VIETNAM. 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart O = ontbijt L = lunch D = diner

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VIETNAM. 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart O = ontbijt L = lunch D = diner"

Transcriptie

1 VIETNAM 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart 2013 Na 30 jaar vrede worden de oorlogsherinneringen steeds vager. Desondanks blijven de Cu Chi - tunnels, het oorlogsmuseum in Hanoi en de gebombardeerde verwoeste keizerstad van Hue nog altijd belangrijke toeristische troeven. Daarnaast biedt Vietnam echter nog een unieke schat aan authenticiteit. Verlost van communistische controles, reist men vrij doorheen de verborgen schoonheid van een fascinerend en afwisselend landschap met smaragdgroene rijstvelden, spectaculaire bergen met in nevel gehulde bossen en vruchtbare rivierdelta s. De meer dan 3000 km lange kustlijn kan bogen op verleidelijke stranden en betoverende baaien zoals Ha Long Bay die terecht door de Unesco vanwege haar natuurlijke schoonheid voor het nageslacht wordt bewaard. In het hoogland leven, verscholen in afgelegen valleien, nog authentieke bergvolkeren in traditionele klederdracht. Dit terwijl in Saigon en andere grootsteden de gemoedelijke tradities van een landbouwvolk meer en meer worden ingeruild voor het gejaagde leven van een materialistisch geïnspireerde handelsmaatschappij. In de provincies maar ook in de politieke hoofdstad Hanoi met zijn Frans koloniale charme zijn animisme, confucianisme en taoïsme verweven in de kunstminnende cultuur van een volk dat de vooroudervereniging nog steeds centraal stelt O = ontbijt L = lunch D = diner Dag 1 : woensdag 20 februari 2013 BRUSSEL Charles De Gaulle - SAIGON Vlucht Brussel naar Saigon. Maaltijden en beperkte dranken zijn inbegrepen. Dag 2 : donderdag 21 februari 2013 SAIGON D Aankomst en transfer naar het NHat Ha 3 hotel of gelijkwaardig voor twee overnachtingen. Vrije lunch.

2 In de namiddag bezoeken we het oude koloniale centrum van Saigon met ondermeer het vroegere stadhuis, de Notre Dame Kathedraal, het koloniale postkantoor, de gezellige Chinese Cholon wijk Diner in een lokaal restaurant. Dag 3 : vrijdag 22 februari 2013 SAIGON CU CHI SAIGON Na het ontbijt rijden we naar de Cu Chi - tunnels waarlangs de Vietcong guerrillastrijders de Amerikanen bevochten. Na de lunch in een lokaal restaurant bezoeken we verder de stad met o.a. China Town, de bijzondere markt Cho Lon Binh Tay en de Tien Hai Pagode. We sluiten de dag af met een bezoek aan een lacquer factory waar prachtige traditionele Vietnamese kunst en voorwerpen worden vervaardigd. Diner in een lokaal restaurant en tweede overnachting. Dag 4 : zaterdag 23 februari 2013 MEKONG DELTA - CAN THO Langs uitgestrekte rijstvelden rijden we naar Vinh Long ten noorden van Saigon. Vanuit Vinh Long gaat het per boot naar de omliggende eilanden. Tijdens deze boottocht passeren we dorpen met prachtige tuinen en boomgaarden met een grote verscheidenheid aan fruit. Bezoek aan het traditionele huis van Mr Cai Huy, een kwekerij waar we proeven van het fruit van de An Binh plantages. Aansluitend bezoeken we de drijvende markt aan Cai Be om na de lunch door te rijden naar de My Thuan, een brug over de Mekong - rivier met een prachtig uitzicht over de gelijknamige delta. De ferry brengt ons naar Can Tho, de hoofdstad van de Mekong - delta. Diner en één overnachting in het prachtige Victoria Can Tho Hotel. Dag 5 : zondag 24 februari 2013 CAN THO - SAIGON - DANANG - HOI AN Bij zonsopgang gaan we aan boord van de Lady Hau, een traditioneel houten schip, voor het ontbijt en een bezoek aan de drukke drijvende markt van Cai Rang. Daarna rijden we terug naar Saigon. Onderweg bezoeken we de surrealistische tempel van Cao Dai. Lunch in een lokaal restaurant. Binnenlandse vlucht naar Da Nang. Met de bus rijden we verder naar onze eindbestemming van de dag, Hoi An. Diner in een plaatselijk restaurant. We verblijven twee nachten in het Hoi An Trails hotel of gelijkwaardig. Dag 6 : maandag 25 februari 2013 HOI AN Hoi An was in de de 16 de en 17 de eeuw belangrijkste haven van Vietnam, maar ligt nu op 5 kilometer van de kust. Veel van de originele gebouwen zijn gelukkig bewaard gebleven. We bezoeken de oude stad, Chinese pagoden, woonhuizen en de Japanse brug. Na de lunch in een lokaal restaurant maken we nog een boottocht op de Thu Bon River en brengen een bezoek aan een traditioneel dorp bekend voor zijn keramiek en tapijten. De rest van de dag is vrij en kan worden genoten van het strand. Diner in een lokaal restaurant. Tweede overnachting in het Hoi An Trails hotel of gelijkwaardig.

3 Dag 7 : dinsdag 26 februari 2013 HOI AN DANANG HUE Na het ontbijt bezoeken we de lokale markt en nemen de boot naar het Red Bridge restaurant, gelegen aan de Hoi An rivier. In dit restaurant wordt er heel traditioneel gekookt met de meest verse ingrediënten. Na de lunch rijden we via Hoi An verder naar Hue, de hoofdstad van het Vietnamese keizerrijk. Tijdens de burgeroorlog tussen Noord en Zuid Vietnam werd de stad erg vernield, maar nu is het een Unesco World Site en zijn er uitgebreide restauratiewerken gaande. Diner in een lokaal restaurant. Twee overnachtingen in het Romance hotel of gelijkwaardig. Dag 8 : woensdag 27 februari 2013 HUE Vandaag gaan we op ontdekkingstocht door Hue. De stad wordt in tweeën gedeeld door de Perfume River. Aan de noordkant bevindt zich de citadel. Ten zuiden van de rivier ligt de nieuwe stad. In de voormiddag maken we een boottocht over de rivier naar de 17 de eeuwse Thien My pagode die volledig bewaard bleef. Onderweg bezoeken we ook nog de Dong Ba markt waar heel wat soorten fruit, noten en souvenirs verkocht worden. Na de lunch in een lokaal restaurant maken we een excursie naar de door de Unesco beschermde citadel. Hierin ligt de Keizerlijke Stad met daar binnenin de Verboden Stad en het Keizerlijke Paleis. We ronden de dag af met een bezoek aan de graftombe van keizer Thu Duc en Ming Man of Khai Dinh. Diner in een lokaal restaurant. Tweede overnachting in het Romance hotel of gelijkwaardig. Dag 9 : donderdag 28 februari 2013 HUE HANOI Vroeg uit de veren voor de vlucht naar Hanoi, hoofdstad van Vietnam. Transfer naar het Prestige hotel voor één overnachting. Na de lunch in een lokaal restaurant, maken we een stadstour en bezoeken o.a. de Confuciaanse tempel van de literatuur, het Hoan Kiem - meer met schildpaddenpagode. We maken ook een wandeling in de 36 karaktervolle straten van het oude stadsgedeelte. Diner in een lokaal restaurant en twee overnachting in het Prestige hotel. Dag 10 : vrijdag 1 maart 2013 HANOI HOA LU HANOI Na het ontbijt maken we een daguitstap naar Hoa Lu, de hoofdstad van Vietnam in de 10 de en 11 de eeuw en gelegen op 100 km van Hanoi. Met de fiets rijden we naar de Thung Nag pier. Onderweg bezoeken we de Bich Dong Pagode. Met kleine bootjes varen we op de rivier doorheen de rijstvelden naar grotten. Op terugweg naar Hanoi bezoeken we nog de mooie graftomben van de koningen Dinh Tien Hoanh en Le Dai Hanh. We dineren in een lokaal restaurant en tweede overnachting in het Prestige hotel. Dag 11 : zaterdag 2 maart 2013 HANOI LAO CAI

4 Na het ontbijt gaan we verder op verkenning in de stad met o.a. het mausoleum van Ho Chi Minh, de tuinen van het presidentiële paleis, de woning van Uncle Ho, de Than tempel, de Tran Pagode en bezoeken we het etnologisch museum. Na de lunch, in een lokaal restaurant, worden we bij middel van fietstaxi s in de Oude Wijk door een wirwar van straatjes gevoerd. Het diner, in een lokaal restaurant, wordt gevolgd door een typische waterpoppen show in het Thang Lond theater. Transfer naar het station voor de slaaptrein naar Lao Cai ( cabins met 4 slaapplaatsen). Dag 12 : zondag 3 maart 2013 LAO CAI SAPA Aankomst in Lao Cai nabij de Chinese grens. We rijden naar Sapa waar we één nacht verblijven in het Chau Long New Wing hotel. Sapa was reeds bij de Franse kolonisten een zeer populair vakantieoord dankzij de gunstige ligging op 1600 m hoogte, en het relatief koele klimaat. Na het ontbijt in het hotel verkennen we de bergstreek rond Sapa die kleurrijke volkeren herbergt: H Mong, Zay, Dao in traditionele kledij en dito haartooi. We bezoeken de mooie Thac watervallen en maken een wandeling naar een typisch dorpje van de Dao -bergstam. Diner in een lokaal restaurant. Dag 13 : maandag 4 maart 2013 SAPA - COC LY - LAO CAI Na het ontbijt rijden we naar de kleurrijke markt van Coc Ly. Hier verzamelen de Flower H Mong, Black Dzao, Tay en Nung om onderling hun producten te ruilen en te verkopen. Lunch. Transfer naar Lao Cai voor het diner. Slaaptrein terug naar Hanoi. Dag 14 : dinsdag 5 maart 2013 HANOI HALONG Aankomst in Hanoi in de vroege ochtend. Na het ontbijt in een plaatselijk restaurant rijden we via rijstvelden en landelijke dorpen in de delta van de Rode Rivier naar Ha Long voor een cruise tussen de eilanden van één van s werelds mooiste zeelandschappen. De baai is uitgeroepen door Unesco tot World Heritage Site. U scheept in op het cruiseschip Victory voor lunchbuffet, diner en overnachting. Dag 15 : woensdag 6 maart 2013 HALONG HANOI terugvlucht O, L Vroege vogels kunnen genieten van de zonsopgang en deelnemen aan Tai Chi oefeningen op het dek, terwijl het schip in het betoverend decor van de Halong Baai vaart, terug Halong Quay. Transfer terug naar Hanoi. Onderweg lunch en bezoek aan een keramiek dorp. Transfer naar de internationale luchthaven voor de terugvlucht naar Europa. Dag 16 : donderdag 7 maart 2013 PARIJS BRUSSEL Aankomst in Charles De Gaulle en verbinding naar Zaventem.

5 Reissom per persoon op basis van tweepersoonskamer en 1 = 1.24 Usd (25/07/2012) euro Toeslag eenpersoonskamer: 730,00 Minimum aantal deelnemers: 20. Inbegrepen : Vermelde vluchten met Vietnam Airlines. Actueel geldende luchthaven- en veiligheidstaksen en ticketfee t.w.v. 340,00 pp Alle overnachtingen in vermelde of gelijkwaardige hotels Lunches en Diners zoals vermeld in het programma in lokale restaurants Ontbijten zoals vermeld in het programma, in het hotel of lokaal restaurant Alle vermelde transfers in comfortabele autocar, activiteiten met entreegelden Lokale Franstalige gidsen Tweetalige reisbegeleiding van Brussel tot Brussel Voorreis vergadering Reisgids Vietnam Niet inbegrepen : dranken en persoonlijke uitgaven fooien voor gidsen, chauffeur, kamerpersoneel en bagagedragers niet vermelde maaltijden visumkosten (actueel 60 ) & verwerkingskosten (25 ) lokale luchthaventaksen (14 USD exittaxen Vietnam) verzekeringen

VIETNAM 16/04/ /05/2017

VIETNAM 16/04/ /05/2017 VIETNAM 16/04/2017-01/05/2017 Tijdens deze groepsreis, met Engelssprekende gidsen, bezoekt u zowel de klassieke hoogtepunten als de minder gekende, authentieke regio s. Het verblijf is voorzien in luxe

Nadere informatie

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon).

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon). VIETNAM RONDREIS : LIFESTYLE VIETNAM 11 Daagse 10 overnachtingen Genesteld in Zuidoost-Azië met China, Laos en Cambodja als buren en met Thailand in de nabijheid, grenst dit land met enorme stranden aan

Nadere informatie

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam

21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam 21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u eventueel

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270)

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270) Vietnam Geboekt bij Bex Uitgevoerd in Vietnam door Tulip tours Aanvang reis: 13 oktober 2007 Datum terugkomst: 08 november 2007 13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per

Nadere informatie

Vietnam met het gezin

Vietnam met het gezin VIETNAM Vietnam met het gezin Privérondreis met Engelstalige of Franstalige lokale gidsen REF: 428 REISBESCHRIJVING Saigon - Mekong Delta - Can Tho - Phu Quoc INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - vlucht

Nadere informatie

PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam

PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam Dag 1 - Amsterdam - Hanoi 7 november 2013 Vanuit Amsterdam vliegt u met Cathay Pacific (met een overstap in Hong Kong) naar Hanoi in het noorden van Vietnam. Dag 2 -

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world SAIGON & MEKONG CITY, CULTURE AND NATURE 6 dagen / 5 nachten code: PhuMek01 Phu Quoc in combinatie met Saigon en Mekong City, nature and paradise Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog

Nadere informatie

BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE

BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE Groepsreis Vietnam 1 13 mei 2016 Een reis met onvergetelijke indrukken: prachtige landschappen met imposante rijstvelden, een prachtige kustlijn, bijzondere steden, maar ook

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world SAIGON & MEKONG GLIMPSE OF VIETNAM 11 dagen / 10 nachten code: PhuGli01 Phu Quoc in combinatie met Saigon, Mekong en de Cambodjaanse grens City, nature and paradise Het eiland Phu Quoc is nog redelijk

Nadere informatie

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam Een onvergetelijke vakantie naar Vietnam! De 'Parel van Indochina heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking, u kunt

Nadere informatie

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi 20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgehaald door onze hostess die u naar het hotel brengt. Nadat u want bent bijgekomen

Nadere informatie

Groepsreis Vietnam. o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen)

Groepsreis Vietnam. o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen) Groepsreis Vietnam o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen) Het succes van een groepsreis staat of valt met de reisbegeleiding. Profiteer van de unieke kans dat een reisleider zijn éigen reisprogramma

Nadere informatie

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 25 april : Aankomst in Saigon Na aankomst op de luchthaven van Saigon wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht om in te checken. De rest

Nadere informatie

Halong Bay & de Red River

Halong Bay & de Red River Halong Bay & de Red River 13 Dagen/12 Nachten Het beste van Noordelijk Vietnam 28/9/2019 tot 10/10/2019 Dag 1 BRUSSEL - HANOI Vertrek per lijnvlucht met tussenstop naar Hanoi. Nachtvlucht. THAI AIRWAYS

Nadere informatie

15-daagse exclusieve reis door Cambodja en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-daagse exclusieve reis door Cambodja en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh Vertrek naar de luchthaven van Charles de Gaulle voor de non-stop

Nadere informatie

5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur. 27 Juni: Aankomst in Saigon

5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur. 27 Juni: Aankomst in Saigon 5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur 27 Juni: Aankomst in Saigon U wordt van het vliegveld opgehaald en naar het hotel gebracht. S'avonds halen wij u op voor een uitgebreid welkomst diner en geven

Nadere informatie

De Schatten van Vietnam. Rondreis. Programma. Hanoi - dag 1 t/m 4

De Schatten van Vietnam. Rondreis. Programma. Hanoi - dag 1 t/m 4 De Schatten van Vietnam Er zijn vele manieren om door het fascinerende Vietnam rond te reizen. Maar zo bijzonder en authentiek als deze ****14 daagse rondreis zult u het niet snel beleven. Uiteraard nemen

Nadere informatie

ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA

ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA 17 daagse begeleide rondreis op maat Vluchtgegevens Internationale vluchten 10/8/12 CX 270 Amsterdam - Hong Kong 14u10 07u10 (11/8/12) 11/8/12 KA 297 Hong Kong Hanoi 08u40 09u40

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2016

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2016 Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2016 Great Rail - Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Bruisend Hanoi Cruise door Halong Bay met overnachting

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur Tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14 Natuur en milieu 16 Uitgestrekt land 16 Flora 20 Fauna 21 Natuur in de verdrukking Nationale Parken 23 Economie, maatschappij

Nadere informatie

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer)

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Ontdek Indochina Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Vertrekdatum: 25 november 2012 Deze veelzijdige rondreis voert u door 3 landen. U zult volop genieten

Nadere informatie

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2012

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2012 Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2012 Great Rail - Begeleide rondreizen in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Bruisend Hanoi en het waterpoppentheater Cruise door Halong

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

09-01/06-02 Rondreis op maat (2p)

09-01/06-02 Rondreis op maat (2p) 09-01/06-02 Rondreis op maat (2p) Reisprogramma 9 januari Dag 1 Aankomst in Hanoi Vlucht EK394-13.05 Privé airport pick up Privé Street Food (tasting) Tour Overnachten in hotel Dag 2 Bai Tu Long Bay Cruise

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Amsterdam-Bangkok-Ho Chi Minh Stad Dag 2, Ho Chi Minh Stad Maaltijden: - Transport: Auto Aankomst in Ho Chi Minh, waar u op het vliegveld

Nadere informatie

BM AIR REIZEN. Al 30 jaar dé Azië specialist! Alle actuele prijzen van de rondreizen, bouwstenen, dagtours, hotels en vliegtickets staan vermeld op:

BM AIR REIZEN. Al 30 jaar dé Azië specialist! Alle actuele prijzen van de rondreizen, bouwstenen, dagtours, hotels en vliegtickets staan vermeld op: BM AIR REIZEN Al 30 jaar dé Azië specialist! Vraag ook naar onze andere reisgidsen: Indien u een reis wilt boeken of doornemen met één van onze reisadviseurs, dan bent u van harte welkom op ons kantoor

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Vietnam. 15-daagse rondreis langsheen Vietnam s mooiste. 15 november t/m 30 november 2014

Vietnam. 15-daagse rondreis langsheen Vietnam s mooiste. 15 november t/m 30 november 2014 Vietnam 15-daagse rondreis langsheen Vietnam s mooiste Onze extra s : 15 november t/m 30 november 2014 Relaxatie massage op de dag van aankomst Privé gecharterde jonk voor onze tocht op de Halong baai

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja

21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja 21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja Deze individuele rondreis is een combinatie van twee landen met een rijke en bewogen geschiedenis. U begint de reis in het veelzijdige Vietnam

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Vietnam & Cambodja. Vietnam & Cambodja. De grote Vietnam en Cambodja rondreis. De grote Vietnam & Cambodja rondreis Brochure blz.

Vietnam & Cambodja. Vietnam & Cambodja. De grote Vietnam en Cambodja rondreis. De grote Vietnam & Cambodja rondreis Brochure blz. De grote rondreis prijzen vanaf 2499 Prijzen inclusief vlucht Parijs-Hanoi en Siem Raep-Ho Chi Minh City-Parijs 17d/14n - logies en ontbijt CODE: SNS DIST PHAN01 (H89614A/2A) Afreisdata Prijzen/pers. in

Nadere informatie

Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14. Natuur en milieu 16. Economie, maatschappij en politiek 26

Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14. Natuur en milieu 16. Economie, maatschappij en politiek 26 Land, volk en cultuur Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14 Natuur en milieu 16 Economie, maatschappij en politiek 26 Geschiedenis 31 Geschiedenis in jaartallen 42 Maatschappij,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

PARELS VAN INDOCHINA

PARELS VAN INDOCHINA - VIETNAM & CAMBODJA - PARELS VAN INDOCHINA 15-DAAGSE RONDREIS DOOR HET AUTHENTIEKE VIETNAM EN CAMBODJA IVA OA STELT U EEN ONTDEKKING VOOR VAN 2 PRACHTIGE LANDEN DIE VERBONDEN WORDEN DOOR DE MAJESTUEUZE

Nadere informatie

Colors of the World. Bezoekadres: Kinlozen 55 2151 XB Nieuw-Vennep, the Netherlands +31-(0)252 622929

Colors of the World. Bezoekadres: Kinlozen 55 2151 XB Nieuw-Vennep, the Netherlands +31-(0)252 622929 Programma voorstel Colors of the World Bezoekadres: Kinlozen 55 2151 XB Nieuw-Vennep, the Netherlands Telefoon/Fax: : E-mail: Website: Datum: +31-(0)252 622929 info@colorsoftheworld.nl www.colorsoftheworld.nl

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

TROI VA DAT 17-DAAGSE RONDREIS

TROI VA DAT 17-DAAGSE RONDREIS VIETNAM 310 TROI VA DAT 17-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. VT07 18.02.16 05.03.16 VT08 10.03.16 26.03.16 VT01 17.05.16 02.06.16 VT02 12.07.16 28.07.16 VT03 11.10.16 27.10.16 VT04 01.11.16 17.11.16

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance) naar

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, bezoek markt en kookles Dag 4 Saigon - Mekong delta, fietstocht en kookles Dag 5 Mekong

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, bezoek markt en kookles Dag 4 Saigon - Mekong delta, fietstocht en kookles Dag 5 Mekong Ko o kreis V iet n a m, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, bezoek markt en kookles Dag 4 Saigon - Mekong delta, fietstocht en kookles Dag 5 Mekong delta

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

KROMOXI 2013 - VIETNAM

KROMOXI 2013 - VIETNAM VIETNAM Vietnam is in wezen een unie van drie landen. Het noorden, Tonkin met de delta van de Rode Rivier, het centrum met de Annam-bergen, en Cochinchina in het zuiden zijn zeer verschillend, zowel qua

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Inhoud. 11 Kennismaken met Vietnam. 81 Ho Chi Minh-stad (Saigon) 41 Historisch overzicht. 113 Mekongdelta. 133 Dalat en de provincie Lam Dong

Inhoud. 11 Kennismaken met Vietnam. 81 Ho Chi Minh-stad (Saigon) 41 Historisch overzicht. 113 Mekongdelta. 133 Dalat en de provincie Lam Dong Inhoud 1 2 3 7 Kaarten en plattegronden 9 Woord vooraf 11 Kennismaken met Vietnam 12 Land van het zuiden 12 Afwisselend landschap 15 Ingewikkeld moessonklimaat 16 Rijkgeschakeerde dierenwereld 17 Vietnamezen

Nadere informatie

Highlights van VIETNAM

Highlights van VIETNAM Informatie 18-daagse educatieve vakantierondreis VIETNAM zon 16 okt wo 2 nov 2016 GLOBAL EXPERIENCES EDUCATION AND TRAVEL IN SAMENWERKING MET PERSONAL TOUCH TRAVEL 18-daagse rondreis Highlights van VIETNAM

Nadere informatie

Junior Vietnam. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Junior Vietnam. Djoser BV Breestraat CM Leiden Junior Vietnam Onze derde reis met Djoser Junior kan beginnen. Het vliegtuig staat te wachten en het eerste contact met de medereizigers is gelegd. Vietnam here we come! Het vliegtuig staat te wachten

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 4 Can Tho, bezoek drijvende markt - Saigon Dag 5 Saigon, excursie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 4 Can Tho, bezoek drijvende markt - Saigon Dag 5 Saigon, excursie Rondre is V ie t na m, 22 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 4 Can Tho, bezoek drijvende markt - Saigon Dag 5 Saigon, excursie Cu

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL. Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht)

PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL. Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht) PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht) Vertrek van op de luchthaven van Zaventem, met de kwalitatieve luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance) naar

Nadere informatie

Experience. Vietnam-Laos-Cambodja. presents. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. vietnam-online.

Experience. Vietnam-Laos-Cambodja. presents. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. vietnam-online. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel Experience presents Vietnam-Laos-Cambodja vietnam-online.be Algemene informatie Vietnam - Cambodja - Laos Malediven Vietnam Paspoort: Reispas verplicht geldig tot

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse zeer exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse zeer exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse zeer exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance)

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance) naar

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Luxe Rondreis Comfortabel Vietnam - 15 dagen reiscode VR.06

Luxe Rondreis Comfortabel Vietnam - 15 dagen reiscode VR.06 Luxe Rondreis Comfortabel Vietnam - 15 dagen reiscode VR.06 Startdata : Iedere dag van het jaar mogelijk Beste reistijd : Tussen 1 november en 1 juni Startpunt : Hanoi Eindpunt : Ho Chi Min City Reisbeschrijving

Nadere informatie

Reisvoorstel Vietnam Samengesteld door: Susan Watertor Referentienummer: OVV / Aantal personen: 2 Vertrekdatum: 6 maart 2017

Reisvoorstel Vietnam Samengesteld door: Susan Watertor Referentienummer: OVV / Aantal personen: 2 Vertrekdatum: 6 maart 2017 Reisvoorstel Vietnam Samengesteld door: Susan Watertor Referentienummer: OVV38948-1 / Aantal personen: 2 Vertrekdatum: 6 maart 2017 Monnickendam, 18 februari 2017 Geachte meneer Van Dool, De aanpassingen

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Familiereis Kleurrijk Vietnam - 14 dagen - reiscode VF.01

Familiereis Kleurrijk Vietnam - 14 dagen - reiscode VF.01 Familiereis Kleurrijk Vietnam - 14 dagen - reiscode VF.01 Startdata : iedere dag van het jaar mogelijk Start- en eindpunt : Hanoi Reisbeschrijving Een práchtige gezinsvakantie door Vietnam: avontuurlijk

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Totale zonsverduistering 9 maart 2016 in Indonesië Programma (*) Dag 1 (25/02) Brussel - Bangkok Vertrek van op de luchthaven

Nadere informatie

Familiereis Kleurrijk Vietnam - 14 dagen - reiscode VF.01

Familiereis Kleurrijk Vietnam - 14 dagen - reiscode VF.01 Familiereis Kleurrijk Vietnam - 14 dagen - reiscode VF.01 Vertrekdata Beste reistijd Startpunt Eindpunt : iedere dag van het jaar mogelijk : tussen 1 januari en 1 juli en tussen 1 november en 31 december.

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

Argentinië - Buenos Aires - Vuurland - Patagonië - Salta - Iguazu

Argentinië - Buenos Aires - Vuurland - Patagonië - Salta - Iguazu ARGENTINIË Argentinië - - Vuurland - Patagonië - - Excursies in privé of internationale groep Kant-en-Klaar - 16 dagen / 13 nachten REF: 324 REISBESCHRIJVING - Vuurland - Patagonië - - INTRODUCTIE Excursies

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

VIETNAM. De parel van Indochine

VIETNAM. De parel van Indochine VIETNAM De parel van Indochine We hebben geen enkele moeite gespaard om een zo kompleet mogelijk programma voor u uit te werken en hebben daarom bijna iedere uithoek van het land bereisd. Het is een prachtige

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie