Tijd voor elkaar Licht in de duisternis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tijd voor elkaar Licht in de duisternis"

Transcriptie

1 Tijd voor elkaar December. De maand van de feestdagen, Sinterklaas, Kerst, de jaarwisseling. Een maand van aandacht voor elkaar, voor de wereld om je heen, dichtbij, verder weg en ver weg. Afgelopen jaren kwamen we met elkaar in actie voor het goede doel van Serious Request (ver weg). Dit jaar blijven we dichter bij huis. We komen zeker in actie; dit keer voor de voedselbank in Zutphen. We weten hoe belangrijk het is, dat deze er is. We kozen nog een tweede actie om geld voor in te zamelen. Bij een jonge oud-collega van ons is de ziekte van Huntington gediagnostiseerd. Een ernstige ziekte, waar weinig over bekend is. Daarom is het zo belangrijk dat er geld voor ingezameld wordt, om onderzoek te doen. En daarom komen we ook daarvoor in actie. Zo hebben we met elkaar, aandacht voor elkaar. Dat doen we dit jaar tijdens de Dalton Driedaagse (DDD). Een dag samenwerken tijdens workshops, waar ook veel ouders aan meedoen. Dank jullie wel! We kunnen nog steeds hulp gebruiken. Dat doen we ook door samen in actie te komen tijdens tal van activiteiten op donderdag 22 december. Samen gaan we op vrijdag 23 december de kerstvakantie in. Om alvast in de stemming te komen van de DDD, trappen we op 13 december af met een mooi programma van Stedelijk on Stage klassiek. Een kaartje kost 2,- en ook daarvan gaat een deel naar onze goede doelen. De auditie heeft deze week plaatsgevonden en we kunnen uitkijken naar een gevarieerde avond met veel muzikaal talent. U komt toch ook?! Vanaf uur staan koffie en thee klaar. De avond begint om uur. Licht in de duisternis Leerlingen van TT3 werken tijdens art aan nieuwe lampen voor de Kleine Beer. Inmiddels zijn de lampen bijna klaar, zodat we in de donkere dagen die komen, licht kunnen brengen in de duisternis. Maar voordat we deze kunstwerken ophangen in de Kleine Beer, dienen ze eerst als decor bij Stedelijk on Stage klassiek op 13 december.

2 Uw kind afwezig melden? Wanneer uw kind ziek is, verzoeken we u dit telefonisch door te geven via s Ochtends kan het druk zijn met telefoontjes. We vragen daarvoor uw begrip en geduld om te blijven wachten. Als uw kind weer beter is en naar school komt, horen we dat ook graag. Dat kan telefonisch of door een mail te sturen naar verzuim@hetstedelijkzutphen.nl. Moet uw kind naar de orthodontist of (tand)arts of een andere specialist, dan kunt u dit melden door een mail te sturen naar de collega s van verzuim via verzuim@hetstedelijkzutphen.nl. Graag in uw bericht de naam en de klas van uw kind noteren en de uren waarvoor u uw kind afmeldt. We gaan ervan uit dat het bezoek aan tandarts en/of specialist niet plaatsvindt op het moment dat er een toets wordt afgenomen. Gelieve voor het bovenstaande niet meer de info-mail te gebruiken. Het kan zijn dat we de afwezigheid van uw zoon/dochter dan missen. Wilt u bijzonder verlof aanvragen, dan verzoeken we u tijdig een mail te sturen naar de afdelingsleider van uw kind(eren). Bijzonder verlof wordt alleen verleend in bijzondere gevallen, zoals het woord al zegt. Wilt u weten wanneer u wel recht hebt op bijzonder verlof en wanneer niet, vraag dan een folder aan bij ons verzuimloket via bovengenoemd adres. Hartelijk dank alvast voor uw medewerking. Door op deze manier samen te werken, zorgen we ervoor dat de afwezigheid van leerlingen nog beter geregistreerd wordt en dat we u niet onnodig bellen. Kaartverkoop SoS Klassiek op 13 december SoS of Stedelijk on Stage, hét podium voor leerlingen om hun talenten te laten zien en te delen. Voor wie SoS nog niet kent, we hebben twee edities: pop en klassiek. Dit jaar hebben we de volgorde omgedraaid: met SoS klassiek openen we de Dalton Driedaagse (DDD). Een week voordat de drukte van de DDD en de voorbereidingen voor de kerst beginnen, brengt deze avond u en uw zoon of dochter al helemaal in de kerstsfeer. Aanvang uur, locatie Isendoornstraat. Kaartverkoop bij de administratie aan de Isendoornstraat en in de aula van de Wijnhofstraat. Dagelijks vanaf 6 december in de tweede pauze. Een kaartje kost 2,-. U steunt daarmee ook onze goede doelen. Stedelijk on Stage pop is in februari 2017!

3 Nog even en dan. Dalton DrieDaagse Woensdag 21 december workshops vóór leerlingen door leerlingen, medewerkers, ouders, bedrijven en instellingen! Donderdag 22 december is de dag waarop we geld inzamelen voor onze goede doelen Voedselbank Zutphen en voor onderzoek naar de ziekte van achter elkaar!!), een kerstmarkt en heel veel zelf bedachte en originele activiteiten door leerlingen. Voor de exacte tijden van de activiteiten, raadpleeg onze nieuwe website U bent van harte welkom!! En u sponsort toch ook? Kerstgala 2016 Donderdagavond 22 december is het jaarlijkse kerstgala in Bronsbergen. Het gala is verdeeld in twee feesten: - onderbouwfeest van tot uur (klas 1 en 2) - bovenbouwfeest van tot uur (klas 3 en hoger) Kaartverkoop is bij de administratie aan de Isendoornstraat en in de aula van de Wijnhofstraat, dagelijks vanaf 9 december in de tweede pauze. Een kaartje voor het onderbouwfeest kost 7,50 (incl. twee consumpties) en voor het bovenbouwfeest kost een kaartje 10,00 (incl. drie consumpties). Er wordt op het feest niet gedronken of gerookt, ook niet door leerlingen ouder dan 18 jaar. In gesprek met de coach Rond de herfstvakantie werden de eerste coachgesprekken gevoerd. Inmiddels is een aantal van de brugklascoaches en coaches van tweede klassen alweer bezig met de volgende ronde gesprekken. U kunt dus een uitnodiging verwachten van de coach. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om zelf contact met ons te zoeken. Blijf niet wachten met uw vragen. Samen vormen we immers de pedagogische driehoek. November stond in het teken van kiezen na de middelbare school Mbo-info avond Veel van onze leerlingen bezochten de jaarlijkse mbo-info avond. En veel van onze leerlingen zijn weer een stap verder in hun keuze voor een vervolgopleiding aan het mbo. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je nog vragen? Dan weten jullie de decaan te vinden! Know How avond Op 10 november was de Know How avond. Het was een avond vol info over studeren op het hbo en wo voor leerlingen van lyceum 4, 5 en 6. Veel van hen bezochten inmiddels ook een open dag op hbo of wo of schreven zich in voor een meeloopdag.

4 Oud-leerlingenavond Last but not least was op 25 november onze eigen, inmiddels beroemde oud-leerlingenavond. Leerlingen die in juli 2014 en 2015 zijn geslaagd op onze school voor mavo, havo of vwo kwamen terug om hun eerste studie-ervaringen te delen. De diversiteit was enorm en dit leverde veel waardevolle informatie op voor onze leerlingen. Een activiteit die we er zeker in houden! Voor meer informatie over profiel- of sectorkeuze of over vervolgopleidingen op mbo, hbo en wo: loop langs bij Sandra Goulmy (decaan) of stuur een mail naar Gezonde hapjeswedstrijd 3MVI Leerlingen van klas 3MVI houden een speciale wedstrijd: ze maken gezonde hapjes. Het idee ontstond in het kader van de gezonde school. Iedere week maakt een tweetal gezonde hapjes voor de hele klas. Leerlingen beoordelen elkaars hapjes op verschillende punten (o.a. of het gezond is) en als iedereen geweest is, is er een winnaar. De leerlingen maken zo op een leuke manier kennis met gezonde hapjes en ze zien in dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn! (of lekker eten heel gezond!). Inmiddels zijn al heel wat leerlingen creatief geweest met het maken van gezonde hapjes. Er werden bijvoorbeeld al spiesjes met verschillende soorten fruit, havermoutkoekjes en wraps gemaakt. Vooral de Turkse gehaktballen in tomatensaus van Jorn en Mathijs vielen erg in de smaak! Of dit nu de meest gezonde hapjes waren. Daar waren de meningen over verdeeld. De leerlingen hebben er in ieder geval heerlijk van kunnen smullen. Wie zal er winnen? Dat laten we weten via Facebook.

5 Het Stedelijk begaafdheidsprofielschool (bps)! Zeven van onze begaafde leerlingen volgden op 25 november interessante lezingen op een conferentie van de vereniging bps in Utrecht. Eelke en Ilan hoorden de lezing over het smelten van de antarctische ijskap, Meggie, Tinko en Daan waren bij een lezing over kwantummechanica. Indra en Sebas waren o.a. bij Wilders en de normatieve grondslagen van ons recht en onze samenleving. Een hele mond vol! Drie lezingen hoorden ze, van anderhalf uur en...ze hebben genoten! Mavo 4 maakt eigen overblijfplek gezellig! Welke leerling wil dat nou niet? Je eigen overblijfplek gezellig maken? Mevrouw Wieferink is daarom samen met leerlingen tijdens de lessen beeldende vorming aan de slag gegaan. Wekelijks lieten we de vorderingen zien op onze facebook pagina. Het eindresultaat mag er zijn! Nieuwe website online Na jaren met onze eigen gebouwde website te hebben gewerkt, is het tijd voor een nieuwe. Met plezier en veel energie hebben we toe gewerkt naar 1 december. Samen hebben we nagedacht over vormgeving en inhoud. We zijn trots op het resultaat. Kijk snel op onze nieuwe website We leggen de komende tijd de laatste hand aan de inhoud en vormgeving. Komt u nog iets tegen, mist u iets, heeft u een tip of vindt u onze nieuwe website gewoon mooi. laat het ons weten! We horen het graag. Spreekuur jeugdgezondheidszorg GGD Een aantal keren per jaar is er een spreekuur op school. Leerlingen én ouders kunnen bij jeugdverpleegkundige Ina Halkers (in A28) terecht. Bijvoorbeeld met vragen over gezondheid, psychosociale problemen, pesten, faalangst, overgewicht, voeding en slapen of schoolverzuim. Het is mogelijk om een afspraak te maken. Gewoon binnenlopen mag ook op de volgende data: Woe van uur Woe van uur Woe van uur Woe van uur

6 Het Stedelijk skiet! Leerlingen kunnen zich weer inschrijven voor onze jaarlijkse skireis naar Zwitserland. Huis: Plaats: Gebied: Wanneer: Contact: Ferienhaus Heidi Unteriberg Hoch-Ybrig in Zwitserland vrijdag 24 februari t/m donderdag 2 maart. Ewout Dokman (e.dokman@hetstedelijkzutphen.nl) Kosten voor de skiweek bedragen 425, dit is inclusief busreis, overnachting, 5 dagen skipas en eten/drinken. Wil je leren skiën of snowboarden of heb je pas 1 jaar ervaring? Dan kun je voor 25 extra de hele week les krijgen van een Nederlandse ski- of snowboardinstructeur. De kosten bedragen dan 450. Zelf moet je de reisverzekering met wintersportdekking regelen (vaak bij ouders in) en het materiaal huren met korting bij Free-wheel Vorden. Er kunnen 43 leerlingen mee, dus wees er snel bij want vol is vol. Aanmelden kan via de schoolsite vanaf vrijdag 2 december uur Brief van de schoolfotograaf Beste ouders, verzorgers, Daar we de betalingen en retourfoto's hebben verwerkt, willen wij de herinneringen van de schoolfoto's gaan versturen. Voordat wij hiertoe overgaan, willen we de ouders die nog niet betaald hebben via deze weg vragen om de betaling van de schoolfoto's z.s.m. in orde te maken of de foto's te retourneren. Uit ervaring weten we dat de foto's soms nog in de schooltas zitten of in het kluisje van uw kind liggen. Uw zoon/dochter heeft bij de levering van de foto's een formulier ontvangen met uitleg over

7 de betaalwijze. Als u dit niet meer in uw bezit heeft kunt u het bedrag overmaken op rekeningnummer NL64INGB t.n.v. Face 2 Face te Geleen. Bij de omschrijving kunt u het volgende nummer vermelden 8529 aangevuld met het leerling-nummer van uw kind. (dit staat op het leerling-pasje). Bij vragen of onduidelijkheden kunt u rechtstreeks contact opnemen via het adres van de schoolfotograaf, t.w. betalingen@face2face.nu. Face 2 Face schoolfotografie Planning vakcollege Datum Activiteit 5 dec Sinterklaasviering onderbouw 13 dec Stedelijk on Stage Klassiek, Isendoornstraat 3, uur 21 dec Start DDD, workshops voor alle leerlingen door leerlingen, ouders en medewerkers van school 22 dec Samen in actie voor de goede doelen van DDD Vanaf uur: kerstgala in Bronsbergen 23 dec Afsluiting DDD 24 dec t/m 6 jan Kerstvakantie 14 jan Open dag mavo-xl en vakcollege, Isendoornstraat 3, uur mavo Datum Activiteit 5 dec Alle leerlingen eerste vier uur les. Daarna Sinterklaasactiviteit met de klas en na het 6e uur vrij. 13 dec Stedelijk on Stage Klassiek, Isendoornstraat 3, uur 20 dec Mavo 3 naar kerstmarkt Münster 21 dec Start DDD, workshops voor alle leerlingen door leerlingen, ouders en medewerkers van school 22 dec Samen in actie voor de goede doelen van DDD Vanaf uur: kerstgala in Bronsbergen 23 dec Afsluiting DDD 24 dec t/m 6 jan Kerstvakantie 12 t/m 20 jan Toetsweek mavo 3 en 4 14 jan Open dag mavo-xl en vakcollege, Isendoornstraat 3, uur

8 lyceum Datum Activiteit 5 dec Alle leerlingen eerste vier uur les. Daarna Sinterklaasactiviteit met de klas en na het 6e uur vrij. 13 dec Stedelijk on Stage Klassiek, Isendoornstraat 3, uur 20 dec Lyceum 3 naar kerstmarkt Münster 21 dec Start DDD, workshops voor alle leerlingen door leerlingen, ouders en medewerkers van school 22 dec Samen in actie voor de goede doelen van DDD Vanaf uur: kerstgala in Bronsbergen 23 dec Afsluiting DDD 24 dec t/m 6 jan Kerstvakantie 12 t/m 20 jan Toetsweek lyceum 4, 5 en 6 16 t/m 20 jan Toetsweek lyceum 3 21 jan Open dag Stedelijk Lyceum, Isendoornstraat 3, uur Op onze website staat een agenda die we up-to-date houden en steeds vullen. Op onze facebook pagina publiceren we geregeld wat er op school gebeurt aan bijvoorbeeld activiteiten. De digitale nieuwsbrief verschijnt iedere eerste week van een nieuwe maand, met uitzondering van schoolvakanties. De volgende digitale nieuwsbrief verschijnt medio januari (vanwege de kerstvakantie). Nieuw adres? dan verzoeken wij u dit per mail door te geven aan administratie@hetstedelijkzutphen.nl. U helpt ons zo ons bestand zo up-to-date mogelijk te houden, waardoor de communicatie zo goed mogelijk verloopt. Volg ons op Facebook Like ons op Instagram

Volop in beweging Werken in de werkweken

Volop in beweging Werken in de werkweken Volop in beweging De herfstvakantie ligt net achter ons. We gaan met elkaar drukke, mooie weken tegemoet; vol actie, activiteiten en energie. Na de werkweken en vakantie is het nu tijd voor toetsen. In

Nadere informatie

Het Stedelijk Lyceum Dé begaafdheidsprofielschool in de regio

Het Stedelijk Lyceum Dé begaafdheidsprofielschool in de regio Extra bij het magazine voor groep-8 leerlingen en hun ouders over Het Stedelijk Zutphen Het Stedelijk Lyceum Dé in de regio In dit nummer Tieners met talent Je eigen coach Maatwerk Vwo in 5 jaar 1 De enige

Nadere informatie

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van PENTA college CSG Hoogvliet 2015-. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

Extra Nieuwsbrief voor ouders, mei Beste ouders en verzorgers,

Extra Nieuwsbrief voor ouders, mei Beste ouders en verzorgers, Extra Nieuwsbrief voor ouders, mei 2018 Beste ouders en verzorgers, In de vorige nieuwsbrief heb ik u laten weten dat het Baudartius College in Zutphen aan het bestuur van Achterhoek VO heeft gevraagd

Nadere informatie

Leren in de praktijk! Op Het Stedelijk

Leren in de praktijk! Op Het Stedelijk Extra bij het magazine voor groep-8 leerlingen en hun ouders over Het Stedelijk Zutphen Leren in de praktijk! Op Het Stedelijk In dit nummer -> Leren in moderne praktijklokalen -> Maatwerk, ook op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo

Reinier de Graafpad Reinier de Graafpad. Het begint bij jou! mavo. havo Het begint bij jou! mavo havo #ReinierdeGraafpad volg ons op social media Stanislascollege 2 dagen. Delft Allemaal een #Chromebook. In de les en thuis wordt ermee gewerkt. StanislasReinierdeGraafpad...

Nadere informatie

Stedelijk Lyceum Zutphen. In dit nummer. Extra bij het magazine voor groep-8 leerlingen en hun ouders over Het Stedelijk Zutphen

Stedelijk Lyceum Zutphen. In dit nummer. Extra bij het magazine voor groep-8 leerlingen en hun ouders over Het Stedelijk Zutphen Extra bij het magazine voor groep-8 leerlingen en hun ouders over Het Stedelijk Zutphen Stedelijk Lyceum Zutphen In dit nummer -> een kleinschalige school waar je mag zijn wie je bent -> over maatwerk,

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

7 december Geachte ouder(s)/verzorger(s),

7 december Geachte ouder(s)/verzorger(s), 7 december 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), We vinden de veiligheid van onze leerlingen heel erg belangrijk. Zeker in deze donkere dagen voor kerst is het een noodzaak dat kinderen zichtbaar zijn op

Nadere informatie

Wijk bericht NIEUWSBRIEF

Wijk bericht NIEUWSBRIEF Agenda 17 januari; informatie-avond Nieuwbouw buurt 24 januari; start nationale voorleesdagen 6 februari; Administratiedag lln vrij Veranderingen na de vakantie Na de kerstvakantie zullen er een paar veranderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Voorwoord van de rector 2. Leerlingbesprekingen 3. Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3. Toetsweekrooster 3. Wat als een leerling te laat komt?

Voorwoord van de rector 2. Leerlingbesprekingen 3. Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3. Toetsweekrooster 3. Wat als een leerling te laat komt? Oudermailing 2018-2019 nr. 03 november 2018 1 INHOUDSOPGAVE: Voorwoord van de rector 2 Leerlingbesprekingen 3 Toetsweek 1 voor de bovenbouw 3 Toetsweekrooster 3 Wat als een leerling te laat komt? 3 Wat

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2018

Agenda. Nummer 4 december 2018 Agenda Nummer 4 december 2018 Vrijdag 21 dec. Leerlingen vrij Zaterdag 22 dec. Kerstvakantie Maandag 7 jan. Start school Start CITO M groep 8 Woensdag 9 jan. Start thema Amsterdam Woensdag 16 jan. Informatieochtend

Nadere informatie

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december INFOBULLETIN December 2015 Belangrijke data 26 november 26 & 27 november Ouderavond groep 1 t/m 8 Voorstelling Het Muizenhuis groepen 1 & 2 03 december 07 december 08 december 15 december 17 december 18

Nadere informatie

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Beste leerling, welkom bij School2Care! CoachJ Je coach is de komende tijd je steun en toeverlaat.

Nadere informatie

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Beste leerling, welkom bij School2Care! School2Care is geen gewone school, dat zul je snel genoeg

Nadere informatie

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Agenda Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Mentoraat Opstart schooljaar Mentorles Spreekuur Afspraken met de klas Wat kunt u van mij verwachten

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Onderwijs met hoofd en hart

Onderwijs met hoofd en hart Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven Onderwijs met hoofd en hart www.altra.nl minigids_school2care.indd 1 18-06-15 14:22 Beste leerling, welkom bij School2Care! School2Care

Nadere informatie

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij 11 december 2015 Agenda Ma 14 Di 15 Wo 16 Weekend Gruitdag. Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij Kerstviering:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART

Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Beste leerling, welkom bij School2Care School2Care is geen gewone school, dat zul je snel genoeg merken. De essentie?

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Schaatsen klas 1. Beroepenavond SSgN. Film en pizza. Nummer 14 5 december 2017

Schaatsen klas 1. Beroepenavond SSgN. Film en pizza. Nummer 14 5 december 2017 Nummer 14 5 december 2017 Schaatsen klas 1 Op vrijdag 22 december gaan alle eerste klassen schaatsen bij het Triavium in Nijmegen. We verzamelen om 11:15 uur bij de ingang en gaan dan per klas naar binnen.

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART

Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART Sinds ik hier ben gaat het alleen maar beter. ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Beste leerling, welkom bij School2Care School2Care is geen gewone school, dat zul je snel genoeg merken. De essentie?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 1: Donderdag 15 september 2016 Uitgave 2: Donderdag 6 oktober 2016 Uitgave 3: Donderdag 10 november 2016

Nadere informatie

Het Stedelijk Leren in de praktijk op het vakcollege

Het Stedelijk Leren in de praktijk op het vakcollege Extra bij het magazine voor groep-8 leerlingen en hun ouders over Het Stedelijk Zutphen Het Stedelijk Leren in de praktijk op het vakcollege -> Leren in moderne praktijklokalen -> Je hebt je eigen coach

Nadere informatie

Dagelijks tot 11.00 07.30 en 08.15 3 werkdagen Tijdens de lessen Vervolgacties Vervolg bij te laat komen bovenbouwleerling

Dagelijks tot 11.00 07.30 en 08.15 3 werkdagen Tijdens de lessen Vervolgacties Vervolg bij te laat komen bovenbouwleerling Verzuimprotocol Berlage Lyceum 2014-2015 1 Hieronder staat de beschrijving van de regels en afspraken omtrent het verzuim van leerlingen. Onder verzuim valt te laat komen, geoorloofd en ongeoorloofd verzuim

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 21 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste schooldag van 2018. Vanmiddag gaan wij gezellig met het team de kerstvakantie inluiden. We blikken in deze nieuwsbrief terug op de kerstactiviteiten

Nadere informatie

Peppelinfo juli 2016, nummer 9

Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Beste ouders, We zijn alweer toe aan de laatste Peppelinfo van dit schooljaar. Wat is het snel gegaan! Het afgelopen jaar zijn we gestart met Snappet. De leerkrachten hebben

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Troubadourtje SCHOOLGIDS NIET VERGETEN!! Verwachtingsgesprekken. Agenda: AFSCHEID NEMEN

Troubadourtje SCHOOLGIDS NIET VERGETEN!! Verwachtingsgesprekken. Agenda: AFSCHEID NEMEN Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 22-09-2016 Inhoud: Verwachtingsgespre k schoolgids Afscheid Niet vergeten Groep 6: Gouden week Agenda: Verwachtingsgesprekken

Nadere informatie

Kies je eigen weg naar jouw diploma En verder!

Kies je eigen weg naar jouw diploma En verder! 1 Kies je eigen weg naar jouw diploma En verder! Op Het Stedelijk leer je leren Je zult wel denken leer ik leren...dat kan ik toch al! Dat leerde ik op de basisschool. Dat klopt helemaal! Natuurlijk leerde

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Leren doe je met plezier op mavo-xl!

Leren doe je met plezier op mavo-xl! Extra bij het magazine voor groep-8 leerlingen en hun ouders over Het Stedelijk Zutphen Leren doe je met plezier op mavo-xl! In dit nummer -> Mavo-XL, voor een goede aansluiting op mbo én havo -> Wie ben

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Informatieavond 4 havo

Informatieavond 4 havo Informatieavond 4 havo Algemene inleiding Inleiding LOB Korte pauze Mentoren, informatie over de klassen De havo afdeling Afdelingsleider 3,4,5 havo Jaarcoördinator 3&4 havo Afdelingsassistent 10 mentoren

Nadere informatie

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 15 december 2016 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Kerst op het Veldhuis Kerstviering 21 december Kersdiner 21 december Voor uw agenda Kerst op het Veldhuis Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, In deze oudernieuwsbrief staat de jaarvergadering van de ouderraad op maandag 17 november om 19.30 uur het meest centraal. Tijdens deze jaarvergadering wordt met de ouders/

Nadere informatie

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde

Agenda. Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Agenda Mentoraat Tijdlijn leerjaar 4 Magister en Zermelo Examen Vervolgopleiding Belangrijke data Vragenronde Mentoraat Opstart schooljaar Mentorles Spreekuur Afspraken met de klas Wat kunt u van mij verwachten

Nadere informatie

Jaargang 2014-2015 nr 15 week 50 8 t/m 14 december 2014. Overblijfcorvee Deze week heeft overblijfcorvee. De verjaardagskalender van deze week

Jaargang 2014-2015 nr 15 week 50 8 t/m 14 december 2014. Overblijfcorvee Deze week heeft overblijfcorvee. De verjaardagskalender van deze week Jaargang 2014-2015 nr 15 week 50 8 t/m 14 december 2014 Overblijfcorvee Deze week heeft overblijfcorvee Klas GA3B De verjaardagskalender van deze week 09/12 Myrna Zagers H3O 10/12 Anne Verstraten H3I 11/12

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 22 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 23 dec.: alle leerlingen

Nadere informatie

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren!

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren! zakboekje Grijpskerk schooljaar 2015-2016 ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U Via de mentor Uw zoon of dochter heeft een eigen mentor, die wekelijks contact heeft met uw kind. Als er iets niet goed gaat, helpt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT Nr 2 - november 2010 MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Op de hoogte Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 november aanstaande zijn er cijferbesprekingen

Nadere informatie

December Ik hoop iedereen op 9 januari gezond en wel op school te zien en wens iedereen gezellige feestdagen en een positief 2017!

December Ik hoop iedereen op 9 januari gezond en wel op school te zien en wens iedereen gezellige feestdagen en een positief 2017! 23-12-2016 December In de laatste schoolweek van 2016 hebben de leerlingen van Vakcollege Maarsbergen laten zien dat ze wat voor anderen overhebben tijdens de DoeGoed week. Zo heeft de onderbouw aan de

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Versieren van de school in Kerstsfeer

Versieren van de school in Kerstsfeer 25 november 2016 - nummer 6 Agenda Donderdag 1 december Vrijdag 2 december Woensdag 7 december Vrijdag 9 december MR vergadering; 20.00 uur Sinterklaas op school Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Versieren

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Woensdag 16 december 18.00-22.00 10-minuten gesprekken klas 3 + 4 (via rooster) Donderdag 17 december Basketbaltoernooi klas 3 + 4

Woensdag 16 december 18.00-22.00 10-minuten gesprekken klas 3 + 4 (via rooster) Donderdag 17 december Basketbaltoernooi klas 3 + 4 Nummer 6 3 december 2015 Maandag 7 december Dinsdag15 december Inschrijven 10-minutengesprekken (vóór 12.00 uur via Magister) Basketbaltoernooi klas 1 + 2 18.00-22.00 10-minuten gesprekken klas 1 +2 (via

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8 Inhoudsopgave: Kerstmis Kerstviering op De Borgh Lichtpuntjes NB Kerstviering, Kerstvakantie, Inval bij

Nadere informatie

Elke Leerling Doet Ertoe

Elke Leerling Doet Ertoe Elke Doet Welkom in B2.. - Voorstellen mentor - MET-concept - Algemene zaken MET-concept Je leert meer als je mag leren wat je graag wilt leren MET-concept MET concept: een Amerikaans idee. Werken vanuit

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

dag datum voor ouders en personeel rooster

dag datum voor ouders en personeel rooster 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 dag datum voor

Nadere informatie

nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Bouwvaria Ivio studiedag 08-03 2019 Intro Belangrijke data 13-03 onderbouwfeest 14-03 15-03 19-04 22-04 t/m 03-05 06-05 studiedag Geef me

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Ouderavond 3 Mavo De start als bovenbouwleerling met het vizier op het examen!

Ouderavond 3 Mavo De start als bovenbouwleerling met het vizier op het examen! Ouderavond 3 Mavo De start als bovenbouwleerling met het vizier op het examen! Programma: 1. LOB, Stage (MAS en BO) & MBO+ Spreker: dhr. Nevels 2. Mavo+ Spreker: dhr. Mulder 3. Decanaat Spreker: dhr. Cornet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Eindelijk voorjaar!? Agenda Na een prachtige februarimaand met een ijskoude afsluiting (en zelfs een beetje Elfstedenkoorts) en een zeer druk bezochte Open Dag op 14 februari

Nadere informatie