R.K. basisschool de Buut Lijnbaan AG Zoetermeer Kalender Basisschool de Buut

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "R.K. basisschool de Buut Lijnbaan AG Zoetermeer Kalender Basisschool de Buut"

Transcriptie

1 R.K. basisschool de Buut Lijnbaan AG Zoetermeer Kalender Basisschool de Buut

2 Augustus e schooldag OR-verg. De samenstelling van het team in het schooljaar Directeur: Valerie van t Hooft mail: directie@debuut.unicoz.nl Groep Groepsleerkrachten Mailadres: 1/ 2 A Claudia Albersen claudia.albersen@debuut.unicoz.nl Woensdag: Claudia of Renée 1/ 2 B Winny Daniels winny.daniels@debuut.unicoz.nl 1/2 C Renée Simons (ma, di) renee.simons@debuut.unicoz.nl Kirsten Verbaan (woe, do, vr) kirsten.verbaan@debuut.unicoz.nl 3 Rianne Verwijk rianne.verwijk@debuut.unicoz.nl 4 A Wendy van den Bosch wendy.vandenbosch@debuut.unicoz.nl 4/5 B Jacqueline Lorjé-Boer jacqueline.lorje@debuut.unicoz.nl Malinka Bolle (ma) malinka.bolle@debuut.unicoz.nl 5 A Nathalie Middendorp-Selders (ma, di, woe) nathalie.middendorp@debuut.unicoz.nl Malinka Bolle (do,vr) 6 Jos Timmermans jos.timmermans@debuut.unicoz.nl 7 A Ellie ten Hoopen - Huisman ellie.tenhoopen@debuut.unicoz.nl Malinka Bolle (di) 7 B Melissa Bakker melissa.bakker@debuut.unicoz.nl 8 Inge Rutgers inge.rutgers@debuut.unicoz.nl Overige leerkrachten: Barbara Bloom Interne Begeleider (ma.di.do) barbara.bloom@debuut.unicoz.nl Sjoerd van der Sluis Vakleerkracht gymnastiek (do) sjoerd.vandersluis@debuut.unicoz.nl Onderwijs ondersteunend personeel: Marga Bemener -Pronk: administratief medewerker (di, do) administratie@debuut.unicoz.nl Jumaa Al Fartousy: conciërge (ma- di-middag, woe- en vr-ochtend)

3 September Kennismakings gesprekken 4 t/m 7 Voedingslessen deze week Info avond groep 3 Info avond groepen 1 en Info avond Schoolreis groepen 1 t/m Schoolkamp Algemene ouderavond OR Verkeersles gr. 1/ Schoolkamp G Schoolkamp Verkeersles gr. 3 Bewegingsonderwijs Lichamelijke opvoeding. De groepen 1 en 2 maken gebruik van het eigen speellokaal. De lichamelijke oefening (gym) wordt voor de groepen 3 tot en met 8 in de grote gymzaal gegeven. Deze groepen krijgen twee gymlessen. De vakleerkracht geeft een keer per week op donderdag les aan de leerlingen van groep 3 t/m 8. De andere gymlessen worden door de groepsleerkrachten gegeven. De gymlessen worden op dinsdag, woensdag en donderdag gegeven. In juni wordt een sportdag georganiseerd. Lekker Fit, Gezonde School De Buut heeft in 2013 het vignet Gezonde School behaald. Het onderdeel Sport en Bewegen werd als eerste behaald. In maart 14 hebben wij een toekenning gekregen voor de Sociaal-emotionele ontwikkeling. Dit betreft onze inspanningen voor het beleid van de Kanjertraining in de Buut. In april 14 werden wij beloond met het certificaat Voeding. Wij besteden veel aandacht aan sport en gezonde voeding. Vooral het eten van fruit wordt aanbevolen. Op dinsdag en vrijdag in de ochtendpauze zijn de leerlingen verplicht om fruit te gebruiken. Meer over gezonde voeding leest u op de website van onze school.

4 Oktober Schoolkamp Schoolkamp Dag van de leraar Inloop ouders tot 8.50 uur Start kinderboeken week Verkeersles gr 5A/B en 6 Studiedag / kinderen vrij Einde kinderboekenweek Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Verkeersles 7 en 8 G ORvergadering Schooltijden: Groep 1 t/m 8 Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag morgen middag uur uur uur uur Woensdagmorgen uur woensdagmiddag vrij Vakantie rooster : Start schooljaar 24 augustus 2015 Studiedag 09 oktober 2015 Herfstvakantie 19 oktober t/m 23 oktober 2015 Studiedag 16 november 2015 Vrije middag 18 december 2015 Kerstvakantie 21 december 2015 t/m 1 januari 2016 Studiedag 19 februari 2015 Krokusvakantie 22 februari t/m 26 februari 2016 Studiedag 08 maart 2016 Goede Vrijdag en Pasen 25 t/m 28 maart 2016 Studiedag 20 april 2016 Koningsdag 27 april Meivakantie 2 t/m 16 mei 2016 Studiedag 23 juni 2016 Vrije dag 8 juli 2016 Zomervakantie 11 juli t/m 19 augustus 2016

5 November Schoolfotograaf GMR verg. Studiedag; alle kinderen vrij Deze week 10 minuten gesprekken Deze week Nationale Schoolontbijt Rapport Peutergym 2015 Overblijf op de Buut Tussenschoolse Opvang De overblijf op de Buut wordt door overblijf moeders uitgevoerd. Uw kind mag tegen betaling gebruik maken van de overblijf, mits u werkende ouder bent. Eventueel wordt een werkgeversverklaring gevraagd. De verkoop van losse strippenkaarten kan alleen digitaal. Het IBAN is NL43ABNA t.n.v. Overblijf de Buut. Overblijven kost per keer 2,00. Heeft u vragen met betrekking tot de overblijf, dan kunt u contact opnemen met Marga Bemener, administratie, op dinsdag en donderdag, tel of via adres: administratie@debuut.unicoz.nl In verband met de bezetting van de overblijfmedewerksters is het voor ons van belang om inzicht te krijgen welke kinderen komend schooljaar gebruik gaan maken van de overblijf. Graag vernemen wij van tevoren of uw kind wel of geen gebruik gaat maken van de overblijf in het schooljaar 2015/2016. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar bij de administratie. In de hal ligt een map voor het aan- en afmelden, wij attenderen u erop dat de overblijf alleen die lijst hanteert.

6 December Sinterklaas feest G Inloop voor ouders tot uur Kerstdiner Kerstdienst Taborkerk Middag vrij Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie

7 Januari Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Nieuwjaars receptie Unicoz Toetsweek ORvergadering G Toetsweek Schoolmelk Elke ochtend kunnen de leerlingen een kwart liter schoolmelk, chocomelk of yoghurtdrink drinken. Bij de administratie is een aanmeldingsformulier verkrijgbaar. De school ontvangt dan een bericht per welke datum de leerling schoolmelk gaat drinken. Wilt u wijzigingen in het abonnement, bv. bij verhuizen, schriftelijk meedelen aan de Melkunie. Bij wijzigingen dient u de leerling-code (zie acceptgirokaart) te vermelden. U kunt op drie momenten per jaar het abonnement opzeggen, nl.: Opzeggen voor 1 november: de schoolmelk stopt dan 1 december. Opzeggen voor 1 maart: de schoolmelk stopt dan op 1 april. Opzeggen voor 1 juli: de schoolmelk stopt dan aan het eind van het schooljaar. Adres: Campina Schoolmelk, Antwoordnummer 2120, 3440 VB Woerden, Telefoon Op de website is informatie voor school en ouders te vinden.

8 Februari Toetsweek Toetsweek Peutergym Carnaval middag Studiedag; alle leerlingen vrij Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Leerplicht en extra verlof Als uw kind 4 jaar geworden is, mag het naar de basisschool. Als uw kind 5 jaar is geworden, moet het naar school. Op de eerste schooldag van de maand, die volgt op de maand, waarin het kind de vijfde verjaardag heeft gevierd, is het leerplichtig. Nu kan het gebeuren, dat een schoolweek voor uw 5-jarige nog wat te vermoeiend is. Er kan dan gebruik worden gemaakt van een speciale regeling. Deze houdt in, dat de ouders een 5-jarige ten hoogste vijf uur per week thuis mogen houden, als dit maar tijdig wordt gemeld, aan de leerkracht van het kind. Via een schriftelijk verzoek aan de directeur kan deze periode zelfs worden uitgebreid tot 10 uur per week. (directeur@debuut.unicoz.nl) In geen geval mogen deze dagen opgespaard worden tot bv. een extra week vakantie. Zodra het kind 6 jaar is, houdt deze regeling op. U kunt zich natuurlijk wel afvragen of het in het belang, van uw kind is om het al te vaak thuis te houden. Overleg met de school is erg belangrijk om te voorkomen, dat de doorgaande lijn te veel onderbroken wordt. Verlofaanvragen kunnen alleen schriftelijk ingediend worden. De aanvraag voor extra verlof dient minimaal twee weken voor de ingangsdatum van het verlof bij de schooldirectie te worden ingediend. Ongeoorloofd verzuim Verlof dat wordt opgenomen, zonder dat daar toestemming voor is verleend door de directie of de leerplichtambtenaar van de gemeente Zoetermeer, wordt gezien als ongeoorloofd schoolverzuim. De directie is verplicht dit aan de leerplichtambtenaar te melden. De absentie van leerlingen wordt dagelijks door de groepsleerkrachten bijgehouden. CITO In de maanden januari, februari en mei juni worden de CITO toetsen afgenomen. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden. Graag even overleg met de groepsleerkracht over tandartsbezoekjes enzovoort. Vakantieverlof buitengewoon In de eerste 2 weken na de zomervakantie wordt een verlofaanvraag niet gehonoreerd. Dit om het gewenningsproces in het nieuwe schooljaar niet te verstoren.

9 Maart Verkeersles gr. 1/2 MR-vergadering Inloop ouders tot 8.50 uur Studiedag; alle kinderen vrij ORvergadering 2 e Rapport Verkeersles gr. 3 Deze week 10- minutengesprekken G Verkeersles gr. 5A/B en Goede Vrijdag e Paasdag Ouderbijdrage De Buut krijgt een vergoeding van het rijk voor het onderwijsleerpakket van de school. Veel kan hieruit betaald worden, maar activiteiten, die het onderwijs meerwaarde geven, kunnen hieruit niet worden betaald. De Buut vindt het van belang voor de kwaliteit van het onderwijs om een vrijwillige ouderbijdrage te vragen om deze activiteiten te kunnen realiseren. Van deze bijdrage worden o.a. excursies georganiseerd, maar ook de kosten van het Sinterklaasfeest, kerstfeest, schoolreisje, carnaval, de sportdag, de koffie bij ouderavonden en informatieavonden en een deel voor het afscheid van bekostigd. Zonder uw vrijwillige bijdrage kunnen deze activiteiten niet worden uitgevoerd en extra materialen niet worden aangeschaft. De hoogte van de ouderbijdrage bedraagt 47,50, inclusief kosten voor het schoolreisje. Het schooljaar voor de ouderraad begint per 1 oktober tot en met 30 september. Bij het inschrijven van uw kind wordt u hierover geïnformeerd. Wij verzoeken de ouders een machtiging te ondertekenen bij het inschrijfformulier. Het IBAN nummer van de ouderraad is: NL76 INGB t.n.v. Oudervereniging basisschool de Buut. Op het inschrijfformulier, dat de ouders bij aanmelding van hun kind invullen en ondertekenen, is de volgende regel opgenomen: Wij zijn geïnformeerd over het doel en de hoogte van de jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage.

10 April Verkeersles gr. 7 en 8 wij gr. 5 wij gr 1/2 C wij gr. 6 wij gr. 7A Peutergym wij gr. 7B wij gr.1/2 B wij gr. 4/5 wij gr. 4 wij gr. 1/2 A Studiedag; alle kinderen vrij wij gr. 3 GMR-vergadering Koningsspelen; continurooster tot uur Koningsdag; alle kinderen vrij! KERN- kinderopvang De Buut werkt samen met KERN- Kinderopvang. KERN- kinderopvang Zoetermeer verzorgt de voor - en na schoolse opvang. De Voor Schoolse Opvang vindt plaats op het Duikerpad 1. Hier kunnen kinderen va 7.30 uur worden gebracht. Kern zorgt dat uw kind op tijd in de klas zit. Bij de Na Schoolse Opvang worden de jongere kinderen door Kern uit school gehaald en de oudere komen zelfstandig. Zij kunnen zich tot uur lekker vermaken met verschillende activiteiten. De jongste kinderen worden in de Buut opgevangen en v.a. ongeveer groep 3 gaan zij naar onze locatie aan het Duikerpad 1. Voor de oudste kinderen is er de KidsClub (in de Baanbreker). De KC heeft andere activiteiten en structuur aansluitend bij kinderen van deze leeftijd. U kunt gerust eens komen kijken of een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding. Wilt u meer informatie of zich direct inschrijven, dan kunt u contact opnemen met het bureau van de Kern-kinderopvang, telefoon U ontvangt dan een uitgebreid informatiepakket met een overzicht van de verschillende mogelijkheden, de kosten en een inschrijfformulier. Meer informatie over de mogelijkheden binnen KERN vindt u op de website: Schoolmaatschappelijk werk In bijzondere situaties kunnen wij een beroep doen op schoolmaatschappelijk werk. De doelstelling van schoolmaatschappelijk werk luidt: signaleren en gunstig beïnvloeden van psychosociale problemen die in de schoolsituatie tot uitdrukking komen. De inzet van schoolmaatschappelijk werk is erop gericht de schoolloopbaan en de ontwikkeling van leerlingen in de basisschoolperiode zo goed mogelijk te laten verlopen. Aanmeldingen voor schoolmaatschappelijk werk lopen uitsluitend via de interne begeleiders of de schoolzorgcommissie. Inloopspreekuur: Elke tweede dinsdag van de maand van uur tot uur op de Buut, of met een aanvraag via de intern begeleider. Schoolmaatschappelijk Werk Kantooradres: Hooikade 30/2627 AB Delft Kantoor tel: (015) Mobielnr: Mailadres: m.dekeijzer@plus-support.nl Werkdagen: maandag t/m vrijdag

11 Mei Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie 2 e Pinksterdag Toetsweek Verkeersles gr. 1/ Verkeersles gr. 3 en Avond4daagse Avond4daagse

12 Juni Avond4daagse G Avond4daagse Toetsweek Inloop ouders tot 8.50 uur Toetsweek Sportdag Studiedag; alle kinderen vrij ORvergadering Mobiele telefoons en dergelijke Steeds meer leerlingen nemen een mobiele telefoon mee naar school. De school neemt geen verantwoording en aansprakelijkheid t.a.v. vermissing van eigen bezittingen van leerlingen. Onder schooltijd is het niet toegestaan, dat leerlingen een mobiele telefoon gebruiken. Er mag niet in de school gefotografeerd of gefilmd worden door leerlingen en ouders zonder toestemming van de directie. Mocht het gebruik van eigendommen als hinderlijk ervaren worden, dan wordt er contact met de ouders/ verzorgers opgenomen. U wordt verzocht om direct naar school te komen om het voorwerp op te halen. Oud Papier De Buut spaart oud papier en krijgt hiervoor een vergoeding van de gemeente. Mocht u oud papier willen inleveren, dan staat hiervoor donderdags een container op het schoolplein. Eventueel zet u het in het portaal van de school. De conciërge ruimt dit op. Wij zijn blij met dit extra financiële spaarpotje. Buutgedragsregels Niet zoveel letten op elkaar: iedereen hoort erbij. Van elkaar afblijven. Let op je taalgebruik: denk na voor je wat zegt, gebruik geen scheldwoorden. Pesten pikken we niet. Van elkaars spullen afblijven: vragen voordat je iets van een ander leent. Luister naar elkaar: laat elkaar uitpraten, respecteer de mening van de ander. Op de speelplaats gelden naast bovenstaande regels ook de volgende regels: Wij lopen op de speelplaats, niet steppen of fietsen. Je gaat niet van de speelplaats af, tenzij je daar toestemming voor hebt van de leerkracht. Je respecteert de natuur (dus geen struiken kaalplukken, geen afval op de grond). Wees voorzichtig met materiaal, zand netjes in de zandbak etc. Je mag spelen met de bal op het basketbalveld. Fietsen stallen op de daarvoor bestemde plaats. Niet tegen het hek.

13 Juli e Rapport G Musical Groep 8 vrij Vrije dag, opruimen school Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie Vakantie t/m 19 augustus

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo. 27 Eerste schooldag. Kbs de Buut Lijnbaan AG Zoetermeer. Beste ouders/verzorgers en kinderen,

Augustus ma di wo do vr za zo. 27 Eerste schooldag. Kbs de Buut Lijnbaan AG Zoetermeer. Beste ouders/verzorgers en kinderen, Augustus 2018 1 2 34 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 26 27 Eerste schooldag 28 29 30 31 Beste ouders/verzorgers en kinderen, Dit is de schoolkalender van de Buut voor het schooljaar

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Cornelis Musiusschool

Cornelis Musiusschool De school met P I T Schoolkalender 2015-2016 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 cornelismusius@laurentiusstichting.nl Peutercentrum Het Muizenhuis Prins

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

S e p t e m b e r

S e p t e m b e r S e p t e m b e r 2 0 1 4 1 2 Schoolkamp gr. 8 Schoolkamp gr. 8 3 Schoolkamp gr. 8 4 Schoolkamp gr. 8 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Verjaardag en klassenreisje 3-4 15 16 17 18 19 20 21 Kledinginzameling Speurkleuters

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Wij laten ieder kind schitteren!

Wij laten ieder kind schitteren! 2018 2019 CBS De Morgenster Orion 16B 7904 LG Hoogeveen Tel.: 0528-231110 demorgenster@pricoh.nl Wij laten ieder kind schitteren! Informatie kalender INLEIDING Dit is de informatiekalender voor het schooljaar

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2018-2019 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 35 September 2018 36 3 4 5 6 7 8/9 Eerste schooldag 37 10 11 12 13 14 15/16 38 17 18 19 20 21 22/23 Vergadering OR Informatieavond 39 24 25 26 27 28 29/30 Omgekeerde 10 minuten gesprekken Omgekeerde 10

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

A u g u s t u s

A u g u s t u s A u g u s t u s 2 0 1 2 13 START SCHOOLJAAR 2012/2013 14 15 16 17 Schoolreis 5-8 18 19 20 21 22 Informatieavond gr 3 23 Informatieavond gr 5 24 25 26 27 Informatieavond gr 8 28 Informatieavond gr 7 29

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER Rode Schouw VE Halsteren Tel 0-0 info@rodeschouw.nl www.facebook.com/rodeschouw AUGUSTUS 0 Start schooljaar SEPTEMBER Studiedag: alle kinderen vrij! Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 SEPTEMBER Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 Studiedag: alle kinderen vrij! Schoolreis 0 OKTOBER 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

KALENDER. Margrietschool

KALENDER. Margrietschool KALENDER 2015 2016 2015 AUGUSTUS 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 Eerste schooldag 2015 SEPTEMBER 36 31 1 2 3 4 5 6 37 7 8 9 10 11 12 13 Startgesprekken

Nadere informatie

De Tuimelaar. Bewaarkrant

De Tuimelaar. Bewaarkrant De Tuimelaar Bewaarkrant Openbare Basisschool De Tuimelaar Lengweg 146 3192BM Hoogvliet rt T. 010-4165392 F. 010-462477 W. www.bsdetuimelaar.com @. bsdetuimelaar@hotmail.com 2011-2012 Beste Ouders, Hierbij

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar Jaarkalender 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Deze schoolkalender bevat praktische informatie met betrekking tot vakanties en vrije dagen,

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool

Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool Samenknap Augustus 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Week WEEK Duurzame inzetbaarheid

Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Week WEEK Duurzame inzetbaarheid Augustus 2018 Werken aan de Kernwaarden van Dalton: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Week 13 14 15 16 17 18 19 WEEK 20 21 22 23 24 25 26 WEEK 34 27 28 29 30 31 inzetbaarheid inzetbaarheid inzetbaarheid inzetbaarheid

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1.

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1. KALENDER 2012-2013 September 2012 Dag Datum Bijzonderheden Zaterdag 1 Zondag 2 WEEK 36 Maandag 3 1 e schooldag Dinsdag 4 Woensdag 5 inloop groep 1/2 Donderdag 6 Vrijdag 7 Monumenten-klassen-dag (excursie:

Nadere informatie

S E P T E M B E R. Memo. Studiedag 1 - alle leerlingen vrij. Eerste schooldag. Landelijke fietsdag. Nieuwsbrief 1

S E P T E M B E R. Memo. Studiedag 1 - alle leerlingen vrij. Eerste schooldag. Landelijke fietsdag. Nieuwsbrief 1 S E P T E M B E R Eerste schooldag Studiedag - alle leerlingen vrij Landelijke fietsdag Nieuwsbrief 0 Algemene Ouderavond - Vreedzame school groep t/m Start project - Kinderboekenweek Atletiekdag gr +

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

School- kalender kalender-de Wegwijzer _V2.indd :30

School- kalender kalender-de Wegwijzer _V2.indd :30 Schoolkalender 2017-2018 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2017-2018. Met deze kalender willen wij u graag goed informeren over de activiteiten in het

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 204-20 Basisschool De Parel Jaarkalender 204-20 Pagina INHOUD Inhoud... 2 Belangrijke informatie schooljaar 204-20... Contactadressen Kindcentrum de Schatkist.... Lestijden Basisschool de

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Telefoonnummer van de school: ORGANISATIE VAN DE SCHOOL: Directeur: Gerard Jager Tel:

Telefoonnummer van de school: ORGANISATIE VAN DE SCHOOL: Directeur: Gerard Jager Tel: AUGUSTUS/SEPTEMBER 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zo Extra informatie 29/8 30/8 31/8 1/9 2/9 3/9 4/9 EERSTE SCHOOLDAG Oudergeleding mr 8.30 5/9 6/9 7/9 8/9 9/9 10/9 11/9. Telefoonnummer

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 De bijlage is bedoeld als aanvulling op de reeds in uw bezit zijnde schoolgids. Wij

Nadere informatie

OBS de Hasselbraam. Augustus 2013

OBS de Hasselbraam. Augustus 2013 Puk van de Petteflet Augustus 2013 1 Vakantie 2 Vakantie 3 4 5 Vakantie 6 Vakantie 7 Vakantie 8 Vakantie 9 Vakantie 10 11 12 Vakantie 13 Vakantie 14 Vakantie 15 Vakantie 16 Vakantie 17 18 19 Begin eerste

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2 Amanda van Dreumel ma Conciërge: Theo Wijnhoven ma, di, do, vr ochtend Esther

Nadere informatie

Katholieke Basisschool Op de Groene Alm

Katholieke Basisschool Op de Groene Alm Katholieke Basisschool Op de Groene Alm Je beste zelf zijn e Oosterparklaan 7 5 SC Utrecht Tel: -676 www.opdegroenealm@ksu-utrecht.nl info.opdegroenealm@ksu-utrecht.nl Katholieke Basisschool Op De Groene

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Beste ouders/verzorgers Deze kalender bevat informatie over de school die u het komende schooljaar het meest nodig zult hebben. Voor uitgebreide en volledige informatie over de school verwijzen wij u naar

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 1 2 3 4 5 6 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 7 8 9 10 11 12 13 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 14 15 16 17 18 19 20 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER 0 00 AUGUSTUS 0 0 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 Muzikids groep / SEPTEMBER 0 Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 0 Schoolreis 0 0 OKTOBER 0 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

Schoolkalender 2014-2015

Schoolkalender 2014-2015 Schoolkalender 2014-2015 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2014-2015, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2016 2017 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag A U G U S T U S 2015 definitief 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag OPA H00fdluiscontr. 24

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 2019 augustus 29 30 31 01 02 03 04 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 05 06 07 08 09 10 11 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 12 13 14 15 16 17 18 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Schoolkalender en praktische informatie schooljaar

Schoolkalender en praktische informatie schooljaar Schoolkalender en praktische informatie schooljaar 2018-2019 Beste ouders en verzorgers, In deze kalender- /informatiegids treft u alle informatie over onze schoolorganisatie. Daarnaast hebben we nog een

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar De Krullevaar Kalender 2014-2015 Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. augustus 2014 vrijdag 1 zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 dinsdag 5 woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2017-2018 Nijmegen, juli 2017 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

OBS DE IEKMULDER

OBS DE IEKMULDER Schoolinfo 2018 2019 OBS DE IEKMULDER Sparrenlaan 76 7955AN IJhorst Telefoon : 0522-441970 Website : www.iekmulder.nl Email : iekmulder@stichtingpromes.nl Het team Het team van De Iekmulder bestaat uit

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 S E P T E M B E R 2 0 1 6 35 29 30 31 1 2 5 1e schooldag 2016-2017 13 informatieavond schoolreis 4, 4/5, 5 29 schoolreis 1/2, 3, 6, 7 36 5 6 7 8 9 1e schooldag 2016-2017 OR

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

De Zuiderpoort staat open!

De Zuiderpoort staat open! Geachte ouders/verzorgers, schoolkalender Voor u ligt de nieuwe schoolkalender voor het schooljaar 2015 2016. In deze kalender vindt u praktische informatie en de planning van dit schooljaar. Met vriendelijke

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2017-2018 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

A u g u s t u s

A u g u s t u s A u g u s t u s 2 0 1 3 12 START SCHOOLJAAR 2013/2014 13 14 15 16 Schoolreis 5-8 17 17 19 20 21 Informatieavond groep 3 22 23 ADV groep1-2 24 25 26 Informatieavond groep 8 27 28 Informatieavond groep 4

Nadere informatie