marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan namelijk nieuwtjes, en die nieuwtjes gaan over jou of je dienst, en niet over je cliënt. In plaats van een nieuwsbrief schrijf je een e-zine. Een e-zine is eigenlijk een soort online magazine. Een e-zine kan in de vorm van een geschreven zijn, maar in plaats van het over jezelf of je bedrijf te hebben, gaat je e-zine voornamelijk over onderwerpen die je cliënten interesseren. Je geeft hen informatie en tips die hen helpen. Door middel van je e-zine beïnvloed jij het leven van je lezers. Je geeft hen waardevolle informatie waarmee ze zelf al aan de slag kunnen. Ze zullen benieuwd en dankbaar zijn elke keer dat ze jouw e-zine krijgen en uitkijken naar de volgende. Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Door mensen te interesseren voor de gratis weggever op je site en door een inschrijfformulier onder aan je blog te plaatsen! In plaats van een inschrijfformulier op je homepage kun je ook besluiten om een pop-up banner te plaatsen die mensen na ongeveer 20 seconden uitnodigt om je gratis weggever te downloaden. Op die manier zorg je ervoor dat alle bezoekers van je site de kans krijgen om zich in te schrijven. In het volgende deel van deze training leer ik je hoe je een inschrijfformulier maakt en dat op je website zet! Aan wie stuur je je e-zine? Behalve aan de mensen die zich specifiek aanmelden voor je e-zine, kun je hem ook sturen aan cliënten die zich inschrijven voor je andere diensten. Mijn e-zine gaat bijvoorbeeld naar de mensen die zich aanmelden voor mijn online training, of voor mijn

2 gratis 2-daagse Stralend Ondernemen, of voor mijn jaarprogramma Ondernemen als Zorg-professional enzovoort. Wettelijk gezien mag je je e-zine alleen versturen naar mensen die daar expliciet toestemming voor hebben gegeven. Naar betalende cliënten mag ook. Expliciet toestemming geven, kunnen mensen doen door middel van een dubbele opt-in. Dubbele opt-in Middels een opt-in geeft de eigenaar van het adres expliciet en aantoonbaar toestemming om op jouw mailinglijst te komen. Dit gaat als volgt: Opt-in 1: de prospect vult op je site het inschrijfformulier in en klikt op de knop aanmelden. Opt-in 2: de prospect ontvangt een automatisch mailtje van je automation systeem met de vraag of hij/zij jouw e-zine wil ontvangen plus een link in de e- mail die aangeklikt moet worden om de aanmelding te bevestigen. Gelukkig kun je dit allemaal erg makkelijk regelen met -automationprogramma s als AWeber. Zodra mensen zich aanmelden op jouw site via het AWeberinschrijfformulier krijgen ze dat eerste mailtje met de link die ze moeten aanklikken om hun aanmelding te bevestigen. Hoe je dat doet leer je in het volgende deel van deze training! Let op! Mensen die op dit moment bij jou een dienst afnemen, kun je wel ongevraagd toevoegen aan je mailinglijst. Ook dit kun je makkelijk automatiseren via een automationprogramma door verschillende lijsten aan elkaar te linken.

3 Mensen die je tegenkomt die interesse tonen, kun je altijd vragen of ze je e-zine willen ontvangen. Als ze dat willen, kun je hen op je mailinglijst zetten, maar zorg er dan wel voor dat ze de opt-in met de link ontvangen (dit gaat ook makkelijk via automation), zodat je kunt aantonen dat ze hier zelf toestemming voor hebben gegeven. TIP Stuur nooit ongevraagd aan niet-cliënten een of artikel. Dat wordt absoluut gezien als SPAM. Te vaak sturen mensen mij opeens hun nieuwsbrief nadat ik hen ergens heb ontmoet, op een netwerkevenement bijvoorbeeld, en hen mijn kaartje heb gegeven. Zij voegen mij dan ongevraagd aan hun mailinglijst toe waardoor ik s krijg die ik niet wens te ontvangen. De brutaliteit (een beter woord weet ik er niet voor) van die mensen om op zo n manier mijn gegevens te gebruiken, zorgt ervoor dat ik absoluut geen dienst bij hen wil afnemen. Uitschrijven Wettelijk gezien ben je verplicht mensen de mogelijkheid te geven zich eenvoudig weer uit te schrijven. Als je een -automationprogramma gebruikt, staat dit automatisch onder aan je e-zine of . Als je vanaf je eigen adres een e-zine verstuurt dan is het belangrijk dat je een zinnetje toevoegt waarin je aangeeft hoe mensen zich bij jou kunnen afmelden voor jouw s, bijvoorbeeld door jou een mailtje te sturen.

4 Wie lezen je e-zine? Je e-zine schrijf je als het goed is voor je doelgroep. Alleen als jij weet wie je doelgroep is en wat hen interesseert, kun je s schrijven die daadwerkelijk waardevolle informatie bevatten. Over het algemeen zullen de meeste mensen die zich voor jouw e-zine opgeven potentiele cliënten zijn. Het kan zijn dat je honderden mensen op je mailinglijst hebt die in de toekomst allemaal bij jou een dienst gaan afnemen. Het is daarom belangrijk dat je dankbaar bent voor alle mensen die zich aanmelden voor jouw mailinglijst en dankbaar bent voor alle mensen die jouw e-zine lezen. Toon respect en wees liefdevol voor je lezers. Geef hen waar ze behoefte aan hebben. Geef hen informatie die hen echt kan helpen en maak zo weinig mogelijk reclame voor je diensten. Hoe zorg je ervoor dat je lezers cliënten worden? Natuurlijk geef je niet alleen waardevolle informatie. Tenzij je geen geld wilt verdienen, is het natuurlijk van belang dat jouw potentiële cliënten op een gegeven moment betalende cliënten worden. Dat betekent dat je niet alleen kennis deelt maar dat je ook waardevolle informatie geeft over de programma s die jij biedt. Zorg er echter voor dat dit stuk nooit meer dan 25% van je hele e-zine beslaat. Als je je programma s beschrijft dan heb je het altijd over de fantastische impact die deze programma s zullen hebben op het leven van je prospects. Op die manier creëer je een beeld van wat mogelijk is en inspireer je mensen een nieuwe stap te zetten in hun leven. Het allerbelangrijkste is dat je mensen uiteindelijk duidelijk uitnodigt om zich aan te melden voor een programma.

5 Call2action Mensen uitnodigen om zich in te schrijven voor jouw dienst doe je door middel van een call2action. Call2action betekent letterlijk: oproep tot actie. Een call2action is een korte zin die mensen duidelijk aanspoort om in actie te komen en zich in te schrijven. Zo n zin kan zijn: Schrijf je hier in! Voor meer info klik hier Meld je hier aan Lees hier meer Waarom is een call2action zo belangrijk? Uit onderzoek blijkt dat het toevoegen van een call2action voor 12x zoveel aanmeldingen kan zorgen. Natuurlijk is het belangrijk dat je waardevolle teksten schrijft, maar als je je dienst wilt verkopen is het belangrijk dat je jouw lezers helpt om de juiste beslissing te nemen.

6 Een call2action draagt hieraan bij. De zin zorgt ervoor dat mensen zich realiseren dat dit het moment is om in actie te komen en dat ze niet langer hoeven te wachten. Deze stap kunnen de meeste therapeuten overzien. Vaak plaatsen ze een belangrijke tekst over hun dienst maar zelden wordt die gevolgd door een call2action. Daardoor lopen ze een groot aantal cliënten mis. Zorg dus dat je altijd onder aan de beschrijving van een van je diensten een oproep tot actie plaatst. Hoe vaak stuur je je e-zine? Deze vraag is lastig te beantwoorden! De meeste experts zeggen, hoe vaker hoe beter. Je wilt namelijk bewerkstelligen dat de mensen aan jou blijven denken. Belangrijker dan de kwantiteit is de kwaliteit van je e-zine. De inhoud van je e-zine is voor je lezers belangrijker dan de hoeveelheid s die jij verstuurt. Je stuurt hen dus alleen een e-zine als jij ervan overtuigd bent dat die waardevolle informatie bevat die het leven van jouw cliënten kan verbeteren. Als het jou lukt om een paar keer per week een e-zine te sturen die jouw prospects echt boeit dan is dat zeker aan te raden. Als dat jou niet lukt kun je beter 1 keer per week of 1 keer per maand je e-zine versturen. Regelmaat is ook belangrijker dan kwantiteit. Je wilt ervoor zorgen dat mensen weten wanneer ze jouw e-zine kunnen verwachten. Als je besluit om elke twee weken op maandag een e-zine te versturen, doe dat dan ook. Zorg ervoor dat mensen kunnen rekenen op jouw e-zine.

7 Wanneer stuur je je e-zine? Wanneer je je e-zine verstuurt, is afhankelijk van je doelgroep. Als jouw doelgroep bestaat uit zakenmensen dan is maandagochtend voor hen waarschijnlijk niet de meest praktische ochtend omdat ze het dan erg druk hebben. Als jouw doelgroep bestaat uit moeders dan is woensdagmiddag waarschijnlijk geen geschikt moment. Leef je in in je doelgroep en vraag je af wat voor hen het ideale moment zou zijn om jouw e-zine te lezen. Zorg er vervolgens voor dat je je e-zine een uur eerder verstuurt zodat die bovenaan in hun mailbox terechtkomt. Je kunt ook besluiten om het in het begin te testen. Verstuur je e-zine eerst een aantal keren op 1 bepaald moment en kijk in AWeber hoeveel mensen je e-zine openen. Daarna kun je je e-zine een aantal keren op een ander moment versturen om te kijken hoeveel mensen je e-zine dan openen. Uit welke onderdelen bestaat een goede e-zine? Vaak bestaat je e-zine uit verschillende onderwerpen die steeds weer terugkomen in je schrijven. Blog Je wilt bij je prospects vertrouwen creëren in jou als de expert. Je kennis kun je aantonen door het schrijven van blogs. Schrijf dus altijd een stukje over je laatste blog in je e-zine. Schrijf net genoeg om je lezers te interesseren en creëer een call2action om je lezers uit te nodigen de rest van je blog op je site te lezen. Vanaf je site kun je hen dan weer naar een van je diensten leiden.

8 Persoonlijk Je wilt ook vertrouwen creëren in jou als persoon en je kunt daarom ook persoonlijke dingen delen in je e-zine. Gebruik hiervoor wel items die interessant zijn voor je lezers en die laten zien dat jij voor hen de juiste therapeut bent. In dit deel kun je bijvoorbeeld iets schrijven over lezingen die je hebt gegeven of trainingen die je zelf volgt. Casestudie Het is altijd boeiend om over ervaringen van anderen te lezen. Dit zorgt voor social proof (bewijs vanuit de omgeving dat wat jij doet werkt). Je kunt daarom aan je e-zine casestudies toevoegen: ervaringen van jouw cliënten. Je beschrijft hoe hun situatie eerst was, wat zij met jou hebben gedaan en hoe hun situatie nu is. Dit doe je natuurlijk wel met toestemming van en in overleg met de desbetreffende persoon (vermeld duidelijk hun naam anders creëert het geen social proof). Diensten Ook schrijf je een stukje over de diensten die jij aanbiedt. Altijd gevolgd door een call2action die mensen uitnodigt om zich in te schrijven. Weetjes Je kunt altijd extra informatie en weetjes toevoegen die interessant zijn voor je doelgroep. Zo vertel ik weleens wat over de zorgverzekeraars of voeg ik een stukje tekst toe over de Helende Reis.

9 Samenvatting: Je schrijft nooit een nieuwsbrief want je bedrijf draait om je cliënt en niet om jou. Je krijgt cliënten op je mailinglijst via je gratis weggever, een pop-up op je website, of door een inschrijfformulier te plaatsen onder aan je blog. Wettelijk gezien moeten mensen zich aanmelden via een dubbele opt-in. Je schrijft je e-zine voor 1 specifieke doelgroep omdat je dan weet welke informatie zij interessant vinden. Je voegt altijd een call2action toe die mensen aanspoort om een beslissing te nemen. Het is belangrijk dat je je e-zine op regelmatige tijden verstuurt, hoe vaker hoe beter, mits je waardevolle informatie verspreidt. Je e-zine bevat veel kennis, vaak in de vorm van je blog, maar ook altijd een stukje tekst over je diensten.

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0 ContentDocument Een website ontwerpen zonder dat je beschikt over goede content is als het ontwerpen van een maatpak zonder de maten van de drager op te nemen. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

15 Tips om meer E-mailadressen te verzamelen

15 Tips om meer E-mailadressen te verzamelen 15 Tips om meer E-mailadressen te verzamelen 15 TIPS OM MEER E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN Voor e-mailmarketing heb je e-mailadressen nodig. Maar hoe verkrijg je nou een digitaal klantenbestand? Er zijn

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Basis Boekpromotieplan

Basis Boekpromotieplan Basis Boekpromotieplan Inhoudsopgave Wat wil je met je boek? Waar sta je op dit moment, inventarisatie van je netwerken De rol van social media en je website Welke online en offline media zijn geschikt

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Hoofdstuk 15 Je Wervende Website

Hoofdstuk 15 Je Wervende Website Hoofdstuk 15 Je Wervende Website 15.1 Je website is niet je visite kaartje! Klanten aantrekken dat wil je! Dit is de reden dat jij een website hebt! Toch lijkt het alsof de meeste therapeuten zich dit

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen Jouw doelgroep kiezen voor je praktijk! Het kiezen van een doelgroep is cruciaal voor het succes van je praktijk. Vaak is jouw doelgroep een groep mensen waar jij affiniteit mee hebt. Het zijn mensen met

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Handleiding bij WSM MailformGenerator

Handleiding bij WSM MailformGenerator 1. Voorwoord Welkom bij de handleiding voor de WSM MailformGenerator. Deze handleiding hebben we gemaakt om je snel en gemakkelijk uit te leggen hoe de WSM MailformGenerator werkt. Deze handleiding is

Nadere informatie

Hoofdstuk 17 Een incentive creëren

Hoofdstuk 17 Een incentive creëren Hoofdstuk 17 Een incentive creëren 17.1 Wat is de kracht van sociale evolutie? Heel heel lang geleden, in de tijd van de homo erectus waren wij mensen kwetsbare wezens. We begonnen net met het creëren

Nadere informatie

HANDLEIDING REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken

HANDLEIDING   REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken HANDLEIDING Clubprofiel aanmaken REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA WWW.CLUBPROFIEL.NL Hoi sportclub, Wat leuk dat je een Clubprofiel wil aanmaken! Waarschijnlijk ken je de voordelen van een Clubprofiel

Nadere informatie

Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s

Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s Website Make-Over Een website is nooit af. En steeds zie je wel iets dat beter zou kunnen. Probeer alvast perfectionisme van je af te zetten, anders blijf je hangen in telkens veranderen en verbeteren

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

30 tips om e- mailadressen te verzamelen

30 tips om e- mailadressen te verzamelen 30 tips om e- mailadressen te verzamelen Welkom bij MailPlus Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

Marktonderzoek voor welvaart. Welvaren:

Marktonderzoek voor welvaart. Welvaren: Marktonderzoek voor welvaart Welvaren: 1. Rijkdom kennen 2. Gezond zijn Welvaren is voor jou en je cliënt belangrijk. Als therapeut wil jij graag welvarend zijn omdat je dan kunt leven van je praktijk

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam Marketing Masterclass voor therapeuten. De stappen die beschreven staan in mijn E- Book leer ik aan mijn cliënten in mijn jaartraject Als therapeut in Volle Glorie. Het is mijn missie er voor te zorgen

Nadere informatie

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop CASE STUDY Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie Meer omzet genereren met je webwinkel... dat is iets dat we allemaal wel willen natuurlijk. Maar hoe dan? Het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Hoe vergroot ik mijn database?...is een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn verschillende

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig.

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. CHRIS VERMEULEN LES 5 Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. Online Strategie Roadmap "Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie." LES 5 Een website alleen is niet genoeg.

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

Handleiding Dienstverleners Vivium Services

Handleiding Dienstverleners Vivium Services Handleiding Dienstverleners Vivium Services Versie 0.5 12-6-2019 Inhoud Dienstverlener worden... 2 Wie kan dienstverlener worden?... 2 Wat is een dienst?... 2 In drie stappen online... 2 De promotie pakketten....

Nadere informatie

Op zoek naar sociale contacten

Op zoek naar sociale contacten Op zoek naar sociale contacten Informatie voor begeleiders Wat kan de ABCDate methode betekenen? Zo meld je een cliënt aan v1.0 - Januari 2019 Beste begeleider, Fantastisch dat je iemand met een verstandelijke

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13

Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13 Klanten Generatie Experts pagina 1 van 13 Vroeger had je de verkoper, die zorgde voor nieuwe klanten. Nu moet je website dat doen! Online bezoekers landen via uiteenlopende kanalen op je website, je blog

Nadere informatie

BIJLAGE. Nieuwsbrieven en spam

BIJLAGE. Nieuwsbrieven en spam BIJLAGE. Nieuwsbrieven en spam Per 1 oktober wijzigt de Telecommunicatiewet. Het is vanaf dan niet meer toegestaan om zonder voorafgaande toestemming elektronische berichten (sms, mms, e-mail) met een

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Waarom Marketing?

Waarom  Marketing? Waarom E-Mail Marketing? Actieve gebruikers wereldwijd: E-mail 2,9 miljard Facebook 2 miljard YouTube 1,5 miljard WhatsApp 1,3 miljard Facebook Messenger 1,3 miljard Instagram 800 miljoen LinkedIn 467

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne!

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Werkboek Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Inleiding Dit werkboek hoort bij deze basis online training over Werken met Autorespond. Als je mee hebt gedaan

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Whitepaper Spamwetgeving. Haal meer uit je adressenbestand

Whitepaper Spamwetgeving. Haal meer uit je adressenbestand Whitepaper Spamwetgeving Haal meer uit je adressenbestand 1. Inleiding E-mailmarketing is de digitale variant van direct marketing en is daarom een krachtige marketing tool. Omdat je niet met druk- en

Nadere informatie

LinkedIn Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 22 maart 2017 Over dit boekje Dit boekje is voor starters met LinkedIn en met name voor deelnemers aan mijn cursussen of individuele workshops,

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Het versturen van een nieuwsbrief met een standaard- template of actie-template In imailingtool hebben we prachtige standaard sjablonen beschikbaar! Voeg uw eigen

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL

HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL Inhoudsopgave Contents... 1 AANMELDEN... 2 Welkom op onze site!... 2 Mijn Profiel... 3 Basis gegevens:... 3 Profiel

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend

Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend INHOUD Introductie Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten Stap 2: Ik ben er klaar voor Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend Stap 4: Ik geef mijn e-mailberichten de

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

WELKOM BIJ BLINKER. Veel succes, Het Blinkerteam. Pagina 2

WELKOM BIJ BLINKER. Veel succes, Het Blinkerteam. Pagina 2 Pagina 1 WELKOM BIJ BLINKER Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend meetbaar. Het zal leiden tot meer

Nadere informatie

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl In 5 stappen uw eigen professionele blog maken Hoemaakjeeenblog.nl 1 Inhoudsopgave Welkom bij onze gratis cursus... 1 Stap 1, Een domeinnaam registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN DE BELGAcoM BIZZ SITE BUILDER Met de tool die Uw Zaak Verdient Online aanbiedt, creëert u in enkele minuten uw website. U hoeft zelfs niet meteen alle pagina s te ontwerpen, want u kan

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign In een paar stappen je weggever aanbieden via ActiveCampaign Je hebt een geweldige weggever gemaakt zoals een e-book of online training. Ook ben je er achter dat ActiveCampaign het e-mailmarketing systeem

Nadere informatie

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt sendt Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt MailExpert BV Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 316062 E info@mailexpert.nl W mailexpert.nl Sendt Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 685572 E info@sendt.nl

Nadere informatie

MailChimp weggever. Kennisdocument MailChimp weggever. Versie 1.4. Door Judith de Vries Snelmenu

MailChimp weggever. Kennisdocument MailChimp weggever. Versie 1.4. Door Judith de Vries  Snelmenu MailChimp weggever Versie 1.4 Door Judith de Vries http://virtueelpresent.nl Snelmenu 1 van 11 De weggever 1. Op een verborgen pagina 2. Als link naar de inbox 3. Als file naar de inbox Over Virtueel Present

Nadere informatie

Wat moet er in een mail naar een journalist?

Wat moet er in een mail naar een journalist? Zonder persbericht de krant halen: Wat moet er in een mail naar een journalist? Door publiciteitscoach Nicky Corts Word expert en bel of mail een verslaggever Als ondernemer ben je altijd op zoek naar

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER - C H E C K L I S T - OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER W E N D Y V A N H A R D E V E L D It s Time to Get Inspired! Als ondernemer die een service aanbiedt is het lastig om jezelf schaalbaar

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag.

genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag. Teveel coaches vertellen je : maak een freebie promoot je freebie en verzamel emailadressen En terwijl dit inderdaad heel waar is, het is mijn ervaring dat dit niet genoeg is. Al wie stilletjes blijft

Nadere informatie

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert!

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert! HOE VERHOOG JE JE OMZET MET ONLINE TEKSTEN? Webinar: online teksten Online trainer en schrijfcoach Blogger Auteur Journaliste Webinar: online teksten Mijn waarom: Ik wil ondernemers helpen om hun verhaal,

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

Op het tabblad Gebeurtenissen wordt een logboek bijgehouden van alles wat je op Worldtrucker hebt gedaan.

Op het tabblad Gebeurtenissen wordt een logboek bijgehouden van alles wat je op Worldtrucker hebt gedaan. Rondleiding Rondleiding Volg hier een snelle rondleiding en zie hoe je aan de slag kunt gaan met Worldtrucker. 1. Mijn profiel Dit is je thuishonk bij Worldtrucker. In je profiel vind je alle informatie

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN 30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN copyright 2011 Blinker BV Inhoudsopgave Inleiding... 2 Algemeen... 3 Website algemeen... 4 Inschrijfpagina... 5 Formulieren... 6 Online communicatie... 7 Offline...

Nadere informatie

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Deze handleiding geeft een overzicht van wat je kan doen in het oudernetwerk. Hoe registreer je? Hoe log je in? Bij welke kanalen sluit je aan? Hoe maak je een eigen

Nadere informatie

De kracht van een gratis e-book

De kracht van een gratis e-book rgreg Maarten Beernink De kracht van een gratis e-book 1 van 19 Naar een innig online klantcontact Wat is de kracht van een gratis e-book? ontdek een van de krachtigste marketingtools van 2014 Waarom zou

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap Handleiding leden Wanneer je inlogt op de website van Bewust Eemland, kom je in jouw omgeving. Je ziet dan 4 tabbladen, het menu boven aan en rechtsboven jouw naam met daarnaast een pijltje. Wanneer je

Nadere informatie

De BESTSELLER-methode

De BESTSELLER-methode De BTR-methode Maak het verschil met de BTR-methode voor het verhogen van je expertstatus tel je eens voor: je zit in de auto en je wordt gebeld; een onbekend nummer. Je neemt op en een vrouw aan de andere

Nadere informatie