MAANDPRESENTATIE NOVEMBER 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAANDPRESENTATIE NOVEMBER 2016"

Transcriptie

1 MAANDPRESENTATIE NOVEMBER 2016

2 PROGRAMMERING NOVEMBER 2016 SBS6

3 MOORD OF ZELFMOORD VANAF MAANDAG 21 NOVEMBER Kees van der Spek onderzoekt samen met advocaat Sébas Diekstra cases die door de politie bestempeld zijn als zelfmoord maar waar familie en geliefden hun vraagtekens bij zetten. De mannen lopen sporen na en bewandelen opnieuw alle wegen in de hoop de zaak te kunnen heropenen of juist te sluiten. Ze worden ondersteund door een team van oud-rechercheurs, forensisch pathologen en artsen. Van der Spek en Diekstra proberen alles volledig uit te zoeken, zodat de familie zich eindelijk kan richten op het rouwproces. Had de politie al die tijd gelijk of niet?

4 OEFEN INTERLAND NED BEL: WOENSDAG 9 NOVEMBER

5 QUEENS OF THE JUNGLE WOENSDAG Acht jongens en meiden, met een grote voorliefde voor luxe en blingbling, gaan drie weken op ontdekkingsreis. Samen zoeken ze hun grenzen op tijdens een barre trektocht door de jungle. Verstoken van alle luxe moeten ze het gezamenlijk drie weken lang met elkaar zien uit te houden. Hoe reageren ze op enge spinnen, giftige slangen en bloeddorstige piranha's? Hoe houden ze zich staande zonder hun geliefde crèmes, föhns en andere luxeproducten? Samen moeten ze de tocht van 21 dagen volbrengen, want alleen dan is de prijzenpot van euro binnen handbereik. Gooit iemand eerder de handdoek in de ring? Dan kost dat de groep geld, hetgeen de sfeer er zeker niet beter op zal maken... Kay Nambiar presenteert het programma

6 WEDDEN DAT IK HET KAN VANAF ZATERDAG 22 OKTOBER Het populaire SBS6-programma Wedden dat ik het kan keert vanaf 22 oktober terug met niemand minder dan Sylvie Meis als nieuw gezicht. Zij vormt een duo samen met Jeroen van der Boom die ook de eerste twee seizoenen van Wedden dat ik het kan presenteerde. In het programma gaan kandidaten met een opmerkelijk talent een weddenschap aan. Sommige weddenschappen zijn een fysieke uitdaging waarbij kandidaten zeer uitzonderlijke stunts vertonen en het publiek en de kijkers hun adem inhouden. Bij andere weddenschappen draait het juist om psychische inspanningen, waarbij kandidaten het uiterste van hun geheugen of inschattingsvermogen vragen. Voor elke uitdaging geldt: persoonlijke records worden gezet en verbroken in Wedden dat ik het kan.

7 TALENTEN ZONDER CENTEN VANAF ZATERDAG 22 OKTOBER Veel van onze bekende Nederlanders zijn alleen beroemd in eigen land en niet daarbuiten. Ze trekken volle zalen en worden op straat herkend Maar wat gebeurt er als Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol samen met een gast-bn er op een hele andere plek op de wereld worden gedropt, waar hun bekendheid niet bestaat en ze geen geld hebben om rond te komen? Lukt het ze dan om drie dagen te overleven? Ze moeten in het buitenland terugvallen op hun talenten om te zorgen dat ze onderdak en eten hebben. In elke aflevering gaan de drie mannen steeds met een nieuwe gast de uitdaging aan.

8 NAAR BED MET IRENE ZATERDAG LATE NIGHT Op de late zaterdagavond haalt Irene alles uit de kast om haar hoofdgast beter te leren kennen in Naar bed met Irene. Ze belicht aan de hand van speciale momenten uit het leven van de BN-er zijn of haar carrière, verleden, toekomst, het social media-profiel en de actualiteit. En als Irene haar gast elkaar echt hebben leren kennen, doen ze dan samen het licht uit? Naar bed met Irene is een programma voor het slapen gaan dat je lekker vanuit je bed kunt bekijken, dat doet het publiek in de studio namelijk ook.

9 SHOWXL VROEGE ZONDAGAVOND Door het grote succes van Shownieuws en de online Show Updates, start in oktober op zondagmiddag Show XL. Lucille Werner en sidekick Fred van Leer gaan met bekende gasten dieper in op het entertainmentnieuws van die week. Daarnaast behandelt zij met deskundigen trends op het gebied van lifestyle, wonen, koken, mode en beauty.

10 ShowXL COMMERCIELE MOGELIJKHEDEN Langdurige seizoenpartnerships maar ook als onderdeel van thematische campagnes en product introducties: In-program/instarts Billboards Aanjagen in Show Bromo s Commerciële promo s Activatie met kijkers Show.nl NU.nl Show live news flash Via social

11 VTWONEN ZELF AAN DE SLAG ZONDAG Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-ityourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een groot deel van deze klussen zélf moeten uitvoeren. Aan de hand van het plan van de stylist leggen de koppels nu zelf de basis en gaan ze aan de slag met verven, vloeren leggen en behangen zonder te weten wat het beoogde resultaat is. De stylist zet de laatste puntjes op de i door de meubels en de accessoires aan de ruimte toe te voegen. Hoe reageren de bewoners als het af is?

12 SBS6 NOVEMBER Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1800 Hart en Show Robs Grote Tuinverbouwing De Grote Verhuizing 1830 Top MasterChef Australie Masterchef Junior USA nieuw Show XL 1930 Utopia Lachen om homevideo's 2000 Rad van Fortuin Wedden dat ik het kan vtwonen zelf-aan-de-slag 2030 Dokter Tinus S5 De gevaarlijkste wegen van NL. Queens of the Jungle NCIS Oh Oh Besitas Wegmisbruikers Moord of Zelfmoord nieuw nieuw 2100 Oefeninterland NL.-Belgie vtwonen Mr. Frank Visser doet 2130 uitspraak Red mijn vakantie Met de Deur in Huis NCIS New Orleans Frank en Vrij! Talenten zonder centen Stegeman op de bres Mijn Laatste Keer Oefeninterland NL.-Belgie Undercover in Nederland 2200 nieuw Hart van Nederland special 2230 Hart van Nederland Hart en Show Hart en Show 2300 Shownieuws Lachen om homevideo s Reportage 2330 Rad van Fortuin h Naar bed met Irene

13 PROGRAMMERING NOVEMBER 2016 Net5

14 PERSON OF INTEREST MAANDAG In november kan de kijker genieten van nog meer nieuwe Person of Interest-afleveringen. Op maandag brengt Net5 namelijk drie afleveringen achter elkaar. Dit is het allerlaatste seizoen van de populaire crimeserie, dus het belooft extra spannend te worden.

15 HOUSE RULES: STELLEN VERBOUWEN ONS HUIS DE LIVE FINALE: 30 NOVEMBER Op 30 november is de spannende ontknoping van House Rules: stellen verbouwen ons huis. De finalisten strijden nog een laatste keer tegen elkaar en Daphne Bunskoek blikt met alle kandidaten terug op de afgelopen weken. Wie wint House Rules 2016 en daarmee twee jaar lang hypotheekvrij wonen?

16 KITCHEN IMPOSSIBLE VANAF WOENSDAG 30 NOVEMBER Iedereen droomt van een perfecte baan, maar het vinden van werk is voor sommigen onmogelijk. In Kitchen Impossible, gepresenteerd door Arie Boomsma, stoomt topkok Robert Kranenborg mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking klaar voor een baan in de horeca. De acht stagiaires hebben verschillende beperkingen, zoals Gilles de la Tourette, doofheid of het Syndroom van Down. In slechts vier weken geeft Robert Kranenborg hen de vaardigheden, de ervaring en het vertrouwen dat ze nodig hebben om een baan te krijgen in een van de zwaarste branches. Gaat het hen lukken om die droombaan te krijgen?

17 GROTE AVONTURENFILMS DONDERDAG Op donderdag kan de kijker met Net5 op avontuur, want de zender brengt in november grote avonturen films. Zo zijn onder andere Sorcerer s Apprentice met Nicolas Cage en Prince of Persia met Jake Gyllenhaal te zien.

18 RIZZOLI & ISLES ZATERDAG: DUBBELE AFLEVERINGEN De twee powervrouwen Rizzoli & Isles slaan op zaterdag weer de handen ineen. In het allerlaatste seizoen van deze populaire crimeserie lossen de stoere detective Jane Rizzoli en de slimme forensisch onderzoeker Maura Isles de meest complexe misdaadzaken op. De twee verschillen veel van elkaar, maar met de nodige dosis humor vullen ze elkaar perfect aan.

19 HOW TO GET AWAY WITH MURDER ZATERDAG: NIEUW SEIZOEN Dit spannende kwaliteitsdrama van Shonda Rhimes keert terug bij Net5 met het tweede seizoen op zaterdagavond om uur. Het verhaal draait om topadvocate en briljante professor Annelise Keating (Emmy-winnares Viola Davis). Zij nodigt haar beste vijf studenten (The Keating 5) uit om samen met haar aan belangrijke zaken te werken en leert hen hoe je een veroordeling kunt ontlopen, zelfs als het om moord gaat. Maar dat gaat niet volgens de regels. The Keating 5 wordt extreem op de proef gesteld en leert zo de donkere kant van de juridische wereld, maar ook die van henzelf.

20 COMEDY ZONDAG Sluit de week af bij Net5 met een lach! De zender brengt leuke comedyfilms, waaronder 101 Dalmatians, Sister Act en The Bucket List met Morgan Freeman en Jack Nickolson.

21 Net5 NOVEMBER MON TUE WED THU FRI SAT SUN 1800 NCIS LA House Rules Crime NCIS NCIS NCIS LA NCIS LA NCIS LA NCIS LA 2030 Films Person Of Interest NCIS LA Films NCIS Rizzoli&Isles First Daughter (6-11) 2100 Nieuw House Rules: Nieuw The Bucket List (13-11) Stellen verbouwen ons huis Sorcere's Apprentice (3-11) 101 Dalmatians (20-11) 2130 Nieuw National Treasure (10-11) Sister Act I (27-11) Person Of Interest NCIS LA Kitchen Impossible Prince of Persia (17-11) NCIS New Orleans Rizzoli&Isles 2200 Nieuw Nieuw BC (24-11) Nieuw The American President (6-11) 2230 Knowing (3-11) Trouble with the Curve Premiere (13-11) Person Of Interest Madam Secretary vtwonen The Mummy (10-11) NCIS LA How to get away 102 Dalmatians (20-11) 2300 Nieuw Nieuw The Mummy II (17-11) with Murder Sister Act II (27-11) The Mummy III (24-11) Nieuw 2330 Chase Without a Trace Grand Designs Elementary HTGAWM Nieuw

22

23 LOVELY DECEMBER DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR Aankomende december staan warmte en liefde centraal tijdens Lovely December. Net5 zendt tijdens deze maand de beste romantische films uit. Elke avond kruipt de kijker lekker onder een dekentje op de bank en geniet van de meest romantische (kerst)films ooit gemaakt. En u kan als partner van de Lovely December maand een top of mind positie creëren! Grote premières, bekende topklassiekers, feelgood movies Romantiek alom! Denk bijvoorbeeld aan:

24 LOVELY DECEMBER BEWEZEN SUCCES! Het marktaandeel stijgt sterk in de vrouwelijke doelgroepen Met de Lovely December maand wordt gemiddeld 71% van de vrouwelijke doelgroep bereikt Marktaandeel Net5 20:30-22:30 6,1% 5,7% 6,6% 6,7% 6,8% 5,2% 5,3% 5,0% 4,3% 3,6% 5,1% 4,6% 5,4% 5,3% 4,3% V20-34 V20-54 V25-54 V Bds + kind Net5 november '15 Net5 december '15 SKO, november en december Net5 2015

25 DE SPA START NAJAAR 2017 De Spa is de gloednieuwe Nederlandse late night soap waar je in 2017 mee naar bed gaat. Het verhaal speelt zich af in een modern wellnesscomplex waar familievetes en liefdesperikelen aan de orde van de dag zijn. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor Annette Barlo. De Spa is een serie die de kracht van realistisch vertelde stand-alone afleveringen combineert met het doorkijkeffect van een soap, door de unieke combinatie van de vaste karakters (het team van de spa) en een oneindig aantal wisselende personages (de leden van de spa). Het beste te vergelijken met de Amerikaanse hitserie Hotel Babylon Net5 najaar afleveringen ma/di/wo/do 22:30 uur - 23:00 uur

26 DE SPA ONEINDIG VEEL COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN De Spa is uitermate geschikt voor adverteerders uit de branches: Persoonlijke verzorging, Food & Drinks, Mobiliteit, Multimedia, Home/ living, Dating, Health & Beauty. Ook willen we één van de vaste personages een snacklade geven, niet uit emotie etend, maar zoals veel vrouwen die wel hebben op kantoor! Crackers, chocolade, fruit, noten, etc.. Vaste settings in de serie: Receptie Fitnessruimte Massagesalon Zwembad/ hottub Sauna Hotelkamer Bar/ Restaurant Kantoorruimte Personeelsruimte Kleedruimtes

27 PROGRAMMERING NOVEMBER 2016 VERONICA

28 Zoals vanouds staat november bij Veronica in het teken van premières.veronica heeft maar liefst zeven filmpremières voor de kijker in petto.

29 NOVEMBER PREMIÈRE MAAND COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN Een hoofdsponsorpakket van de November Premiere Maand is voor een periode van 6 weken (start half oktober) en kan bestaan uit: Aantal billboards: 140 Aantal bromo s: 100 Activatiepromo s: 30 Online: 50% share of voice display uitingen gedurende de November Premièremaand Veronica Superguide App: Bannercampagne Superguide ter promotie van event Veronica Magazine: 4 weken sponsoring filmoverzicht op opvallende/creatieve wijze binnen redactie umfeld en 1/1 pagina Nu.nl impressies mobile Budgetinidicatie bedraagt inclusief bureaucommissie en is exclusief BTW en eventuele productiekosten.

30 PIRATES OF THE CARIBBEAN MAANDAG Op de maandag in november kiest Veronica het ruime sop met alle delen van Pirates of the Caribbean.

31 UEFA CHAMPIONSLEAGUE 4 WEDSTRIJDEN IN NOVEMBER 1 November: PSV Bayern Munchen 23 November: Atletico Madrid - PSV

32 UEFA CHAMPIONSLEAGUE OOK ONLINE EEN GROOT SUCCES Totaal seizoen Stream starts Live Clips Total Gemiddeld per wedstrijd: Live: Clips: Ook online meeliften op het CL succes? Denk eens aan prerolls tijdens de livestream of pre- en midrolls rondom alle andere content (samenvattingen, doelpunten, interviews etc). De content is te bekijken via alle Sanoma SBS platformen zoals Veronica.nl, NU.nl, Kijk, en onze vernieuwde NUsport App

33 BLOCKBUSTER PREMIÈRES DINSDAG Dinsdagavond staat bij Veronica altijd in het teken van blockbusters en in de November Première Maand betekent dat: gave grote blockbuster premières! Je ziet bijvoorbeeld Bad Neighbours met Seth Rogen en Zac Efron, A Million Ways to Die in the West met Charlize Theron en Liam Neeson en The Family met Robert de Niro en Michelle Pfeiffer.

34 MARTIAL ARTS PREMIÈRES ZATERDAG De zaterdagavond van Veronica draait om Martial Arts. De allerbeste kick ass vechtskills zijn te zien in de premières van onder andere Man of Tai Chi met Keanu Reeves en Man with the Iron Fists deel 1 en 2.

35 VERONICA NOVEMBER Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1800 Friends Airport 24/7 hh The A-Team hh 1830 Friends hh Border Security Canada 1900 Two and a Half Men hh hh Hardcore Pawn Border Security 1930 Anger Management hh hh hh 2000 The Big Bang Theory Border Security America 2030 Champions League (2-11) hh Films Film & Voetbal Criminal Minds Nieuw (9-11) Films TBA Blindspot 2100 Criminal Minds Nieuw (16-11) Pirates of the Carribean 2 (31-10) Champions League (1-11) Champions League (23-11) The Kingdom (3-11) 2130 Pirates of the Carribean 3 (7-11) Bad Neighbours Premiere (8-11) Criminal Minds Nieuw (30-11) Bad Company (10-11) A Million Ways To Die In The Pirates of the Carribean 4 (14-11) West (15-11) The Long Kiss Goodnight (17-11) 2200 The Lone Ranger (14-11) Champions League (22-11) Champions League (2-11) Red Eye (24-11) hh Films Man of Steel (28-11) The Family Premiere (29-11) Criminal Minds hh (9-11) 2230 Criminal Minds hh (16-11) Wegmisbruikers The Assassins Premiere Top Gear Project X (8-11) Champions League (23-11) Blindspot hh van SBS6 Man of Tai Chi Premiere 2300 Hot Fuzz (15-11) Criminal Minds hh (30-11) hh van zondag Man With The Iron Fist Person of Interest 2330 Films hh Blindspot Scarface (29-11) Jupiler League Man With The Iron Fist 2 hh van Net5

36 PROGRAMMERING NOVEMBER 2016 SBS9

37 FAMILIE FILMS ZATERDAG Als je op zaterdagavond gezellig met de familie op de bank zit, kun je terecht bij SBS9. In november brengt de zender romantische comedy s voor de hele familie, waaronder Monster in Law met Jennifer Lopez en Music and Lyrics met Hugh Grant.

38 ANIMATIE FILMS ZONDAG Bij SBS9 sluit je in november de week af met de leukste animatiefilms. Op zondagen zijn onder andere de titels Speed Racer en ParaNorman te zien. In deze laatste films neemt een jongetje het op tegen spoken en zombies om zijn stad te redden van een eeuwenoude vloek.

39 THE FOLLOWING VANAF VRIJDAG 18 NOVEMBER Vanaf vrijdag 18 november brengt SBS9 de Amerikaanse hitserie The Following. Hierin heeft de briljante seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy) een ultiem bondgenootschap van volgers buiten de gevangenis opgebouwd om zijn levenswerk af te maken. Voormalig FBI-agent Ryan Hardy (Golden Globe-winnaar Kevin Bacon) probeert Carroll te stoppen voor zijn plan het dodelijke einde bereikt.

40 SBS9 NOVEMBER SEP MON TUE WED THU FRI SAT SUN 1800 Beschuldigd 1830 Achter Gesloten Deuren 1900 De Grote Verhuizing Verslaafd aan Verzamelen 1930 Achter Gesloten Deuren 2000 Films (familie) 2030 The Tomorrow People Films (drama) Films (actie) / Criminal Minds Der Letzte Bülle Films & The Following Film ParaNorman 06.11) & Films & Person of Interest (v.a ) Alpha and Omega (13.11) 2100 Cyberbully (01.11) Criminal Minds (02.11) Batman & Robin (04.11) Chasing Liberty (05.11) Bogus (21.11) The Tomorrow People (07.11) Mists of Avalon (08.11) Just Cause (09.11) Doloris Claiborne (11.11) One For The Money (12.11) Speed Racer (27.11) 2130 The Tomorrow People (14.11) Message in a Bottle (15.11) United 93 (16.11) The Following (18.11) Monster-in-Law (19.11) Sugar and Spice (21.11) Charlie Wilson's War (22.11) Criminal Minds (23.11) The Following (25.11) Music and Lyrics (26.11) 2200 Malibu's Most Wanted (28.11) John Q (29.11) Non Stop (30.11) Friends 2230 Interview With The Vampire Criminal Minds (02.11) The Chase Film & The Vampire Diaries (01.11) Films Mists of Avalon (08.11) The Rite (09.11) 2300 Batman & Robin (07.11) The Bucket List (15.11) Falling Down (16.11) The Thing (04.11) Vampire Diaries (v.a ) Pariah (22.11) Criminal Minds (23.11) Southland Tales (11.11) 2330 Blink (29.11) 10,000 BC (30.11) The Long Kiss Goodnight The Mentalist & Body of (18.11) Proof (v.a ) Frozen (25.11) Oh Oh Besitas Meester Frank Visser doet uitspraak

41 WE CREATE BRANDED STORIES TOLD BY POPULAIR YOUTUBE CREATORS ENTERTAINING THE NEXT GENERATION. SOCIAL1NFLUENCERS. / S1.TV

42 YOUTUBE MCN NETWORK PREMIUM VIDEO CONTENT. SOCIAL1NFLUENCERS MCN: YouTube certified partner (Social1nfluencers) Handpicked YouTube Channels Hoge kwaliteit video-content Vrouwelijke & mannelijke premium video content Gegarandeerde levering views REACH: 70 miljoen views per maand (NL) 2 miljoen streamstarts per dag 2,5 miljoen uniek bereik per maand

43 CHANNEL MOMMY. MOMS, FAMILY, KIDS, NEWBORN, PARENTING. Paulien Tilstra Abonnees: Kelly Caresse Abonnees: M VIEWS PER MAAND AUDIENCE AGE 72% FEMALE MALE 28% De Huismuts Abonnees: Koala beauty mama Abonnees: 7.500

44 NOVEMBER 2016 INDICES EN BELANGRIJKE DATA PUBLICATIE: MAANDAG AANVRAAG BINNEN BIJ SBS: DINSDAG VERSTUREN SCHEMA S DIGITAAL: DINSDAG MAANDINDEX: MARKTINDEX: GECOMBINEERDE INDEX: ,6

45 SANOMA SBS NIEUWSBRIEF MELD JE AAN Ontvang je al de nieuwsbrief van Sanoma SBS? Elke twee weken verstuurt Sanoma SBS de B2B nieuwsbrief Business Update. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het laatste B2B nieuws van onze merken en informeren we je over bestaande en nieuwe advertentiemogelijkheden, cases, onderzoeken, events, innovaties en lanceringen. Wil je ook op de hoogte gehouden worden van ons B2B nieuws? Schrijf je dan nu in voor de Business Update! Meld je hier aan:

46

BILLBOARDING TARIEFBEREKENING. BASISPRIJS Zie omschrijving bij SPOT MAANDINDEX PRODUCTINDEX SPOTLENGTE - INDEX ADVERTEREN OP TELEVISIE BILLBOARD

BILLBOARDING TARIEFBEREKENING. BASISPRIJS Zie omschrijving bij SPOT MAANDINDEX PRODUCTINDEX SPOTLENGTE - INDEX ADVERTEREN OP TELEVISIE BILLBOARD BILLBOARDING BILLBOARD Een billboard van vijf of tien seconden, dat is alles wat je nodig hebt om te werken aan awareness; een nieuw product introduceren bij heel Nederland, om een ijzersterke koppeling

Nadere informatie

House Rules. Mogelijkheden. Billboards

House Rules. Mogelijkheden. Billboards House Rules House Rules Synopsis House Rules is een groots verbouw- en stylingprogramma, waarin 5 koppels elkaars (koop)huis compleet renoveren en inrichten. Met als hoofdprijs voor het winnende koppel:

Nadere informatie

The Bachelor. Mogelijkheden. Productie

The Bachelor. Mogelijkheden. Productie The Bachelor The Bachelor Synopsis Uitzendinformatie Mogelijkheden In de datingshow The Bachelor gaat een begeerlijke vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Bij de start dienen zich 25 vrouwelijke

Nadere informatie

Fashionchick: Elke dag een look

Fashionchick: Elke dag een look Fashionchick: Elke dag een look Fashionchick: Elke dag een look Synopsis Om antwoord te geven op de vraag Wat moet ik aan vandaag? wordt er dagelijks een look besproken en getoond op Net5. Met de erkende

Nadere informatie

House Rules NL. Alweer het derde seizoen House Rules op Net5! september november 2017

House Rules NL. Alweer het derde seizoen House Rules op Net5! september november 2017 House Rules NL september november 2017 Alweer het derde seizoen House Rules op! In dit grootse verbouw- en stylingprogramma renoveren 5 koppels elkaars (koop)huis compleet. Met als hoofdprijs voor het

Nadere informatie

MAANDPRESENTATIE DECEMBER 2016

MAANDPRESENTATIE DECEMBER 2016 MAANDPRESENTATIE DECEMBER 2016 BILLBOARDS NU VIA MBS! SNEL EN MAKKELIJK TV BILLBOARDS INKOPEN BIJ SANOMA SBS TV billboards met een klik inkopen kan vanaf nu bij Sanoma SBS via Media Buying Systems (MBS).

Nadere informatie

DONDERDAG 01 OKTOBER 2015 aanvang programma/blok 1-10-2015 06.00.00 Loop: Hart van Nederland - Late Editie 1-10-2015 06.21.10 Blok N4120 1-10-2015

DONDERDAG 01 OKTOBER 2015 aanvang programma/blok 1-10-2015 06.00.00 Loop: Hart van Nederland - Late Editie 1-10-2015 06.21.10 Blok N4120 1-10-2015 DONDERDAG 01 OKTOBER 2015 aanvang programma/blok 1-10-2015 06.00.00 Loop: Hart van Nederland - Late Editie 1-10-2015 06.21.10 Blok N4120 1-10-2015 06.27.10 Loop: Hart van Nederland - Late Editie 1-10-2015

Nadere informatie

TALPA TV NOVEMBER Maand presentatie.

TALPA TV NOVEMBER Maand presentatie. TALPA TV NOVEMBER 2018. Maand presentatie. Highlights SBS6. SBS6. Maandag. MR. FRANK VISSER DOET UITSPRAAK. WERELDREIS OP WIELEN. 20.30-21.30 uur. 21.30-22.30 uur. 3 SBS6. Dinsdag. WAAR IS DE MOL? BURGEMEESTER

Nadere informatie

Happy Hour. Spectaculaire nieuwe entertainment show vol humor bij SBS6. oktober december 2017

Happy Hour. Spectaculaire nieuwe entertainment show vol humor bij SBS6. oktober december 2017 Happy Hour oktober december 2017 Spectaculaire nieuwe entertainment show vol humor bij In Happy Hour verrast Roué Verveer de kijker met enorm veel spraakmakende items, die hilarisch, verrassend, shockerend

Nadere informatie

Je droom achterna:een Frans kasteel Een droombaan als kasteelbeheerder

Je droom achterna:een Frans kasteel Een droombaan als kasteelbeheerder Je droom achterna:een Frans kasteel Een droombaan als kasteelbeheerder Wie droomt er niet van een paradijselijke baan in het buitenland? Gelegen in het groene hart van Normandie op 800 meter van de kust,

Nadere informatie

Veel liefs uit Holland

Veel liefs uit Holland Veel liefs uit Holland Voorjaar 2018 Nicolette van Dam presenteert nieuw programma! Tien Nederlandse expats gaan op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie

Nadere informatie

Maandpresentatie Juni 2017

Maandpresentatie Juni 2017 Maandpresentatie Juni 2017 Sanoma SBS positief in het nieuws Juni 2017 2 Sanoma SBS valt vier keer in de prijzen Vorige week vonden de Cross Media awards plaats. Deze vakprijs wordt jaarlijks toegekend

Nadere informatie

Circus Gerschtanowitz

Circus Gerschtanowitz Circus Gerschtanowitz oktober december 2017 De gezelligste bonte circusavond van Nederland! Circus Gerschtanowitz is een ultra gevarieerd entertainmentprogramma. Op het grote podium in de studio komen

Nadere informatie

TALPA TV AUGUSTUS Maand presentatie.

TALPA TV AUGUSTUS Maand presentatie. TALPA TV AUGUSTUS 2018. Maand presentatie. Talpa TV in het nieuws. Nieuws. Voetbal Inside wordt Veronica Inside. Veronica scoort met Meimaand Filmmaand: beste maand ooit Talpa Network 2 Highlights SBS6.

Nadere informatie

MAANDPRESENTATIE JUNI 2016

MAANDPRESENTATIE JUNI 2016 MAANDPRESENTATIE JUNI 2016 SANOMA SBS VALT IN DE PRIJZEN VIJF AWARDS TIJDENS CROSS MEDIA AWARDS 2016 Cross Media Exploitant van het jaar Cross Media Man Peter de Mönnink Cross Media Merk LINDA. Cross Media

Nadere informatie

Waylon live in concert Veronica s top 1000 allertijden

Waylon live in concert Veronica s top 1000 allertijden Waylon live in concert s top 1000 allertijden november december 2017 Nederlands spraakmakendste artiest covert s top 1000 in Ahoy Radio en TV gaan samen de top 1000 allertijden uitzenden. Radio gaat de

Nadere informatie

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES KIJKEN WAAR JE ZIN IN HEBT, WANNEER JE WILT, WAAR JE WILT EN HOEVEEL JE WILT. DAT IS LINDA.TV EN NOG GRATIS OOK. JOSSINE MODDERMAN, HOOFDREDACTEUR LINDA.TV OVER

Nadere informatie

online videoproposities vtwonen

online videoproposities vtwonen online videoproposities vtwonen Het vtwonen Youtube kanaal Youtube.com/vtwonen Ben je dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, ga je verhuizen, verbouwen of is je huis toe aan een makeover,

Nadere informatie

Maandpresentatie Maart 2018

Maandpresentatie Maart 2018 Maandpresentatie Maart 2018 Vrijdag 23 maart en Maandag 26 maart Oefeninterlands Nederlands Elftal Vrijdag 23 maart Nederland- Engeland Maandag 26-maart Portugal - Nederland maandpresentatie maart 2018

Nadere informatie

Maandpresentatie Juli 2017

Maandpresentatie Juli 2017 Maandpresentatie Juli 2017 Grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld Maandag 17 t/m vrijdag 21 juli Elke dag, meteen na Shownieuws, verslaat SBS6 het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld.

Nadere informatie

Maandpresentatie September 2017

Maandpresentatie September 2017 Maandpresentatie September 2017 Overname SBS door Talpa volledig afgerond Adverteerders kunnen blijven profiteren van al onze vertrouwde diensten maandpresentatie september 2017 2 Het nieuwe tv-seizoen

Nadere informatie

Maandpresentatie Februari 2018

Maandpresentatie Februari 2018 Maandpresentatie Februari 2018 Nieuw: vanaf maandag 12 februari Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu

Nadere informatie

Maand Presentatie. Juni Talpa Network 1

Maand Presentatie. Juni Talpa Network 1 Maand Presentatie. Juni 2018 Talpa Network 1 Highlights juni. Vanaf 11 juni maandag t/ mvrijdag om 19.00 uur. LUCKY13: de eerste live mobile gameshow ook dagelijks op TV In LUCKY13 moeten de deelnemers

Nadere informatie

TV Uitzendschema augustus - september (RTL - SBS)

TV Uitzendschema augustus - september (RTL - SBS) TV Uitzendschema augustus - september (RTL - SBS) Periode 22-8-2016 t/m 18-9-2016 Doelgroep 25-59 jaar Dag Datum Tijd Spotlengte Zender Programma voor Programma na ma 22-08-16 06:39 20+5 RTL4 rtl nieuws

Nadere informatie

TV Uitzendschema - RTL en SBS

TV Uitzendschema - RTL en SBS TV Uitzendschema - RTL en SBS Periode 22-8-2016 t/m 18-9-2016 Doelgroep 25-59 jaar Dag Datum Tijd Spotlengte Zender Progn. grp's P Programma voor Programma na ma 22-08-16 09:15 20+5 Fox 0,0 middle middle

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (NOVEMBER 2016) 07-12-2016 11 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 205

Nadere informatie

Ouders van Nu. 360 aanpak. Het tv-programma is onderdeel van de 360- propositie rondom Ouders van Nu.

Ouders van Nu. 360 aanpak. Het tv-programma is onderdeel van de 360- propositie rondom Ouders van Nu. Ouders van Nu Ouders van Nu Synopsis In Ouders van Nu volgen we zes uitgesproken stellen in hun alledaagse leven. Ze hebben kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Twee van de stellen zijn zelfs nog

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (OKTOBER 2014) 07-11-2014 10 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in oktober over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

ELKE WERKDAG. Utopia t 19.30. Realitysoap waarin een groep van vijftien mensen samen een nieuwe samenleving probeert op te zetten.

ELKE WERKDAG. Utopia t 19.30. Realitysoap waarin een groep van vijftien mensen samen een nieuwe samenleving probeert op te zetten. ELKE WERKDAG Utopia t 19.30 Realitysoap waarin een groep van vijftien mensen samen een nieuwe samenleving probeert op te zetten. MAANDAG Celblok H t 20.30 Succesvolle dramaserie die zich afspeelt in een

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (NOVEMBER 2015) 07-12-2015 11 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in november 2015 over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

Zullen we een spelletje doen? Seizoen 3

Zullen we een spelletje doen? Seizoen 3 Zullen we een spelletje doen? Seizoen 3 Zullen we een spelletje doen? Seizoen 3 Synopsis In het programma Zullen we een spelletje doen? gaan teamcaptains Nick en Simon elke week een keiharde spelletjesstrijd

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MEI 2014) 10-06-2014 5 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in mei over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

TALPA TV JULI Maand presentatie.

TALPA TV JULI Maand presentatie. TALPA TV JULI 2018. Maand presentatie. Talpa TV in het nieuws. Wist je dat. Veronica verlengt uitzendrechten UEFA Champions League. Evers Staat Op elke werkdag live te zien bij SBS6. Talpa Network 2 IN

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (NOVEMBER 2017) 07-12-2017 11 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 200

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (SEPTEMBER 2016) 07-10-2016 9 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 172

Nadere informatie

Maandpresentatie Maart 2017

Maandpresentatie Maart 2017 Maandpresentatie Maart 2017 Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: nieuw seizoen Maandag, vanaf 9 maart In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties

Nadere informatie

The Next Icons. Uniek kijkje in de grootste muziekscene van Nederland! september oktober 2017

The Next Icons. Uniek kijkje in de grootste muziekscene van Nederland! september oktober 2017 The Next Icons september oktober 2017 Uniek kijkje in de grootste muziekscene van Nederland! In de nieuwe reality serie The Next Icons volgen we vier Nederlandse dj s, die in de voetsporen van grote Nederlandse

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (NOVEMBER 2014) 08-12-2014 11 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in november over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

ANNELIES HOOFDREDACTEUR

ANNELIES HOOFDREDACTEUR SALESKIT 2016 HOOFDREDACTEUR ANNELIES Op de redactie van Beau Monde borrelt het van de originele ideeën over trends, style, fashion, beauty en celebrity. Moeiteloos vullen wij 17 edities per jaar. Met

Nadere informatie

De Nationale VoetbalQuiz

De Nationale VoetbalQuiz De Nationale VoetbalQuiz De Nationale VoetbalQuiz Synopsis Uitzendinformatie Mogelijkheden Wie is de grootste voetbalkenner van Nederland? In 2016 bestaat de Eredivisie 60 jaar. Een historisch moment,

Nadere informatie

TALPA TV DECEMBER Maand presentatie.

TALPA TV DECEMBER Maand presentatie. TALPA TV DECEMBER 2018. Maand presentatie. Highlights SBS6. SBS6. Maandag. 20.30 21.30 uur. 21.30 22.30 uur. Mr. Frank Visser doet uitspraak. Wereldreis op Wielen. Fijne Kerst. (17-12) Home Alone 1. (24-12)

Nadere informatie

Programma 25 Oktober 3 November

Programma 25 Oktober 3 November Programma 25 Oktober 3 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Kerstspecial x Adfactor

Kerstspecial x Adfactor Kerstspecial x Adfactor Inhoudsopgave Introductie Overweging Adfactor Doelgroepen Food Home & Deco Fashion & Lifestyle Native advertising mogelijkheden Display advertising mogelijkheden Introductie De

Nadere informatie

MAANDPRESENTATIE AUGUSTUS 2016

MAANDPRESENTATIE AUGUSTUS 2016 MAANDPRESENTATIE AUGUSTUS 2016 DINSDAG RED MIJN VAKANTIE: THIJS EN ROB DE REDDERS IN NOOD CASES SOCIAL1INFLUENCERS ZET INFLUENCERS IN OM JE MERK/BOODSCHAP TE DELEN Influencers gaan op pad voor de Transavia

Nadere informatie

Maandpresentatie Mei 2017

Maandpresentatie Mei 2017 Maandpresentatie Mei 2017 Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? Elke maandag, vanaf 16 mei In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (OKTOBER 2015) 09-11-2015 10 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in oktober over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

Adverteren in tijdschriften. Aandacht, engagement en binding

Adverteren in tijdschriften. Aandacht, engagement en binding Adverteren in tijdschriften Aandacht, engagement en binding Tijdschriften: Aandacht, engagement en binding Tijdschriften creëren vanouds een sterke band met hun lezers en abonnees. Vaak vertellen abonnees

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (OKTOBER 2016) 07-11-2016 10 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 195 minuten

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MAART 2016) 07-04-2016 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in maart over de gehele dag gezamenlijk een

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JUNI 2014) 07-07-2014 6 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in juni over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JANUARI 2014) 07-02-2014 1 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

PROGRAMMERING JUNI. Monthly Inside.

PROGRAMMERING JUNI. Monthly Inside. PROGRAMMERING JUNI Monthly Inside. Highlights SBS6 SBS6. Maandag. Chateau Meiland. 20.30-21.30 uur Verzamelkoorts! 21.30-22.30 uur VANAF 10 JUNI 2019 Programma Ali B. 21.30-22.30 uur 3 SBS6. Dinsdag. De

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (SEPTEMBER 2015) 07-10-2015 9 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in september 2015 over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (DECEMBER 2013) 07-01-2014 12 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in december 2013 over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

WAT IS WOMEN S HEALTH?

WAT IS WOMEN S HEALTH? FITCLUB FITCLUB WAT IS WOMEN S HEALTH? Women s Health is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van health. Zo wordt Women s Health door millennials van alle health titels het meest

Nadere informatie

SALESKIT MOODFORMAGAZINES

SALESKIT MOODFORMAGAZINES SALESKIT MOODFORMAGAZINES OVER LINDANIEUWS NIEUWSGIERIG & ACTUEEL LEF & ZELFSPOT MIX TUSSEN HARD & ZACHT NIEUWS Met veel eigen content als interviews, achtergronden, discussies, vlogs en blogs en video

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken REIZEN Automotive Eten & Drinken Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Familie & Gezin Fotografie Health & Personal Care Nieuws & Informatie Product vergelijking Reizen Tech & Gadgets

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen REIZEN Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Websites: 20 Uniek bereik: 5.631.500 Impressies: 126.028.664 Adverteer op het grootste digitale Reizen channel van Nederland en bereik hiermee

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (AUGUSTUS 2014) 08-09-2014 8 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in augustus over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal oktober Datum: 07-11- Volgnummer: 10 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in oktober over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

PROGRAMMERING MAART TV. Monthly Inside.

PROGRAMMERING MAART TV. Monthly Inside. PROGRAMMERING MAART TV Monthly Inside. Highlights SBS6 Talpa Network. Transfer nieuws. 3 SBS6. Maandag. T/M 11 MAART Paleis voor een Prikkie. Wereldreis op Wielen. 20.30-21.30 uur 21.30-22.30 uur 4 SBS6.

Nadere informatie

ALESKIT MOODFORMAGAZINES

ALESKIT MOODFORMAGAZINES ALESKIT MOODFORMAGAZINES LINDANIEUWS.NL, DE NIEUWSSITE VOOR ALLE LEUKE VROUWEN VAN NEDERLAND Voor al het nieuws dat je niet kan missen en alle nieuwtjes die je niet wil missen. Drie redenen waarom je op

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (APRIL 2017) 08-05-2017 4 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 192 minuten

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (DECEMBER 2015) 07-01-2016 12 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in december over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (AUGUSTUS 2015) 07-09-2015 8 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in augustus over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Maandpresentatie April 2018

Maandpresentatie April 2018 Maandpresentatie April 2018 Programma s die starten in februari en maart maandpresentatie april 2018 3 Nieuw seizoen, vanaf maandag 2 april Mr. Frank Visser rijdt visite Mr. Frank Visser krijgt dagelijks

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JANUARI 2016) 08-02-2016 1 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in januari over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (SEPTEMBER 2017) 09-10-2017 9 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 180

Nadere informatie

SALESKIT MOODFORMAGAZINES

SALESKIT MOODFORMAGAZINES SALESKIT MOODFORMAGAZINES OVER LINDANIEUWS NIEUWSGEDREVEN, ACTUEEL EN EEN FLINKE MEP EMOTIE LINDAnieuws bepaalt iedere dag het gesprek van de dag op het werk en op het schoolplein van alle leuke vrouwen

Nadere informatie

De Bachelor. Wereldwijde hit naar Net5! november 2017 januari 2018

De Bachelor. Wereldwijde hit naar Net5! november 2017 januari 2018 De Bachelor november 2017 januari 2018 Wereldwijde hit naar! In De Bachelor gaat een charmante vrijgezel samen met 22 onafhankelijke en succesvolle vrouwen op ontdekkingsreis naar echte liefde. De Bachelor

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MEI 2017) 07-06-2017 5 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 177 minuten

Nadere informatie

Ze bestaan uit een vaste vergoeding vanaf 750,- voor de opstartkosten

Ze bestaan uit een vaste vergoeding vanaf 750,- voor de opstartkosten Promotiekosten Adverteren in zoekmachines Zeo Webmarketing: Voor het opstarten en beheren van advertentiecampagnes voor zoekmachines hanteert Zeo een helder prijsbeleid. De kosten wordt bepaald door de

Nadere informatie

Maandpresentatie Oktober 2017

Maandpresentatie Oktober 2017 Maandpresentatie Oktober 2017 Marktaandeel van SBS stijgt in 2017 na voorzichtige start 21,0 21,3 21,6 18,5 19,1 19,4 19,9 19,9 jan-17 feb-17 mrt-17 apr-17 mei-17 jun-17 jul-17 YTD Bron: SKO 1800-2400,

Nadere informatie

Wat doet de jeugd? GfK Barbara Schouten- Sr. Business Consultant Media & Entertainment. GfK 31 oktober 2017

Wat doet de jeugd? GfK Barbara Schouten- Sr. Business Consultant Media & Entertainment. GfK 31 oktober 2017 Wat doet de jeugd? GfK Barbara Schouten- Sr. Business Consultant Media & Entertainment 1 When the iphone was launched in 2007 Capturing tomorrow s opportunities by understanding future needs and how to

Nadere informatie

SALESKIT MOODFORMAGAZINES

SALESKIT MOODFORMAGAZINES SALESKIT MOODFORMAGAZINES OVER LINDANIEUWS NIEUWSGEDREVEN, ACTUEEL EN EEN FLINKE MEP EMOTIE LINDAnieuws bepaalt iedere dag het gesprek van de dag op het werk en op het schoolplein van alle leuke vrouwen

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal december 2012 Datum: 07-01-2013 Volgnummer: 12 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in december over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (APRIL 2015) 07-05-2015 4 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MAART 2018) 09-04-2018 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 198 minuten

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (JULI 2015) 07-08-2015 7 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MAART 2017) 07-04-2017 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 196 minuten

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (FEBRUARI 2016) 07-03-2016 2 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in februari over de gehele dag gezamenlijk

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (MAART 2015) 07-04-2015 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

De SKO digitaal zenders bereikten gezamenlijk gemiddeld per maand 66,5% van de Nederlandse bevolking.

De SKO digitaal zenders bereikten gezamenlijk gemiddeld per maand 66,5% van de Nederlandse bevolking. Onderwerp: Persbericht kijkcijfers 2011 Datum: 07-01-2012 Volgnummer: 1 De Nederlander keek in 2011 gemiddeld 191 minuten (3 uur en 11 minuten) per dag televisie. Dat is exact gelijk aan de kijktijd in

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal Juni 2011 Datum: 07-07-2011 Volgnummer: 6 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in juni over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

HET GOEDKOOPSTE EN MEEST OVERZICHTELIJKE PROGRAMMABLAD

HET GOEDKOOPSTE EN MEEST OVERZICHTELIJKE PROGRAMMABLAD HET GOEDKOOPSTE EN MEEST OVERZICHTELIJKE PROGRAMMABLAD LEZERSPROFIEL Krant brengt, overzichtelijker dan de andere omroepbladen, het complete programmaoverzicht van een dag op slechts twee spreads, inclusief

Nadere informatie

Connecting the dots. Mirte van Deursen (RTL) & Inge Monsees (GfK) MIE 2018

Connecting the dots. Mirte van Deursen (RTL) & Inge Monsees (GfK) MIE 2018 Connecting the dots Mirte van Deursen (RTL) & Inge Monsees (GfK) MIE 2018 Content kijken blijft 300 Lineair TV Uitgesteld kijken SVOD Overige OLV (incl. catch-up) 250 200 150 100 50 0 2017 2025 Bron:

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS TV ZENDERTOTAAL (MAART 2019) 08-04-2019 3 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 202

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal September 2011 Datum: 07-10-2011 Volgnummer: 9 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in september over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal september Datum: 08-10- Volgnummer: 9 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in september over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld marktaandeel

Nadere informatie

INKOOPMOGELIJKHEDEN 2016

INKOOPMOGELIJKHEDEN 2016 INKOOPMOGELIJKHEDEN 2016 Beste relatie, De enige constante in een mediabedrijf is verandering. Dat credo gaat voor 2016 meer op dan ooit tevoren. SBS en Sanoma zijn al jarenlang bekende en betrouwbare

Nadere informatie

INKOOP MOGELIJKHEDEN 2018

INKOOP MOGELIJKHEDEN 2018 INKOOP MOGELIJKHEDEN 2018 TARIEVEN 2018 Graag informeren we je over onze nieuwe tarieven voor 2018. Op deze tariefkaart vind je een overzicht van de advertentiemogelijkheden bij SBS. Voor spot, billboarding

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (APRIL 2014) 07-05-2014 4 KIJKCIJFERS PER ZENDER De publieke omroepen behaalden in april over de gehele dag gezamenlijk een

Nadere informatie

KIJKCIJFERS PER ZENDER

KIJKCIJFERS PER ZENDER PERSBERICHT ONDERWERP: DATUM: VOLGNUMMER: PERSBERICHT KIJKCIJFERS KIJKTOTAAL (FEBRUARI 2017) 07-03-2017 2 KIJKCIJFERS PER ZENDER De totale tijd die voor het televisiescherm wordt doorgebracht was 208 minuten

Nadere informatie

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek WEER & VERKEER Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek Websites: 13 Uniek bereik: 2.765.000 Impressies: 109.155.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie Health

Nadere informatie

Kijkcijfers per zender

Kijkcijfers per zender Onderwerp: Persbericht kijkcijfers KijkTotaal December 2011 Datum: 09-01-2012 Volgnummer: 12 Kijkcijfers per zender De publieke omroepen behaalden in december over de gehele dag gezamenlijk een gemiddeld

Nadere informatie

Televisie Uitzendschema

Televisie Uitzendschema Televisie Uitzendschema Periode: 7-10-2018 t/m 14-10-2018 Campagne: Bloemen Bureau Holland - We need more Flowers Dag Datum Tijd Spotlengte Zender Programma voor Programma na zo 7-10-18 19:35 60 Veronica

Nadere informatie