Miami + 15-daagse cruise

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Miami + 15-daagse cruise"

Transcriptie

1 G R O E P S R E I Z E N Miami + 15-daagse cruise Nederlandse Antillen en Zuid Caribbean St. M a a r te n - St. J o h n s - St. Lu c i a B a r b a d o s - B o n a i re - Cu ra ç a o - Ar u b a All Inclusive Vanaf 3.099,, t/ m 2 7 nove m b e r 2017 >> Boek een extra landarrangement bij en maak een rondreis door Florida! <<

2 Beste cruiseliefhebber, Dit jaar organiseren we een cruise naar het zonnige Caribisch Gebied! Bewonder de turquoise zee met parelwitte stranden en leer de Nederlandse Antillen kennen. Een geweldige route die vanuit Miami vertrekt. Deze cruise brengt ons naar de eilanden Sint Maarten, St. John s, St. Lucia, Barbados, Bonaire, Curaçao en Aruba. Tijdens de vijf cruisedagen op zee heeft u bovendien de tijd om van de fantastische faciliteiten aan boord van uw cruiseschip te genieten. Voor deze speciale afvaart hebben we gekozen voor een schip uit de vloot van Celebrity Cruises: Celebrity Eclipse**** Celebrity Cruises staat voor moderne luxe met Europese klasse. De van oorsprong Griekse rederij is nu in Amerikaanse handen, maar verzorgt nog steeds droomreizen met een Europese uitstraling. De Celebrity Eclipse is een luxe en chique cruiseschip. Dit schip staat bekend om haar eigentijdse inrichting en een enorm scala aan eetgelegenheden. Ook kunt u genieten van een brede selectie van bars en lounges, bijna eindeloos entertainment en een verscheidenheid aan activiteiten. Lees deze brochure verder voor meer informatie en wij hopen u met deze speciale Disma Reizen aanbieding aan boord te mogen verwelkomen! Werner van Disseldorp, Disma Reizen, Directeur

3 Reisschema Dag 1 11 november 2017 Vlucht Schiphol Airport - Miami Airport Transfer naar Sixty Hotel Nautilus Dag 2 12 november 2017 Miami, USA check in schip uur Dag 3 13 november 2017 Cruisedag op zee Dag 4 14 november 2017 Cruisedag op zee Dag 5 15 november 2017 Philipsburg, St. Maarten vertrek schip uur Dag 6 16 november 2017 St. John s, Antigua vertrek schip uur Dag 7 17 november 2017 Castries, St. Lucia vertrek schip uur Dag 8 18 november 2017 Bridgetown, Barbados vertrek schip uur Dag 9 19 november 2017 Cruisedag op zee Dag november 2017 Kralendijk, Bonaire vertrek schip uur Dag november 2017 Willemstad, Curaçao vertrek schip uur Dag november 2017 Oranjestad, Aruba Dag november 2017 Oranjestad, Aruba vertrek schip uur Dag november 2017 Cruisedag op zee Dag november 2017 Cruisedag op zee Dag november 2017 Aankomst Miami aankomst schip 7.00 uur Transfer naar luchthaven Miami Dag november 2017 Aankomst Schiphol Airport (tussenlanding in Parijs)

4 Celebrity Eclipse**** De Celebrity Eclipse is een licht en ruim schip, van de open dekken tot de goed verzorgde hutten met veel kast- en bergruimte. Het schip is chic en modern ingericht en de lounges en bars hebben allemaal hun eigen sfeer. Helemaal bijzonder is de Sky Observation Lounge, waar panoramaramen van vloer tot plafond een indrukwekkend uitzicht op zee bieden, net als de balkons waarover 85% van alle hutten beschikt. Eetgelegenheden Een diner in het hoofdrestaurant is dankzij de stijlvolle inrichting met onder andere schitterende kroonluchters een belevenis op zich. Verder zijn er vier specialiteitenrestaurants aan boord, waar gezonde lekkernijen worden geserveerd, bekende wereldgerechten een nieuwe draai krijgen en de Italiaanse en Europese keuken op hun best te proeven zijn. Faciliteiten aan boord Een echt grasveld op zee dat vind u niet vaak, maar de Celebrity Eclipse heeft het. U vindt het op het hoogste dek, in de Lawn Club. Ook het amusement aan boord is vernieuwend: naast cabaret, muziek, film en theater wordt u getrakteerd op demonstraties in de eigen glasblazerij van het schip. Als moderne reiziger kunt u op reis vast niet zonder internet en technische gadgets. Ook daaraan heeft Celebrity gedacht en er is dan ook een modern internetcafé aan boord.

5 Restaurants aan boord Dineren aan boord van Celebrity Cruises is een ervaring voor alle zintuigen. Kies casual of chique, sushi of Italiaans, binnen dineren of buiten onder de sterren. Met een tiental specialiteitenrestaurants en een scala aan bars, lounges en clubs, is er variatie genoeg tijdens uw verblijf aan boord. In totaal heeft u de keuze uit 10 restaurants: - Main Restaurant - Qsine - Blu - Murano - een moderne variant op de klassieke Franse keuken - Tuscan Grille - Italiaanse keuken - Sushi of Five - Silk Harvest - Aziatische keuken - Lawn Club Grill - The Porch - Seafood - Luminae - exclusief restaurant voor Suite gasten Entertainment aan boord Op het hoofdpodium vinden baanbrekende producties plaats die u trakteren op o.a. dans, comedy, muziektheater en concert-stijl optredens. In verschillende ruimtes is er live muziek aanwezig. Daarnaast is er keuze uit: - Casinos - Lounges, bars & clubs - CanyonRanch Spa Club - Winkels - Verschillende workshops

6 Huttenselectie Wij hebben voor u een selectie van hutten gemaakt aan boord van de Celebrity Eclipse. Binnenhut Buitenhut met balkon Buitenhut met balkon - Concierge Class Bij een Concierge Class hut profiteert u van een aantal extra services zoals priority check-in en een welkomstlunch. Voor meer informatie kunt u één van onze reisadviseurs naar alle details vragen. Sky Suite met balkon Wanneer u verblijft in een Sky Suite, zult u genieten van de luxe van butler service. Dit omvat o.a. hulp bij het uit- en inpakken van uw koffers, een in-suite lunch en diner service, 's Avonds hors d'oeuvres en gratis in-suite espresso en cappuccino van Café al Bacio.

7 Reisprogramma en haveninformatie Dag 1 - Miami We vliegen vanaf Schiphol Airport naar Miami waar we zullen logeren in Sixty Hotel Nautilus****. Dit luxe boutique hotel op Collins Avenue is gelegen in het hart van de Art Deco wijk van Miami. Het is ontworpen door de beroemde architect Morris Lapidus in Het hotel is compleet gerenoveerd met een eerbetoon aan de oorspronkelijke geest. De kamers hier zijn casual en elegant en zijn geïnspireerd op Europese strandhuizen en een jetset lifestyle. Dag 2 - Miami Miami is naast strandbestemming ook een metropool met maar liefst 5 miljoen inwoners. De helft van de bevolking is van Cubaanse en Zuid-Amerikaanse afkomst en dat is te merken in Little Havana, waar de mensen een relaxte, maar levendige way of life hebben. Flaneer over de boulevard Oceans Drive. Snelle of juist klassieke auto s zijn hier meer regel dan uitzondering. Bezoek de artiestenwijk Coconut Grove of Coral Gables met haar typisch Europese sfeer. Vergeet ook niet een kijkje te nemen op het prachtig witte zandstrand waar elk life-guard huisje is voorzien van een vrolijke kleur. In het begin van de middag stappen we aan boord van ons cruiseschip en rond varen we de haven uit.

8 Reisprogramma en haveninformatie Dag 3 en 4 - Cruisedag op zee Dag 5 - Philipsburg, St. Maarten Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse gedeelte van dit Antilliaanse eiland. Tegenwoordig een autonoom gebied binnen het Koninkrijk. Uw cruiseschip brengt u naar prachtige stranden, azuurblauw water, heerlijke zon, vriendelijke mensen zijn een paar kenmerken van dit tropische paradijs. Het eiland beschikt over vele watersportmogelijkheden maar ook ontspannen, tax free winkelen behoort tot de mogelijkheden. Een uitstapje naar het Franse gedeelte van St. Maarten is zo gemaakt. Dag 6 - St. John s, Antigua Het strandenwalhalla van de Carribean, zo valt Antigua het beste te omschrijven. U meert aan in de hoofdstad Saint John s, dat gelegen is aan een diepe natuurlijke haven. Bezoek bijvoorbeeld de markt aan de zuidkant van de stad die vooral op vrijdag en zaterdag gezellig druk is. Talloze boeren en vissers bieden hier hun vruchten, groenten, specerijen en vis in de stad aan, een kleurrijk schouwspel. Of bezoek de winkeltjes en restaurants die te vinden zijn rondom de Independance Avenue. Maar raak niet te afgeleid, de stranden zijn hier de grootste attractie!

9 Reisprogramma en haveninformatie Dag 7 - Castries, St. Lucia St. Lucia is één van de mooiste eilanden van het Caribisch Gebied. De natuur met zijn vulkanische bergen, tropische regenwouden, glooiende bananenplantages is spectaculair te noemen. De hoofdstad van het eiland ligt aan een prachtige baai en kenmerkt zich door de kleurige, koloniale huizen afgewisseld met moderne flatgebouwen. Aan het belangrijkste plein in de stad, Columbus Square, staat de Cathedral of the Immaculate Conception. Op de centrale markt is de Caribische sfeer duidelijk aanwezig. Hier kunt u genieten van de kleurrijke markt, exotische vruchten kopen en stijlvol uit een kokosnoot drinken. Op het eiland vindt u naast de gevarieerde tropische pracht een vulkaan met zwavelen heetwaterbronnen. Bezoek het nationale park Pigeon Island met wit zandstrand of ga snorkelen en duiken bij het grijze zandstrand Anse Chastanet. Dag 8 - Bridgetown, Barbados Het cruiseschip legt aan in Bridgetown in het zuidwesten van Barbados. Het eiland ligt in de Atlantische Oceaan, maar wordt toch als Caribisch gebied gezien. In het westen vindt u prachtige zandstranden en een woeste, rotsachtige oostkust. Barbados is ontstaan uit een koraalrif dat droog kwam te liggen. De bodem is daarom nog steeds poreus waardoor er imposante ondergrondse steenwouden en grotten zijn ontstaan, zoals Harrison s Cave die u kunt bezoeken. U kunt ook een tocht maken met een piratenschip of een kijkje onder water nemen met de Atlantis Submarine. Of probeer een heerlijk glaasje rum. Barbados is hét rumeiland van de Carribean met keuze uit honderden verschillende soorten.

10 Reisprogramma en haveninformatie Dag 9 - Cruisedag op zee Dag 10 - Kralendijk, Bonaire Geniet van de mooie pastelkleurige huizen in deze stad waar de Nederlandse invloed nog goed te herkennen is. Kralendijk, ofwel koralendijk, is meer een gezellig dorp dan een stad. Kralendijk is de hoofdstad van het eiland Bonaire. Kralendijk zelf is een rustig stadje waar een ontspannen sfeer hangt. De kleine stad kenmerkt zich door de oude koloniale huizen met hun pastelkleur. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard, Kaya Craane, en een winkelstraat, Kaya Grandi. Voor de boulevard liggen vele plezierjachten. Dag 11 - Willemstad, Curaçao Wie aan Willemstad denkt, denkt waarschijnlijk aan de schitterende rij gekleurde oud-hollandse huizen aan het water. De beroemde Handelskade in de St. Annabaai is een van de meest fotogenieke plekken van Curaçao. Langs de bruisende Handelskade zijn sfeervolle terrassen, winkeltjes en kunstgalerieën. Het historische stadscentrum bestaat uit de twee wijken Punda en Otrobanda, die gescheiden worden door de Sint Annabaai. De twee wijken worden met elkaar verbonden door een houten brug die drijft op zestien pontons. De drijvende brug is een begrip en wordt ook wel de Pontjesbrug genoemd. Het centrum van Willemstad staat vanwege haar unieke architectuur en haventoegang op de Werelderfgoedlijst.

11 Reisprogramma en haveninformatie Dag 12 en 13 - Oranjestad, Aruba Een echte plek om te relaxen, te winkelen en een klein beetje Hollandse koloniale architectuur te bewonderen. Deze hoofdstad van Aruba is perfect om het vakantiegevoel te ervaren. Niks moet, alles mag. Oranjestad is een zeer rustige en mooie hoofdstad. Aan echt grote musea ontbreekt het hier en dat biedt de uitgelezen kans om eens lekker door de stad te slenteren. Bezichtig de mooie koloniale panden, wandel door het Wilhelminapark of haal u winkelhart op op de Caya G.F. Betico Croes, de hoofdwinkelstraat van Aruba. Of ga naar één van de stranden! Dag 14 en 15 - Cruisedag op zee Dag 16 - Miami Miami is de meest bruisende en hippe stad van Florida. Vooral de omgeving bij South Beach is interessant. Daar zijn vele goede hotels te vinden, een hagelwit zandstrand, restaurants en volop winkelmogelijkheden. Een bekende hotspot is Ocean Drive, waar mensen lopen te pronken, dure auto s af en aan rijden, gewoon om gezien te worden. Uitgaan? Miami is the place to be, hippe nachtclubs met een ontspannen sfeer. Het trendy nachtleven van South Beach, de Art Deco wijken, de drukte van de Calle Ocho en de energie van Little Havana. De eindeloze mogelijkheden om te winkelen in de moderne, uitgestrekte winkelcentra, 's werelds drukste cruisehaven... Miami biedt dit allemaal en nog veel meer! U heeft vandaag de keuze om met de transfer naar de luchthaven te gaan en terug te vliegen naar Schiphol Airport, of verleng deze reis met een individuele rondreis door Florida! Lees meer op de volgende pagina s. Dag 17 - Aankomst Schiphol Airport

12 Optionieel individueel landarrangement 10-daagse rondreis Florida Dit landarrangement is een suggestie, er zijn vele variaties op onderstaande rondreis mogelijk. Maak een afspraak met één van onze Florida specialisten en we kijken graag naar uw specifieke wensen. Zo kunnen we altijd een passend alternatief aan u presenteren, zowel voorafgaand als na afloop van de cruise. Dag 1 t/m 3 - Orlando Orlando is dé stad als het gaat om amusement en entertainment. Er is geen stad in de wereld die zoveel attractieparken en waterparken in de buurt heeft liggen als Orlando. Wat denkt u van bijvoorbeeld Walt Disney World, Universal Studios, Seaworld en het Kennedy Space Centre. Naast al deze pretparken is Orlando ook een paradijs voor winkel- en uitgaansliefhebbers met diverse shopping outlets en de International Drive met hotels, restaurants, bars en winkels. Sta open voor verrassingen en laat u inspireren als nergens anders. Kinderen én volwassenen zullen hier genieten van een once-in -a-lifetime ervaring in de legendarische themaparken, waterattracties en luxe verblijven. U logeert tijdens uw verblijf in het Hilton Buena Vista Palace. Dag 4 - Clearwater Clearwater Beach is de thuisbasis van ongerepte witte zandstranden, helder water, warme zon én gastvrijheid. Bezoek de dolfijnen in het Clearwater Marine Aquarium. Geniet van zonsondergang op Pier 60 of breng een bezoek aan het internationaal erkende Clearwater Jazz Festival! U logeert hier in het Clearwater Beach Resort.

13 Optionieel individueel landarrangement 10-daagse rondreis Florida Dag 5 - Napels Napels staat bekend om zijn high-end winkels, world-class cultuur en fine dining. Maar het is ook een mooie bestemming voor natuur- en strand liefhebbers. Fifth Avenue South en Third Street South zijn de speerpunten voorde winkels in het historische centrum, met tal van kunstgaleries, chique kledingboetieks en interieurwinkels. Wanneer het tijd is voor lunch of borrel en diner, geniet dan van uw maaltijd met een uitzicht op het water. U logeert in het Inn on Fifth Hotel. Dag 6 - Key Largo U zult genieten van uw verblijf in het paradijselijke eiland Key Largo, de eerste van de prachtige Florida Keys en de zelfbenoemde duikhoofdstad van de wereld. Ontdek het rif en ga duiken en snorkelen in de prachtige wateren. Of ga vissen, maak een boottocht of zwem met dolfijnen! U logeert hier in het Hampton Inn Key Largo.

14 Optionieel individueel landarrangement 10-daagse rondreis Florida Dag 7 en 8 - Key West Het meest zuidelijke punt in de Verenigde Staten, Key West, staat bekend om o.a. de watersportmogelijkheden, een bruisend nachtleven, stranden en historische bezienswaardigheden zoals Ernest Hemmingways huis en museum. Een 'tropical island' stad waar u kunt snorkelen, duiken en zeilen in het kristalhedere water. Geniet van een zonsondergang bij Mallory Square of maak een wandeling langs Duval Street. Het lijkt wel of u een uitstapje naar de Caribbean hebt gemaakt, zonder Amerika te verlaten. U logeert in het Hilton Graden Inn - Key Collection. Dag 9 en 10 - Miami Miami is de meest bruisende en hippe stad van Florida. Vooral de omgeving bij South Beach is interessant. Daar zijn vele goede hotels te vinden, een hagelwit zandstrand, restaurants en volop winkelmogelijkheden. Een bekende hotspot is Ocean Drive, waar mensen lopen te pronken, dure auto s af en aan rijden, gewoon om gezien te worden. Uitgaan? Miami is the place to be, hippe nachtclubs met een ontspannen sfeer. Het trendy nachtleven van South Beach, de Art Deco wijken, de drukte van de Calle Ocho en de energie van Little Havana. De eindeloze mogelijkheden om te winkelen in de moderne, uitgestrekte winkelcentra, 's werelds drukste cruisehaven...miami biedt dit allemaal en nog veel meer! Heer logeert u eveneens in het Sixty Nautilus Hotel dat we ook als eerste overnachting voor aanvang van de cruise hebben geselecteerd. Wanneer u dit arrangement voorafgaand aan de cruise maakt, sluit u vandaag aan bij de groep.

15 Reissom - vanaf 3.099,- 2 dagen Miami en 15-daagse cruise Prijs per persoon Binnenhut vanaf 3.099,- Buitenhut balkon vanaf 3.799,- Buitenhut balkon Concierge Class vanaf 4.099,- Sky Suite met balkon vanaf 5.399,- Inbegrepen in uw prijs: - Transfers Tilburg e.o. naar Schiphol Airport v.v. - Rechtstreekse heenvlucht met KLM, inclusief bagage - retourvlucht via Parijs - Transfers in Miami - 1 overnachting in Hotel Soxty Nautilus**** incl. ontbijt - Nederlandse stadstour door Miami - 14 overnachtingen in de door u gekozen hutaccommodatie aan boord van de Celebrity Eclipse - Volpension aan boord van de Celebrity Eclipse (tot 8 maaltijden per dag) - Koffie, thee, water en iced tea gedurende de dag in het buffetrestaurant - Diner in Murano (t.w.v. 55,-), Tuscan Grill (t.w.v. 45,-) en Qsine (t.w.v. 45,-) - exclusief drankjes - Fooien aan boord t.w.v. 199,- - Eigen deskundige Disma reisbegeleiding gedurende de gehele reis Niet inbegrepen: - Drankjes tijdens het landarrangement en tijdens de cruise - Excursies tijdens de cruise - Uitgaven van persoonlijke aard zoals overige dranken, fooien en souvenirs - Drankenpakket aan boord van de Celebrity Eclipse - Upgrading naar Economy Comfort of Business Class op de vlucht (prijs op aanvraag) - Reis- en annuleringsverzekering - Verplichte bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 per boeking - Disma Reizen administratiekosten 38,72 per boeking 10-daagse rondreis Florida 9 overnachtingen o.b.v. logies vanaf 1.149,-* Huurauto small SUV Minimaal aantal deelnemers voor deze reis bedraagt 20 volbetalende volwassen personen * Dit arrangement is op individuele basis. Vraag een van onze reisadviseurs naar de voorwaarden.

16 Voor meer informatie T Tilburg Hart van Brabantlaan JM Tilburg Tel Fax Hilvarenbeek Diessenseweg AE Hilvarenbeek Tel Fax Goirle Tilburgseweg AJ Goirle Tel Fax Eindhoven Aalsterweg CC Eindhoven Tel Fax Beins Travel - Oosterhout Arendshof LK Oosterhout Tel Fax info@beins.nl

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Caribbean Celebrity Cruise

Caribbean Celebrity Cruise 18-daagse reis waarvan 15 dagen Caribbean Celebrity Cruise van 3 tot 20 april 2014 Met de Celebrity Eclipse vanuit Fort Lauderdale naar : Aruba, Curacao, Grenada, Barbados, St. Lucia, Antigua, St. Maarten

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

14-daagse reis Stars & Stripes en cruise Mexicaanse Riviera

14-daagse reis Stars & Stripes en cruise Mexicaanse Riviera 14-daagse reis Stars & Stripes en cruise Mexicaanse Riviera L o s A n g e l e s - P u e r t o V a l l a r t a - M a z a t l á n C a b o S a n L u c a s - L o s A n g e l e s - L a s V e g a s Vanaf 3.395,-

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

8-daagse familie cruise

8-daagse familie cruise 8-daagse familie cruise W e s t M i d d e l l a n d s e Z e e G e n u a - N a p e l s - M e s s i n a ( S i c i l i ë ) L a V a l l e t t a - B a r c e l o n a - M a r s e i l l e Kinderen al vanaf 499,-

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive

8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive 8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive Vanaf 875,- 1 0 t / m 1 7 m e i 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Graag presenteren wij u een zonnige All Inlusive Disma Groepsreis naar het Griekse eiland Rhodos.

Nadere informatie

8-daagse familie cruise

8-daagse familie cruise G R O E P S R E I Z E N 8-daagse familie cruise West Middellandse Zee G e n u a - N a p e l s - M e s s i n a ( S i c i l i ë ) L a Va l l e t t a - B a rce l o n a - M a r s e i l l e Vanaf 1.095,eren

Nadere informatie

Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy. stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy. stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 1148 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de MS Eurodam, het eerste schip van de Holland America Line in de signature klasse, het is 285 meter

Nadere informatie

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE *****

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** 5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** ONTDEK NU DIT UITSTEKENDE 5* HOTEL, PRACHTIG GELEGEN OP HET IDYLLISCHE BELLE MARE STRAND. TEVENS EEN ECHTE AANRADER VOOR GOLFFANATEN! DAGELIJKS

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN vanaf 1497 Een Luxe city trip, de ontdekking van een trendy stad,de Everglades, gecombineerd met KEY WEST New-York The city that never sleeps Een city trip van 4 dagen /de 3

Nadere informatie

Vancouver + 8-daagse cruise Alaska

Vancouver + 8-daagse cruise Alaska Vancouver + 8-daagse cruise Alaska I n s i d e P a s s a g e - T r a c y A r m - J u n e a u S k a g w a y - G l a c i e r B a y - K e t c h i k a n 2 6 m e i t / m 4 j u n i 2 0 1 7 All Inclusive Vanaf

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Curacao Altijd al naar Curaçao willen reizen, maar staat de lange vlucht of de reissom u tegen? Zet deze gedachten even opzij! Het klinkt erg cliché, maar u stelt zich

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring!

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Dialysevakanties & dialysecruises Agenda 1) Wie zijn wij? 2) Wat kunnen wij voor u betekenen? 3) Waarom uw dialysevakantie bij Santé Reizen

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

12-daagse Excursiereis

12-daagse Excursiereis 12-daagse Excursiereis B l o e m e n r i v i è r a & C i n q u e T e r r e S a r z a n a - P o r t o v e n e r e - C i n q u e T e r r e - E l b a - R a p a l l o - P o r t o f i n o - M o n a c o - A

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation The Baltic & St. Petersburg Seabourn Ovation 10-daagse cruisevakantie Van Kopenhagen naar Stockholm Vertrekdatum 22 juni en 17 augustus 2018 Van Scandinavische koningshuizen naar het machtige tsarenrijk.

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

REISBESCHRIJVINGEN

REISBESCHRIJVINGEN REISBESCHRIJVINGEN 2018-2019 Nadat de Full Circle weer haar onderhoud heeft gehad op Aruba varen we via de zuidelijke eilanden weer terug naar de West Indies. Eerst naar Sint Maarten, dan zakken we af

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Florida. voor: Wilma Heideveld. Augustus 2009

Florida. voor: Wilma Heideveld. Augustus 2009 Florida voor: Wilma Heideveld Augustus 2009 Hieronder geef ik u een voorstel voor uw geplande reis naar Florida. Florida staat bekend om haar hagelwitte stranden, het trendy Miami en de pretparken van

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be

Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be Dromerige 16-daagse reis waarvan 13 dagen Hawaii Cruise van 20 april tot 6 mei

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie,

*Optionele excursie: Maracaña Stadion. Geachte Reiscommissie, LUSTRUM Geachte Reiscommissie, Hierbij het voorstel voor jullie lustrumreis door het zuiden van Brazilië. (B/L/D in de tekst staat voor Breakfast / Lunch / Diner die bij de reis zijn inbegrepen). Dag 1:

Nadere informatie

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Juni & september 2019 In 2019 doet de Workshop on Tour Internationaal naast New York ook dé relax- geniet- en feesthotspot van Europa

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 9 dagen / 8 nachten code: PhuAdv02 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Japan april - november 2020

Japan april - november 2020 2020 april - november 2020 11 apr Tokyo (Yokohama), Japan 12 apr op zee 13 apr Hiroshima, Japan 14 apr op zee 15 apr Jeju, Jeju Island, Zuid-Korea 16 apr Nagasaki, Japan 17 apr Miyazaki (Aburatsu), Japan

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

FLORIDA. Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 OZ GROEPSREIZEN Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis.

FLORIDA. Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 OZ GROEPSREIZEN Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis. OZ GROEPSREIZEN 2018 FLORIDA Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis. We ontdekken de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie