Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal"

Transcriptie

1 Aanpassingen in voorwaarden Productkaart Reaal

2 Samenvatting van de nieuwe voorwaarden van het Reaal Goed Geregeld Pakket De pakketvoorwaarden zijn alleen van toepassing indien u meer dan 2 verzekeringen bij Reaal heeft ondergebracht. Het Reaal Goed Geregeld Pakket De verzekeringen van Reaal kunnen onderdeel zijn van een pakket. Met een pakket krijgt u zekerheid tegen een scherpe prijs. U weet waarvoor u verzekerd bent en u kunt erop vertrouwen dat wij betalen voor schade die verzekerd is. Eerlijk en duidelijk. Een aantal voordelen op een rij: Breed pakket aan verzekeringen Goede voorwaarden Scherpe premiestelling Snel oplopende pakketkorting Geen opslag bij termijnbetaling Voorwaardennummer Pakketkorting Pakketkorting per verzekering Met het Reaal Goed Geregeld Pakket krijgt u korting op de verzekeringen welke binnen het pakket zijn ondergebracht. Hoe meer verzekeringen binnen het pakket, hoe groter de korting. Op deze manier is het voor u mogelijk om tot 12% pakketkorting te ontvangen. Soorten verzekeringen in uw pakket Pakketkorting 1 0% 2 2% 3 5% 4 8% 5 10% 8 of meer 12% De korting geldt per soort verzekering en pakket U heeft bijvoorbeeld twee autoverzekeringen, één woonhuisverzekering en één inboedelverzekering binnen het Reaal Goed Geregeld Pakket. Dan heeft u drie verschillende verzekeringen voor de pakketkorting. Uw pakketkorting is dan 5%.

3 Productkenmerken van de nieuwe Reaal producten Inboedelverzekering Met de inboedelverzekering bent u verzekerd voor beschadiging of diefstal van uw bezittingen die los in uw woning en de bijbehorende garage of schuur staan. U bent verzekerd als de beschadiging is veroorzaakt door een plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Behalve uw losse bezittingen verzekert u met de inboedelverzekering ook deze bezittingen: Het huurdersbelang. Dit zijn alle vaste verbeteringen van uw huurwoning die u zelf heeft betaald of van de vorige huurder tegen betaling heeft overgenomen. Schade aan uw tuin of de beplanting door bepaalde gebeurtenissen. Schade aan antennes of zonweringen die aan uw woning zijn bevestigd, terreinafscheidingen, tuinhuisjes, zonnepanelen en hobbykassen door bepaalde gebeurtenissen. Vaartuigen, caravans, kampeerwagens, aanhangwagens en accessoires daarvan zijn met de dekking inboedelverzekering verzekerd tot maximaal 1.250, -. Nieuwe sloten als uw huissleutels zijn gestolen. Het maximum is 750, -. U kunt er voor kiezen om uw spullen buiten het huis te verzekeren Belangrijke spullen als audio-, video-, film- en fotoapparatuur, laptops en smartphones zijn met buitenhuisrisico ook buiten uw huis verzekerd. Ze zijn dan verzekerd voor schade door diefstal, verlies en vermissing en ook voor beschadiging door een plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Deze spullen zijn alleen binnen Nederland verzekerd. Het eigen risico is voor een buitenhuisdekking 50,- per gebeurtenis. Bij diefstal van uw bezittingen uit een auto heeft u geen eigen risico. Dit eigen risico geldt altijd en staat los van het eigen risico dat u heeft gekozen voor uw inboedelverzekering. Verzekerd bedrag We houden verzekeren graag simpel. Op basis van een paar gegevens kunnen wij het verzekerde bedrag van uw inboedel bepalen. U bent nooit meer onderverzekerd. Onderverzekering betekent dat het verzekerde bedrag van uw spullen lager is dan de echte waarde ervan. Bij schade zullen wij geen beroep doen op onderverzekering. Lees er meer over in de polisvoorwaarden. Standaard is uw bijzondere inboedel verzekerd tot maximaal: Lijfsieraden 2.500, - Audio en computers , - Kunst en antiek , - Muziekinstrumenten 2.500, - Verzamelingen , - Als u voor een hoger bedrag was verzekerd, dan zullen wij dat vanzelfsprekend in uw nieuwe polis overnemen. Zijn uw bezittingen meer waard? Dan kunt u ze voor een hoger bedrag verzekeren. Voorwaarden nummer

4 Eigen risico Hoeveel eigen risico u heeft, is afhankelijk van hoeveel schade u heeft gehad in de afgelopen 2 jaar. Hoe meer eigen risico u heeft, hoe meer premiekorting u krijgt. Standaard verzekeren wij u zonder eigen risico. 0, - 150, - 250, - 500, - 0 of 1 schade Mogelijk Mogelijk Mogelijk Mogelijk 2 schades Niet mogelijk Mogelijk Mogelijk Mogelijk Kiest u voor de aanvullende glasverzekering? Dan geldt daarvoor ook het eigen risico dat u heeft gekozen. Voor stormschade geldt een extra eigen risico van 300, -. Dit eigen risico komt bovenop het standaard of uw gekozen eigen risico. Bij schade aan of diefstal van computer- en audiovisuele apparatuur geldt altijd een eigen risico van 150, - per gebeurtenis, behalve als u een hoger eigen risico heeft. Voor de aanvullende verzekering buitenhuisrisico is het eigen risico 50, - Woonhuisverzekering (opstal) U verzekert uw woning tegen materiële schade die veroorzaakt is door een plotselinge, onverwachte gebeurtenis van buitenaf. En niet alleen uw woning is verzekerd, maar ook de schuur, de garage, het vaste zwembad, de eventuele bijgebouwen, schuttingen, terreinafscheidingen of tuinhuisjes. Glasschade in uw woning is standaard meeverzekerd. En zijn uw huissleutels gestolen? Dan betalen we ook een bedrag voor de vervanging van sloten. De woonhuisverzekering is niet bestemd voor woonwagens, woonboten en monumenten. Door schade krijgt u te maken met directe kosten van de schade zelf, maar soms ook met extra kosten. Als wij betalen voor de schade, dan betalen we ook voor: Kosten die u heeft gemaakt om schade te voorkomen of te beperken. Wij betalen niet meer dan de waarde van de verzekerde bezittingen. Nieuwe sloten als uw huissleutels zijn gestolen. Het maximum is 750, -. Kosten voor als u door de schade niet meer in uw woning kunt wonen. U krijgt van ons een vergoeding voor het ongemak dat u hiervan heeft. Wat is er nog meer gratis meeverzekerd? De bijgebouwen, bijvoorbeeld uw garage of tuinhuis. Zonnepanelen en bijbehorende installatie(s). De fundering. Verzekerd bedrag We houden verzekeren graag simpel. Op basis van een paar gegevens kunnen wij het verzekerde bedrag van uw woonhuis bepalen. U bent nooit meer onderverzekerd. Op uw polis staat de herbouwwaarde van uw woning. U heeft een garantie tegen onderverzekering. Deze garantie betekent dat wij de vastgestelde schade vergoeden, ook als deze hoger is dan de herbouwwaarde van uw woning. Lees er meer over in uw polisvoorwaarden.

5 Voorwaarden nummer Eigen risico Hoeveel eigen risico u heeft, is afhankelijk van hoeveel schade u heeft gehad in de afgelopen 2 jaar. Hoe meer eigen risico u heeft, hoe meer premiekorting u krijgt. Standaard verzekeren wij u zonder eigen risico. 0, - 150, - 250, - 500, - 0 of 1 schade Mogelijk Mogelijk Mogelijk Mogelijk 2 schades Niet mogelijk Mogelijk Mogelijk Mogelijk Het eigen risico geldt ook voor glasschade. Voor stormschade geldt een extra eigen risico van 300, -. Dit eigen risico komt bovenop het standaard of gekozen eigen risico. Voor de aanvullende Garage-opstalverzekering geldt een eigen risico van 150, -. Aansprakelijkheidsverzekering Waar is deze verzekering voor? Soms veroorzaakt u per ongeluk bij iemand schade. Dat gaat om spullen van een ander, of erger, het kan ook gebeuren dat iemand door uw schuld gewond raakt. Als u daar volgens de Nederlandse wet aansprakelijk voor bent, moet u deze schade vergoeden. De kosten kunnen dan erg hoog zijn. Met de aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd. U kunt kiezen voor een verzekering voor als u alleen woont of een verzekering voor uw gezin. Verzekerd voor 2,5 miljoen Veroorzaakt u schade aan de spullen van iemand anders? Of heeft u iemand per ongeluk verwond? Als u aansprakelijk bent, dan bent u tot maximaal , - verzekerd. Dit bedrag lijkt hoog, maar als u letselschade veroorzaakt dan kan het bedrag enorm oplopen. Voorwaarden nummer Eigen risico Er geldt geen eigen risico op deze verzekering. Rechtsbijstand Onenigheid kan uitlopen op een juridisch conflict. Als dat gebeurt, kunnen de kosten flink oplopen. Met een rechtsbijstandverzekering heeft u recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. U kunt de rechtsbijstandverzekering aanvullen met de onderdelen 'Werk en Inkomen' en 'Fiscaal en Vermogen'. Reaal vergoedt de kosten tot maximaal , -. Hoe werkt het? Een rechtsbijstandverzekering werkt heel eenvoudig. Zodra u een juridische vraag of conflict heeft, neemt u contact met ons op. U krijgt dan direct antwoord. Of een gespecialiseerde jurist van DAS verdiept zich in uw zaak en bepaalt samen met u de aanpak. Daarna gaat de jurist onmiddellijk aan de slag. En natuurlijk overleggen we elke vervolgstap met u, zodat u precies weet hoe de zaak vordert. Verder hoeft u er alleen voor te zorgen dat de jurist alle belangrijke informatie en stukken heeft.

6 Eigen risico De rechtsbijstandverzekering van Reaal heeft geen eigen risico. We bekijken wel eerst of uw belang heeft bij een conflict. Dat belang moet in geld uit te drukken zijn, minimaal 175, -. Als dat zo is, dan heeft u met onze rechtsbijstandverzekering recht op juridische hulp. Dit geldt niet voor strafzaken. Ook voor hulp bij het verhalen van schade die u in het verkeer heeft opgelopen, maken we een uitzondering. Ongevallenverzekering Als u overlijdt of blijvend invalide wordt door een ongeval, betalen we het bedrag dat u hiervoor verzekerd heeft. Doorlopende reisverzekering Met onze reisverzekering verzekert u zichzelf en uw gezin voor de financiële gevolgen van schade, verlies of diefstal van uw bagage of een ongeval tijdens uw vakantie. U kunt bij onze reisverzekering kiezen voor een dekking voor Europa of één die geldt voor de hele wereld. U kunt hierbij zelf aangeven welke modules u wilt verzekeren. Welke modules zijn er te verzekeren? Autohulp Vanochtend vertrok u voor dag en dauw in de hoop aan het einde van de dag met vouwwagen en al halverwege Frankrijk te zijn. Uw auto en aanhanger zijn pas gecontroleerd. Helaas krijgt u een klapband op de ring van Antwerpen. De auto vliegt alle kanten op en raakt flink beschadigd. Gelukkig heeft u autohulp bij uw reisverzekering meeverzekerd. Wintersportverzekering Bent u een doorgewinterde pro? Of een beginnende skiër? U kunt bij ons uw reisverzekering uitbreiden met een aanvullende wintersportverzekering. Met wintersport bedoelen wij een sport op sneeuw of ijs. Annuleringsverzekering Kiest u voor een aanvullende annuleringsverzekering bij je reisverzekering, dan verzeker u zich voor annuleringskosten en gemiste reisdagen door bepaalde onverwachte gebeurtenissen. U kunt kiezen uit een vergoeding van maximaal 1.500, - of 2.500, - per verzekerde per reis. Voorwaarden nummer Eigen risico Voor bagage geldt een eigen risico van 50, - per reis voor alle verzekerden samen.

7 Caravanverzekering Met onze caravanverzekering bent u standaard verzekerd voor schade aan uw caravan en de inboedel, het aansprakelijkheidsrisico, voor hulpverlening bij een ongeval in Nederland en voor hulp bij een ongeval en pech in het buitenland. De caravanverzekering is er ook voor uw vouwwagen of stacaravan. Voorwaarden nummer Eigen risico Voor de caravanverzekering geldt een eigen risico van 150, -.

8 Bij aanvullende vragen staat uw adviseur u graag te woord Mocht u aanvullende vragen hebben of een wijziging door willen geven, dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw adviseur. Die is u graag van dienst. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, SAA Verzekeringen

9 SAA Verzekeringen Twentestraat 88 Postbus AA Rotterdam Tel:

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Woonpakket Plus Opstalverzekering

Woonpakket Plus Opstalverzekering Opstalverzekering Unigarant een goede keus. Voordelen opstalverzekering U bent all risk verzekerd Garantie tegen onderverzekering Standaard geen eigen risico Glas standaard verzekerd Opstalverzekering

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat.

U zorgt voor veiligheid op straat. U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl 21 70 15-11 Overtuig uzelf! 2 Reaal Politieverzekeringen Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af

Nadere informatie

Verschillenlijst. Reaal Woonhuisverzekering. Reaal Goed Geregeld Pakket (vanaf zomer 2015) Alleen all risk dekking.

Verschillenlijst. Reaal Woonhuisverzekering. Reaal Goed Geregeld Pakket (vanaf zomer 2015) Alleen all risk dekking. Verschillenlijst Reaal Woonhuisverzekering Keuze uit all risk of extra uitgebreid. Aanvullende dekking extra Glas is los mee te verzekeren tegen premietoeslag. Alleen all risk Glas is standaard verzekeren,

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakketkorting tot 10% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende Reis en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online vernieuwde dekkingen De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18 Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid op vakantie 1031.06/18 De reis- en annuleringsverzekering van Univé Vakantie, echt iets om naar uit te kijken. Even tot rust komen, een andere cultuur

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakket en looptijdkorting tot meer dan 15% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende

Nadere informatie

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Schadeverzekeringen: uw bezit beschermd Heeft u bezittingen waaraan u op een bijzondere manier gehecht bent? U wilt hiervan blijven genieten, zonder kopzorgen!

Nadere informatie

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden.

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Veelgestelde vragen klanten Algemeen Veelgestelde vragen klanten Antwoorden op veelgestelde

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakket en looptijdkorting tot meer dan 15% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende

Nadere informatie

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Woonverzekering Proteq Woonverzekering Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Zelf opdraaien voor de kosten van schade aan uw huis of inboedel? U moet er

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen

Nadere informatie

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Tarieven Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Juli 2009 Tarieven Dit boekje bevat tarieven voor het Woon-en Recreatiepakket en het Totaalplan. Voor meer productinformatie verwijzen wij u naar de brochures

Nadere informatie

Met de verbeterde schadeverzekeringen van Delta Lloyd is uw klant nu nog beter voorbereid!

Met de verbeterde schadeverzekeringen van Delta Lloyd is uw klant nu nog beter voorbereid! Met de verbeterde schadeverzekeringen van Delta Lloyd is uw klant nu nog beter voorbereid! Benieuwd? Lees verder in deze brochure hoe onze verzekeringen op het gebied van wonen en reizen zijn verbeterd.

Nadere informatie

De dekkingen van uw Privé Pakket Online

De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

Zekerheidscheck schadeverzekeringen. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen

Zekerheidscheck schadeverzekeringen. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Zekerheidscheck schadeverzekeringen verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Zijn uw verzekeringen op orde? 2 Het is belangrijk dat uw schadeverzekeringen aansluiten bij uw huidige persoonlijke situatie.

Nadere informatie

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar.

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Wij zien meer dan een scherpe premie + snelle schadeafhandeling + uitstekende dekking + duidelijke polis VERZEKERINGEN VERZEKERINGEN MAKELAARDIJ HYPOTHEKEN HET VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

Belangrijkste verschillen

Belangrijkste verschillen Aegon Woon- & VrijeTijdpakket Belangrijkste verschillen tussen de - en dekking van het Woon- & VrijeTijdpakket Het Woon- & VrijeTijdpakket is uitgebreid. Met het toevoegen van een basisdekking voldoet

Nadere informatie

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank.

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank. Verzekeren Een bankrekening is zo gewoon Het is tijd voor de Rabobank. Goed verzekerd via de Rabobank U woont in een prettig huis, u rijdt in een mooie auto, u verzamelt antiek en u gaat graag op reis.

Nadere informatie

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06)

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06) Fortis ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 2 Kortlopende Unigarant Kortlopende Reis- Annuleringsverzekering Reis- en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 Defensiepolis Pakketvergelijker Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 INBOEDELVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN OPSTALVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN BP DP Dekking tegen

Nadere informatie

Verschillen Inboedel. Verschillen Oud Nieuw. Dekkingen Basis en Allrisk. Onderdelen die vallen onder de Basis en Allriskdekking.

Verschillen Inboedel. Verschillen Oud Nieuw. Dekkingen Basis en Allrisk. Onderdelen die vallen onder de Basis en Allriskdekking. Verschillen Inboedel Verschillen Oud Nieuw Dekkingen Basis en Allrisk Dekkingsgebied Dekkingen De dekkingsgebieden zijn: - In het woonhuis - In ander woonhuis of gebouw - Buiten het woonhuis tot 10.000

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Pleziervaartuigenverzekering Het plezier van vrijuit varen De rust van water of juist de wind in de zeilen. Varen geeft u het gevoel van vrijheid,

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. 2 Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket

Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen prima op elkaar zijn afgestemd. Per

Nadere informatie

Zicht zekerheidscheck schadeverzekeringen. www.zichtadviseurs.nl

Zicht zekerheidscheck schadeverzekeringen. www.zichtadviseurs.nl Zicht zekerheidscheck schadeverzekeringen www.zichtadviseurs.nl Zijn uw verzekeringen op orde? Het is belangrijk dat uw schadeverzekeringen aansluiten bij uw huidige persoonlijke situatie. Daarom is het

Nadere informatie

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Verzekerde objecten Monumenten, woonboten en woonwagens Monumenten, woonboten en woonwagens

Verzekerde objecten Monumenten, woonboten en woonwagens Monumenten, woonboten en woonwagens Woonhuis Verzekering Keuze uit allrisk of extra uitgebreid. Alleen allrisk. Aanvullende verzekering Extra kosten. Glas los mee te verzekeren. Aanvullende verzekering Extra kosten is vervallen. Glas standaard

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

Inhoud. Xclusief Wonen 3. Xclusief Woonhuisverzekering 4. Xclusief Inboedelverzekering 7. Xclusief Reisverzekering 8

Inhoud. Xclusief Wonen 3. Xclusief Woonhuisverzekering 4. Xclusief Inboedelverzekering 7. Xclusief Reisverzekering 8 Xclusief Wonen Inhoud Xclusief Wonen 3 Xclusief Woonhuisverzekering 4 Xclusief Inboedelverzekering 7 Xclusief Reisverzekering 8 Xclusief Kostbaarhedenverzekering 11 Xclusief Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Caravanverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Caravanverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Caravanverzekering Een complete verzekering voor optimaal caravanplezier Uw caravan betekent voor u vakantie, vrijheid, comfort en campingplezier.

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Doorlopende Reisverzekering Zorgeloos op vakantie Vakantie moet zorgeloos genieten zijn. Daarom is het voor een vakantie of weekendje weg zondermeer

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

Tarievenkaart Privé Pakket

Tarievenkaart Privé Pakket Tarievenkaart Privé Pakket Bestemd voor de adviseur Met de informatie in dit document kunt u op eenvoudige wijze de premie berekenen van vrijwel alle verzekeringen die behoren tot het Delta Lloyd Privé

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima

Nadere informatie

AssurantieGroep Nederland verzekeringen

AssurantieGroep Nederland verzekeringen AssurantieGroep Nederland BV Kantoren: De Vriesstraat 4 3261 PC Oud Beijerland Henri Dunantweg 10 2402 NP Alphen aan den Rijn Telefoonnummer Assurantiën/Hypotheken 088-4469180 Faxnummer 088-2644222 Mailadres

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket

Schade Voordeelpakket Schade Voordeelpakket Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie betalen. Daarom sluit u het ASR Voordeelpakket

Nadere informatie

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie,

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie, Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Het Privé Pakket Online van De Goudse biedt u de ideale combinatie. Aan de ene kant: een compleet pakket, met alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte.

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte. Woonhuisverzekering Woonhuisverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN Keuzeformulier Naar aanleiding van de adviesbrief van 17-11 2014, willen wij graag de aangevinkte wijzigingen op onze verzekeringen uitvoeren. Algemeen

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Woonverzekeringen

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Woonverzekeringen Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Woonverzekeringen U wilt uw woongenot goed beschermen Of u huurt of eigenaar bent, uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek om te koesteren.

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Zorgeloos wonen met het Allianz Verzekerd Wonen

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties -2- Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het "Privé Select Pakket" Versie

Veelgestelde vragen over het Privé Select Pakket Versie Veelgestelde vragen over het "Privé Select Pakket" Versie 022017 Toelichting. Met het beantwoorden van de onderstaande vragen geven wij u snel inzicht in de antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 Doorlopende reis- en annuleringsverzekering U gaat er graag lekker tussenuit,

Nadere informatie

Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket

Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima op elkaar afgestemd. Per product heeft

Nadere informatie

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk!

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! Wonen Woonhuis Inboedel Kostbaarheden Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! De London Mantelpolis. Compleet én voordelig verzekerd. Comfortabel en onbezorgd leven. We doen er alles voor om dat te

Nadere informatie

Het Reaal Goed Geregeld Pakket

Het Reaal Goed Geregeld Pakket Welkom Marktontwikkelingen Ondersteuning Het Voor de zekerheid Welkom Ondersteuning Welke ondersteuning biedt Reaal? Reaal.nl/partners-Volmachten Ondersteuning bij de verkoop van producten en diensten.

Nadere informatie

- De flexibele reisverzekering - Exclusief voor Leden

- De flexibele reisverzekering - Exclusief voor Leden DE ANWB VAKANTIESTRIPPENKAART - De flexibele reisverzekering - Exclusief voor Leden A0B DE ANWB VAKANTIESTRIPPENKAART Als u vaker dan één keer per jaar op vakantie gaat of andere trips maakt, dan is de

Nadere informatie

Verzekeringspakket voor particulieren

Verzekeringspakket voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Verzekeringspakket voor particulieren Inhoudsopgave Woonhuisverzekering 3 Inboedelverzekering 5 Glasverzekering 6 Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren 7 Rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

Factsheet ZEKUR Wonen Eenoudergezin

Factsheet ZEKUR Wonen Eenoudergezin Factsheet ZEKUR Wonen Eenoudergezin ZEKUR biedt je de belangrijkste verzekeringen voor elke woonsituatie. Gewoon ZEKUR is de basisbundel waar alles in zit wat je tenminste nodig hebt. En als je je uitgebreider

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Pakket

Driekleur Privé Compleet Pakket Driekleur Privé Compleet Pakket uw persoonlijke beschermingsfactor Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen, Zierikzee. www.driekleur.nl Driekleur Privé Compleet Pakket al uw verzekeringen

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie

Altijd onbezorgd op vakantie Altijd onbezorgd op vakantie Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Al vanaf 1,66 per persoon per maand 100% dochter ANWB Unigarant Doorlopende Reisen Annuleringsverzekering Het hele jaar door verzekerd

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Verzekeringspakket voor particulieren

Verzekeringspakket voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Verzekeringspakket voor particulieren Inhoudsopgave Woonhuisverzekering 3 Inboedelverzekering 5 Glasverzekering 6 Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren 7 Rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt De kinderen zijn uit logeren.

Nadere informatie

Woongarant. Verzekeringen 2016

Woongarant. Verzekeringen 2016 Woongarant Verzekeringen 2016 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten

Nadere informatie

Proteq Caravanverzekering. Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking

Proteq Caravanverzekering. Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking Caravanverzekering Proteq Caravanverzekering Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking Zonder zorgen op pad,waar en wanneer u maar wilt. De Proteq Caravanverzekering

Nadere informatie

VAKANTIE- VERZEKERING

VAKANTIE- VERZEKERING VAKANTIE- VERZEKERING ONBEZORGD OP VAKANTIE Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering van REAAL

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Al vanaf 0,97 per persoon per dag 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Goed voorbereid op reis!

Nadere informatie

Verzekeringspakket voor particulieren

Verzekeringspakket voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Verzekeringspakket voor particulieren Inhoudsopgave Woonhuisverzekering 3 Inboedelverzekering 5 Glasverzekering 6 Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren 7 Rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf 1,71 per maand! Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt...

Nadere informatie

Kees Jan van der Wijden (40), Ermelo

Kees Jan van der Wijden (40), Ermelo 5 Wat kan beter en voordeliger, en wat ontbreekt nog in mijn verzekeringen? Met die vragen belde ik mijn adviseur. We hebben toen al mijn verzekeringsmappen uitgeplozen. Wat bleek? Ik betaalde al jaren

Nadere informatie

Woningcorporatie Wateringen

Woningcorporatie Wateringen Woningcorporatie Wateringen 2 Compleet verzekerd tegen een scherpe prijs. Een samenwerking tussen Woningcorporatie Wateringen en AMEV Verzekeringen Verzekeren doe je natuurlijk niet zomaar, want premies

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering Relaties onderhouden is erg

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

PMA woonverzekering Allianz Nederland

PMA woonverzekering Allianz Nederland PMA woonverzekering Allianz Nederland PMA woonverzekering Of u huurt of eigenaar bent, uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek om te koesteren. En om te verzekeren. Want schade door brand, extreem weer

Nadere informatie

Het Reaal Goed Geregeld Pakket

Het Reaal Goed Geregeld Pakket Welkom Marktontwikkelingen Het Voor de zekerheid Ondersteuning Welkom Ondersteuning Welke ondersteuning biedt Reaal? Reaal.nl/partners Ondersteuning bij de verkoop van producten en diensten. Actuele ontwikkelingen.

Nadere informatie

EMPLOYMENT WITHOUT BORDERS VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014

EMPLOYMENT WITHOUT BORDERS VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014 VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inboedelverzekering... 1 2. Doorlopende (zaken)reisverzekering... 2 3. Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren... 3 4. (Gezins)-Ongevallenverzekering...

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Autoverzekering Altijd goed verzekerd op weg 1 Altijd goed verzekerd op weg Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie www.reaal.nl Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Altijd en overal nóg beter verzekerd!

Altijd en overal nóg beter verzekerd! Altijd en overal nóg beter verzekerd! Aegon Woon- & VrijeTijdpakket Aegon Woon- & VrijeTijdpakket De beste verzekeringen voor in en om het huis We hebben het Woon- & VrijeTijdpakket vernieuwd. Dit betekent

Nadere informatie

ad Holland De doorlopende

ad Holland De doorlopende d De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De doorlo sverzekeringen van Stad Holland De doorlopendereisverzekeri ad Holland De doorlopende De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De dereisverzekeringen

Nadere informatie

Verzekeringspakket voor particulieren

Verzekeringspakket voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Verzekeringspakket voor particulieren Deze folder bevat informatie over de volgende verzekeringen. Woonhuisverzekering Inboedelverzekering Glasverzekering Aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Univé Bootverzekering Onbezorgd genieten op het water

Univé Bootverzekering Onbezorgd genieten op het water Univé Bootverzekering Onbezorgd genieten op het water 1011.02/19 Wat kunt u verzekeren? Uw boot inclusief eventuele motor, accessoires en nautische apparatuur kunt u verzekeren met de bootverzekering.

Nadere informatie

Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten

Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten Bijlage 1 Inboedelwaardemeter verzekeraar A Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten Ο 30 jaar en jonger 3 Ο 1.101 t/m 1.600 2 Ο 31 t/m 40 jaar 5 Ο 1.601 t/m 2.100 4 Ο 41 t/m

Nadere informatie

Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting

Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting De Goudse De Goudse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met een jaaromzet van circa een miljard euro en zo n

Nadere informatie

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af?

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af? 1. Wat biedt het Proteq Protectieplan? 2. Welke dekking moet ik kiezen? 3. Wat biedt de Rechtsbijstandverzekering? 4. Waar moet ik op letten als ik kies voor de Rechtsbijstandverzekering? 5. Wat biedt

Nadere informatie

Het Verzekeringspakket

Het Verzekeringspakket Het Verzekeringspakket Algemeen 2 Woonhuis, Inboedel- en combi verzekering 3 Aansprakelijkheid voor particulieren (A) 4 Gezinsongevallen 5 Rechtsbijstand 5 Caravan 6 Reis 6 Motorrijtuig/In- en opzittenden

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie Het hele jaar verzekerd Wanneer u van plan bent om meer dan één keer per jaar op vakantie te gaan, dan is het wel zo makkelijk als u maar één keer een verzekering

Nadere informatie