Programma Zomervakantie 2016 BSO Baloe. Reis om de wereld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma Zomervakantie 2016 BSO Baloe. Reis om de wereld"

Transcriptie

1 Programma Zomervakantie 2016 BSO Baloe Reis om de wereld

2 Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie rpsstraat 11/13 worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Neck, De Harpoen, rmerwieken en De Spil. De Eendragt-kinderen (4-8jaar) die in de schoolweken op deze locatie aanwezig zijn, zullen ook in de zomervakantie hier worden opgevangen. Op rpsstraat 187 worden alle kinderen van de oudste groepen opgevangen van de locaties Neck, De Harpoen, rmerwieken en De Spil. De Eendragt-kinderen die in de schoolweken op deze locatie aanwezig zijn, zullen ook in de zomervakantie hier worden opgevangen. LET OP: Alle 6 woensdagen wordt er samengevoegd op BSO rpsstraat 11/13. De vrijdagen in week 2 t/m 5 (29 juli, 5, 12 en 19 augustus) wordt er samengevoegd op BSO rpsstraat 11/13. Het activiteitenaanbod voor deze dagen staat beschreven in het programma van BSO 11/13. Op deze dagen kan er wel een aparte activiteit zijn voor de oudste groep kinderen, dit staat dan aangegeven in het programma. Wanneer u niet bekend bent met een vakantielocatie, kunt u natuurlijk alvast een kijkje komen nemen met uw kind(eren). U kunt daarvoor contact opnemen met de locatie voor een afspraak. Tijdens de vakantie zullen dagelijks op de groep de foto s hangen van de pedagogisch medewerkers die deze dag werken. In verband met de geplande activiteiten, verzoeken wij u uw kind(eren) vóór 9.30uur te brengen en na 17.00uur op te halen. Hiervan kan worden afgeweken in overleg met de medewerkers op de groep. Wanneer u uw kind heeft aangemeld, maar hij/zij komt toch niet, wilt u dat dan vóór 9.00uur even doorgeven aan de groep? Wij raden aan om uw kind(eren) dagelijks regenkleding mee te geven, zodat eventuele regen onze pret niet kan bederven. Bij mooi weer raden wij u aan om uw kind(eren) zwemkleding en een handdoek mee te geven, zodat we lekker met water kunnen spelen.

3 Uitstapjes In vakanties worden regelmatig uitstapjes georganiseerd. Meer informatie hierover kunt u aan de medewerkers op de groep vragen. Ook vindt u op onze website, onder het kopje vakantieprogramma, de links naar de websites van onze uitstaplocaties, zodat u en uw kind(eren) zich alvast kunnen inlezen en voorbereiden op de geplande uitstapjes. Denk eraan dat er beschermende kleding en goede, dichte schoenen worden aangedaan. Geef uw kind(eren) een eigen rugtasje mee voorzien van naam, met regenkleding/zwemkleding en eventuele extra kleding. De kleding kan vies worden met de uitstapjes! TUF TUF Huttenbouw Maandag 22 t/m donderdag 25 augustus kunnen alle kinderen van 7 t/m 12 jaar weer hutten komen bouwen op het parkeerterrein van het Kerkepad in rmer. Het is mogelijk om in de voorverkoop kaartjes te kopen voor 3 middagen, of 3 middagen inclusief overnachting en avondspel op woensdagavond. Voor dat laatste zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar, dus reserveren is verplicht! Kaarten zijn nu te koop via Kinderen die op deze dagen naar BSO Baloe gaan, kopen gewoon een kaartje (online of aan de deur). Als u vervolgens aan Baloe doorgeeft dat uw kind gaat hutten bouwen, zorgt Baloe dat uw kind daarheen meegenomen wordt.

4 BSO 11/13 Week 1 (18-22 juli) Ma Zomerse sferen: we gaan de locatie in vakantiesfeer inrichten en maken heerlijke zomerse fruitcocktails. We spelen een spannend douanespel in de vrije natuur (natuurspeelplaats achter Nieuweweg). Ook kun je een fotolijstje maken voor je allermooiste vakantiefoto. Vandaag vlechten we onze eigen backpack. De kinderen van 11/13 gaan daarna te voet backpacken door rmer. Waar de kinderen van 187 per bus stranden, gaan zij zandsculpturen bouwen. (Jagersplas) Vul je eigengemaakte knapzak met een lekkere lunch, die we gaan opsmikkelen bij de speeltuin aan de Koningsvarenstraat. s Ochtends maakt de eerste groep kinderen de gezellige Pipocaravan wereldklaar, waarna de tweede groep de wagen s middags reisklaar maakt. Week 2 (25-29 juli) Ma Welcome to the tropics! Een tropische dag waarop we onszelf versieren met zelfgemaakte bloemenslingers, lekkere cocktails maken en op zomerse muziek gaan dansen. Welke landen kun jij herkennen? Ook maken we ons eigen paspoort, die we nodig hebben voor onze wereldreis langs het schelpenpad. Vandaag maken wij een wereldbol op eigen wijze. We verleggen onze grenzen in De Speelkraam. (Purmerend) Op weg naar de Poelboerderij maken we een natuurschatkist. Hiervan maken we op locatie een mooi natuurschilderij. Week 3 (1-5 augustus) Ma We zoeken het groene land op bij de Heemtuin. (Zaandam) In de ochtend gaan we stenen beschilderen op Aboriginal-wijze. In de middag gaan we dansen op verschillende soorten uitheemse muziek: Kun jij raden uit welk land de muziek komt?? We gaan onze eigen dgeridoo beschilderen. En na wat oefenen kunnen wij daar vast een mooi concert mee geven! De wereld bestaat voor 70% uit water, dus vandaag doen we verschillende waterspelletjes. Tussendoor maken we heerlijke tropenijsjes. Is het echt of een slechts verbeelding?? Vandaag zoeken we de Groene Oase op... (Zaandam)

5 Week 4 (8-12 augustus) Ma De wereld rond: we maken grote collages van de wereld. Onderweg houden we in Spanje even pauze en maken heerlijke tapas. We verleggen onze grenzen in De Speelkraam. (Purmerend) Op weg naar de Poelboerderij maken we een natuurschatkist. Hiervan maken we op locatie een mooi natuurschilderij. Vandaag gaan we dieren van over de hele wereld spotten in dierenpark Blanckendaell Park. (Tuitjehorn) Vlecht je eigen backpack om er daarna samen op uit te trekken om te gaan backpacken. Week 5 (15-19 augustus) Ma Welke landen kun jij herkennen? Ook maken we ons eigen paspoort, die we nodig hebben voor onze wereldreis langs het schelpenpad. De wereld bestaat voor 70% uit water, dus vandaag doen we verschillende waterspelletjes. Tussendoor maken we heerlijke fruitcocktails. We gaan op ontdekkingstocht en verzamelen onderweg de wereldschatten die wij vinden. s Ochtends maken we mandela s van o.a. schelpen. In de middag gaan we dansen op verschillende soorten uitheemse muziek: Kun jij raden uit welk land de muziek komt?? Op 11/13 maken we verschillende Afrikaanse sieraden en objecten. In groepjes gaan we ontdekken wie een echte Columbus is, tijdens een rondje varen met de boot vanaf BSO 187. Week 6 (22-28 augustus) Ma In de ochtend knutselen we Japanse maskers. In de middag volgen wij een dansworkshop met verschillende dansstijlen van over de hele wereld. Vul je eigengemaakte knapzak met een lekkere lunch, die we gaan opsmikkelen bij de speeltuin aan de Koningsvarenstraat. s Ochtends kun je een fotolijstje maken voor je allermooiste vakantiefoto. In de middag brengen wij een bezoek aan de werelddieren bij de kinderboerderij. We spelen een spannend douanespel in de vrije natuur. (natuurspeelplaats achter Nieuweweg) Welcome to the tropics! Een tropische dag waarop we onszelf versieren met zelfgemaakte bloemenslingers, lekkere cocktails maken en op zomerse muziek gaan dansen.

6 BSO 187 Week 1 (18-22 juli) Ma BRASIL!!! s Ochtends bereiden wij een uitgebreide lunch voor met Braziliaanse burgers, zodat we s middags voldoende energie hebben voor een mooie workshop Capoeira, gegeven door een echte Capoeira-instructeur! Een dag als Afrikaanse Masai-krijger We maken onze eigen accessoires, proberen het indrukwekkende Masai-springdansen en houden een speerwerp-wedstrijd. ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) In de ochtend maakt iedereen een eigen knapzak voor zijn/haar lunch. De 6-8jarigen nemen deze mee op hun reis langs het schelpenpad. De 8+kinderen kunnen deze goed gebruiken tijdens het eilandhoppen in Jisp. (natuurspeelplaats) Iglo, tipi, boomhut, overal ter wereld wonen de mensen anders. Vandaag bouwen we verschillende werelddorpen na. Als het weer het toelaat, wisselen we dit af met leuke waterspellen. Week 2 (25-29 juli) Ma Kinderparadijs op aarde! (Purmerend) Welcome to the tropics! Een tropische dag waarop we onszelf vrolijk aankleden met o.a. bloemenslingers en verschillende spellen op zomerse muziek doen. Uiteraard horen hier ook een paar lekkere cocktails een een BBQ bij! ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) Hoeveel weet jij van de wereld? Kom erachter tijdens de spannende wereldquiz. Ook testen we jullie spierkracht en uithoudingsvermogen tijdens de Schotse Highland games. ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) Week 3 (1-5 augustus) Ma Vandaag een Italiaanse dag: We timmeren gondelbootjes en hopen dat deze blijven drijven. Tussendoor genieten wij van een lekkere Italiaanse lunch. Wie kan het snelst de bosjesmannen vinden tussen het groen van het Wilhelminapark in rmerveer? Na deze spannende zoektocht trakteren wij onszelf op een zelfgemaakte Engelse High Tea. ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) In the jungle, the mighty jungle.. Vandaag reizen we naar het bos. Van de gevonden materialen maken wij terug op locatie mooie mandala s. ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13)

7 Week 4 (8-12 augustus) Ma Iglo, tipi, boomhut, overal ter wereld wonen de mensen anders. Vandaag bouwen we verschillende werelddorpen na. Tussendoor maken we lekkere Amerikaanse burgers voor de lunch. In de ochtend gaan we het water op in een kajak/kano (Arend Bloem). Omdat dit veel energie kost, bakken we daarna onze eigen broodjes boven de vuurkorf. ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) We gaan (rodeo-)paardrijden op de paarden van Marc. Ook houden we een lasso-werpspel terug op locatie. JIEHAA! ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) Week 5 (15-19 augustus) Ma We vliegen eruit: We maken zelf vliegers en trekken er op uit om deze te laten vliegen. Kinderparadijs op aarde! (Purmerend) ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) Golf in kabouterland: We gaan midgetgolf spelen. Daarna gaan we exotische dieren spotten bij de Animal Farm. (Heemskerk) ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) Week 6 (22-28 augustus) Ma Welcome to the tropics! Een tropische dag waarop we onszelf vrolijk aankleden met o.a. bloemenslingers en verschillende spellen op zomerse muziek doen. Uiteraard horen hier ook een paar lekkere cocktails een een BBQ bij! Hoeveel weet jij van de wereld? Kom erachter tijdens de spannende wereldquiz. Ook testen we jullie spierkracht en uithoudingsvermogen tijdens de Schotse Highland games. ZIE BSO 11/13 (opvang op BSO 11/13) Waar stranden wij? Vandaag gaan we zandsculpturen bouwen We gaan (rodeo-)paardrijden op de paarden van Marc. Ook houden we een lasso-werpspel terug op locatie. JIEHAA!

8 Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

Programma Herfstvakantie BSO Baloe 2016

Programma Herfstvakantie BSO Baloe 2016 Programma Herfstvakantie BSO Baloe 2016 Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie Dorpsstraat 11/13 worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Neck, De Harpoen, Wormerwieken

Nadere informatie

Programma Zomervakantie 2017 BSO Baloe. De zomer in je bol!

Programma Zomervakantie 2017 BSO Baloe. De zomer in je bol! Programma Zomervakantie 2017 BSO Baloe De zomer in je bol! Belangrijke vakantie-informatie LET OP: BSO Dorpsstraat 11/13 is vanaf nu gesloten tijdens de vakanties!! Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat

Nadere informatie

Dit programma betreft de periode 25 april t/m 6 mei.

Dit programma betreft de periode 25 april t/m 6 mei. Belangrijke vakantie-informatie De Eendragt, Weremere, Harpoen en OBS Wijdewormer hebben vakantie van 25 april t/m 6 mei. De Wormerwieken heeft vakantie van 2 t/m 6 mei en studiedagen van 9 t/m 13 mei.

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2016/2017

Programma Kerstvakantie 2016/2017 Programma Kerstvakantie 2016/2017 Van Oud naar Nieuw BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie Dorpsstraat 11/13 worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Neck,

Nadere informatie

Programma BSO Baloe Meivakantie 2017 Vriendschap

Programma BSO Baloe Meivakantie 2017 Vriendschap Programma BSO Baloe Meivakantie 2017 Vriendschap Voor het ene kind is het maken van vrienden iets vanzelfsprekends, het andere kind moet er flink zijn best voor doen. Maar voor ieder kind is het hebben

Nadere informatie

Programma Herfstvakantie 2017 BSO Baloe

Programma Herfstvakantie 2017 BSO Baloe Programma Herfstvakantie 2017 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat 24-26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Spil, BSO 13,

Nadere informatie

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe

Programma Voorjaarsvakantie BSO Baloe Programma Voorjaarsvakantie 2017 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie Dorpsstraat 11/13 worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Neck, De Harpoen, Wormerwieken

Nadere informatie

Programma Meivakantie 2018 BSO Baloe

Programma Meivakantie 2018 BSO Baloe Programma Meivakantie 2018 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat 26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Spil, BSO 13, Neck,

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2017/2018 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat 24-26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Spil, BSO

Nadere informatie

Programma Zomervakantie 2018

Programma Zomervakantie 2018 Programma Zomervakantie 2018 Zomer in beweging! BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie Weremere (De Spil, Kameelstraat 26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2018/2019. Thema: Er was eens BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2018/2019. Thema: Er was eens BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2018/2019 Thema: Er was eens BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Eendragt (Dorpsstraat 13) worden op maandag, dinsdag en donderdag alle kinderen van BSO

Nadere informatie

Programma Herfstvakantie 2018 BSO Baloe

Programma Herfstvakantie 2018 BSO Baloe Programma Herfstvakantie 2018 BSO Baloe N.a.v. onze training Vreedzame Wijk Thema: Vriendschap!! Belangrijke vakantie-informatie LET OP: NIEUWE LOCATIE-INDELING!!! Op BSO-locatie De Eendragt (Dorpsstraat

Nadere informatie

Programma Zomervakantie BSO Baloe

Programma Zomervakantie BSO Baloe Programma Zomervakantie 2019 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Eendragt (Dorpsstraat 13) worden op maandag, dinsdag en donderdag alle kinderen van BSO De Eendragt Indianen-groep,

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017

Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017 Zomervakantieprogramma Buitenschoolse Opvang Koppel 2017 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 10 juli Jeu de boules toernooi Alle leeftijden Middag BSO Kierewam Het vakantiespel

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Programma Meivakantie BSO Baloe

Programma Meivakantie BSO Baloe Programma Meivakantie 2019 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Eendragt (Dorpsstraat 13) worden op maandag, dinsdag en donderdag alle kinderen van BSO De Eendragt Indianen-groep,

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO Buitengewoon Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract - van

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer:

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: 06 21 82 28 51 Tijdens de zomervakantie nemen we je mee in een reis rond de wereld. Iedere week zal

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy

Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Vakantieboekje Balou, stoere apies, Goofy Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO BSO centrum Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract van

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma Thema : Week 1 Maandag 22-07 Neem jullie spierballen mee want we gaan tenten bouwen!! En lekker picknicken in je tent. We gaan vandaag naar de korfbal om daar onze eigen hutten te

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Voorwoord voor de ouders blz. 2. Week 1 blz. 3 Week 2 blz. 4 Week 3 blz. 5 Week 4 blz. 6 Week 5 blz. 7 Week 6 blz. 8

Voorwoord voor de ouders blz. 2. Week 1 blz. 3 Week 2 blz. 4 Week 3 blz. 5 Week 4 blz. 6 Week 5 blz. 7 Week 6 blz. 8 Voorwoord voor de ouders blz. 2 Week 1 blz. 3 Week 2 blz. 4 Week 3 blz. 5 Week 4 blz. 6 Week 5 blz. 7 Week 6 blz. 8 Praktische zaken blz. 9 Overzicht geopende locaties Culemborg blz. 10 Week 1 = maandag

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten Maandag 20 juli Dinsdag 20 juli Woensdag 20 juli Donderdag 20 juli Vrijdag 20 juli 10.30 11.30 uur Paspoort maken 10.00 13.00 uur Op het menu: Pasta! Buon appetito! 10.30 11.30 uur Op het menu: Croissants

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Rooster IKC Ambacht groep 3 & 4 LET OP: bij mooi weer neem je zwemkleding mee voor badjes en waterspellen, bij slecht weer neem regenkleding mee. Let ook op de

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso regio Korte Akkeren Gouda, 27 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 11 juli tot en met vrijdag 19 augustus. Het thema is in

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Vakantieprogramma Buitenschoolse opvang de Heksenketel en de Boomhut

Vakantieprogramma Buitenschoolse opvang de Heksenketel en de Boomhut Buitenschoolse opvang de Heksenketel en Week 1 Thema op een onbewoond eiland Maandag 21 juli Flessenpost&poppenkast verhaal maken In de ochtend gaan we flessenpost maken.weet jij al welke boodschap je

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 27 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 11 juli tot en met vrijdag 19 augustus. Het thema is in de

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Makker Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Makker Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Makker 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 355 10 20 B bsomakker@kion.nl Altijd opvang. Altijd in de buurt. 8 juli t/m 16 augustus

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Noord Gouda, 27 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 11 juli tot en met 19 augustus. Het thema is in de eerste drie

Nadere informatie

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond!

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het BSO programma overzicht voor de zomervakantie 2016. Thema Elke week hanteren wij een thema. De thema s die

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Kunstig&Zo

Vakantieprogramma BSO Kunstig&Zo Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio s Bloemendaal, Plaswijck & Bodegraven Gouda, 27 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 11 juli tot en met vrijdag 19

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1

Zomervakantie. Week 1 16.30 uur Zomerse dag De zomervakantie is begonnen! Deze beginnen wij dan ook met een zomerse dag Neem jij wel je zwemspullen mee? Week 1 16.30 uur Oud-Hollandse Spelen Gooi jij alle blikken om, of heb

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou

Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 BSO Boris Buitelaar groep 1 t/m 4 De wereld is van jou Maandag 24 juli: Latijns- en Zuid-Amerika Zoals je misschien wel weet, staat Zuid-Amerika o.a. bekend om

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie BSO Kamelot 2014

Vakantieactiviteiten zomervakantie BSO Kamelot 2014 BSO Kamelot 2014 Vakantie = Ontspanning, Relax en Have Fun! Kober Kinderland zorgt niet alleen voor professionele opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. Onder deskundige begeleiding worden

Nadere informatie

Zomerpret. Zomervakantieprogramma BSO Chassé en CoCo. Week 1: 24 juli-28 juli Thema Zomerpret. Chasse 2 rugzak meenemen en goede schoenen aan.

Zomerpret. Zomervakantieprogramma BSO Chassé en CoCo. Week 1: 24 juli-28 juli Thema Zomerpret. Chasse 2 rugzak meenemen en goede schoenen aan. Zomerpret Zomervakantieprogramma BSO Chassé en CoCo Week 1: 24 juli-28 juli Thema Zomerpret week 30 van Chasse 2 24 juli Waterpret! Zwembadjes worden Vandaag gaan we op de hei zoeken naar gevuld, de sproeier

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso Westervriend, Korte Akkeren Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema

Nadere informatie

Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens

Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens Vakantieprogramma 2015 Zes zotte zomerweken BSO s Bergen op Zoom - Halsteren: Zo op de Schans / Zo op het Groene Hart /Zo op de Springplank / Zo in de Moerkens Zomer 2015 Inhoudsopgave Zes zotte zomerweken

Nadere informatie