Coach Verdienmodel Stappenplan In 10 stappen je eerste coachklanten aantrekken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Coach Verdienmodel Stappenplan In 10 stappen je eerste coachklanten aantrekken"

Transcriptie

1

2 Coach Verdienmodel Stappenplan In 10 stappen je eerste coachklanten aantrekken Ik richt me op 2 type coaches: coaches die willen gaan starten met hun coachbedrijf en dit graag serieus willen aanpakken; en coaches die al langer proberen om opdrachten te krijgen maar waarbij dat nog niet goed lukt. Eigenlijk zijn er alleen maar enthousiaste coaches. Bevlogen professionals die de missie hebben om mensen te helpen. Daarom werk ik ook zo graag met coaches. Het helpen van mensen is namelijk ook mijn missie. Ik wil graag ondernemende mensen helpen hun droom waar te maken met de kennis die ik heb opgedaan. Voel je je starter? De vraag is natuurlijk of dat zo is. Of heb je eigenlijk alleen geen ervaring met het zelfstandig generen van inkomen? Ik durf te zeggen dat het laatste het geval is, want je hebt wel degelijk ervaring. Waarschijnlijk ben je ervaringsdeskundige en heb je besloten om die ervaring aan andere mensen mee te geven middels coaching. Ben je een coach die zoekt naar een manier om meer opdrachten te krijgen? Wat ik onderhand geleerd heb bij de begeleiding naar meer opdrachten van tientallen coaches, is dat dat enthousiasme gedoofd dreigt te worden door het tegenvallen van de opdrachten die ze krijgen. Herken je dat? Is dat waar jij ook tegen aanloopt? Terwijl je juist vol energie zit om mensen te helpen, je veel geld geïnvesteerd hebt in een opleiding en je tijd hebt geïnvesteerd om die opleiding af te ronden? Het is frustrerend dat je graag inkomen wilt verdienen als coach, maar dat je je gedwongen voelt om deels een loondienstverband aan te houden om toch aan je financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Waarom lukt het nog niet? Waar zit dat nu in? Aan goede bedoelingen ligt het immers niet. Mijn ervaring is dat coaches wel geleerd hebben om te coachen, maar geen kennis hebben opgedaan over hoe je die die kennis moet verkopen. Verkopen is ook een beetje vies woord voor coaches. Of anders gezegd, het klinkt raar als je geld wilt verdienen met het helpen van andere mensen. Alvorens je verder gaat lezen, is de belangrijkste vraag die jezelf moet stellen: wil je geld verdienen met je coachopleiding? Als je de opleiding gedaan hebt om je persoonlijk te ontwikkelen of om andere mensen in je directe omgeving te helpen, dan is dat fantastisch. Wil je die ervaring echter uitbouwen en vanuit je hobby een coachingspraktijk beginnen, dan is dit stappenplan bijzonder interessant voor je. Ik ga je namelijk in 10 stappen meenemen in hoe je dat coachbedrijf kunt inrichten en hoe je de eerste waardering gaat ontvangen voor het helpen van mensen. Mensen willen jou graag waarderen voor het feit dat je hun leven veranderd en verbeterd hebt. Het ontvangen van waardering voor het veranderen van iemands leven is de basis van een verdienmodel. Waardering is een ander woord voor enerzijds een positieve referentie en anderzijds voor een financiële bijdrage aan de kosten die je hebt gemaakt en het levensonderhoud waarin je moet voorzien.

3 Zodra die bijdrage is geregeld kun je je doelen verleggen naar sparen voor de lifestyle die je voor ogen hebt. Ben je klaar om die reis te gaan maken, van hobby naar een serieus inkomen voor je ideale lifestyle? Super dan gaan we beginnen! De opzet van het Coach Verdienmodel Stappenplan is dat je direct aan de slag kunt met het werven van klanten. Het is een bewezen methode. Ik pas dit systeem zelf ook dagelijks toe op dagelijkse basis toe voor alle producten of diensten die we aanbieden. Vandaar dat ik je adviseer om je vast te houden aan dit stappenplan en het gewoonweg te gaan doen. Uiteraard krijg je niets vanzelf en zal je er vol voor moeten gaan. Door je de weg te wijzen, hoop ik je sneller bij jouw doel te brengen. Heel veel succes! Met enthousiaste groet, Raymond Gruijs

4 STAP 1: Geven om te krijgen Stel je voor dat je in een kroeg of op het sportveld staat en je ogen naar een persoon toe worden getrokken. Als een soort magneet trekt die ander jouw aandacht. Als je mazzel hebt ervaart de ander de aantrekkingskracht ook en kijkt hij/zij je aan. BAM, er is een klik. Je draait wat om elkaar heen en als je dicht genoeg bij elkaar staat, kun je een voorzichtig hallo uitspreken. Herken je dit? Je vraagt of de ander wat met je wil gaan drinken en dit is de eerste stap naar een verbinding, een connectie en een mogelijke start van een vriendschap of relatie. Dit verhaal gaat over de start van een privé-relatie. Weet je wat nu zo grappig is? Het aangaan van een zakelijke relatie gaat precies zo. Er is zijn 2 varianten om met iemand in contact te komen. De eerste manier is door fysiek in gesprek te komen en na het uitwisselen van de visitekaartjes, het contact te onderhouden. Een andere manier is door online met iemand in contact te komen. De laatste manier is een laagdrempelige manier om in contact te komen. Door het geven van een spreekwoordelijk drankje leg je verbinding. Online doe je dit door iets waardevols te geven aan de persoon die zich aangetrokken voelde tot jouw berichten. We noemen dit geschenk een klantmagneet. Dus letterlijk een klant aantrekken door een cadeau van waarde. Dit cadeau is een geschenk van inhoud. Dat kan een ebook, een checklist of een videotraining zijn. Vaak bevat de klantmagneet informatie waar de ontvanger echt iets aan heeft en die jou neerzet als expert. De klantmagneet is van zo n goede kwaliteit dat je er eigenlijk ook geld voor zou kunnen vragen. Om het cadeau aan de persoon uit te reiken, vraag je de persoon naar de naam en het e- mailadres. Met deze gegevens kun contact te leggen met de persoon.

5 STAP 2: Elkaar leren kennen Nadat degene die in jou geïnteresseerd is geraakt en het vertrouwen naar jou heeft uitgesproken door persoonlijke gegevens als een naam en adres aan je te geven, kun je beginnen met het opbouwen van een relatie. Denk nog maar eens aan de situatie dat de man of vrouw waar je je toe aangetrokken voelde op het sportveld of in de kroeg, zijn/haar telefoonnummer aan jou gaf om bijvoorbeeld via Whatsapp contact te onderhouden. Dat is ook een uiting van vertrouwen. Ga op deze manier ook om met een adres. Wat doe je als je iemand voor het eerst ontmoet? Juist, je stelt je voor. Dat is wat je ook moet doen als je online met iemand in contact komt. Maak een waarin je jezelf voorstelt en waarin je uitlegt waarom je doet wat je doet. Wat is jouw diepste drive om te doen wat je nu doet? En waarom je het juist nu waardevol vindt een geschenk te geven in ruil voor contactgegevens. Leg uit wat de ander kan verwachten. Wat ga je nog meer toesturen en met welke frequentie? De meeste online marketeers geven als richtlijn om 3 s te sturen. Eén waarin je je voorstelt en 2 met super waardevolle informatie. Deze informatie dient aanvullend te zijn op je klantmagneet. Het doel is dat mensen nog meer geïnteresseerd in jou raken. Ze moeten gaan smachten naar jouw volgende .

6 STAP 3: Zullen we iets gaan drinken Wat doe jij als je iemand wilt verleiden? Doe je iets onverwachts, stuur je een kaartje of nodig je iemand uit voor een leuke avond? Probeer eens een aantal verleidingsmanieren te verzinnen om je potentiële klant te verrassen. Hier komt de psychologie van het beïnvloeden om de hoek kijken. Het gaat om gevoel. Wat voor gevoel wil je over jezelf over brengen, wat wil je de ander laten ervaren. Ik stel me voor dat het vooral leuk moet zijn. Je wilt een glimlach op het gezicht van de ander zien. Denk er eens aan hoe je dat kunt bereiken? Werk eens deze stap eens uit. Het gebaar wat je gaat maken kan via , andere online kanalen en het kan ook heel goed via de brievenbus. Net zoals bij het verleiden van een iemand wanneer het gaat om een vriendschap of een liefdesrelatie, bouw je zo n relatie niet zonder reden op. Je hebt een doel. Je wilt die persoon in je leven hengelen. Je gooit hier en daar wat aas uit en je hoopt dat hij/zij bijt. Met stap 3 van het Coach Verdienmodel Stappenplan werk je toe naar een gesprek over de problemen die die persoon heeft en welke oplossing je daarvoor kunt bieden. Je weet welke problemen of behoeftes er zijn, want je hebt immers van tevoren bepaald welke mensen, je gaat benaderen. Je weet daarbij ook welke oplossing je voor de problemen of behoeftes biedt. Je kunt dus het beste vragen of jouw nieuwe contact al iets met de inhoud van je cadeau (de klantmagneet) heeft gedaan. Wat heeft het voor jouw contact aan nieuwe inzichten gebracht, wat heeft het al opgeleverd? Heeft jouw contact al keuzes gemaakt? En vooral, is er interesse naar meer?

7 STAP 4: Ik heb iets voor je meegenomen 1. Groter cadeau geven Eigenlijk ben je geen moment uit mijn gedachten, ik vind je geloof ik gewoon erg leuk. Realiseer je dat mensen zaken doen met mensen. Opdrachten komen als er een persoonlijke klik is en iemand open staat voor verder contact. Dat is het moment om van de bos bloemen over te stappen naar een lekker geurtje of een mooi sieraad. Spreekwoordelijk dan. Ik wil je er bewust van maken dat een succesvol verdienmodel begint bij het aangaan van een relatie. Je gaat straks iemand vragen om tijd en geld aan jou te besteden. Dat is een hoog niveau van commitment!! Even alle stappen tot nu toe samengevat. Je hebt: - waardevolle informatie in de vorm van een ebook, checklist of videotraining cadeau gegeven - een aantal s gestuurd met interessante verhalen en praktijkvoorbeelden - gecheckt of de potentiële klant dat ook daadwerkelijk als leuk en zinvol heeft ervaren En dan? Wat je nu zou kunnen doen is nog iets uit de cadeautjeskast pakken. Ontwikkel veel content (waardevolle inhoudelijke informatie) en deel deze via verschillende media, in verschillende vormen zoals tekst, video of geluid. Deze stap is echt belangrijk! Hiermee ga je iemand beïnvloeden in het maken van de keuze. Een beslissing om met jou verder te gaan dan alleen een gezellig praatje maken en koffie te drinken. Het moet dus een geschenk zijn wat alle verwachtingen overstijgt, maar vooral wat aanspraak maakt op de behoefte om een bepaald probleem op te lossen. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een gratis informatieavond of kennismakingsworkshop te organiseren. Zo kunnen de mensen je live ontmoeten en in het echt meemaken. Jouw intentie en mindset moet in deze fase nog steeds gericht zijn op dat je iemand graag verder helpt! In deze fase mag je mindset nog niet gericht zijn op het creëren van geld. Die intentie voelen mensen onmiddellijk. Heb je de voorbereidende stappen goed gedaan en heeft men allang de beslissing genomen om het product of de dienst af te nemen, dan is dat natuurlijk prima. Alleen dat gebeurt slechts in 5-10% van de gevallen.

8 STAP 5 Het eerste aanbod De mensen waar je tot nu toe mee op reis bent geweest of waar je een verleidingsdans mee hebt gedaan, kun je onderverdelen in drie categorieën: 1. Mensen die graag met je gaan samenwerken 2. Mensen die nog afwachten 3. Mensen die alleen maar informatie willen halen en nooit gaan kopen. In welke categorie val jij eigenlijk? Het maakt mij niets uit, maar ik vraag het je om je er bewust van te maken dat jij je niet anders gedraagt dan de mensen waar jij je op richt. De mensen uit categorie 1 die willen eigenlijk direct met je aan de slag. Die zeggen: Zeg maar wat het kost, dan gaan we beginnen. Die klanten zijn natuurlijk super!! Je aandacht moet zich echter richten op de mensen die nog afwachten. De mensen die van zichzelf nog niet weten of ze willen samenwerken of dat ze alleen maar kennis willen halen. Jij wilt natuurlijk dat ze met je gaan samenwerken. Om erachter te komen of ze met je samen willen werken, bied je ze een product aan waar ze veel aan hebben, maar wat niet ervaren wordt als een investering. Je zou kunnen denken aan een bedrag rond de 9. Waarom 9? Dit is zo n laagdrempelig bedrag dat iemand die twijfelt en toch nieuwsgierig is eigenlijk niet kan weigeren. Vanaf dat moment verandert de relatie. Vanaf het moment dat de potentiële klant, naast de al geïnvesteerde tijd, ook daadwerkelijk geld aan je overmaakt, is er een zakelijke relatie ontstaan. De persoon is geen nieuw contact meer, maar daadwerkelijk een nieuwe klant. Behandel een klant zoals die behandelt wil worden, net zoals je zelf behandelt wilt worden. Biedt een product aan: - Dat al een aantal problemen oplost - Waar de persoon zelf mee aan de slag kan - Wat herkenbaar is Zorg er ook voor dat het product ook vragen oproept en de behoefte creëert naar meer.

9 STAP 6 Onderhouden van de relatie De tijd van gezellig koffie drinken is voorbij. Bij de klant is de verwachting gecreëerd om waarde te krijgen voor betaling die is gedaan. Het gaat daarbij niet om de hoogte van het bedrag. Al is het een paar euro wat iemand heeft uitgegeven, dan wil die persoon daar toch iets voor terug. Onderhoud het contact door bijvoorbeeld 2 s te sturen met een praktijkvoorbeeld. Dan zien de klanten de toepassing van hun aanschaf en kunnen ze er verder mee.

10 STAP 7 Zichtbaar blijven Naast de directe relatie die je met je nieuwe klant onderhoudt, adviseer ik je ook om aandacht te blijven geven aan de indirecte relatie. Het via-via kanaal, de mond-tot-mond reclame. Laat zien dat je er bent. Ik gebruik daar zelf Facebook voor. Ik creëer zichtbaarheid door enerzijds berichten te plaatsen van quotes, inspirerende uitspraken en tips en anderzijds door gebruik te maken van Facebook live. Facebook live is heel gemakkelijk te gebruiken! Je gaat naar de plek waar je normaal gesproken een bericht publiceert, je klikt op Live gaan en je bent Live. In zo n live uitzending geef ik vervolgens hele leuke tips of deel ik mijn ideeën. Je krijgt van Facebook een platform om veel mensen te bereiken zonder kosten. De mensen uit je doelgroep kunnen je nu echt zien en ervaren of ze een klik met je hebben. De opnames die je maakt op Facebook live sla je op en kun je hergebruiken als trainingsvideo of op Youtube zetten. Zo heb je via een actie op Facebook een aantal dingen bereikt: - je bent super zichtbaar - je creëert waardevolle content - je geeft mensen de kans je te leren kennen - je kunt multimediaal gaan met een stuk content Mijn ervaring is dat de Facebook live uitzendingen veel worden bekeken. Ik zie dit niet altijd aan de reacties, maar mensen vertellen mij wel dat ze mijn uitzendingen hebben gezien. Via Facebook live kun je zo je eigen televisiekanaal opbouwen. Hoe gaaf is dat!

11 STAP 8 Persoonlijk contact Mensen die voor een keuze staan en een beslissing willen nemen, zoeken naar bevestiging of ze wel de juiste keuze gaan maken. De manier om ze daarbij te helpen is door een persoonlijk gesprek aan te gaan. Doe dit fysiek, in je praktijk, op je kantoor of een andere plaats. Het kan ook prima via Skype. Ik heb wekelijks meerde skype gesprekken, zowel met mijn coachklanten als met coaches die overwegen met mij te gaan samenwerken. Naast dat het je potentiële nieuwe klant de kans geeft om nog verder kennis met je te maken, biedt het jou ook de kans om te onderzoeken of deze klant wel jouw ideale klant is. Omzet is leuk, maar energie kwijtraken aan mensen die eigenlijk niet echt willen, is ook niet wat jij wilt. Uiteindelijk kan zoiets zelfs leiden tot negatieve publiciteit en dat wil je al helemaal niet. Door dergelijke gesprekken regelmatig te voeren, leer je de problemen, vragen en bezwaren van jouw (potentiële) klanten beter kennen en kun je daar op in spelen.

12 STAP 9: Het echte product aanbieden Om deze stap draait het uiteindelijk allemaal, namelijk het aanbieden van je hoofdproduct of - dienst. Het is het moment van het aanzoek. Denk nog maar even terug aan het moment dat je iemand voor de eerste keer ontmoette. Je wisselde contactgegevens uit, je sprak af, ging leuke dingen doen en je je kon je eigenlijk geen leven meer voorstellen zonder die persoon. Je bent misschien gaan samenwonen en op een geschikt moment heb je de stoute schoenen aangedaan en heb je die man of vrouw gevraagd om te trouwen. Het gaat hier even om de parallel. Je bezegelt een reis van elkaar leren kennen, een reis waarbij je aftast of het probleem en de oplossing bij elkaar horen. Het heeft dus niets met verkopen te maken. Weet je nog welke 3 categorieën klanten je hebt? 1. Mensen die graag met je gaan samenwerken 2. Mensen die nog afwachten 3. Mensen die alleen maar informatie willen halen en nooit bij je gaan kopen. Klanten in de eerste categorie zeggen direct ja, maar klanten in de derde categorie doen niets. Jouw aandacht is in de afgelopen stappen vooral naar de mensen die nog afwachten gegaan, de mensen die geen keuzes kunnen of durven maken. Die heb je proberen duidelijk te maken wat hun behoefte is en welke oplossing jij daarvoor kunt aanreiken. De tip die ik je graag geef is om een aanbod te doen wat iemand eigenlijk niet kan weigeren. Dat aanbod bevat zoveel waarde, zeker in relatie tot de prijs, dat de twijfelaar over de streep getrokken wordt. Dat een klein stemmetje in het hoofd van die persoon zegt: kom op nou, dit is een kans die je niet kan laten lopen. Het is nu of nooit.

13 STAP 10: Verwachtingen overtreffen Je hebt je doel bereikt, je hebt een opdracht gekregen. Een klant is met jou een verbintenis aangegaan. Nu gaat het pas echt gebeuren. Want nu dien je de belofte die je gedaan hebt, waar te maken. Het is net als bij een huwelijk, na de wittebroodsweken krijgen de veranderingen van het leven invloed op je relatie en zal je samen hard je best moeten doen om het leuk te houden. Je moet elkaar uitdagen. Zo is het met een klantrelatie ook. Maak er wat van en laat je klant vooral een beleving ervaren. Geef hem een gevoel wat hij nooit meer vergeet. Doe onverwachtse dingen, lever meer dan je hebt afgesproken en ga de volgende stap maken. Zorg ervoor dat je klant ambassadeur voor je gaat worden.

14 Hoe nu verder? Je hebt nu het 10 stappenplan in handen om een klantrelatie aan te gaan: 1. Geven om te krijgen 2. Elkaar leren kennen 3. Zullen we iets gaan drinken 4. Ik heb iets voor je meegenomen 5. Het eerste aanbod 6. Onderhouden van de relatie 7. Zichtbaar blijven 8. Persoonlijk contact 9. Het echte product aanbieden 10.Verwachtingen overtreffen Als je deze 10 stappen gaat volgen dan zul je zeker met klanten in contact gaan komen. De komende dagen ga ik je nog een aantal s sturen waarin je nog meer informatie ga geven om te komen tot een coach verdienmodel. Heel veel succes Met enthousiaste groet, Raymond Gruijs Mijn contactgegevens: Business en mensen Groep bv Raymond Gruijs Roode Wildemanweg PZ Wormerveer E U FB : info@raymondgruijs.nl : raymondgruijs.nl : facebook.com/winstmetmissie67

Het Ultieme Coachpraktijk Raamwerk. Ontdek de drie belangrijkste fundamenten om snel je praktijk op te starten of uit te bouwen.

Het Ultieme Coachpraktijk Raamwerk. Ontdek de drie belangrijkste fundamenten om snel je praktijk op te starten of uit te bouwen. Het Ultieme Coachpraktijk Raamwerk Ontdek de drie belangrijkste fundamenten om snel je praktijk op te starten of uit te bouwen made with Inhoudsopgave 1. De piketpaaltjes methode 2. Uitwerking en praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Hoe krijg ik meer coachopdrachten? We starten om uur Raymond Gruijs We starten om 9.33 uur

Hoe krijg ik meer coachopdrachten? We starten om uur Raymond Gruijs We starten om 9.33 uur Hoe krijg ik meer coachopdrachten? We starten om 10.03 uur Raymond Gruijs We starten om 9.33 uur vragen e.d. Wil je in de questionbox aangeven welke vragen voor jou van toepassing zijn? 1. Ik vind het

Nadere informatie

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Netwerken eng? Nee, het is juist heel erg leuk én hartstikke belangrijk. Belangrijk omdat het leidt tot een betere zichtbaarheid van jouw onderneming, tot leuke

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Er is dus iets nodig om die stap daarvoor goed te kunnen maken. De methode die je zo gaat uitwerken gaat je daar bij helpen.

Er is dus iets nodig om die stap daarvoor goed te kunnen maken. De methode die je zo gaat uitwerken gaat je daar bij helpen. Inleiding Je hebt een coachopleiding gedaan, of bent bijna klaar. Je bent die opleiding gaan volgen omdat je graag mensen wilt helpen. Dat op zich is al een compliment waard. Want alleen als we elkaar

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE 1 Ontwikkel jezelf liefdevol met video in 9 dagen 2 DAG 1: ZICHTBAARHEID Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt. Woei! Gelijk aan de slag Neem een kort moment voor

Nadere informatie

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Met deze checklist krijg je inzicht in jouw kansen om in het komende kwartaal een heerlijke golf aan sales op

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

@copyright 2016 Kim Binda Horizon 2016 Kim Binda Horizon Coaching

@copyright 2016 Kim Binda Horizon 2016 Kim Binda Horizon Coaching @copyright 2016 Kim Binda Horizon Coaching @copyright 2016 Kim Binda Horizon Coaching Ik ben ook onzeker: Ik ben net zoals jij. Ik ken het gevoel van onzekerheid al te goed. Ik baal er ook van als ik weer

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Alsjeblieft: 26 tips voordat je een BOB Borrel bezoekt

Alsjeblieft: 26 tips voordat je een BOB Borrel bezoekt Alsjeblieft: 26 tips voordat je een BOB Borrel bezoekt Inleiding Ondanks het feit dat iedereen weet dat netwerken van belang is - we zullen dan ook niet meer ingaan op het waarom - blijkt dat veel mensen

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Mijn naam is Raymond Gruijs. Ik begeleid coaches en zelfstandig adviseurs naar meer opdrachten bij werkgevers, overheden of in de particuliere sector.

Mijn naam is Raymond Gruijs. Ik begeleid coaches en zelfstandig adviseurs naar meer opdrachten bij werkgevers, overheden of in de particuliere sector. Inleiding Mijn naam is Raymond Gruijs. Ik begeleid coaches en zelfstandig adviseurs naar meer opdrachten bij werkgevers, overheden of in de particuliere sector. In tegenstelling tot vele business coaches,

Nadere informatie

Scoren met communicatie

Scoren met communicatie Focus op je klant Scoren met communicatie Inleiding Druk, druk druk Ik hoor vaak van ondernemers: ik ben druk, druk, druk, maar waarmee eigenlijk? Tijd maken om mijn doelen te bereiken. sneeuwen regelmatig

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT Wat is de juiste content en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

WHITEPAPER. 8 Marketinginzichten voor accountants. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 8 Marketinginzichten voor accountants. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 8 Marketinginzichten voor accountants Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 De marketeers van Bambuu werken regelmatig voor verschillende zakelijke dienstverleners. Geen bedrijf,

Nadere informatie

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen?

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? Netwerkmarketing Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? In deze training 1. Je sociale netwerk onderhouden 2. Wat de pro s doen 3. Wat is de beste strategie om mensen uit te nodigen Wat je NIET

Nadere informatie

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort 1 THEMA 1. Weet wat je ziet Alles wat je ziet in de media is door iemand met bepaalde bedoeling gemaakt. Deze producent wordt door allerlei dingen

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN In dit E-book help ik jou als zelfstandig ondernemer in vijf stappen meer klanten te werven. Niet door vage tips te geven, maar door je in vijf stappen naar een plan te leiden.

Nadere informatie

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT Iedereen met wie je in contact komt, biedt een kans om over een oplossing van Isagenix te vertellen, wat zijn of haar leven drastisch kan verbeteren. Vergeet niet waarom

Nadere informatie

Werkboek. Start een succesvolle business als. Virtual assistant. Succes Module. Mijn ideale klant.

Werkboek. Start een succesvolle business als. Virtual assistant. Succes Module. Mijn ideale klant. Werkboek Start een succesvolle business als Virtual assistant Succes Module Mijn ideale klant Succesmodule Jouw ideale klant Jouw droomklant. Jouw wensklant. Jouw ideale klant. Hoe je het ook noemt zorg

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

10 Tips voor je LinkedIn-profiel

10 Tips voor je LinkedIn-profiel 10 Tips voor je LinkedIn-profiel LinkedIn is nog altijd dé netwerksite voor professionals. Behalve een netwerkfunctie, heeft LinkedIn ook steeds meer de functie van sollicitatiesite. Recruiters, headhunters

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Acquisitie & Zakelijk netwerken

Acquisitie & Zakelijk netwerken E-boek 3 bedrijfsblogs Acquisitie & Zakelijk netwerken Nu lezen. Praktische adviezen. Morgen toepassen. Nog succesvoller ondernemen! 1. Acquisitie is veel meer dan alleen gunnen 2. Alleen met glimlach

Nadere informatie

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Hoe vergroot ik mijn database?...is een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn verschillende

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig.

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. CHRIS VERMEULEN LES 5 Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. Online Strategie Roadmap "Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie." LES 5 Een website alleen is niet genoeg.

Nadere informatie

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Deze 3 punten zitten altijd in een klant wervende presentatie Of het nu een live presentatie, een webinar, of een filmpje is. 1. Laat ze contact

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt.

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. FASE 1: STEL JE KLANT OP HAAR/ZIJN GEMAK EN NEEM DE LEIDING Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. Dit gesprek

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Marketing Prikkels B2B

Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels Bedoeld om te prikkelen inderdaad. Om je uit te dagen net even anders naar je marketingactiviteiten te kijken. Met een frisse, open blik. Zonder vooroordelen.

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Door Robbert Raas www.stop-jaloezie.com Voorwoord Dit compacte e-book is geschreven als hulp bij de eerste stap naar een leven zonder vervelende jaloezie. Op stop-jaloezie.com

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING In deze training Waarom je video marketing dagelijks moet gebruiken Richtlijnen om video s te maken die leads genereren De grootste fouten die jij niet wil maken

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Maak er iets moois van enne succes & geniet! Hartelijke groet, Linda Spaanbroek.

Maak er iets moois van enne succes & geniet! Hartelijke groet, Linda Spaanbroek. Gefeliciteerd met de aanschaf van het boek Ondernemershout bestaat niet en het downloaden van dit onderdeel van de gratis online materialen. Super dat je stappen zet om op een makkelijker manier meer klanten

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

die je direct meer winst opleveren

die je direct meer winst opleveren 3 PRIKKELENDE VRAGEN AAN JE MEDEWERKERS die je direct meer winst opleveren 3 simpele, prikkelende vragen. Die jij vergeet te stellen, maar die veel resultaat kunnen opleveren Dé drie vragen die je jouw

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs Kies voor geluk met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen Raymond Gruijs Wat is succes & geluk? Geluk is dat wat jou blij maakt. Succes is je doel hebben bereikt. In geld, creativiteit, liefde,

Nadere informatie

10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN

10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN 10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN 1 Een zakelijke mailinglijst is een sterke troef bij het uitbouwen van uw onderneming. Meer e-mailadressen van potentiële klanten zorgen voor meer bereik

Nadere informatie

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL DIT EBOOK GAAT OVER EEN BELANGRIJKE SUCCESFACTOR VOOR JE BEDRIJF Om alle klanten

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 Beste lezer, Bambuu werkt dagelijks aan het online vermarkten van opleidingen. Of je nu fotograaf

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie