ICT Young Graduates Program

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ICT Young Graduates Program"

Transcriptie

1 ICT Young Graduates Program Referentie: 3787 Ben je recent afgestudeerd en heb je een passie voor ICT? Wil je proeven van verschillende projecten & technologieën en zo ontdekken waar je écht goed in bent? Is het voor jou belangrijk om je eigen verantwoordelijkheden te hebben en toch de nodige ondersteuning te krijgen? Dan is ons Young Graduates Program een uitdaging op maat voor jou! streven steeds naar een oplossing op maat. Ook wanneer we ons team uitbreiden zoeken we naar de perfecte match. Competenties en persoonlijkheid zijn, naast potentieel en ambities essentieel. Bovendien investeert Cegeka voortdurend in talent zodat elke medewerker zijn kansen ten volle kan benutten. Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka. Je hebt een passie voor ICT en studeert binnenkort af in een hogere richting. Of je hebt maximum 2 jaar ervaring in ICT. Je staat open om verschillende ervaringen op te doen en zo te ontdekken welk domein het best bij je past. Je durft uit je comfort zone te stappen en bent een echte ondernemer. Je krijgt een gepersonaliseerd traject met rotatie over verschillende projecten en technologieën. Je maakt deel uit van een team waarin je een volwaardige job opneemt met eigen verantwoordelijkheden. Naast learning on the job bieden we een gestructureerd opleidingstraject, afgestemd op je eerste stappen in de bedrijfswereld. Op regelmatige momenten is er ruimte voor reflectie en feedback. We hebben een plan voor Young Graduates: we hebben een kaart van mogelijkheden en helpen jou de optimale weg te zoeken. Je krijgt de ruimte om je talenten te ontwikkelen en te ontplooien. Je krijgt de kans om internationale ervaring op te doen. Werkzekerheid wordt gegarandeerd. Talent management blijft cruciaal ook na het Young Graduates Program. We bieden een aantrekkelijk salaris.

2 Junior functioneel analist / proxy customer Leuven Referentie: 3644 Beschik je over uitstekende communicatievaardigheden? Wil je de brug vormen tussen developers en klant? Ben je vertrouwd met de principes van Agile werken? Dan heeft Cegeka een uitdaging op maat voor jou. streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Voor Cegeka s agile software-factory zoeken we functioneel analisten / customers proxies die in september 2016 willen starten. Je bent in staat de behoefte van de klanten in kaart te brengen. Je bent kritisch, kan de zaken conceptueel uitdenken en beschikt over een stevige dosis analyse - en synthesevaardigheden. Je werkt nauwkeurig. Je bent stressbestendig, assertief en neemt initiatief. Je bent vlot in mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel naar klanten als naar het team van developers. Je bent een echte teamplayer. Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om opdrachten zelfstandig aan te pakken. Je bent resultaatsgedreven met oog voor risico s en kwaliteit. Je bent leergierig en sterk geïnteressseerd in IT. Je beschikt over een Master- of Bachelordiploma in een IT gerelateerde richting. Bereid zijn om in regio Leuven, Brussel en/of Antwerpen te werken. Als functioneel analist ben je de vertegenwoordiger van de klant in het projectteam. Je werkt in teamverband en samen met de klant om de functionele requirements in kaart te brengen. Je bent samen met de scrum master/projectleider verantwoordelijk voor de voorbereiding en inplanning van user stories. Je bent in het ontwikkelingsteam het aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt als deel van het ontwikkelingsteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op.

3 Wij bieden je een interessante job in een toonaangevend bedrijf met kans op doorgroeimogelijkheden. De mogelijkheid om continu bij te leren in een stimulerende omgeving en mee te werken aan sw-ontwikkelingsprojecten in verschillende sectoren. Een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring. Je kan genieten van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering). Je zal beschikken over een bedrijfswagen. Internationale opdrachten zijn mogelijk maar zeker niet verplicht.

4 Junior Java Ontwikkelaars - Leuven of bij de klant Referentie: 3630 Ben je klaar om je eerste professionele stappen te zetten als java ontwikkelaar? Wil je meer te weten komen over agile software-ontwikkeling? Ben je leergierig? Dan heeft Cegeka een uitdaging op maat voor jou! streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Voor onze agile software-factory zoeken we junior Java ontwikkelaars. Je voelt je goed binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka Master Informatica of Computerwetenschappen of Bachelor Toegepaste Informatica Goede kennis O.O. en minstens één O.O. programmeertaal (Java, C#, Smalltalk, Scala) Je wil meer te weten komen over agile software-ontwikkeling. Je bent een teamplayer met een gezonde dosis zelfstandigheid Leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit behoren tot je DNA Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een goede kennis van het Engels. Je zal ingeschakeld worden als Java developer in een team van de software factory. In deze teams worden agile software ontwikkelingstechnieken toegepast tijdens het maken van kwalitatief maatwerk voor onze klanten. Je zal voornamelijk werken aan design, programmatie en testen, wat niet belet dat je betrokken wordt in de werking van het ganse team. Agile ontwikkelingstechnieken zijn o.a.: iteratieve software ontwikkeling, test-driven development, refactoring, continuous integration, continuous build en pair programming. Intensief werken in team. Cegeka is een groeibedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden Opleidingsmogelijkheden voorzien we pro-actief via ons talent management-programma Een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring Extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering Een bedrijfswagen Standplaats kan Leuven of bij de klant zijn.

5 Junior.net ontwikkelaar Referentie: 4045 Ben je klaar om je eerste professionele stappen te zetten als.net ontwikkelaar? Wil je meer te weten komen over agile software-ontwikkeling? Ben je leergierig? Dan heeft Cegeka een uitdaging op maat voor jou! streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka. Je bent een communicatieve teamplayer met een gezonde dosis zelfstandigheid. Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit behoren tot je DNA. Je beschikt over een master of bachelor diploma Informatica. Je hebt kennis van ASP.NET en C#. Kennis van HTML/CSS, Web Services (SOAP, REST), XML, ORM technologie (Entity Framework), versiebeheer (SVN, GIT, TFS), objectgericht ontwerpen (design patterns) en test driven development zijn een pluspunt. Je hebt kennis van agile ontwikkelingsmethodologieën zoals extreme Programming en Scrum. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een goede kennis van Engels. Je werkt mee aan verschillende ontwikkelingsprojecten voor onze klanten. Je begrijpt de technische architectuur en maakt je de technische componenten snel eigen. Vanuit jouw analytische geest ontwikkel je kwaliteitsvolle gebruikerssoftware in een agile team. Je garandeert de kwaliteit van je werk door zelf testen uit te voeren. Je vaste werkplek is Cegeka Hasselt, Leuven of Gent of bij klanten in de regio Antwerpen of Brussel. Cegeka is een groeibedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden. Opleidingsmogelijkheden voorzien we proactief via ons talent management-programma. Een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring. Extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Een bedrijfswagen.

6 Service Desk Agent Referentie: 3643 Geef je graag ondersteuning aan een brede waaier van klanten? Wil je dit doen binnen een internationale context? Ben je leergierig en werk je graag in teamverband? Dan heeft Cegeka een uitdaging op maat voor jou! Je hebt een IT achtergrond door studies/werkervaring. Je bent vertrouwd met hardware, besturingssystemen en courante software. Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Je hebt een goede kennis van Frans. Kennis van Duits is een pluspunt. Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka. Je bent een communicatieve team player met een gezonde dosis zelfstandigheid. Klangerichtheid draag je hoog in je vaandel. Problemen zie je als een uitdaging; je pakt ze aan en lost ze op. Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit behoren tot je DNA. Je bent bereid om je sporadisch te verplaatsen naar onze vestiging in Leuven. Je biedt eerstelijns ondersteuning en troubleshooting. Je beheert accounts (AD, VPN, SAP, ) en group policies. Je beheert virtualisatie oplossingen en de bijhorende gebruikersprofielen. Je installeert en documenteert diverse softwarepakketten. Je registreert en volgt alle meldingen nauwgezet op (omnichannel) naar alle betrokken partijen. Cegeka is een groeibedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden. Opleidingsmogelijkheden voorzien we pro-actief via ons talent management-programma. Een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring. Extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering Een bedrijfswagen. Je vaste werkplek is Cegeka Hasselt maar je bent bereid om je sporadisch te verplaatsen naar onze vestiging in Leuven.

Cegeka. Young Graduates vacatures

Cegeka. Young Graduates vacatures Cegeka Young Graduates vacatures 1 Cegeka Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match

Nadere informatie

1 https://www.cegeka.com/be/nl/jobs/all-jobs/stages-2017-2018-cegeka-wide-6204 Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing

Nadere informatie

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software OPTIMIZE Vacature JAVA Developer Divisie Just Software Just Software ontwikkelt en levert reeds meer dan 15 jaar haar eigen geïntegreerde softwareoplossingen voor het beheer van administratieve processen

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Beste, Hieronder kan u de

Nadere informatie

Wat houdt de job in? Wie zoeken we?

Wat houdt de job in? Wie zoeken we? 1 2 Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen

Nadere informatie

Turning IT into strategic advantage

Turning IT into strategic advantage Turning IT into strategic advantage Bedrijfsbezoek 22 oktober 2009 Cegeka N.V. Universiteitslaan 9 B-3500 Hasselt - Interleuvenlaan 16 B-3001 Leuven - Noorderlaan 87 B-2030 Antwerpen www..be Agenda Bedrijfspresentatie

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso

Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso Invenso en Convenso zijn op zoek naar gedreven mensen die met hart en ziel willen meebouwen aan ons succesverhaal. Is een van de onderstaande profielen op jouw

Nadere informatie

Voor het Agentschap Onroerend Erfgoed, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Architect. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Onroerend Erfgoed, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Architect. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Onroerend Erfgoed, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Architect Contract onbepaalde

Nadere informatie

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR ICT dienstverlener AXI telt 230 enthousiaste medewerkers in België (Willebroek) en Nederland (Breda). AXI schrijft applicaties voor databanken en tot zijn kernactiviteiten behoren: middelgrote organisaties

Nadere informatie

VACATURE. Technisch consultant

VACATURE. Technisch consultant VACATURE Technisch consultant 2016 TECHNISCH CONSULTANT ServiceNow 2 Paphos Group zoekt Gedreven Technisch Consultants die affiniteit hebben met Service Management Tooling en zich graag (verder) willen

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Graduaat Systemen & netwerken Graduaat Programmeren

Graduaat Systemen & netwerken Graduaat Programmeren ACADEMIEJAAR 2019-2020 LEREN OP SCHOOL ÉN OP DE WERKPLEK Graduaat Systemen & netwerken Graduaat Programmeren www.odisee.be/graduaat-informatica Iets voor mij? 4 Wil je weten hoe die leuke app, het internet

Nadere informatie

Ontwikkelmethoden en technieken. Ontwikkelmethoden & Technieken HC 4

Ontwikkelmethoden en technieken. Ontwikkelmethoden & Technieken HC 4 Ontwikkelmethoden en technieken 1 Projectinrichting Ontwikkelmethoden & Technieken HC 34 2 Vandaag Terugblik? Projectinrichting Afsluiting Leestip Introductie/overzicht Week 1 Afbakening Verwachtingen

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

1750,00 excl. BTW. analytisch denkvermogen, empathie, assertief, communicatief, aanleg voor formalisme,...

1750,00 excl. BTW. analytisch denkvermogen, empathie, assertief, communicatief, aanleg voor formalisme,... OPLEIDING #ICT EN INFORMATIEMANAGEMENT c# software architect 1750,00 excl. BTW I.S.M. omschrijving INTRODUCTIE Tijdens deze 6-daagse opleiding komen de vele aspecten waarin een software architect actief

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Vakmanschap in Java Software Development

Vakmanschap in Java Software Development Vakmanschap in Java Software Development Software ontwikkeling wordt steeds complexer. Meer devices, nieuwe IT en architectuur concepten (Cloud computing), veiligheid van systemen, gebruikersvriendelijkheid

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

1. Werken bij mijn domein

1. Werken bij mijn domein 1. Werken bij mijn domein Kwaliteit is voor jou erg belangrijk. Je voert geregeld code- reviews uit van je collega s, net zoals zij dat bij jou doen. Je houdt rekening met webrichtlijnen en je schrijft

Nadere informatie

Ontwikkelmethoden en technieken. Ontwikkelmethoden & Technieken HC 2

Ontwikkelmethoden en technieken. Ontwikkelmethoden & Technieken HC 2 Ontwikkelmethoden en technieken 1 Vandaag Een kleine geschiedenis (vervolg) Klein stukje XP Afbakening verwachtingen 2 Werkwijze theorie Lesstof Presentaties Boek Aantekeningen Introductie/overzicht Week

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 Academiejaar 2017-2018 6 februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 VACATURE 2017-2018/018 Finivo NV is een vooruitstrevend accountantskantoor

Nadere informatie

Enterprise Data Architect

Enterprise Data Architect /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Werken en studeren Toegepaste Informatica

Werken en studeren Toegepaste Informatica Werken en studeren Toegepaste Informatica 2014 departement Design & Technologie Je hebt een deeltijdse of voltijdse job, maar je wil je graag bij- of omscholen tot informaticus? De Erasmushogeschool Brussel

Nadere informatie

Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan. Naam student: Maes Pieter

Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan. Naam student: Maes Pieter BACHELOR NA BACHELOR ADVANCED BUSINESS MANAGEMENT Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan Naam student: Maes Pieter 2011-2012 POP EERSTE GEKOZEN ALGEMENE COMPETENTIE: OPBOUWEN VAN EEN

Nadere informatie

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen.

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen. Office toptalenten Oktober 2012 Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op het nummer

Nadere informatie

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V)

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V) 1. Kader De Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen (NIRAS) is belast met het beheer van radioactief afval in België. Dit beheer omvat in het bijzonder de inventaris, het

Nadere informatie

Office toptalenten Hasselt

Office toptalenten Hasselt Office toptalenten Hasselt Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op het nummer

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Geboortedatum: 24 november 1985 Burgerlijke staat: Ongehuwd Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs:

Geboortedatum: 24 november 1985 Burgerlijke staat: Ongehuwd Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Personalia Roepnaam: Terence Woonplaats: Beverwijk Geboortedatum: 24 november 1985 Burgerlijke staat: Ongehuwd Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Terence heeft zich ontwikkeld naar senior.net

Nadere informatie

Curriculum 2014-2015 Afkortingen Bachelor Informatica Propedeuse Postpropedeuse Start Vervolg Afsluiting 60,0 Gebonden keuze (8,6 EC) Afsluiting

Curriculum 2014-2015 Afkortingen Bachelor Informatica Propedeuse Postpropedeuse Start Vervolg Afsluiting 60,0 Gebonden keuze (8,6 EC) Afsluiting Curriculum 2014-2015 Opleidingen Open Universiteit, faculteit Management, Science & Technology, wetenschapsgebied Informatica en informatiekunde, geldig vanaf 1-9-2014 Afkortingen European Credits (studiepunten)

Nadere informatie

Curriculum 2015-2016 Afkortingen Bachelor Informatica Propedeuse Postpropedeuse Start Vervolg Afsluiting 60,0 Gebonden keuze (8,6 EC) Afsluiting

Curriculum 2015-2016 Afkortingen Bachelor Informatica Propedeuse Postpropedeuse Start Vervolg Afsluiting 60,0 Gebonden keuze (8,6 EC) Afsluiting Curriculum 2015-2016 Opleidingen Open Universiteit, faculteit Management, Science & Technology, wetenschapsgebied Informatica en informatiekunde, geldig vanaf 1-9-2015 Afkortingen European Credits (studiepunten)

Nadere informatie

Vinçotte daagt je uit!

Vinçotte daagt je uit! daagt je uit! Werk mee aan een steeds veiligere samenleving. www.vincotte-jobs.be Ga jij de uitdaging aan? Ontdek meer over werken bij. biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie,

Nadere informatie

Agile Coach / Projectleider ICT

Agile Coach / Projectleider ICT /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Omgeving (domg), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Agile Coach / Projectleider ICT

Nadere informatie

ad Matres Upgrade Functioneel Beheer Word in drie maanden functioneel beheerder Benut je werkervaring Leren in de praktijk Persoonlijke begeleiding

ad Matres Upgrade Functioneel Beheer Word in drie maanden functioneel beheerder Benut je werkervaring Leren in de praktijk Persoonlijke begeleiding Upgrade Functioneel Beheer Leren in de praktijk Benut je werkervaring Opleiding op maat Persoonlijke begeleiding Word in drie maanden functioneel beheerder Upgrade Functioneel Beheer Als je - optimaal

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BEDRIJF Dit internationaal bedrijf te Zaventem, biedt haar diensten aan in meer dan 32 landen. Ze zijn actief binnen de automotive sector. Ze profileren zich

Nadere informatie

Van testproces tot testvak... en verder

Van testproces tot testvak... en verder V8.0 publ. Van testproces tot testvak... en verder Jurian van de Laar TestNet Jubileumevenement 15 mei 2017 Movers en shakers!! Ik heb ooit een ISTQB en/of TMap- opleiding gevolgd! Ik werk in een multi-disciplinair

Nadere informatie

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider Contract onbepaalde

Nadere informatie

Vakmanschap in Java Software Development

Vakmanschap in Java Software Development Vakmanschap in Java Software Development Software ontwikkeling wordt steeds complexer. Meer devices, nieuwe IT en architectuur concepten (Cloud computing), veiligheid van systemen, gebruikersvriendelijkheid

Nadere informatie

Vakmanschap in Java Software Development

Vakmanschap in Java Software Development Vakmanschap in Java Software Development Software ontwikkeling wordt steeds complexer. Meer devices, nieuwe IT en architectuur concepten (Cloud computing), veiligheid van systemen, gebruikersvriendelijkheid

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy SCRUM ESSENTIALS Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

Applicatie voor het beheer en opvragen van logs uit verschillende Hudson applicaties. Stage opdracht

Applicatie voor het beheer en opvragen van logs uit verschillende Hudson applicaties. Stage opdracht Applicatie voor het beheer en opvragen van logs uit verschillende Hudson applicaties INHOUDSOPGAVE 1 Intro... 4 2 Hudson... 4 3 Jouw functie... 4 4 Stage opdracht... 4 5 Kandidatuur stellen... 5 3 1 Intro

Nadere informatie

Wat drijft het werkveld?

Wat drijft het werkveld? Wat drijft het werkveld? Presentatie uitkomsten survey Jacob Brunekreef, Fontys ICT Jacob Brunekreef Meer dan 25 jaar werkzaam in de IT Nu: Projectleider EQuA project, Fontys ICT Adviseur / trainer bij

Nadere informatie

Resultaat gerichter Testen

Resultaat gerichter Testen Resultaat gerichter Testen Verandering van test beleid bij Rabobank International De Rabobank 1 Rabobank International Information Systems &Development IS&D Global Services & IT Risk Management Strategy

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. CERTIFICERINGEN Microsoft Technology Associate:.NET Fundamentals Microsoft 2014

CURRICULUM VITAE. CERTIFICERINGEN Microsoft Technology Associate:.NET Fundamentals Microsoft 2014 Naam Beschikbaarheid Sven Direct PROFIEL Sven is een.net developer en sinds ruim twee jaar gecertificeerd BizTalk specialist. In deze tijd heeft hij praktijkervaring in BizTalk opgedaan bij de Kas Bank,

Nadere informatie

Omschrijving. Technische context

Omschrijving. Technische context FUNCTIONEEL TESTER Locatie 1000 Brussels, België Binnen de afdeling gegevensbeheer van het Agentschap Informatie Vlaanderen is het team verantwoordelijk voor het stimuleren en ondersteunen van het e-government

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3)

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Ook in 2016 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder uitbouwen. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent 1 Positioning statement in één zin Over Vendetium Wij inspireren en motiveren ambitieuze

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie