Ariënshuis. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verzorgingshuis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ariënshuis. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verzorgingshuis"

Transcriptie

1 Ariënshuis Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verzorgingshuis Het nieuwe gebouw van AriënsZorgpalet, het Ariënshuis, bestaat uit vier woonblokken, waarbij er veel aandacht is voor privacy en leefruimte. Drie woonblokken (in totaal 71 appartementen) hebben de bestemming verzorgingshuis. In het vierde blok komen 64 kamers voor verpleeghuiszorg. In deze folder vindt u specifieke informatie voor het verzorgingshuis. Voor cliënten met somatische klachten stelt AriënsZorgpalet in overleg een zorgarrangement op maat samen. Op de begane grond van de nieuwbouw zijn verschillende zorgfaciliteiten ondergebracht zoals behandelaars die kunnen beschikken over een eigen oefenruimte. Verder is er een receptie, een winkel, kapsalon, stilteruimte en een opbaarruimte. De multifunctionele ruimte biedt mogelijkheden voor dagactiviteiten of een kerkdienst. De voorzieningen zijn ook toegankelijk voor bewoners uit de omliggende wijken. In deze folder vindt u uitgebreide informatie over de faciliteiten en voorzieningen van locatie Ariënshuis en de services die AriënsZorgpalet hier biedt. De folder is ingedeeld in vier rubrieken: Zorg Welzijn Wonen en diensten Het gebouw Binnen deze rubrieken is de informatie met tussenkopjes in alfabetische volgorde weergegeven. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u altijd terecht bij uw persoonlijk begeleider, uw eerste contactpersoon binnen AriënsZorgpalet. Adresgegevens: Ariënshuis Pater ten Winkelstraat DC Glanerbrug

2 Zorg Afwezigheid Mocht u voor korte of langere tijd afwezig zijn (denk aan opname in het ziekenhuis, uitjes of vakanties) dan vragen we u dit door te geven aan uw persoonlijk begeleider¹, zijn/haar vervanger of een verzorgende. Indien u voor langere tijd afwezig bent, vragen wij u de koelkast te legen en de planten te (laten) verzorgen. Alarmering De alarmering van AriënsZorgpalet is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Als u op de alarmknop drukt, wordt u in contact gebracht met de dienstdoende verzorgende. Apotheek We verzoeken de cliënten die in het Ariënshuis Glanerbrug komen wonen de overstap te maken naar apotheek De Eekmaat in Glanerbrug (tel ), zodat u kunt meedraaien in ons medicijnsysteem. Deze overstap wordtgeregeld door AriënsZorgpalet. Uw medicijnen worden door verzorgenden bij u aan de deur bezorgd. Contactadressen AriënsZorgpalet raadt u aan om de contactgegevens van belangrijke personen te bewaren die gebruikt kunnen worden in geval van calamiteiten. Huisarts Iedereen die in het Ariënshuis Glanerbrug komt wonen kan in principe zijn eigen huisarts behouden, mits deze in Glanerbrug is gevestigd. Zorg Bij AriënsZorgpalet staat kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening hoog in het vaandel. Op verschillende gebieden zorgen wij voor borging van de kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om zorg te leveren op een kwalitatief hoog zorgniveau. Daarom worden onze medewerkers jaarlijks getoetst op hun bevoegdheid en bekwaamheid. Daarnaast volgen zij aanvullende trainingen en opleidingen. Behandelcentrum Binnen het behandelcentrum zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd: diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en psychologie. De fysiotherapeuten hebben in het Ariënshuis een eigen behandelruimte. De behandelaars komen, indien gewenst, bij de cliënt thuis. 1. Een persoonlijk begeleider is een medewerker die zorgdraagt voor de zorg en welzijn van een groep cliënten. De persoonijk begeleider vervult een spilfunctie rondom de zorg van een cliënt.

3 Welzijn Activiteiten U kunt gebruik maken van de welzijnsactiviteiten binnen één van de locaties van Ariëns- Zorgpalet. Iedere locatie heeft een eigen welzijnsaanbod dat bestaat uit verschillende activiteiten op het gebied van ontspanning, sport, spel, creativiteit, muziek, uitstapjes en cultuur. Het team welzijn werkt samen met een activiteitencommissie bestaande uit cliënten van de locatie. Bij de organisatie en de uitvoering van welzijnsactiviteiten krijgen we ondersteuning van vele vrijwilligers, die bijvoorbeeld zorgen voor vervoer en koffie en thee. U wordt over de activiteiten ingelicht middels flyers en affiches. Geestelijke zorg AriënsZorgpalet biedt alle cliënten de mogelijkheid gebruik te maken van geestelijke verzorging. Via de persoonlijk begeleider kunt u in contact komen met de geestelijk verzorgers. De geestelijk verzorger helpt u graag om op indringende levensvragen passende antwoorden te vinden. Uw eigen geloofs of levensovertuiging en uw eigen levensverhaal vormen hierbij altijd het uitgangspunt. Kerkdiensten In het Ariënshuis Glanerbrug worden (Katholieke) kerkdiensten en vieringen verzorgd. In ruimte t Drost wordt elke zaterdagavond om uur een gezongen Eucharistieviering verzorgd. Ook kunnen er uitvaarten worden verzorgd. Via de receptie kunt u in contact komen met de geestelijke verzorging. De vieringen in verband met feestdagen vinden plaats in de kapel. Via flyers, posters op de kapeldeuren en publicatieborden wordt men hiervan op de hoogte gesteld. Opbaarruimte Deze ruimte is bedoeld voor overleden cliënten van het verpleeghuis. Een cliënt kan en mag de eerste uren na overlijden in zijn of haar verpleeghuisappartement blijven. In overleg met de nabestaanden zal de overledene op enig moment overgebracht worden naar de rouwkamer. Stilteruimte Het Stiltecentrum is een plaats van bezinning, een rustpunt. Iedere dag van de week bent u hier welkom om even tot uzelf te komen, een gedachte op te schrijven, om iets te lezen of een kaarsje te branden. Leven - cliëntenblad Het cliëntenblad Leven is gratis voor alle cliënten van Ariënszorgpalet. Hierin vindt u informatie over de organisatie, activiteiten, nieuws en achtergrondartikelen. Kopij kunt u aanleveren via leven@arienszorgpalet. nl. Ook via de receptie kunt u in contact komen met de redactie.

4 Wonen & Diensten Appartementen verzorgingshuis Elk appartement heeft een ruime hal en woonkamer met keukenblok, een grote en kleine slaapkamer, een ruim opgezette badkamer, een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en een Frans balkon of terras. De cliënt kan het appartement naar eigen smaak inrichten. Afval Afval wordt dagelijks verzameld volgens een vast schema. Mocht u zelf niet in staat zijn het afval naar de containers te brengen, neemt een medewerker dit van u over. Brandveiligheid Voor alle locaties van AriënsZorgpalet geldt dat in de complexen rookmelders zijn aangebracht. In het Ariënshuis zijn Bedrijfshulpverleners aanwezig. Ook vindt u in uw appartement een flyer over wat te doen bij brand. We willen u vriendelijk verzoeken de ruimte bij uw voordeur vrij te houden. Brievenbus Uw poststukken of brieven kunt u afgeven bij de receptie van het Ariënshuis. Mocht u zelf hiertoe niet in staat zijn, kunt u de post meegeven aan een zorgmedewerker. Broodwagen Indien u dat wenst, kunt u gebruikmaken van de broodwagen, die dagelijks langs alle appartementen komt. Van de broodwagen kunt u brood, beleg en zuivel afnemen voor twee broodmaaltijden per dag. Bushalte Aan de Tolstraat vindt u een bushalte. Cateringservices Vanuit het Ariënshuis Glanerbrug worden verschillende cateringservices aangeboden, zoals buffetten. Voor meer informatie daarover kunt u terecht bij een medewerker van het restaurant. Cliëntenpas Als cliënt van het Ariënshuis Glanerbrug ontvangt u een persoonsgebonden Cliëntenpas. We willen u vragen deze pas altijd mee te nemen naar het restaurant als u daar uw maaltijd afneemt. U ontvangt met deze pas onder meer 15% korting op extra hapjes en drankjes in het restaurant. Glas Glas wordt apart ingezameld. Hotelkamer De Spinnerij In diverse locaties van AriënsZorgpalet zijn hotelkamers aanwezig. De hotelkamers zijn modern ingerichte, ruime kamers voor twee personen. Indien uw familie of vrienden gebruik willen maken van een hotelkamer kunnen zij contact opnemen met het facilitair meldpunt. Telefoonnummer Ook kan men terecht bij de receptie. In het Ariënshuis Glanerbrug bevindt de hotelkamer De Spinnerij zich op de 2e verdieping van de verpleeg-huistoren. Huismeester Ariënshuis Glanerbrug heeft een huismeester in dienst die u kunt raadplegen over uiteenlopende facilitaire zaken. Zo verricht hij dienstverlenende taken, zoals klein technisch onderhoud in appartementen en algemene ruimtes. Als functionaris is hij verantwoordelijk voor de uitstraling en veiligheid van het Ariënshuis. Via de receptie kunt u in contact komen met de huismeester. Kapsalon Op de begane grond bij de centrale gang is een dames en herenkapsalon gevestigd. Linnendienst De linnendienst is aanwezig op maandag tot en met donderdag van uur en bevindt zich op de begane grond.

5 Wonen & Diensten Maaltijden U kunt dagelijks kiezen wat, waar, wanneer en met wie u wilt eten. U heeft de keuze om uw maaltijd in uw appartement of in het restaurant op de begane grond te nuttigen. U heeft iedere dag de keuze uit twee dagmenu s in het restaurant. Wenst u in uw appartement te eten, dan kunt u uw keuze doorgeven aan de verzorgende. Op uw verjaardag serveren we speciaal voor u een verjaardagsmenu. Het keuzemenu daarvoor ontvangt u van een zorgmedewerker. De maaltijd kunt u dan op een dag naar uw keuze nuttigen in het restaurant of in uw appartement, eventueel samen met een familielid. Oud papier We willen u vragen oud papier te scheiden van gewoon afval. Het oud papier wordt volgens een vast schema opgehaald. Mocht u zelf niet in staat zijn het afval naar de containers te brengen, dan neemt een medewerker dit van u over. De containers worden iedere dinsdag geleegd. Schoonmaak Het dagelijks onderhouden van uw appartement doet u zelf, voor zover u hiertoe in staat bent. Daarnaast komt er wekelijks een medewerker van AriënsZorgpalet die binnen de daarvoor geldende normen uw appartement schoonmaakt. Was AriënsZorgpalet biedt u de mogelijkheid aan om de was van ondergoed, bed en badgoed en wasbare bovenkleding voor u te regelen. Dit valt onder de AWBZ-verstrekking. U ontvangt hiervoor een waszak die door een medewerker bij u wordt opgehaald. Op een vaste dag in de week wordt uw schone goed weer bij u bezorgd. De persoonlijk begeleider legt met u de afspraken vast die u wilt maken over de wasservice. Wilt u de wasservice wijzigen, kunt u daarvoor contact opnemen met uw persoonlijk begeleider. Post De post wordt via de brievenbussen van uw gebouw bezorgd. Elke cliënt heeft een eigen brievenbus. Een voorbeeld adressering: Ariënshuis Glanerbrug Mevrouw R.G. Jansen Pater ten Winkelstraat DD ENSCHEDE

6 Gebouw Eigen entree De drie gebouwen met verzorgingshuisappartementen hebben elk een eigen entree met brievenbussen en parkeerruimte voor scootmobielen. Elk appartement heeft een eigen deurbel. Daarnaast kunnen cliënten en gasten dagelijks vrij het Ariënshuis Glanerbrug betreden via de hoofdingang. Na sluitingstijd van het restaurant is de hoofdingang gesloten. Bezoek kan dan bij de eigen deurbel van de cliënt aanbellen (bij de ingang van het betreffende verzorgingshuisgebouw). Op afstand kan de deur door de cliënt worden geopend. Gangen, trappenhuizen en algemene ruimten AriënsZorgpalet draagt zorg voor de aankleding, inrichting en schoonmaak van de gangen, trappenhuizen en algemene ruimten. Om de aanblik ordelijk te houden en de doorgang bij calamiteiten niet te beperken, vragen we u geen attributen in deze ruimten te plaatsen. Ingangen Elk gebouw van het Ariënshuis Glanerbrug heeft een eigen ingang. Daarnaast is er een centrale hoofdingang. De centrale hoofdingang is na sluitingstijd van het restaurant gesloten. Alleen vanuit het contactcentrum kan de hoofdingang buiten openingstijden worden geopend. Een bel is naast de hoofdingang geplaatst. Inrichting U kunt uw appartement en balkon naar eigen smaak inrichten. Het is niet toegestaan om spullen, zoals rollatoren, bloempotten en dergelijke bij de voordeur van uw appartement in de hal te plaatsen. Ook is het niet toegestaan om te boren in de muren. Indien u een schilderij of iets dergelijks wilt ophangen, kunt u contact opnemen met de medewerkers van de technische dienst. Multifunctionele ruimte t Drost Op de begane grond vindt u de multifunctionele ruimte t Drost. In deze openbare ruimte kunt u altijd even rustig ontspannen, bijvoorbeeld onder het genot van een kopje koffie. Deze ruimte is ook te reserveren voor feestjes of andere aangelegenheden. Meer informatie daarover kunt u verkrijgen bij de receptie. Parkeren en fietsenstalling Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich een grote parkeerplaats en een fietsenstalling. Bezoekers kunnen gebruikmaken van de parkeerfaciliteiten in de directe omgeving van het Ariënshuis. Receptie De receptie van het Ariënshuis Glanerbrug is tijdens de openingstijden van het restaurant bemand. Bij de receptie kunt u terecht voor algemene vragen en informatie. Ook technische problemen of storingen kunnen bij de receptie worden gemeld.

7 Gebouw Restaurant De Refter Het restaurant is gevestigd op de begane grond. Hier wordt dagelijks ontbijt, lunch en diner geserveerd. Het restaurant beschikt over 90 zitplaatsen en een terras. Indien u reserveert kunt u op ieder gewenst tijdstip dineren. Daarnaast is er iedere dag is er een keuze uit twee dagmenu s. Deze dagmenu s worden geserveerd tussen uur of uur. Het restaurant bestaat uit twee delen: een brasserie: hier kan men à la carte eten. Ook wijkbewoners zijn hier van harte welkom. Maandelijks worden thema-avonden georganiseerd met een activiteit. een restaurant. Hier wordt dagelijks de hoofdmaaltijd voor onze cliënten geserveerd. Ook wijkbewoners zijn hier van harte welkom om te genieten van een daghap. Sleutels Wanneer u in het Ariënshuis Glanerbrug komt wonen, ontvangt u twee voordeursleutels. Mocht u belang hebben bij een extra sleutel, kunt u deze aanvragen bij de receptie. Daar wordt een borgsom voor gevraagd. Radio, televisie en internet Voor radio, televisie en internet zijn er in de appartementen van Ariënshuis Glanerbrug aansluitingen. U kunt zelf uw provider kiezen. Met hen dient u ook de aansluiting te regelen. Telefoon In uw appartement kunt u een eigen telefoonaansluiting aanvragen. De aansluitkosten, abonnementsgelden en gesprekskosten zijn voor uw eigen rekening. Winkel Op de begane grond is een winkel te vinden. Hier vindt u een ruim assortiment van (dagverse) producten. De winkel heeft dezelfde openingstijden als het restaurant. Op de eerste dag dat u bij ons komt, bent u samen met één familielid/kennis van harte uitgenodigd voor een gratis dagmenu.

8 COMPLEXEN WAAR ARIËNSZORGPALET ZORG LEVERT Zorgcentra, verzorgingshuis en verpleeghuis Ariënsstaete Lijsterstraat ET Enschede Ariënshuis Glanerbrug Pater ten Winkelstraat DC Glanerbrug De Eschpoort Boulevard AD Enschede Klaaskateplein Klaaskateplein JZ Enschede Roombeek Bosuilstraat BJ Enschede Schakelafdeling G2 en G4 Ariënsplein JX Enschede Woonzorgcentra, zelfstandig wonen voor ouderen (verhuur woningen via AriënsZorgpalet) Het Florapark Floraparkstraat XG Enschede AANVULLENDE DIENSTEN Klaaskateweg Klaaskateweg DA Enschede Korteland C.F. Klaarstraat CP Enschede ZorgThuis en Plusdiensten (personenalarmering, gemaksdiensten en welzijnsactiviteiten) ZorgThuis Bereikbaar via algemene telefoonnummer Plusdiensten Bereikbaar via algemene telefoonnummer Informatie Contact Wilt u weten wat AriënsZorgpalet voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs. U kunt bij hen terecht met al uw vragen. AriënsZorgpalet Postbus GA Enschede info@arienszorgpalet.nl

Ariënshuis Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verpleeghuis

Ariënshuis Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verpleeghuis Ariënshuis Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verpleeghuis Het nieuwe gebouw van AriënsZorgpalet, het Ariënshuis, bestaat uit vier woonblokken, waarbij er veel aandacht is voor privacy

Nadere informatie

Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Glanerbrug

Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Glanerbrug Ariënshuis Glanerbrug Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Glanerbrug Dit verzorgingshuis is voor een deel gehuisvest in een monumentaal oud kloostergebouw met een mooie kapel. Naast huisvesting

Nadere informatie

Het sfeervolle restaurant neemt een centrale plaats in binnen het zorgcentrum en is ook voor wijkbewoners dagelijks geopend.

Het sfeervolle restaurant neemt een centrale plaats in binnen het zorgcentrum en is ook voor wijkbewoners dagelijks geopend. De Eschpoort Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie De Eschpoort, verzorgingshuis In De Eschpoort wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden. In het woonzorgcentrum kunnen cliënten

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u altijd terecht bij het contactcentrum van AriënsZorgpalet, telefoonnummer 053-482 66 88

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u altijd terecht bij het contactcentrum van AriënsZorgpalet, telefoonnummer 053-482 66 88 Korteland Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Korteland Op loopafstand van het centrum van Enschede ligt het woonzorgcentrum Korteland, dat wordt beheerd door woningcorporatie HBBE (Hervormde Bouwstichting

Nadere informatie

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom Cateringservices AriënsZorgpalet W Welkom Cateringservices We willen u graag kennis laten maken met de uitgebreide producten en diensten die de afdeling Hoteldiensten u te bieden heeft. AriënsZorgpalet

Nadere informatie

Roombeek. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Roombeek

Roombeek. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Roombeek Roombeek Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Roombeek In Prismare, het voorzieningencluster in de Enschedese wijk Roombeek, heeft AriënsZorgpalet een uniek kleinschalig zorgconcept gerealiseerd.

Nadere informatie

Het Florapark. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Het Florapark

Het Florapark. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Het Florapark Het Florapark Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Het Florapark Dit rustig gelegen woonzorgcentrum ligt dichtbij een winkelcentrum. Het woonzorgcentrum is riant van opzet met 94 woningen op de begane

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Cateringservices. Welkom

Cateringservices. Welkom Cateringservices Welkom Cateringservices Voor u ligt de brochure Cateringservices. We willen u graag kennis laten maken met de uitgebreide producten en diensten die de afdeling Hoteldiensten van AriënsZorgpalet

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4 INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering/ alarmopvolging/domotica 3 Broodmaaltijden 4 Cai-aansluiting 4 Contactpersoon 4 Dagvoorziening 5 Eerstverantwoordelijk zorgverlener 5 Gangen 6 Huisarts

Nadere informatie

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis dichtbij het

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Janshove (1955) in Baarle-Nassau is een zorginstelling waar u voor kortere of langere tijd verblijft. U kunt bij

Nadere informatie

A-Z folder Coornhert State

A-Z folder Coornhert State A-Z folder Coornhert State Activiteiten Coornhert State biedt verschillende activiteiten aan zoals: algemene activiteiten (bijv. bustocht, rommelmarkt), structurele activiteiten (sjoelen, muziek luisteren),

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen.

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen. VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom Assenrade U bent van harte welkom in verpleegunit Assenrade. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij Woonwijzer Amaris Schoonoord rij In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op een rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden hier

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET

SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET 1 INHOUDSOPGAVE Service thuis: een compleet servicepakket 3 Welke diensten maken deel uit van het pakket? 4 Hoe werkt het Service Thuis pakket 7 Wie verrichten de

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom Cateringservices AriënsZorgpalet W Welkom Cateringservices Voor u ligt de brochure Cateringservices. We willen u graag kennis laten maken met de uitgebreide producten en diensten die de afdeling Hoteldiensten

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen.

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen. VERSIE 4.0/januari 2014 2 Welkom De Deuderick U bent van harte welkom in verpleegunit De Deuderick. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

VERSIE 2.0/februari

VERSIE 2.0/februari VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit Weber. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Het is belangrijk om - als u ouder wordt - na te denken over de toekomst. Stel dat u kleiner wilt gaan wonen? Of als u in

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Rustig wonen aan de rand van Apeldoorn Wilt u op een prachtige locatie en tegelijkertijd vlakbij allerlei voorzieningen

Nadere informatie

Informatiebrochure Laatste Zorg

Informatiebrochure Laatste Zorg Informatiebrochure Laatste Zorg Afscheid nemen is met zachte vingers wat voorbij is dichtdoen en verpakken in goede gedachten der herinnering. Afscheid nemen is met dankbare handen weemoedig meedragen

Nadere informatie

Algemene informatie. Heeft u vragen, wij beantwoorden ze graag! Irma de Jong Locatiemanager

Algemene informatie. Heeft u vragen, wij beantwoorden ze graag! Irma de Jong Locatiemanager Algemene informatie Welkom Hartelijk welkom in Het Uiterjoon. Wij hopen dat u bij ons een goede tijd hebt en dat u en uw familie zich snel bij ons thuis voelen. Heeft u vragen, wij beantwoorden ze graag!

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten Aanvullende diensten Goed geregeld met ViVa! Zorggroep U bent van harte welkom...... in onze restaurants 2 ViVa! Aanvullende diensten Of u nu woont in een woonzorgcentrum of thuis in uw eigen wijk, ViVa!

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Wonen in De IJsvogel

Wonen in De IJsvogel Wonen in De IJsvogel Inhoud Wonen in De IJsvogel 3 In vertrouwde handen 3 Verzorgd wonen 4 Huishouden, maaltijden en was Welzijnsactiviteiten Aanmelding verzorgd wonen Beschermd wonen 6 Woongroep Wonen,

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum

Nadere informatie

LA VERNA: SOMATISCHE ZORG Somatische zorg is zorg die u nodig heeft als gevolg van lichamelijke beperkingen. De zorg van LuciVer is erop gericht u, ondanks eventuele problemen en beperkingen, alle ruimte

Nadere informatie

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Rustig wonen aan de rand van Apeldoorn Wilt u op een prachtige locatie en tegelijkertijd vlakbij allerlei voorzieningen

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Westerwatering, in Zaandam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten Aanvullende diensten Goed geregeld met ViVa! Zorggroep U bent van harte welkom...... in onze restaurants 2 ViVa! Aanvullende diensten Of u nu woont in een woonzorgcentrum of thuis in de eigen wijk, ViVa!

Nadere informatie

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland Cardiologie Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland 1 Vervoer U wordt met een nederlandse ambulance overgeplaatst naar de Schüchtermann-Klinik. Tijdens het vervoer van u blijven wij

Nadere informatie

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Haga staat in de wijk Princenhage sinds 1975. Wie in deze Bredase wijk is opgegroeid of heeft gewoond, wil meestal graag in deze buurt blij ven. Bij Thebe Haga

Nadere informatie

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Zorgcentrum Maria Magdalena Postel in Gendringen Informatie voor cliënten en familie Zorg tussen de mensen die u kent Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg 15 - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Welkom bij Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg! Wat fijn dat je belangstelling hebt of komt wonen op de Generaal

Nadere informatie

Welkom. 18/2/2015 blz 1

Welkom. 18/2/2015 blz 1 Welkom Van harte welkom in De Molenhoeve. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Wonen in een groene omgeving. met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals. Eikenhorst. Verpleeghuiszorg nieuwe stijl

Wonen in een groene omgeving. met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals. Eikenhorst. Verpleeghuiszorg nieuwe stijl Wonen in een groene omgeving met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals Eikenhorst Verpleeghuiszorg nieuwe stijl Ik geniet elke dag van de tuin. Eikenhorst ligt midden in de groene natuur van

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht De lounge van restaurant Het Goede van Zuylenstede is een gezellig ontmoetings punt. Mevrouw Achterberg komt er graag. Welkom bij

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Zorghotelappartementen Parkwijk

Zorghotelappartementen Parkwijk Zorghotelappartementen Parkwijk Woonzorgcentrum Parkwijk Parklaan 2 2181 DB Hillegom 0252-576 500 info@hozo.nl www.hozo.nl Van harte welkom in Parkwijk! In deze map vindt u allerlei praktische informatie

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning)

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Inhoudsopgave Even voorstellen...4 Indicatie en zorgzwaartepakket...5 Verhuizing naar woonservicecentrum...5 Wonen...5 Inrichting...5 Privacy...6 Toegang

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Welkom op unit 4 Zuid. In deze folder vindt u informatie over de gang van zaken tijdens uw opname op onze afdeling.

Welkom op unit 4 Zuid. In deze folder vindt u informatie over de gang van zaken tijdens uw opname op onze afdeling. Welkom op unit 4 Zuid. In deze folder vindt u informatie over de gang van zaken tijdens uw opname op onze afdeling. De afdeling Op de afdeling wordt gemengd verpleegd. Dat wil zeggen dat dames en heren

Nadere informatie

Verpleegafdeling Hoofd/Hals/ Chirurgie (Keel-Neus- Oorheelkunde & Mond-Kaak- Aangezichtschirurgie

Verpleegafdeling Hoofd/Hals/ Chirurgie (Keel-Neus- Oorheelkunde & Mond-Kaak- Aangezichtschirurgie Verpleegafdeling Hoofd/Hals/ Chirurgie (Keel-Neus- Oorheelkunde & Mond-Kaak- Aangezichtschirurgie In overleg met uw hoofdbehandelaar is besloten tot opname op de verpleegafdeling Keel-Neus-Oorheelkunde

Nadere informatie

Wegwijs op etage B, kamer 1 t/m 16

Wegwijs op etage B, kamer 1 t/m 16 Wegwijs op etage B, kamer 1 t/m 16 Traumachirurgie Inhoudsopgave Klik op het onderwerp om verder te lezen. Welkom 1 Wie komt u tegen op de afdeling? 1 Dagindeling 1 Afdelingsregels 2 Maaltijden in het

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Slotjesveste De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 In deze folder willen wij u graag kennis laten maken met Slotjesveste en u een idee geven van wat wij kunnen betekenen voor u. Uitgangspunt

Nadere informatie

Zideris Veenendaal Hollandia Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens

Zideris Veenendaal Hollandia Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Zideris Veenendaal Hollandia 251 - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Welkom bij Zideris Veenendaal - Hollandia! Wat fijn dat je belangstelling hebt of komt bij Zideris Veenendaal - Hollandia.

Nadere informatie

Afscheid bij overlijden

Afscheid bij overlijden Afscheid bij overlijden Zorgexpertisehuis Liduina www.zge.nl Afscheid nemen is moeilijk genoeg U heeft uw dierbare verloren en staat nu voor de moeilijke en verdrietige taak: het afscheid voorbereiden.

Nadere informatie

Kabel Aansluiting op de kabel (tv, internet) is voor eigen rekening. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met de provider van uw voorkeur.

Kabel Aansluiting op de kabel (tv, internet) is voor eigen rekening. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met de provider van uw voorkeur. Van harte welkom in Buiten Zorg. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers. Wij

Nadere informatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Het Heymanscentrum is een centrum voor wonen, welzijn en zorg in het zuiden van de stad Groningen. Hier kunt u allerlei vormen van zorg

Nadere informatie

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst Versie januari 2013 Bewonerscommissie De Gelderhorst beschikt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) over een eigen bewonerscommissie.

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

Wonen. bij De Stouwe. De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1

Wonen. bij De Stouwe. De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1 Wonen bij De Stouwe De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1 Informatie over wonen bij De Stouwe Welkom bij De Stouwe! 1. Inleiding... 3 2. Wonen bij De Stouwe... 3 Persoonlijke eigendommen... 3 Ontspanning

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt Maison Gaspard de Coligny Maison Gaspard de Coligny is een kleine, sfeervolle en servicegerichte woonzorgvoorziening. Wonen met zorg dichtbij, altijd. Zelfstandig

Nadere informatie

Informatiegids Norschoten locatie Putten. De Samaritaan Jan Nijenhuisstraat 183 3882 HS Putten

Informatiegids Norschoten locatie Putten. De Samaritaan Jan Nijenhuisstraat 183 3882 HS Putten Informatiegids Norschoten locatie Putten De Samaritaan Jan Nijenhuisstraat 183 3882 HS Putten In deze informatiegids vindt u informatie over Norschoten locatie Putten. Deze gids is een aanvulling op de

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007 De Hoge Weide Dagcentrum Appartementen te huur Woonzorgcentrum ZMK15007 Verpleeghuis Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hoge Weide Aan de rand van Lochem, in een prachtige bosrijke omgeving,

Nadere informatie

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 2 folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 3 Inhoudsopgave Even

Nadere informatie

ACUTE SHORT STAY (ASS) 1032 Inleiding U bent of uw naaste is opgenomen op de Acute Short Stay (ASS). Dit is een afdeling die speciaal is bedoeld voor korte opnames na een bezoek aan de Spoedeisende Hulp.

Nadere informatie

Thuvine.

Thuvine. Thuvine www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Thuvine, welkom bij Pleyade Bij Thuvine bieden we liefdevolle zorg en ondersteuning aan

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Thebe Elisabeth 2 Het dorp Goirle 2

Thebe Elisabeth 2 Het dorp Goirle 2 Inhoudsopgave Thebe Elisabeth 2 Het dorp Goirle 2 Faciliteiten en dienstverlening 3 Ontmoetingsruimte de Leyhof 3 Bibliotheek 3 Geestelijke zorg en vieringen 3 Interne communicatie 3 Winkelcentrum 4 Receptie

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Tijdelijk verblijf september

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie