De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt."

Transcriptie

1 Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel administratief medewerker bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie Functietitel Directie Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Administratief medewerker Ntb Ntb De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt. C C1 C3 Contractueel De administratief medewerker is een all-round medewerker die in staat is aan de hand van nieuwe technologieën uiteenlopende administratieve taken te vervullen. Specifieke informatie De hulpverleningszone Zuid-Oost (Oost-Vlaanderen) groepeert de 9 brandweerposten van Aalst, Denderleeuw, Erembodegem, Geraardsbergen, Lede, Moorsel, Ninove, Wetteren en Wichelen. Meer dan 500 vrijwillig en beroeps ambulanciers en brandweerlieden staan 24/24u in voor de veiligheid van de inwoners van de steden en gemeenten Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Laarne, Lede, Lierde, Ninove, Wetteren en Wichelen. Daarnaast bieden ook de administratieve medewerkers ondersteuning voor de verschillende posten. Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een preselectie, een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte. Elk gedeelte is eliminerend. Om geslaagd te zijn in de preselectie moet de kandidaat een minimumscore van 60% behalen. De punten van de preselectie worden niet meegenomen in de totaliteit van de toegekende punten. Er wordt enkel een geslaagd of niet geslaagd resultaat toegekend.

2 Om geslaagd te zijn in het schriftelijk gedeelte moet de kandidaat een minimumscore van 60% behalen. Om geslaagd te zijn in het mondeling gedeelte moet de kandidaat een minimumscore van 60% behalen. Om geslaagd te zijn in de selectieprocedure dient men een algemeen resultaat van minstens 60% te behalen. Selectie onderdeel Preselectie Schriftelijk gedeelte Mondeling gedeelte Inhoud en timing Schriftelijk meerkeuze examen. Resultaat: geslaagd of niet geslaagd. Datum: 29 november 2016 Op 40 punten Datum: 12 december 2016 Inhoud: Evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie en interesse voor het werkterrein. Op 60 punten Datum: 16 of 17 januari 2017 Kandidaatstelling Voorwaarden voor deelname aan de selectieprocedure 1. Belg zijn of burger van een ander land dat deel uitmaakt van de Europese Economische Ruimte of van Zwitserland; 2. een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert. Het passend gedrag wordt getoetst aan de hand van een uitreksel uit het strafregister. Het uitreksel mag niet ouder zijn dan één maand. Als daarop een ongunstige vermelding voorkomt, mag de kandidaat daarover een schriftelijke toelichting voorleggen. 3. de burgerlijke en politieke rechten genieten; 4. medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk. De medische geschiktheid van de kandidaat moet vaststaan op het ogenblik dat bepaald is in de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers op het werk. 5. voldoen aan de vereiste over de talenkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966;

3 6. In het bezit zijn van een diploma hoger secundair onderwijs, of daarmee gelijkgesteld onderwijs, of laatstejaarsstudent zijn. Aan de voorwaarden bedoeld in punten 1, 3 en 6 moet voldaan worden op de uiterste inschrijvingsdatum voor deze selectie. Aan de voorwaarden bedoeld in punten 2, 4 en 5 moet voldaan worden op datum van de aanwerving. Kandidaatstelling: - diploma - CV Uiterste inschrijvingsdatum Bij de kandidatuurstelling dient het CV en een kopie van het gevraagde diploma gevoegd te worden (op sanctie van nietigheid). De kandidaturen kunnen ingediend worden via personeelsdienst.selecties@aalst.be 31 oktober 2016 Inlichtingen Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met de dienst Personeel-Selecties, Werf 9, 9300 Aalst. Telefoon: , personeelsdienst.selecties@aalst.be Functie-inhoud Resultaatsgebieden, doelstellingen en kerntaken 1 ADMINISTRATIE Doelstelling Uitvoeren van ondersteunende administratieve taken. Kerntaken Plannen en organiseren van het werk Behandelen van briefwisseling en mails Gegevens en vragen verwerken Dossiers aanmaken, bijhouden en actualiseren Vergaderingen bijwonen en verslag opmaken 1 Deze opsomming heeft geenszins de intentie om volledig te zijn. De functie kan dus ook taken omvatten die niet in deze lijst zijn opgesomd.

4 COMMUNICATIE - INFORMATIE VERSCHAFFEN Doelstelling Duidelijk en efficiënt informatie verschaffen aan interne en externe contacten. Kerntaken Overleggen en afspraken maken met collega s Instaan voor het onthaal van bezoekers, klanten Verstrekken van informatie aan en adviseren van (interne/externe) klanten Interne contacten Met collega s: uitwisselen van relevante gegevens Met leidinggevenden: administratieve ondersteuning Externe contacten Burgers, organisaties, verenigingen, bedrijven en andere overheden. Competentieprofiel VAKKENNIS Doelstelling Beheersen van de nodige vakkennis en basiskennis voor deze functie. Vakkennis Op termijn: - kennis van functiespecifieke softwarepakketten - kennis van de werking van de hulpverleningszone Basiskennis Microsoft Office toepassingen Competentiecluster: omgaan met informatie INFORMATIE ANALYSEREN Gericht analyseren van gegevens en kritisch beoordelen van informatie. Gedragsindicatoren Herkent een structuur in de informatie, krijgt inzicht in oorzaak en gevolg en maakt het onderscheid tussen het essentiële en het bijkomstige. Gaat kritisch om met informatie en beoordeelt de beschikbare alternatieven.

5 Competentiecluster: omgaan met taken HANDELEN MET AANDACHT VOOR DETAIL EN GERICHT OP HET VOORKOMEN VAN FOUTEN Taken nauwgezet en met zin voor detail volbrengen. Gepast omgaan met materialen. Gedragsindicatoren Levert verzorgd werk af ( nauwkeurig, netjes, volledig, correct). Controleert het eigen werk op fouten en onnauwkeurigheden. Heeft oog voor detailinformatie. Blijft aandachtig bij routineuze taken. Merkt fouten en onnauwkeurigheden in de beschikbare informatie op, met het oog op het aanbrengen van correcties. Bevordert continue de kwaliteit van het eigen werk. PROBLEMEN OPLOSSEN Omgaan met en zelfstandig oplossen van problemen, zoeken van alternatieven en uitvoeren van de oplossing. Gedragsindicatoren Onverwachte situaties aanpakken door de situatie te herkennen, te begrijpen en te verwerken. De taken uitvoeren met een minimum aan begeleiding, op basis van eigen initiatief. Binnen zijn/haar activiteitendomein en op basis van ervaring en kennis, verschillende opties op een objectieve manier afwegen en de best passende oplossing implementeren. Competentiecluster: omgaan met medewerkers ONDERSTEUNEN Anderen begeleiden, een voorbeeldfunctie uitoefenen en hen ondersteunen in hun dagelijks functioneren. Gedragsindicatoren Een aanspreekpunt zijn en anderen begeleiden in de uitoefening van hun functie. Binnen de eigen functie als voorbeeld functioneren, zodat anderen kunnen leren op welke wijze het best taken en opdrachten worden aangepakt. Anderen helpen indien nodig.

6 Competentiecluster: omgaan met relaties SERVICEGERICHT HANDELEN Interne en externe klanten, op een transparante, integere en objectieve manier begeleiden, hen een persoonlijke dienstverlening leveren en constructieve contacten onderhouden. Gedragsindicatoren Stelt de klanten op de eerste plaats en komt aan hun noden tegemoet door een snelle en persoonlijke service te leveren en hun klachten ernstig te nemen. Begeleidt de klanten naar de meest opportune oplossing in functie van hun noden, door op een transparante, integere en objectieve manier advies te geven. Onderhoudt constructieve contacten met klanten waardoor een uitwisseling van informatie en/of diensten kan worden gegarandeerd. SAMENWERKEN Onderhouden en bevorderen van de samenwerking binnen de eigen dienst evenals dienstoverschrijdend. Gedragsindicatoren Moedigt de collega s aan om samen te werken, hun ideeën te uiten en onderling van gedachten te wisselen en te overleggen over zaken die het eigen werk overstijgen. Bevordert en draagt bij tot een goede verstandhouding, teamgeest en respect voor verscheidenheid in mensen. Werkt in een open dialoog en een opbouwende communicatieve sfeer, zowel binnen de eigen dienst als naar andere diensten toe. Competentiecluster: omgaan met het eigen functioneren BETROUWBAARHEID TONEN Integer handelen in overeenstemming met de waarden van de dienst en de organisatie, vertrouwelijkheid respecteren en verbintenissen nakomen. Gedragsindicatoren Behandelt anderen, in alle omstandigheden, op een eerlijke en rechtvaardige manier. Wint het vertrouwen van anderen door ondubbelzinnig te handelen. Vertoont consistentie tussen principes, waarden en gedrag. Gaat discreet om met vertrouwelijke en gevoelige informatie.

7 ZELFONTWIKKELING De eigen groei actief plannen en beheren in functie van zijn/haar mogelijkheden, interesses en ambities door het eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en zich continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken. Gedragsindicatoren Neemt initiatief om kennis te verwerven door gebruik te maken van diverse middelen (lectuur, benchmarking, opleiding, seminaries ). Heeft een duidelijk beeld van zijn/haar professionele evolutiemogelijkheden. Kent eigen s en beperkingen en is hier eerlijk over. Vraagt om feedback over zijn/haar gedrag en past dit aan indien nodig. OBJECTIEVEN BEHALEN Beschikken over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de correctheid van ondernomen acties. Gedragsindicatoren Herkent kansen en onderneemt op het juiste moment de juiste acties die tot resultaat leiden. Genereert resultaten door doelgericht en binnen de beschikbare tijd acties te ondernemen. Neemt aansprakelijkheid op voor de kwaliteit van ondernomen acties, binnen het eigen vakgebied, tegenover de collega s, de organisatie en de klanten.

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit pc testen, een schriftelijk

Nadere informatie

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel boekhouder bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie Functietitel

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant.

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone

Nadere informatie

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant.

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel zonesecretaris bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Strategische planning en Europese en internationale samenwerking Interne ondersteuning

Nadere informatie

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel Preventionist bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Planning en

Nadere informatie

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek Informatiebundel aanwerving voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone Zuid-Oost met aanleg van een wervingsreserve. Algemene informatie

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017 Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een projectmedewerker inburgering (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Coördinator werk en sociale economie ROWEM Economie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit de beoordeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

De HR Procesleider rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering

De HR Procesleider rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel bestuurssecretaris (HR Procesleider) bij de hulpverleningszone Zuid-Oost.

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch gedeelte

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee selectie gedeelten: Schriftelijk gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg Aalst is een aangename, aantrekkelijke en actieve stad, die met een klantgerichte dienstverlening bijdraagt tot het welzijn van haar burgers. Op dit moment legt de stad Aalst een wervingsreserve (2 jaar

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Profiel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf.

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het verzekeren van de maatschappelijke dienstverlening? Ben je sterk in dossierbeheer-

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit (1) thuisopdracht

Nadere informatie

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk,

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte,

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve -

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van HR-Projectleider Selectieprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van HR-Projectleider Selectieprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van HR-Projectleider Selectieprocedure De selectieprocedure zal plaatsvinden tussen 15 september en 30 november 2015. De specifieke

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte (thuisopdracht),

Nadere informatie

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van beleidscoördinator projectvereniging Erfgoed Denderland (bestuurssecretaris) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Informatiebundel aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het preventie-en welzijnsbeleid

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van communicator/publiekswerker erfgoed (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van communicator/publiekswerker erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van communicator/publiekswerker erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Verantwoordelijke ICT B1-B3

Verantwoordelijke ICT B1-B3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Verantwoordelijke ICT B1-B3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

Functiebeschrijving projectleider-juridisch advies en bestuursondersteuning

Functiebeschrijving projectleider-juridisch advies en bestuursondersteuning Functiebeschrijving projectleider-juridisch advies en bestuursondersteuning Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Doel van de functie Projectleider

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering.

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering. Functiebeschrijving Keukenmedewerker Algemene informatie Functietitel Cluster Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Keukenmedewerker Ouderenzorg Keuken De keukenmedewerker

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3)

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte:

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte: Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke financieel beleid en beheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectleider toerisme en erfgoed (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectleider toerisme en erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectleider toerisme en erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een thuisopdracht, een assessment en een interview.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste Functiebeschrijving 130-02-20100722 Functietitel Doel van de functie Functiefamilie Plaats in de organisatie Administratief medewerker Uitvoeren van administratieve taken gekoppeld aan een bepaalde werking/dienst

Nadere informatie

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3)

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015 GEMEENTE WUUSTWEZEL Aanwerving van (m/v) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DIENST OPENBARE WERKEN (C1-C2-C3) 19/38: werkt elke voormiddag contractuele aanwerving met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman)

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman) Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Algemene informatie Functietitel Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Helper vakman (klusjesman) Technische

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Bibliotheekassistent C1-C3

Bibliotheekassistent C1-C3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Bibliotheekassistent C1-C3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (C1-C3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (C1-C3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (C1-C3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie De organisatie van de

Nadere informatie

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C FOD Justitie dienst HR Magistratuur, notarissen, gerechtsdeurwaarders Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap

Nadere informatie

Voorwaarden voor de selectieprocedure voor het aanstellen van een HR-Projectleider én het aanleggen van een wervingsreserve

Voorwaarden voor de selectieprocedure voor het aanstellen van een HR-Projectleider én het aanleggen van een wervingsreserve Voorwaarden voor de selectieprocedure voor het aanstellen van een HR-Projectleider én het aanleggen van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee onderdelen: 1. Schriftelijk

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal C4 C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Instaan voor de dagelijkse planning, werkorganisatie, werkverdeling en coördinatie van het

Nadere informatie