Zwemlessen. Aqua Mini. Aqua Club. Zwem-ABC

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zwemlessen. Aqua Mini. Aqua Club. Zwem-ABC"

Transcriptie

1 Zwemlessen Aqua Mini Zwem-ABC Aqua Club

2 Algemeen Bij Aquadrome, Het Slagman en De Brug bieden wij lessen aan voor het Zwem-ABC in diverse varianten. Daarnaast organiseren we Aqua Club voor kinderen die in het bezit zijn van het Zwem-ABC en geven we Aqua Mini voor baby s en peuters met hun ouders. In dit informatieboekje vindt u alle informatie over het aanbod van onze zwemlessen. Veilig zijn in en bij het water en met plezier zwemmen is het doel van de zwemactiviteiten bij Enschedese Zwembaden. Onder begeleiding van gediplomeerde zwemonderwijzers leert uw kind alle vaardigheden die nodig zijn voor de complete zwemopleiding. Daar heeft u of uw kind niet alleen nu plezier van, maar ook in de toekomst! Enschedese Zwembaden is erkend als Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma s door het Nationaal Platform Zwembaden. Daarnaast werken wij volgens de gedragscode zwembranche, zie Communicatie Door veel aandacht te besteden aan communicatie zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent van al het nieuws rondom de zwemles van uw kind. Allereerst maken wij gebruik van een leerlingvolgsysteem waardoor we de voortgang van uw kind bijhouden en precies weten wanneer hij of zij klaar is om het eerstvolgende diploma te halen. Daarnaast zorgen wij zowel voor goede mondelinge als schriftelijke communicatie. De communicatie loopt voornamelijk via de coördinatoren die tijdens de zwemlessen aanwezig zijn voor vragen. Daarnaast gebruiken wij het leerlingvolgsysteem Zwemscore om iedereen per op de hoogte te houden van allerlei zaken die te

3 maken hebben met zwemles, waaronder uitnodigingen voor diplomazwemmen. Om deze communicatie goed te laten verlopen is het noodzakelijk dat we altijd op de hoogte zijn van uw actuele adres. Tot slot brengen wij jaarlijks een jaarkalender uit waarop overzichtelijk te zien is wanneer lessen uitvallen en onder andere wanneer diplomazwemmen is. Deze jaarkalender is ook te vinden op onze website. Betaling De betaling van zwemlessen is maandelijks. Het maandbedrag is een all-in bedrag, u betaalt dus geen inschrijfgeld, diplomageld en administratiekosten. De betaling is vooraf en de maandabonnementen zijn aansluitend. Op jaarbasis betaalt u 11x het maandbedrag (in de zomerperiode betaalt u 1x niet). De actuele tarieven vindt u op onze website. Duur zwemopleiding Hoelang uw kind over zijn of haar zwemdiploma s gaat doen kunnen we u niet precies vertellen. ellen. Het landelijk gemiddelde en andere informatie over zwemles vindt u op Gratis zwemmen (1+1 actie) Gedurende de periode dat uw kind zwemles volgt kan hij of zij gratis zwemmen bij onze drie zwembaden op vertoon van een geldige leskaart (samen met een betalende bezoeker). Ideaal om tussendoor veel te oefenen, bijvoorbeeld tijdens ons oefenuurtje.

4 Zwem-ABC Bij Enschedese Zwembaden staan veiligheid en plezier voorop tijdens de zwemlessen. We zorgen ervoor dat uw kind het vertrouwen krijgt dat nodig is om goed te leren zwemmen. Wij bieden op drie locaties lessen voor het Zwem-ABC aan. Jaarlijks halen circa 1000 kinderen een zwemdiploma bij ons en we zijn hiermee de grootste aanbieder van zwemlessen in Enschede. Door ons leerlingvolgsysteem en goede communicatie tussen onze coördinatoren en ouders kunnen wij persoonlijke aandacht waarborgen. Op alle baden wordt er wekelijks een zwemles van 45 minuten gegeven met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen. De lessen worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde zwemonderwijzers en er zitten gemiddeld 10 kinderen in een lesgroep. Bovendien is er maandelijks gekleed zwemmen, hierdoor oefent uw kind om zich in noodsituaties ook te kunnen redden in het water. Naast de reguliere zwemlessen bieden wij ook zwemles op maat aan. Heeft uw kind behoefte aan privé zwemles of wilt u zelf een lesgroepje samenstellen? Bij ons kan het allemaal. Neem contact met ons op, zodat we u een passend aanbod kunnen doen. Easy Swim Bij deze lesmethode dragen kinderen tot en met het A-diploma een comfortabel drijfpakje. Hierdoor wordt sneller een beter watergevoel ontwikkelt, de basis voor het aanleren van zwemslagen. Daarnaast verrijkt het de zwemervaring van uw kind omdat hij of zij direct in diep water leert zwemmen.

5 Deze methode is effi ciënter, levert een positieve bijdrage aan de waterbeleving en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Ook de Easy Swim lessen duren 45 minuten en worden eenmaal per week gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties. De lesgroepen bestaan uit gemiddeld 10 kinderen. Easy Swim Pakket Daarnaast bieden we het Easy Swim Pakket aan voor kinderen vanaf 5 jaar. De lessen duren 2 uur per week en er wordt ook in de kleine vakanties zwemles gegeven. Hierdoor haalt uw kind gemiddeld in 5 maanden het A diploma en in circa 8 maanden het complete Zwem-ABC, op basis het landelijk gemiddelde. Tijdens de les is er een korte pauze waarin we zorgen voor een tussendoortje en iets te drinken. Bij de Easy Swim lesmethode dragen kinderen tot en met het A-diploma een comfortabel drijfpakje. Hierdoor wordt sneller een beter watergevoel ontwikkelt, de basis voor het aanleren van zwemslagen. Daarnaast verrijkt het de zwemervaring van uw kind omdat hij of zij direct in diep water leert zwemmen. Deze methode is effi ciënter, levert een positieve bijdrage aan de waterbeleving en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Bovendien heeft u bij het Easy Swim Pakket een diplomagarantie.

6 Zwem-ABC Turbo Als aanvulling op eerder genoemde mogelijkheden bieden wij Zwem-ABC Turbo aan. Bij Zwem-ABC turbo krijg uw kind per dag 3 uur zwemles in een kleine groep van maximaal 7 leerlingen. Dit betekent dus veel oefenen en meer persoonlijke aandacht waardoor uw kind sneller het zwemdiploma haalt. Zwem-ABC Turbo wordt aangeboden tijdens de voorjaars-, mei- en herfstvakantie. Per bad zijn er twee dagen waarop u uw kind kunt inschrijven, het is uiteraard ook mogelijk om op meerdere baden in te schrijven. Zwem-ABC turbo is bedoeld voor zowel kinderen die gaan beginnen met zwemles als voor kinderen die al zwemles volgen. Voor beginnende kinderen is het ideaal om met voorsprong aan de wekelijkse zwemlessen te beginnen. Voor kinderen die al zwemles volgen is het een kans om de tijd tot het zwemdiploma te verkorten. Zwem-ABC Volwassenen Ook voor volwassenen bieden wij zwemlessen aan. Bent u het zwemmen verleerd, heeft u angst voor water of heeft u nooit leren zwemmen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u zich op het gemak gaat voelen in het water en begeleiden u op weg naar het A, B of C diploma. In groepen van gemiddeld 6 personen leren we u alle zwemtechnieken die nodig zijn om veilig en zelfstandig te kunnen zwemmen. Jaarlijks behalen ongeveer 40 volwassenen een zwemdiploma bij ons. Zwem-ABC Dames Speciaal voor dames die niet willen of mogen zwemmen in de aanwezigheid van mannen is er zwemles uitsluitend voor vrouwen. In een gezellige, ontspannen sfeer en met vrouwen van vele nationaliteiten kunt u zwemles volgen in kleine groepen van gemiddeld 6 personen. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke aandacht en leert u de zwemtechnieken die nodig zijn om het A, B of C diploma te halen. Tijdens de dames zwemlessen is zwembad De Brug ook ok opengesteld voor dames die banen willen zwemmen en er is uitsluitend vrouwelijk personeel aanwezig.

7 Vier je KINDER FEESTJE bij Aquadrome Schip Ahoy Schatten van de zee Aquadance Het ruime sop Urenlang zwemplezier in de wildwaterbaan, glijbanen en ons woeste golfslagbad. Bij ons heb je keuze uit vier spetterende feestjes. Ga naar voor meer informatie en reserveer online een kinderfeestje!

8 Aqua Club Voor kinderen die het Zwem-ABC hebben gehaald is er Aqua Club! Je kunt wekelijks 2 uur leren en spelen in het hele zwembad. Tijdens Aqua Club wordt zwemplezier gecombineerd met leren en kun je heel veel leuke diploma s halen. Je volgt twee lessen zoals snorkelen, zwemvaardigheid, survival of balvaardigheid en daarnaast is er nog voldoende tijd over om te zwemmen en spelen. Tussendoor krijg je van ons een glaasje ranja. Bij Aqua Club kun je onder andere deelnemen aan de volgende onderdelen: Zwemvaardigheid Je gaat bij zwemvaardigheid de zwemslagen die je al kent verbeteren en je leert nieuwe dingen zoals keerpunten en de vlinderslag. Daarnaast ga je veel nieuwe uitdagende oefeningen in het water doen. Snorkelen Bij snorkelen leer je allereerst hoe je moet omgaan met een snorkel, duikbril en zwemvliezen. Vervolgens leer je een hoekduik, voorwerpen op te duiken en zelfs samen met een maatje te snorkelen. Doe mee aan onze GRATIS PROEFLES Aqua Club! Kijk voor meer informatie op onze website

9 Survival Tijdens survival leer je jezelf en anderen redden uit het water met kleren aan. Daarnaast doe je veel uitdagende oefeningen met onder andere opblaasboten, geblindeerde zwembrilletjes en veel meer. Balvaardigheid Tijdens balvaardigheid leer je de zwemslagen zoals die bij waterpolo worden uitgevoerd, je leert omhoog komen uit het water en natuurlijk schieten op het doel. Daarnaast komen er oefeningen aan bod zoals overspelen.

10 DISCO ZWEMMEN bij Aquadrome GROEP 6 T/M 8 BASISSCHOOL VAN 18:30 20:30 UUR Elke 2 e ZATERDAG van de maand Behalve in de zomervakantie Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij de kassa van Aquadrome. Op de avond zelf is de kassa geopend vanaf 18:00 uur. Kijk voor meer informatie op Aquadrome J.J. van Deinselaan 2 Enschede

11 Aqua Mini Gedurende twee uur kunt u samen met uw baby, peuter of kleuter gebruik maken van het hele zwembad. Tijdens Aqua Mini zijn er verschillende lessen van 30 minuten waaraan u kunt deelnemen. Samen met uw kind doet u waterspelletjes en leuke oefeningen zodat hij of zij zich als een vis in het water voelt. Daarnaast wordt er een spetterzwemles gegeven ter voorbereiding op het Zwem-ABC. Rondom de lessen is er voldoende tijd om te spelen en even iets te drinken. Een Aqua Mini ochtend bestaat uit: Guppyzwemmen Guppyzwemmen is voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar, er zijn in totaal 3 certifi caten te behalen. Samen met je kind doe je waterspelletjes en leuke oefeningen. Puppyzwemmen Puppyzwemmen is voor kinderen van 2 tot en met 3 jaar, ook hier zijn 3 certifi caten te behalen. Bij puppyzwemmen worden ook waterspelletjes gedaan, maar worden de oefeningen al iets moeilijker. Spetterzwemles Bij spetterzwemles zetten we samen met uw kleuter vanaf ca. 3,5 jaar de eerste stap ter voorbereiding op het Zwem-ABC. We oefenen onder andere zonder ouders in het water. Ouders kunnen toekijken, als voorbereiding op de echte zwemles. Naast Aqua Mini geven wij op andere dagen ook lessen guppy en puppyzwemmen kijk voor alle mogelijkheden op onze website.

12 Tijden & Tarieven Alle actuele lestijden vindt u op onze website bij zwemlessen. Hier kunt u ook ons inschrijfformulier vinden evenals alle actuele tarieven. Aquadrome J.J. van Deinselaan BR Enschede Het Slagman Park de Kotten EN Enschede De Brug Schipholtstraat CR Glanerbrug info@enschedesezwembaden.nl

ZWEM LESSEN. Zwem-ABC Aqua Club Aqua Mini

ZWEM LESSEN. Zwem-ABC Aqua Club Aqua Mini ZWEM LESSEN Zwem-ABC Aqua Club Aqua Mini Bij Aquadrome, Het Slagman en De Brug bieden wij lessen aan voor het Zwem-ABC in diverse varianten. Daarnaast organiseren we Aqua Club voor kinderen die in het

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier!

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen In zwembad Hoornse Vaart kun je je A-, B- en C-zwemdiploma halen. Naast kwaliteit staat plezier voor het kind hierbij voorop. Tijdens

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie aug. 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier!

ABC-zwemlessen. Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen Dé basis voor een leven lang zwemplezier! ABC-zwemlessen In zwembad Hoornse Vaart kun je je A-, B- en C-zwemdiploma halen. Naast kwaliteit staat plezier voor het kind hierbij voorop. Tijdens

Nadere informatie

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen

Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen Ikleer zwemmen! informatie ABC zwemmen ZUIDERPOORTBAD 2018-201 Welkom bij het ZuiderpoortBad Uw kind gaat leren zwemmen bij het zuiderpoortbad. Dat is een belangrijk moment voor uw kind en natuurlijk ook

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2019 Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2017 Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

Informatieboekje Diplomazwemmen

Informatieboekje Diplomazwemmen VOORWOORD Informatieboekje Diplomazwemmen U heeft een informatieboekje van de Zwem en Polo Club Hoofddorp in handen. Dit informatieboekje is bedoeld voor alle ouders/verzorgers van kinderen die zwemmen

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

Wegwijs in diplomaland

Wegwijs in diplomaland Wegwijs in diplomaland Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom. De komende tijd bent u onze gast, samen met uw kind(eren) in één van de warmste baden in de omgeving. Graag willen wij u

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen De actieve start van een leven lang zwemmen 1 Veilig zwemmen is belangrijk voor kinderen. Daar is iedereen het over eens. Toch leven er vaak veel vragen bij ouders over de manier waarop kinderen leren

Nadere informatie

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66

www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 www.duikerdel.nl Wegwijs in Diplomaland Oostelijke Randweg 15 1723 LH Noord-Scharwoude 0226-31 21 66 Voorwoord Het team van Duikerdel heet u van harte welkom in onze accommodatie. De komende tijd bent

Nadere informatie

ZWEMLESSEN. in het Geusseltbad

ZWEMLESSEN. in het Geusseltbad ZWEMLESSEN in het Geusseltbad ZWEMLESSEN IN HET GEUSSELTBAD Zwemles moet actief, leerzaam, maar vooral plezierig zijn voor kinderen. Om deze ingrediënten van de zwemles te garanderen hanteert het Geusseltbad

Nadere informatie

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Westsingel 29 6921 RX Duiven 0316284961 Duiven@Aerofitt.nl www.aerofitt.nl Inhoudsopgave Inleiding Het internationale Zwem ABC Leuke manier

Nadere informatie

quasports Zwemles Plezierig leren zwemmen. Doelgericht en met persoonlijke aandacht.

quasports Zwemles Plezierig leren zwemmen. Doelgericht en met persoonlijke aandacht. quasports Zwemles Plezierig leren zwemmen. Doelgericht en met persoonlijke aandacht. quasports Zwemles Efficiënt en effectief zwemonderwijs in een veilige omgeving, waarin uw kind zich prettig voelt en

Nadere informatie

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019

Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 Zwemcentrum Rotterdam Openingstijden en tarieven 2019 2 Openingstijden Klaar voor de start. Wanneer kom jij sporten in Zwemcentrum Rotterdam? We zijn zeven dagen per week open. Via de volgende online kanalen

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen!

INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen! INFORMATIEDOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA 2017-2018 Dé zwemschool waar je op een kwalitatief en gedegen wijze je zwemdiploma(s) kan halen! D A T U M : 7-8-2017 INHOUDSOPGAVE Blz. Inhoudsopgave 2 Kids Aktief

Nadere informatie

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad

Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Informatiebrochure Zwemlessen Bollenbad Contactgegevens: Bollenbad Nieuwe Zeeweg 65 2201 TM Noordwijk Tel: 071-3613333 www.bollenbad.nl Mail: bollenbad@sportfondsen.nl Mail zwemzaken: w.vandervlugt@sportfondsen.nl

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen

KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen KIDS AKTIEF AQUA Zwemkampen Algemene informatie Kids Aktief Aqua, de gecertificeerde zwemschool van Kids Aktief, organiseert elke vakantie een 5-daags turbozwemkamp. We zwemmen in kleine groepjes in het

Nadere informatie

Zwemschool. Instituut voor Sportstudies

Zwemschool. Instituut voor Sportstudies Zwemschool Instituut voor Sportstudies Inhoudsopgave Woord vooraf 3 1. Kinderen opleiden voor het Zwem-ABC 4 2. Het voortraject 5 3. Aanleren van de zwemslagen 6 4. Perfectioneren zwemslagen, aanleren

Nadere informatie

Sport- en recreatiebad Dol-fijn Sportlaan 8 3141 XN Maassluis Tel: (010) 591 28 76 zwembad@dol-fijn.nl www.dol-fijn.nl

Sport- en recreatiebad Dol-fijn Sportlaan 8 3141 XN Maassluis Tel: (010) 591 28 76 zwembad@dol-fijn.nl www.dol-fijn.nl Sport- en recreatiebad Dol-fijn Sportlaan 8 3141 XN Maassluis Tel: (010) 591 28 76 zwembad@dol-fijn.nl www.dol-fijn.nl Wij zijn te bereiken met bus 126. Eigen vervoer: via A20, afslag 7. Copyright Sportfondsen

Nadere informatie

Zwemschool Instituut voor Sportstudies

Zwemschool Instituut voor Sportstudies Zwemschool Instituut voor Sportstudies Inhoudsopgave Woord vooraf 3 1. Kinderen opleiden voor het Zwem-ABC 4 2. Het voortraject/ spettertraject 5 3. Aanleren van de zwemslagen 6 4. Perfectioneren van zwemslagen,

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Zwemles informatie. Januari 2019

Zwemles informatie. Januari 2019 Zwemles informatie Januari 2019 Beste ouder/verzorger, Zwembad de Wellen Schenkeltje 7b s-gravendeel 3295 KK s-gravendeel tel.: (078) 673 30 64 info@zwembaddewellen.nl www.zwembaddewellen.nl Hartelijk

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft Au uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen omdat het veel informatie bevat

Nadere informatie

Alle informatie van A tot C.

Alle informatie van A tot C. Alle informatie van A tot C. Het enige officiële ABC-zwemdiploma Bij Delta Sportcentrum zwemmen kinderen voor het Zwem-ABC. Dit is het enige officiële ABC-zwemdiploma van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Nadere informatie

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor:

INFORMATIE Zwem-ABC. Duckie Duikel gaat naar zwemles jan In het Polderbad kunt u terecht voor: INFORMATIE Zwem-ABC In het Polderbad kunt u terecht voor: Zonnebank Aquasporten Recreatief zwemmen Banen zwemmen Zwemlessen Peutersurvival Polderbad Parkzoomhal Iersestraat 15 Postbus 111 2912 TH NIEUWERKERK

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte:

ZWEMMEN KWALITATIEF & VEILIG LEREN WWW.ZWEMBADSTAPHORST.NL. Zwemles. bij de Broene eugte: KWALITATIEF & VEILIG LEREN ZWEMMEN Zwemles bij de Broene eugte: ABC-ZWEMMEN EASYSWIM 4 Het kind staat centraal 4 Gratis vrijzwemmen tijdens de zwemlessen 4 Gediplomeerde en ervaren zwemonderwijzers 4 Individueel

Nadere informatie

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.

Informatiefolder Zwem ABC. Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep. Informatiefolder Zwem ABC Zwemcomplex t Zuiderdiep Zuiderdiepstraatweg 4 3251 LW Stellendam 0187-491543 info@zuiderdiep.nl www.zuiderdiep.nl Fijn dat u geïnteresseerd bent in de zwemlessen van Zwemcomplex

Nadere informatie

Versie: 1.1 Februari 2015

Versie: 1.1 Februari 2015 Versie: 1.1 Februari 2015 Betalen van de zwemles U koopt een lespas waar 4 lessen op komen te staan. Als deze aanééngesloten 4 lessen voorbij zijn verlengt u de pas weer met 4 lessen/ weken. Het leertraject

Nadere informatie

Rapportage Schoolzwemmen. samenvatting. Colofon Uitgave Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn Sector Sport Productgroep Binnensport

Rapportage Schoolzwemmen. samenvatting. Colofon Uitgave Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn Sector Sport Productgroep Binnensport Gemeente Den Haag Colofon Uitgave Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn Sector Sport Productgroep Binnensport Ontwerp en productie Gemeente Den Haag Intern Dienstencentrum Website www.denhaag.nl/zwemmen

Nadere informatie

Algemene informatie over het Nationaal Platform Zwembaden/de Nationale Raad Zwemdiploma s

Algemene informatie over het Nationaal Platform Zwembaden/de Nationale Raad Zwemdiploma s Inleiding Wij zijn blij dat u één van onze zwembaden hebt gekozen om uw kind te leren zwemmen. Zwembad De Peppel in Beilen en zwembad De Smelte in Smilde staan garant voor een gedegen zwemopleiding en

Nadere informatie

Lesplan Zwemmend Redden: junior redder, zwemmend redder, lifesaver.

Lesplan Zwemmend Redden: junior redder, zwemmend redder, lifesaver. Lesplan Zwemmend Redden: junior redder, zwemmend redder, lifesaver. Commissie: AB Kenmerk: Lesplan zwemmend redden Datum: 2018-07-11 ReddingsBrigade Boxtel is een vrijwilligers organisatie. Naast het opleiden

Nadere informatie

Inleiding. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Inleiding. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Inleiding Bij zwembad "Het Anker", leert uw kind volgens het Zwem ABC zwemmen. De leerweg voldoet aan de landelijk gestelde exameneisen die zijn vastgelegd in de BREZ 2.0 Het Zwem-ABC is in de loop der

Nadere informatie

Zwemles Informatie Diploma A

Zwemles Informatie Diploma A Zwemles Informatie Diploma A Uw kind gaat starten met de zwemlessen voor diploma A. In dit boekje treft u uitleg en regels omtrent de zwemlessen. Wij raden u aan dit boekje te bewaren of uit te printen

Nadere informatie

Handboek Website SuperSpetters

Handboek Website SuperSpetters Handboek Website Januari 2018 Beste -aanbieders, Wanneer je aanbiedt en dit ook actief wil promoten is het belangrijk dat er op je website voldoende informatie te vinden is over. Om jullie te ondersteunen

Nadere informatie

Zwembad de Terp. Badweg RV Wieringerwerf Tel: Website:

Zwembad de Terp. Badweg RV Wieringerwerf Tel: Website: Zwembad de Terp Badweg 1 1771 RV Wieringerwerf Tel: 0227-601258 Email: deterp@hollandskroon.nl Website: www.zwembaddeterp.nl Kennismaking Inhoud Zwangerschapszwemmen Baby - peuterzwemmen Advies Baby -

Nadere informatie

Voorbeeldtekst SuperSpetters website

Voorbeeldtekst SuperSpetters website Voorbeeldtekst SuperSpetters website Januari 2018 Totaalvoorbeeld van een SuperSpetters-pagina Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar

Nadere informatie

Kennismaking. Baby - peuterzwemmen. Advies Baby - peuterzwemmen. Inschrijven zwemles. Beestenboel. Zwemlestijden. Samen op les.

Kennismaking. Baby - peuterzwemmen. Advies Baby - peuterzwemmen. Inschrijven zwemles. Beestenboel. Zwemlestijden. Samen op les. inhoud Kennismaking Baby - peuterzwemmen Advies Baby - peuterzwemmen Inschrijven zwemles Opleiding zwem ABC vanaf 4 jaar Beestenboel Zwemlestijden Samen op les Privé les Gratis zwemmen Hogere diploma s

Nadere informatie

ZWEMLESPLAN ZWEMPARADIJS CALLUNA

ZWEMLESPLAN ZWEMPARADIJS CALLUNA ZWEMLESPLAN ZWEMPARADIJS CALLUNA In dit les plan zullen wij duidelijk maken op welke manier er wordt gewerkt richting de eindtermen van het Zwem-ABC. Door middel van dit plan maken wij onze werkwijze inzichtelijk

Nadere informatie

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad Informatieboekje Zwem-ABC Zwembad De Zijl Vijf Meibad www.leidswater.nl Beste ouder/verzorger, Welkom! Wij zijn blij dat jullie hebben gekozen voor een van de zwembaden van Leids water. In dit boekje vind

Nadere informatie

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad

Informatieboekje. Zwem-ABC. Zwembad De Zijl Vijf Meibad Informatieboekje Zwem-ABC Zwembad De Zijl Vijf Meibad www.leidswater.nl maart 2019 Beste ouder/verzorger, Welkom! Wij zijn blij dat jullie hebben gekozen voor een van de zwembaden van Leids water. In dit

Nadere informatie

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 De CEZ ziet er eind 2005 als volgt uit: Sylvia Trijsburg - Verwoerd Voorzitter + leiding zaterdagochtend Jan Boelhouwer

Nadere informatie

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Van eerste zwemles tot afzwemmen voor het Zwem-ABC Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Sportbedrijf Lelystad Badweg 21 0320 285 385 klantenservice@sportbedrijf.nl www.sportbedrijf.nl SportinLelystad

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Zwemles Bliss de walvis..blz 3 Aanmelden.blz 4 Eerste zwemles blz 5 Beloningssysteem.blz 6

Inhoudsopgave. Zwemles Bliss de walvis..blz 3 Aanmelden.blz 4 Eerste zwemles blz 5 Beloningssysteem.blz 6 Voorwoord Welkom bij zwembad Waterskibaan Beachclub De IJzeren Man. In ons zwembad staat plezier en veilig leren zwemmen voorop. Daarom zijn we ook er zeer verheugd op dat u ervoor kiest om bij ons te

Nadere informatie

Informatieboek zwemlessen bij de ZPCH. Commissie Diplomazwemmen ZPCH

Informatieboek zwemlessen bij de ZPCH. Commissie Diplomazwemmen ZPCH 2017 Informatieboek zwemlessen bij de ZPCH Commissie Diplomazwemmen ZPCH 1. Leren zwemmen met de superspettersmethode en het behalen van het KNZB-Zwemdiploma. 2. Verder zwemmen met vaardigheid of binnen

Nadere informatie

Gemeente Den Haag. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen

Gemeente Den Haag. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen School zwemmen Gemeente Den Haag Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen ZWEMMEN IS GEZOND Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen. Zwemmen is gezond en leuk. Wanneer uw kind goed kan zwemmen, vergroot dat zijn/haar

Nadere informatie

INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA

INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA INFORMATIE DOCUMENT KIDS AKTIEF AQUA 2016-2017 D A T U M : 26-8-2016 Inhoudsopgave Blz. Inhoudsopgave 2 Visie 3 Kids Aktief Aqua 4 Visie Kids Aktief Aqua 5 Zwemtraject 6 Zwemtijden 8 Prijzen 9 Zwemdiploma

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* Woensdag 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) Donderdag 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende

Nadere informatie

zwemblad

zwemblad zwemblad www.de-warande.nl www.sportbedrijfoosterhout.nl sportbedrijf oosterhoutbrochure warande def 2.indd 1 27-4-2009 8:44:06 2 sportbedrijf Oosterhout De Warande Op Recreatieoord de Warande kun je zwemmen,

Nadere informatie

INFORMATIE ENVOZ zwem-abc

INFORMATIE ENVOZ zwem-abc INFORMATIE ENVOZ zwem-abc Duckie Duikel gaat naar zwemles Mei 2016 Aan de kinderen Hoera, je gaat leren zwemmen! Op dit moment sta je op de inschrijflijst om te starten met zwemles. Er staat je een leuke

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n A l g e m e n e v o o r w a a r d e n Hartelijk welkom bij De Hoekse Dolfijn. U heeft gekozen voor een bedrijf dat streeft naar een hoge kwaliteit. Duidelijkheid is ook een vorm van kwaliteit. Daarom hebben

Nadere informatie

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten:

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten: Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs 2019 Uitgangspunten: Alle huurders (verenigingen, stichtingen en overige) behouden voor de accommodaties Objectieve vergelijking c.q. harmonisatie

Nadere informatie

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren

Info Bulletin. juli / augustus Z W E M B A D E N T Y N A A R L O. Subtropisch zwemparadijs Aqualaren. Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Z W E M B A D E N Subtropisch zwemparadijs Aqualaren Wilhelminalaan 1, 9471 KN te Zuidlaren Postbus 86, 9470 AB Zuidlaren Telefoon; 050-4095566 Email algemeen; info @Aqualaren.nl Email zwemles; receptie@aqualaren.nl

Nadere informatie

Het ZwemABC. Zeg maar dag tegen die bandjes!

Het ZwemABC. Zeg maar dag tegen die bandjes! 2 3 Zeg maar dag tegen die bandjes! Het ZwemABC Bij Sportbedrijf Rotterdam leert je kind zwemmen volgens het ZwemABC: van Aanleren en Beter worden, naar Complete zwemvaardigheid. In de zwembaden van Sportbedrijf

Nadere informatie

Zwembad De Zijl Vijf Meibad. winter Openingstijden 2016/2017. Sportaccommodaties

Zwembad De Zijl Vijf Meibad. winter Openingstijden 2016/2017. Sportaccommodaties Zwembad De Zijl winter Openingstijden 2016/2017 Sportaccommodaties www.leiden.nl/zwemmen Openingstijden Vrijzwemmen Zwembad De Zijl Winterseizoen (september t/m april) Wedstrijdbad minimaal 3 banen Instructiebad

Nadere informatie

Leren zwemmen met JIP! Inleiding. 1. Het kind staat centraal. Water, het leukste speelgoed dat er is!

Leren zwemmen met JIP! Inleiding. 1. Het kind staat centraal. Water, het leukste speelgoed dat er is! Leren zwemmen met JIP! Inleiding Levenslang zwemplezier, zwemveiligheid en toerusting Leren zwemmen is binnen de zwembaden De Steur en Sonnenberch gericht op het bereiken van zwemveiligheid en toerusting.

Nadere informatie

Versie: 1.0 November 2014

Versie: 1.0 November 2014 Versie: 1.0 November 2014 Betalen van de zwemles U koopt een lespas waar 4 lessen op komen te staan. Als deze aanééngesloten 4 lessen voorbij zijn verlengt u de pas weer met 4 lessen/ weken. Het leertraject

Nadere informatie

Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden.

Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden. Wij hebben het genoegen u het schoolwerkplan van het schooljaar 2015/2016 aan te bieden. Doelstellingen van het schoolzwemmen Een zwemles, die voorziet in een stuk herhalen en verbeteren van de zwemslagen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2019 Overeenkomst

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2019 Overeenkomst INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2019 Overeenkomst Persoonlijke gegevens Volledige voornamen en achternaam (van de deelnemer) M / V Roepnaam: Geboortedatum: Adres:

Nadere informatie

Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool

Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool Leren zwemmen bij de Tilburgse Zwemschool Uw kind gaat leren zwemmen. In ons waterrijke land is het ontzettend belangrijk om al op jonge leeftijd te kunnen zwemmen. Ook in Tilburg en omgeving is veel water

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2018 Overeenkomst

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2018 Overeenkomst INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD DE BLAUWE GOLF & KALVERDIJKJE 2018 Overeenkomst Persoonlijke gegevens Volledige voornamen en achternaam (van de deelnemer) M / V Roepnaam: Geboortedatum: Adres:

Nadere informatie

Watergewenning. Een lessenreeks bestaat uit 8 lessen waarin je leert wat je best doet en vooral niet doet in het water.

Watergewenning. Een lessenreeks bestaat uit 8 lessen waarin je leert wat je best doet en vooral niet doet in het water. Watergewenning Bij watergewenning wordt een stevige basis gelegd voor latere zwemvaardigheden, waarbij het accent ligt op de zelfredzaamheid van de kinderen. De echte zwemtechnieken komen hier nog niet

Nadere informatie

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Graag informeren wij u over het volgende: - Introductiefilmpje Jip. - Wat is het zwem-abc? - Leren zwemmen met Jip. - Virtuele tour zwembad

Nadere informatie

Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07

Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07 n j i l wem Z Def Zwemlijnfolder.indd 1 7/11/15 08:07 Def Zwemlijnfolder.indd 2 7/11/15 08:07 ZWEMLIJN SPORTDIENST NIJLEN Algemene informatie Wie kan zwemmen, doet met veel plezier mee aan alle mogelijk

Nadere informatie

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Van eerste zwemles tot afzwemmen voor het Zwem-ABC Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Sportbedrijf Lelystad Badweg 21 0320 285 385 klantenservice@sportbedrijf.nl www.sportbedrijf.nl SportinLelystad

Nadere informatie

Watergewenning. Een lessenreeks bestaat uit 8 lessen waarin je leert wat je best doet en vooral niet doet in het water.

Watergewenning. Een lessenreeks bestaat uit 8 lessen waarin je leert wat je best doet en vooral niet doet in het water. Watergewenning Bij watergewenning wordt een stevige basis gelegd voor latere zwemvaardigheden, waarbij het accent ligt op de zelfredzaamheid van de kinderen. De echte zwemtechnieken komen hier nog niet

Nadere informatie

Inleiding. In het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost leren wij u kind volgens het Nationale zwemleskompas en het zwem ABC zwemmen.

Inleiding. In het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost leren wij u kind volgens het Nationale zwemleskompas en het zwem ABC zwemmen. Inleiding In het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost leren wij u kind volgens het Nationale zwemleskompas en het zwem ABC zwemmen. Uw kind is echt zwemveilig als hij/zij het C-diploma heeft behaald. De diploma-eisen

Nadere informatie

2013 WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE

2013 WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE 2013 WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Een sportkoepel waar eveneens de gedachte is dat sport mogelijk moet zijn voor iedereen.

Nadere informatie

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND

STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND In de gemeente Eemsmond zijn twee verwarmde openluchtzwembaden, te weten: Zwembad De Breede te Warffum en Zwembad De Dinge te Uithuizen. Beide baden zijn open van 28 april

Nadere informatie

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen.

Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen. Welkom Dit document is bestemd voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij Kids Lodge zwemles volgen. Kids Lodge geeft de zwemdiploma s A+, B+ en C+ uit. Hiermee gaat Kids Lodge verder dan andere

Nadere informatie

! " $

!      $ INFO 014 61 47 24 www.uitinbeerse.be/sport sport@beerse.be! www.facebook.com/sportbeerse " www.twitter.com/sportbeerse $ www.instagram.com/sportbeerse download GRATIS onze app Sport Beerse AANBOD APRIL

Nadere informatie

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC

Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Info boekje voor ouder(s)/verzorger(s) Zwemlesinformatie Zwem ABC Westsingel 29 6921 RX Duiven 0316-284961 Duiven@Aerofitt.nl www.aerofitt.nl Inhoudsopgave Inleiding Het internationale Zwem- ABC Leuke

Nadere informatie

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Steenderen, 22 februari 2016 Geachte abonnee, Het zwembadseizoen 2016 is in aantocht en start per 16 april aanstaande. Onze medewerkers

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE

WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE WATERVRIENDEN HAARLEM INFORMATIEBOEKJE De belangrijkste doelstelling van onze vereniging is het plezier in de zwemsport bevorderen. Hoewel de lessen uiteraard gericht zijn op het bereiken van een einddoel

Nadere informatie

Meest gestelde vragen Wij hebben, voor u als ouder, de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Meest gestelde vragen Wij hebben, voor u als ouder, de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. DE ZWEMLESGIDS Welkom bij Het Zwemcentrum, Het zwemcentrum probeert u middels deze gids een beeld te geven van de manier van zwemles en de bijbehorende regels/afspraken. Mocht u na het lezen van deze gids

Nadere informatie

Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen

Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Uw kind neemt deel. aan schoolzwemmen. School zwemmen Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs, ultuur en Welzijn School zwemmen Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen ZWEMMEN IS GEZOND Uw kind neemt deel aan schoolzwemmen. Zwemmen is gezond en leuk. Daarnaast vergroot

Nadere informatie

TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017

TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017 TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017 Indeling tarieventabel: Begripsomschrijvingen Hoofdstuk 1: Sport A. Tarieven zwembad B. Tarieven sportaccommodaties Hoofdstuk 2 Diverse

Nadere informatie

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout

Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Ontdek meer over de zwemles van Sportbedrijf Oosterhout Welkom bij recreatieoord de Warande. Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. In dit zwemlesinformatieboekje

Nadere informatie

3. Binnen welke leeftijd categorie valt u en de personen met wie u gaat zwemmen? Dus meerdere antwoorden mogelijk.

3. Binnen welke leeftijd categorie valt u en de personen met wie u gaat zwemmen? Dus meerdere antwoorden mogelijk. Enquêtevragen recreatief zwemmen in Enschede Deze vragen gaan over het recreatief zwemmen in de Enschedese zwembaden Aquadrome, Het Slagman en De Brug. Tot recreatief zwemmen behoort ook het banenzwemmen.

Nadere informatie

Informatiebrief 2018 Aquajogging Aquarobic

Informatiebrief 2018 Aquajogging Aquarobic Informatiebrief 2018 Aquajogging Aquarobic Geachte gast, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke er dient bij te dragen u een heldere kijk op de Aqua-lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 In dit nummer 1 Kijk lessen 2016 2017 2 Lesmethode 3 Vakantie lessen Tolbrug 4 Vakantie lessen Heeswijk 5 Versneld traject 6 Vakantie turbo 7 Evenementen & vrije dagen seizoen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zwemlessen ABC Maastricht Sport voorwaarden geldend voor inschrijvingen vanaf

Algemene voorwaarden zwemlessen ABC Maastricht Sport voorwaarden geldend voor inschrijvingen vanaf Algemene voorwaarden zwemlessen ABC Maastricht Sport voorwaarden geldend voor inschrijvingen vanaf 31-07-2018 Deze voorwaarden hebben betrekking op zwemlessen die door Maastricht Sport worden aangeboden

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

FAQ vernieuwingen Nationale Zwemdiploma s

FAQ vernieuwingen Nationale Zwemdiploma s FAQ vernieuwingen Nationale Zwemdiploma s Versie 22 december 2017 Examenregeling Nationale Zwemdiploma's Wat is de Examenregeling Nationale Zwemdiploma's? De Examenregeling Nationale Zwemdiploma's is de

Nadere informatie

Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke.

Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke. Algemene voorwaarden Zwemschool Joke 01-08-2015. Onderstaande voorwaarden gelden voor alle zwemlessen, activiteiten en therapie vormen bij Zwemschool Joke. 1. Algemeen. a) In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Informatie ZV De Watervogels

Informatie ZV De Watervogels Informatie ZV De Watervogels Zwemvereniging De Watervogels Zwemvereniging de Watervogels is al meer dan 35 jaar de zwemvereniging van Bleiswijk. De vereniging is ooit begonnen met de komst van het 16 meter

Nadere informatie

Zwemlesplan Molenkoog voor het A-, B- en C-diploma

Zwemlesplan Molenkoog voor het A-, B- en C-diploma Zwemlesplan Molenkoog voor het A-, B- en C-diploma In dit zwemlesplan zullen wij duidelijk maken op welke manier er wordt gewerkt richting de eindtermen van het Zwem-ABC. Door middel van dit lesplan maken

Nadere informatie

Zwemlesplan Burgemeester Kruijffbad Steenderen Burgemeester Kruijffbad, SCE Steenderen

Zwemlesplan Burgemeester Kruijffbad Steenderen Burgemeester Kruijffbad, SCE Steenderen Steenderen 19-2-2018, Inhoudsopgave INLEIDING... 3 Waarom een zwemlesplan... 3 Wat houdt dit zwemlesplan voor ons in... 3 ALGEMEEN... 3 Teamvisie van SCE... 3 Kindvisie van SCE... 3 ZWEMLESVORMEN... 4

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie