp Programma 1 e jaar Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov uur uur de Poort, Groesbeek (met overnachting)

Instrument voor hulp Programma 1 e jaar Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov uur uur de Poort, Groesbeek (met overnachting) Instrument voor hulp Programma 1 e jaar 2018-2019 Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov 10.00 uur - 17.30 uur (met overnachting) Instrumentschap, de basis van het werk als coach De basisprincipes en basishouding

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Rotterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

JOUW LEVENSREIS MET DE PAARDEN

JOUW LEVENSREIS MET DE PAARDEN JOUW LEVENSREIS MET DE PAARDEN Vanuit de verbinding met een paard, op zoek naar verdieping en kennis start Jouw levensreis met de paarden. Naast het spiegelend coachen, intra-psychisch en systemisch coachen,

Nadere informatie

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat Training Lean Black Belt Inclusief Black Belt certificaat Een Lean Black Belt certificaat van het LCS is een verrijking, een geweldige mijlpaal. Het geeft niet alleen erkenning van jouw Lean capaciteiten

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed For you, On Purpose purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed on purpose wetens; met voorbedachte rade [De letterlijke betekenis van purpose.] Voor wie? Persoonlijk

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten...

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Training Authentiek in de uitvaart door Het Tiende Huis Jan Dop Uitvaartverzorging Het was niet voor het eerst dat ik mij meer dan ooit

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

Coaching van zelfsturende teams: Ontwikkelprogramma. voor interne coaches

Coaching van zelfsturende teams: Ontwikkelprogramma. voor interne coaches Coaching van zelfsturende teams: Ontwikkelprogramma voor interne coaches Yvette Paludanus en Alyanna Bijlsma December 2014 1 Inleiding De zorg is in transitie. Er is een wens en noodzaak om de cliënt en

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Specialist Development Leergang: KOERS

Specialist Development Leergang: KOERS Specialist Development leergang KOERS Pagina 1 van 7 Specialist Development Leergang: KOERS "The future belongs to those who see possibilities before they become obvious." De Specialist Development Leergang

Nadere informatie

Hoe voer ik PMA gesprekken met mijn collega s, leerlingen, deelnemers?

Hoe voer ik PMA gesprekken met mijn collega s, leerlingen, deelnemers? Programma aanbod De PMA organisatie is een opleidingsinstituut, dat vanuit haar missie technieken, diensten en inzichten biedt die mensen helpen om over hun volledige potentieel te kunnen beschikken voor

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Coachingsopleiding. Process Communication Model

Coachingsopleiding. Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor Je bent altijd op zoek naar die ene manier om je cliënt écht te helpen.

Nadere informatie

Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing

Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing Het overgrote deel van onze communicatie gebeurt non-verbaal. Dit leren lezen helpt ons op het persoonlijke en professionele vlak naar succesvolle

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Certified Professional Coaching Een erkende opleiding tot gecertificeerd coach in twee delen.

Certified Professional Coaching Een erkende opleiding tot gecertificeerd coach in twee delen. Certified Professional Coaching Een erkende opleiding tot gecertificeerd coach in twee delen. CPC deel 1 Leergang 22 Leergang 23 CPC deel 2 Leergang 21 Leergang 22 TAAKBEKWAAMHEID start op 26.03.2015 start

Nadere informatie

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS Deze energieke, tweedaagse training resulteert in hands-on ervaring en meer inzicht in de Design Thinking principes, de belangrijkste tools en terminologie.

Nadere informatie

Personal ARROW. Van: Next Arrow Coachdiensten. De positieve benadering richting gewenst resultaat!!

Personal ARROW. Van: Next Arrow Coachdiensten. De positieve benadering richting gewenst resultaat!! Personal ARROW Van: Next Arrow Coachdiensten De positieve benadering richting gewenst resultaat!! De Personal Arrow van Next Arrow Next Arrow staat voor coachende begeleiding bij je volgende actie richting

Nadere informatie

Kiezen voor coaching als managementstijl

Kiezen voor coaching als managementstijl Kiezen voor coaching als managementstijl Druk, druk druk! Bijna iedere manager kent wel dit gevoel. Beter leren delegeren dus! Om te kunnen delegeren heb je echter verantwoordelijke en zelfsturende medewerkers

Nadere informatie

Balans & Paard. Opleiding Communicatief paardrijden

Balans & Paard. Opleiding Communicatief paardrijden Balans & Paard Opleiding Communicatief paardrijden Balans & Paard Communicatief paardrijden Opleiding tot begrijpend omgaan en trainen van paarden In deze opleiding leer je over hoe het paard denkt, leeft

Nadere informatie

Avondcursus kennismaken met NLP

Avondcursus kennismaken met NLP Avondcursus kennismaken met NLP Voor mensen die meer inzicht in zichzelf en anderen willen krijgen en zich verder willen ontwikkelen, is dit een prima inleiding in NLP! Waarnemingsstructuur: zintuiglijke

Nadere informatie

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka Hoera het is vandaag! Een training voor ieder die wil leren hoe je in de waan van de dag de innerlijke rust en balans kunt bewaren. Warm welkom Hoera het is vandaag! Mijn naam is en in mijn dagelijks leven

Nadere informatie

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals!

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! - Consulting Skills Training Pagina 1 van 6 De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! Los van de inhoud van je advies is het belangrijk om je advies zo goed mogelijk

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Vervolgopleiding Begeleiden van diepgaande verandering

Vervolgopleiding Begeleiden van diepgaande verandering Vervolgopleiding Begeleiden van diepgaande verandering Transactionele Analyse, Gestalt, Systemisch werken, Voice Dialogue Wil je transformatieprocessen resultaatgericht begeleiden op het gebied van persoonlijke

Nadere informatie

NLP MASTER PRACTITIONER

NLP MASTER PRACTITIONER 2016 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERDIEPEND De NLP Master Practitioner opleiding is een verdieping in je professionele ontwikkeling. In deze opleiding wordt je meester in communicatie- en gedragsverandering.

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

COACHOPLEIDING VOOR PROFESSIONALS (6-DAAGS) IN HET KORT CONTACTGEGEVENS DE KRACHT VAN ONZE COACHOPLEIDING PERSOONLIJKE AANDACHT BLENDED LEARNING

COACHOPLEIDING VOOR PROFESSIONALS (6-DAAGS) IN HET KORT CONTACTGEGEVENS DE KRACHT VAN ONZE COACHOPLEIDING PERSOONLIJKE AANDACHT BLENDED LEARNING COACHOPLEIDING VOOR PROFESSIONALS (6-DAAGS) Er zijn veel redenen om een coachopleiding te volgen. Als u wilt werken als coach is een coachopleiding natuurlijk een voorwaarde. Maar ook voor optimale carrièregroei

Nadere informatie

Leergang Psychodynamisch Coachen en Adviseren

Leergang Psychodynamisch Coachen en Adviseren Leergang Psychodynamisch Coachen en Adviseren voor professionals die met professionals werken START JANUARI 2019 Werken met professionals Psychodynamisch coachen en adviseren is Professionals houden van

Nadere informatie

the journey of a lifetime begins with one step

the journey of a lifetime begins with one step the journey of a lifetime begins with one step Ve r b i n d e n d l e i d e r s c h a p Verbinding is Key Als CEO of ondernemer ben je nieuwsgierig en denk je voortdurend aan the big picture, waarom wordt

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige schuurkerk

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

TeamCoach voor Zelforganiserende Teams

TeamCoach voor Zelforganiserende Teams TeamCoach voor Zelforganiserende Teams Opleiding tot Teamcoach voor Zelforganiserende Teams op basis van mensgerichtheid, verbinding, scrum, agile en lean Inleiding Deze training neemt je stap voor stap

Nadere informatie

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we.

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. Leer hoe je als leidinggevende bij jezelf en je team energie aanwakkert, zodat jullie

Nadere informatie

Leergang. Inspirerend Leiderschap

Leergang. Inspirerend Leiderschap Leergang Inspirerend Leiderschap Algemene informatie Doelgroep Leergang opzet Groepsgrootte Begeleiders en docenten hoger en midden management 8 modules van 2 dagen, incl.1 overnachting per module maximaal

Nadere informatie

Dialectische Gedrags Therapie Bij volwassenen met een lichte verstandelijke beperkingen

Dialectische Gedrags Therapie Bij volwassenen met een lichte verstandelijke beperkingen Dialectische Gedrags Therapie Bij volwassenen met een lichte verstandelijke beperkingen Dialectische Gedrags Therapie 2 1. Voor wie? Deze brochure geeft informatie over Dialectische Gedragstherapie (DGT).

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie

Training KED-Coach Basis

Training KED-Coach Basis Training KED-Coach Basis Nederland Onze Trainingen en Diensten Het team van KED-SENS heeft haar aanbod van trainingen en diensten overzichtelijk in kaart gebracht. Alle mensen zijn uniek en leren en ontwikkelen

Nadere informatie

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee!

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! 29 augustus 8 september 2013 en/of 23 november 3 december 2013 Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur-

Nadere informatie

Coachingsopleiding. Process Communication Model

Coachingsopleiding. Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor Je bent altijd op zoek naar die ene manier om je cliënt écht te helpen.

Nadere informatie

NLP PRACTITIONER 2016

NLP PRACTITIONER 2016 2016 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERBREDEND De erkende NLP Practitioner opleiding van ISEMI is praktijkgericht en verbredend. Het biedt een uitstekende structuur voor effectieve communicatie, persoonlijke

Nadere informatie

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt!

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wat is TimeOut? TimeOut is een indringend proces van persoonlijke leiderschapontwikkeling met rust, ruimte en diepgang als basis. TimeOut gaat door waar andere

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk.

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. PROFESSIONALISEREN DOOR ALLE BENODIGDE SOFTSKILLS VAN DE MANAGER TE TRAINEN

Nadere informatie

Systeemdynamiek in organisaties Bert Hellinger Instituut, Nederland

Systeemdynamiek in organisaties Bert Hellinger Instituut, Nederland Systeemdynamiek in organisaties Bert Hellinger Instituut, Nederland Systeemdynamiek in organisaties In zes blokken van twee dagen en een blok van drie dagen kunnen deelnemers leren om zelfstandig organisatieopstellingen

Nadere informatie

Leiderschapsprogramma

Leiderschapsprogramma Leiderschapsprogramma LEIDERS VAN NU VOOR DE WERELD VAN MORGEN Leer succesvol leiding te geven in de flexibele organisaties van de toekomst Nieuwe eisen aan leiderschap Word een goede leider nieuwe stijl

Nadere informatie

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP

BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP BEWUSTWORDING - MINDFULNESS -NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige schuurkerk

Nadere informatie