Appèldienst 28 augustus God dichtbij of op afstand?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Appèldienst 28 augustus God dichtbij of op afstand?"

Transcriptie

1 Appèldienst 28 augustus 2016 God dichtbij of op afstand? Leiding : Aart de Zwaan Appèlwoord : ds. David ten Voorde Combo : o.l.v. Mariëlle Brummel Organist : Martin Drost Zingen: Opwekking 573 Welkom in ons midden We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden Hem, Jezus, onze Heer! Refrein: Heer, U bent welkom, welkom, U bent welkom, grote koning. Wij heffen onze handen op naar de God van alle eeuwen. Heer, U bent welkom, welkom, U bent welkom Zoon van God Wij richten heel ons hart op U; U bent welkom in ons midden. Zingen: LB 444 Grote God, wij loven U Grote God, wij loven U, Heer, o sterkste aller sterken! Heel de wereld buigt voor U en bewondert Uwe werken. Die Gij waart te allen tijd, blijft Gij ook in eeuwigheid. Alles wat U prijzen kan, U, de Eeuw'ge, Ongeziene, looft uw liefd' en zingt ervan. Alle eng'len, die U dienen, roepen U nooit lovensmoe: Heilig, heilig, heilig toe!

2 Heer, ontferm U over ons, open uwe Vaderarmen, stort uw zegen over ons, neem ons op in uw erbarmen. Eeuwig blijft uw trouw bestaan laat ons niet verloren gaan. Welkom Moment van stilte en bezinning Zingen: Opwekking 595 Licht van de wereld Licht van de wereld, U scheen in mijn duisternis; nu mag ik zien wie U bent. Liefde die maakt, dat ik U wil kennen Heer, bij U wil zijn elk moment. Voor U wil ik mij buigen U wil ik aanbidden, U wil ik erkennen als mijn Heer. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig, U bent zo geweldig goed voor mij. Hemelse Heer, U, die hoog en verheven bent, Koning vol glorie en macht, bent als een kind naar de wereld gekomen, legde Uw heerlijkheid af. Voor U wil ik mij buigen U wil ik aanbidden, U wil ik erkennen als mijn Heer. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig, U bent zo geweldig goed voor mij. En nooit besef ik hoe U leed, de pijn die al mijn zonde deed. Voor U wil ik mij buigen. Geloofsbelijdenis

3 Zingen: Sela/Opwekking 770 Ik zal er zijn Hoe wonderlijk mooi is uw eeuwige Naam. Verborgen aanwezig deelt U mijn bestaan. Waar ik ben, bent U: wat een kostbaar geheim. Uw naam is Ik ben en Ik zal er zijn. Een boog in de wolken als teken van trouw, staat boven mijn leven, zegt: Ik ben bij jou! In tijden van vreugde, maar ook van verdriet, ben ik bij U veilig, U die mij ziet. De toekomst is zeker, ja eindeloos goed. Als ik eens moet sterven, als ik U ontmoet: dan droogt U mijn tranen, U noemt zelfs mijn naam. U blijft bij mij Jezus, laat mij niet gaan. Ik ben die Ik ben is uw eeuwige naam. Onnoembaar aanwezig deelt U mijn bestaan. Hoe adembenemend, ontroerend dichtbij: uw naam is Ik ben, en Ik zal er zijn. O Naam aller namen, aan U alle eer. Niets kan mij ooit scheiden van Jezus mijn Heer. Geen dood en geen leven, geen moeite of pijn. Ik zal eeuwig zingen, dicht bij U zijn. Ik ben die Ik ben is uw eeuwige naam. Onnoembaar aanwezig deelt U mijn bestaan. Hoe adembenemend, ontroerend dichtbij: uw naam is Ik ben, en Ik zal er zijn. uw naam is Ik ben, en Ik zal er zijn. Gebed Bijbellezing: Genesis 3 : 1-10 (HSV) De zondeval 1 De slang nu was de listigste onder alle dieren van het veld, die de HEERE God gemaakt had; en hij zei tegen de vrouw: Is het echt zo dat God gezegd heeft: U mag niet eten van alle bomen in de hof? 2 En de vrouw zei tegen de slang: Van de vrucht van de bomen in de hof mogen wij eten, 3 maar van de vrucht van de boom die in het midden van de hof staat, heeft God gezegd: U mag daarvan niet eten en hem niet aanraken, anders sterft u. 4 Toen zei de slang tegen de vrouw: U zult zeker niet sterven. 5 Maar God weet dat, op de dag dat u daarvan eet, uw ogen geopend zullen worden en dat u als God zult zijn, goed en kwaad kennend.

4 6 En de vrouw zag dat die boom goed was om ervan te eten en dat hij een lust was voor het oog, ja, een boom die begerenswaardig was om er verstandig door te worden; en zij nam van zijn vrucht en at; en zij gaf ook wat aan haar man, die bij haar was, en hij at ervan. 7 Toen werden de ogen van beiden geopend en zij merkten dat zij naakt waren. Zij vlochten vijgenbladeren samen en maakten voor zichzelf schorten. 8 En zij hoorden de stem van de HEERE God, Die in de hof wandelde, bij de wind in de namiddag. Toen verborgen Adam en zijn vrouw zich voor het aangezicht van de HEERE God te midden van de bomen in de hof. 9 En de HEERE God riep Adam en zei tegen hem: Waar bent u? 10 En hij zei: Ik hoorde Uw stem in de hof en ik werd bevreesd, want ik ben naakt; daarom verborg ik mij. Lukas 19 : 1 10 (HSV) Zacheüs 1 En Jezus kwam Jericho binnen en ging erdoorheen.2 En zie, er was een man van wie de naam Zacheüs was, en hij was oppertollenaar en hij was rijk. 3 En hij probeerde te zien wie Jezus was, maar het lukte hem niet vanwege de menigte, omdat hij klein van persoon was. 4 En na vooruitgelopen te zijn, klom hij in een wilde vijgenboom om Hem te zien, want Hij zou daar voorbij komen. 5 En toen Jezus bij die plaats kwam, keek Hij op, zag hem en zei tegen hem: Zacheüs, haast u en kom naar beneden, want heden moet Ik in uw huis verblijven. 6 En hij haastte zich en kwam naar beneden en ontving Hem met blijdschap. 7 En allen die het zagen, morden onder elkaar en zeiden: Hij is bij een zondige man binnengegaan om daar Zijn intrek te nemen. 8 Zacheüs nu ging staan en zei tegen de Heere: Zie, de helft van mijn goederen, Heere, geef ik aan de armen, en als ik van iemand iets heb afgeperst, geef ik dat vierdubbel terug. 9 Toen zei Jezus tegen hem: Heden is dit huis zaligheid ten deel gevallen, omdat ook deze een zoon van Abraham is. 10 Want de Zoon des mensen is gekomen om te zoeken en zalig te maken wat verloren is. Zingen: Psalm 139 : 1 en 14 Heer, die mij ziet zoals ik ben, Doorgrond, o God, mijn hart; het ligt dieper dan ik mijzelf ooit ken, toch open voor uw aangezicht. kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Toets mij of niet een weg in mij Gij volgt mij waar ik zit of sta. mij schaadt en leidt aan U voorbij. Wat mij ten diepste houdt bewogen, O God, houd mij geheel omgeven, 't ligt alles open voor uw ogen. en leid mij op den weg ten leven.

5 Opwekking 667 Spreekt tot de volken Hoor het geluid van volken die God aanbidden. Hoor het geluid, de kinderen van God die zingen: Wie zal voor ons gaan? Wie roept het uit tot de einden van de aard: Jezus is Heer! Bevrijding! Kom en aanbid Hem, kniel voor Hem neer. Het koninkrijk komt nu heel dicht bij. Spreek tot elk bolwerk van satan: Duistere machten, wijk in Zijn Naam! Het koninkrijk komt nu heel dichtbij. We spreken uit: Wees vrij, wees vrij, wees vrij! Hoor het geluid van volken in nood die roepen. Hoor het geluid van kinderen die eenzaam huilen. Wie zal voor hen gaan? Wie roept het uit tot de einden van de aard: Jezus is Heer! Bevrijding! Kom en aanbid Hem, kniel voor Hem neer. Het koninkrijk komt nu heel dicht bij. Spreek tot elk bolwerk van satan: Duistere machten, wijk in Zijn Naam! Het koninkrijk komt nu heel dichtbij. We spreken uit: Wees vrij, wees vrij, wees vrij! Wees vrij, wees vrij, wees vrij!

6 Wees vrij! (v) Elke natie, elke stam en taal (v) bouw uw koninkrijk nu overal. (v) Elke natie, elke stam en taal (v) bouw uw koninkrijk nu overal. (v) Van noord tot zuid van oost tot west: (v) wees vrij, wees vrij! Bevrijding! Kniel voor Hem neer. Het koninkrijk komt nu heel dicht bij We spreken uit: Wees vrij! Appèlwoord: God dichtbij of op afstand? Muzikaal Moment Dankgebed Collecte (het combo speelt en zingt)

7 Zingen: Opwekking 766 Als de hemel openbreekt Als de hemel openbreekt, het huis vervult met vrede, zal de adem van uw Geest ons met zijn kracht bekleden. Wek ons tot leven en wakker ons aan: zet ons in vuur en in vlam. Breng een herleving en moedig ons aan: Heer, maak ons helemaal nieuw! -Refrein- De wind steekt op, de wind steekt op; waar zij waait leeft uw kerk weer op. Het vuur laait op, het vuur laait op: een vuur van liefde voor God! Als U heilig vuur ontsteekt, als antwoord op ons bidden, is de kracht die ons ontbreekt aanwezig in ons midden. Wek ons tot leven en wakker ons aan: zet ons in vuur en in vlam. Breng een herleving en moedig ons aan: Heer, maak ons helemaal nieuw! -Refrein- De wind steekt op, de wind steekt op; waar zij waait leeft uw kerk weer op. Het vuur laait op, het vuur laait op: een vuur van liefde voor God! Wek ons tot leven en wakker ons aan: zet ons in vuur en in vlam. Breng een herleving en moedig ons aan: Heer, maak ons helemaal nieuw! De wind steekt op, de wind steekt op; waar zij waait leeft uw kerk weer op. Het vuur laait op, het vuur laait op. De wind steekt op, de wind steekt op; waar zij waait leeft uw kerk weer op. Het vuur laait op, het vuur laait op: een vuur van liefde voor God! Zegen Hierna speelt het combo rustige muziek. De kerkzaal wordt stilte- en gebedsruimte in verband met gesprekken c.q. gebed door nazorgers.

8 Ruimte voor aantekeningen: Na de dienst is er gelegenheid voor gebed, om elkaar te ontmoeten en na te praten over deze dienst. De koffie/thee/limonade en een broodje staat klaar! Deze Appèldienst is georganiseerd door de commissie Appèldiensten. Heeft u vragen naar aanleiding van deze dienst of over de Appèldiensten in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met: Jeannette Oosterhaven, telefoonnummer of via de mail j.oosterhaven@tele2.nl of met Geraline Mulder, telefoonnummer of via de mail gert-geraline@kpnmail.nl

Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente Oud-Vossemeer. Jeugddienst. 5 juni 2016 AAN DE JEUGDDIENST WERKEN MEE:

Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente Oud-Vossemeer. Jeugddienst. 5 juni 2016 AAN DE JEUGDDIENST WERKEN MEE: Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente Oud-Vossemeer Jeugddienst 5 juni 2016 AAN DE JEUGDDIENST WERKEN MEE: Voorganger: Ds. F. den Oudsten uit Bruinisse Zang en begeleiding samenzang door de band bestaande

Nadere informatie

Appèldienst 3 juli Nog iets van gemerkt?

Appèldienst 3 juli Nog iets van gemerkt? Appèldienst 3 juli 2016 Nog iets van gemerkt? ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Heimen Engeltjes Appèlwoord : ds. Pieter Both uit Spijkenisse

Nadere informatie

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand Appèldienst 24 maart 2019 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding en Appèlwoord : ds. J.F. Schuitemaker Combo : o.l.v.

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018 Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven. Via www.kerkdienstmeebeleven.nu ontvang je beeld en geluid (kies Koningskerk Langerak). Via www.kerkdienstgemist.nl ontvang je alleen geluid (kies Langerak

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI UUR

LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI UUR LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI 2009 10.00 UUR 2 VOOR DE DIENST: Blessed be your name Testify to love WELKOM GEZ. 479 1 Aan U behoort, o Heer der heren, de aarde met haar wel en wee, de steile

Nadere informatie

31 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis. Welkom. Votum en zegengroet. LB 245: 1, 3 = GK gezang 137

31 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis. Welkom. Votum en zegengroet. LB 245: 1, 3 = GK gezang 137 31 december 2017 17.00 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis Welkom Votum en zegengroet LB 245: 1, 3 = GK gezang 137 Gebed Inleiding. Lezen: Prediker 3: 1-15 Sela: Ik zal er

Nadere informatie

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God.

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Hartelijk welkom Zegen, aanbidding - Opwekking 454 Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Opwekking 454 Elke tong in

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om 16.45 in de Ark - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 559 Schijn met Uw licht (E) Schijn met uw licht in mijn hart, Heer, ) schijn met uw licht in mijn hart, ) dat

Nadere informatie

Appèldienst 19 februari 2017

Appèldienst 19 februari 2017 Appèldienst 19 februari 2017 Gods liefdesbrief voor jou! ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Aart de Zwaan Appèlwoord : ds. David ten Voorde Combo

Nadere informatie

Liturgie Votum en Groet. Hemelhoog 561 Ik ben zo dankbaar

Liturgie Votum en Groet. Hemelhoog 561 Ik ben zo dankbaar Liturgie 21-05-2017 Votum en Groet Zingen Hemelhoog 561 Ik ben zo dankbaar Jezus, hij kwam om ons leven te geven, Daarom verliet Hij zijn Vaderlijk huis. Hij gaf aan mij het eeuwige leven, Door te sterven

Nadere informatie

Appèldienst 25 maart 2018

Appèldienst 25 maart 2018 Appèldienst 25 maart 2018 Zie: uw Koning komt ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding/appelwoord : dhr. G.J. Lipke Combo : o.l.v. Bern Jan Withaar -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Orgelspel. Welkom en afkondigingen

Orgelspel. Welkom en afkondigingen DIT IS DE DAG Themadienst, waarin 4 kinderen afscheid nemen van zondagsschool Ruth ; Afsluiting winterwerk. t Harde, zondag 17 maart 2013. Voorganger: ds. D. Dekker. Organist: dhr. A. van Dijk. Aanvang:

Nadere informatie

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur JEUGDDIENST ANDREASKERK 6 maart 2016 19:00 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Alina van Wilgenburg Muziek: Jeugdband Koster: Jan Hijmissen / Evert vd Heuvel 2 Welkom OTH 282/ Opw. 407 (Kees Kraayenoord)

Nadere informatie

Appèldienst 21 mei 2017

Appèldienst 21 mei 2017 Appèldienst 21 mei 2017 Gewoon werk bestaat niet! ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Bertwin Fidder Appèlwoord : ds. Ruilof van Putten Combo :

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Gezang 1 [LB 1973] 1.God heeft het eerste woord. Hij heeft in den beginne het licht doen overwinnen, Hij spreekt nog altijd voort. 2.God heeft het

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 9: 8-17 Tekst : Genesis 9: 13 en 16 Opwekking 733 Gezang 160 : 1 en 2 Gezang 2 : 1, 4 en 5 Ik zal er zijn Psalm 105 : 1 en 3 Welkom in de

Nadere informatie

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10 NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft.

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 28 juni 2015 ochtend GA Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Henk Vogel (orgel), Lof! Kindernevendienst:

Nadere informatie

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn Eredienst 24 juni 16.30 uur Voorganger: ds. Peter Colijn Votum en zegengroet Gezang 171:1, 2, 3 Gebed 1 Tessalonicenzen 5: 14-28 Psalm 27: 3, 5 >> Regenboog 5/6 Preek Psalm 63:1, 2, 3

Nadere informatie

30 september uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog)

30 september uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog) 30 september 2018 10.00 uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog) Themadienst: Wandelen met God - Hoe doe je dat? Voor de dienst zal er een playlist aangezet

Nadere informatie

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015 Liturgie in de dankdienst voor het leven van Martinus Huistra 3 augustus 1931 5 augustus 2015 Op maandag 10 augustus 2015 om 13.30 uur in de Gereformeerde kerk te Leek Voorganger: ds. L.G. van der Heide

Nadere informatie

Mededelingen. Psalm 121: 1 >

Mededelingen. Psalm 121: 1 > Mededelingen Psalm 121: 1 > Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen. Psalm 121:

Nadere informatie

Samenzang als inleiding op het gebed: Heer onze Heer, hoe zijt Gij aanwezig, vers 1, 2 en 4 (uit: Nieuwe Liedboek 2013, lied 275)

Samenzang als inleiding op het gebed: Heer onze Heer, hoe zijt Gij aanwezig, vers 1, 2 en 4 (uit: Nieuwe Liedboek 2013, lied 275) Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer Orde van dienst 7 april 2019. 5 e Zondag van Veertigdagentijd. Voorganger: ds R.J. van Amstel, Amsterdam Thema: Het papieren vliegtuigje Welkom

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Appèldienst 14 oktober 2018

Appèldienst 14 oktober 2018 Appèldienst 14 oktober 2018 Je leeft maar één keer ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding/appelwoord : ds. J. Snaterse Combo : o.l.v. Sanne Mulder -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017

ORDE. voor afscheidsdienst van. Theo Cornelis Heus. Theo. Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 ORDE voor afscheidsdienst van Theo Cornelis Heus Theo Maranathakerk, Lunteren 30 november 2017 Voorganger: ds. Jaap Hansum Orgel: mw. Margret Spelt Intochtsmuziek: George Samphire - The Lonely Shepherd

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen! Voorganger: Wopke van der Ploeg

Welkom in de Hoeksteen! Voorganger: Wopke van der Ploeg Welkom in de Hoeksteen! Voorganger: Wopke van der Ploeg Lezen : Exodus 33:1-3&14 Romeinen 8: 28-30 Kumbaya My Lord Gezang 164 Gezang 68 Lees je bijbel, bid elke dag Opwekking 770 Welkom in de Hoeksteen!

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Richteren 6 vers 11 t/m 17 Psalm 86 Lied 178 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 103 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 86 vers 1 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Marinus den Harder Jennifer Jonker en Lianne Loekie Jochemsen worden gedoopt. Welkom en mededelingen-

Nadere informatie

3 februari / 10.30

3 februari / 10.30 3 februari 2019 9.00 / 10.30 Intochtslied: Psalm 139 1 Heer, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken, kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Gij volgt mij waar ik zit of sta. Wat mij ten

Nadere informatie

Belijdenis- en Doopdienst van Wendie Speekman

Belijdenis- en Doopdienst van Wendie Speekman Belijdenis- en Doopdienst van Wendie Speekman Voorganger: ds. Dirk van Duijvenbode Organist: Frank Baggerman Muzikale medewerking: Crosspoint Orgelspel Welkom (We gaan staan) Intochtslied: Opwekking Lied

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Luisteren naar God Voorganger: ds. H.L. Versluis Orgel: Simon

Nadere informatie

19 april uur AA Kramer

19 april uur AA Kramer 19 april 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet Psalm 98: 1, 3 Wet Psalm 25: 4 Voor de kinderen: Bethesda Sela: Ik zal er zijn. Lezen: Johannes 5: 1-18 Nieuw Liedboek 534 Tekst:

Nadere informatie

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI 2013 10.00 UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO 2 Welkom Intochtslied: Opwekking 123 1 mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde

Nadere informatie

Appèldienst 14 februari 2016

Appèldienst 14 februari 2016 Appèldienst 14 februari 2016 ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Heimen Engeltjes Appèlwoord : ds. David ten Voorde Combo o.l.v. : Bern Jan Withaar

Nadere informatie

EEN GROOT VERLIES WAT HEBBEN WE VERLOREN DOOR DE ZONDEVAL? 2/16

EEN GROOT VERLIES WAT HEBBEN WE VERLOREN DOOR DE ZONDEVAL? 2/16 EEN GROOT VERLIES WAT HEBBEN WE VERLOREN DOOR DE ZONDEVAL? 2/16 EEN GROOT VERLIES De schepping De zondeval 3/16 De schepping (1) Genesis 1:27 En God schiep de mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Mededelingen. Intochtslied: Psalm 139

Mededelingen. Intochtslied: Psalm 139 Themalied voor de dienst: God heeft een plan (YouTube) God heeft een plan met je leven. Je bent hier met een doel. Geloof het diep van binnen; het is meer dan een gevoel. Hij doet meer dan je kan bidden,

Nadere informatie

Liturgie 7 mei 2017 Morgendienst. Ik zal er zijn

Liturgie 7 mei 2017 Morgendienst. Ik zal er zijn Liturgie 7 mei 2017 Morgendienst Ik zal er zijn Hoe wonderlijk mooi is uw eeuwige Naam. Verborgen aanwezig deelt U mijn bestaan. Waar ik ben, bent U: wat een kostbaar geheim. Uw naam is Ik ben en Ik zal

Nadere informatie

Refrein. Refrein. Tot aan die dag, wil ik weten wie U bent,

Refrein. Refrein. Tot aan die dag, wil ik weten wie U bent, Eens, als de bazuinen klinken, uit de hoogte, links en rechts, duizend stemmen ons omringen, ja en amen wordt gezegd, rest er niets meer dan te zingen, Heer, dan is Uw pleit beslecht. Scheurt het voorhang

Nadere informatie

Liturgie. zondag 10 september :00/10:45 Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 10 september :00/10:45 Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins Liturgie zondag 10 september 2017 9:00/10:45 Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 9:00/10:45 10-sep Ds H D Bondt NwPsB 40 : 1 NwPsB 40 : 3 Opw 575 : Hand 27 : 1-12 Hand 27 : 13-26 Hand 27 : 27-44 Hand 27

Nadere informatie

Wijkgemeente Noord, Oude Kerk, zondag 12 mei 2019 om uur Belijdenisdienst en voorbereiding Heilig Avondmaal

Wijkgemeente Noord, Oude Kerk, zondag 12 mei 2019 om uur Belijdenisdienst en voorbereiding Heilig Avondmaal Wijkgemeente Noord, Oude Kerk, zondag 12 mei 2019 om 10.45 uur Belijdenisdienst en voorbereiding Heilig Avondmaal Voorganger Orgel Piano Prop. J. IJzerman en Ds. P. van de Voorde Adriaan van Schoonhoven

Nadere informatie

Liturgie Welkom

Liturgie Welkom Liturgie 28-05-2017 Welkom Zingen: Ps. 108:1 en 2 Mijn hart is, Heer, in U gerust 1. Mijn hart is, Heer, in U gerust. Uw lof te zingen is mijn lust. Maakt, harp en luit, den Heere groot. Mijn lied begroet

Nadere informatie

Liturgie 7 augustus 2016 Morgendienst

Liturgie 7 augustus 2016 Morgendienst Liturgie 7 augustus 2016 Morgendienst Psalm 75 1. U alleen, U loven wij; ja wij loven U, o HEER; want Uw naam, zo rijk van eer, is tot onze vreugd nabij; dies [= dus] vertelt men in ons land, al de wond'ren

Nadere informatie

Appèldienst 11 november Blijdschap

Appèldienst 11 november Blijdschap Appèldienst 11 november 2018 Blijdschap ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Wally Marchand Appèlwoord : ds. H.C. Marchand Combo : piano : Matthijs

Nadere informatie

Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren.

Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Welkom Psalm 150 (Psalm Project) Looft God, looft Hem overal, Looft de schepper van t heelal. Om zijn wonderbare macht, om de heerlijkheid en pracht. Van zijn Naam en eeuwig wezen. Looft God, met bazuingeklank,

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Ex 29: 43 Daar zal Ik dan de Israëlieten ontmoeten, en zij zullen door Mijn heerlijkheid geheiligd worden

Ex 29: 43 Daar zal Ik dan de Israëlieten ontmoeten, en zij zullen door Mijn heerlijkheid geheiligd worden 27-10-2013 1 Ex 29: 43 Daar zal Ik dan de Israëlieten ontmoeten, en zij zullen door Mijn heerlijkheid geheiligd worden. 27-10-2013 2 Zal Hij me doden? Zal Hij op me mopperen? Zal Hij me knarsetandend toelaten?

Nadere informatie

Welke boom stond midden in het hof en welke plannen had satan?

Welke boom stond midden in het hof en welke plannen had satan? Welke boom stond midden in het hof en welke plannen had satan? Genesis 2:8-10 8 Ook plantte de HEERE God een hof in Eden, in het oosten, en Hij plaatste daar de mens, die Hij gevormd had. 9 En de HEERE

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Dirk van Laar. Liturgie voor de afscheidsdienst van. Geboren:15 december 1935 Overleden :10 december 2014

Dirk van Laar. Liturgie voor de afscheidsdienst van. Geboren:15 december 1935 Overleden :10 december 2014 Liturgie voor de afscheidsdienst van Dirk van Laar Geboren:15 december 1935 Overleden :10 december 2014 Op dinsdag 16 december 2014 om 11.45 uur in de Maranathakerk te Lunteren voorafgaande aan de begrafenis

Nadere informatie

Thema: Het begint bij Jezus

Thema: Het begint bij Jezus Welkom / mededelingen Gebed Votum en groet van Sela Zingen: Gezang 167 : 1 1. Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Handelingen 2 vers 37 t/m 47 Lied 160 vers 1 en 2 Psalm 67 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 31 vers 11, 12 en 17 Psalm 139 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe

Nadere informatie

Liederen voor zondag 2 oktober 2016

Liederen voor zondag 2 oktober 2016 Liederen voor zondag 2 oktober 206 Hemelhoog 585 Groot en machtig is Hij: bekleed met sterkte. gehuld in luister. bekleed met sterkte. gehuld in luister. Prijs met mij de naam van God, vier het feest met

Nadere informatie

Appèldienst 26 maart 2017

Appèldienst 26 maart 2017 Appèldienst 26 maart 2017 Met vallen en opstaan ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Henry Visch Appèlwoord : ds. W.H.B. ten Voorde Combo : o.l.v.

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst Thema: Gods terughoudendheid Voorganger: ds. W. van der Schee Mmv: True Colors Welkom door de ouderling van dienst Lied Nieuw

Nadere informatie

1 Pet. 1 Liturgie tienerdienst Zl Zd, 4 oktober 2015

1 Pet. 1 Liturgie tienerdienst Zl Zd, 4 oktober 2015 1 Pet. 1 Liturgie tienerdienst Zl Zd, 4 oktober 2015 1. Welkom + Begroeting van elkaar 2. Zingen Liedboek 285, 1 en 2 Geef vrede Heer de wereld wil slechts strijd. Al wordt het recht beleden, de sterkste

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Openbaring 3 vers 14 t/m 18 Lied 103 () Psalm 5 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 5 vers 7 Lied 232 vers 1 en 2 () Lied 462 vers 1, 2 en 3 ()

Nadere informatie

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 2. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden

Nadere informatie

Liturgie voor de kerkdienst in de Dorpskerk op zondag 2 april 2017

Liturgie voor de kerkdienst in de Dorpskerk op zondag 2 april 2017 Liturgie voor de kerkdienst in de Dorpskerk op zondag 2 april 2017 Deze dienst is in het bijzonder gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Het thema is: Hé, je wordt geroepen! Voorganger: Ds.

Nadere informatie

Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang uur.

Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang uur. Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Organist: Ds. G. de Goeijen Bram Jaspers Lied: Weerklank 355 ( Uren, dagen, maanden ) 1. Uren,

Nadere informatie

17 september 2017 Aanvang: 18.30uur

17 september 2017 Aanvang: 18.30uur Familiedienst Thema: Kom uit de boom 17 september 2017 Aanvang: 18.30uur Hervormde Gemeente en Gereformeerde Kerk Oud-Vossemeer Met medewerking van: Voorganger: Erik Tramper Organist: Maarten van der Kooij

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Bemoediging en groet

ORDE VAN DIENST. Bemoediging en groet Liturgie zondag 30 december 2018 Avonddienst Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Lector Marlies de Vroom Koster Hans van Polen Techniek Mark van den Bor ORDE VAN DIENST Welkom

Nadere informatie

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer,

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, 1 Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, Ik erken: U, Heer, bent God met blijdschap in mijn hart. en ik behoor U toe. Ik wil

Nadere informatie

Stille Zaterdag 20 april avondgebed om uur

Stille Zaterdag 20 april avondgebed om uur Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum Stille Zaterdag 20 april 2019 avondgebed om 19.30 uur Sadao Watanabe: de Kruisafname voorganger: lector: begeleiding: Pieter Goedendorp Marjon van den Ham Frank

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst zondag 6 januari 2019 Voorganger: ds. A.L. Verduijn Organist: Mw. G. Hilverts Tekst voor op de voorkant van de liturgie: Geboren uit Liefde Kostbaarder dan goud Een nieuw leven Aan ons toevertrouwd

Nadere informatie

Liturgie Stil Moment op vrijdag 16 maart Stilte vooraf. Uitleg vooraf

Liturgie Stil Moment op vrijdag 16 maart Stilte vooraf. Uitleg vooraf Liturgie Stil Moment op vrijdag 16 maart 2018 Stilte vooraf Uitleg vooraf Als thema voor de Stille Momenten is dit jaar gekozen voor: onvoorwaardelijke liefde. Deze week gaat het over Nieuw Leven; de graankorrel

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Handelingen 10: 1-17 Handelingen 11 : 12-18 Lied 444 : 1, 2 en 3 Gezang 164 Psalm 87 (npb) Lied 247 Gezang 167 Welkom en mededelingen Votum en groet

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Hierden) Schriftlezing: Genesis 15 vers 1 t/m 6 Jakobus 2 vers 14 t/m 26 Lied 267 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 84 vers 2 (Schoolpsalm - Weerklank)

Nadere informatie

Vrienden. Orde van de kerkdienst in de Kerk aan de Haven

Vrienden. Orde van de kerkdienst in de Kerk aan de Haven Orde van de kerkdienst in de Kerk aan de Haven Vrienden Voorganger: ds. Bert van der Linden Organist: Joop de Zwart Muzikale medewerking: de Activoband o.l.v. Arie Verheij Waalwijk 16 oktober 2016 1 U

Nadere informatie

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg Eredienst 31 december 19.30 uur Voorganger: ds H. van den Berg Thema: Weet u hoe groot God is? Votum / zegengroet Psalm 90: 1 en 3 Gebed Jesaja 40: 12-31 Liedboek 460: 1, 4 en 5 Jesaja 40: 28 Verkondiging

Nadere informatie

door Nathalie Booij: Simpelweg gelukkig zijn (Guus Meeuwis) door Nathalie Booij: Ik zal er zijn (Sela) Welkom

door Nathalie Booij: Simpelweg gelukkig zijn (Guus Meeuwis) door Nathalie Booij: Ik zal er zijn (Sela) Welkom 21 april 2017 Welkom Ambtenaar van de burgerlijke stand: Maaike Valkenburg. Maarten en Elise zullen elkaar het Ja-woord geven. Solo zang: door Nathalie Booij: Simpelweg gelukkig zijn (Guus Meeuwis) Ringen

Nadere informatie

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt

Orde van de dienst. op zondag 20 januari in de Hervormde Kerk te Sellingen. waarin. ambtsdrager plaatsvindt Orde van de dienst op zondag 20 januari 2019 in de Hervormde Kerk te Sellingen waarin de herbevestiging van een ambtsdrager plaatsvindt Voorganger Organist : Ds. Bram Verduijn : Dhr. Rozema 1 Orde van

Nadere informatie

Voorbereiding: L14206

Voorbereiding: L14206 1 Voorbereiding: V : Onze hulp is in de naam van de Heer G : die hemel en aarde gemaakt V : God, kom tot ons G : en doe ons weer leven met hart en ziel. V : Laat ons in Christus uw liefde zien G : dat

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: uur. Thema: DE VERWONDERING

Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: uur. Thema: DE VERWONDERING Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: 10.00 uur. Thema: DE VERWONDERING Geschonken leven door God ontvangen leven door een mens Voorganger: Ouderling van dienst: Organist:

Nadere informatie

22 april uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Dries de Jager. Orde van dienst:

22 april uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Dries de Jager. Orde van dienst: 22 april 2018 17.00 uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Dries de Jager Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet GK 123: 1 Lezen: Job 14: 1-10 Lukas 1: 26-38 Zingen: LB 150a Geprezen zij

Nadere informatie

Orde van dienst op Eeuwigheidszondag 2018 "Ik breng je thuis"

Orde van dienst op Eeuwigheidszondag 2018 Ik breng je thuis Orde van dienst op Eeuwigheidszondag 2018 "Ik breng je thuis" Protestantse gemeente Leek-Oldebert De Hoeksteen, 25 november 2018 Voorganger: ds. Ernst van Gulik Organist: Niek Schuringa m.m.v. NicHe o.l.v.

Nadere informatie

Liturgie avonddienst op 31 juli uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen

Liturgie avonddienst op 31 juli uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liturgie avonddienst op 31 juli 2016 18.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Liedboek 466: 1 en 3 1. Als God, mijn God, maar voor mij is, wie is er dan mij tegen? Dan werken

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 2 september 2018 Startzondag Een goed gesprek Voorgangers: Gertjan Robbemond en ds. Lyonne Verschoor-Schuijer mmv

Orde van dienst voor zondag 2 september 2018 Startzondag Een goed gesprek Voorgangers: Gertjan Robbemond en ds. Lyonne Verschoor-Schuijer mmv Orde van dienst voor zondag 2 september 2018 Startzondag Een goed gesprek Voorgangers: Gertjan Robbemond en ds. Lyonne Verschoor-Schuijer mmv gelegenheidskoor DoH olv Leo Lommers -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

GROOT IS UW TROUW, O HEER

GROOT IS UW TROUW, O HEER GROOT IS UW TROUW, O HEER DANKDIENST voor het leven van ELINE VAN LEEUWEN-PATIJN geboren 8 april 1952 in Ens (NOP) overleden 14 november 2017 in Heerde Heer, u kent mij, U doorgrondt mij U omsluit mij,

Nadere informatie

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om 19.30 uur in de Pauluskerk te Wezep Voorganger : ds. M. Boersma Ouderling : dhr. C. v/d Berg Schriflezing : mw. A. v/d aande Organist : dhr. M. van

Nadere informatie

11 februari uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager

11 februari uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager 11 februari 17.00 uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager Welkom en evt. Mededelingen Voorzang: LvK 434: 1, 2, 5 = LB 868 (beginnen allemaal met Lof zij de

Nadere informatie

30 augustus uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen)

30 augustus uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen) 30 augustus 17.00 uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen) Votum, Zegengroet, Amen Zingen: GK psalm 16:1,3 (Ik weet bij U mijn toekomst eeuwig zeker) Gebed voor de eredienst Schriftlezing: Johannes 11:17-27;

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

Liturgie bij de Tentdienst in het kader van de Eemsmondweek.

Liturgie bij de Tentdienst in het kader van de Eemsmondweek. Liturgie bij de Tentdienst in het kader van de Eemsmondweek. op zondag 25 september om 10.30 uur in de tent op het Johan van Veenplein in Uithuizermeeden Voorgangers: Kindermoment: m.m.v.: Mw.Coby Lanting-Polkerman,

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Ik ga op reis en ik neem mee... Avonddienst 9 juli 2017, aanvang 18.30 uur Voorganger: Orgel: Muziekteam: ds. Joram Oudshoorn Yvonne het Lam Theda Verheij (zang) Celine

Nadere informatie

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Op Toon Hoogte 182 Door Uw genade Vader Door Uw genade, Vader, mogen wij hier binnengaan. Niet door rechtvaardige

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Exodus 15 vers 1 t/m 21 Lied 368 vers 1, 2, 5 en 6 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 111 vers 5 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

VERBONDEN MET GOD. Brugdienst Andreaskerk - 7 juli uur

VERBONDEN MET GOD. Brugdienst Andreaskerk - 7 juli uur VERBONDEN MET GOD - Brugdienst Andreaskerk - 7 juli 2019 10.30 uur Opwekking 797 U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers We zingen: (met Young Company) Met open armen Kom, als je honger hebt

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 1 vers 1 t/m 8 Lied 232 vers 1 en 2 () Psalm 72 vers 11 (Schoolpsalm) Lied 172 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 3 (Nieuwe

Nadere informatie