Magazijn-& Logistiek Management (hbo-nl-niveau)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Magazijn-& Logistiek Management (hbo-nl-niveau)"

Transcriptie

1 Magazijn-& Logistiek Management (hbo-nl-niveau) Geef uw loopbaan een impuls!!! De logistiek manager zorgt voor het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de totale goederenstroom; van ontwikkeling en inkoop via productie en distributie tot aan de eindafnemer. Deze opleiding is dé gereedschapskist voor de logistiek manager. U leert verantwoordelijkheid te dragen voor uw onderdeel van de supply chain, u krijgt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en wat die betekenen voor uw organisatie. Na deze opleiding levert u proactief een efficiënte, effectieve en klantgerichte bijdrage aan een optimale goederenstroom. En dat is goed voor het resultaat van uw organisatie! Om het traject van gereed product tot aan de klant efficiënt te besturen en beheersen, moet u als leidinggevende in een magazijn van vele markten thuis zijn. Voorraad, magazijn, materials handling en extern transport moeten met elkaar in balans zijn. U wilt snel kunnen leveren tegen minimale opslagkosten. U streeft daarom naar een efficiënt ingericht magazijn, waar goederenontvangst en -opslag vlekkeloos verlopen. Honderd procent tevreden klanten, zowel extern als intern, dat is uw doel. Met deze opleiding hebt u alles in huis om dat doel te bereiken. Competenties U verbetert de volgende competenties: omgevingsbewustzijn probleemanalyse taakgericht leiderschap projectmatig werken plannen en organiseren voortgangsbewaking resultaatgerichtheid innovatie/vernieuwingsgerichtheid leervermogen cognitief. expert/specialist probleemanalyse

2 Resultaat Deze opleidingen leveren het volgende resultaat op: U kent de laatste markttrends in de distributielogistiek. U kent de verschillende toepassingen van ERP in de supply chain. U weet hoe u kosten en voorraden moet beheersen. U kunt het beste logistieke concept kiezen, waarbij u de deeltrajecten niet vergeet. U past de belangrijkste logistieke begrippen, theorieën en modellen toe op de deeltrajecten van de distributielogistiek; voorraadbeheer gereed product, magazijnen en materials handling en (extern) transport. Customer service kent geen geheimen meer voor u. U kunt leidinggeven aan het magazijn, medewerkers en u kent uw klanten. U kent de knelpunten en kunt voor een goede flow in de interne magazijnvoering zorgen. U kunt verbeteringen initiëren en realiseren in het orderontvangstproces en ontvangstcontrole. U kunt inbreng leveren in discussie over het opslag-, ontvangst- en verzendsysteem Programma Module 1: Algemeen Management en de goederenstroom Het opstellen van een Business case Management van uzelf Management van medewerkers Begeleiding Business Case Management van besluitvorming Conflicten en veranderingen Financiële basiskennis Module 3 Magazijnmanagement Logistiek raamwerk en de magazijnfunctie Goederenontvangst en-opslag Kostenaspecten en ruimtelijke consequenties Begeleiding Business Case Orderverwerking en intern transport Procesanalyse Lay-outplanning organisatie en performancemanagement in het magazijn Module 2: Materials Management (Productielogistiek) Distributielogistiek in vogelvlucht Logistiek raamwerk Inkoop en Aanvoerlogistiek Begeleiding Business case Productielogistiek Lean en andere verbetermethoden ERP en Materials Management Supply Chain Management en het Productieproces Module 4: Fysieke Distributie (Distributielogistiek) Voorraadbeheer Transport &Reverse Logistiek Outsourcing Logistiek Businesscase begeleiding ICT en Fysieke Distributie Implementatie en Changemanagement Voor wie? U bent productiemanager, (assistent-)logistiek manager, magazijnmanager, inkoper, assistentinkoper of distributiemanager of u bereidt zich op een van deze functies voor.

3 Toelating Iedereen die de opleiding Magazijn- & Logistiek Management bij BTCS heeft afgerond en zij die minimaal een opleiding op mbo-niveau en meer dan 5 jaar relevante werkervaring hebben. Werkwijze BTCS/ISBW maakt gebruik van de door haar ontwikkelde Personal Performance Methode (PPM). Kenmerkend voor PPM: eigen praktijk staat centraal; werken aan een businesscase; toepassen van verschillende werkvormen; studeren in een interactieve leeromgeving; les van resultaatgerichte docenten. Voorbereidingstijd en studiebelasting Voor het bestuderen van de theorie en het werken aan de businesscase waarmee u de module afsluit, dient u rekening te houden met een belasting van 10 uur bijeenkomst. De voorbereiding bestaat uit het bestuderen van de stof. Verdere afronding van de businesscase neemt gemiddeld 10 uur per businesscase, en dus per module, extra in beslag. Lesmateriaal U krijgt een compleet lespakket. Dus meteen alles in huis om aan uw succes te werken. Alle leerstof is daarin opgenomen. U kunt dus meteen aan de slag. U hoeft geen extra boeken aan te schaffen. Bij iedere bijeenkomst is duidelijk aangegeven welke delen van de cursus u dient te bestuderen ter voorbereiding. Zo kunt u actief deelnemen aan de les en het maximale uit de bijeenkomsten halen. Optimaal leren dus! Investering per deelnemer Deze opleiding kost 3.195,- inclusief lesmateriaal, verplichte literatuur en toetsing businesscases. Het inschrijfgeld is 800,-.Dit bedrag is inbegrepen in het cursusgeld. Zou u de opleiding apart volgen,dan kost de opleiding 4.790,= i.pv U bent pas ingeschreven indien u dit bedrag binnen de afgesproken tijd betaalt. Indien u deze opleiding annuleert dan wordt dit bedrag niet geretourneerd. Lees de algemene leveringsvoorwaarden. Betaalt u de opleiding zelf, dan is betaling in termijnen mogelijk. De cursusprijs mag u ook in Surinaamse courant betalen tegen de op dat moment geldende koers. Betaalt u de opleiding zelf, dan is het saldo in zes (6) gelijke maandelijkse termijnen mogelijk. De cursusprijs mag u ook in Surinaamse courant betalen tegen de op dat moment geldende koers. Diploma U sluit elke module af met een businesscase. De businesscase maakt u thuis.bent u voldoende aanwezig geweest (volgens het examenreglement) en hebt u de businesscase(s) succesvol afgerond, dan ontvangt u het diploma Magazijn & Logistiek Management op hbo-niveau. Met dit BTCS-/ISBWdiploma hebt u een door het bedrijfsleven erkend diploma in huis. Examengarantie Wanneer u na het volgen van de opleiding het betreffende (deel)examen niet met succes heeft afgerond, dan kunt voor 50% van het normale cursusgeld de volledige (deel)opleiding nogmaals volgen. Hierbij stelt BTCS echter wel als voorwaarde dat u minimaal 90% van de lessen heeft bijgewoond. Erkenning Boshuizen Training & Consultancy Suriname (BTCS) en Business School Paramaribo NV (BSP) zijn officieel erkend door Minov/NOVA. Aantal deelnemers Aan de opleiding nemen maximaal 20 personen deel.

4 Persoonlijk advies Misschien weet u niet precies welke opleiding het beste aansluit op uw werk of vooropleiding. Onze adviseurs zoeken samen met u naar het programma dat het beste bij u past. Uitgangspunten zijn uw vooropleiding, werkervaring, ambities, leerdoelen en uw huidige functie. Annuleren U kunt uw opleiding of training uitsluitend schriftelijk annuleren. Het kan voorkomen dat u als opdrachtgever, of de door de opdrachtgever aangewezen deelnemer, de deelname tussentijds beëindigt of anderszins niet aan de opleiding of training deelneemt. U hebt dan geen recht op enige terugbetaling. Bekijk hiervoor onze leveringsvoorwaarden op Waarom kiezen voor Boshuizen Training en Consultancy Suriname Bij BTCS bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een opleiding die zich aan u aanpast. Zo is uw opleiding prima te combineren met een baan en gezin en u haalt snel een erkend diploma. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen een opleiding volgen bij BTCS. Tien voordelen op een rij: zo kunt u zelf ontdekken welke voordelen BTCS u biedt. Een erkende onderwijsinstelling: geaccrediteerde opleidingen. Een opleiding die in uw leven past. De hoogste kwaliteit. Erkend diploma. Ervaren praktijkdocenten: Surinaamse en Nederlandse. Compleet, overzichtelijk en examengericht lesmateriaal. Praktijkcases: u hoeft niet uit het hoofd te leren. Studie Spaarplan Particulieren : aflossen terwijl u studeert; U betaalt geen extra kosten. Origineel lesmateriaal: up-to-date lesmateriaal Persoonlijke aandacht. Waarin onderscheiden wij Boshuizen Trainingen & Consultancy Suriname is dé trendsetter van opleidingen; heeft een sterk didactisch concept; is praktisch toepasbaar en actueel; is Internationaal geaccrediteerd; biedt doorlopend aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; heeft een werkelijke koppeling tussen theorie en praktijk; levert een consistente ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden op; biedt duidelijk meerwaarde door o.a. de inzet van businesscases; helpt beroepscarrière uitbouwen na het behalen van het diploma; legt de nadruk op het toepassen van de opgedane kennis i.p.v. uit het hoofd leren. Startdatum en inschrijven De opleiding start één keer per jaar. Voor het trainingsrooster kunt u bellen met het kantoor op De openingstijden zijn van maandag tot een met vrijdag van uur. De lessen worden uitsluitend in de avonduren gegeven van maandag tot en met vrijdag van uur in ons eigen Training Centre aan de Ricanaustraat 24.Schrijf nu in en verzeker u van een plaats. Bovendien kunt u langer uw cursusgeld betalen. Ruim een week voor de eerste lesdag ontvangt u het lesmateriaal.

5 Hoe kan ik me inschrijven? Is uw belangstelling ook gewekt? Bel op telefoon: U kunt zich inschrijven met een inschrijvingsformulier. Na uw inschrijving ontvangt u een factuur. Na betaling is uw plaats definitief. Inschrijving en plaatsing worden stipt verwerkt volgens binnenkomst van de betalingen. Klantenservice Wanneer u zich hebt ingeschreven staat onze afdeling Klantenservice voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over uw opleiding en de administratie daarvan. U kunt ons dagelijks bereiken van uur. Contact gegevens Boshuizen Training & Consultancy Suriname Ricanaustraat 26-Kwatta Paramaribo Telefoon Fax: informatie@boshuizentraining.com of klantenservice@boshuizentraining.com Website: www. Boshuizentraining.com Trainingsdata onder voorbehoud van feestdagen BTCS is ten alle tijde bevoegd trainingsdata te wijzigen. Module 1 Module 2 Module 3 Module 4 08 oktober januari maart mei oktober januari maart mei oktober januari maart mei oktober januari april juni november februari april juni november februari april juni november februari mei juni december 2012 inleveren BC inleveren BC 25 februari juli maart 2013 Inleveren BC 29 juli 2013 Inleveren BC Wij adviseren u 2 maanden vooraf in te schrijven, dit vanwege de voorbereidingen en afgifte van het lesmateriaal (3 tot 2 weken), voorstudie voorafgaand aan de opleiding. Bovendien kunt u langer uw cursusbedrag aflossen terwijl u studeert. Wilt u meer over het Studie Spaarplan Particulieren weten? Bel ons vrijblijvend op.

Financieel Management op hbo-niveau

Financieel Management op hbo-niveau Financieel Management op hbo-niveau Als bedrijfskundig professional is uw visie heel belangrijk. Ontwikkelingen in de organisatie signaleert u direct en deze gebruikt u als basis voor uw bedrijfsstrategie.

Nadere informatie

Leergang Personeelsmanagment op hbo-niveau

Leergang Personeelsmanagment op hbo-niveau Leergang Personeelsmanagment op hbo-niveau De meest succesvolle P&O- opleiding- Mogelijkheid naar volledig bachelor Als personeelsmanager werkt u altijd met mensen. U weet alles van personele kwesties,

Nadere informatie

Praktische Bedrijfskunde (hbo-nl-niveau)

Praktische Bedrijfskunde (hbo-nl-niveau) Bepaal uw eigen succes!!! Haal nu uw 36 ECTS (vrijstellingen voor de titel opleiding Bachelor Bedrijfskunde) Bij uitstek het vakgebied voor carrièremakers!!! Praktische Bedrijfskunde (hbo-nl-niveau) Originele

Nadere informatie

Financial and Costaccounting

Financial and Costaccounting Financial and Costaccounting Met dit diploma is uw carrière in balans!!! Wilt u inzicht in de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen? Dan is Financial and

Nadere informatie

Marketing op Nima-A niveau(mbo+)

Marketing op Nima-A niveau(mbo+) Klaar voor een stap? Plan je loopbaan Marketing Nu carrière herzien! Dienstenmarketing! in Klaar voor een carrièrestap? Plan uw loopbaan in Marketing! Marketing op Nima-A niveau(mbo+) Met marketing bent

Nadere informatie

Praktisch Personeelsmanagement

Praktisch Personeelsmanagement Praktisch Personeelsmanagement Hoe geeft u anno 2012 vorm aan uw personeelsbeleid en van welke instrumenten maakt u gebruik? Werkt u op een personeelsafdeling? Dan bent u thuis in het voeren van gesprekken

Nadere informatie

Officemanager (hbo-nl-niveau) Inzichten, methoden en instrumenten om op professionele manier te kunnen functioneren.

Officemanager (hbo-nl-niveau) Inzichten, methoden en instrumenten om op professionele manier te kunnen functioneren. Officemanager (hbo-nl-niveau) Inzichten, methoden en instrumenten om op professionele manier te kunnen functioneren. Voor ervaren managementondersteuners die willen doorgroeien in het vak. Bent u toe aan

Nadere informatie

Business English II op hbo-niveau

Business English II op hbo-niveau Een vervolgstap in uw carrière! Business English II op hbo-niveau In de hedendaagse maatschappij worden wij dagelijks geconfronteerd met het toenemend gebruik van Engels in het zakelijk verkeer. Binnen

Nadere informatie

Juridisch Secretaresse

Juridisch Secretaresse Juridisch Secretaresse Heeft u secretariële ervaring en de ambitie om juridisch secretaresse te worden? Dan is deze korte en intensieve opleiding juridisch secretaresse iets voor u. U maakt kennis met

Nadere informatie

Kent u de verschillende taken en verantwoordelijkheden van een manager;

Kent u de verschillende taken en verantwoordelijkheden van een manager; Middle Management I Middle Management I is opgebouwd uit drie van de zes modules die in het programma van de Leergang Middle Management zitten; te weten; leidinggeven aan teams, organiseren en plannen;

Nadere informatie

Correct Nederlands op mbo+niveau Klaar voor het Nederlands van morgen!

Correct Nederlands op mbo+niveau Klaar voor het Nederlands van morgen! Het Nederlands toolbox voor iedereen!!! Correct Nederlands op mbo+niveau Klaar voor het Nederlands van morgen! Een zakelijke brief is altijd hét visitekaartje van de onderneming. Correcte communicatie

Nadere informatie

MBO PRAKTISCH PERSONEELSMANAGEMENT

MBO PRAKTISCH PERSONEELSMANAGEMENT MBO PRAKTISCH PERSONEELSMANAGEMENT Een stevige basis voor (aankomende) P&O'ers op het gebied van personeelsmanagement en -administratie. In deze opleiding leert u als (aankomend) P&O-medewerker uw personeelstaken

Nadere informatie

Post-HBO Beïnvloeden op strategisch niveau

Post-HBO Beïnvloeden op strategisch niveau Hoe zorgt u er als manager voor dat uw plannen en ideeën door de organisatie als net zo waardevol worden ervaren als door uzelf? In deze cursus beïnvloeden leert u hoe u met geavanceerde technieken op

Nadere informatie

Projectmatig werken voor de secretaresse

Projectmatig werken voor de secretaresse Nationale Secretaresse Dag 2009 www.secretary.nl/officemanagement Schriftelijke cursus in vijf lessen met twee bijeenkomsten Startdatum 9 april 2009 Projectmatig werken voor de secretaresse Postzegel niet

Nadere informatie

Magazijn & Logistiekmanagement (NL- mboniveau)

Magazijn & Logistiekmanagement (NL- mboniveau) Magazijn & Logistiekmanagement (NL- mboniveau) Bij uitstek het vakgebied voor carrièremakers!!! Opslag kan om veel redenen plaatsvinden. Binnengekomen onderdelen die nog niet nodig zijn, levensmiddelen

Nadere informatie

Management voor Managers

Management voor Managers Boshuizen Training 15 jaar! Vier het met ons mee! Schrijft u nu in,en profiteer van de jubileumkortingen tot wel 15%. Management voor Managers Nieuwe visies en originele inzichten op organiseren, leiderschap,

Nadere informatie

Management voor Managers

Management voor Managers Geef uw carrière een oppepper!!! Management voor Managers Middlemanagement (mbo-nl-niveau) Management voor Managers Nieuwe visies en originele inzichten op organiseren, leiderschap, finance, innovatie

Nadere informatie

Officemanager (hbo-nl- niveau))

Officemanager (hbo-nl- niveau)) Officemanager (hbo-nl- niveau)) Inzichten, methoden en instrumenten om op professionele manier te kunnen functioneren. Voor ervaren managementondersteuners die willen doorgroeien in het vak. Bent u toe

Nadere informatie

Marketing op Nima B-Niveau Haal 220% resultaat perjaar!!! Transformeer uw marketingstrategie en realiseer winstgevende groei!!!

Marketing op Nima B-Niveau Haal 220% resultaat perjaar!!! Transformeer uw marketingstrategie en realiseer winstgevende groei!!! Boshuizen Training 15 jaar! Vier het met ons mee! Schrijft u nu in,en profiteer van de jubileumkortingen tot wel 15%. Marketing op Nima B-Niveau Haal 220% resultaat perjaar!!! Transformeer uw marketingstrategie

Nadere informatie

Financial and Costaccounting

Financial and Costaccounting Boshuizen Training 15 jaar! Vier het met ons mee! Schrijft u nu in,en profiteer van de jubileumkortingen tot wel 15%. Financial and Costaccounting Met dit diploma is uw carrière in balans!!! Wilt u inzicht

Nadere informatie

Business English II op hbo-niveau

Business English II op hbo-niveau Business English II op hbo-niveau In de hedendaagse maatschappij worden wij dagelijks geconfronteerd met het toenemend gebruik van Engels in het zakelijk verkeer. Binnen de Caricom maar ook in de zakenwereld

Nadere informatie

In de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie wordt de theorie op boeiende wijze in kleine stapjes aangeboden.

In de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie wordt de theorie op boeiende wijze in kleine stapjes aangeboden. Boshuizen Training 15 jaar! Vier het met ons mee! Schrijft u nu in,en profiteer van de jubileumkortingen tot wel 15%. Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-hbo-niveau Hbo-niveau Het MBA-diploma is een stap

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 Cbt leeromgeving... 8

Nadere informatie

HR- Praktisch Personeelsmanagement (mbo-niveau)

HR- Praktisch Personeelsmanagement (mbo-niveau) Boshuizen Training 15 jaar! Vier het met ons mee! Schrijft u nu in,en profiteer van de jubileumkortingen tot wel 15%. HR- Praktisch Personeelsmanagement (mbo-niveau) Een stevige basis voor (aankomende)

Nadere informatie

Bachelor of Business Administration (MER opleiding)

Bachelor of Business Administration (MER opleiding) Bachelor of Business Administration (MER opleiding) voor decentrale overheden Het Onderwijs De Bachelor of Business Administration voor decentrale overheden (Management, Economie & Recht, MER) wordt aangeboden

Nadere informatie

Professioneel Secretaresse & Managementassistent Dé toolbox voor managementassistenten!

Professioneel Secretaresse & Managementassistent Dé toolbox voor managementassistenten! Tec hnisch Manager HBO Klaar voor een carrièrestap? Plan uw loopbaan in Managementassistent Professioneel Secretaresse & Managementassistent Dé toolbox voor managementassistenten! Tegenwoordig worden hoge

Nadere informatie

Studiegids training Teamleider productie

Studiegids training Teamleider productie Studiegids training Teamleider productie Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 1.4 Cbt leeromgeving...

Nadere informatie

SKO. Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden

SKO. Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden Avondopleidingen SKO Financiële Opleidingen Ondernemer opleidingen Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden Basiskennis Calculatie BKC Praktijkdiploma Boekhouden PDB Moderne Bedrijfsadministratie

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 E-learningplatform...

Nadere informatie

Opleidingen Boekhouden

Opleidingen Boekhouden Opleidingen Boekhouden Bij Avondopleidingen SKO kunt u kiezen uit 3 verschillende niveau's opleidingen boekhouden: Opleiding Basiskennis Boekhouden BKB vergelijkbaar met MBO-3 niveau (= Elementair Boekhouden

Nadere informatie

Opleidingen Personeel & Arbeid

Opleidingen Personeel & Arbeid VOORJAAR 2015 Zo investeer ik in mijn eigen toekomst... Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement Bekijk alle Opleidingen Personeel & Arbeid klik hier 2 Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement

Nadere informatie

Financial and Costaccounting

Financial and Costaccounting Financial and Costaccounting Met dit diploma is uw carrière in balans!!! Wilt u inzicht in de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen? Dan is Financial and

Nadere informatie

Green Belt to Black Belt

Green Belt to Black Belt Het beste van twee werelden De opleiding Six Sigma Black Belt is onderdeel van het gezamenlijke trainingsaanbod van ProjectsOne en Schouten en Nelissen. Als er één organisatie bekend is met zowel theorie

Nadere informatie

SKO. Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden

SKO. Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden Avondopleidingen SKO Financiële Opleidingen Ondernemer opleidingen Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden Basiskennis Calculatie BKC Financieel Assistent Praktijkdiploma Boekhouden PDB Moderne

Nadere informatie

Opleidingen voor Coaches

Opleidingen voor Coaches Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of coachingskandidaten

Nadere informatie

Opleiding Vermogensbeheer

Opleiding Vermogensbeheer Leidt op tot Medewerker vermogensbeheer pensioenbedrijf Alles over de organisatie van het vermogensbeheer en de administratieve verwerking van vermogensbeheeractiviteiten bij pensioenfondsen Aan beleggingsresultaten

Nadere informatie

Marketing op Nima-A niveau(mbo+)

Marketing op Nima-A niveau(mbo+) Marketing op Nima-A niveau(mbo+) Voor een brede basiskennis op het gebied van marketing en marktonderzoek Met marketing bent u de concurrentie een slag voor!!! Marketing Nima-A is een begrip in de marketingwereld.

Nadere informatie

Maatwerk voor nieuwe ROS-adviseurs Informatiebijeenkomst en Leergang 2013

Maatwerk voor nieuwe ROS-adviseurs Informatiebijeenkomst en Leergang 2013 Maatwerk voor nieuwe ROS-adviseurs Informatiebijeenkomst en Leergang 2013 Leergang Procesbegeleiding samenwerking, organisatie en innovatie in de eerste lijn voor nieuwe ROS-adviseurs (code L13-2) Voor

Nadere informatie

ChainWorks Opleidingen Administratie

ChainWorks Opleidingen Administratie ChainWorks Opleidingen Administratie Verbeter je kennis én haal het maximale uit jezelf! www.chainworksopleidingen.nl 1 Jouw talenten en kwaliteiten ontwikkelen? ChainWorks opleidingen biedt uitdagende

Nadere informatie

BACHELOROPLEIDING DEELTIJD

BACHELOROPLEIDING DEELTIJD HBO-ICT INFORMATICA BACHELOROPLEIDING DEELTIJD 2015-2016 2014-2015 LEERROUTES: BUSINESS IT & MANAGEMENT, SOFTWARE ENGINEERING, SYSTEM AND NETWORK ENGINEERING CREATING TOMORROW HBO-ICT DE VIERJARIGE DEELTIJDOPLEIDING

Nadere informatie

Wil jij groeien of bloeien?

Wil jij groeien of bloeien? Wil jij groeien of bloeien? Gratis Samsung Galaxy Tab3 7.0 bij aanschaf van meer dan 500,- aan Icademy trainingen. Kies je ontwikkeltraject... Groeien naar zelfstandig ondernemerschap Doorgroeien bij je

Nadere informatie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie

PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER. PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER PM Academie PM ACADEMIE: EEN UITGEBALANCEERDE MIX VAN KENNIS, ERVARING, NETWERK EN PLEZIER Na een succesvol voorjaarsprogramma,

Nadere informatie

Praktische Psychologie (Mbo-NL-niveau)

Praktische Psychologie (Mbo-NL-niveau) Praktische Psychologie (Mbo-NL-niveau) Leer de basiskennis van de psychologie en weet wat mensen beweegt! Deze praktische psychologie opleiding biedt de relevante basis voor iedereen die zich in de psychologie

Nadere informatie

Correct Nederlands op mbo+-niveau Wilt u zakelijke brieven, notulen, rapporten, artikelen en nota s vlot, gemakkelijk en foutloos schrijven?

Correct Nederlands op mbo+-niveau Wilt u zakelijke brieven, notulen, rapporten, artikelen en nota s vlot, gemakkelijk en foutloos schrijven? Het Nederlands toolbox voor iedereen!!! Correct Nederlands op mbo+-niveau Wilt u zakelijke brieven, notulen, rapporten, artikelen en nota s vlot, gemakkelijk en foutloos schrijven? Een zakelijke brief

Nadere informatie

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f Basisopleiding Diensten aan particulieren I f 2013 Informatiefolder najaar 2015 Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is het een must om

Nadere informatie

STUDIEGIDS 2016 2017 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN

STUDIEGIDS 2016 2017 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN STUDIEGIDS 2016 2017 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN De specialisatiemodule Trainersvaardigheden is geaccrediteerd door: Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding Trainersvaardigheden!

Nadere informatie

Marketing op Nima-A niveau(mbo+)

Marketing op Nima-A niveau(mbo+) Boshuizen Training 15 jaar! Vier het met ons mee! Schrijft u nu in,en profiteer van de jubileumkortingen tot wel 15%. Marketing op Nima-A niveau(mbo+) Voor een brede basiskennis op het gebied van marketing

Nadere informatie

Excellence Day 9 april 2015 You are invited! Follow your instinct! Excellence Management Business School. in samenwerking met

Excellence Day 9 april 2015 You are invited! Follow your instinct! Excellence Management Business School. in samenwerking met Excellence Day 9 april 2015 You are invited! Klik op pagina voor volgende bladzijde Excellence Management Business School in samenwerking met Follow your instinct! Locatie: Oasen, filmzaal. Nieuwe Gouwe

Nadere informatie

Najaars 2daagse. Van DGA naar collectief. pensioenadvies

Najaars 2daagse. Van DGA naar collectief. pensioenadvies Najaars 2daagse Van DGA naar collectief pensioenadvies In vogelvlucht: de hele adviespraktijk over collectieve pensioenen: in 2 dagen helemaal up-to-date Het is 2015 de wereld van het pensioenadvies is

Nadere informatie

Magazijn & Logistiekmanagement (NL- mboniveau)

Magazijn & Logistiekmanagement (NL- mboniveau) Magazijn & Logistiekmanagement (NL- mboniveau) Bij uitstek het vakgebied voor carrièremakers!!! Opslag kan om veel redenen plaatsvinden. Binnengekomen onderdelen die nog niet nodig zijn, levensmiddelen

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme

Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme T r i o S e c u r i t y M a n a g e m e n t C o n s u l t a n c y P o s t b u s 3 0 0 2, 1 3 0 3 A A A l m e r e 30-12- 2015 Inschrijfvoorwaarden

Nadere informatie

Business English II op hbo-niveau

Business English II op hbo-niveau Gratis!!! is Business English II op hbo-niveau In de hedendaagse maatschappij worden wij dagelijks geconfronteerd met het toenemend gebruik van Engels in het zakelijk verkeer. Binnen de Caricom maar ook

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Inkoop en distributie. Lestijden 60 Studiepunten Ingeschatte totale 100 studiebelasting. 2. Planning

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Inkoop en distributie. Lestijden 60 Studiepunten Ingeschatte totale 100 studiebelasting. 2. Planning ECTS-fiche 1. Identificatie Opleiding Graduaat Marketing Module Inkoop en distributie Code A1 Lestijden 60 Studiepunten Ingeschatte totale 100 studiebelasting (in uren) 1 2. Planning Lesdag + tijdstip

Nadere informatie

Promotionele producten, een simpel vak?

Promotionele producten, een simpel vak? Opleidingsgids 2016 Promotionele producten, een simpel vak? Krijg inzicht in de complexe wereld achter het promotionele product. Misschien is het wel één van de meest complexe vakgebieden: het bedenken,

Nadere informatie

Opleiding Wellnesmassage

Opleiding Wellnesmassage Opleiding Wellnesmassage Op 13 september 2012 start MSP Opleidingen de nieuwe opleiding Wellnessmassage. Binnen 1 cursusjaar kunt u het ACE (Algemeen Centrum voor Examinering) diploma Wellnessmasseur behalen.

Nadere informatie

Opleiding Wellnesmassage

Opleiding Wellnesmassage Opleiding Wellnesmassage Op 13 september 2012 start MSP Opleidingen de nieuwe opleiding Wellnessmassage. Binnen 1 cursusjaar kunt u het ACE (Algemeen Centrum voor Examinering) diploma Wellnessmasseur behalen.

Nadere informatie

De Erkend Financieel Adviseur Van hypotheekspecialist naar financieel huisarts

De Erkend Financieel Adviseur Van hypotheekspecialist naar financieel huisarts De Erkend Financieel Adviseur Van hypotheekspecialist naar financieel huisarts De Erkend Financieel Adviseur Van hypotheekspecialist naar financieel huisarts Merkt u ook dat de gemiddelde adviesvraag aan

Nadere informatie

A. Persoonlijke gegevens

A. Persoonlijke gegevens Windesheim, Gesprek op afstand Zelfevalutie/feedbackformulier Beste (aankomende) student, Hartelijk dank voor het invullen en versturen van het Intakeformulier Afstandsleren School of Education. Per e-mail

Nadere informatie

Wiskunde B voor Techniek

Wiskunde B voor Techniek Wiskunde B voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Wiskunde B vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je een

Nadere informatie

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Basisopleiding Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is

Nadere informatie

Business English I op mbo-niveau

Business English I op mbo-niveau Business English I op mbo-niveau Door de toenemende internationalisering zien steeds meer ondernemingen zich genoodzaakt in de Engelse taal te communiceren. Ook u of uw medewerkers moeten wellicht vaker

Nadere informatie

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Aanmeldingsprocedure 1 De Admission Committee heeft de aanmeldingsprocedure en selectie criteria vastgesteld. De aanmelding omvat het volgende:

Nadere informatie

Opleidingen voor HR-adviseurs

Opleidingen voor HR-adviseurs Opleidingen voor HR-adviseurs Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of

Nadere informatie

De rijkserkende opleiding Personal Trainer incl. Fitnesstrainer-B

De rijkserkende opleiding Personal Trainer incl. Fitnesstrainer-B Bijlestaal 64 1721 PW Broek op Langedijk T 0226-342699 E info@tredus.nl www.tredus.nl De rijkserkende opleiding Personal Trainer incl. Fitnesstrainer-B De specialiteit van de Personal Trainer staat steeds

Nadere informatie

Dagdeel Een dagdeel is bij BOGO standaard 3 uur, tenzij anders vermeld in de lescyclus van de BOGO.

Dagdeel Een dagdeel is bij BOGO standaard 3 uur, tenzij anders vermeld in de lescyclus van de BOGO. BOGO Begrippenlijst en veel gestelde vragen In alfabetische volgorde vindt u begrippen die BOGO hanteert bij het aanbieden van onderwijs en uitleg over hun betekenis. Onderaan deze lijst kunt u antwoorden

Nadere informatie

Succesvol Conflicten Oplossen

Succesvol Conflicten Oplossen Eendaagse Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Vergroot uw effectiviteit in het hanteren van conflicten Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Conflicten op de werkvloer zijn lastig maar ze horen erbij.

Nadere informatie

Online communicatie strategie & leiderschap (postdoctorale opleiding)

Online communicatie strategie & leiderschap (postdoctorale opleiding) Online communicatie strategie & leiderschap (postdoctorale opleiding) Strategisch online communicatiemanagement; de uitdaging voor de communicatieprofessional De toename aan vooral digitale media en kanalen,

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Definities. Podotalent - cursus en trainingen. Versie 31 maart, 2017

Algemene voorwaarden. Definities. Podotalent - cursus en trainingen. Versie 31 maart, 2017 Podotalent - cursus en trainingen Algemene voorwaarden Versie 31 maart, 2017 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Podotalent: een onderwijsinstituut t.a.v. het trainen, begeleiden

Nadere informatie

DR-KAM-X. Deelreglement KAM-coördinator

DR-KAM-X. Deelreglement KAM-coördinator DR-KAM-X Deelreglement KAM-coördinator Uitgave: december 2008 DR-KAM-X 2 1 Algemeen Naam : Reed Business Opleidingen Adres : Arnhem en Zwijndrecht Aard : mondeling onderwijs Naast dit reglement is het

Nadere informatie

BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken

BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken www.segment.nl BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken Investeren in uw persoonlijk vakmanschap 3 Samen studeren in een vaste groep 3 Persoonlijke benadering 3 Gemotiveerde studenten 3 Enthousiaste

Nadere informatie

Opleiding Ontspanningsmassage

Opleiding Ontspanningsmassage Opleiding Ontspanningsmassage Op 12 september 2012 start MSP Opleidingen de nieuwe opleiding Ontspanningsmassage. Binnen 1 cursusjaar kunt u het ACE (Algemeen Centrum voor Examinering) diploma Ontspanningsmassage

Nadere informatie

Cursusprogramma s 2015 / 2016

Cursusprogramma s 2015 / 2016 Cursusprogramma s 2015 / 2016 Conversatiecursussen Portugees Catalaans Italiaans Spaans Engels Pools Frans Duits Mission Statement Wij willen het beste taal- en cultuurbureau in Nederland zijn, maar niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleiding Trainer MindfulKids

Algemene Voorwaarden Opleiding Trainer MindfulKids Voorwaarden tot deelname minimaal op HBO niveau werkend en denkend ervaring met het voor de klas of voor de groep staan affiniteit met mindfulnessbeoefening of de bereidheid zich daarin te verdiepen aanwezigheid

Nadere informatie

ProfessioneelSecretaresse&Managementassistent

ProfessioneelSecretaresse&Managementassistent Boshuizen Training 15 jaar! Vier het met ons mee! Schrijft u nu in,en profiteer van de jubileumkortingen tot wel 15%. ProfessioneelSecretaresse&Managementassistent Dé toolbox voor managementassistenten!

Nadere informatie

Aanmeldformulier Executive MBA

Aanmeldformulier Executive MBA Aanmeldformulier Executive MBA Aanmeldingsprocedure 1 De Admission Committee heeft de aanmeldingsprocedure en selectie criteria vastgesteld. De aanmelding omvat het volgende: A: Een volledig ingevuld en

Nadere informatie

Customer Relationship & Experience Management (post-hbo opleiding)

Customer Relationship & Experience Management (post-hbo opleiding) Customer Relationship & Experience Management (post-hbo opleiding) Waarde leveren voor de klant en de organisatie door de klant centraal te stellen CRM staat voor Customer Relationship Management, kort

Nadere informatie

Examendata Financieel Management en Calculatie

Examendata Financieel Management en Calculatie Rijswijk, 27 juli 2008 Geachte dames en heren, In juni van dit jaar heeft het exameninstituut SEB Beroepsvervoer, ons, de examendata voor het 2 e halfjaar van 2008 doorgegeven. Vanaf januari 2008 zal de

Nadere informatie

Online Corporate Communicatie

Online Corporate Communicatie Online Corporate Communicatie Corporate communicatie; integreer online kanalen en voer impactvolle corporate campagnes Er is een groot tekort aan kennis over online corporate communicatie waardoor organisaties

Nadere informatie

Masterclass Faciliterend Leiderschap

Masterclass Faciliterend Leiderschap KLANTF CUS ORGANISATIE- & MENSONTWIKKELING Masterclass Faciliterend Leiderschap Voor organisaties die echt klantgericht willen zijn, is de keuze voor faciliterend leiderschap evident. De basis van deze

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

AMSTERDAM 2015-16 MASTER IN COACHING JE KAN ANDEREN PAS COACHEN ALS JE JEZELF KAN COACHEN

AMSTERDAM 2015-16 MASTER IN COACHING JE KAN ANDEREN PAS COACHEN ALS JE JEZELF KAN COACHEN AMSTERDAM 2015-16 MASTER IN COACHING JE KAN ANDEREN PAS COACHEN ALS JE JEZELF KAN COACHEN FEMKE DEKKER Voormalig roeister, driemaal actief op de Olympische Spelen Trainer Mentale Kracht bij de Politie

Nadere informatie

STUDIEGIDS SPECIALISATIEMODULE OPZET VAN EEN PLUSKLAS

STUDIEGIDS SPECIALISATIEMODULE OPZET VAN EEN PLUSKLAS STUDIEGIDS 2016 2017 SPECIALISATIEMODULE OPZET VAN EEN PLUSKLAS Novilo is geaccrediteerd door: Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze specialisatiemodule Plusklas! In deze gids zetten we de details van

Nadere informatie

MBO HBO. Maritieme techniek. Deeltijdopleidingen voor professionals WWW.STC-GROUP.NL

MBO HBO. Maritieme techniek. Deeltijdopleidingen voor professionals WWW.STC-GROUP.NL MBO HBO Maritieme techniek Deeltijdopleidingen voor professionals WWW.STC-GROUP.NL DEELTIJD MBO- EN HBO-OPLEIDINGEN Nederlandse scheeps- en jachtwerven horen tot de absolute wereldtop. De voorsprong op

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Inkoopmanagement & Procurement De cursus Inkoopmanagement & Procurement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Studiehandleiding. Praktijkdiploma boekhouden (PDB) compleet

Studiehandleiding. Praktijkdiploma boekhouden (PDB) compleet Studiehandleiding Praktijkdiploma boekhouden (PDB) compleet Lay-out en opmaak: NTI DTP Studio, Leiden 1 e druk september 2010 2 e druk december 2012 001204620 2010, NTI bv, Leiden Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Deelreglement Manager in de techniek (TO2).

Deelreglement Manager in de techniek (TO2). DR-TO2-X Deelreglement Manager in de techniek (TO2). Uitgave: juli 2012 PBNA/Reed Business Opleidingen, Postbus 415, 3330 AK Zwijndrecht. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Brochure Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag 4 Algemene informatie over de training

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Leiderschap bij Transities De cursus Leiderschap bij Transities duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties.

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

Kennisinstelling met als specialisme kleur. Scholingsprogramma. Deeltijdopleiding tot kleurkundige

Kennisinstelling met als specialisme kleur. Scholingsprogramma. Deeltijdopleiding tot kleurkundige Kennisinstelling met als specialisme kleur Scholingsprogramma Deeltijdopleiding tot kleurkundige Voorwoord De Nederlandse Kleurenschool (NKS) verzorgt als enige opleider de deeltijdopleiding tot kleurkundige.

Nadere informatie

LEAN MANAGEMENT Wat is Lean? Lean staat voor mager of slank, hetgeen voor bedrijven vertaald kan worden in snellere, goedkopere en kwalitatief betere processen. Lean heeft als primaire focus het elimineren

Nadere informatie

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek Deficiëntiecursus 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde B Opleidingen van Techniek september 2014 Deficiëntiecursus Wiskunde B 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Nadere informatie