purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed"

Transcriptie

1 For you, On Purpose

2

3 purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed on purpose wetens; met voorbedachte rade [De letterlijke betekenis van purpose.]

4 Voor wie? Persoonlijk leiderschap is de kern van ons werk en heeft al meer dan 20 jaar ons hart. Met On Purpose geven wij ons verlangen vorm om onze talenten en al onze ervaring samen te brengen in een transformerende leiderschapservaring voor mensen die vanuit hun authenticiteit en passie willen werken en leven. Voor deze mensen, voor jou, hebben wij On Purpose ontwikkeld. Een ervaring die je inspireert tot het zetten van de volgende stap op jouw pad. Het is het beste wat wij je te bieden hebben. Je geeft nu een aantal jaren leiding en/of draagt een stevige verantwoordelijkheid in je organisatie. In deze veranderlijke en veeleisende tijden past daar een voornemen tot persoonlijke verdieping en reflectie bij. On Purpose begeleidt je in dit proces. Je diepgaande kennis van het wat en hoe plaats je in de context van het waarom en waartoe. Je bent op zoek naar verdieping en wilt je eigen leiderschap meer van binnen uit vormgeven. Vragen over je volgende stap, je persoonlijke bestemming, je reason of being en de manier waarop je leidend bent (je leiderschapsvorm) staan daarbij centraal. Vragen waarop een snel en eenvoudig antwoord niet toereikend is.

5 Het traject On Purpose is een inspirerende en intensieve leiderschapservaring die je helpt om deze essentiële vragen aan jezelf te stellen, de dialoog aan te gaan met gelijkgestemden en je eigen antwoorden te vinden. Een leiderschapservaring die zowel de leerweg van binnen naar buiten volgt (reflectie en persoonlijke verdieping) als van buiten naar binnen (inspiratie en dialoog). We bieden je drie meerdaagse modules en vijf leiderschapsdialogen. Intervisie bijeenkomsten en persoonlijke coach sessies ondersteunen je leerproces.

6 In een kleine groep van 10 mensen ga je met gerichte oefeningen je eigen zoektocht aan. Met deelnemers uit verschillende organisaties en bedrijfstakken. Ervaren leiders en senior professionals die al een of meerdere trainingen in persoonlijke ontwikkeling of leiderschap hebben gevolgd. Mensen die bereid zijn zichzelf en hun persoonlijke en professionele vragen in te brengen. We bieden je rust en ruimte om te bezinnen. Een plek om echt te ontmoeten. En inspiratie die jou helpt een creërend mens en leider te zijn. We hanteren een vast dagritme waarin stilte, yoga en ontspanning, individuele reflectietijd, dialoog, plenair en in kleine groepen werken een eigen plek hebben. Met behulp van rituelen markeren we stappen in de ontwikkeling van jouw leiderschap. De afgelopen decennia verdiepten we ons in tal van methodieken op het gebied van persoonlijkheids- en leiderschapsontwikkeling. Mindfulness, yoga, systemische werk, visualisaties, rituelen, NLP- en counseling technieken zijn daarbij bouwstenen die je terug zult vinden in On Purpose.

7 module 1 being aware

8 Being Aware Bewustzijn is het fundament van je persoonlijk leiderschap. Om leidend te kunnen zijn heb je zelfinzicht nodig en het vermogen om het startpunt van ontwikkeling steeds bij je zelf te leggen. Centraal in deze eerste module staat daarom bewustwording op wie jij bent, op jouw unieke persoonlijkheid en hoe die doorklinkt in je leiderschap. Je verzamelt feedback uit je werk- en privé omgeving, onderzoekt je eigen levensloop en leert oude ballast en patronen lost te laten en je te verbinden met je unieke kwaliteiten. Via familie- en organisatie opstellingen verdiep je je zelfinzicht en ervaar je gevoelsmatig op een dieper niveau de kwaliteiten en valkuilen van je eigen plek. Je leert wat je innerlijk kunt en moet doen om in je kracht te blijven en anderen te dienen.

9 module 2 being inspired

10 Being Inspired De sleutel tot het inspireren van anderen is zelf geïnspireerd zijn. Van geïnspireerde mensen gaat kracht en een enorme positieve werking uit. Deze module richt zich op het ontdekken van jouw volle potentieel en wat jou zin geeft. We helpen je om vanuit verstilling te luisteren naar je innerlijke stem en in contact te komen met je inspiratie. Wat is jouw unieke talent? Waar lieg je tegen als je dit talent niet vol leeft? Wat is jouw purpose (levensopdracht); waar sta jij voor? Wat is je bijdrage aan het grotere geheel? We helpen je om deze inspiratie te vertalen naar je eigen leiderschap en werk.

11 module 3 being present

12 Being Present Een verdiept persoonlijk bewust-zijn (being aware) en krachtig contact met je inspiratiebronnen (being inspired) is fundamenteel en vergroot je effectiviteit in alle aspecten van je leven: werk, relaties, gezondheid en welbevinden. Being Present gaat over het zijn van een creërend mens en leider. Aanwezig zijn in het hier en nu en steeds weer van binnen uit een eigen antwoord geven op wat er op je pad komt. Deze laatste module richt zich op het werkelijk volgen van je eigen weg en wat jij nodig hebt om in je kracht te blijven en je eigen visie en inspiratie waar te maken. Hoe ga je om met het ritme van stagnatie en groei? Hoe blijf in je contact met jouw bronnen van voeding, groei en ontwikkeling? Je leert om jezelf bij tegenslag weer naar een creatieve staat van verruimd bewustzijn te brengen. Van daaruit geef je richting aan je omgeving en is je werk èn je leiderschapsvorm een authentieke en creatieve bijdrage.

13 leiderschapsdialogen Tijdens iedere module en op twee avonden tussen de modules door, organiseren we een leiderschapsdialoog met aansprekende gasten. Je ontmoet in totaal vijf geïnspireerde leiders, mensen die wij kennen en die ieder op hun eigen manier on purpose leven en hun persoonlijk leiderschap vorm geven. In de eerste leergang waren onze gasten: Pierre Mak (hoofdvakdocent solozang Conservatorium van Amsterdam), rabbijn Awraham Soetendorp, Danielle Jaspers (beeldend kunstenaar en kunstzinnig coach), Herman Wijffels (was lid van de hoofddirectie van de Rabobank en van de Board van de Wereldbank, kabinetsformateur en voorzitter van de SER en is momenteel hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering aan de Universiteit van Utrecht). In iedere leergang kijken we opnieuw met een frisse blik welke gasten we graag verwelkomen.

14 Persoonlijk gesprek Deelname aan On Purpose start met een persoonlijk gesprek: we maken kennis met elkaar en onderzoeken je ontwikkelvragen. We beslissen ook of je ontwikkeling past bij het programma. Na het intakegesprek nodigen we je uit voor een persoonlijke meditatie les; dit is immers een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Tijdsinvestering 35 dagdelen voor het persoonlijke gesprek, de meditatieles, de modules en leiderschapsdialogen, intervisie- en coachsessies. Reken daarnaast op individuele tijd voor voorbereiding en de vertaalslag naar je werk en persoonlijk leiderschap.

15 data On Purpose bestaat uit drie meerdaagse modules, inclusief overnachtingen en twee avonden: Being Aware Module november 2016 Extra leiderschapsdialoog 10 januari 2017 (avond) Being Inspired Module februari 2017 Extra leiderschapsdialoog 28 maart 2017 Being Present Module mei 2017 De modules starten op woensdagochtend 10:00 uur en eindigen op zaterdag 12:30 uur. De leiderschapsdialogen starten om 18:30 en worden uiterlijk 21:30 uur afgerond.

16 Investering Deelname vraagt een investering van (de opleiding is vrijgesteld van BTW) en exclusief locatiekosten ( 2250,- inclusief 6% BTW). Locatie De modules vinden plaats op het prachtige landgoed Ulvenhart.

17 on purpose is een opleiding van Source Leadership Opleidingen Source Leadership Opleidingen Postbus AB Doorn source-leadership.nl onpurpose.nu

Werken vanuit Essentie

Werken vanuit Essentie Leergang Werken vanuit Essentie (midden- en hoger management) - van leidinggeven naar LEIDERSCHAP - Leergang Werken vanuit Essentie - van leidinggeven naar leiderschap - Er is veel meer dan voorheen het

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

4-daagse leergang EMBODIED LEARNING. Werken met lichaamsbewustzijn voor Leiders van de Toekomst door Paula Kolthoff

4-daagse leergang EMBODIED LEARNING. Werken met lichaamsbewustzijn voor Leiders van de Toekomst door Paula Kolthoff 4-daagse leergang EMBODIED LEARNING Werken met lichaamsbewustzijn voor Leiders van de Toekomst door Paula Kolthoff BEWEEG, BEWEGEN, BEWEGING Als leider, trainer of coach wil je mensen in beweging brengen.

Nadere informatie

Silence is a great source for leadership

Silence is a great source for leadership >> 4 Silence is a great source for Introductiecursus meditatie & mindfulness Silence is a great source for Leertraject In deze introductiecursus van vier sessies van 2 uur ontdek je hoe meditatie en mindfulness

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Kleurrijk ontwikkelprogramma voor Young Professionals

Talent Ontwikkel Programma. Kleurrijk ontwikkelprogramma voor Young Professionals Talent Ontwikkel Programma Kleurrijk ontwikkelprogramma voor Young Professionals Het Talent Ontwikkel Programma van Koffie & Bubbels is een energiek en intensief ontwikkelprogramma voor Young Professionals.

Nadere informatie

Leiderschap vanuit systemisch perspectief

Leiderschap vanuit systemisch perspectief Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap vanuit systemisch perspectief Het leven wordt voorwaarts

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar Programma Instrument voor hulp 1 e jaar 2017-2018 Blok 1 Instrumentschap, de basis van het werk als coach do 2 nov - vr 3 nov De basisprincipes en basishouding als coach leren kennen; aanwezig zijn in

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt!

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wat is TimeOut? TimeOut is een indringend proces van persoonlijke leiderschapontwikkeling met rust, ruimte en diepgang als basis. TimeOut gaat door waar andere

Nadere informatie

Instrument voor hulp Programma 1 e jaar Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov uur uur de Poort, Groesbeek (met overnachting)

Instrument voor hulp Programma 1 e jaar Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov uur uur de Poort, Groesbeek (met overnachting) Instrument voor hulp Programma 1 e jaar 2018-2019 Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov 10.00 uur - 17.30 uur (met overnachting) Instrumentschap, de basis van het werk als coach De basisprincipes en basishouding

Nadere informatie

TRAINING VOOR ZELFONTWIKKELING & PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

TRAINING VOOR ZELFONTWIKKELING & PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT TRAINING VOOR ZELFONTWIKKELING & PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT VERANDERING DAADKRACHT DURF LEIDERSCHAP GROEI ZELFVERTROUWEN KRACHT VISIE AUTHENTICITEIT NIEUWE DOELEN Voor mensen die verdieping zoeken in hun

Nadere informatie

De kern van Verbindend-leiderschap. Aandacht geeft verbinding geeft kracht. September 2014

De kern van Verbindend-leiderschap. Aandacht geeft verbinding geeft kracht. September 2014 PRESENCE De kern van Verbindend-leiderschap Aandacht geeft verbinding geeft kracht September 2014 Taalstraat 86, 5261 BH Vught Tel. +31 (0)6 27 55 25 52 info@qipeople.nl, www.qipeople.nl K.v.K. nr.28086944

Nadere informatie

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! 2017 Klooster Nieuwkerk Goirle De verbinding kwijt Een burn-out: het lijkt iets van deze tijd te zijn. Meestal wordt het geweten aan langdurige werkstress en overbelasting.

Nadere informatie

Ontwikkeling van mens, relatie, team & organisatie

Ontwikkeling van mens, relatie, team & organisatie Ontwikkeling van mens, relatie, team & organisatie Veluwe leiderschapstrail September 2018, Renkum Een samenwerking tussen Fischbuch coaching & training en Bright Executives Voorwoord It s a leadership

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

TOPLEERGANG LEIDERSCHAPSONTWIKKELING. maart - september 2019

TOPLEERGANG LEIDERSCHAPSONTWIKKELING. maart - september 2019 TOPLEERGANG LEIDERSCHAPSONTWIKKELING maart - september 2019 TOPLEERGANG LEIDERSCHAPSONTWIKKELING maart - september 2019 He that would govern others, first should be the master of himself. - Philip Massinger

Nadere informatie

Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld

Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld Essentieel leiderschap; moeiteloos manifesteren Een leergang over balans tussen jouw waarden en jij als leider in het medisch speelveld wat zien wij? De ontwikkelingen in de zorg gaan razend snel. De complexiteit

Nadere informatie

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen 2014 Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je wordt als professional gewaardeerd binnen de organisatie waar je werkt. Je bent duidelijk

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Rotterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Leergang Transformatief Leiderschap

Leergang Transformatief Leiderschap feedback geven living labs advie processen/bijeenkomsten transformatief leiderschap coach perso Leergang Transformatief Leiderschap Anderen bewegen begint bij jezelf Succesvol mensen en organisaties in

Nadere informatie

LEIDINGGEVEN AAN VERANDERING IN DE PRAKTIJK

LEIDINGGEVEN AAN VERANDERING IN DE PRAKTIJK LEIDINGGEVEN AAN VERANDERING IN DE PRAKTIJK Real change by real people The Human Effect INLEIDING Dit leertraject is speciaal ontworpen voor mensen die leiding geven aan veranderingsprocessen met een bepaalde

Nadere informatie

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei!

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! WIJ STARTEN HET TRAJECT MET EEN PERSONAL DIALOGUE (BEWUSTWORDING)

Nadere informatie

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 7-daagse training: Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Duurzaam en waardevol leiderschap

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2018 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn studiejaar: 2016-2017 Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Natuurlijk leiderschap!

Natuurlijk leiderschap! Leiderschap Jaarprogramma Natuurlijk leiderschap! Een compleet leiderschapstraject Duurzaam en verantwoordelijk omgaan met jouw mensen Ervaring opdoen met Servant Leadership visie van Robert Greenleaf

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Imagination is more important than knowledge

Nadere informatie

PROGRAMMA BROCHURE q

PROGRAMMA BROCHURE q PROGRAMMA BROCHURE Wat is Power of Presence? BEN JE EEN SENIOR LEIDER OF ERVAREN PROFESSIONAL EN HERKEN JE JE HIERIN? Power of Presence is een stevig leiderschapsprogramma voor senior leiders, professionals

Nadere informatie

Leergang Authentiek Leiderschap

Leergang Authentiek Leiderschap Begeleider: Willem Sarlemijn Adres: Jisperweg 53A 1464 NG Westbeemster Tel: 072 5020354 Thema s die in de modules aan de orde komen zijn:, Vitaliteit,,, Samen, Groei,,. Leergang Authentiek Leiderschap

Nadere informatie

Werken vanuit Essentie

Werken vanuit Essentie Werken vanuit Essentie (midden- en hoger management) - van leidinggeven naar LEIDERSCHAP Leergang Werken vanuit Essentie - van leidinggeven naar leiderschap - Angelique Schueler & Inez Dirkzwager Juni

Nadere informatie

Zien, bewogen worden en in beweging komen. Training compassie in de zorg

Zien, bewogen worden en in beweging komen. Training compassie in de zorg Zien, bewogen worden en in beweging komen Training compassie in de zorg Zin in Werk biedt medewerkers in de zorg een inspirerende meerdaagse training rondom compassie. Waarom compassie? Compassie is het

Nadere informatie

MASTERCLASS AUTHENTIEK LEIDERSCHAP ONTWIKKEL UW LEIDERSCHAPSPOTENTIEEL EN CREËER MEER IMPACT

MASTERCLASS AUTHENTIEK LEIDERSCHAP ONTWIKKEL UW LEIDERSCHAPSPOTENTIEEL EN CREËER MEER IMPACT MASTERCLASS AUTHENTIEK LEIDERSCHAP ONTWIKKEL UW LEIDERSCHAPSPOTENTIEEL EN CREËER MEER IMPACT NYENRODE. A REWARD FOR LIFE INLEIDING De kracht van leiderschapsontwikkeling zit niet altijd in nieuwe inzichten,

Nadere informatie

DE HOGE LAT. over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie Klooster Nieuwkerk Goirle

DE HOGE LAT. over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie Klooster Nieuwkerk Goirle DE HOGE LAT over de diepers triggers van overbelasting en het (her)vinden van je eigen regie 2018-2019 Klooster Nieuwkerk Goirle Wie legt die lat? Hoge lat? Overbelasting: het lijkt iets van deze tijd

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen De Bron van de Secure Base Een cyclus van 6 stiltedagen 2017 Rabbi Levi zag op straat iemand hardlopen en vroeg hem: Waarom loop je zo hard? Hij antwoordde: Ik ren achter mijn geluk aan! Rabbi Levi zei

Nadere informatie

Integraal Waarnemen voor Young Professionals

Integraal Waarnemen voor Young Professionals Integraal Waarnemen voor Young Professionals Doel Deze leergang is voor young professionals (midden twintig, midden dertig) die vol in het leven staan en tegelijkertijd merken dat er iets mist of gewenst

Nadere informatie

The Next Level. Verbindend Ondernemend Leiderschap

The Next Level. Verbindend Ondernemend Leiderschap The Next Level Jaarprogramma 2014 BASIS DO-L = DIENEND ONDERNEMEND LEIDERSCHAP De centrale metafoor voor deze leiderschap opleiding is terug te vinden een DOL Een DOL is een volksharp uit de Ivoorkust.

Nadere informatie

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het Opleiding Professional Coaching & Leiderschap Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en ieder ander die het verschil wil maken Beantwoord jij deze vragen met ja Heb jij

Nadere informatie

programma brochure Presence Leadership leiderschap vanuit NU Door-zien van het geheel vraagt om afstand

programma brochure Presence Leadership leiderschap vanuit NU Door-zien van het geheel vraagt om afstand programma brochure Presence Leadership leiderschap vanuit NU Door-zien van het geheel vraagt om afstand 1 Wat is Power of Presence? Wat brengt Power of Presence jou en je organisatie? Power of Presence

Nadere informatie

1. Wat en waarom? Veranderaars staan voor steeds grotere uitdagingen. Dat vraagt méér skills dan alleen het gebruiken van je hoofd.

1. Wat en waarom? Veranderaars staan voor steeds grotere uitdagingen. Dat vraagt méér skills dan alleen het gebruiken van je hoofd. Embodied Learning In deze leergang train je de intelligentie van het lichaam. Op die manier versterk je je leiderschap. Je onderzoekt de rol van lichaamsbewustzijn, heelheid en gelijkwaardigheid en zet

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie

leergang KLEUR BEKENNEN Kleedkamergesprekken over leiderschapsontwikkeling

leergang KLEUR BEKENNEN Kleedkamergesprekken over leiderschapsontwikkeling leergang KLEUR BEKENNEN Kleedkamergesprekken over leiderschapsontwikkeling editie 2011 Leiderschap zit vol met paradoxen. De tegenstelling tussen betrokkenheid en distantie, tussen innovatie en behoudendheid,

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Leiderschap: kracht door aandacht Mindfulness en presencing voor executives en hoger management Trainingsprogramma (zes maanden)

Leiderschap: kracht door aandacht Mindfulness en presencing voor executives en hoger management Trainingsprogramma (zes maanden) Leiderschap: kracht door aandacht Mindfulness en presencing voor executives en hoger management Trainingsprogramma (zes maanden) Van leiders in organisaties wordt meer verwacht dan het technisch goed besturen

Nadere informatie

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting.

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting. Female Leadership Journey De kracht van de ontmoeting. De Female Leadership Journey was een fantastische ervaring. Tien dagen op pad in een prachtig land met een groep heel verschillende en prachtige vrouwen.

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN g Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN onze waarden: vernieuwend plezier stoer inzicht leiderschap beweging verbinding vertrouwen

Nadere informatie

Impact door inzicht. Persoonlijk Leiderschap Programma ADVIES COACHING MEDIATION TRAINING. Kleine groepen. Persoonlijke aandacht.

Impact door inzicht. Persoonlijk Leiderschap Programma ADVIES COACHING MEDIATION TRAINING. Kleine groepen. Persoonlijke aandacht. Impact door inzicht Persoonlijk Leiderschap Programma Kleine groepen Persoonlijke aandacht Inspirerend Ervaren en deskundige trainers Driedaagse leiderschapsretraite Twee coachingsgesprekken ADVIES COACHING

Nadere informatie

BewustZijn & Intuïtie

BewustZijn & Intuïtie BewustZijn & Intuïtie Intuïtief coachen en adviseren in een zakelijke omgeving Intuïtie, de sleutel tot succes De succesfactor voor een topcoach, excellente adviseur of succesvolle interimmanager ligt

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

Leiderschapsversterkend Programma www. mlacademy.nl

Leiderschapsversterkend Programma www. mlacademy.nl Focus on talent and ambition Leiderschapsversterkend Programma www. mlacademy.nl The task of the leader is to get his people from where they are to where they have not been. Henry A. Kissinger Als leidinggevende

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

be inspired and boost your life and business

be inspired and boost your life and business be inspired and boost your life and business energie De Inzperium Retreat, be inspired, be connected werk & privé patronen Als CEO, ondernemer of high professional denk je voortdurend aan the big picture.

Nadere informatie

LEERGANG EMBODIED LEARNING

LEERGANG EMBODIED LEARNING LEERGANG EMBODIED LEARNING werken met lichaamsbewustzijn Vraag jij je weleens af wat je beweegt? Waar je werk naartoe beweegt? Hoe je als leider, trainer of coach anderen inspireert tot meer beweging?

Nadere informatie

Verbindend Leiderschap. Info driedaagse training inside

Verbindend Leiderschap. Info driedaagse training inside Verbindend Leiderschap Info driedaagse training inside AAN HET WERKBOEK! Sommige situaties doen je wankelen. Je schrikt van de reactie van jezelf of de ander. Soms op je werk, soms privé. Hoe kan dat?

Nadere informatie

Retraite Authenticiteit Leiderschap en Samenwerken

Retraite Authenticiteit Leiderschap en Samenwerken ontwikkel je zelf verder Retraite Authenticiteit Leiderschap en Samenwerken Authenticiteit, leiderschap en samenwerken: Als mens, leider of teamspeler komen we het beste tot ons recht als we vanuit onszelf

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2019 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

Persoonlijk leiderschaps programma

Persoonlijk leiderschaps programma Persoonlijk leiderschaps programma Zet binnen acht weken grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Ben jij een druk bezette (young) professional en

Nadere informatie

Training Zelfrealisatie. Brochure

Training Zelfrealisatie. Brochure Training Zelfrealisatie Brochure Training Zelfrealisatie Voorbij persoonlijke ontwikkeling vind je wie je ten diepste bent. Met de Training Zelfrealisatie ontdek je wie je wezenlijk bent. Zodat je geluk,

Nadere informatie

een nieuwe loopbaanstap

een nieuwe loopbaanstap een nieuwe loopbaanstap Veranderen en vorm geven in verbinding met jezelf! 2017 Klooster Nieuwkerk Goirle Van je hoofd naar je hart 'Je moet meer leren vertrouwen op je eigen ervaringen en waarnemingen

Nadere informatie

een nieuwe loopbaanstap

een nieuwe loopbaanstap een nieuwe loopbaanstap Veranderen en vorm geven in verbinding met jezelf! 2018 Klooster Nieuwkerk Goirle Van je hoofd naar je hart 'Je moet meer leren vertrouwen op je eigen ervaringen en waarnemingen

Nadere informatie

Trainingen. Leiderschapstraining Inspirerend leiderschap Gedragsinzichtgevende training Reflect Intervisie

Trainingen. Leiderschapstraining Inspirerend leiderschap Gedragsinzichtgevende training Reflect Intervisie Trainingen Wij bieden diverse trainingsmogelijkheden op organisatieniveau, directieniveau (M-T s), hoger en middenkader en op teamniveau. Alle trainingen worden zowel op basis van open inschrijving als

Nadere informatie

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen voor leiders en begeleiders naar de wortels van hun leiderschap

De Bron van de Secure Base. Een cyclus van 6 stiltedagen voor leiders en begeleiders naar de wortels van hun leiderschap Een cyclus van 6 stiltedagen voor leiders en begeleiders naar de wortels van hun leiderschap 2017 in Rabbi Levi zag op straat iemand hardlopen en vroeg hem: Waarom loop je zo hard? Hij antwoordde: Ik ren

Nadere informatie

Secure Base Loopbaanbegeleiding. Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan

Secure Base Loopbaanbegeleiding. Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan Secure Base Loopbaanbegeleiding Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan 2018 Inhoud Werk je als professional op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie of HR? Begeleid en adviseer

Nadere informatie

A la carte modules voor operationeel leidinggevenden. Het fundament... en dan?

A la carte modules voor operationeel leidinggevenden. Het fundament... en dan? A la carte modules voor operationeel leidinggevenden Het fundament... en dan? A la carte modules voor operationeel leidinggevenden Het fundament... en dan? Als operationeel expert of specialist ben je

Nadere informatie

EEN REFLECTIEVE RONDREIS. Cyclisch leiderschap

EEN REFLECTIEVE RONDREIS. Cyclisch leiderschap EEN REFLECTIEVE RONDREIS Cyclisch leiderschap vertrouwen zijn herfst zomer loslaten leiderschap verbinden winter lente sturen bewegen welkom Cyclisch leiderschap, een reflectieve rondreis Forzes beweegt

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

MD op maat. Versterk je leidinggevende kwaliteiten met dit managementontwikkelingstraject voor (aankomend) (plv.) vestigingsdirecteuren

MD op maat. Versterk je leidinggevende kwaliteiten met dit managementontwikkelingstraject voor (aankomend) (plv.) vestigingsdirecteuren MD op maat Versterk je leidinggevende kwaliteiten met dit managementontwikkelingstraject voor (aankomend) (plv.) vestigingsdirecteuren Opleidingsinstituut DJI MD op maat Versterk je leidinggevende kwaliteiten

Nadere informatie

the journey of a lifetime begins with one step

the journey of a lifetime begins with one step the journey of a lifetime begins with one step Ve r b i n d e n d l e i d e r s c h a p Verbinding is Key Als CEO of ondernemer ben je nieuwsgierig en denk je voortdurend aan the big picture, waarom wordt

Nadere informatie

Start 9 april Persoonlijk Leiderschap Coachen in Organisaties

Start 9 april Persoonlijk Leiderschap Coachen in Organisaties leergang hbo+ Start 9 april 2013 + Persoonlijk Leiderschap Coachen in Organisaties & Mensen die krachtig zijn, creëren krachtige organisaties. Deze leergang gaat hierover. Over de persoonlijke en professionele

Nadere informatie

Continu verbeteren. Coaching Kata MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: 2015 ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Continu verbeteren. Coaching Kata MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: 2015 ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Continu verbeteren Coaching Kata MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: 2015 ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Coaching Kata Cultuur en gedragsverandering zijn de sleutels tot succesvolle Lean initiatieven

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Secure Base Loopbaanbegeleiding. Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan

Secure Base Loopbaanbegeleiding. Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan Secure Base Loopbaanbegeleiding Professioneel begeleiden bij transitie in de loopbaan 2017 Inhoud Werk je als professional op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie of HR? Begeleid en adviseer

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2018 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

GROEI & LEIDERSCHAP GAAN HAND IN HAND STA STIL BIJ JOUW LEIDERSCHAPSPOSITIE

GROEI & LEIDERSCHAP GAAN HAND IN HAND STA STIL BIJ JOUW LEIDERSCHAPSPOSITIE REAL LEADERS GROEI & LEIDERSCHAP GAAN HAND IN HAND STA STIL BIJ JOUW LEIDERSCHAPSPOSITIE Als ondernemer is het belangrijk om stil te staan bij wat wij willen bereiken en betekenen, hoe wij in actie willen

Nadere informatie

Persoonlijke groei en ontwikkeling. Jaargroep Persoonlijk Leiderschap. veranderen is mensenwerk

Persoonlijke groei en ontwikkeling. Jaargroep Persoonlijk Leiderschap. veranderen is mensenwerk Jaargroep Persoonlijk Leiderschap Leer werken vanuit je authenticiteit. Ontwikkel jezelf door inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten en mogelijkheden. Human Connection en Elenchis bieden met de Jaargroep

Nadere informatie

de plek van de leider

de plek van de leider Wat komt er kijken bij succesvol leiderschap? Deze en andere vragen stellen wij tijdens de Leergang Leiderschap. We gaan samen op zoek naar de essentie van leiderschap. Zo ontwikkel je een geoefend oog

Nadere informatie

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. Brave decisions Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma Brave decisions voor de vrouwelijke professional: met een HBO- of academische

Nadere informatie

Secure Base en Voice Dialogue. Professioneel begeleiden met voice dialogue

Secure Base en Voice Dialogue. Professioneel begeleiden met voice dialogue Secure Base en Voice Dialogue Professioneel begeleiden met voice dialogue 2019 What a liberation to realize that the voice inside my head is not who I am. E. Tolle Inhoud In de tiendaagse vervolgopleiding

Nadere informatie

Training Verbindend Leiderschap

Training Verbindend Leiderschap Training Verbindend Leiderschap Voor vrouwen die leiding geven binnen de Medezeggenschap (of deze ambitie hebben) Het idee achter deze training is ontstaan vanuit gesprekken met vrouwen in een leidinggevende

Nadere informatie

Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing

Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing Het overgrote deel van onze communicatie gebeurt non-verbaal. Dit leren lezen helpt ons op het persoonlijke en professionele vlak naar succesvolle

Nadere informatie

AANBOD 2019 RECONNECT WITH NATURE RECONNECT WITH YOURSELF

AANBOD 2019 RECONNECT WITH NATURE RECONNECT WITH YOURSELF AANBOD 2019 RECONNECT WITH NATURE RECONNECT WITH YOURSELF Ruimte voor diepe persoonlijke ontwikkeling. Meer prikkels en een hoger tempo: werk en het (sociale) leven eisen steeds meer van mensen. Echt even

Nadere informatie

Leergang. Inspirerend Leiderschap

Leergang. Inspirerend Leiderschap Leergang Inspirerend Leiderschap Algemene informatie Doelgroep Leergang opzet Groepsgrootte Begeleiders en docenten hoger en midden management 8 modules van 2 dagen, incl.1 overnachting per module maximaal

Nadere informatie

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching Unieke opleiding in Arboland Opleiding Copla Opleiding Training Consultants Coaching copla.nl Bezoek ook onze websites: www.copla.nl www.deveiligheidscoach.nl DE VEILIGHEIDSCOACH Steeds vaker buigen veiligheidskundigen

Nadere informatie

Opleiding Creatieve Therapie

Opleiding Creatieve Therapie Opleiding Creatieve Therapie Kunst van het leven Veel mensen vinden het lastig om te verwoorden wat zij denken, voelen en ervaren. Ze hebben er geen woorden voor of juist zoveel dat ze er geen wijs uit

Nadere informatie

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka

Training Innerlijke Balans. Hoera het is vandaag! Sepp Lifka Hoera het is vandaag! Een training voor ieder die wil leren hoe je in de waan van de dag de innerlijke rust en balans kunt bewaren. Warm welkom Hoera het is vandaag! Mijn naam is en in mijn dagelijks leven

Nadere informatie

Women Wilderness Trail

Women Wilderness Trail Women Wilderness Trail Een ervaring van persoonlijke transformatie Sao Miguel, Azoren zondag 3 juni - zaterdag 9 juni 2018 YOU ARE THE ARCHITECT AND BUILDER OF YOUR LIFE S JOURNEY.. SHAPE IT WITH INTENTION.

Nadere informatie

CALL for you: Een programma voor talentvolle leiders op tactisch niveau

CALL for you: Een programma voor talentvolle leiders op tactisch niveau CALL for you: Een programma voor talentvolle leiders op tactisch niveau ACHTERGROND VAN HET PROGRAMMA Als leider leef je in een turbulente tijd met grote maatschappelijke opgaven, zowel op het gebied van

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Leergang Leiderschap in verbinding 2015-2016

Leergang Leiderschap in verbinding 2015-2016 Nederland Leergang Leiderschap in verbinding 2015-2016 Leiderschap in Verbinding Bij leiderschap in verbinding gaat het er om mensen intrinsiek, van binnenuit, te motiveren een bijdrage te leveren aan

Nadere informatie