B luetooth Motorbike Headset

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B luetooth Motorbike Headset"

Transcriptie

1 B luetooth Motorbike Headset GEBRUIKSAANWIJZING Bluetooth Motorbike Headset Model number:mbh-100

2

3 1 A

4 2 B 8 9 C 10 D

5 Onderdelen van het toestel 3 Onderdelen van het toestel 1 Bluetooth headset 2 USB-snoer 3 Schroevendraaier 4 Netadapter 5 4 Klitband 6 Hoofdtelefoons en micro Kit 7 Helmbevestiging 8 Meerfunctieschakelaar 9 Power-/intercomschakelaar 10 Batterij en aansluiting voor hoofdtelefoon 11 Selectiewieltje (jog wheel) 12 Oortelefoonaansluiting 13 Microfoon 14 Oortelefoontjes

6 4 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen van het toestel...3 Inhoudsopgave...4 Voorwoord...5 Algemeen...6 Gebruiksaanwijzing lezen en bewaren...6 Verklaring van tekens...7 Veiligheid...8 Gebruik overeenkomstig de bestemming...8 Veiligheidsrichtlijnen...8 Ingebruikname...12 Motorbike Headset voorbereiden...12 Inhoud van de verpakking controleren...12 Handleiding...13 Tips en verhelpen van fouten...23 Conformiteit...24 Technische gegevens...25 Opbergen...26 Verwijdering...28

7 Voorwoord 5 Voorwoord Beste klant, Van harte gelukgewenst met de aanschaf van dit kwalitatief hoogwaardige MAGINON-product. U hebt gekozen voor een moderne Bluetooth Motorbike Headset met een goede technische uitrusting en dito accessoires, die bijzonder eenvoudig te bedienen is. U hebt 3 jaar garantie op de Bluetooth Motorbike Headset. Mocht de Bluetooth Motorbike Headset een keer defect zijn, dan hebt u de bijgevoegde garantiebon en uw kassabon nodig. Bewaar deze samen zorgvuldig. Colofon Uitgever: supra Foto-Elektronik-Vertriebs-GmbH Denisstr. 28A Kaiserslautern Bondsrepubliek Duitsland

8 6 Algemeen Algemeen Gebruiksaanwijzing lezen en bewaren Deze gebruiksaanwijzing hoort bij de Bluetooth Motorbike Headset. Ze bevat belangrijke informatie over de ingebruikneming en het gebruik. Ter verbetering van de leesbaarheid wordt de 'Bluetooth Motorbike Headset' in deze gebruiksaanwijzing kortweg 'Motorbike Headset' genoemd. Lees de gebruiksaanwijzing, met name de veiligheidsrichtlijnen, zorgvuldig door alvorens de Motorbike Headset te gaan gebruiken. Het niet in acht nemen van deze gebruiksaanwijzing kan schade aan de Motorbike Headset tot gevolg hebben. De gebruiksaanwijzing is gebaseerd op de in de Europese Unie geldende normen en regels. Neem in het buitenland ook de per land specifieke richtlijnen en wetgeving in acht! Bewaar de gebruiksaanwijzing gedurende de verdere gebruiksduur. Als u de Motorbike Headset doorgeeft aan derden, geef dan absoluut altijd deze gebruiksaanwijzing mee.

9 Algemeen 7 Verklaring van tekens De volgende symbolen en attentieteksten worden in deze gebruiksaanwijzing, op het apparaat zelf of op de verpakking gebruikt. GEVAAR! Deze attentietekstgeeft duidt op een gevaar met een gemiddelde risicograad, dat, als het niet wordt vermeden, de dood of zwaar letsel tot gevolg kan hebben. WAARSCHUWING! Deze attentietekstgeeft duidt op een gevaar met een lage risicograad, dat, als het niet wordt vermeden, een gering of matig ernstig letsel tot gevolg kan hebben. VOORZICHTIG! Deze attentietekstgeeft duidt op een gevaar met een lage risicograad, dat, als het niet wordt vermeden, een gering of matig ernstig letsel tot gevolg kan hebben. OPMERKING! Deze advertentietekst waarschuwt voor mogelijke materiële schade of geeft u nuttige extra informatie voor de montage of voor het gebruik. Verklaring van overeenkomst (zie hoofdstuk 'Verklaring van overeenkomst'): Met dit symbool gemarkeerde producten voldoen aan de eisen van de CE-richtlijn.

10 8 Veiligheid Veiligheid Gebruik overeenkomstig de bestemming De Motorbike Headset is uitsluitend ontworpen als Bluetooth Motorbike Headset. Hij is uitsluitend bestemd voor privégebruik en niet geschikt voor zakelijke toepassingen. Gebruik de Motorbike Headset alleen zoals beschreven in deze gebruiksaanwijzing. Elk ander gebruik geldt als niet overeenkomstig de bestemming en kan leiden tot materiële schade of gegevensverlies. De fabrikant of dealer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door oneigenlijk of verkeerd gebruikt. Veiligheidsrichtlijnen WAARSCHUWING! Gevaar voor elektrische schokken! Een foutieve elektrische installatie of te hoge netspanning kunnen leiden tot elektrische schokken. Gebruik de Motorbike Headset niet als deze zichtbare schade vertoont of het USB-snoer defect is. Als het USB-snoer van de Motorbike Headset beschadigd is, moet het door de fabrikant of zijn servicedienst of een even gekwalificeerde persoon worden vervangen. Open de behuizing niet, maar laat de reparatie over aan deskundige technici. Neem daarvoor contact op met een gespecialiseerde vakwerkplaats. Bij eigenhandig uitgevoerde reparaties, onoordeelkundige aansluiting of verkeerde bediening zijn aansprakelijkheids- en garantieaanspraken uitgesloten.

11 Veiligheid 9 Bij reparaties mogen uitsluitend onderdelen worden gebruikt die overeenkomen met de oorspronkelijke specificaties van de apparatuur. In dit apparaat bevinden zich elektrische en mechanische onderdelen, die ter bescherming tegen risicobronnen onontbeerlijk zijn. Dompel de Motorbike Headset, noch de snoertjes of stekkers onder in water of andere vloeistoffen. Houd de Motorbike Headset en de accessoires uit de buurt van open vuur en hete oppervlakken. Knik het USB-snoer niet en leg het niet over scherpe randen. Gebruik voor het opladen van de Motorbike Headset uitsluitend de bijgeleverde USB-netadapter. Sluit de Motorbike Headset voor het opladen uitsluitend aan op een goed toegankelijk stopcontact, zodat u in geval van een storing snel de stekker eruit kunt trekken. Pak het USB-snoer nooit met vochtige handen vast. Trek het USB-snoer nooit aan het snoer uit het stopcontact, maar pak de adapter altijd bij het stekkergedeelte vast. Zorg ervoor dat kleine kinderen geen kleine voorwerpen in de Motorbike Headset kunnen steken. Als u de Motorbike Headset niet gebruikt, deze schoonmaakt of als er een storing optreedt, schakel dan de Motorbike Headset altijd helemaal uit en trek de netadapter uit het stopcontact. Laat de Motorbike Headset tijdens het opladen niet zonder toezicht.

12 10 Veiligheid WAARSCHUWING! Gevaren voor kleine kinderen en personen met verminderde fysieke, sensorische of geestelijke vermogens (bijvoorbeeld (deels) gehandicapten, oudere personen met een beperking van hun fysieke en geestelijke vermogens) of gebrek aan ervaring en kennis (bijvoorbeeld grotere kinderen). Houd de Motorbike Headset en het netsnoer buiten bereik van kinderen jonger dan acht jaar. Laat kinderen niet met de verpakkingsfolie spelen. Ze kunnen bij het spelen erin verstrikt raken en stikken. OPMERKING! Gevaar van materiële schade! Onoordeelkundige omgang met de Motorbike Headset kan leiden tot beschadigingen van de Motorbike Headset. Leg de Motorbike Headset nooit op of in de buurt van hete oppervlakken (bijvoorbeeld kookplaten etc.). Breng het netsnoer niet in contact met hete onderdelen. Stel de Motorbike Headset nooit bloot aan een te hoge temperatuur (verwarming etc.). Giet nooit vloeistof in de Motorbike Headset. Was de Motorbike Headset in geen geval in de vaatwasmachine. Deze is daar niet tegen bestand. Dompel de Motorbike Headset om deze schoon te maken nooit onder in water en gebruik voor het schoonmaken geen stoomreiniger. De Motorbike Headset kan anders worden beschadigd.

13 Veiligheid 11 Gebruik de Motorbike Headset niet meer als de kunststof onderdelen ervan scheuren of barsten vertonen of vervormd zijn. Vervang beschadigde onderdelen uitsluitend door passende originele onderdelen. Beschadigingen van de elektronica of van de accessoires, die door invloeden van buitenaf, zoals stoten, vallen dan wel anderszins zijn veroorzaakt, vallen niet onder de garantie en reparatie vindt dan ook alleen plaats tegen vergoeding van de kosten. Stel de geïntegreerde batterij in geen geval bloot aan overmatige warmte zoals zonnestraling, vuur enz. Er bestaat anders gevaar voor brand en ontploffing. Alvorens het toestel weg te gooien, moet de ingebouwde batterij eerst uit het apparaat worden gehaald en apart worden verwijderd. Verwijdering batterij: oude batterijen moeten volgens voorschrift worden verwijderd of gerecycled in overeenstemming met alle geldende wetgeving. Gedetailleerde informatie verkrijgt u bij de voor afvalverwijdering verantwoordelijke afdeling van uw gemeente. Waarschuwing! Een extreem volume leidt door een te hoge geluidsdruk tot duurzame gehoorschade.

14 12 Ingebruikname Ingebruikname Motorbike Headset voorbereiden Verwijder het verpakkingsmateriaal en alle beschermende folies. Inhoud van de verpakking controleren WAARSCHUWING! Attentie! Houd kunststoffolies en -zakjes uit de buurt van kleine kinderen en baby's, er bestaat gevaar voor verstikking! OPMERKING! Gevaar van beschadigingen! Als u de verpakking onvoorzichtig met een scherp mes of andere puntige voorwerpen opent, kan de headset snel worden beschadigd. Ga daarom bij het openen zeer voorzichtig te werk. 1. Controleer of de levering volledig is (zie afb. A). 2. Haal de Motorbike Headset uit de verpakking en controleer of het apparaat of onderdelen ervan beschadigd zijn. Is dit geval, gebruik de Motorbike Headset dan niet. Neem contact op met de fabrikant via het op de garantiekaart aangegeven service-adres.

15 Handleiding 13 Handleiding Aanbrengen van de Bluetooth-ontvanger op uw helm Draai met behulp van de bijgeleverde schroevendraaier de schroeven van de headset-beugel los. Schuif de headset-beugel op de linker zijkant van de helm (de helm daarbij in rijrichting gezien). Let erop dat de binnenkant van de headset-beugel onder de voering van de helm komt te liggen.

16 14 Handleiding Zoek de beste positie voor de beugel op uw helm. De sleuven in de houder van de headset-beugel moeten van de helm af wijzen. Draai de schroeven vast om de beugel in zijn positie te bevestigen. WAARSCHUWING: Door te strak aandraaien van de schroeven kan de beugel worden beschadigd. WAARSCHUWING! Door te strak aandraaien van de schroeven kan de beugel worden beschadigd. Schuif de Bluetooth-ontvanger in de sleuven van de headset-beugel. Let op dat hij goed vast komt te zitten: alvorens de oortelefoontjes- en microfoon-headset aan te brengen, zoekt u op de helm de optimale positie hiervoor. Zet daarvoor uw helm op en bepaal de plaats die zich het dichtst bij uw oren bevindt. U moet de helm misschien een

17 Handleiding 15 aantal keren opzetten voordat u de optimale plaats voor het aanbrengen van het klitband hebt gevonden. Zodra u de beste positie hebt gevonden, trekt u de beschermstrip eraf en brengt u het klitband aan. Breng nu de oortelefoontjes aan op het klitband. Bevestig de microfoonhouder aan de binnenkant van de helm ter hoogte van de mond. De microfoonhouder is flexibel en dient ter hoogte van de kin op mondhoogte te worden aangebracht. Bij enkele helmen kan de binnenvoering worden verwijderd en kunnen de luidsprekertjes en de microfoon onder de voering worden aangebracht. Sluit de headset aan op de Bluetooth-ontvanger. De stekker kan er slechts op één manier worden ingestoken.

18 16 Handleiding WAARSCHUWING! Als de stekker verkeerdom (dus naar achteren) wordt ingestoken, kan de Bluetooth-ontvanger worden beschadigd. Ga bij de montage absoluut altijd voorzichtig te werk. Het snoertje van de oortelefoonstekker goed in de helm wegwerken. Controleer of het kaartje er slechts enkele centimeters uitsteekt. De Bluetooth Motorbike Headset is nu goed ingebouwd. Opladen van de Bluetooth Motorbike Headset De Bluetooth Motorbike Headset moet vóór het gebruik worden opgeladen. Steek de USB-stekker van het laadsnoer in de kleine USBbus van de headset. Steek het andere uiteinde van het laadsnoer in de netadapter of de USB-aansluiting van de computer. Tijdens het opladen brandt de rode led op de headset-module. Zodra het laden is beëindigd, dooft de rode LED. Het laden van een volledig lege batterij duurt circa 4 uur. OPMERKING! Voor een lange levensduur van de ingebouwde lithiumbatterij moet u de headset ten minste één keer per maand opladen.

19 Handleiding 17 In- en uitschakelen Om de headset in te schakelen, drukt u 3 seconden lang de knop Power/Intercom in tot u een pieptoon hoort. Er knippert nu een blauw lampje 3x achter elkaar en vervolgens met regelmatige tussenpozen. Om het apparaat uit te schakelen, de toets Power/Intercom 5 seconden lang indrukken tot u een pieptoon hoort. De lampjes op de headset en de LED's doven. Koppelen met uw mobiele telefoon met Bluetooth-functie De mobiele telefoon met Bluetooth-functie en de Bluetooth-ontvanger naast elkaar liggen (afstand maximaal 1 meter). Overtuig u ervan dat de Bluetooth-ontvanger is uitgeschakeld. De Power/Intercom-knop indrukken en gedurende 3 seconden ingedrukt houden om de Bluetooth-apparatuur in te schakelen. De ontvanger piept twee keer. Het blauwe lampje knippert. De ontvanger zoekt nu actief naar Bluetooth-apparaten. Activeer nu op uw mobiele telefoon de Bluetooth-functie en het zoeken naar een Bluetooth-apparaat. Mogelijk moet u daarvoor de gebruiksaanwijzing van uw telefoon raadplegen. Kies het Bluetooth-apparaat met de naam T-COM en selecteer het koppelen van dit apparaat met de telefoon. Mocht uw telefoon naar een wachtwoord vragen, vul dan '0000' in. Het Bluetooth-apparaat piept twee keer en uw telefoon zal bevestigen dat het koppelen is gelukt.

20 18 Handleiding Koppelen van 2 apparaten in de intercommodus Beide Bluetooth-ontvangers naast elkaar leggen (afstand maximaal 1 m). Overtuig u ervan dat beide ontvangers zijn uitgeschakeld. De Power/Intercom-knop op beide apparaten indrukken en gedurende 8 seconden ingedrukt houden tot de ontvangers twee keer piepen. De rode en blauwe lampjes knipperen afwisselend. Quickly press the Power/Intrecom Button on one of the receivers. Druk kort de Power/Intercom-knop op een van de ontvangers in. Zodra het koppelen is gelukt, verandert de kleur van de rode en blauwe lampjes in blauw (waarbij alle lampjes knipperen) en de ontvanger piept één keer. Koppelen van 3 apparaten in de intercommodus Volg de hierboven beschreven werkwijze voor elke combinatie van drie apparaten. (A-B, B-C, A-C). Overtuig u ervan dat het derde apparaat bij de koppeling van de beide andere apparaten is uitgeschakeld. Er kan altijd slechts een verbinding tegelijk (dus tussen 2 apparaten) worden opgebouwd. Nadat het koppelen gelukt is, kan de verbinding door beëindiging van een gesprek en het terugkeren naar de stand-bymodus worden omgeschakeld. Druk in de standby-modus 1x op de knop Power/Intercom, om één van de koppelingen op te vragen of 2x voor de andere koppeling.

21 Handleiding 19 Welke koppeling bij het 1x of 2x drukken wordt opgevraagd, hangt af van de volgorde waarin u de 3 helmen hebt gekoppeld. Nadat de koppeling is gemaakt, verandert de volgorde niet meer. Door 1x indrukken van de knop Power/Intercom van A wordt B opgevraagd en door 2x indrukken wordt C opgevraagd. Door 1x indrukken van knop B wordt C opgevraagd en door 2x indrukken wordt A opgevraagd. Door 1x indrukken van knop C wordt A opgevraagd en door 2x indrukken wordt B opgevraagd. Via Intercom een gesprek starten Zodra de beide headsets met elkaar zijn gekoppeld, drukt u op de Power-knop op elk van de beide ontvangers. Met de volumeknop kunt u het volume van de headset vergroten of verkleinen. Tip: u hoeft enkel de knop Power/Intercom 1x in te drukken, om een verbinding te maken. Het gesprek tussen de twee gekoppelde headsets kan nu via de handsfreeset plaatsvinden. Via Intercom een gesprek beëindigen Druk de Power/Intercom-knop op een van de ontvangers in. OPMERKING! Als de intercom-headset met een mobiele telefoon wordt gekoppeld, wordt een intercom-gesprek bij een binnenkomend telefoontje automatisch ondergebroken. De intercom-functie wordt weer herstart, zodra het telefoontje is beëindigd.

22 20 Handleiding Aannemen van een gesprek van een mobiele telefoon Druk op de meerfunctieknop op de ontvanger als de telefoon overgaat. Met de volumeknop kunt u het volume van de headset vergroten of verkleinen. OPMERKING! Het binnenkomende gesprek wordt automatisch beantwoord nadat de telefoon 8 seconden is overgegaan. Weigeren van een gesprek van een mobiele telefoon Als de telefoon overgaat, drukt u meteen zo lang op de meerfunctieknop op de headset tot u een pieptoon hoort. Beëindigen van een gesprek van de mobiele telefoon. Druk op de meerfunctieknop om het telefoongesprek te beëindigen. Opnieuw kiezen van het laatste telefoonnummer Houd de meerfunctieknop gedurende 2 seconden ingedrukt of tot u een pieptoon hoort. Het als laatste gebelde telefoonnummer wordt nu gekozen.

23 Handleiding 21 Afspelen van muziek via de Bluetooth mp3- speler Als u een speciale MP3-speler gebruikt, moet deze geschikt zijn voor Bluetooth en met uw Motorbike Bluetooth-ontvanger worden gekoppeld. Stel eerst in dat muziek direct vanaf uw MP3-speler moet worden afgespeeld. (U kunt in de gebruiksaanwijzing van de MP3-speler lezen, hoe u dit in kunt stellen). Voor het afspelen van muziek via de headset moet u de meerfunctieknop 1x indrukken. Om te onderbreken (pauze) de meerfunctieknop opnieuw indrukken. Om naar de volgende song te springen kort de toets + van de volumeregelaar aantippen. Om naar de vorige song terug te springen kort de toets - van de volumeregelaar aantippen. Om het volume te vergroten, de toets + van de volumeregelaar indrukken en vasthouden tot het gewenste volume is bereikt. Om het volume te verkleinen, de toets - van de volumeregelaar indrukken en vasthouden tot het gewenste volume is bereikt. OPMERKING! Voor een optimale weergave via de headset moet het volume van uw MP3-speler op maximum zijn ingesteld.

24 22 Handleiding Aannemen van een telefoongesprek tijdens het luisteren van muziek Alle telefoongesprekken worden automatisch via de headset doorverbonden als er muziek wordt afgespeeld. Om een telefoongesprek te weigeren, houdt u de meerfunctieknop zo lang ingedrukt tot u een pieptoon hoort. De muziek wordt daardoor gedurende het gesprek onderbroken en start opnieuw zodra het gesprek wordt beëindigd.

25 Tips en verhelpen van fouten 23 Tips en verhelpen van fouten Probleem De Bluetooth-ontvanger heeft geen stroom. Mijn helm is na de montage van de oortelefoontjes zeer onprettig om te dragen. Mijn telefoon wordt niet met de Bluetooth-ontvanger gekoppeld. De audio-ontvangst is gestoord. Ik kan mijn muziek / binnenkomende telefoongesprekken niet horen. Oplossing De headset moet alvorens deze de eerste keer in gebruik te nemen gedurende ten minste 4 uur worden opgeladen. Voor nadere informatie zie 'Opladen van de Bluetooth Motorbike Headset' op pagina 7. De oortelefoontjes in de helm moeten eventueel op een andere plaats worden aangebracht. Daartoe worden twee extra stukjes klitband voor de oortelefoontjes bijgeleverd. Opmerking: bij enkele helmen kan de binnenvoering worden verwijderd en kunnen de luidsprekertjes en de microfoon vervolgens onder de voering worden aangebracht. Activeer de Bluetooth-functie op uw mobiele telefoon en het zoeken naar een Bluetooth-apparaat. Het apparaat wordt als T-COM in de lijst met apparaten weergegeven. Nadere aanwijzingen hiervoor vindt u in de gebruiksaanwijzing van uw mobiele telefoon. Nadere informatie hierover vindt u onder 'Koppelen met uw mobiele telefoon met Bluetooth-functie' op pagina 7. Elk apparaat met Bluetooth-functie kan soms door andere communicatieapparatuur als GPS-toestellen, laptops, alarminstallaties en WLAN-routers enz. worden gestoord. U moet potentiële storingsbronnen uitschakelen als u problemen hebt. Controleer het ingestelde volume op het aangesloten apparaat. Als u op uw telefoon of MP3-speler het maximale volume instelt, is dit probleem in de regel verholpen.

26 24 Conformiteit Conformiteit De EU-verklaring van overeenstemming kan bij het hieronder vermelde adres worden opgevraagd. Hierbij verklaart de fabrikant dat in overeenstemming met de elementaire eisen en de overige toepasselijke bepalingen met de volgende Europese Richtlijnen op dit apparaat het CE-overeenstemmingsmerkteken is aangebracht: 2011/65/EG RoHs-richtlijn 2004/108/EG EMC-richtlijn 1999/5/EG R&TTE-richtlijn supra Elektronik-Vertriebs-GmbH Denisstraße 28A, Kaiserslautern, Bondsrepubliek Duitsland

27 Technische gegevens 25 Technische gegevens Model: Bluetooth-versie: Frequentie: Ondersteunt: Ondersteunde Bluetooth-profielen: Bereik: MBH EDR 2.4GHz A2DP en AVRCP Bluetooth-headset en handsfree Profielen met automatische detectie Tot 10 meter bij mobiele telefoons; tot 500 meter bij de intercom-functie Gesprekstijd: Stand-by: Telefoon: tot 10 uur Intercom: tot 5 uur tot 300 uur Type batterij: Laadduur: Headset: Netvoeding: Gewicht: Afmetingen: Herlaadbare lithium-polymeer accu met 350 mah Ca. 4 uur High-Power, ultravlakke luidspreker mit integrated boom DC 5V 500mA 45 g (zonder accessoires) 83 mm (l) 54 mm (b) 30 mm (h) OPMERKING! In het kader van productverbeteringen behouden wij ons technische en optische wijzigingen aan artikelen voor.

28 26 Opbergen Opbergen Verwijder als de Bluetooth Motorbike Headset niet wordt gebruikt de batterij en bewaar de headset op een schone en droge plaats, buiten bereik van kinderen. Reiniging WAARSCHUWING! Verbrandingsgevaar! De Motorbike Headset wordt tijdens het gebruik warm! Laat de Motorbike Headset telkens vóór het schoonmaken eerst volledig afkoelen! OPMERKING! Gevaar voor kortsluiting! In de behuizing binnengedrongen water kan kortsluiting veroorzaken. Dompel de Motorbike Headset nooit onder in water. Let op dat er geen water in de behuizing binnendringt.

29 Opbergen 27 OPMERKING! Gevaar door foutieve bediening! Onoordeelkundige omgang met de Motorbike Headset kan leiden tot beschadiging. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, metalen of nylon borstels en scherpe of metalen voorwerpen voor het schoonmaken zoals messen, harde spatels en dergelijke. Deze kunnen de oppervlakken beschadigen. Was de Motorbike Headset in geen geval in de vaatwasmachine. Deze is daar niet tegen bestand. 3. Trek vóór het schoonmaken de stekker uit het stopcontact. 4. Laat de Motorbike Headset eerst volledig afkoelen. 5. Veeg de Motorbike Headset met een licht vochtig gemaakte doek af. Laat de Motorbike Headset daarna volledig drogen.

30 28 Verwijdering Verwijdering Verwijderen van de verpakking Verwijder de verpakking gescheiden. Gooi alle kartonsoorten bij het oud papier, folies bij het recyclebare afval. Verwijderen van het oude apparaat (Toepasbaar in de Europese Unie en andere Europese landen met systemen voor een gescheiden inzameling van recyclebaar afval) Oude apparatuur mag niet bij het huisvuil worden gegooid! Mocht de Motorbike Headset ooit niet meer kunnen worden gebruikt, dan is elke gebruiker wettelijk verplicht om oude apparatuur gescheiden van het huisvuil, bijvoorbeeld bij een inzamelpunt van de gemeente/de stadswijk, in te leveren. Daarmee wordt gewaarborgd dat oude apparatuur deskundig wordt verwerkt en negatieve effecten op het milieu worden vermeden. Daarom zijn elektrische apparaten met het symbool hiernaast aangegeven.

31

32 supra Foto-Elektronik-Vertriebs-GmbH Denisstr. 28A Kaiserslautern Duitsland AA KW 25ZA/

T V DRAADLOZE STEREO HOOFDTELEFOON GEBRUIKSAANWIJZING. TV draadloze stereo hoofdtelefoon. Model number:fsk-100

T V DRAADLOZE STEREO HOOFDTELEFOON GEBRUIKSAANWIJZING. TV draadloze stereo hoofdtelefoon. Model number:fsk-100 T V DRAADLOZE STEREO HOOFDTELEFOON GEBRUIKSAANWIJZING TV draadloze stereo hoofdtelefoon Model number:fsk-100 1 A 2 1 3 4 7 6 5 B 11 8 10 9 2 B 14 12 13 15 16 C 17 18 20 19 22 21 Onderdelen levering Onderdelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Security. Fidget Spinner Met Bluetooth luidspreker en LED-verlichting FS-1

Gebruiksaanwijzing. Security. Fidget Spinner Met Bluetooth luidspreker en LED-verlichting FS-1 Gebruiksaanwijzing Security Fidget Spinner Met Bluetooth luidspreker en LED-verlichting FS-1 Overzicht A 1 1 2 Onderdelen B 2 3 4 5 6 Leveringsomvang / onderdelen Leveringsomvang / onderdelen 3 1 Maginon

Nadere informatie

Mobile. Gebruiksaanwijzing. Powerbank 5000 mah MPP 5000 MFI KLANTENSERVICE. INHOUD USB-oplaadsnoer.

Mobile. Gebruiksaanwijzing. Powerbank 5000 mah MPP 5000 MFI KLANTENSERVICE. INHOUD USB-oplaadsnoer. Mobile Gebruiksaanwijzing Powerbank 5000 mah MPP 5000 MFI KLANTENSERVICE 0900-0400.672 maginon@teknihall.nl ART.-NR.: 1643 INHOUD USB-oplaadsnoer Gebruiksaanwijzing Garantiekaart A 1 2 1 B 3 7 6 5 4 2

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

Smart Plug. Gebruiksaanwijzing. Mode d emploi Gebrauchsanweisung MODEL: SP-3. Maginon Smart Plug SP-3 Gratis App. Gebruiksaanwijzing.

Smart Plug. Gebruiksaanwijzing. Mode d emploi Gebrauchsanweisung MODEL: SP-3. Maginon Smart Plug SP-3 Gratis App. Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Gebrauchsanweisung Smart Plug Klantenservice Service Kundendienst MODEL: SP-3 03 232 1191 Maginon Smart Plug SP-3 Gratis App Gebruiksaanwijzing Garantiekaart 3 Nederlands

Nadere informatie

Mobile. Bluetooth carkit

Mobile. Bluetooth carkit Mobile Gebruiksaanwijzinganwijzing Bluetooth carkit Inhoudsopgave Inhoudsopgave...3 Algemeen...7 Veiligheid...10 Apparaat en leveringsomvang controleren...18 Ingebruikname... 19 Opbergen...32 Reiniging...32

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Security. Doorgangsmelder / toegangsmelder DWA INHOUD Sensor en Onvanger 3 batterijen 1,5 V (AA) KLANTENSERVICE

Gebruiksaanwijzing. Security. Doorgangsmelder / toegangsmelder DWA INHOUD Sensor en Onvanger 3 batterijen 1,5 V (AA) KLANTENSERVICE Security Gebruiksaanwijzing Doorgangsmelder / toegangsmelder DWA-450 KLANTENSERVICE 0900-0400.672 maginon@teknihall.nl ART.-NR.: 6081 AA KW 03ZA18 INHOUD Sensor en Onvanger 3 batterijen 1,5 V (AAA) 3 batterijen

Nadere informatie

Selfie Stick met Bluetooth

Selfie Stick met Bluetooth Selfie Stick met Bluetooth GEBRUIKSAANWIJZING Selfie Stick met Bluetooth Model number: BSS-480 Overzicht 1 A 2 1 3 Onderdelen 2 B 2 4 5 6 7 C 8 9 10 11 12 D 12 13 Leveringsomvang Leveringsomvang / onderdelen

Nadere informatie

Audio. Gebruiksaanwijzing Karaokemicrofoon. met Bluetooth BKM USB-oplaadkabel. Garantiekaart KLANTENSERVICE INHOUD

Audio. Gebruiksaanwijzing Karaokemicrofoon. met Bluetooth BKM USB-oplaadkabel. Garantiekaart KLANTENSERVICE INHOUD Audio Gebruiksaanwijzing Karaokemicrofoon met Bluetooth BKM-5 KLANTENSERVICE 0900-0400.672 maginon@teknihall.nl ART.-NR.: 7963 AA KW 19WO18 INHOUD Karaokemicrofoon USB-oplaadkabel Gebruiksaanwijzing Garantiekaart

Nadere informatie

Handleiding U8 Wireless Headset

Handleiding U8 Wireless Headset Voorwoord Bedankt dat je voor de Music Headsets hebt gekozen Lees de gebruikershandleiding zorgvuldig voor de juiste instructies om het voordeel van ons product te maximaliseren. Onze headsets zijn goed

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Security. TV-simulator SCTV INHOUD KLANTENSERVICE.

Gebruiksaanwijzing. Security. TV-simulator SCTV INHOUD KLANTENSERVICE. Security Gebruiksaanwijzing TV-simulator SCTV-12 KLANTENSERVICE 0900-0400.672 maginon@teknihall.nl ART.-NR.: 6081 AA KW 03ZA18 INHOUD Adapter Montagemateriaal voor installatie aan de muur Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing

PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing Inhoud Voor gebruik.... 1 1. Overzicht... 1 2 De headset opladen 2 Aan de slag... 3 1. De headset dragen...3 2. Gebruik één oordop

Nadere informatie

Nederlandse gebruikershandleiding

Nederlandse gebruikershandleiding Nederlandse gebruikershandleiding Overzicht 1. Verstelbare hoofdband 2. < -toets: Vorig nummer 3. > -toets: Volgend nummer 4. LED-indicator a) Opladen LED-indicator Status van de hoofdtelefoon De rode

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient de hoofdtelefoon aan uw mobiele telefoon te worden gepaard. Zie paragraaf BLUETREK Skin paren in deze handleiding. Inleiding Deze BLUETREK Skin-headset

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SHL3855NC

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   SHL3855NC Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHL3855NC Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHL3850NC. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHL3850NC. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHL3850NC Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen

Nadere informatie

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm Handleiding Sinner bluetooth helm Sinner bluetooth skihelm Sinner bluetooth scooterhelm Inhoudsopgave 1 Introductie bluetooth 1.1 Bluetooth helm controle knop 1.2 Ondersteunende profielen en functies 1.3

Nadere informatie

Elektrische luchtpomp

Elektrische luchtpomp Elektrische luchtpomp 3 Jaar GARANTIE Klantenservice 0541-570 216 support@tronex.nl Modell: HS-198A Modell: HS-198 21.06.18 VERTALING VAN DE OORSPRONKELIJKE GEBRUIKSAANWIJZING 23031333 21.06.18 Art.nr.

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SBT50/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar  SBT50/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SBT50/00 Gebruiksaanwijzing a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst NC1. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst NC1. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips NC1 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Bluetooth Auto Luidspreker

Bluetooth Auto Luidspreker ENVIVO Bluetooth Auto Luidspreker GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE...4 WELKOM...4 ALGEMENE INFORMATIE EN VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...5 WAARSCHUWING...5 PRODUCT AFBEELDING & BELANGRIJKSTE FUNCTIES...6

Nadere informatie

Draatloze veiligheidsalarmset TX-104

Draatloze veiligheidsalarmset TX-104 Technaxx * Gebruiksaanwijzing Draatloze veiligheidsalarmset TX-104 [extra: Set 3-Bewegingsdetectiesensoren TX-105] Hierbij de fabrikant Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG verklaart, dat dit product, waarop

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Endoscoop Camera

Gebruiksaanwijzing Endoscoop Camera Photo Gebruiksaanwijzing Endoscoop Camera SERVICE 0900-0400.672 Kosten per gesprek: EUR 0,50 (onafhankelijk van de duur van het gesprek) Bereikbaarheid: 08.00-20.00 uur MODEL: EC 6 M 4 batterijen type

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2 Nokia Charging Plate DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Uitgave 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Charging Plate DT-600 kunt u de batterijen van vijf compatibele apparaten

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Overzicht 3 De headset opladen 4 De headset dragen 4 De headset inschakelen 4 De headset voor dicteren aansluiten 5 De adapter 5 De geluidsinstellingen van

Nadere informatie

Instructiehandleiding

Instructiehandleiding Instructiehandleiding BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Toetsbeschrijving: In/uitschakelen De paringmodus openen Pauze/Afspelen: De telefoon beantwoorden Een gesprek beëindigen Een gesprek

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

HP luidsprekertelefoon. Gebruikershandleiding

HP luidsprekertelefoon. Gebruikershandleiding HP luidsprekertelefoon Gebruikershandleiding Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar en wordt door Hewlett-Packard Company onder

Nadere informatie

O Uv/led-nageldroger Gebruiksaanwijzing...2 MP 48

O Uv/led-nageldroger Gebruiksaanwijzing...2 MP 48 O Uv/led-nageldroger Gebruiksaanwijzing...2 MP 48 Nederlands Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door, bewaar deze voor later gebruik, laat deze ook door andere gebruikers lezen en neem alle aanwijzingen

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB5500. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SHB5500. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Vragen? Vraag het Philips SHB5500 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Bee-Bot Oplaadbare, kindvriendelijk, programmeerbare vloerrobot

Bee-Bot Oplaadbare, kindvriendelijk, programmeerbare vloerrobot Bee-Bot Oplaadbare, kindvriendelijk, programmeerbare vloerrobot GEBRUIKERS- HANDLEIDING www.tts-shopping.com Bee-Bot is een bekroonde programmeerbare vloerrobot met een eenvoudige, kindvriendelijke lay-out,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing artyspeak PS-15E

Gebruiksaanwijzing artyspeak PS-15E Audio Gebruiksaanwijzing Partyspeaker artyspeak ker PS-15E -15E KLANTENSERVICE 0900-0400.672 maginon@teknihall.nl ART.-NR.: 8320 PAIR SKIP MIN MAX MIC VOL ECHO MIN MAX MIN MAX Overzicht Overzicht A 1

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

MYJACK AUX-INGANG BLUETOOTH-OMVORMER GEBRUIKSAANWIJZING. Recycle deze verpakking verantwoordelijk

MYJACK AUX-INGANG BLUETOOTH-OMVORMER GEBRUIKSAANWIJZING. Recycle deze verpakking verantwoordelijk Recycle deze verpakking verantwoordelijk Alle handelsmerken worden erkend als eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Tenzij anders vermeld, impliceert het gebruik hiervan niet dat de eigenaar van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 INTRODUCTIE De DTX-600 is een draadloze uitbreidings-handset die gebruikt kan worden samen met de Profoon DTX-600 serie draadloze telefoons. Met losse DTX-600 handsets kunt

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER ACDB-7000C LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE DEURBEL ONTVANGER

Nadere informatie

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Handleiding jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone Handleiding 1. Over Bluetooth Speakerphone Deze draagbare mini Bluetooth Speakerphone is speciaal ontworpen om u te voorzien van het gemak en de vrijheid van draadloze communicatie. U kunt het gebruiken

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie

LA 30. O Aromaverstuiver Gebruiksaanwijzing. BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com

LA 30. O Aromaverstuiver Gebruiksaanwijzing. BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com LA 30 O Aromaverstuiver Gebruiksaanwijzing BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com NEDERLANDS Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door, bewaar deze voor later gebruik, laat

Nadere informatie

Nokia MobileTV Headset DVB-H. Uitgave 1.1

Nokia MobileTV Headset DVB-H. Uitgave 1.1 Nokia MobileTV Headset DVB-H Uitgave 1.1 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia MobileTV Headset DVB-H kunt u digitale tvuitzendingen ontvangen in Digital Video Broadcasting-Handheld

Nadere informatie

HANDLEIDING MODEL: BH-100

HANDLEIDING MODEL: BH-100 HANDLEIDING Headset met Bluetooth MODEL: BH-100 www.lenco.com OVEREZICHT HEADSET 1 Power-knop 2 Volume verhogen & volgende trackg 3 Volume verlagen & vorige track 4 Microfoon 5 LED-indicatort 6 Oplaadaansluiting

Nadere informatie

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Handleiding 31892 SPECIFICATIES Capaciteit: 10.400 mah Batterij: lithium-ion Ingang: 5 V DC/1,3 A (1,5 A Max) Uitgang 1: 5 V DC 1 A Uitgang 2: 5 V DC 1 A Uitgang

Nadere informatie

Register your product and get support at SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Let op waarschuwingen. Volg alle instructies.

Nadere informatie

Muster. Bluetooth-audio-dongle set RXTX2

Muster. Bluetooth-audio-dongle set RXTX2 00014102 00014103 Muster Bluetooth-audio-dongle set RXTX2 Inhoud: - Bluetooth zender-dongle: - Bluetooth ontvanger-dongle - oortjes-koptelefoon - 1x oplaadkabel USB op mini-usb (voor zender of ontvanger)

Nadere informatie

Optics Gebruiksaanwijzing

Optics Gebruiksaanwijzing Optics Gebruiksaanwijzing Verrekijker 10 x 40 SERVICE 0900-0400.672 Kosten per gesprek: EUR 0,50 (onafhankelijk van de duur van het gesprek) Bereikbaarheid: 08.00-20.00 uur MODEL: 10 x 40 Tasje Strap Reinigingsdoekje

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

JABRA move Wireless. Handleiding. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Handleiding. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Handleiding jabra.com/movewireless 1. welkom...3 2. Inhoud van de doos... 4 3. DRAGEN...5 3.1 Hoogte verstellen 4. OPLADEN... 6 4.1 Batterijstatus 5. verbinding maken...7 5.1 Via Bluetooth

Nadere informatie

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Gebruiksaanwijzingen Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Wanneer u de luidspreker inschakelt, schakelt deze automatisch op Bluetooth-modus. U kunt de luidspreker vervolgens eenvoudig met uw

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-3500 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70198 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Over deze handleiding... 4 Te gebruiken Veiligheidsadviezen Voorbereiding Gebruik... 8

Over deze handleiding... 4 Te gebruiken Veiligheidsadviezen Voorbereiding Gebruik... 8 12014_Stabmixer_Content NL.fm Seite 3 Freitag, 11. Juli 2008 11:26 11 INHOUDSOPGAVE Over deze handleiding... 4 Te gebruiken... 4 Bedoeld gebruik...4 Toepassingen...4 Veiligheidsadviezen... 5 Gevaar voor

Nadere informatie

Messenslijper - Art.nr Gebruiksaanwijzing

Messenslijper - Art.nr Gebruiksaanwijzing Messenslijper - Art.nr. 38932 Gebruiksaanwijzing Model: KS-0601 Technische gegevens: 220-240V-50Hz, 60W Onderdelen A. grove slijpgleuf B. grove slijpgleuf C. fijne slijpgleuf D. fijne slijpgleuf E. opening

Nadere informatie

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Gebruiksaanwijzingen Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Wanneer u de luidspreker inschakelt, schakelt deze automatisch op Bluetooth-modus. U kunt de luidspreker vervolgens eenvoudig met uw

Nadere informatie

JABRA STEP WIRELESS. Handleiding. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Handleiding. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Handleiding jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Register your product and get support at. SPA7380. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at.  SPA7380. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome SPA7380 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 Veiligheid 2 Kennisgeving 2 2 Uw multimedialuidspreker 4 3 Installatie 5 4 Aan

Nadere informatie

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Handleiding jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van

Nadere informatie

BT220 HEADSET. Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood)

BT220 HEADSET. Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood) Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood) 6 Oorplug 7 Microfoon 8 oorbeugel 9 Laadindicator (rood) 10 Spanningsindicator (groen) Installatie

Nadere informatie

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS G F E A B C D 1 2 3 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID Veiligheid Houd rekening met de volgende informatie bij gebruik van het apparaat: 7 Het apparaat is alleen ontworpen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

AXIWI. Gebruiksaanwijzing AXIWI AT-320. Digitaal Draadloos Audio Systeem

AXIWI. Gebruiksaanwijzing AXIWI AT-320. Digitaal Draadloos Audio Systeem AXIWI Digitaal Draadloos Audio Systeem AXIWI AT-320 Gebruiksaanwijzing Veiligheidsinstructie: Neem het onderstaande in acht: Vermijd opslag en gebruik in te warme en vochtige plaatsen. Het gebruik in zulke

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Photo. 360 Panoramacamera View INHOUD KLANTENSERVICE.

Gebruiksaanwijzing. Photo. 360 Panoramacamera View INHOUD KLANTENSERVICE. Photo Gebruiksaanwijzing 360 Panoramacamera View 360 KLANTENSERVICE 0900-0400.672 maginon@teknihall.nl ART.-NR.: 7726 AA KW 12MA/18 INHOUD 8 GB microsd-geheugenkaartje USB-netadapter USB-oplaadsnoer Tas

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Onze LED-tafellamp met Bluetooth-speaker voldoet aan de internationale standaard IP44 inzake bescherming tegen

Gebruiksaanwijzing. Onze LED-tafellamp met Bluetooth-speaker voldoet aan de internationale standaard IP44 inzake bescherming tegen Gebruiksaanwijzing 1. Model Dit is een handleiding voor oplaadbare LED-tafellampen met Bluetooth -speaker: 2. Specificatie Onze LED-tafellamp met Bluetooth-speaker voldoet aan de internationale standaard

Nadere informatie

JABRA BOOST. Handleiding. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Handleiding. jabra.com/boost Handleiding jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M Staafmixer Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M-8834363200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

Inleiding. De BLUETREK MINI headset heeft 2 knoppen: "TALK"knop (hoofdknop), Laadaansluiting 1 "VOL+/-"knop. Knop TALK Knop VOL+/- controlelampje

Inleiding. De BLUETREK MINI headset heeft 2 knoppen: TALKknop (hoofdknop), Laadaansluiting 1 VOL+/-knop. Knop TALK Knop VOL+/- controlelampje VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient het apparaat 4 uur lang zonder onderbreking te worden opgeladen totdat het rode indicatielampje uit gaat. Zie hoofdstuk Opladen van de BLUETREK

Nadere informatie

Veiligheidsinformatie. 1 Veiligheidsinformatie. Let op: Als u een pacemaker draagt en de inductielus NL200 wilt gebruiken, verzoeken

Veiligheidsinformatie. 1 Veiligheidsinformatie. Let op: Als u een pacemaker draagt en de inductielus NL200 wilt gebruiken, verzoeken Bluetooth Induktionsschleife für Hörgeräte Bluetooth Induction Loop for Hearing Aids Boucle d induction Bluetooth pour aides auditives Bluetooth inductielus voor gehoorapparaten NL 200 Bedienungsanleitung

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT OMSCHRIJVING Deze LED spot met ingebouwde ontvanger is draadloos en dus overal te bevestigen. Met een KlikAanKlikUit zender naar keuze kunt u het lampje

Nadere informatie

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO WAARSCHUWING STEL DIT APPARAAT NOOIT BLOOT AAN REGEN OF VOCHT, OM HET ONTSTAAN VAN BRAND EN ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VOORKOMEN. BELANGRIJK

Nadere informatie

Batterij Opladen. Locatie van Bedieningen:

Batterij Opladen. Locatie van Bedieningen: GBRUIKSHANDLEIDING Batterij Opladen Het apparaat is voorzien van een ingebouwde DC 3,7V, 330mAh Li-ion oplaadbare batterij, laad deze als volgt op: Steek de kleinere stekker van de meegeleverde Aansluitkabel

Nadere informatie

Inleiding. Laadaansluiting Knop TALK Knop VOL+/- De BLUETREK SUGAR headset heeft 2 knoppen: "TALK"knop (hoofdknop), 1 "VOL+/-"knop.

Inleiding. Laadaansluiting Knop TALK Knop VOL+/- De BLUETREK SUGAR headset heeft 2 knoppen: TALKknop (hoofdknop), 1 VOL+/-knop. VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient het apparaat 4 uur lang zonder onderbreking te worden opgeladen totdat het rode indicatielampje uit gaat. Zie hoofdstuk Opladen van de BLUETREK

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Downloaded from JABRA MOVE WIRELESS. Handleiding. jabra.com/movewireless

Downloaded from  JABRA MOVE WIRELESS. Handleiding. jabra.com/movewireless Handleiding jabra.com/movewireless 1. WELKOM...3 2. INHOUD VAN DE DOOS... 4 3. DRAGEN...5 3.1 HOOGTE VERSTELLEN 4. OPLADEN... 6 4.1 BATTERIJSTATUS 5. VERBINDING MAKEN...7 5.1 VIA BLUETOOTH VERBINDEN MET

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing BT55. Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar

Gebruiksaanwijzing BT55. Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar Gebruiksaanwijzing BT55 Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/support Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 2 Kennisgeving 2 Naleving 2 De zorg voor het milieu 2 Handelsmerkverklaring

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110 Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Bluetooth BH-110-headset kunt u handsfree oproepen beantwoorden, zelfs wanneer u twee mobiele telefoons

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome NL Gebruiksaanwijzing SPA7355 1 Belangrijk Veiligheid Weet wat deze veiligheidssymbolen betekenen Deze bliksemschicht waarschuwt

Nadere informatie

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Referentie: TES162 Versie: 1.3 Taal: Nederlands WWW.CLIPSONIC.COM U hebt een product van het merk CLIPSONIC aangekocht en wij willen u daarvoor bedanken. Wij besteden

Nadere informatie

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding BTS-5 Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding voor draagbare Bluetooth-luidspreker Bedankt voor het kiezen van de BTS-5, lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Nokia Mini Speakers MD /1

Nokia Mini Speakers MD /1 Nokia Mini Speakers MD-6 3 5 4 2 9205723/1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia en Nokia Connecting People zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Inleiding Gefeliciteerd met uw

Nadere informatie

EM8670-R2 Draadloze buitensirene

EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670 R2 - Draadloze buitensirene 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Instellingen... 3 2.1 Antisabotage schakelaar... 3 2.2 Schakelaar instellingen...

Nadere informatie

EM8620 RFID-Tag. Downloaded from

EM8620 RFID-Tag. Downloaded from EM8620 RFID-Tag EM8620 - RFID-Tag 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Uitschakelen via de RFID-tag...

Nadere informatie