Your business, our case

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Your business, our case"

Transcriptie

1 Your business, our case

2 Your business, our case Over Faes Cases 5. Presenteren & Communiceren 6. Transporteren & Organiseren 7. Assortiment koffers 9. Maatwerk in duurzame verpakkingen Product highlights 10. Assortiment kisten 15. Product highlights 16. Werkwijze 18. Interieurdelen 20. Diensten 22.

3 Van origineel concept tot Over Faes Cases professionele uitvoering Met ons uniek producten- en dienstenportfolio zijn we in staat om totaaloplossingen te leveren. We go the extra mile! Johan Faes, CEO Wij zijn veelzijdig... Faes cases is een veelzijdige ontwikkelaar en producent van industrieel toepasbare, duurzame verpakkingen. In onze visie is een koffer niet zomaar een koffer en een kist niet zomaar een kist. Op de juiste manier ontworpen, vormgegeven en ingezet, ontstaat een verpakkingsconcept dat bijdraagt tot beter organiseren, veiliger transporteren, krachtiger communiceren en opvallender presenteren. Vindingrijk... Vindingrijkheid is onze tweede natuur. Wij kruipen in uw huid, verdiepen ons in uw business. Uw verpakkingsvraagstuk is het vertrekpunt voor het maatwerk dat wij leveren. Een breed assortiment koffers en kisten in alle soorten, afmetingen en materialen is het fundament voor 1001 oplossingen. Soms volstaat een bestaande oplossing, soms is maatwerk vereist. Soms een combinatie van beide. Service gericht... Faes Cases bespaart u tijd, ruimte en geld. Door o.a. afvullen, opslaan en op voorraad houden van uw kisten en koffers. Die wij vervolgens op verzoek zorgvuldig reinigen en repareren voor een langere levensduur. Ontmoet de Faes Group Faes Cases is onderdeel van Faes Group. Duurzame verpakkingen en verpakkingsadvies zijn haar domein. Een toonaangevende onderneming, die in ruim twintig jaar is uitgegroeid tot de meest complete partner voor industrieel toegepaste verpakkingen. Onder de vlag van Faes Group opereren drie gespecialiseerde businessunits die een breed scala aan diensten en producten vertegenwoordigen. Drie specialisten, die ieder afzonderlijk voor de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken een creatieve oplossing ontwerpen.

4 Presenteren & communiceren Transporteren & Organiseren Faes Cases geeft vorm Een verzorgde presentatie straalt professionaliteit uit en wekt vertrouwen. Het is de sleutel tot succes van verkoopgesprekken, beursdeelnames en promoties. In de juiste koffer komen uw producten nog beter tot hun recht. Op zoek naar een koffer om werkende systemen of een greep uit uw assortiment te presenteren? Faes Cases ontwerpt een presentatiekoffer die aan elk van uw wensen voldoet. Faes helpt overtuigen Communiceer onderscheidend en doeltreffend waarbij iedere klantrelatie optimaal benut wordt. De vormgeving van uw koffer ondersteunt uw boodschap en overtuigt. Faes Cases begrijpt dat als geen ander. Kleuren, logo s en teksten vergroten de herkenbaarheid van uw organisatie bij elk contact. Vertel ons welke boodschap wij voor u moeten vertolken. Logistiek Voor het transport van waardevolle en kwetsbare goederen zijn duurzame verpakkingen een vereiste. Van kolossale brandstoftanks tot uiterst compacte, kostbare machine onderdelen. Van kwetsbare communicatieapparatuur tot gevoelige documenten. Faes Cases denkt mee over de wijze van transport, vervoerseisen, gebruiksvriendelijkheid, ergonomie, arbo en nog veel meer. Faes maakt mobiel Van defensie, bouw en offshore tot de telecombranche en evenementenindustrie. Nogal wat geledingen binnen het bedrijfsleven en de overheid zijn genoodzaakt om tenminste een deel van de organisatie mobiel te kunnen inzetten. Al jarenlang ontwikkelt Faes Cases oplossingen die hun apparatuur, gereedschappen en instrumenten beschermen en mobiel inzetbaar maken. Duurzaamheid staat daarbij voorop. Want het werk moet kunnen doorgaan, dag in, dag uit.

5 Assortiment koffers Budget Line Prima kunststof koffers met een ijzersterke prijs/kwaliteit verhouding. Quality Line Waterdicht, slagvast en uitzonderlijk gebruiksvriendelijk; kwaliteitskoffers met extra functionaliteit. Aluminium Zwaarder is niet altijd beter. Ondanks hun lichte gewicht zijn onze aluminium koffers bijzonder sterk en slagvast. De subtiele vormgeving is een extra troef! Profiel Een profielenkoffer is ijzersterk en solide van constructie. Deksel boven, voor achter of aan alle zijden... Geen uitvoering is te gek! Vergeet bij dit maatwerkproduct ook de speciale afwerking niet! Soft Solutions Vervaardigd van nylon, stof, leder of een ander soepel materiaal. Soft solutions zijn flexibel en beschikbaar in alle vormen en maten, zowel standaard als maatwerk. Geschikt voor promotie en transport.

6 Product highlights Budget Line - Unieke assortimenten Product highlights Quality Line - SKB 3i De voordelen van de Budget Line Kenmerken Kwaliteit in optima forma Kenmerken Bij elk assortiment uit de Budget Line staan design en een stijlvolle presentatie centraal. Deze mooi vormgegeven series zijn vervaardigd uit polypropyleen en bieden één voor één uitstekende bescherming aan hun inhoud. Deze kunststof koffers zijn bijzonder praktisch in het gebruik, licht van gewicht en lenen zich prima voor productpresentaties en verkoopdoeleinden. De koffers zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Polypropyleen koffer Eenvoudige sterke sluitingen en robuuste scharnieren De koffer kan bedrukt worden met uw logo of tekst (zeefdruk of in mould labelling) De koffer kan voorzien worden van maatwerk interieur Een topkoffer met een mooi en robuust design. De SKB is een water- en luchtdichte koffer die geschikt is voor de meeste extreme toepassingen; deze koffer biedt uw producten de maximale bescherming. De 3i is voorzien van een rubberen ring om de koffer volledig waterdicht te maken tot een diepte van 10 meter, conform klasse IP67. De koffers hebben de zwaarste testen doorstaan om u de zekerheid te bieden van absolute kwaliteit. De 3i koffers worden geleverd met een million mile warranty ; een levenslange garantie. Zeer sterke en robuuste polypropyleen koffer IP67 stof- en waterdicht Onderling stapelbaar Automatisch luchtdrukventiel Soft touch handgreep Million Mile Warranty - Levenslange garantie De koffer kan bedrukt worden met uw logo of tekst (zeefdruk of in mould labelling) De koffer kan voorzien worden van maatwerk interieur

7 Product highlights Profielenkoffer - MIO Product highlights Aluminium koffer - Aluclass Koffer met karakter Kenmerken Vrijheid in presentatie Kenmerken Presenteren en demonstreren is een kwestie van intrigeren en verleiden. Een onderscheidende verpakking van uw producten en diensten verhoogt de attentiewaarde. MIO, aangename kennismaking! De MIO presentatiekoffer kan u naar eigen inzicht laten ontwerpen en inrichten. Met interieur op maat, maar ook corresponderend met de identiteit van uw bedrijf. Nagenoeg oneindige toplagen en variatie in plaatstructuur bezorgen de MIO een karakteristieke, zeg maar gerust unieke look and feel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding Sterke, duurzame toplaag Standaard maat en standaard grijze kleur (uit voorraad leverbaar) Afmeting naar wens, keuze uit basiskleuren (standaard- of basiskleur betekent een snelle levertijd) Afmeting en toplaag naar wens De koffer kan bedrukt worden met uw logo of tekst (zeefdruk of in mould labelling) De koffer kan voorzien worden van maatwerk interieur Geef uw producten meer waarde, uw presentatie meer overtuigingskracht. De Aluclass is eersteklas maatwerk. Stijlvol, exclusief en uitermate geschikt voor presentatie van hoogwaardige en niet al te zware producten. Met alle mogelijkheden als het gaat om afmetingen en indelingen. Niet te vergeten: versterk de uitstraling met bedrukking of een sticker over het hele oppervlak. Stijlvolle, exclusieve presentatie/demonstratiekoffer Lichtste koffer in de markt Combinatie van aluminium sandwich paneel en schuiminterieur Zeer solide scharnieren door kunststoflaag Keuzevrijheid in zowel afmeting als indeling Te bedrukken of te voorzien van een full-size sticker

8 Assortiment kisten 1 Flightcases Op zoek naar een solide kist, die uw product, gereedschap of instrument als een handschoen omsluit? Kies een flightcase uit het royale aanbod dat varieert van licht en economisch tot bijzonder gewichtig voor extreme toepassingen. Iedere kist wordt op maat vervaardigd en verzekert u van een oplossing die aan uw wensen voldoet. 2 Aluminium Sterk, robuust, slagvast en toch licht in gewicht. Defender aluminium kisten zijn er in vier uitvoeringen. Van een zeer economisch instapmodel tot de onovertroffen, waterdichte KA94, vervaardigd uit nog steviger plaatmateriaal en met gelaste naden Kunststof Voor het zware werk: robuuste kunststof koffers van SKB. De 3i bijvoorbeeld is ontworpen en ontwikkeld om aan de strengste normen te voldoen. Ze zijn lucht- en waterdicht, lichtgewicht maar oersterk. 19 inch De ideale mobiele oplossing voor het vervoer van uw apparatuur zijn de 19 inch behuizingen. Keuze uit kunststof, aluminium of glasvezelfversterkt polyester. Uw apparatuur zit veilig opgeborgen, gegarandeerd.

9 Product highlights Flightcases - Duurzaam maatwerk Product highlights SKB 3R - Onverwoestbaar Onderzoeksapparatuur voor borstkanker Orfit zocht presentatie- én transportkisten voor hun apparatuur. Vertegenwoordigers krijgen slechts een korte tijd bij hun wereldwijde klanten om dit hooggevoelige apparaat met bijhorende producten voor te stellen. De kist dient tegelijk ordelijk en overzichtelijk te zijn én internationale vluchten te trotseren. Philips trainingstool op afstand Deze plug en play oplossing wordt op transport gezet terwijl de trainer trainingen geeft vanuit zijn thuisbasis. Dit nieuwe systeem met vier werkplekken en twee beeldschermen bespaart Philips niet alleen tijd en geld, maar verhoogt bovendien de kwaliteit van de trainingen. Bescherming voor helm van F16 Naast transporteren en presenteren is beschermen één van de belangrijkste functies van kisten. Defensie is dan ook ten rade gegaan bij Faes Cases voor deze opdracht. De buitenkant van de 3R is niet alleen onverwoestbaar, maar het interieur zorgt er bovendien voor dat de helm geen millimeter verplaatst.

10 Werkwijze Maatwerk, innovatie, vindingrijkheid en service vormen het fundament van Faes Cases onder de verpakkingsoplossingen die door onze vakmensen worden aangedragen. Intake Concept Engineering & prototyping Productie Full service Een koffer is niet zo maar een koffer en een kist niet zo maar en kist. Op de juiste manier ontworpen, vormgegeven en ingezet ontstaat een verpakking die voldoet aan alle behoeften en specifieke eisen van de klant. Onze adviseurs stellen doelgerichte vragen zodat de behoeften en specifieke eisen nauwkeurig worden vastgelegd en vertaald in een eerste advies. De klantvraag wordt vervolgens omgezet naar een maatwerkoplossing. Soms volstaat een bestaande oplossing uit ons breed assortiment, maar soms is maatwerk vereist. Faes Cases denkt mee en vertaalt uw wensen in een specifiek product. Na verschillende interne meetings tussen adviseurs en designers wordt aan u de maatoplossing voorgesteld. Na uw goedkeuring, krijgt de koffer of kist visueel vorm. Producten worden ingemeten. Het ontwerp wordt getekend en u aangeboden, waarna u goedkeuring kan geven of op- of aanmerkingen kan doorgeven via Online Proofing. Met deze webbased oplossing wordt de goedkeuring van uw tekeningen versneld en vereenvoudigd, wat resulteert in een snellere levertijd en een betere kwaliteit. Na goedkeuring van het ontwerp zorgen de designers ervoor dat de tekeningen vertaald worden in een werkplaatsopdracht. Vakmensen produceren vervolgens het product op basis van productietechnieken die het meest geschikt zijn voor de toepassing. Ze plaatsen de bedrukking en voorzien de koffer van een maatwerk interieur, indien gewenst. Voor ons eindigt het niet bij de levering. Wij zetten steeds dat ene stapje extra. Faes Cases bespaart u tijd, ruimte en geld. Door het afvullen, opslaan en op voorraad houden van uw kisten en koffers. Die wij op verzoek zorgvuldig reinigen en repareren voor een langere levensduur. Faes Cases organiseert, transporteert en distribueert.

11 Interieurdelen De functies en voordelen van het interieur zijn niet een te onderschatten factor. Uw producten liggen steviger op hun plek tijdens transport, zijn overzichtelijk en netjes geordend voor een presentatie en liggen goed georganiseeerd en praktisch opgeborgen voor efficiënt gebruik. Schuiminterieur EPP interieur Kunststof interieur Vakverdelers Een schuiminterieur komt absoluut het vaakst voor als materiaal voor het interieur. Afhankelijk van uw product en de toepassing kunnen we u het beste schuim adviseren. Schuimsoorten zijn er in alle soorten en maten. Denk aan brandvertragend en anti-statisch, maar in grote lijnen worden schuiminterieurs onderverdeeld in 2 categorieën: polyurethaan en polyethyleen. Een EPP interieur (of soms een EPP koffer) kan voor sommige toepassingen zeer interessant zijn. EPP (ofwel geëxpandeerde polypropyleen) is namelijk erg schokabsorberend en sterk isolerend. Daarnaast is het materiaal bestendig tegen zuren en oliën etc., wat het interieur uitermate geschikt maakt voor gereedschappen en machines. De EPP interieurs zijn in iedere kleur mogelijk. Kunststof interieurs zijn erg hygiënisch en duurzaam. Iedere vorm en iedere kleur is mogelijk. De kunststof interieurs worden vervaardigd door de vacuüm vorm techniek, waarbij een kunststof plaat verhit wordt en over een mal getrokken wordt. Afhankelijk of u positief of negatief doet, zijn deze interieurs ook geschikt voor in een cleanroom, omdat ze makkelijk te reinigen zijn. Een vakverdeling is vervaardigd uit verschillende materialen. Hout, kunststof, stof, karton etc. alles is mogelijk. Dankzij onze eigen productie bent u flexibel en kan u ten alle tijden het formaat van de vakken aanpassen. De toepassingen zijn eindeloos. Een vakverdeler is ideaal om producten van elkaar te scheiden in de verpakking. Nadeel is dat deze niet precies rond de contouren van het product gemaakt kunnen worden.

12 Voorraad beheren Diensten Wie over een langere periode relatief veel koffers moet afnemen, is voordeliger uit met een grotere order. Ruimtegebrek? Laat Faes Cases uw voorraad beheren. Elke volgende bestelling kunnen wij op afroep - dus just-in-time - leveren! Zo bespaart u ruimte in uw magazijn en uw portemonnee. Onze adviseurs vertellen u graag welk voordeel er voor u te halen is. We zijn trots op de naam die Faes Cases als leverancier van duurzame verpakkingen heeft opgebouwd. Maar onze dienstverlening houdt niet op bij het laadperron. Daarvoor kennen wij de wensen van onze klanten te goed. Stel ons op de proef en ervaar hoe ver onze service reikt. Retourenplein U heeft een groot aantal kisten in het veld, die intensief gebruikt worden? Dan is het noodzakelijk dat deze kisten nu en dan gerepareerd of gereinigd worden. Als u ervoor zorgt dat wij een kleine voorraad hebben, dan zorgen wij ervoor dat er altijd hetzelfde aantal representatieve kisten beschikbaar is. Komen er te repareren/reinigen kisten binnen, dan kunnen we direct uit voorraad de kisten leveren en de oude kisten worden vervolgens gereinigd en gerepareerd op voorraad leggen tot de nieuwe batch binnen komt. Logistieke dienstverlening We maken regelmatig koffers en kisten voor 1 klant, maar deze producten moeten eigenlijk in heel Nederland en België geleverd worden. Bijvoorbeeld een kofferdisplay die geleverd moet worden op de verkooppunten. In dat geval nemen we u graag de zorg uit handen en regelen voor u de distributie hiervoor. U geeft adres en tijd door en wij zorgen er voor dat producten volgens afspraak op de plaats van bestemming zijn.

13 Online Proofing Vrijwel alle opdrachten die Faes Cases uitvoert, zijn maatwerk. Dit houdt in dat onze designers een voorstel maken hoe de verpakkingsoplossing er uit komt te zien. Dit wordt aan de klant aangeboden, die er zijn goedkeuring aan kan geven of nog op- of aanmerkingen kan doorgeven via een webbased online proofing system. Fulfilment Faes Cases neemt u graag werk en zorg uit handen. Handelingen die uw proces vertragen - zoals het afvullen van koffers en kisten met uw producten - kunnen wij sneller, beter en efficiënter. Tijdens het verlijmen is de koffer of kist toch al geopend, dus meteen vullen is een kleine moeite. Track & Trace Regelmatig krijgen we te horen dat producten niet op de plaats van bestemming aan komen. Een groot probleem, met name als het gaat om goederen met een heel hoge waarde. Maar ook als producten een strategisch belang vertegenwoordigen, denk aan essentiële documenten. Wilt u zelf een vinger aan de pols houden waar uw producten zich bevinden tijdens transport? Faes Cases biedt de track & trace mogelijkheid aan. Reinigen en repareren Faes Cases repareert, reinigt op een arbo- en milieuvriendelijke wijze. Waarom? Tijdens het vervoer krijgen uw koffers en kisten veel te verduren. De kans op schade stijgt evenredig met het aantal transportbewegingen. Een opeenhoping van verzendstickers vergroot bovendien de kans op fouten, waardoor producten niet op de plaats van bestemming aankomen. Bespaar geld en voorkom ongemak: laat Faes Cases de levensduur van uw koffers en kisten verlengen. Cleanroom Faes Cases beschikt over een geavanceerde cleanroom om verpakkingen optimaal te reinigen (grade 4) zodat de contaminatie minimaal is. U kunt de verpakking daarna met een gerust hart gebruiken in uw eigen geconditioneerde omgeving. Uiteraard kunnen wij de verpakkingen ook meteen vullen met uw producten, zodat deze volgens uw standaard gereinigd en verpakt worden. De cleanroom voldoet aan de ISO standaard en valt in de ISO 5 klasse. System Integration Hoe kunnen wij elektronica zodanig in een kofferoplossing verwerken dat bedieningsgemak, comfort en uitstraling het resultaat typeren? Slimme en knappe maatwerkkoffers zijn een kolfje naar de hand van de engineers bij Faes Cases. Wie denkt aan een demonstratie- of servicekoffer, een opleidings- en presentatiekoffer of een mobiel kantoor-koffer, doet een beroep op de specialisten van Faes Cases. Vooraanstaande bedrijven gingen u voor.

14 Your business, our case Faes Cases BV Nederland Hamelendijk 2 NL-5541 RA Reusel T +31 (0) W E info@faescases.com Faes Cases BVBA België Diamantstraat 8/327, BE-2200 Herentals T +32 (0) W E info@faescases.com

15

SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer

SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer your business, our case PRODUCT SHEET SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer De SKB 3i is een onverwoestbare, waterdichte koffer met een mooi en robuust design. De 3i is een koffer van topkwaliteit

Nadere informatie

Systainer Flexibel en modulair

Systainer Flexibel en modulair your business, our case PRODUCT SHEET Flexibel en modulair De koffers zijn ideaal voor het transporteren van uiteenlopende producten. Het concept is flexibel en erg prettig in het gebruik. Bovendien is

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

SalesServiceEurope B.V.

SalesServiceEurope B.V. SalesServiceEurope B.V. Visuele communicatiemiddelen Visuele communicatiemiddelen. In de huidige maatschappij zijn consumenten steeds bewuster van hun uitgaven, steeds kritischer, waardoor aandacht creëren

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

Universele opberg- en transportboxen

Universele opberg- en transportboxen Universele Polyethyleen opberg- en transportboxen en koffers. Enkele kenmerken van de door HELAF geleverde robuuste opslagboxen en transportkoffers zijn: - materiaal zwart polyethyleen (voor grotere series

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ASC Group : ShrinkEurope pakt ook Nederland in! 1 juli 2011 Jaargang 2 nummer 3

Nieuwsbrief. ASC Group : ShrinkEurope pakt ook Nederland in! 1 juli 2011 Jaargang 2 nummer 3 1 juli 2011 Jaargang 2 nummer 3 In deze nieuwsbrief: ASC Group: ShrinkEurope pakt ook Nederland in. ASC Tools: de scharnierfreesmal Nieuwsbrief Nieuw in het assortiment van ASC : Bigone telescopische ladder.

Nadere informatie

Universele opberg- en transportboxen

Universele opberg- en transportboxen Heeft u specifieke wensen, neem gerust contact met ons op! 1 van 8 Universele Polyethyleen opberg- en transportboxen en koffers. Enkele kenmerken van de door HELAF geleverde robuuste opslagboxen en transportkoffers

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

havelaar innovatie in verpakkingen

havelaar innovatie in verpakkingen draagtassen havelaar innovatie in verpakkingen Havelaar Verpakkingen is een modern, groeiend bedrijf dat hard op weg is marktleider te worden binnen de verpakkingsmaterialen voor de voedingsmiddelenbrache.

Nadere informatie

stoelmatten onderleggers voetensteunen

stoelmatten onderleggers voetensteunen 7 ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7-1 Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product,

Nadere informatie

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie.

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie. Korrvu Verpakkingen Stap over op Korrvu zweef-, fixeer en compressieverpakkingen voor heldere oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van verpakkingen Vernieuwend Korrvu verpakkingen zijn kostenbesparend

Nadere informatie

kartonnage meilink meilink

kartonnage meilink meilink kartonnage meilink Meilink Kartonnage kartonnage@meilinkgroep.nl vestiging Borculo Postbus 9, 7270 AA Borculo Kam. Onnesstraat 1, 7271 AZ Borculo T 0545-253525, F 0545-271135 www.meilinkgroep.nl meilink

Nadere informatie

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren Zakelijk creatief Opbergen Archiveren Presenteren Biella Benelux Biella Benelux is gespecialiseerd in het produceren van klant specifieke opberg- en presentatiemiddelen voor de zakelijke markt. Fris, eigentijds

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

www.windodisplays.com Productcatalogus Windo and PromoDek zijn geregistreerd handelsmerken van Windo Displays, Nederland 201509NL

www.windodisplays.com Productcatalogus Windo and PromoDek zijn geregistreerd handelsmerken van Windo Displays, Nederland 201509NL www.windodisplays.com Productcatalogus Windo and PromoDek zijn geregistreerd handelsmerken van Windo Displays, Nederland 201509NL FloorWindo Versterk uw merk. Verkoop meer. Windo Displays is al meer dan

Nadere informatie

Foam-Tite dichtingen: thermoplastische schuimdichting met hoge prestaties. SUPERIEURE technologie

Foam-Tite dichtingen: thermoplastische schuimdichting met hoge prestaties. SUPERIEURE technologie Foam-Tite dichtingen: thermoplastische schuimdichting met hoge prestaties SUPERIEURE technologie Foam-Tite dichting: superieure bescherming voor ramen en deuren Schlegel is gespecialiseerd in het ontwerpen

Nadere informatie

Tools for professionals marktverkenning & productontwikkeling

Tools for professionals marktverkenning & productontwikkeling MAX designers: 2 partners + designers > 30 jaar actief als industrieel ontwerpers partners direct betrokken in projecten netwerk van toeleveranciers en specialisten lid van FHI development club, elektronica

Nadere informatie

SCHURTER: service en kwaliteit

SCHURTER: service en kwaliteit van SCHURTER SCHURTER: service en kwaliteit Onze engineers hebben de juiste technische kennis in huis om klantspecifieke oplossingen te ontwerpen. Enerzijds komt dat door hun vakkennis en ervaring. Anderzijds

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal,

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal, Met trots presenteren wij hierbij onze onderneming. Het is een plezier om dagelijks met betrokken en enthousiaste collega s de opdrachten van onze relaties succesvol uit te voeren. Jean-Paul van Baal,

Nadere informatie

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen.

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Reiniging van cleanrooms Initial Cleanrooms biedt u gespecialiseerde

Nadere informatie

Customized printed whiteboards. your Art our. Work!

Customized printed whiteboards. your Art our. Work! Customized printed whiteboards your Art our Work! Nog te fotograferen: 3. Setting aan het werk op locatie 2 Make your point with your design Een mooi plaatje, zelfs zonder de presentatie Speciaal bedrukte

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkstoelen Spirit Line Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! 2 Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigen

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

exclusiva RVS dispensers

exclusiva RVS dispensers exclusiva RVS dispensers Bent u op zoek naar een hoogwaardige en verzorgde uitstraling van uw sanitaire ruimte en tegelijkertijd naar een besparing van uw kosten? Exclusiva maakt het mogelijk. Met deze

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

LOGISTIEKE XXS SERVICE

LOGISTIEKE XXS SERVICE NIEUW LOGISTIEKE XXS SERVICE Extra logistieke service en dienstverlening op en rondom uw bouwproject www.verdouw.nu LOGISTIEKE XXS SERVICE Wij besparen u kosten en tijd, zodat u kunt doen waar u goed in

Nadere informatie

Don t scale the size of. your ideas to the size of your whiteboard. Chameleon: design en functionaliteit in perfecte harmonie!

Don t scale the size of. your ideas to the size of your whiteboard. Chameleon: design en functionaliteit in perfecte harmonie! Chameleon Writing 02 03 Chameleon: design en functionaliteit in perfecte harmonie! De kameleon gaat prachtig op in zijn omgeving door zijn kleur aan te passen, Smit Visual gaat nog een stap verder. Speel

Nadere informatie

Algemeen. Een locker van formaat

Algemeen. Een locker van formaat TICA-LOCKERS Algemeen Een locker van formaat TICA-LOCKERS blinken uit in vormgeving, duurzaamheid en hygiëne. Zeer geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in alle soorten ruimtes. De lockers kunnen

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

inspirerend & pakkend veelzijdig!

inspirerend & pakkend veelzijdig! inspirerend & pakkend veelzijdig! Mokrupak is een totaalleverancier voor verpakkingen en disposables en levert méér dan twintigduizend artikelen uit voorraad. Onze ervaren mensen en een uitgekiend logistiek

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor de machinebouw

Systeemoplossingen voor de machinebouw Systeemoplossingen voor de machinebouw FS CS Transportsystemen betrouwbaar, flexibel en economisch FS Solutions is een dynamische onderneming die bedrijven totaaloplossingen aanreikt met een uitgebreid

Nadere informatie

RENOFLOW RG C250KN 52L

RENOFLOW RG C250KN 52L PIPES FOR LIFE PVC BUITENRIOLERING CRÈME PVC CRÈME RENOFLOW RG C250KN 52L De kunststof kolk die alles heeft De meeste voordelen biedt de Renoflow RG C250kN 52L 1 PIPES FOR LIFE RENOFLOW RG C250KN 52L Helemaal

Nadere informatie

Sinds 1926. Een complete familie verpakkingen

Sinds 1926. Een complete familie verpakkingen Sinds 1926 Een complete familie verpakkingen Een echt familiebedrijf, gericht op 100% tevredenheid Koemans Verpakkingen is al sinds 1926 actief in industriële verpakkingsmaterialen. Als familiebedrijf

Nadere informatie

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes!

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! Haparko Cosmetics HAPARKO COSMETICS is opgericht door Hester en Pieter van Hattem. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van cosmetica,

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

VRC rolcontainers een logistieke keuze

VRC rolcontainers een logistieke keuze VRC rolcontainers een logistieke keuze www.vrc-bv.com VRC Rolcontainers VRC Rolcontainers levert rolcontainers, transportwagens en aanverwante vervoersboxen- en opslagboxen voor onder meer: wasserijen

Nadere informatie

Akaplast, top in vorm.

Akaplast, top in vorm. Top in vorm Akaplast, top in vorm. Akaplast is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde vacuümvormspecialisten in de Benelux. Klantgerichtheid en gezond ondernemerschap

Nadere informatie

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle MERCHANDISING SOLUTIONS EFFICIËNTE PROCESSEN HEBBEN SLIMME OPLOSSINGEN NODIG. WIJ BIEDEN DIE. Nauwkeurige

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten!

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Brochure Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 02 Introductie 03 Onze producten 04 Beachflags 06 Beachflagvoeten 08 Overige producten 11 12 Aanlever

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK. ISOBOX Mobil Warmhouden Koelen Transporteren Verdelen

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK. ISOBOX Mobil Warmhouden Koelen Transporteren Verdelen ISOBOX Mobil Warmhouden Koelen Transporteren Verdelen HUPFER Grootkeukentechniek www.hupfer.nl De naam in maximale flexibiliteit: ISOBOX Mobil van HUPFER. Maaltijdproductie in bijvoorbeeld grootkeukens,

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL OPLOSSINGSGERICHT Venster Techniek is een innovatieve toeleverancier voor de kozijnindustrie. Wij zijn flexibel en weten altijd vakwerk

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

KeyKeg, your future on tap!

KeyKeg, your future on tap! KeyKeg, your future on tap! Lightweight Containers BV is de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. KeyKegs gaan stalen fusten op termijn volledig vervangen. Het unieke ontwerp van KeyKegs is gebaseerd

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Wpersonal! e make it Sinds 1996 is Koen Pack uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Niet alleen in Nederland zijn wij

Nadere informatie

Bringing brands to li fe instore!

Bringing brands to li fe instore! De standaard in maatwerk winkelpresentaties. Bringing brands to li fe instore! PREMIUM INSTORE DISPLAY SOLUTIONS Wist je dat 70% van de aankoopbeslissingen nog steeds op de winkelvloer worden gemaakt?

Nadere informatie

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176

Benelux l 172. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173. Ondersteuning l 174. Reparaties l 175. Garantiesysteem l 176 170 9 SERVICES Benelux l 172 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 173 Ondersteuning l 174 Reparaties l 175 Garantiesysteem l 176 Technische ondersteuning l 177 11 171 Benelux ITW Benelux vertegenwoordigt

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Stalen en roestvaststalen buizen

Stalen en roestvaststalen buizen Stalen en roestvaststalen buizen Betrouwbaar en veelzijdig Amari Metals BV in Vianen is al meer dan dertig jaar een gevestigde naam in de nationale en internationale handel in roestvaststalen producten,

Nadere informatie

Altijd een passende kwaliteitsverpakking

Altijd een passende kwaliteitsverpakking Altijd een passende kwaliteitsverpakking voor uw product 2 U wilt de beste verpakking voor uw product. Daarom wilt u een leverancier die met u meedenkt. Een deskundige partner die begrijpt aan welke eisen

Nadere informatie

Altijd een passende kwaliteitsverpakking

Altijd een passende kwaliteitsverpakking Altijd een passende kwaliteitsverpakking voor uw product U wilt de beste verpakking voor uw product. Daarom wilt u een leverancier die met u meedenkt. Een deskundige partner die begrijpt aan welke eisen

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Vlieger Special Packaging

Vlieger Special Packaging Vlieger Special Packaging Vakmanschap en ervaring Gedreven, ambitieus, innovatief maar vooral ook de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat Vlieger Special Packaging al decennia

Nadere informatie

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Member of the Frencken Group Machinefabriek achinefabriek Gebrs. Frencken Gebrs. Frencken achinefabriek Gebrs. Frencken Frencken Group Fijnmechanische verspaning, prototyping

Nadere informatie

COSMOS. De innovatieve serie voor sanitaire benodigdheden. Kostenbesparing van 25 tot 35%

COSMOS. De innovatieve serie voor sanitaire benodigdheden. Kostenbesparing van 25 tot 35% COSMOS De innovatieve serie voor sanitaire benodigdheden Kostenbesparing van 25 tot 35% mei 2014 2 DRIEMAAL GOED De innovatieve COSMOS serie met Autocut handdoek-, toiletpapier- en zeepdispensers bieden

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

GELUIDSISOLERENDE VOUWWANDEN PHONIC PROGRESS. ruimte in beweging

GELUIDSISOLERENDE VOUWWANDEN PHONIC PROGRESS. ruimte in beweging GELUIDSISOLERENDE VOUWWANDEN ruimte in beweging Parthos b.v. is sinds 1968 Europa's meest veelzijdige fabrikant van beweegbare wandsystemen en vouwdeuren. "Ruimte in beweging" en vrijheid in vormgeving

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DOCKSHELTERS Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people Stertil W-serie gordijnshelters, kostenefficiënt en universeel

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie