SEIZOEN 2O16-2O17 SPARTA ROTTERDAM BUSINESSCLUB

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEIZOEN 2O16-2O17 SPARTA ROTTERDAM BUSINESSCLUB"

Transcriptie

1 SEIZOEN 2O16-2O17 SPARTA ROTTERDAM BUSINESSCLUB

2 INHOUD 4 Business Friends 5 Young Businessclub 6 Kasteelloge 7 Business Seats 8 Wedstrijdsponsor 100% Rood & Wit 9 Wedstrijdbalsponsor 1O Man of the Match Sponsor 11 Captains Sponsor 12 Business Loge 13 Kasteelarrangement 14 Reclameboarding 15 Sportieve evenementenlocatie 16 Route & Contact Sparta Rotterdam sponsoren geeft vertrouwen. Zeker in onze branche, de uitzendbranche, is dat belangrijk. Je kunt aan je klanten laten zien dat je een goede, betrouwbare partij bent en dat je financieel alles goed op orde hebt. Je zegt er eigenlijk gewoon mee dat je een goede speler bent om mee in zee te gaan. RON VAN LOENEN, AXIDUS Onze visie is dat een sponsorschap gezien moet worden als een partnerschap. Je stapt als ondernemer niet meer alleen binnen, omdat je in je privéleven fan bent van een club. We vinden dat we een ambassadeur van de club moeten zijn. Omgedraaid willen we ook dat men binnen Sparta Rotterdam ons begrijpt. Het moet ons ook zakelijk aanknopingspunten opleveren. Wij werken daarom ook in een constructie die je het best kunt omschrijven als voor wat, hoort wat waarbij wij enerzijds aanknopingspunten vanuit Sparta Rotterdam krijgen, maar de club ook meeprofiteert als het uiteindelijk iets oplevert. DAVE MAASLAND, ESET De algemene naamsbekendheid wordt door de sponsoring zeker versterkt. Tot nu toe hebben we veel regionale bekendheid gekregen, maar nu met het aanstaande kampioenschap en dus mogelijke promotie naar de Eredivisie, wordt dit landelijke exposure. Dat vinden wij heel belangrijk, aangezien onze klanten door heel Nederland zitten en zelfs ver daarbuiten. Daarnaast nodigen wij veel relaties in onze loge uit. Dit werkt heel positief. Hierdoor krijg je in een ontspannen sfeer een betere relatie met de klant. Dit werkt op termijn uiteraard omzetverhogend. ERIK VAN KRUGTEN, NICOVERKEN Sparta en Nemad delen de kernwaarden kwaliteit, persoonlijk en betrokken. Niet Eindigen Maar Altijd Doorgaan om sportief en zakelijk op het hoogste niveau te kunnen acteren, in voor- en tegenspoed. Ook de visie van de Sparta Jeugdopleiding en De Betrokken Spartaan wordt door Nemad gedeeld: opleiden, ontwikkelen en een maatschappelijk betrokken rol van betekenis spelen. Kortom, partners voor jaren nog hierna. FRED BLUM, NEMAD Sparta Rotterdam is een sympathieke club met een rijke historie, waar iedereen zich thuis voelt. Sparta Rotterdam past daarom bij RMC en RMC past bij Sparta. De club heeft een mooie groep sponsors om zich heen verzameld. Het is een mix van zakelijke en vriendschappelijke contacten. Dat verbindt ons: Sparta is een mooi merk en dat is RMC ook. Onze relaties en gasten komen graag een wedstrijd bezoeken als we ze uitnodigen. Ze hebben het allemaal naar hun zin en genieten van de gastvrijheid en de toegankelijkheid van de club. Er valt nooit een onvertogen woord, een club waar je als sponsor jong en oud met vertrouwen en een gerust hart kunt uitnodigen. CEES TOMMEL, RMC

3 WELKOM OP HET KASTEEL U voelt zich een ware Kasteelheer in Rotterdam-West. Een wedstrijddag in het Sparta Stadion is een ware belevenis. Voetbal zoals voetbal bedoeld is. Sparta Rotterdam is de oudste betaald voetbalorganisatie van Nederland. Een traditierijke club, maar met moderne faciliteiten. Een fraaie entourage om samen met uw gasten te genieten van hospitality in een spannende ambiance. Een lidmaatschap van de Businessclub van Sparta Rotterdam is niet alleen maar het bezoeken van de wedstrijden. Gedurende het gehele jaar organiseren wij zeer uiteenlopende activiteiten waarbij het uitbreiden van uw netwerk één van de belangrijkste doelstellingen is. Daarnaast heeft Sparta Rotterdam voldoende mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten door middel van interessante exposure-mogelijkheden. In deze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van de zakelijke mogelijkheden en arrangementen bij Sparta Rotterdam. Genoeg mogelijkheden om de wedstrijden niet alleen als VIP, maar ook als echte Kasteelheer (of vrouw) te beleven. Wij heten u graag welkom bij Sparta Rotterdam!

4 ONTSPANNEN GENIETEN VAN DE THUISWEDSTRIJDEN OP HET KASTEEL Met de Business Friends speelt de Kasteelclub in op de groeiende behoefte vanuit het bedrijfsleven om tegen een zeer aantrekkelijk tarief op een aangename wijze te genieten van de zakelijke mogelijkheden bij Sparta Rotterdam. Voor aanvang van de wedstrijd, tijdens de rust en na afloop is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje te netwerken of om gezellig na te praten in de sfeervolle Ridderzaal. BUSINESS FRIENDS > Seats op tribunevak 20V van de Kasteeltribune > Toegang tot alle officiële thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam (inclusief KNVB Beker t/m de 1/16e finale) > Één parkeerkaart per twee seats op parkeerterrein P5 > Toegang tot de sfeervolle Ridderzaal in het historische Kasteel > Lidmaatschap Business Club Sparta Rotterdam, inclusief deelname diverse sponsorevenementen zoals business lunches, golfevenementen en B2B-borrels > Mogelijkheid tot reservering lunch/diner in Brasserie Kasteel Spangen COMMUNICATIE > Naamsvermelding in diverse uitingen van Sparta Media, waaronder club- en businessmagazines > Naamsvermelding en bedrijfsprofiel op de zakelijke website van Sparta Rotterdam > Ontvangst van de officiële clubmagazines De Spartaan en Kasteelzaken > Daags voor elke thuiswedstrijd ontvangst van de digitale sponsornieuwsbrief > Consumpties in de Ridderzaal op basis van all-inclusive pakket (Hollands assortiment) vanaf één uur voor aanvang, tijdens de rust en tot één uur na afloop van de wedstrijd. (inbegrepen in de pakketprijs) TARIEVEN SEIZOEN > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS Aantal seats vanaf 5 Los ticket Tarief 1.250, , , , ,- 75,- (incl. all-inclusive) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (incl. btw) Bij een twee- of driejarige overeenkomst wordt 5% korting verleend op de hierboven vermelde tarieven. (Tarieven los ticket zijn op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing bij de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV).

5 DÉ PLEK VOOR B2B, KENNIS EN NETWERKEN Sparta Rotterdam is de oudste betaald voetbalclub van Nederland. Maar de oudste zijn heeft ook veel voordelen. Zo heb je veel ervaring, kennis en ben je interessant voor jongeren. Zo geldt dat ook voor de Young Businessclub van Sparta Rotterdam. Deze is speciaal gericht op Young Professionals uit zeer diverse sectoren. Young Professionals in onze Businessclub zijn werkzaam bij bedrijven uit het MKB, startups of aankomende managers, directeuren en eigenaren. YOUNG BUSINESSCLUB > Seats op tribunevak 21V van de Kasteeltribune > Toegang tot alle officiële thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam (inclusief KNVB Beker t/m de 1/16e finale) > Één parkeerkaart per twee seats op parkeerterrein P5 > Toegang tot de sfeervolle Ridderzaal aangrenzend aan het speelveld > Lidmaatschap Business Club Sparta Rotterdam, inclusief deelname diverse sponsorevenementen van Sparta Rotterdam > Mogelijkheid tot reservering lunch/diner in Brasserie Kasteel Spangen COMMUNICATIE > Naamsvermelding in diverse uitingen van Sparta Media, waaronder club- en businessmagazines > Naamsvermelding en bedrijfsprofiel op de zakelijke website van Sparta Rotterdam > Ontvangst van de officiële clubmagazines De Spartaan en Kasteelzaken > Daags voor elke thuiswedstrijd ontvangst van de digitale sponsornieuwsbrief > EXCLUSIEF VOOR YBC-LEDEN: Deelname aan diverse kennisbijeenkomsten per jaar. > Consumpties in de Ridderzaal op basis van all-inclusive pakket (Hollands assortiment) vanaf één uur voor aanvang, tijdens de rust en tot één uur na afloop van de wedstrijd. (inbegrepen in de pakketprijs) TARIEVEN SEIZOEN > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS Aantal seats vanaf 5 Los ticket Tarief 1.250, , , , ,- 75,- (incl. all-inclusive) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (incl. btw) Bij een twee- of driejarige overeenkomst wordt 5% korting verleend op de hierboven vermelde tarieven. (Tarieven los ticket zijn op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing bij de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV).

6 KASTEELHEER OP Z N SPARTAANS Een mooiere plaats in het Sparta Stadion dan de Kasteelloge kunt u zich eigenlijk niet voorstellen. Precies op de middenlijn heeft u vanaf luxe business-seats een schitterend uitzicht op het veld. U zit op het terras van het bekendste voetbalbolwerk van Nederland, Het Kasteel. Als u kiest voor de Kasteelloge kiest u voor een intieme sfeer waarbij u en uw gasten vanaf binnenkomst tot vertrek getrakteerd worden op hapjes en drankjes. KASTEELLOGE > Business seats in de exclusieve Kasteelloge > Toegang tot alle officiële thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam (inclusief KNVB Beker t/m de 1/16e finale) > Één parkeerkaart per twee seats op parkeerterrein P2 naast het stadion > Toegang tot de Kasteelloge, de Ridderzaal en de Jupiler Lounge > Lidmaatschap Business Club Sparta Rotterdam, inclusief deelname diverse sponsorevenementen zoals business lunches, golfevenementen en B2B-borrels > Mogelijkheid tot reservering lunch/diner in Brasserie Kasteel Spangen & Het Wapen van Sparta COMMUNICATIE > Naamsvermelding in diverse uitingen van Sparta Media, waaronder club- en businessmagazines > Naamsvermelding en bedrijfsprofiel op de zakelijke website van Sparta Rotterdam > Ontvangst van de officiële clubmagazines De Spartaan en Kasteelzaken > Daags voor elke thuiswedstrijd ontvangst van de digitale sponsornieuwsbrief DRINKS & BITES > Consumpties en bites in de Kasteelloge op basis van all-inclusive pakket (Hollands assortiment) vanaf één uur voor aanvang, tijdens de rust en tot één uur na afloop van de wedstrijd. (inbegrepen in de pakketprijs) TARIEVEN SEIZOEN Aantal seats vanaf 5 Los ticket 6 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS Tarief 2.500, , , , ,- 90,- (incl. all-inclusive) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (incl. btw) Bij een twee- of driejarige overeenkomst wordt 5% korting verleend op de hierboven vermelde tarieven. (Tarieven los ticket zijn op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing bij de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV).

7 NETWERKEN IN EEN ZEER INTERESSANT BEDRIJFSKLIMAAT De Business Club Sparta Rotterdam is een groot zakelijk platform binnen onze voetbalclub. Een exclusief gezelschap van circa 350 regionale en nationale ondernemingen uit elke branche van het MKB en het hogere segment van het bedrijfsleven. Een uitstekende omgeving dus voor business-to-business. Niet alleen op wedstrijddagen in de Jupiler Lounge, maar ook bij de diverse interessante zakelijke evenementen die Sparta Rotterdam organiseert gedurende het voetbalseizoen. Ontmoet de beslissers en maak onderdeel uit van één van de grootste zakelijke platformen van Groot-Rotterdam. BUSINESS SEATS > Business seats op de Tonny van Ede-tribune - Businessclub Entree op vak BS1 of BS9 - Businessclub Premium op vak BS2, BS3, BS4, BS6, BS7 of BS8 - Businessclub Executive op vak BS5 * > Toegang tot alle officiële thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam (inclusief KNVB Beker t/m de 1/16e finale) > Één parkeerkaart per twee seats nabij het Sparta Stadion > Toegang tot de Jupiler Lounge en het Spelershome > Lidmaatschap Business Club Sparta Rotterdam, inclusief deelname diverse sponsorevenementen zoals business lunches, golfevenementen en B2B-borrels > Mogelijkheid tot reservering lunch/diner in Brasserie Kasteel Spangen & Het Wapen van Sparta COMMUNICATIE > Naamsvermelding in diverse uitingen van Sparta Media, waaronder club- en businessmagazines > Naamsvermelding en bedrijfsprofiel op de zakelijke website van Sparta Rotterdam > Ontvangst van de officiële clubmagazines De Spartaan en Kasteelzaken > Daags voor elke thuiswedstrijd ontvangst van de digitale sponsornieuwsbrief > Voor de inhoud van de diverse arrangementen en de extra s zoals speciale bijeenkomsten en diners bij Premium of Executive informeren wij u graag persoonlijk. TARIEVEN SEIZOEN > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS Aantal seats vanaf 5 Los ticket BC Executive* 3.600, , , , ,- 105,- Parkeerkaart 1 x P2 1 x P2 2 x P2 BC Premium 2.500, , , , ,- 75,- Parkeerkaart 1 x P5 1 x P5 2 x P5 BC Entree 1.800, , , , ,- 75,- Parkeerkaart 1 x P5 1 x P5 2 x P5 (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (excl. btw) (incl. btw) * Executive: centraal gesitueerd ter hoogte van de middenlijn met all-inclusive arrangement en exclusieve toegang tot de Detron Lounge Bij een twee- of driejarige overeenkomst wordt 5% korting verleend op de hierboven vermelde tarieven. (Tarieven los ticket zijn op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing bij de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV).

8 ERVAAR EEN COMPLEET VERZORGDE WEDSTRIJDDAG OP HET KASTEEL Het meest uitgebreide wedstrijdarrangement in ons assortiment. Een compleet verzorgde middag of avond uit op Het Kasteel voor u en uw gasten. Met o.a. een persoonlijk ontvangst in de Jupiler Lounge én exclusieve businessseats op het Ereterras. Met diverse interessante communicatie mogelijkheden tijdens deze wedstrijddag is uw bezoek aan Het Kasteel compleet! Groepsgrootte: 4 personen WEDSTRIJDSPONSOR 100% ROOD & WIT > Ontvangst in de Jupiler Lounge op de 1e verdieping van het hoofdgebouw van het Sparta Stadion > Clubshawl bij aankomst > Programmablad en opstellingen voorafgaand aan de wedstrijd > Gereserveerde business seats op het Ereterras > Parkeerplaatsen P5 COMMUNICATIE > Naamsvermelding middels LED-boarding (tv-exposure) als wedstrijdsponsor > Logo en/of naamsvermelding op Sparta TV, het interne tv-circuit van Sparta Rotterdam > Naamsvermelding op de lichtkrant onder beide scoreborden in het Sparta Stadion > Logo en/of naamsvermelding in het wedstrijdprogrammaboekje en op het opstellingsformulier > Omroepen van uw bedrijfsnaam door de stadionspeaker voorafgaand aan de wedstrijd > Na afloop van de wedstrijd ontvangt u een gesigneerd wedstrijdshirt > Persoonlijke foto als herinnering aan deze dag > Mogelijkheid tot extra promotionele activiteiten (in overleg) Pakketprijs: vanaf 1.000,- excl. BTW De inhoud van het wedstrijdarrangement kan volledig op maat worden ontwikkeld, bijvoorbeeld diner of lunch voorafgaand aan de wedstrijd, etc. Informeert u naar de mogelijkheden bij de commerciële afdeling van Sparta Rotterdam. 8 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS

9 BELEEF VOETBAL ZOALS HET HOORT OP HET KASTEEL Geniet, middels dit gevarieerde wedstrijdarrangement, van de mooie en sfeervolle entourage van het Sparta Stadion. Met een warm en persoonlijk welkom voor u en uw gasten én een scala aan interessante communicatiemogelijkheden staan u en uw gasten deze wedstrijddag in het middelpunt van ons voetbalbedrijf. Groepsgrootte vanaf 4 personen. WEDSTRIJDBAL- SPONSOR > Ontvangst in de Jupiler Lounge op de 1e verdieping van het hoofdgebouw van het Sparta Stadion > Clubshawl bij aankomst > Programmablad en opstellingsformulier voorafgaand aan de wedstrijd > Gereserveerde business seats op het Ereterras > Parkeerplaatsen P5 COMMUNICATIE > Naamsvermelding middels LED-boarding (tv-exposure) als wedstrijdbalsponsor > Logo en/of naamsvermelding op Sparta TV, het interne tv-circuit van Sparta Rotterdam > Naamsvermelding op de lichtkrant onder beide scoreborden in het Sparta Stadion > Logo en/of naamsvermelding in het wedstrijdprogrammaboekje en op het opstellingsformulier > Omroepen van uw bedrijfsnaam door de stadionspeaker voorafgaand aan de wedstrijd > Na afloop van de wedstrijd ontvangt u de gesigneerde wedstrijdbal > Persoonlijke foto als herinnering aan deze dag > Mogelijkheid tot extra promotionele activiteiten (in overleg) Pakketprijs: vanaf 750,00 excl. BTW De inhoud van het wedstrijdarrangement kan volledig op maat worden ontwikkeld. Informeert u naar de mogelijkheden bij de commerciële afdeling van Sparta Rotterdam. 9 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS

10 EEN ONTMOETING MET DE MAN OF THE MATCH Een wedstrijdarrangement met name opgebouwd met diverse interessante communicatie mogelijkheden én een Meet&Greet met de Man of the Match direct na afloop van de wedstrijd. Als sponsor van de Man of The Match betreedt u direct na afloop van de wedstrijd het speelveld voor een felicitatie en foto met de Man of The Match. Als herinnering aan deze wedstrijddag ontvangt u tevens in de week na afloop van deze wedstrijddag de foto van de Meet&Greet. Groepsgrootte vanaf 4 personen. MAN OF THE MATCH SPONSOR > Ontvangst in de Jupiler Lounge op de 1e verdieping van het hoofdgebouw van het Sparta Stadion > Clubshawl bij aankomst > Programmablad en opstellingsformulier voorafgaand aan de wedstrijd > Gereserveerde business seats op het Ereterras > Parkeerplaatsen P5 COMMUNICATIE > Naamsvermelding middels LED-boarding (tv-exposure) als Man of the Match-sponsor > Logo en/of naamsvermelding op Sparta TV, het interne tv-circuit van Sparta Rotterdam > Naamsvermelding op de lichtkrant onder beide scoreborden in het Sparta Stadion > Logo en/of naamsvermelding in het wedstrijdprogrammaboekje en op het opstellingsformulier > Omroepen van uw bedrijfsnaam door de stadionspeaker na afloop van de wedstrijd > Voor maximaal twee personen toegang tot de spelerstunnel vanaf de 85e speelminuut > Een Meet&Greet met de Man of the Match direct na afloop van de wedstrijd op het speelveld, inclusief foto > Foto wordt na afloop van de wedstrijd geplaatst op de website van Sparta Rotterdam 10 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS Pakketprijs: vanaf 1.250,00 excl. Btw De Man of the Match wordt uitsluitend bepaald bij winst van Sparta Rotterdam; bij een gelijkspel of verlies zal als alternatief de uitreiking van het gesigneerde wedstrijdshirt plaatsvinden na afloop van de wedstrijd in de Jupiler Lounge op de 1e verdieping van het hoofdgebouw. De inhoud van het wedstrijdarrangement kan volledig op maat worden ontwikkeld, bijvoorbeeld diner voorafgaand aan de wedstrijd, etc. Informeert u naar de mogelijkheden bij de commerciële afdeling van Sparta Rotterdam.

11 UW BEDRIJFSNAAM VOERT ONS AAN Een ludiek wedstrijdarrangement gekoppeld aan de aanvoerder van Sparta Rotterdam. Sponsor van de aanvoerdersband, inclusief uw bedrijfsnaam/logo op de arm van de aanvoerder én diverse interessante overige communicatie mogelijkheden, waardoor uw onderneming op deze wedstrijddag op creatieve wijze in the spotlight staat. Na afloop ontvangt u uw eigen aanvoerdersband als herinnering aan deze wedstrijddag. Groepsgrootte vanaf 4 personen. CAPTAINS SPONSOR > Ontvangst in de Jupiler Lounge op de 1e verdieping van het hoofdgebouw van het Sparta Stadion > Clubshawl bij aankomst > Programmablad en opstellingsformulier voorafgaand aan de wedstrijd > Gereserveerde business seats op het Ereterras > Parkeerplaatsen P5 COMMUNICATIE > Het logo van uw bedrijfsnaam op de aanvoerdersband tijdens deze wedstrijd > Logo en/of naamsvermelding op Sparta TV, het interne tv-circuit van Sparta Rotterdam > Naamsvermelding op de lichtkrant onder beide scoreborden in het Sparta Stadion > Logo en/of naamsvermelding in het wedstrijdprogrammaboekje en op het opstellingsformulier > Omroepen van uw bedrijfsnaam door de stadionspeaker bij deze wedstrijd > Na afloop van de wedstrijd ontvangt u de aanvoerdersband als herinnering aan deze dag, inclusief persoonlijke foto Pakketprijs: vanaf 750,00 excl. Btw De inhoud van het wedstrijdarrangement kan volledig op maat worden ontwikkeld, bijvoorbeeld diner voorafgaand aan de wedstrijd, etc. Informeert u naar de mogelijkheden bij de commerciële afdeling van Sparta Rotterdam. 11 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS

12 VOETBAL BELEVEN VANUIT UW EIGEN EXCLUSIEVE LOGE Voetbal beleven in uw eigen business loge, gecombineerd met de unieke sfeer in het Sparta Stadion. Het is mogelijk tijdens een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam naar keuze. Met dit unieke, volledig verzorgde wedstrijdarrangement maakt u deze dag gegarandeerd indruk op uw gasten. Groepsgrootte vanaf 15 personen. BUSINESS LOGE > Uw eigen sponsorloge tijdens een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam > Welkomstdrankje & clubshawl bij aankomst > Business seats aan de voorzijde van de loge > Toegang tot de Jupiler Lounge op de 1e verdieping van het hoofdgebouw > Persoonlijk welkom door een clubvertegenwoordiger van Sparta Rotterdam > Programmablad en opstellingsformulier voor u en uw gasten > Catering is exclusief > Gastvrije barbezetting > Parkeerkaarten P5 > Voorspellingsprijsvraag voor u en uw gasten met voor de winnaar een leuk aandenken > Na afloop van de wedstrijd ontvangt u een gesigneerd wedstrijdshirt > Persoonlijke foto als herinnering aan deze dag Pakketprijs: vanaf 2.500,00 excl. BTW De inhoud van het wedstrijdarrangement kan volledig op maat worden ontwikkeld, bijvoorbeeld een buffet in de loge voorafgaand aan de wedstrijd, etc. Informeert u naar de mogelijkheden bij de commerciële afdeling van Sparta Rotterdam. 12 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS EEN HEEL SEIZOEN UW EIGEN LOGE Het is, indien beschikbaar, mogelijk om voor een heel seizoen een eigen sponsorloge af te nemen. Neemt u voor meer informatie, beschikbaarheid en of plaatsing op de wachtlijst contact op met onze commerciële afdeling.

13 ERVAAR DE WEDSTRIJD IN ECHTE KASTEELSFEREN OP HET OUDE KASTEEL Het oude Kasteel van Sparta Rotterdam is uniek in voetballand. Recentelijk volledig gerenoveerd en ingericht. Een schitterend stukje Sparta Rotterdam, waar de club oprecht trots op kan zijn. Als relatie en ondernemer heeft u de mogelijkheid om uw gasten een unieke dag uit te bezorgen in echte Kasteelsferen. Middels een bezoek aan het Sparta Museum, een heerlijk diner in één van de kasteeltorens én ontvangst in de Ridderzaal is uw bezoek aan een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam zeer de moeite waard. Groepsgrootte vanaf 8 personen. KASTEEL- ARRANGEMENT > Ontvangst in de Ridderzaal van Het Kasteel > Welkomstdrankje & clubshawl bij aankomst > Persoonlijk welkom door een clubvertegenwoordiger van Sparta Rotterdam > Programmablad en opstellingsformulier voorafgaand aan de wedstrijd > Luxe diner, inclusief wijn- en drankassortiment (Hollands gedistilleerd), voorafgaand aan de wedstrijd in Brasserie Kasteel Spangen óf in één van de kasteeltorens van het oude Kasteel > Koffie & thee en overige drankjes (Hollands gedistilleerd) in de Ridderzaal zijn all-inclusive > Gereserveerde seats op de Kasteeltribune > Parkeerplaatsen P2 en P5 > Voorspellingsprijsvraag voor u en uw gasten Pakketprijs: 1.500,00 excl. BTW De inhoud van het wedstrijdarrangement kan volledig op maat worden ontwikkeld. Informeert u naar de mogelijkheden bij de commerciële afdeling van Sparta Rotterdam. 13 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS

14 MAXIMALE EXPOSURE MET LOKAAL, REGIONAAL EN LANDELIJK BEREIK Sparta Rotterdam beschikt over digitale LED-boarding. Volledig TV-gericht op de lange en beide korte zijden van het speelveld. Dit biedt u de kans op TV-exposure van hoge kwaliteit. Uw bedrijfsnaam, logo of slogan is middels een digitale animatie prominent te zien bij live-uitzendingen, samenvattingen en overige registraties bij diverse uitzendingen op televisie en internet. Daarnaast zijn er ook diverse statische reclameboarding-posities beschikbaar, TV- én niet TV-gericht. Prominent zichtbaar in het Sparta Stadion. Middels deze posities kan men niet om uw bedrijfsnaam heen. Een aantal mogelijkheden maken wij graag voor u overzichtelijk op deze pagina. RECLAME- BOARDING LED-BOARDING (ON-TV) 1 minuut per wedstrijd gehele ring (204 meter) ,- (per seizoen) 1 minuut per wedstrijd gedeelde ring (102 meter) 5.500,- (per seizoen) LED-BOARDING (OFF-TV) 1 minuut per wedstrijd gehele ring 2.500,- (per seizoen) (204 meter voorafgaand, in de rust, na afloop) STATISCHE RECLAMEBOARDING (ON-TV) TV-ring veldzijde (aansluitend op LED-boarding) Tarief afhankelijk van gewenste positie Vanaf 4.500,- per seizoen 2e TV-ring (voorzijde publieksvakken Kasteeltribune) 5.000,- 2e TV-ring (voorzijde publieksvakken Bok de Korver-tribune) 4.500,- 2e TV-ring (hoektribune Denis Neville/Kasteeltribune) 4.500,- 2e TV-ring (hoektribune Kasteel/Bok de Korver-tribune) 4.500,- Goalboarding (dubbelzijdig) ,- STATISCHE RECLAMEBOARDING (OFF-TV) 2e ring (voorzijde publieksvakken Tonny van Ede-tribune) 2.750,- 14 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS 2e ring (hoektribune Bok de Korver/Tonny van Ede-tribune) 2.750,- 2e ring (hoektribune Bok de Korver/Tonny van Ede-tribune) 2.750,- Driehoeksboarding veldzijde Tonny van Ede-tribune 1.250,- / 1.500,- Tarief afhankelijk van gewenste positie Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en exclusief eenmalige productie- & plaatsingskosten.

15 SPORTIEF EVENEMENT IN HET SPARTA STADION In het Sparta Stadion is het mogelijk om uw evenement in één van de ontvangstruimtes te combineren met een sportief evenement op het kunstgrasveld. Eerst vergaderen en daarna zelf voetballen op Het Kasteel met uw bedrijfselftal, een sportieve clinic voor medewerkers of kinderen van relaties, de mogelijkheden zijn zeer divers. Samen met Van der Linde Catering + Evenementen kunnen wij uw (voetbal)evenement tot een memorabele middag of avond maken. SPARTA STADION, DE POORT NAAR UW SUCCES Wij nemen u graag mee in de ongekende mogelijkheden van het organiseren van evenementen bij de oudste voetbalclub van Nederland: Sparta Rotterdam! Een club met ruim 125 jaar traditie waar warmte, historie en sympathie heerst maar tegelijkertijd is de club ook modern en maatschappelijk betrokken. Het Sparta Stadion, bijnaam Het Kasteel, is de ideale locatie om in een bijzondere omgeving uw gasten te ontvangen. Onze kasteelpoorten staan open voor uw succes! Historie verpakt in modern design Het stadion bestaat uit het authentieke Kasteel uit 1916 met een warm en modern interieur en het hoofdgebouw met de stoere en stijlvolle Jupiler Lounge. De sfeer in het stadion is persoonlijk en ongedwongen en daarnaast bieden de zalen vele mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, sfeervolle diners en sportieve feesten. SPORTIEVE EVENEMENTENLOCATIE SPORTIEF > Een volledige wedstrijd 11 vs 11 op het hoofdveld van het Sparta Stadion > Voetbaltoernooi (heel veld / half veld) > Voetbalclinic (eventueel met begeleiding spelers/trainers Sparta Rotterdam) HOSPITALITY > Ontvangst in Brasserie Kasteel Spangen > Afsluitend een barbecue of diner na uw voetbalevenement in het historische Kasteel > Borrel na afloop van uw voetbalevenement in de Ridderzaal 15 > ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS OPTIONEEL > Gebruik kleedkamers > Gebruik scorebord > Arbitrage > Stadionspeaker en geluid > Spelen bij kunstlicht in de avonduren > Rondleiding door het Sparta Museum > Verzorgen EHBO MEER INSPIRATIE? Bezoek voor diverse voorbeelden van evenementen die u kunt organiseren in het Sparta Stadion. Of stuur ons een via info@spartastadion.nl

16 ROUTE & CONTACT Op wedstrijddagen is parkeren op de parkeerterreinen alleen mogelijk met een geldige parkeerkaart. Deze zijn voorbehouden aan de relaties van Sparta Rotterdam en/of daggasten van de Kasteelclub. VANUIT DE RICHTING UTRECHT/GOUDA A12 volgen tot Gouda, A20 richting Rotterdam. Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaanse Polder). Vanuit de richting Amsterdam - Den Haag A4 volgen tot Den Haag, A13 richting Rotterdam en volg de A20 richting Hoek van Holland. Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaanse Polder). VANUIT DE RICHTING BREDA - DORDRECHT A16 volgen richting Den Haag, volg de A20 richting Hoek van Holland en neem vervolgens afslag 12 (Spaanse Polder). Vanaf afslag 12 - Spaanse Polder Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde. VANUIT DE RICHTING HOEK VAN HOLLAND A20 richting Rotterdam/Den Haag. U neemt vervolgens afslag 12 (Spaanse Polder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Bij de verkeerslichten linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde. OPENBAAR VERVOER Tramlijn 8 en buslijn 38 stoppen naast het stadion. Tramlijn 4, 21 en 23 stoppen nabij het stadion. Metrohalte Marconiplein is op slechts 5 minuten loopafstand van het Sparta Stadion. SPARTA ROTTERDAM Spartapark Noord 1, 3027 VW Rotterdam 3000 BV Rotterdam T +31 (0) , F +31 (0) E commercie@sparta-rotterdam.nl I I

ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 AANVANG: UUR SPORTPARK DE HEIKANT

ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 AANVANG: UUR SPORTPARK DE HEIKANT ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 AANVANG: 14.30 UUR SPORTPARK DE HEIKANT Een gezellige voetbalmiddag uit op Sportpark De Heikant voor u en uw gasten tijdens De Gelderse Derby. Met o.a. een persoonlijk ontvangst

Nadere informatie

SEIZOEN 2O17-2O18 SPARTA ROTTERDAM BUSINESSCLUB

SEIZOEN 2O17-2O18 SPARTA ROTTERDAM BUSINESSCLUB SEIZOEN 2O17-2O18 SPARTA ROTTERDAM BUSINESSCLUB VOOR- BESCHOUWING MAAK KENNIS MET ZAKEN DOEN OP Z N SPARTAANS De oudste betaald voetbalclub van Nederland. Opgericht in 1888 en met een roemruchte jeugdopleiding,

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

OORBESCHOUWING DAVE VAN DER MEER, MANAGER COMMERCIE, SPARTA ROTTERDAM. 1+2 Voorbeschouwing. 3+4 Inleiding. 5+6 Sparta Rotterdam Business Club

OORBESCHOUWING DAVE VAN DER MEER, MANAGER COMMERCIE, SPARTA ROTTERDAM. 1+2 Voorbeschouwing. 3+4 Inleiding. 5+6 Sparta Rotterdam Business Club 1+2 Voorbeschouwing 3+4 Inleiding In ons magazine ontdekt u waar wij uw bedrijf mee van dienst kunnen zijn. DAVE VAN DER MEER, MANAGER COMMERCIE, SPARTA ROTTERDAM 5+6 Sparta Rotterdam Business Club 7+8

Nadere informatie

Duur lengte tarief lengte tarief

Duur lengte tarief lengte tarief Achilles 29 is de trots van De Zeven Heuvelen. Altijd in de belangstelling. Lokaal en regionaal. Als onderdeel van de Jupiler League is Achilles 29 een interessant medium om via het samenvattingsprogramma

Nadere informatie

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Roda JC Kerkrade speelde tot en met seizoen 1999/2000 op het Gemeentelijk Sportpark, in de volksmond ook wel Kaalheide genoemd. Op 15 augustus

Nadere informatie

TROTS VAN HET VOETBALLAND

TROTS VAN HET VOETBALLAND TROTS VAN HET VOETBALLAND WILLEM II BUSINESS PAKKETTEN 2016-2017 De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat

Nadere informatie

Bij psv Zaken doen als een kampioen Intelectric - Dommel 18 - business Lounge. Photo Prestige, Edwin van Zantvoort.

Bij psv Zaken doen als een kampioen Intelectric - Dommel 18 - business Lounge. Photo Prestige, Edwin van Zantvoort. Bij psv Zaken doen als een kampioen Intelectric - Dommel 18 - business Lounge Netwerken in een ontspannen zakelijke atmosfeer De lounge De Intelectric - Dommel 18 - Business Lounge is gelegen op de eerste

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN - INHOUD 4 CULINAIR GENIETEN EN TOPVOETBAL 6 BUSINESS CLUB 8 DE BLAUWE LOTUS 10 RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE 12 BUSINESS ROOM 14 PRIJZEN PER WEDSTRIJD WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

Join club

Join club Join 2015-2016 club WILLEM II BUSINESS PAKKETTEN 2015-2016 De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat Willem

Nadere informatie

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U?

MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U WELKOM SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS WELKE SPONSORING PAST BIJ U? SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2015-2016 WELKOM MAXIMAAL RENDEMENT VOOR U SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB VAN NEDERLAND NIEUWE UITDAGING TILBURG TRAPPERS Een nieuw seizoen, een nieuwe uitdaging voor Tilburg Trappers.

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB ZAKELIJKE NAC 9 5 6 7 5 6 2 3 5 6 3 1 3 TRIBUNE 7 9 4 5 6 8 SEIZOEN 2019 / 2020 NAC HET GROOTSTE ZAKELIJKE NETWERK VAN DE REGIO NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte

Nadere informatie

Business Club. vv Noordwijk

Business Club. vv Noordwijk Business Club vv Noordwijk 1 Welkom bij de vv Noordwijk Business Club De club waar sportieve en zakelijke ambities hand in hand gaan. Ontmoeten, ontspannen en ondernemen rond onze voetbalwedstrijden op

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE ZAKELIJKE PIRA 66 44 1 ZILVER SPORTS BAR 1912 LOUNGE SKYBOX 22 33 55 BEATRIX LOUNGE GOUD BRONS MIDE BOS 77 NAC BUSINESS 7 5 5 7 2 1 4 6 5 3 3 3 5 TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 NAC BUSINESS HET GROOTSTE ZAKELIJKE

Nadere informatie

Join 2013-2014. club

Join 2013-2014. club Join 2013-2014 club Willem II Business pakketten 2013-2014 De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat Willem

Nadere informatie

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 Sponsorbrochure Stichting Rotterdam Volleybal Freek van Leeuwenstraat 1 3059 TN Rotterdam KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 www.rotterdamvolleybal.nl info@rotterdamvolleybal.nl

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen

Sponsorbrochure Seizoen Sponsorbrochure Seizoen 2016-2017 Woord van de Voorzitter Go Ahead Eagles is een club met een rijke historie, die de afgelopen jaren op alle fronten een geweldige metamorfose heeft doorgemaakt. Sportief,

Nadere informatie

de witte leeuwen 50 jaar Telstar

de witte leeuwen 50 jaar Telstar Telstar de witte leeuwen 50 jaar Telstar d e w i t t e l e e u w e n A - jr.witte leeuw B - Witte leeuw C - sr. Witte leeuw 5 stoelen 8 stoelen 10 stoelen Branche exclusief Branche exclusief 1 minuut LED

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

In Business Informatie hospitality-faciliteiten en communicatiemogelijkheden. Samen scoren op het hoogste niveau

In Business Informatie hospitality-faciliteiten en communicatiemogelijkheden. Samen scoren op het hoogste niveau In Business2006-2007 Informatie hospitality-faciliteiten en communicatiemogelijkheden Samen scoren op het hoogste niveau Trots van start Of we er nu in zitten, langsrijden of er zelfs maar aan denken,

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

businessclubreis, bedrijfsbezoeken en netwerksessies worden onze businesspartners actief aan elkaar verbonden.

businessclubreis, bedrijfsbezoeken en netwerksessies worden onze businesspartners actief aan elkaar verbonden. Een wedstrijd van ZZ Leiden is een ware belevenis: spectaculaire acties, entertainment en een altijd enthousiaste supportersschare zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De ZZ Leiden Businessclub is

Nadere informatie

Bepaal uw eigen sponsoropstelling!

Bepaal uw eigen sponsoropstelling! Bepaal uw eigen sponsoropstelling! RECHTSBUITEN WISSELSPELER LINKSBACK KEEPER Bepaal uw eigen sponsoropstelling! Voor u ligt de partnerbrochure van RKC Waalwijk. Een ambitieuze, unieke, innovatieve en

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE #METHEELMIJNHART #METHEELMIJNHART 1

SPONSORBROCHURE #METHEELMIJNHART #METHEELMIJNHART 1 SPONSORBROCHURE 2018-2019 1 FC DEN BOSCH, MET HEEL MIJN HART. FC Den Bosch, de trots van s-hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. Sinds 1965 en met een roemrijke historie, spelend in het mooie

Nadere informatie

BUSINESS MEETS PLEASURE

BUSINESS MEETS PLEASURE BUSINESS MEETS PLEASURE top oss zakelijk In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die TOP Oss u biedt. Een club met visie, toekomst en een professionele aanpak. In een nieuw onderkomen. Wij geven

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

PSV BUSINESS LIDMAATSCHAP

PSV BUSINESS LIDMAATSCHAP PSV LIDMAATSCHAP 2017-2018 PSV INHOUD Lidmaatschap PSV Business 3 Business Club 5 Business Club Erwin Koeman 7 Eetcafé De Verlenging 9 Restaurant De Blauwe Lotus 11 Restaurant Avant-Garde 13 Business Rooms

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV WEDSTRIJDARRANGEMENTEN 2017-2018 INHOUD Culinair genieten en topvoetbal 4 Eetcafé De Verlenging 6 De Blauwe Lotus 8 Restaurant Avant-Garde Van Groeninge 10 Business Club 12 Business Room 15 Prijzen

Nadere informatie

INHOUD. Culinair genieten en topvoetbal 4. Eetcafé De Verlenging 6. De Blauwe Lotus 8

INHOUD. Culinair genieten en topvoetbal 4. Eetcafé De Verlenging 6. De Blauwe Lotus 8 WEDSTRIJDARRANGEMENTEN 2015-2016 INHOUD Culinair genieten en topvoetbal 4 Eetcafé De Verlenging 6 De Blauwe Lotus 8 Wedstrijdarrangementen Het Philips Stadion is dé plek van zakelijke netwerkmogelijkheden,

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

PSV BUSINESS ZAKENDOEN OP TOPNIVEAU!

PSV BUSINESS ZAKENDOEN OP TOPNIVEAU! PSV BUSINESS ZAKENDOEN OP TOPNIVEAU! 1 INHOUD FOTOGRAFIE: SCALA PHOTOGRAPHY Lidmaatschap PSV Business 4 Business Club 6 Business Club Erwin Koeman 8 Restaurant Avant-Garde 10 Restaurant De Blauwe Lotus

Nadere informatie

TelsTar. 50 jaar Telstar

TelsTar. 50 jaar Telstar TelsTar d e w i t t e l e e u w i n n e n 50 jaar Telstar S P O NS O R W O R D E N V A N D E W I T T E L E E U W I N N E N Vrouwen en meisjes voetbal is de snelst groeiende sport in Nederland (132.000

Nadere informatie

WEDSTRIJDARRANGEMENTEN 2014-2015

WEDSTRIJDARRANGEMENTEN 2014-2015 WEDSTRIJDARRANGEMENTEN 2014-2015 INHOUD Culinair genieten en topvoetbal 4 Eetcafé De Verlenging 6 De Blauwe Lotus 8 Wedstrijdarrangementen Het Philips Stadion is dé plek van zakelijke netwerkmogelijkheden,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

YOUNG BUSINESS CLUB ACHILLES 29 UITNODIGING

YOUNG BUSINESS CLUB ACHILLES 29 UITNODIGING YOUNG BUSINESS CLUB ACHILLES 29 UITNODIGING VOORWOORD Beste young professional, Achilles 29 nodigt je uit op zondag 9 maart, tijdens de wedstrijd Achilles 29 - VVV Venlo, kennis te maken met onze voetbalvereniging.

Nadere informatie

Ondernemers Sociëteit sc Heerenveen Seizoen 2009/2010

Ondernemers Sociëteit sc Heerenveen Seizoen 2009/2010 Ondernemers Sociëteit sc Heerenveen Seizoen 2009/2010 De wedstrijden kijken Tribunestoelen Logestoelen Zakenloge Communiceren via sc Heerenveen (stadion) Boarding in het stadion Videowall Virtuele carpets

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR!

WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR! SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2014-2015 WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR! Tilburg Trappers is de meest succesvolle ijshockeyclub van Nederland. Vorig jaar werden we landskampioen

Nadere informatie

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE

BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE BUSINESS CLUB HOCKEY CLUB ZWOLLE WELKOM BIJ BC HCZ, DE BUSINESS CLUB VAN HOCKEY CLUB ZWOLLE! Naast het (financieel) ondersteunen van Hockey Club Zwolle, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Ondernemers Sociëteit sc Heerenveen Seizoen 2012/2013

Ondernemers Sociëteit sc Heerenveen Seizoen 2012/2013 Ondernemers Sociëteit sc Heerenveen Seizoen 2012/2013 INDEX De wedstrijden kijken Tribunestoelen Logestoelen Zakenloge Communiceren via sc Heerenveen (stadion) Boarding in het stadion Videowall Virtuele

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

JOIN THE CLUB! TROTS VAN HET VOETBALLAND

JOIN THE CLUB! TROTS VAN HET VOETBALLAND JOIN THE CLUB! TROTS VAN HET VOETBALLAND VOORWOORD Graag laten we u kennis maken met Willem II en alle zakelijke mogelijkheden die wij voor u in huis hebben. De Business Club van Willem II biedt vele

Nadere informatie

FILM & BUSINESS ARRANGEMENTEN. Nederlands Film Festival 2014 2014 MEER DAN FILM 24 SEP T/M 3 OKT 2014

FILM & BUSINESS ARRANGEMENTEN. Nederlands Film Festival 2014 2014 MEER DAN FILM 24 SEP T/M 3 OKT 2014 FILM & BUSINESS ARRANGEMENTEN MEER DAN FILM Nederlands Film Festival 2014 2014 MEER DAN FILM 1 24 SEP T/M 3 OKT 2014 Inhoud 3 Welkom 4 Gouden Kalveren Arrangement 5 Rode Loper Première Arrangement 6 Op

Nadere informatie

SPONSORAANBOD

SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2016 2017 STRIJDLUSTIG IJSHOCKEY DESTIL TRAPPERS, OOK VOOR U ALS ONDERNEMER Afgelopen seizoen maakte DESTIL Trappers de stap naar de Duitse competitie. Spannend, maar ook zeer succesvol:

Nadere informatie

SPONSORAANBOD

SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2017 2018 TILBURG TRAPPERS, VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN WINNEN Dat onze overstap naar de Oberligacompetitie een goede keus was, bewezen we al in het eerste seizoen dat we meededen. Afgelopen

Nadere informatie

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PRINTED MEDIA PSV EHV PSV EHV is het officiële magazine van PSV. PSV Seizoen Club Cardhouders, supporters aangesloten bij ONS PSV XL en alle zakelijke relaties ontvangen

Nadere informatie

PSV BUSINESS ZAKENDOEN OP TOPNIVEAU

PSV BUSINESS ZAKENDOEN OP TOPNIVEAU PSV BUSINESS ZAKENDOEN OP TOPNIVEAU 2016-2017 INHOUD Lidmaatschap PSV Business 4 Business Club 6 Business Club Erwin Koeman 8 Eetcafé De Verlenging 10 Business Rooms 16 Netwerkevenementen 18 Philips Stadion

Nadere informatie

SPONSORAANBOD OBERLIGA MEISTER 2018

SPONSORAANBOD OBERLIGA MEISTER 2018 SPONSORAANBOD 2018 2019 OBERLIGA MEISTER 2018 TILBURG TRAPPERS, VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN WINNEN Meister van de Oberliga. Dat is de titel die we al drie jaar op rij dragen. Ook in 2017 2018 is het ons

Nadere informatie

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen Business 10 t/m 14 april 2019 Partner Brochure 7e editie CineCity Terneuzen ffzv.nl Stichting FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwstraat 41-43 Terneuzen KvK nummer: 57302596 BTW nummer: NL852523142B01

Nadere informatie

Wedstrijdarrangement. FC Den Bosch. Seizoen 2015-2016

Wedstrijdarrangement. FC Den Bosch. Seizoen 2015-2016 Wedstrijdarrangement Met een wedstrijdarrangement van trakteert u uw gasten op een compleet verzorgde middag/avond in Timmermans Infra Stadion De Vliert. Naast een uitgebreid diner en een leuke wedstrijd

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

Sponsorgids KMSK DEINZE

Sponsorgids KMSK DEINZE Sponsorgids KMSK DEINZE ESKA forever WWW.KMSKDEINZE.BE K.M.S.K. DEINZE @KMSKDEINZE 2 Inhoud VOORWOORD VOORZITTER & BESTUUR BUSINESS LOUNGE 818 SPONSOR VAN DE DAG / MATCH PUBLICITEIT - LED-WALL PUBLICITEIT

Nadere informatie

ADO Den Haag Vrouwen KIES POSITIE SPONSOR MOGELIJKHEDEN

ADO Den Haag Vrouwen KIES POSITIE SPONSOR MOGELIJKHEDEN ADO Den Haag Vrouwen KIES POSITIE SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2 KIES POSITIE! Bij de start van de Eredivisie Vrouwen in 2007 heeft ADO Den Haag heel nadrukkelijk positie gekozen voor het vrouwenvoetbal. Vóór

Nadere informatie

FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING

FC DEN BOSCH JEUGDOPLEIDING SPONSORMOGELIJKHEDEN CONTACT & INFORMATIE Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot de diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons commerciële team. Zij maken graag een afspraak met u om uw

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2015 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth, tussen Arnhem en Wageningen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Doorwerth is een middeleeuws

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION i In 2014 was het Kyocera Stadion en het terrein daar omheen het toneel van de Rabobank Hockey World Cup 2014. WWW.KYOCERASTADIONEVENTS.NL Ron de Visser Tamara

Nadere informatie

Koninklijke Rupel Boom Football club. Business Club

Koninklijke Rupel Boom Football club. Business Club Koninklijke Rupel Boom Football club Business Club Rupel Boom Business Club De Rupel Boom Business Club is een zelfstandige afdeling binnen de club KRBFC. Haar leden, die voornamelijk bestaan uit managers,

Nadere informatie

melkhuisje masters 2017 Back in business

melkhuisje masters 2017 Back in business melkhuisje masters 2017 Back in business 20160804_Melkhuisje brochure.indd 1 05/09/2016 8:40 pm 20160804_Melkhuisje brochure.indd 2 toptennis & netwerken op de melkhuisje masters Op t Melkhuisje in Hilversum

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Business mogelijkheden bij ADO Den Haag. Seizoen 2011-2012

Business mogelijkheden bij ADO Den Haag. Seizoen 2011-2012 Business mogelijkheden bij ADO Den Haag Seizoen 2011-2012 1 Be part of it! Benut uw kansen bij ADO Den Haag. Den Haag is een stad van contrasten: stad en strand; koninklijk en volks; diplomatiek en recht-voorzijn-raap.

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

de melkhuisje masters 2017

de melkhuisje masters 2017 DE MELKHUISJE MASTERS hilversum de melkhuisje masters 2017 Back in business DE MELKHUISJE MASTERS toptennis & netwerken op de melkhuisje masters Op t Melkhuisje in Hilversum wordt op 18, 19 en 20 mei

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

EXCELSIOR BUSINESS S E I Z O E N

EXCELSIOR BUSINESS S E I Z O E N EXCELSIOR BUSINESS SEIZOEN 2016-2017 EXCELSIOR ALS BINDENDE FACTOR Excelsior onderscheidt zich door het kleinschalige en toegankelijke karakter. In Stadion Woudestein zijn geen skyboxen of andere gescheiden

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

HUBO LIMBURG UNITED CONCEPT. Eerste klasse ploeg in herenbasketbal. Structuur : basketbalexperts, talenten en professionelen

HUBO LIMBURG UNITED CONCEPT. Eerste klasse ploeg in herenbasketbal. Structuur : basketbalexperts, talenten en professionelen BUSINESS CONCEPT Eerste klasse ploeg in herenbasketbal Structuur : basketbalexperts, talenten en professionelen Club voor de provincie Limburg Thuismatchen centrale ligging in Limburg 4 PIJLERS Eerste

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Sponsorbrochure FC Emmen

Sponsorbrochure FC Emmen Sponsorbrochure FC Emmen 2 Sponsorbrochure FC Emmen Voorwoord Veel ondernemers en bedrijven weten het al lang; nieuwe klanten, interessante contacten en zakelijke relaties komen niet zomaar aanwaaien.

Nadere informatie

De Witte LeeuWinnen telstar

De Witte LeeuWinnen telstar telstar voorwoord Bij Telstar speelt het vrouwenvoetbalteam De Witte. Een primeur voor het meiden- en vrouwenvoetbal is de oprichting van de vrouwen Businessclub De Witte in november 2013. Dit is de eerste

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 31 MAART 2018 WEDSTRIJD EDITIE #45 2 APRIL 2018 Toertocht Editie #8 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

PUBLICITEITS GIDS KFC VIGOR WUITENS HAMME KBVB 211. KFC VW Hamme Sportpleinstraat Hamme Tel

PUBLICITEITS GIDS KFC VIGOR WUITENS HAMME KBVB 211. KFC VW Hamme Sportpleinstraat Hamme Tel K. F. C. V I GOR WU I T E NS - HAM M E KFC VIGOR WUITENS HAMME KBVB 211 PUBLICITEITS GIDS 1 9 0 8 2 1 1 GESTICHT S TA M - N R. KFC VW Hamme Sportpleinstraat 11 9220 Hamme Tel. 052 47 72 09 vw@skynet.be

Nadere informatie

BESTE SPONSOR, Voor u ligt de sponsorbrochure van de UNIS Flyers. Hartelijk dank voor uw interesse in UNIS Flyers.

BESTE SPONSOR, Voor u ligt de sponsorbrochure van de UNIS Flyers. Hartelijk dank voor uw interesse in UNIS Flyers. SPONSORDEALS 2017-2018 BESTE SPONSOR, Voor u ligt de sponsorbrochure van de UNIS Flyers. Hartelijk dank voor uw interesse in UNIS Flyers. Het afgelopen seizoen was UNIS Flyers het meest succesvolle sportteam

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

film & business arrangementen meer dan film 23 sep t/m 2 okt 2015 35e editie

film & business arrangementen meer dan film 23 sep t/m 2 okt 2015 35e editie film & business arrangementen 2015 meer dan film 23 sep t/m 2 okt 2015 35e editie Inhoud 3 Welkom 4 Gouden Kalveren Arrangement 5 Gouden Kalveren Deel Arrangement 6 Rode Loper Première Arrangement 2 7

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

HOSPITALITY FORMULES Eretribune Private Loges Indoor Business Seats Step-up Business Pack Open Business Seats All-In Food Market SEIZOEN

HOSPITALITY FORMULES Eretribune Private Loges Indoor Business Seats Step-up Business Pack Open Business Seats All-In Food Market SEIZOEN ROYAL SPORTING CLUB ANDERLECHT HOSPITALITY FORMULES Eretribune Private Loges Indoor Business Seats Step-up Business Pack Open Business Seats All-In Food Market SEIZOEN 2018-2019 Formule Locatie Aantal

Nadere informatie

23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN. 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE

23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN. 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE 23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE Van 20 t/m 26 juli 2015 wordt voor de 23e keer een Challenger tennistoernooi in Scheveningen georganiseerd. De Sport1 Open

Nadere informatie

INHOUD. Culinair genieten en topvoetbal 4. Eetcafé De Verlenging 6. De Blauwe Lotus 8

INHOUD. Culinair genieten en topvoetbal 4. Eetcafé De Verlenging 6. De Blauwe Lotus 8 WEDSTRIJDARRANGEMENTEN 2016-2017 INHOUD Culinair genieten en topvoetbal 4 Eetcafé De Verlenging 6 De Blauwe Lotus 8 Wedstrijdarrangementen Het Philips Stadion is dé plek van zakelijke netwerkmogelijkheden,

Nadere informatie