Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl"

Transcriptie

1 Concept De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is een zakenbeurs met een vernieuwend concept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig totaalconcept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in dat u ruimte reserveert inclusief inrichting, catering en een artikel in het beursboek, zonder kosten voor standbouw. Met recht dus een open en transparant totaalconcept. Het beursboek verschijnt na de beurs met daarin een impressie van de twee beursdagen en ruime aandacht voor u als deelnemer. Dit beursboek ontvangen bezoekers van de beurs en de lezers van het zakenmagazine Drechtsteden BUSINESS. U kunt extra exemplaren van dit beursboek bestellen om naar uw eigen relaties te sturen. Tijdens de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 heeft u één op één contact met uw doelgroep. Op en rondom de beursvloer presenteren de deelnemers zich op een herkenbare en op elkaar afgestemde wijze. Deelnemers en bezoekers gaan de vloer op om te netwerken. Deelnemers zijn grote-, middelgrote- en kleinere bedrijven, organisaties, instellingen en lokale overheden uit de regio. Naast de beursactiviteiten is er een gevarieerd programma bestaande uit entertainment, sprekers en een goede en smaakvolle catering. Dit alles zorgt er voor om in een goede sfeer uw bedrijf of organisatie te promoten. Tijdens de beurs bieden we eveneens de mogelijkheid om in aparte ruimtes een interessante workshop en/of bedrijfspresentatie te verzorgen. Vergroot uw netwerk door uw bedrijf te presenteren en laat u inspireren en informeren door mede-deelnemers en bezoekers. Kortom, tijdens de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is het prettig zaken doen!

2 Ambiance De Biesboschhal Scheepswerf De Biesbosch is opgericht in 1917 en sloot haar poorten in Op de laatste grote werf van het eiland van Dordrecht hebben velen zich ingezet bij de productie van schepen en duwbakken. Bij De Biesbosch zijn een kleine 900 schepen gebouwd. De Biesboschhal roept dus gevoelens op van noeste arbeid en daarom is de voormalige machinefabriek van deze scheepswerf een locatie die uitstekend bij deze beurs past en de gedachte daarachter weergeeft. De beursambiance is gericht op het bevorderen van informele zakelijke contacten. U zult zich thuis voelen op de voormalige werkvloer, waar een uitgekiend beursconcept optimaal tot zijn recht komt. Ook de bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het zowel de beursdeelnemer als de bezoeker gemakkelijk. Een belangrijke bijdrage aan een goede ambiance is natuurlijk ook een goed verzorgde catering. Zowel de beursdeelnemers als de bezoekers voorzien wij gedurende de twee beursdagen van hapjes en drankjes die geheel in het jaar 2012 passen. Dit kenmerkt het vernieuwende karakter van de beurs en zal bijdragen om in een informele sfeer te netwerken.

3 Beursboek Na de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 verschijnt er een beursboek met een redactioneel artikel (bedrijfsprofiel) + foto + NAW-gegevens van alle beursdeelnemers. In het beursboek uiteraard ook een impressie van de twee beursdagen. Hiervoor maakt een van onze journalisten en fotografen een afspraak met u. De publicatie van het redactionele artikel (ter waarde van 1.750,-) is inbegrepen in het deelnametarief van de beurs. Extra publicatiemogelijkheden in het beursboek in de vorm van meerdere redactionele pagina s en advertenties zijn mogelijk. Dit beursboek wordt verspreid naar de bezoekers van de beurs en de lezers van het zakenmagazine Drechtsteden BUSINESS. Oplage ca stuks. U kunt extra exemplaren van dit beursboek bestellen om naar uw eigen relaties te sturen.

4 Comité van Aanbeveling De volgende personen hebben zitting in het Comité van Aanbeveling van Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012: Bert Blase Burgemeester gemeente Alblasserdam Ad Boom Directeur Rabobank Drechtsteden Gerard Deen Directeur Deen Shipping Teun Muller Voorzitter Werkgevers Drechtsteden Theo Schut Voorzitter Kring Drechtstreek KvK Rotterdam Plv. voorzitter KvK Rotterdam

5 Exposure pakket 1 Deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 bieden wij uitgebreide en veelomvattende exposuremogelijkheden: Expositieruimte 3,00 x 2,00 meter inclusief zitje bestaande uit statafel en vier barkrukken inclusief logo foto presentatiewand van 280 bij 350 cm inclusief twee dinerbuffetten per dag inclusief een pagina redactie met foto en naw-gegevens in het Drechtsteden BUSINESS beursboek In overleg met u leveren wij maatwerk. Bovengenoemde proposities zijn basispakketten voor een vastgesteld tarief. Over deze tarieven en extra propositie- / exposuremogelijkheden informeren wij u graag.

6 Exposure pakket 2 Deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 bieden wij uitgebreide en veelomvattende exposuremogelijkheden: Expositieruimte 3,00 x 2,00 meter plus het verzorgen van een workshop voor maximaal 20 deelnemers inclusief zitje bestaande uit statafel en vier barkrukken inclusief logo foto presentatiewand van 280 bij 350 cm inclusief twee dinerbuffetten per dag inclusief een pagina redactie met foto en naw-gegevens in het Drechtsteden BUSINESS beursboek Workshop bedrijfspresentatie maximaal 20 deelnemers: inclusief AV-middelen inclusief hand-out van uw workshop bedrijfspresentatie In overleg met u leveren wij maatwerk. Bovengenoemde proposities zijn basispakketten voor een vastgesteld tarief. Over deze tarieven en extra propositie- / exposuremogelijkheden informeren wij u graag.

7 Exposure pakket 3 Deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 bieden wij uitgebreide en veelomvattende exposuremogelijkheden: Expositieruimte 3,00 x 2,00 meter plus het verzorgen van een workshop voor maximaal 40 deelnemers inclusief zitje bestaande uit statafel en vier barkrukken inclusief logo foto presentatiewand van 280 bij 350 cm inclusief twee dinerbuffetten per dag inclusief een pagina redactie met foto en naw-gegevens in het Drechtsteden BUSINESS beursboek workshop bedrijfspresentatie maximaal 40 deelnemers: inclusief AV-middelen inclusief hand-out van uw workshop bedrijfspresentatie inclusief hapje en drankje In overleg met u leveren wij maatwerk. Bovengenoemde proposities zijn basispakketten voor een vastgesteld tarief. Over deze tarieven en extra propositie- / exposuremogelijkheden informeren wij u graag.

8 Extra Exposure mogelijkheden Sponsoring keycord Maximaal 1 sponsor U heeft de mogelijkheid om de keycords te sponsoren die elke beursdeelnemer en bezoeker ontvangt bij binnenkomst. Deze manier van promoten levert een enorme naamsbekendheid onder de beursbezoekers op. U dient zelf de keycords aan te leveren. Sponsoring bezoekersbadge Maximaal 1 sponsor Beursdeelnemers kunnen ook kiezen om de gehele achterzijde van de bezoekersbadge te gebruiken. Bezoekers lopen de gehele dag met uw duidelijk zichtbare logo en/of slogan om hun nek. Presentatie buitenterrein/ingang Maximaal 3 bedrijven U kunt producten of promotiemateriaal op het buitenterrein bij de ingang presenteren. De ideale manier om elke bezoeker onmiddellijk met u te laten kennismaken.

9 Extra Exposure mogelijkheden Digitale presentatie Maximaal 10 bedrijven Op de beursvloer staan schermen waarop u uw presentatie kan vertonen. Duur van uw presentatie: maximaal 30 seconden in een doorlopende lus. Een mooie manier om uw bedrijf of producten/diensten onder de aandacht te brengen. Banners Al bij aankomst vestigt zich de aandacht op u. Mogelijkheid tot ophangen van een banner aan één van de vijf masten (banner zelf aan te leveren). De banners zullen twee dagen voor aanvang van de beurs al opgehangen worden. Bedrijvenwand Mogelijkheid tot het plaatsen van een logo op de bedrijvenwand in de lobby (logo in EPS-bestand zelf aan te leveren). Eigen idee Natuurlijk kunt u ook zelf - in overleg met ons - uw exposurepakket samenstellen. Definitieve invulling van deze pakketten in overleg en na goedkeuring organisatie.

10 Workshops en bedrijfspresentaties De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 richt zich op beslissers bij zowel profitals non-profitorganisaties. Hierbij behoort natuurlijk ook de mogelijkheid dat u uw (toekomstige) relaties een workshop of bedrijfspresentatie aanbiedt waarin u de gelegenheid krijgt informatie kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen. Het is de deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 exclusief voorbehouden workshops en/of bedrijfspresentaties te organiseren. Voor de workshops en bedrijfspresentaties zijn er twee ruimtes beschikbaar, een afgesloten ruimte voor maximaal 40 personen en een afgescheiden ruimte voor maximaal 20 personen. In overleg met u verzorgen wij uw workshop en/of bedrijfspresentatie tot in de puntjes. Workshop bedrijfspresentatie Studio 1 voor 40 personen [afgesloten ruimte] Studio 2 voor 20 personen [afgescheiden ruimte] De hiervoor gestelde tarieven zijn inclusief hand-out, presentatiemiddelen en summary in het beursboek. Realiseer uw eigen netwerkbijeenkomst. Drechtsteden BUSINESS faciliteert!

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen The perfect fit Hoe vind je werknemers die in alle opzichten bij uw organisatie passen? Jong talent dat nu én in de toekomst het verschil maakt? Ontmoet hoger opgeleid talent en doe nieuwe inspiratie op

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Bijlage Bedrijfshuisvesting Journaal

Bijlage Bedrijfshuisvesting Journaal Bijlage 20 april in AD Haagsche Courant >> Unieke bijlage Op zaterdag 20 april 2013 verschijnt de bijlage Bedrijfshuisvesting Journaal in AD Haagsche Courant. Deze commerciële bijlage is een unieke combinatie

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus.

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus www.denetwerkvloer.nl Van ontmoeting naar succes Nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe zaken Het echte verschil maken we samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN The national annual place to be for professional business women

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Dé vakdag waar u door afbouwondernemers gezien wilt worden. 4 april Utrecht

Dé vakdag waar u door afbouwondernemers gezien wilt worden. 4 april Utrecht Dé vakdag waar u door afbouwondernemers gezien wilt worden 4 april 2019 - Utrecht Impressie van de stands Wijzigingen onder voorbehoud. Meubels en verlichting zijn exclusief. AfbouwVakdag wordt op 4 april

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4 SPONSORBROCHURE INHOUD Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2 Accommodatie 2 Waarom JCC sponsoren? 3 Vormen van sponsoring 4 Jongeren Commerciële Club Amsterdam De Jongeren Commerciële Club Amsterdam (

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

horti PARTNERPAKKETTEN HortiContact FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW

horti PARTNERPAKKETTEN HortiContact FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW horti DE TROTS VAN DE NEDERLANDSE TUINBOUW PARTNERPAKKETTEN HortiContact 2018 20 21 22 FEBRUARI 2018 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HortiContact 2018 Jaarlijks presenteren ruim 500 exposanten zich aan ruim 16.000

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PRINTED MEDIA PSV EHV PSV EHV is het officiële magazine van PSV. PSV Seizoen Club Cardhouders, supporters aangesloten bij ONS PSV XL en alle zakelijke relaties ontvangen

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN

SPONSORPAKKETTEN DINSDAG 1 OKTOBER SPEELHUIS HELMOND SAMENWERKEN LEEFBAARHEID INNOVATIE MOBILITEIT SPONSORPAKKETTEN WWW.VASTGOEDHELMOND.NL Over het vastgoedcongres Slim naar 2030 Vastgoedcongres Slim naar 2030 is een evenement

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN The new annual place to be to boost your business Exposeren op Inspirar:

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Let s get it started! Futurum Partnership

Let s get it started! Futurum Partnership Let s get it started! Belangrijke spelers uit Limburg vormen de toekomst In dat lijstje mag jouw organisatie niet ontbreken Van start-up tot multinational en van zorginstelling tot kennisinstelling Futurum

Nadere informatie

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART 2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART Inhoudsopgave Dit is de tarievenkaart van het Sport & Lifestyle Magazine 2015. Pagina prijzen en specificaties zijn per categorie weergegeven; gesponsorde

Nadere informatie

ELK PAKKET EEN SUCCES. Deelnamepakketten voor meer bereik en een beter rendement. vakantiebeurs.nl. informatie inspiratie aanbiedingen

ELK PAKKET EEN SUCCES. Deelnamepakketten voor meer bereik en een beter rendement. vakantiebeurs.nl. informatie inspiratie aanbiedingen vakantiebeurs.nl ELK PAKKET EEN SUCCES ten voor meer bereik en een beter rendement. informatie inspiratie aanbiedingen ONTDEK JOUW WERELD! ACTIEF Z I E N SAMEN V A A R BUITEN ONTDEK 13-18 JANUARI 2015

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

Partnerpakket Hallo2014!

Partnerpakket Hallo2014! Partnerpakket Hallo2014! Evenement Hallo2014! Het Hallo-evenement is dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noordwest-Holland. Voor velen dé start van het nieuwe jaar! Op de eerste maandag van het nieuwe

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

5 & 6 maart Partnerbrochure. De nationale inspiratiedagen voor het ambachtelijke #BAKKERSVAK VAKBEURS BAKKERSVAK

5 & 6 maart Partnerbrochure. De nationale inspiratiedagen voor het ambachtelijke #BAKKERSVAK VAKBEURS BAKKERSVAK De nationale inspiratiedagen voor het ambachtelijke bakkersvak 5 & 6 maart 2017 Partnerbrochure VAKBEURS BAKKERSVAK @BAKKERSVAKNL #BAKKERSVAK WWW.EASYFAIRS.COM/BAKKERSVAK-NL 2017 Met per jaar ruim 7.500

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact Behoefte aan meer 25 Klant centraal Inspelen op uw behoefte Uw mediabehoefte staat bij Rodi Media centraal. Met Meer Media kunt u meer dan alleen een advertentie plaatsen, krant drukken of drukwerk verspreiden.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 2014 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

SALON RESIDENCE Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen

SALON RESIDENCE Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen SALON RESIDENCE 2017 Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen SALON RESIDENCE Betovering, kwaliteit en ontmoetingen BRENG UW MERK TOT

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

Exposeren op de MEDTEC Europe

Exposeren op de MEDTEC Europe Exposeren op de MEDTEC Europe Deelname aan een gemeenschappelijke Holland stand op de vakbeurs voor toeleveranciers aan producenten van medisch apparatuur / technologie 3 5 juni 2014 in Stuttgart, Duitsland

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Adverteren, verspreiding en abonneren

Adverteren, verspreiding en abonneren Adverteren, verspreiding en abonneren Introductie Editie 2018/2019 volledig Engels Investment Guide De Investment Guide 2017-2018 krijgt een nieuw design, wordt groter, dikker en nog meer gespitst op investeren

Nadere informatie

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt

Nadere informatie

DOET U MEE MET DE VVV?

DOET U MEE MET DE VVV? 2015 DOET U MEE MET DE VVV? VVV verzamelt en verspreidt informatie. VVV is de plek waar alle toeristisch-recreatieve informatie samenkomt waardoor er samenhang ontstaat in het toeristisch-recreatief product.

Nadere informatie

Business Class Seizoen 7

Business Class Seizoen 7 Business Class Seizoen 7 Get Together After Work! Beste Relatie, Wat in 2008 begon als een bescheiden after work borrel, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle evenementen in onze regio.

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

OR informatie. Redactionele formule

OR informatie. Redactionele formule OR informatie OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

Tarieven Automobielmanagement.nl

Tarieven Automobielmanagement.nl Tarieven Automobielmanagement.nl Marktcijfers, materialen, weblogs, wetgeving, nieuws, agenda, trendwatching, dossiers, jobs, showroompsychologie, salestips, opleiding & training, movers & shakers, techniek,

Nadere informatie

Extra promotie? Altijd een goed idee!

Extra promotie? Altijd een goed idee! Val extra op tussen de ruim 175 andere exposanten woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 55% 40% 10% Extra promotie? Altijd een goed idee! De afdeling Sales en Partnerships van Eventex adviseert graag

Nadere informatie

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS?

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? De 19de VOV-beurs wordt een waar L&D-festival, met verschillende podia en een unieke sfeer. Het is dé dag voor iedereen die met Leren en Ontwikkelen te maken heeft. De

Nadere informatie

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD.

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. 85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. Door de inzet van een multichannel productportfolio maken we zichtbaar, inspireren en verbinden business-to-business ondernemers

Nadere informatie

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid Pagina 1 In 2014 is het totaal aantal bedrijven in Nederland toegenomen met 5%. Vorig jaar zijn 187.177 startende bedrijven bijgeschreven in het Handelsregister. Om deze starters zo goed mogelijk te informeren

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Tarieven Automobielmanagement.nl

Tarieven Automobielmanagement.nl Tarieven Automobielmanagement.nl Marktcijfers, materialen, weblogs, wetgeving, nieuws, agenda, trendwatching, dossiers, jobs, showroompsychologie, salestips, opleiding & training, movers & shakers, techniek,

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Advertentiemogelijkheden 2013 Over Werf& Werf& is het onafhankelijke vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie &

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Sav ng CE. Een dagje Bruinisse. Sponsorpropositie. KNRM event Bruinisse 2012

Sav ng CE. Een dagje Bruinisse. Sponsorpropositie. KNRM event Bruinisse 2012 Een dagje Bruinisse KNRM event Bruinisse 2012 Sponsorpropositie Sav ng CE Achtergrondinformatie Informatie over KNRM event Bruinisse 2012 Vanuit Hogeschool Rotterdam hebben wij de opdracht gekregen om

Nadere informatie

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Het creëren van een internetsite, geheel verzorgd en afgestemd op uw wensen, omvat vele facetten en kan complex zijn. Ondanks dat het bouwen van een website altijd

Nadere informatie

Uw investering leidt zoals u ziet gegarandeerd tot verhoging van uw bedrijfsrendement!

Uw investering leidt zoals u ziet gegarandeerd tot verhoging van uw bedrijfsrendement! OMSCHRIJVING COLOURFUL BUSINESS EVENT Colourful Business is niet alleen een congres maar tevens een beurs en richt zich op zakelijke dienstverleners en netwerk organisaties in den brede met producten en

Nadere informatie

Parkstad Zorgbeurs 2015

Parkstad Zorgbeurs 2015 Informatiebrochure Parkstad Zorgbeurs 2015 Dé gezondheidsbeurs van Limburg! Een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met gezondheid, een gezonde levensstijl en zorg. Op zaterdag 17 oktober

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN OKTOBER 2017 BROCHURE

55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN OKTOBER 2017 BROCHURE 55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN 18-21 OKTOBER 2017 BROCHURE 55 PLUS 4 DAAGSE DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND Afgelopen jaar was het zo ver, de

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

biedt u vanaf september een bijzonder platform over duurzame mobiliteit.

biedt u vanaf september een bijzonder platform over duurzame mobiliteit. biedt u vanaf september een bijzonder platform over duurzame mobiliteit. Ondernemerstijdschrift De Zaak gaat vanaf begin september belangrijke ondernemers vraagstukken over duurzame mobiliteit onder de

Nadere informatie

Dé ICT-awards van het jaar Bekendmaking van de Computable 100 lijst

Dé ICT-awards van het jaar Bekendmaking van de Computable 100 lijst computable 100-2012 100 De krachtigste ict-bedrijven van Nederland in 2012 Dé ICT-awards van het jaar Bekendmaking van de Computable 100 lijst Computable Awards 2012 Op donderdag 4 oktober 2012 worden

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

Business Class Seizoen 8

Business Class Seizoen 8 Business Class Seizoen 8 Get Together After Work! Friday Afternoon, een uniek concept In 2008 werd gestart met een bescheiden netwerkborrel. Inmiddels is Friday Afternoon uitgegroeid tot de meest succesvolle

Nadere informatie

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen Business 10 t/m 14 april 2019 Partner Brochure 7e editie CineCity Terneuzen ffzv.nl Stichting FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwstraat 41-43 Terneuzen KvK nummer: 57302596 BTW nummer: NL852523142B01

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

Health Business Week 2014 To Experience, Inspire and Connect

Health Business Week 2014 To Experience, Inspire and Connect Health Business Week 2014 To Experience, Inspire and Connect Over de Health Business Week In 2014 organiseert de Faculteitsvereniging Beleid & Management Gezondheidszorg (FBMG) wederom de Health Business

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl Beurs Domotica & Slim Wonen 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven CONNECTING WORLDS www.beursdomoticaenslimwonen.nl Connecting Worlds Alles is met elkaar te verbinden. Steeds meer apparaten zijn te

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Informatie voor (zorg)organisaties

Informatie voor (zorg)organisaties Informatie voor (zorg)organisaties ZorgPortaal.nl netwerk Januari 2015, versie 1.2 Stichting Care Net Holland (CNH) Over het ZorgPortaal.nl netwerk Bijna 15 jaar een begrip binnen de Nederlandse zorg-

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Tariefkaart brabant breed

Tariefkaart brabant breed Tariefkaart brabant breed Het zakelijk magazine voor ondernemers in brabant BRABANT BREED ALGEMEEN Brabant Breed is een kennismagazine, opgezet voor en door ondernemers. Brabant Breed is toegespitst op

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Opbouw dag: donderdag 2 oktober. Beursdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in verschillende

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE WELKOM BIJ BC HCZ, DE BUSINESS CLUB VAN HOCKEY CLUB ZWOLLE! Naast het (financieel) ondersteunen van Hockey Club Zwolle, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname Building Holland 2017

Specifieke Voorwaarden Deelname Building Holland 2017 De bepalingen waaronder aan het vak evenement Building Holland (hierna te noemen: het evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Specifieke Voorwaarden Deelname Building Holland 2017 alsmede

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 Sponsorbrochure Stichting Rotterdam Volleybal Freek van Leeuwenstraat 1 3059 TN Rotterdam KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 www.rotterdamvolleybal.nl info@rotterdamvolleybal.nl

Nadere informatie

DE BEURS WAAR REGIO ZWOLLE ELKAAR ONTMOET!

DE BEURS WAAR REGIO ZWOLLE ELKAAR ONTMOET! 16 & 17 NOVEMBER 2017 DE BEURS WAAR REGIO ZWOLLE ELKAAR ONTMOET! IJSSELHALLEN ZWOLLE DOOR KRACHTENBUNDELING MET REGIOLOKAAL ZETTEN WE EEN UNIEK EVENT NEER VOOR ZWOLLE EN WIJDE REGIO Willen Uitenthuis (Libéma

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie