Eerste hulp bij vragen over het digitaal loket:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eerste hulp bij vragen over het digitaal loket:"

Transcriptie

1 Stad Gent, Mobiliteitsbedrijf Eerste hulp bij vragen over het digitaal loket: Inhoud 1 Generieke uitleg Inloggen Wijzigen persoonlijke gegevens Terug naar overzicht Navigatie Aanvraag bewaren Mijn wagen is mijn eigendom, hoe vraag ik een bewonersvergunning aan? Hoe vraag ik een bewoners-vergunning aan als mijn wagen eigendom is van een derde partij? 11 4 Hoe vraag ik een tweede bewonersvergunning aan? Hoe verleng ik mijn bewonersvergunning? Hoe kan ik mijn vervangvoertuig aanmelden? Hoe wijzig ik definitief mijn nummerplaat? Hoe vraag ik een tijdelijke bewonersvergunning aan?... 29

2 1 Generieke uitleg 1.1 Inloggen Op het e-loket van het Mobiliteitsbedrijf Stad Gent kunt u als particulier of als bedrijf (enkel voor zorgverstrekkers en marktkramers) inloggen om een parkeervergunning aan te vragen of te beheren. U kan op 3 manieren inloggen: 1 U gebruikt uw identiteitskaart in combinatie met een e-id lezer. 2 U geeft uw federale login gegevens nl. gebruikersnaam, wachtwoord en token in. 3 Indien u niet over een e-id lezer of token beschikt, een scan van uw identiteitskaart (voor- en achterzijde) naar het Mobiliteitsbedrijf ( mobiliteit@stad.gent ). U ontvangt per mail een gebruikersnaam en een eenmalige resetcode. Klik op 'Accountgegevens resetten' onderaan deze pagina, geef de ontvangen gebruikersnaam en resetcode in, en maak hiermee zelf een wachtwoord aan. Nadien kan u met deze gebruiksnaam (=uw rijksregisternummer) en het zelf gekozen wachtwoord steeds opnieuw inloggen. Na het inloggen komt u op het overzichtspagina terecht. Hier kunt u uw producten inzien en beheren. Ook kan u op deze pagina andere parkeerproducten aanvragen.

3 2 1.2 Wijzigen persoonlijke gegevens Als u ingelogd bent, kunt u rechtsboven op uw naam klikken om uw persoonlijke gegevens te wijzigen. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.

4 3 Naast uw accountgegevens is het ook mogelijk om het wachtwoord te wijzigen. Klik hiervoor op Wachtwoord wijzigen. Let op! Noteer uw gebruikersnaam en zelf gekozen wachtwoord voor verdere handelingen (aanmelden vervangvoertuig, definitief wijziging nummerplaat, wijziging persoonlijke gegevens ) via het e-loket. 1.3 Terug naar overzicht Als u linksboven op Overzicht klikt, dan keert u terug naar de overzichtspagina.

5 4 1.4 Navigatie Als u in een aanvraag zit ziet u in het linker menu de voortgang (rood omrand). In dit geval zit u in de stap Start. Dit zijn de stappen die doorlopen moeten worden om tot een succesvolle aanvraag te komen. 1.5 Aanvraag bewaren De aanvraag kan op elk moment in de beslisboom bewaard worden. Alle ingevulde gegevens blijven dan bewaard, de aanvraag kan de volgende keer terug opgenomen worden.

6 5 2 Mijn wagen is mijn eigendom, hoe vraag ik een bewonersvergunning aan? Klik op de knop Aanvragen Start de aanvraag door op de knop Volgende stap te klikken

7 6 Kies de vergunning die u wilt aanvragen, vervolgens klik Volgende stap Controleer de adresgegevens die uit het Rijksregister worden opgehaald. Voor een aanvraag van een parkeervergunning via het e-loket is het verplicht om een geldig e- mailadres op te geven. De officiële communicaties gebeuren niet via brief, maar via . U kan op elk moment het opgegeven adres wijzigen door in te loggen in het e-loket, en rechts bovenaan het scherm op uw naam te klikken. U komt dan in de beheer pagina waarin u uw adres, telefoonnummer en wachtwoord kan aanpassen.

8 7 Uw adresgegevens bepalen in welke zone u mag parkeren met deze vergunning. Voer een kenteken in en druk op Bevestig nummerplaat. Het kenteken wordt nu gecontroleerd. Als het kenteken op uw naam staat, kunt u doorgaan.

9 Kies de gewenste ingangsdatum voor de vergunning (de einddatum zal berekend worden) en klik Volgende stap 8

10 9 Het systeem zal een controle uitvoeren. Controleer de aanvraag, na akkoord klik op Volgende stap.

11 10 Klik op Akkoord om uw vergunning te activeren. In het overzichtsscherm kan u nu zien dat uw vergunning als status Geldig heeft. U mag nu met uw bewonersvergunning onbeperkt gratis parkeren in uw toegewezen zone.

12 11 3 Hoe vraag ik een bewonersvergunning aan als mijn wagen eigendom is van een derde partij? Klik op aanvragen Start de aanvraag door op de knop Volgende stap >> te klikken.

13 12 Kies de Bewonersvergunning, vervolgens Volgende stap Controleer de adresgegevens die uit het Rijksregister worden gehaald. Voor een aanvraag van een parkeervergunning via het e-loket is het verplicht om een geldig e- mailadres op te geven. De officiële communicaties gebeuren niet via brief, maar via . U kan op elk moment het opgegeven adres wijzigen door in te loggen in het e-loket, en rechts bovenaan het scherm op uw naam te klikken. U komt dan in de beheer pagina waarin u uw adres, telefoonnummer en wachtwoord kan aanpassen.

14 13 Uw adresgegevens bepalen in welke zone u mag parkeren met deze vergunning. Voer een kenteken in en druk op Bevestig nummerplaat. Indien het kenteken niet op uw naam staat moet u bewijslasten opladen.

15 Na het succesvol opladen van de bewijsstukken kunt u naar de volgende stap gaan. 14

16 15 Kies de gewenste ingangsdatum voor de vergunning (de einddatum zal berekend worden). Het systeem zal een controle uitvoeren.

17 16 Controleer de aanvraag, na akkoord klik op Volgende stap. De aanvraag is verwerkt. Het Mobiliteitsbedrijf controleert de opgeladen bewijsstukken op hun geldigheid binnen een termijn van maximaal 5 werkdagen.

18 17 In het overzichtsscherm ziet u de lopende aanvraag en de status. Na akkoord van het Mobiliteitsbedrijf krijgt u een met vervolginstructies. Na inloggen ziet u uw lopende aanvragen. In dit geval is de status Gevalideerd. Na het drukken op de knop Open kunt u verder gaan met de aanvraag.

19 18 De aanvraag is goedgekeurd. Na drukken op akkoord is de vergunning actief.

20 19 4 Hoe vraag ik een tweede bewonersvergunning aan? Als u in het bezit bent van een 1 e bewonersvergunning, kunt u een 2 e bewonersvergunning aanvragen. Start hiervoor een nieuwe aanvraag. Het systeem weet dat u al een bewonersvergunning hebt en dat u in aanmerking komt voor een 2 e bewonersvergunning. Volg hiervoor de stappen zoals voor de aanvraag van een eerste bewonersvergunning (vanaf pagina 7). U ontvangt een betalingsbewijs na de betaling en activatie van een bewonersvergunning. Gezien de bewonersvergunning enkel toegekend wordt, kan het betalingsbewijs niet uitgereikt worden aan rechtspersonen (firma s). Als u reeds een 1 e bewonersvergunning in gebruik hebt, zal u een 2 e kunnen aanvragen. Kies de vergunning die u wilt aanvragen, vervolgens klik Volgende stap

21 20 Controleer de adresgegevens die uit het Rijksregister worden opgehaald. Voor een aanvraag van een parkeervergunning via het e-loket is het verplicht om een geldig e- mailadres op te geven. De officiële communicaties gebeuren niet via brief, maar via . U kan op elk moment het opgegeven adres wijzigen door in te loggen in het e-loket, en rechts bovenaan het scherm op uw naam te klikken. U komt dan in de beheerpagina waarin u uw adres, telefoonnummer en wachtwoord kan aanpassen. Uw adresgegevens bepalen in welke zone u mag parkeren met deze vergunning.

22 Kies de gewenste ingangsdatum voor de vergunning (de einddatum zal berekend worden). 21

23 22 Na bevestiging klikt u op volgende stap. Of 1. bij voertuig op eigen naam Controleer uw gegevens goed en ga naar volgende stap. Via Start Online Betaling zal u kunnen betalen met uw Bancontact, VISA of MasterCard kaart

24 23 Het betalingsbewijs is terug te vinden op het overzichtsscherm door te klikken op uw betaald product. Of 2. bij voertuig ingeschreven op naam van derden Controleer uw gegevens goed en ga naar volgende stap. Het Mobiliteitsbedrijf behandelt uw aanvraag binnen een termijn van 5 werkdagen, waarna u een ontvangt met verdere instructies. Indien uw aanvraag werd gevalideerd opent u deze aanvraag en doorloop elke volgende stap tot uw vergunning geactiveerd is. Via Start Online Betaling zal u kunnen betalen met uw Bancontact, VISA of MasterCard kaart

25 Het betalingsbewijs is terug te vinden op het overzichtsscherm door te klikken op uw betaald product. 24

26 25 5 Hoe verleng ik mijn bewonersvergunning? Kies het product dat u wenst te verlengen. Als het product in aanmerking komt voor verlenging, is de knop Verlengen zichtbaar. De verlengingsknop is twee maanden voor de vervaldatum zichtbaar. Het product is in dit geval met 2 jaar verlengd. Na akkoord is de vergunning verlengd. In het overzicht ziet u nu 2 vergunningen met een aansluitende doorlooptijd. Let op! Bovenstaand is enkel van toepassing voor het verlengen van de eerste gratis vergunning. Het spreekt voor zich dat de verlenging van een tweede bewonersvergunning gepaard gaat met een betaling. Hiervoor vindt u de informatie op pagina 24.

27 26 6 Hoe kan ik mijn vervangvoertuig aanmelden? Via de knop Wijzigen kunt u een vervangwagen aanmelden. Vul de beide nummerplaten in en het tijdstip waarop u de vervangwagen in gebruik zult nemen. Let op: U hebt nu enkel een bewonersvergunning voor uw vervangwagen. Zodra u uw eigen wagen terug in gebruik neemt dient u zelf uw vergunning terug te koppelen aan uw eigen nummerplaat.

28 27 7 Hoe wijzig ik definitief mijn nummerplaat? Via de knop wijzigen kunt u de nummerplaat definitief wijzigen. Duid de juiste keuze aan. Controleer de nummerplaat welke moet gedesactiveerd worden en het tijdstip. Klik vervolgens op volgende stap. Of 1. Het voertuig is ingeschreven op eigen naam Geef de nieuwe nummerplaat alsook het tijdstip in. Indien het voertuig op eigen naam ingeschreven staat krijgt u de melding Aanvrager en voertuig correct gevalideerd. Druk op ok en ga naar de volgende stap waar u tenslotte op akkoord klikt om de wijziging door te voeren. Op het overzichtsscherm ziet u dat de wijziging doorgevoerd werd. Of 2. Het voertuig is ingeschreven op naam van een derde

29 28 Gezien het voertuig niet op eigen naam is, dient u de nodige bewijsstukken toe te voegen. Na het toevoegen van de nodige stukken klikt u op volgende stap. Als u klikt Terug naar overzicht komt u in het overzichtsscherm waar u ziet dat uw aanvraag in behandeling is. Na controle van het Mobiliteitsbedrijf met verdere instructies.

30 29 8 Hoe vraag ik een tijdelijke bewonersvergunning aan? U vraagt een gewone bewonersvergunning aan. Bij het ingeven van het rijksregisternummer controleert u goed of de weergegeven adresgegevens volledig kloppen. Kloppen de gegevens? Dan gaat u naar de volgende stap. Kloppen de gegevens echter niet? Dan dient u onder Kloppen onderstaande adresgegevens neen aan te duiden en verbetert u manueel de gegevens. Vervolgens klikt u op volgende stap. Tevens dient u het attest 2 (bis) of de ontvangstbevestiging van de dienst Bevolking op te laden. Let op! Burgers die van buiten het Gentse grondgebied komen, dienen de woonplaats goed te controleren en aanpassen indien nodig. Uw adresgegevens bepalen in welke zone u mag parkeren met deze tijdelijke vergunning. Na klikken op Volgende stap volgt u de instructies voor: - Voertuigen op eigen naam (pagina 7) -Voertuigen op naam van derden (pagina 13)

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter)

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) U heeft de keuze om de onlinedienst Inhoudingsplicht te gebruiken in een beveiligde (A) of in een onbeveiligde (B) modus. Om toegang te krijgen tot

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie

DEMO De registratieprocedure voor nieuwe ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie)

DEMO De registratieprocedure voor nieuwe ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie) DEMO De registratieprocedure voor nieuwe ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie) Versie september 2009 Toegang tot de digitale steunmaatregelen

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be. gratis 1700

Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be. gratis 1700 Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be gratis 1700 Agentschap Ondernemen, maart 2008 Surf naar : http://www.kmo-portefeuille.be Voor de registratie en het aanmelden,

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Het inloggen via Foodweb is vanaf 14 december 2017 gewijzigd. Hier leest u wat u moet doen als operator om via ons nieuw Foodweb portaal toegang

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Demo Portaal Fiscaliteit AOT

Demo Portaal Fiscaliteit AOT Demo Portaal Fiscaliteit AOT December 2018 http://belastingen.vlaanderen.be Inhoud 1. Regelgeving 2. Portaal Fiscaliteit 3. Generieke scenario s 1. Beheren volmachten 2. Aanmaak dossier Automatische Ontspanningstoestellen

Nadere informatie

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Geachte gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven voor één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

DE NESTOR OPLEIDINGSPORTAAL GEBRUIKERSHANDLEIDING

DE NESTOR OPLEIDINGSPORTAAL GEBRUIKERSHANDLEIDING DE NESTOR OPLEIDINGSPORTAAL GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoud Inleiding 2 Contact 2 Inloggen 3 Wachtwoord vergeten? 3 Account beheren 4 Publiek profiel 4 Wachtwoord veranderen 4 Overzicht 5 Opleidingen zoeken

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Info: www.vlaio.be/ecologisch-en-veilig-transport Digitale aanvraag: https://ecologisch-en-veilig-transport.vlaanderen.be Versie: 17 november

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Werkwijze Licenties Use2Day

Werkwijze Licenties Use2Day Werkwijze Licenties Use2Day Versie: 1.1 Laatste wijziging: 23 december 2008 Website: www.use2day.nl Informatie: Info@Use2Day.nl Copyright: 2008 Use2Day Inhoudsopgave 1 Versiehistorie... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account.

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account. Ledenvereniging Evean, Icare, Meander Inloggen op de website van de ledenvereniging Blankenstein 400 Postbus 900 7940 KE Meppel Telefoon 088-383 20 00 Internet www.ledenvereniging.nl Deze instructie legt

Nadere informatie

Toegang tot de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie).

Toegang tot de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie). Toegang tot de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie). Wanneer u zich de eerste keer toegang wenst te verlenen als gemachtigde van een onderneming tot de digitale steunmaatregelen

Nadere informatie

Demo Portaal Fiscaliteit SW

Demo Portaal Fiscaliteit SW Demo Portaal Fiscaliteit SW December 2018 http://belastingen.vlaanderen.be Inhoud 1. Regelgeving 2. Portaal Fiscaliteit 3. Generieke scenario s 1. Beheren volmachten 2. Aanmaak dossier SW 4. Specifieke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

Elektronische steunmaatregelen Eénmalige Registratieprocedure in 3 stappen. Versie april 2013

Elektronische steunmaatregelen Eénmalige Registratieprocedure in 3 stappen. Versie april 2013 Elektronische steunmaatregelen Eénmalige Registratieprocedure in 3 stappen Versie april 2013 Elektronische steunmaatregelen Eénmalige Registratieprocedure in 3 stappen STAP 1 : registreer een beheerder

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen maart 2015 Mississippidreef 83 Postbus 9300 3506 GH Utrecht T 030 236 11 36 F 030 236 11 72 saltro@saltro.nl www.saltro.nl ING Bank 68

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Handleiding: EU Login account en URID aanmaken

Handleiding: EU Login account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Nederlandse Emissieautoriteit Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 T +3170-4568050 info@emissieautoriteit.nl www.emissieautoriteit.nl Handleiding: EU Login account en URID

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

WERKWIJZE ONLINE INSCHRIJVEN

WERKWIJZE ONLINE INSCHRIJVEN stad brugge stedelijke nijverheids- en taalleergangen - cvo WERKWIJZE ONLINE INSCHRIJVEN VOORAF Bij het online inschrijven moet je het volledig bedrag betalen. Indien je geniet van vermindering van inschrijvingsgeld,

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Deze gebruikershandleiding helpt u stap voor stap doorheen de procedure om uw vestiging te registreren in de webapplicatie en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning E-mail.parkeervergunning@utrecht.nl Telefoon 14 030 www.utrecht.nl/digitaleparkeervergunning VTH - Vergunningen; versie 1.0; juni 2017 Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning Ondernemers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden.

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. Beste ouder Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. In de toekomst zal je enkel nog via deze website

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

Handleiding Token Z-login

Handleiding Token Z-login Handleiding Token Z-login Toelichting In deze handleiding staat beschreven hoe u via een token kunt inloggen op VANAD Comvio SBC. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van VANAD Comvio. Revisies

Nadere informatie

Account registratie en aanvraag

Account registratie en aanvraag Account registratie en aanvraag 1 Surf naar www.shopenbeleef.be en klik rechtsboven op Login handelaars. Klik op Nieuwe account aanmaken en vul alle velden in. Gegevens categorie Categorie: Logo: Alternatieve

Nadere informatie

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport

Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Handleiding invoerschermen subsidie Ecologisch en Veilig Transport Info: www.vlaio.be/ecologisch-en-veilig-transport Digitale aanvraag: https://ecologisch-en-veilig-transport.vlaanderen.be Versie: 24 september

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO!

UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO! UW PORTAL.IWNL.NL WERKT ZO! Als leerbedrijf heeft u toegang tot portal.iwnl.nl. Op dit portal vindt u de weekoverzichten van uw leerling. Deze instructie leert u hoe u het weekoverzicht van uw leerling

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - website van de CSPI

Gebruikershandleiding - website van de CSPI Gebruikershandleiding - website van de CSPI INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Voorstelling van de CSPI en het Brusselse SPOC 4 3. Uw SPOC BRU contacteren 6 4. Belangrijkste vragen die men zich moet stellen

Nadere informatie

Handleiding Token Z-login

Handleiding Token Z-login Handleiding Token Z-login Toelichting In deze handleiding staat beschreven hoe u via een token kunt inloggen op Comvio SBC. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio b.v. Versie 1.0 Juli

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Deze gebruikershandleiding helpt u stap voor stap doorheen de procedure om uw vestiging te registreren in de webapplicatie en

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

Werkinstructie mijn afspraken

Werkinstructie mijn afspraken 1 Inleiding mijn afspraken is een online portaal van Arbo Unie waar u als medewerker zelf eenvoudig op elk moment een keuring of vaccinatie kunt plannen, wijzigen of annuleren. mijn afspraken is eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

DEMO De koppelingsprocedure voor gekende ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille,, ecologiepremie en groeipremie)

DEMO De koppelingsprocedure voor gekende ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille,, ecologiepremie en groeipremie) DEMO De koppelingsprocedure voor gekende ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille,, ecologiepremie en groeipremie) Versie juli 2010 (vroegere migratieprocedure) Toegang

Nadere informatie

INSTRUCTIEDOCUMENT MENTOREN

INSTRUCTIEDOCUMENT MENTOREN INSTRUCTIEDOCUMENT MENTOREN (Versie 2.0) INTRODUCTIE In dit document wordt de werking uitgelegd van de Mentormodule. Het gaat stap voor stap door het systeem heen. Aangeraden wordt dit document door te

Nadere informatie

Handleiding indesteeg.nl

Handleiding indesteeg.nl Handleiding indesteeg.nl Deze korte handleiding beschrijft hoe u artikelen of kalender items toe kan voegen aan de website. 1) Registreren Het is noodzakelijk om allereerst te registreren om een gebruikersaccount

Nadere informatie

Sportlinked App. mdwf Digitaal Wedstrijdformulier

Sportlinked App. mdwf Digitaal Wedstrijdformulier Sportlinked App mdwf Digitaal Wedstrijdformulier App downloaden App is beschikbaar voor Android en ios. En is NIET beschikbaar voor WindowsPhone. Registreren Registreren De gebruiker vult een e-mailadres

Nadere informatie

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN?

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Wil je je aanmelden voor een opleiding bij de HAN? Meld je dan aan via Studielink. Studielink is de online inschrijfapplicatie voor het Nederlandse

Nadere informatie

Vrije Universiteit Brussel. CALI Handleiding Online aanmeldingsapplicatie. Vrije Universiteit Brussel. Handleiding Online aanmeldingsapplicatie CALI

Vrije Universiteit Brussel. CALI Handleiding Online aanmeldingsapplicatie. Vrije Universiteit Brussel. Handleiding Online aanmeldingsapplicatie CALI Vrije Universiteit Brussel Handleiding Online aanmeldingsapplicatie 1 2 Inhoudstabel 1 Welkom!... 4 2 Inschrijven voor de opleiding... 5 2.1 Verschil online aanmeldingsapplicatie en SelfService Studenten?...

Nadere informatie

Adobe Creative Cloud abonnement aanvragen & activeren

Adobe Creative Cloud abonnement aanvragen & activeren Adobe Creative Cloud abonnement aanvragen & activeren Via Academic Software kan je als student aan een deelnemende school gebruik maken van Adobe Creative Cloud. Ga naar https://creative.academicsoftware.be/redeem

Nadere informatie

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5 Ouderhandleiding Schoolloket In deze handleiding staat omschreven hoe u als ouder betalingen kunt uitvoeren via Schoolloket, van inloggen tot aan kassabevestiging. Hieronder ziet u de benodigde stappen

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket voor bewoners

Handleiding Gebruik P-loket voor bewoners Handleiding Gebruik P-loket voor bewoners Gemeente Eindhoven 9 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen 3 Parkeervergunning aanvragen 6 2 Handleiding bezoekersregeling betaald parkeren In het P-loket

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging www.rederij-doeksen.nl Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging Met uw eilanderpasnummer en inlogcode kunt u hier inloggen. Wilt u als eilander een boeking maken? Log

Nadere informatie

MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN

MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! Surf naar http://www.kvlv.be Klik op Aanmelden rechts bovenaan Kies Nog geen account? Registreer je nu!. Ben je KVLV-lid?

Nadere informatie

Gemeente Goeree-Overflakkee. Asbest melden via hoe werkt dat?

Gemeente Goeree-Overflakkee. Asbest melden via  hoe werkt dat? Gemeente Goeree-Overflakkee Asbest melden via www.omgevingsloket.nl, hoe werkt dat? Handleiding voor melding van het verwijderen en afvoeren van maximaal 35 m² geschroefde en hechtgebonden asbesthoudende

Nadere informatie

DB2P. Gebruikershandleiding User Management. Scenario 3

DB2P. Gebruikershandleiding User Management. Scenario 3 DB2P Gebruikershandleiding User Management Scenario 3 Inhoud Stap 1 Activeren van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen en aanduiden van een Lokale beheerder... 3 Wie dient deze stap uit te

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 23 mei 2017 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt tijdens het inschrijfproces, is het aan

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3 0 Inhoudsopgave Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal... 2 1. Gebruikersgegevens... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Mijn gegevens bewerken... 4 1.3 Meerdere gebruikers... 6 1.4 Meerdere accounts... 8 2.

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN KWIPLUS

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN KWIPLUS HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN KWIPLUS 1. Surf naar de website http://vrijetijd.brugge.be/jeugd 2. Kies in de balk bovenaan de leeftijdscategorie of uitstappen 1 3. Voeg de activiteiten toe aan je winkelmand

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Controleer & wijzig uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens ABP. 24.0100.16 OVER DEZE HANDLEIDING Controleer en wijzig uw gegevens in de Selfservice

Nadere informatie