INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE"

Transcriptie

1 INFRAROODCABINES Geniet van de ontspannende ervaring van een infraroodcabine

2

3 ERVAAR DE VERFRISSENDE SENSATIE Feel Good with infrared Stap, nadat u de infraroodcabine gebruikt heeft, onder een lauwe douche en uw hele lichaam voelt als nieuw! Tegenwoordig proberen we bewuster en gezonder te leven. Daarom letten we steeds meer op wat we eten en drinken, roken we niet en proberen we meer te bewegen. Infrarood is een uitstekende aanvulling op deze bewuste en verantwoorde levenswijze en levert een belangrijke bijdrage aan uw persoonlijk geluk. In een C-Quel infraroodcabine ontsnapt u even aan de drukte van alledag, terwijl de weldadige warmte diep doordringt in uw lichaam. Dit zorgt voor ontspanning en toevoer van nieuwe en positieve energie. U voelt zich echter niet alleen beter, maar u ziet er ook jonger en beter uit. Infrarood zorgt namelijk voor een schone, elastische en gladde huid. Hoe werkt het? De zon is de bron van alle leven op aarde. De zonnestraling die het aardoppervlak bereikt bestaat uit ultraviolet licht [UV], zichtbaar licht en infraroodstraling [IR], die zorgt voor warmtetransport. Alles wat leeft, groeit en bloeit heeft infraroodstraling nodig. De infraroodstraling in een C-Quel cabine zorgt voor opwarming van het lichaam. Hierop reageert het lichaam met een versnelde bloedsomloop en transpirtatie. Het lichaam ontspant, voert afvalstoffen af en bouwt weerstand op.

4 Infrarood, de weldadige werking van de zon Gezondheid is ons belangrijkste goed. We doen er daarom alles aan om gezond te blijven. Een C-Quel infraroodcabine is hierbij een belangrijk hulpmiddel. Maar al doen we nog zo ons best, niet alle klachten zijn te voorkomen. Ze kunnen optreden als gevolg van ons jachtige bestaan, aangeboren zijn en/of veroorzaakt worden door het klimmen van de jaren. De doordringende infrarood warmtestraling in een C-Quel infraroodcabine heeft een grote therapeutische waarde omdat de doorbloeding van het lichaam extra wordt gestimuleerd. Hierdoor heeft u: soepele gewrichten en spieren, waardoor u minder last heeft van gewrichtsstijfheid, spierpijn en artroseklachten een betere nachtrust, waardoor u s morgens uitgerust weer opstaat minder kans op blessures tijdens sporten of werkzaamheden minder kans op bloeddrukproblemen verbeterde reiniging en regeneratie van de huid wat positief werkt bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis minder kans op en minder last van ontstekingen, zoals een slijmbeursontsteking. Wat is er heerlijker en makkelijker dan in de eigen omgeving te kunnen ontspannen en relaxen. Een C-Quel infraroodcabine maakt dit mogelijk. C-Quel cabines hebben weinig ruimte nodig, zijn eenvoudig te plaatsen en makkelijk te monteren. Behalve een gewoon geaard stopcontact zijn er verder geen speciale voorzieningen nodig. De bediening van een C-Quel infraroodcabine is eenvoudig en de opstarttijd kort. Al na tien minuten is de C-Quel klaar voor gebruik. Inclusief een verblijf van 30 minuten in de cabine en een verkwikkende douche, bent u in drie kwartier klaar. Veel mensen beginnen hun dag met infrarood, om op een ontspannende en weldadige manier lichaam en geest te verkwikken.

5 Incoloy techniek De infraroodstraling in een C-Quel infraroodcabine wordt opgewekt door Incoloy stralers. De weldadige werking van de C-Quel infraroodcabine kan voor een belangrijk deel aan deze stralers worden toegeschreven. Met de opgewekte langgolvige IR-C straling worden de beste resultaten geboekt. Dat komt omdat IR-C straling de warmtestraling van het menselijk lichaam het dichtst benadert.

6

7 DE C-QUEL INFRAROODCABINE Warmte kan zo intens zijn Canadees Red Cedar C-Quel infraroodcabines zijn gemaakt uit gecertificeerd Canadees Red Cedar. Deze langzaam groeiende houtsoort heeft een mooie structuur en is vrij van noesten en hars. Het krimpt, zwelt of scheurt niet onder invloed van vocht of temperatuurverschillen en is duurzaam, waardoor een cabine jarenlang mooi blijft. Red Cedar reflecteert infraroodstraling en wordt dus niet heet, waardoor u zich er niet aan kunt branden. De milde en aangename geur die de oliën in het hout verspreiden brengt harmonie, helpt een verstoorde energiebalans te herstellen en werkt slijmoplossend. De oliën zijn bovendien antiseptisch (bacterie- en schimmeldodend). De natuurlijke geur van Red Cedar blijft ook bij intensief gebruik behouden, terwijl vuren en hemlock na verloop van tijd geuren uit hun omgeving opnemen en daardoor onaangenaam gaan ruiken. Goed voor milieu en portemonnee. Een C-Quel infraroodcabine past perfect in de dagelijkse routine. Een C-Quel infraroodcabine is energiezuinig en gebruikt niet meer stroom dan een stofzuiger. Bij normaal gebruik kost een sessie in een infraroodcabine niet meer dan gemiddeld 0,35. Calorieën verbranden In vergelijking met een traditionele sauna wordt in een C-Quel infraroodcabine het dubbele aantal calorieën verbrand. Dat komt doordat de infraroodstraling voor ongeveer 80% in lichaamswarmte wordt omgezet. Het lichaam zal dus meer doen om af te koelen. Een volwassene kan in een infraroodcabine in een sessie van 30 minuten maar liefst 600 tot 800 calorieën verbranden, te vergelijken met een fikse wandeling van ca. uur! Bovendien worden, meer dan in een traditionele sauna, naast water ook afvalstoffen, zelfs vetten, uitgescheiden.

8 Positieve energie zorgt voor meer uithoudingsvermogen en weerstand Iemand die lekker in zijn vel zit, geniet meer van het leven, heeft meer energie en presteert beter. Een C-Quel infraroodcabine helpt daarbij. De warmte die in een C-Quel infraroodcabine wordt opgewekt ontlokt een reactie aan het lichaam. In een poging om de lichaamstemperatuur op circa 37 C te houden gaat het lichaam transpireren. Bovendien gaat de bloedcirculatie omhoog. Transpiratie zorgt voor afvoer van alcohol, nicotine, zware metalen en andere afvalstoffen via de huid. De verhoogde bloedcirculatie zorgt voor een passief trainingseffect van de hartspier en de bloedvaten. Er wordt meer zuurstof aangevoerd en opgehoopte afvalstoffen worden versneld via het lichaam afgevoerd. In een C-Quel infraroodcabine wordt een optimaal effect bereikt door het samenspel van straling en temperatuur. Incoloy stralers wekken infraroodstraling op die zowel de huid als de lucht in de dubbelwandige cabine verwarmt. Hierbij kan de temperatuur oplopen naar een waarde van maximaal 65 C. Daardoor ontstaat een dubbele werking: infraroodstraling én omgevingswarmte. Kleurentherapie Vibraties in het lichaam bepalen gezondheid, rust en harmonie. Deze vibraties kunnen door het gebruik van verschillende kleuren worden gestabiliseerd of gewijzigd. Dat is waar kleurentherapie voor wordt gebruikt. Het gebruik van kleuren is waarschijnlijk een van de eerste therapeutische technieken die door de mens werd toegepast. Al door de Romeinen werd middels glas in lood getracht om ruimtes een bepaalde kleur en sfeer mee te geven. versterkt en stimuleert kalmeert en vitaliseert werkt rustgevend en spanningverlagend inspireert en geeft geestkracht stimuleert de processen van lichaam en geest werkt verhelderend

9 C - Q U E L I N F R A R O O D C A B I N E S L E V E R B A A R I N E E N G R O T E V E R S C H E I D E N H E I D A A N V O R M E N E N A F M E T I N G E N

10 Cabine dubbelwandig Canadees Red Cedar Incoloy stralers Verstelbare ergonomische rugleuning Verlengde oplopende zitbank Uitschakelbare bankstralers Naadloze vloer Kunststof verstelbare voeten Eenvoudig te installeren door middel van kliksysteem Model 105 Comfort Model 10 Comfort Model 140 Comfort Aantal personen Houtsoort Buitenmaat (bxdxh) in cm Binnenmaat (bxdxh) in cm Aantal bedieningspanelen Aantal speakers Audio plug-in Aantal infraroodelementen Aantal infraroodelementen boven de bank Voltage Netspanning Stroomverbruik Aantal dozen Transportvolume (Doos A+B+(C)) in cm Kleurentherapie Dampsysteem Verlichte koof (LED) Dubbele zitbank Vezeloptica Ergonomische bank 1- Canadees Red Cedar 105 x 110 x x 97 x incoly M V 30V / 50 Hz W 3 (A+B+C) 10 x 00 x 5 (10 kg) Nee Canadees Red Cedar 10 x 110 x x 97 x incoly M V 30V / 50 Hz W 3 (A+B+C) 18 x 00 x 6 (130 kg) Nee -3 Canadees Red Cedar 140 x 110 x x 97 x incoly M V 30V / 50 Hz.540 W 3 (A+B+C) 150 x 00 x 7 (140 kg) Nee

11 Dubbelwandige cabine met degelijke houtconstructie. Kliksysteem om de cabine snel en eenvoudig op te bouwen en af te breken. Kunststof verstelbare voet om de cabine waterpas te zetten. Neemt geen vocht op. In drie standen verstelbare ergonomische rugleuning. Kleurentherapie. Lange golf (IR-C) Incoloy straler met therapeutische werking. Eenvoudige bediening Model 160 Comfort Hoekmodel 150 Comfort Aantal personen Houtsoort Buitenmaat (bxdxh) in cm Binnenmaat (bxdxh) in cm Aantal bedieningspanelen Aantal speakers Audio plug-in Aantal infraroodelementen Aantal infraroodelementen boven de bank Voltage Netspanning Stroomverbruik Aantal dozen Transportvolume (Doos A+B+(C)) in cm Kleurentherapie Dampsysteem Verlichte koof (LED) Dubbele zitbank Vezeloptica Ergonomische bank 3-4 Canadees Red Cedar 160 x 110 x x 97 x incoloy M V 30V / 50 Hz.540 W 3 (A+B+C) 160 x 195 x 5 (170 kg) 3-4 Canadees Red Cedar 150 x 150 x x 138 x incoloy M 10-40V 30V / 50 Hz W 3 (A+B+C) 160 x 00 x 85 (150 kg)

12 INFRARED CABINS Uw C-Quel dealer: Garantie: De infraroodcabines van C-Quel zijn met vakmanschap en zorg gemaakt, gebruik makend van de beste materialen en onderdelen. Daarom geeft C-Quel 5 jaar garantie op de stralingselementen en jaar op de cabine en de besturing.

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België.

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België. Als alternatief voor traditionele sauna s wordt steeds meer gekozen voor infraroodcabines. Het verschil zit hem in de aard van warmte die geproduceerd wordt. In een traditionele sauna wordt de warmte overgedragen

Nadere informatie

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES DE ZON IS DE BELANGRIJKSTE ENERGIEBRON OP AARDE. TIJDENS EEN WARME ZOMERDAG ERVAREN WE DE WELDAAD VAN DE ZONNESTRALEN

Nadere informatie

korte golf infraroodcabines

korte golf infraroodcabines korte golf infraroodcabines Warmte doet een mens goed. Maar de ene warmte is de andere niet. Dit heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. De overdracht van warmte kan plaats vinden

Nadere informatie

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid.

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Healthvision Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Een thema dat niet meer weg te denken is uit de huidige samenleving. Je fit en gezond voelen vindt iedereen belangrijk.

Nadere informatie

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING Reguliere Infrarood Stralers Combinatie Infraheat TM Stralers Sauna kachel 15 minuten

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines INFRAROOD CABINE de weelde van ontspanning Saunacabines Infrarood warmtecabines Infrarood: kwaliteit van kenners Lange levensduur, fraai design INFRAROOD Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk

Nadere informatie

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot jezelf Onderga de warmte van een weldadig saunabad De eerste keren is het misschien nog even wennen Maar

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines 23 SAUNA & INFRAROOD Bonhof Sauna Infrarood cabines 227 23 SAUNA & INFRAROOD BONHOF SAUNA Hout van superieure kwaliteit De Bonhof sauna s worden gemaakt van dennenhout (polarfichte) van superieure kwaliteit,

Nadere informatie

Sauna tips. 1. Zet de sauna kort voor gebruik aan. Dit om de cabine op temperatuur te laten komen. Page 1 of 10

Sauna tips. 1. Zet de sauna kort voor gebruik aan. Dit om de cabine op temperatuur te laten komen. Page 1 of 10 Sauna tips Snel genieten van uw aanwinst Wanneer de infrarood cabine bij u is geleverd, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk genieten van uw aanwinst. Gelukkig duurt het niet lang om de sauna gebruiksklaar

Nadere informatie

Infrarood Sauna. Infrarood is volkomen ongevaarlijk. De UV- straling die in de zon zit, komt in het spectrum van de infrarood lampen niet voor.

Infrarood Sauna. Infrarood is volkomen ongevaarlijk. De UV- straling die in de zon zit, komt in het spectrum van de infrarood lampen niet voor. Infrarood Sauna 1.Wat is Infrarood straling? Infraroodstraling bevat elektromagnetische golven die ook in het zonlicht zitten. Het infrarode gedeelte van het kleurenspectrum bestaat uit onzichtbaar licht

Nadere informatie

COMBI WELLNESS INFRAROODSAUNA S

COMBI WELLNESS INFRAROODSAUNA S COMBI WELLNESS INFRAROODSAUNA S De onderscheidende kwaliteit van Combi Wellness infraroodsauna s De behoefte aan ontspanning van lichaam en geest in onze moderne samenleving is erg groot. Het gebruik van

Nadere informatie

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN by DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN Vanaf heden zijn de Sunlighten infraroodcabines bij Interhiva verkrijgbaar. De mpulse Series van Sunlighten is de eerste reeks intelligente infraroodcabines ter wereld.

Nadere informatie

InfraRood cabines met Philips Vitae lampen. Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland

InfraRood cabines met Philips Vitae lampen. Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland InfraRood cabines met Philips Vitae lampen Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland Inhoud Introductie infrarood Sauna principe Philips Vitae Samenvatting Onzin verhalen Vragen 2 Introductie De zon genereert

Nadere informatie

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties Nobel Sauna 90 Specificaties Afmetingen (b x d x h): 90 x 90 x 200 Aantal stralers: 4 magnesium oxide stralers (5% IRB, 95% IRC) 2 rugstralers (a 300 watt) 1 beenstraler (a 300 watt) 1 frontstraler (a

Nadere informatie

h e a l t h & w e l l n e s s

h e a l t h & w e l l n e s s health & wellness Gezond leven lentekriebels en GENIETEN! Houdt u ook zo van de lentekriebels die de eerste zonnestralen u geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

Healthvision, discover the power of the sauna.

Healthvision, discover the power of the sauna. Healthvision Healthvision Een goede gezondheid hebben, wie wil dat nou niet? We weten allemaal dat goede voeding, regelmatig bewegen en genoeg slapen bijdragen aan een goede gezondheid. Maar de kracht

Nadere informatie

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Deluxe white Combi white Pure White XL Pure White waarom Sunshower? 1 Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn 2 Sunshower

Nadere informatie

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de Healthvision Quartz technologie Pijnverlichting in spieren en gewrichten 100 dankzij 90 80 de dieptewerking van de Quartz stralers. Deze full spectrum stralers benutten het gehele infraroodspectrum voor

Nadere informatie

FINSE SAUNA REDENEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE FINSE SAUNA

FINSE SAUNA REDENEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE FINSE SAUNA FINSE SAUNA REDENEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE FINSE SAUNA De Finse sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het

Nadere informatie

infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing

infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing DE IDEALE PARTNER VOOR ALLE WELLNESSPROJECTEN ontwikkeling Sinds de infraroodcabine begin jaren 80 werd geïntroduceerd,

Nadere informatie

Waarom Infrarood baden?

Waarom Infrarood baden? Waarom Infrarood baden? Lichaamsvriendelijk. Infrarood baden is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en verlost je van pijn en stress. Tijd vriendelijk. Er is geen tijd nodig om de cabine

Nadere informatie

Model: Nobel 130. Installatie handleiding infrarood sauna

Model: Nobel 130. Installatie handleiding infrarood sauna Model: Nobel 130 Installatie handleiding infrarood sauna 1. Voorwoord Geachte klant, Hartelijk dank voor het aankopen van ons product, de infrarood cabine Nobel 130. Voordat u de cabine in gebruik neemt,

Nadere informatie

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr Infrarood INFRA 78 Infrarood INFRA Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower brochure A4+def.indd 1 20-08-14 14:19 Deluxe white Combi white Pure White XL Pure White waarom Sunshower? 1 2 3 4 5 Infrarood licht ontspant,

Nadere informatie

HC Basic. Best of the Basic. top quality nice price cabin

HC Basic. Best of the Basic. top quality nice price cabin HC Basic Best of the Basic top quality nice price cabin NL Health Company introduceerde in 1989 als eerste in Europa de infrarood warmtecabines en maakte hiermee de onmiskenbaar heilzame werking toegankelijk

Nadere informatie

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen.

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. 1 Het Solo System De compacte Infraroodsauna voor u alleen Iedereen verdient het, zichzelf

Nadere informatie

SUNSHOWER PURE HANDLEIDING MANUAL ANLEITUNG

SUNSHOWER PURE HANDLEIDING MANUAL ANLEITUNG SUNSHOWER PURE HANDLEIDING MANUAL ANLEITUNG SUNSHOWER PURE NEDERLANDS 4 Standaard heeft u 2 jaar garantie op uw Sunshower Pure. Ontvang 6 maanden extra garantie door uw Sunshower Pure online te registreren

Nadere informatie

Chinese Hoofd-Nek-Schouders

Chinese Hoofd-Nek-Schouders Sportmassage Dient om de hele conditie van het lichaam en voornamelijk de spieren te verbeteren. Sporters presteren beter, hebben minder last van blessures en herstellen sneller na de inspanning. Deze

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen!

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Gebruikers Handleiding Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Inhoud Inleiding... 2 Voordelen... 2 Vereisten voor de installatie... 3 Installatie... 3 Instructie... 7 Waarschuwingen...

Nadere informatie

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten W W W. H W G R O U P. E U Wellness Total Service Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten De Griekse arts Parmenides zei al in de oudheid:,,geef mij een middel om koorts op te wekken en ik genees

Nadere informatie

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Een badkamer naar uw hart Samen met GAMMA maakt u uw badkamer net zo mooi en praktisch als u zelf wilt. U kunt kiezen voor luxe

Nadere informatie

Fonteyn Sauna s Uitstekende kwaliteit

Fonteyn Sauna s Uitstekende kwaliteit Fonteyn Sauna s Uitstekende kwaliteit Fonteyn sauna's Stelt u zich eens voor.. uw eigen sauna voor thermische therapie, huidreiniging, gewichtsverlies, en meer. Fonteyn Sauna s zijn gemaakt om thuis te

Nadere informatie

Infrarood. XIOMARA Recessed-Lightning. XIOMARA Floor-Lightning

Infrarood. XIOMARA Recessed-Lightning. XIOMARA Floor-Lightning LIGHTNING Regelmatig gebruik van infraroodstraling draagt bij aan een goede gezondheid en XIOMARA een energiek en 100-Series krachtig lichaam >> Fullspectrum infraroodstralers voor elke smaak: diverse

Nadere informatie

Productblad: MaGMa (paardenvrachtwagen solarium)

Productblad: MaGMa (paardenvrachtwagen solarium) Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q- line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

Ontdek het geheim achter de nieuwe, unieke en revolutionaire technologie van FGXpress Powerstrips : 100% natuurlijk (kruiden)hulpmiddel voor een

Ontdek het geheim achter de nieuwe, unieke en revolutionaire technologie van FGXpress Powerstrips : 100% natuurlijk (kruiden)hulpmiddel voor een PowerStrips Ontdek het geheim achter de nieuwe, unieke en revolutionaire technologie van FGXpress Powerstrips : 100% natuurlijk (kruiden)hulpmiddel voor een gezondere en sneller herstellende huid voor

Nadere informatie

Sauna Infrarood Hammam. Beauty Look. Fitness & Wellness Shop

Sauna Infrarood Hammam. Beauty Look. Fitness & Wellness Shop Sauna Infrarood Hammam 2014 Beauty Look Fitness & Wellness Shop wij maken gezondheid zichtbaar Welkom in de wellnesswereld van Beauty look Last van stress? Nood aan totale ontspanning na een drukke werkdag?

Nadere informatie

Handleiding. Bedieningsinstructies digitale regeleenheid van uw Health Mate infraroodcabine Richtlijnen en nuttige tips

Handleiding. Bedieningsinstructies digitale regeleenheid van uw Health Mate infraroodcabine Richtlijnen en nuttige tips Handleiding Bedieningsinstructies digitale regeleenheid van uw Health Mate infraroodcabine Richtlijnen en nuttige tips Worldleader in the Infrared Sauna Industry Since 1979 Instructies digitaal bedieningspaneel

Nadere informatie

SunShower, brengt al het goede van buiten naar binnen

SunShower, brengt al het goede van buiten naar binnen SunShower, brengt al het goede van buiten naar binnen Deluxe white Combi white Pure white xl Pure white waarom SunShower? 1 2 3 4 5 Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. Waarom kiest U voor een

Nadere informatie

alpha infra infrared sensation

alpha infra infrared sensation I N F R A R E S E N S A T I O N your partner in wellness... INFRARED SENSATION Basic: VISION 5-6 INFRATOUCH 7-8 Premium : SENSES 23-24 Advanced: CHALEUR 13-14 CHALEUR COMBI 15-16 BUITEN SEASON 17-18 INTENS

Nadere informatie

Antwoorden op veel gestelde technische vragen over de Sunshower Combi

Antwoorden op veel gestelde technische vragen over de Sunshower Combi Antwoorden op veel gestelde technische vragen over de Sunshower Combi Dit document geeft antwoord op veelgestelde technische vragen over de Sunshower Combi. Mocht uw vraag onbeantwoord blijven, neem dan

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel.

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Nog altijd prijkt verwarming hoog op de lijst energiekostenposten voor bedrijven: met maar liefst 45 procent

Nadere informatie

Voorlichtingsinformatie Infrarood Warmtecabines

Voorlichtingsinformatie Infrarood Warmtecabines Voorlichtingsinformatie Infrarood Warmtecabines Inhoudsopgave Pagina Voorwoord De invloed van infrarood straling op de huid Waarom een infrarood systeem De toepassingen en wezenlijke verschillen op infrarood

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

SUNSHOWER PURE XL HANDLEIDING

SUNSHOWER PURE XL HANDLEIDING SUNSHOWER PURE XL HANDLEIDING 2 SUNSHOWER PURE XL Standaard heeft u 2 jaar garantie op uw Sunshower Pure XL. Ontvang 6 maanden extra garantie door uw Sunshower Pure XL online te registreren op www.sunshower.nl/garantie.

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

Privéwellness bij Hotel Panorama

Privéwellness bij Hotel Panorama Privéwellness bij Hotel Panorama Voor uw welzijn hebben we een klein wellness-centrum gevestigd in ons bijgebouw tegenover het hotel. Toegang tot het centrum is betalend, zo dat niet-geïnteresseerde klanten

Nadere informatie

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM EEN LICHT GEBRUINDE HUID IS VOOR HEM NET ZO BELANGRIJK ALS DE JUISTE LOOPSCHOEN. INNERGIZE ZO FLEXIBEL ALS UW WELLNESS- WENSEN, VITALISEREND EN AANGENAAM,

Nadere informatie

Infra. Over Infra Infraroodcabines

Infra. Over Infra Infraroodcabines Infra Over Infra Infraroodcabines Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES De Zephyr paarden droger is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line paarden droger kunt u uw paard behandelen met warme lucht na een wasbeurt De droger

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES BUILT FOR Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line Q solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Stoelmassage Stoelmassage De stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. Hoewel een stoelmassage maar 30

Nadere informatie

Voetmassage apparaat. Handleiding SL-C07. Infrarood voetmassage met afstandsbediening

Voetmassage apparaat. Handleiding SL-C07. Infrarood voetmassage met afstandsbediening Voetmassage apparaat Handleiding SL-C07 Infrarood voetmassage met afstandsbediening Infrarood massageapparaat voor bloedcirculatie met afstandsbediening Lees de handleiding zorvuldig door voor gebruik

Nadere informatie

Wellness and Lifestyle

Wellness and Lifestyle Wellness and Lifestyle Infrarood met zwevende infrarood lounger, zetel en/of Swivel seat draaizetel Infrarood De zon als voorbeeld Infraroodstraling is een deelbereik van het lichtspectrum dat door de

Nadere informatie

Stoombad... ook goed voor u

Stoombad... ook goed voor u Stoombad... ook goed voor u Het stoombad is een badmethode waarbij men gedurende perioden van 8-12 minuten het onbedekte lichaam afwisselend en herhaald blootstelt aan een opwarming. Tijdens zo'n stoombad

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

VERBETER VERZORG HERSTEL

VERBETER VERZORG HERSTEL VERBETER VERZORG HERSTEL Ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit passie voor sport en gedreven door de wens sporters beter te laten presteren. COMFORT ACTIVE CARE VERZORGENDE CRÈME VOORKOMING

Nadere informatie

In de huidige sauna s wordt de omgevingstemperatuur verhoogd opdat het lichaam gaat zweten.

In de huidige sauna s wordt de omgevingstemperatuur verhoogd opdat het lichaam gaat zweten. Wat is een sauna Wij adviseren je dit artikel te lezen. De oorsprong van de sauna ligt in Finland, de eerste sauna s waren waarschijnlijk kuilen in de helling van een heuvel en deze ruimtes werden gebruikt

Nadere informatie

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Infrarood verwarming Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 2 Voorsprong door technologische ontwikkeling Duurzame ontwikkeling en milieubewustheid zijn

Nadere informatie

Wellness, a state of mind and body

Wellness, a state of mind and body WELLNESS Inhoudsopgave Stoomcabines pag. 4 Sauna s pag. 8 Infraroodcabines pag. 14 Whirlpools pag. 18 Chromotherapie pag. 22 Aromatherapie pag. 23 Het IP ExpoCenter pag. 24 2 Wellness, a state of mind

Nadere informatie

Inhoud. 3 Hallo! 4 Wie ben ik? 5 Wat heb je aan dit e-book? 6 Stap 1! 8 Stap 2! 9 Stap 3! 11 Dussss. 11 De stappen op een rijtje. 12 Vragen? Aanbod!

Inhoud. 3 Hallo! 4 Wie ben ik? 5 Wat heb je aan dit e-book? 6 Stap 1! 8 Stap 2! 9 Stap 3! 11 Dussss. 11 De stappen op een rijtje. 12 Vragen? Aanbod! 1 Inhoud 3 Hallo! 4 Wie ben ik? 5 Wat heb je aan dit e-book? 6 Stap 1! 8 Stap 2! 9 Stap 3! 11 Dussss. 11 De stappen op een rijtje 12 Vragen? Aanbod! 2 Hallo! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een

Nadere informatie

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE 3 WELKOM BIJ REINDEER Al meer dan 10 jaar produceren we met trots sauna s die tot de verbeelding spreken. We schikken ons volledig naar uw wensen en net dat maakt ons uniek.

Nadere informatie

Soleil Inte Soleil Intensif

Soleil Inte Soleil Intensif Soleil Intensif Positieve zonneschijn Dankzij de geavanceerde bescherming die moderne zonneproducten bieden, zijn de meningen over de negatieve effecten van de zon op de huid tegenwoordig milder geworden.

Nadere informatie

WINTER PROGRAMMA 2012

WINTER PROGRAMMA 2012 WINTER PROGRAMMA 2012 Camaro Bubble Spa B-130 Genieten met de opblaasbare spa van Camaro. De voordelen van deze opblaasbare spa zijn dat deze gemakkelijk te installeren is, zeer veel comfort biedt, een

Nadere informatie

Cerdic infrarood sauna. Cerdic Infrarood Sauna: gezond voor iedereen!

Cerdic infrarood sauna. Cerdic Infrarood Sauna: gezond voor iedereen! Infrarood sauna 02 Inhoudsopgave Cerdic infrarood sauna: gezond voor iedereen! 04 Hoe ontstaat infrarood 08 Waarom red-cederhout zo belangrijk is... 11 Maatwerk 12 Combinatie sauna 12 Kruiden gels 15 Aromatherapie

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532 PERS JULI 2009 PE245532 IKEA.nl DE BESTE MATRAS VAN NEDERLAND IS... De allerduurste? De goedkoopste? De dikste? Daar kom je maar op één manier achter. Door zelf te testen. Ontdek welke matras het beste

Nadere informatie

Het wellness-gevoel van de Classic Cabin infraroodcabine

Het wellness-gevoel van de Classic Cabin infraroodcabine Het wellness-gevoel van de Classic Cabin infraroodcabine Infrarood De zon heeft een weldadige werking op de mens. Zij schenkt ons energie en verwent ons met haar warmtestralen. Hiervoor zijn de onzichtbare

Nadere informatie

ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR

ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR Professioneel bedrijf in het bouwen van zoutgrotten, zoutkamers en sauna s voor zakelijke en particuliere klanten. ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR Over ons Zouttherapie Benelux is een onderdeel

Nadere informatie

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines SAUNA de weelde van ontspanning Saunacabines Infra-rood warmtecabines Kwaliteit van kenners Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd door de BONHOF

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen keramiek paneel Economisch, veilig,

Nadere informatie

RUKU Thermium. HEATRAY elements. E-mail: info@heatray.nl. 8166 HE EMST Rabobank Epe 11 20 21 115 Tel. 06-151 88 691 KvK Veluwe en Twente 08137878

RUKU Thermium. HEATRAY elements. E-mail: info@heatray.nl. 8166 HE EMST Rabobank Epe 11 20 21 115 Tel. 06-151 88 691 KvK Veluwe en Twente 08137878 RUKU Thermium De voordelen: Multifunctioneel: Zes verschillende wellnessbaden in één cabine Optimale Isoholz -isolatie Temperatuurbereik van ca. 35 tot 80ºC Uitstekende ventilatie en daardoor een perfect

Nadere informatie

alpha infra Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu Vision IR p 1 Infratouch p 2

alpha infra Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu Vision IR p 1 Infratouch p 2 alpha infra infrared sensation Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Advanced Premium Opties Vision IR p 1 Infratouch p 2 Chaleur p 3 Chaleur Combi p 4 Buiten IR Season p 5 Senses p 6 Intens p

Nadere informatie

Adviezen voor patiënten met reumatische aandoeningen

Adviezen voor patiënten met reumatische aandoeningen Adviezen voor patiënten met reumatische aandoeningen Albert Schweitzer ziekenhuis april 2014 pavo 0222 Inleiding De reumatoloog heeft met u besproken dat u een reumatische aandoening heeft. In deze folder

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

30 min 29 60 min 48 90 min 65

30 min 29 60 min 48 90 min 65 Relaxation Massage Ontspanningsmassage is voor iedereen, het kan een moment zijn van even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stukje ontspanning voor lichaam en geest. 30 min 29 60 min

Nadere informatie

Inhoud 1/2. Kachelbouw varianten. Warmte afgifte KACHELBOUWER

Inhoud 1/2. Kachelbouw varianten. Warmte afgifte KACHELBOUWER VERWARMEN MET SFEER 01 Inhoud 1/2 Kachelbouw varianten Warme lucht kachel Warme lucht met massa op de kachel Warme lucht met massa naast de kachel Warme lucht kachel hypocaust Massa kachel, systeemkachel,

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

Een design dat gezien mag worden

Een design dat gezien mag worden PHILIPS LED Kogellamp 2,2 W (25 W) E14 Warmwit Niet-dimbaar Een design dat gezien mag worden Vertrouwde vormen waar u van houdt. Ze verbruiken circa 80% minder energie dan traditionele lampen dankzij de

Nadere informatie

De evolutie van de infraroodverwarming!

De evolutie van de infraroodverwarming! De evolutie van de infraroodverwarming! Warmte Comfort Beleving EVOLUTIONAIR VERWARMEN argumenten voor betere en ecologische duurzaamheid 8 Goede 01 Niets is natuurlijker dan infraroodverwarming Onze natuurlijke

Nadere informatie

HELPT BIJ ZWARE EN VERMOEIDE BENEN

HELPT BIJ ZWARE EN VERMOEIDE BENEN ANTISTAX HELPT BIJ ZWARE EN VERMOEIDE BENEN ANTISTAX houdt je op de benen BENEN HEBBEN RUST NODIG! Er zijn 26 botjes, 33 gewrichten, 107 bandjes of ligamenten, 19 voetspieren en 11 onderbeenspieren nodig

Nadere informatie

Welkom in. Sauna Aqua Mundo De Kempervennen

Welkom in. Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Welkom in Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Algemene informatie In de Aqua Mundo vindt u ook een apart Saunacomplex met een binnensauna, een buitensauna en een Turks Stoombad. Openingstijden De sauna is

Nadere informatie

TRAININGSPLAN. Buikspieren

TRAININGSPLAN. Buikspieren TRAININGSPLAN Buikspieren Buikspieren, waarom zijn deze spieren belangrijk? Al een lange tijd benadrukken fitnessexperts het belang van een sterke kern. Dat houdt in: sterke buik- en rugspieren. Bewegingsexperts

Nadere informatie

sauna s en infraroodcabines

sauna s en infraroodcabines sauna s en infraroodcabines sauna s en infraroodcabines Inhoudsopgave Opbouw van de prijslijst pag. 2 Afwerking cabines SAVU - 140 x 120 cm pag. 4-5 De saunakachel VIHTA - 130 x 130 cm pag. 6-7 De infraroodstralers

Nadere informatie

Gezond en fit door de herfst

Gezond en fit door de herfst Gezond en fit door de herfst De juiste watertemperatuur voor recreatief badcomfort Ahlen, juli 2013. De bladeren krijgen weer mooie kleuren, de dagen worden korter en de temperaturen gaan omlaag. De herfst

Nadere informatie

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. Samen met Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen.

Nadere informatie

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten.

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Sales handleiding Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Comfortabele warmte voor iedere ruimte - gezond en milieuvriendelijk - met ThermIQ infrarood verwarmingspanelen.

Nadere informatie

DirectHeat. Gebruikershandleiding infraroodcabine 150 x 120 150 x 120 EX 130 x 120. een gezonde investering

DirectHeat. Gebruikershandleiding infraroodcabine 150 x 120 150 x 120 EX 130 x 120. een gezonde investering Gebruikershandleiding infraroodcabine 150 x 120 150 x 120 EX 130 x 120 Inhoud Inleiding Waaraan herkent u het verschil? Voorzorgsmaatregelen Verpakking Veiligheidsvoorschriften Montage van de cabine Bediening

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

Oefeningen en leefregels na het okselkliertoilet

Oefeningen en leefregels na het okselkliertoilet Oefeningen en leefregels na het okselkliertoilet Albert Schweitzer ziekenhuis april 2015 pavo 0342 Oefeningen Na de operatie kan uw schouder aan de geopereerde kant minder beweeglijk zijn. Door armoefeningen

Nadere informatie

spapliance the orb www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M.

spapliance the orb www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M. spapliance the orb Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M. +31 6 24 16 05 03 www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Menu The ORB is een verwarmingselement om producten

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2010 minitoets bij opdracht 3

uiterlijke verzorging CSPE KB 2010 minitoets bij opdracht 3 uiterlijke verzorging SPE KB 2010 minitoets bij opdracht 3 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld 2

Nadere informatie

ARGI+ Sporten met Forever

ARGI+ Sporten met Forever ARGI+ Sporten met Forever Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI+ heeft

Nadere informatie