Fiscale aftrekbaarheid van de uitgaven voor de kinderopvang

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fiscale aftrekbaarheid van de uitgaven voor de kinderopvang"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Schooljaar februari 2013 Beste ouders Eindelijk heeft koning winter zich laten voelen! Sneeuwpret voor de kinderen, hopelijk weinig sneeuwellende voor de ouders. Welkom Matthias Lewi!! Wij heten ons nieuw instappertje van harte welkom in de klas van Juf Monik. Met mijn tas en met mijn jas ga ik naar de 1ste kleuterklas. Ik maak veel vriendjes groot & klein. Jules zal er één van zijn! Dat hij én zijn ouders zich vlug mogen thuis voelen op onze school! Juf Dorien krijgt vanaf februari meer uren. Zij zal samenwerken met juf Monik in onze instapklas. Onze instappertjes krijgen zo alle ondersteuning die ze verdienen. Marleen Van Pelt, directeur Fiscale aftrekbaarheid van de uitgaven voor de kinderopvang Binnenkort bezorgen wij het fiscaal attest betreffende uitgaven voor de opvang (middagrefter en studie) van kinderen van minder dan 12 jaar zodat u het kan bijvoegen bij uw belastingsaangifte. Wij mogen dit attest pas meegeven als alle rekeningen werden betaald. Onze school kan enkel attesten afleveren voor de opvang tijdens de middagpauzes (bijdrageregeling middagrefter), de studie en voor en naschoolse opvang. Alleen de eigenlijke oppaskosten zijn aftrekbaar: bijkomende kosten zoals drank komen niet in aanmerking.

2 Vakantieopvang nodig? Brasschaat biedt vele mogelijkheden voor vakantieopvang. U krijgt hiervoor regelmatig folders mee. Indien u gebruik wil maken van de opvang via t Hemeltje schrijft u zich best in voor de nieuwsbrief via Dit jaar kan u ook digitaal inschrijven zodat u geen vrije dag meer hoeft te nemen. Dikke-truiendag - woensdag 20 februari 2013 De dikke-truiendag is een jaarlijkse campagne van de Vlaamse overheid rond klimaatsverandering. Door een aantal eenvoudige acties kan iedereen energie besparen en de CO 2 -uitstoot laten dalen. In 2005 organiseerde MOS (Milieuzorg Op School) een eerste dikke-truiendag. De dikke-truiendag herinnert sindsdien iedereen aan de afspraken die toen gemaakt werden: we moeten ook in Vlaanderen de uitstoot van broeikasgassen verminderen! Het initiatief groeit jaarlijks. Nu neemt ook de overheid en heel wat bedrijven deel! Je kan ook thuis deelnemen aan de dikke-truiendag. Meer informatie vind je op Dit jaar gaat de actie door op woensdag 20 februari. Ook wij doen mee. Wij laten de verwarming op woensdag 20 februari enkele graden lager staan. Zorg er voor dat uw kinderen warm gekleed naar school komen. Denk eraan dat ze niet heel de dag in beweging zijn. Veel dank voor uw medewerking. Wij verzamelen gebruikte batterijen! Breng uw gebruikte batterijen mee naar school. Er staat een opbergdoos in het personeelslokaal en in elke klas. De school kan hiermee punten sparen en deze omzetten in spelmateriaal en knutselmateriaal. We konden dit jaar onze ton al 1 keer laten ledigen en ze is bijna opnieuw vol, joepie!

3 Nieuws van de OUDERRAAD! Een blik in de toekomst: -Maandag 18 februari: -Vrijdag 29 maart: -Zaterdag 27 april: -ZATERDAG 25 mei : Start WAFELverkoop! De klokken van Rome bestellen Klusjesdag! LENTEFEEST! We verwachten dan al onze kinderen om van deze dag een echte feestdag te maken! WAFELVERKOOP! Naar jaarlijkse gewoonte start vandaag, 18 februari, de traditionele wafeltjesverkoop. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten goede van de kinderen. De refter van de lagere school vraagt om een nieuw likje verf, de zandbakken moeten gevuld worden met nieuw zand,... We hopen op een even grote respons als alle andere jaren. We zijn benieuwd! Bedeling van de wafeltjes: vrijdag 22 maart 2013 KLUSJESDAG! Zaterdag 27 april: ALLE HENS AAN DEK! Een school die leeft, vraagt onderhoud. De refter van de lagere school vraagt een nieuw likje verf, de zandbakken hebben nieuw zand nodig, heel wat werk! Maar vele handen maken het werk licht! Beste ouders, we hopen dan op jullie hulp te kunnen rekenen! 40 dagentijd of vasten. Op Aswoensdag 13 februari is de vastenperiode begonnen. Op maandag 18 en 25 februari én 4 en 18 maart komt de ganse school bij elkaar om kennis te maken met Molly, Daniel en Lidia, hoe ze leven en wonen, hun strijd tegen de honger en hun levenslust. Ze bekijken filmbeelden en beluisteren mooie verhalen en maken zo kennis met de werking van Broederlijk Delen. Op donderdag 28 maart om 14.00u neemt de lagere school deel aan de Wi e Donderdagviering in onze parochiekerk.

4 Fit voor Leren in onze kleuterschool. MEDEDELING: Op 10 oktober 2012 kreeg "Fit voor leren" op de Frankfurter Buchmesse de bronzen award voor Best European Schoolbook vanies Wil je leren, dan moet je ontdekken, exploreren en vooral bewegen en dit is wat onze kleuterschool extra gaat doen mbv. de nieuwe methode fit voor leren. Hierdoor oefenen en verruimen we ons lichaamsschema, - besef en onze kennis. De zintuigen worden geprikkeld, om uiteindelijk te kunnen uitmonden in een goede basis om te leren schrijven, lezen, rekenen én beter te bewegen! Dit is een project dat het hele schooljaar loopt. Elke kleuterjuf startte met het programma na de krokusvakantie. Aangepast aan de leeftijd van de kleuter, wordt er iedere week een beweging aangeleerd door de klasjuf. Zij krijgen hierbij ondersteuning van juf Dorien(juf bewegingsopvoeding). Iedere kleuter krijgt de bewegingsopdracht mee naar huis. U krijgt een verzamelflap waarop u telkens de meegebrachte oefening kan bevestigen. Geef dit een opvallende plaats thuis. Het hele project werkt pas en is gebaseerd op, een goede samenwerking tussen ouders en klasjuf. Wat is nu precies uw taak? Herneem de bewegingsopdracht thuis. Optimaal is om dit elke dag te doen. Hoe vaker een beweging geoefend wordt, hoe beter het resultaat. Mevr.. Liesbeth Verhoeven Licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding - Specialisatie Motorisch Leren Motorisch Remedial Teacher Lector aan Karel de Grote Hogeschool Antwerpen - Departement Lerarenopleiding zal op de komende ouderavond het programma van Fit voor Leren verduidelijken. NIEUWE DATUM OUDERAVOND: dinsdag 14 MEI 2013 Te laat op school Regelmatig en tijdig op school zijn is héél belangrijk. Het is immers heel vervelend voor de leerkrachten en klasgenootjes wanneer een gestarte activiteit moet worden stilgelegd om laatkomers te ontvangen. We doen hierbij een warme oproep om de beginuren van de lessen te respecteren. Op tijd komen is een attitude die we onze kleuters en leerlingen willen bijbrengen. Hartelijk dank om hier samen met ons aandacht voor te hebben!

5 Belangrijke data in februari en maart Ma. 18 februari START programma Fit-voor-Leren in de kleuterschool. START wafelverkoop! 1ste vastenbijeenkomst: De Vasten is gestart tijdens de krokusvakantie. Vanaf vandaag komen de leerlingen van de lagere school én de kleuters, 1 maal per week samen om te praten over, film te kijken over, te lezen over het project van Broederlijk delen van dit jaar. Di. 19 februari Juf Marleen op vergadering in de voormiddag. Groot MDO in de lagere school. Alle leerlingen worden besproken samen met Mevr. Van Minnebruggen, zorgcoördinator, klasjuf en directeur. U wordt hierover geïnformeerd op de komende oudercontacten. Schooltoneel voor het 3de en 4de leerjaar: Lessen in het donker. Ze trekken hiervoor naar het cultureel centrum. Oudercontact: enkel deel 1 van het 6de leerjaar. Woe. 20 februari Fruitdag. Dikke truiendag! Juf Veerle de hele voormiddag op navorming. Zweminstuif voor de leerlingen van het 1ste tot het 4de leerjaar in het zwembad van Kapellen. De ouderraad vergadert. Do. 21 februari Zwemmen voor het 1ste, 3de en 5de leerjaar. Het leerlingenparlement vergadert onder leiding van juf Heidi en juf Nancy. Oudercontact: 5-jarige kleuters en de lagere school + 2de deel van het 6de leerjaar. Vrij. 22 februari Toneelvoorstelling op school voor de instapklas en 1K: Vanelle Maya Mayonaise Teamvergadering voor alle leerkrachten. Ma. 25 februari Di. 26 februari 2de vastenbijeenkomst Juf Marleen een hele voormiddag op navorming. Woe. 27 februari Fruitdag. Juf Caroline en juf Marleen vergaderen over de komende 1ste communie. Floorbaltornooi voor het 5de en 6de leerjaar in het Sint-Michielscollege. Do. 28 februari Zwemmen voor het 2de, 4de en 6de leerjaar. Juf Inge een hele dag op navorming. Vrij. 1 maart Juf Monik een hele dag op navorming. Het 5de leerjaar brengt een bezoek aan de Verkeerstuin in Deurne. Teamvergadering voor alle leerkrachten. Ma. 4 maart 3de vastenbijeenkomst Personeelsvergadering voor de kleuterjuffen Woe. 6 maart Do. 7 maart Fruitdag. Zwemmen voor het 1ste, 3de en 5de leerjaar. Het 6de leerjaar neemt deel aan het Jeugdboekenfeest in de Ruiterhal. Ze interviewen meerdere jeugdauteurs. Dit bezoek duurt tot 15.25u. Ze zijn dus later terug op school!

6 Vr. 8 maart Zo. 10 maart Teamoverleg voor alle leerkrachten. Naamopgave voor alle 1ste communicanten om 11.00u in de parochiekerk. Ma. 11 maart LOKALE VERLOFDAG VOOR KLEUTERSCHOOL EN LAGERE SCHOOL! Di. 12 maart Wo. 13 maart Start van de stageperiode van juf Shana in het 6de leerjaar en juf Laura in het 5de leerjaar. Fruitdag. Juf Caroline en juf Dorien op navorming in de namiddag. Basketbaltornooi voor het 5de en 6de leerjaar in het Sint-Michielscollege. Wafelverkoop wordt afgesloten. Do. 14 maart Zwemmen voor het 2de, 4de en 6de leerjaar. Juf Mart op navorming in de namiddag. Vrij. 15 maart Juf Marleen een hele dag op directievergadering. Einde stageperiode voor juf Shana en juf Laura. Maatje en Praatje komen terug langs voor een nieuwe activiteit. Teamvergadering voor alle leerkrachten. Ma. 18 maart 4de vastenbijeenkomst. Het 1ste leerjaar en de 3de kleuterklas werken samen rond het thema Pasen. Personeelsvergadering voor de leerkrachten van de lagere school. Wo. 20 maart Fruitdag Runathon in het park van Brasschaat voor het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar. Het 1ste leerjaar en de 3de kleuterklas werken samen rond het thema Pasen. OPENLKLASMOMENT IN HET 1ste leerjaar voor de ouders en 5-6-jarigen. Directiedriedaagse: juf Marleen afwezig. Do. 21 maart De ouderraad vergadert. Zwemmen voor het 1ste, 3de en 5de leerjaar. Juf Monik een hele dag op navorming. Het 5de en 6de leerjaar nemen deel aan de kangoeroewedstrijd. Het leerlingenparlement vergadert onder leiding van juf Heidi en juf Nancy. Het 6de leerjaar brengt een bezoek aan Mater Dei Secundair. (10.00u) Directiedriedaagse: juf Marleen afwezig. Vrij. 22 maart Directiedriedaagse: juf Marleen afwezig. Teamoverleg voor alle leerkrachten. Bedeling van de verkochte wafeltjes. Ma. 25 maart Woe. 27 maart Alles met de bal voor het 4de leerjaar in de sporthal in Kapellen. Fruitdag. Kijkdag in het klasje van de jongste kleuters. Wij verwelkomen de ouders die hun kindje naar onze school willen brengen. Do. 28 maart Vrij. 29 maart Zwemmen voor het 2de, 4de en 6de leerjaar. De lagere school neemt deel aan de Witte Donderdagviering (14.00u) in de parochie. De schoolraad vergadert. Het 4de rapport gaat mee naar huis. Het 6de leerjaar organiseert hun speelgoedbeurs ten voordele van een goed doel. Gekleurde-kleren-dag. De klokken van Rome komen langs... Za. 30 maart Zon. 31 maart PAASZATERDAG PASEN FIJNE VAKANTIE!

7 Vrije dagen 2de trimester Maandag 11 maart 2013: Lokale vrije dag voor kleuterschool én lagere school. PAASVAKANTIE: van maandag 1 april tot en met zondag 14 april Familienieuws Geboorte Op 22 januari 2013 werd BASTIAN geboren, broertje van Thorben Pfeffer uit de instapklas. Onze hartelijke gelukwensen aan dit jonge gezin! Overlijden Op 1 januari 2013 overleed MEVR. ANNA MEULDERS, overgrootmoeder van Hanna Goris uit het 3de leerjaar. Ons oprecht medeleven.

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen!

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen! Nieuwsbrief 7 januari 2013 Beste ouders en kinderen Schooljaar 2012-2013 (Paul Van Oers) Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

Geniet van enkele beelden Voor de volledige reportage, raadpleeg onze website.

Geniet van enkele beelden Voor de volledige reportage, raadpleeg onze website. Nieuwsbrief Schooljaar 2010-2011 1 februari 2011 Het was een succes de 1ste editie van de WinterWonderWandeling! Het verhaal was goed, de acteurs hebben hun beste beentje voorgezet, het eten was lekker

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Maar eerst nog een weekje verdiende krokusvakantie!

Maar eerst nog een weekje verdiende krokusvakantie! Nieuwsbrief Schooljaar 2010-2011 1 maart 2011 Beste ouders en kinderen Het was een lange periode, van de kerstvakantie tot nu. Het schooljaar is al voor meer dan de helft voorbij. Er zijn al veel mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website

Nieuwsbrief. Februari Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website Nieuwsbrief Februari 2016 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Meer foto s zie www.materdeicentrum.be LEKKER IN JE VEL IN MATER DEI CENTRUM!

Nadere informatie

FIJN, ZO VEEL NIEUWE GEZICHTEN!

FIJN, ZO VEEL NIEUWE GEZICHTEN! Nieuwsbrief 22 april 2014 Schooljaar 2013-2014 Beste ouders en kinderen deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Welkom terug allemaal! De laatste trimester

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr. 6 6 maart 2017 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Dag juf Hanne, welkom juf Shana! Juf Hanne zien we niet graag

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Nieuwsbrief 1 december 2013 Schooljaar 2013-2014 Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 1 december

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school!

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school! Beste ouder(s), De krokusvakantie staat voor de deur. En met de krokusvakantie komt ook de lente dichterbij. De winter met regen en kou maakt (hopelijk) binnenkort plaats voor zon en warmere temperaturen.

Nadere informatie

Vrije School Bierbeek

Vrije School Bierbeek Kinderbergnieuws Nieuwsbrief februari 2018 Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be Pagina 1 van 6 Kalender Do 1 zwemmen 1 / huiswerkklas L4-5-6 Vr 2 Za 3 Zo 4 dikke-truienweek

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari - februari 2018

Nieuwsbrief januari - februari 2018 Nieuwsbrief januari - februari 2018 Kalender januari 1-7 januari Kerstvakantie di 9 januari L6 start les 1 MEGA-project door MEGA-agent woe 17 januari VM Pedagogische studiedag do 18 januari VM zwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2010-2011

Nieuwsbrief. Schooljaar 2010-2011 Nieuwsbrief 1 oktober 2010 Schooljaar 2010-2011 Beste ouders en kinderen, Het is al oktober! Wat gaat de tijd toch snel. Alles is al terug zo vertrouwd! We hopen van harte dat iedere jongen, meisje en

Nadere informatie

"Het was een fantastische musical".

Het was een fantastische musical. Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 April 2015 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Na de paasvakantie verwelkomen we 3 nieuwe kindjes in onze

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 11/2012-2013 Energieweek Klimaatschool Op maandag 18 februari start onze ENERGIE- WEEK! Tijdens deze week werken wij met onze kinderen rond energie. Welke

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr 5 11 januari Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be EVEN TERUGBLIKKEN NAAR 2016 Zwemmarathon 18/11/2016 Op zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze,7 september 2018 Beste ouder(s) Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school. Aan

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari)

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari) SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019 januari 2019 Geen school op maandag 4 februari We herinneren eraan dat er op maandag 4 februari een facultatieve verlofdag is. Die dag is er geen school en ook geen

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

Beste ouders, ONZE AGENDA :

Beste ouders, ONZE AGENDA : Beste ouders, Onderstaand kunnen jullie belangrijke informatie terugvinden m.b.t. de maand maart. Tussen de krokusvakantie en de paasvakantie zitten er zes schoolweken. ONZE AGENDA : 2 maart 8 uur: start

Nadere informatie

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar september 205 foto - kleuters & lager - schooljaar 204-205 2 4 5 6 Terug naar school Infoavond 7 8 0 2 4 5 6 7 8 20 Open Monumentendag 2 Herfst 22 2 24 25 26 27 Extra 28 2 Heideklas & Zwerfvuilactie Deze

Nadere informatie

FEBRUARI Do 1 feb s morgens maandopener activiteiten overlopen in de LS Vr 2 feb Voormiddag middagpauze namiddag 13.15u

FEBRUARI Do 1 feb s morgens maandopener activiteiten overlopen in de LS Vr 2 feb Voormiddag middagpauze namiddag 13.15u 1. Maandplanning FEBRUARI 2018 Do 1 feb s morgens maandopener activiteiten overlopen in de LS Vr 2 feb Voormiddag 13.15u Vervangprogramma sport muziek op de sport begin week tegen pesten 1246 voor de lagere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2012 2013 1 oktober 2012 Beste ouders en kinderen Het is al oktober! Wat gaat de tijd toch snel. Alle nieuwigheden op onze school, nieuwe leerkrachten, nieuwe klasjes, alles is al

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team :

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team : NIEUWSBRIEF 2019 Een eerste blik op het nieuwe schooljaar! -We hervatten de lessen op maandag 2 september om 8u40. -Het 7-sprong team : K1 K2 K3 Kleuterturnen en SES Kinderverzorgster juf Natalie Verelst

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF INLICHTINGENFICHE AUB DIRECT INVULLEN

NIEUWSBRIEF INLICHTINGENFICHE AUB DIRECT INVULLEN NIEUWSBRIEF AGENDA Dorp 2: 014/ 65 56 57 Dorp 60: 014/65 66 89 Schoolbus: 0491/74 29 92 27 e jaargang - nr. 01 01-09-2017 Ma. 04/09/2017 : Zwemmen voor 1ste + 2 de + 3 de leerjaar (voormiddag) Di. 05/09/2017

Nadere informatie

Februari 2018

Februari 2018 1. Nieuwe instappers Onze Zonnekindfamilie wordt steeds groter Op woensdag 24 januari verwelkomden we nog Aoife in K0! Ook op 1 februari komen er weer 2 nieuwe vriendjes bij in K0 : Arthur en Mauro! Sierrah

Nadere informatie

februari 2019

februari 2019 1. Nieuwe zonnekindjes Een nieuwe maand, een nieuw begin Zo ook voor Julia-Rose en Léon die op 1 februari voor het eerst naar school komen! Welkom in K0 en hopelijk voelen ze zich snel thuis in hun klasje!

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van

Activiteitenkalender van het schooljaar versie van Activiteitenkalender van het schooljaar 2016-2017 versie van 01.09.2016 Na 01.09.2016 wordt de kalender bijgewerkt via Gimme online. Augustus 2016 30 Gezamenlijke ouderavond voor de ouders van de kleuters

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67.

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67. Meersstraat 5 / Dahlialaan 1 1742 Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/582.18.84-053/66.67.27 www.dedroomgaard.be directie@dedroomgaard.be WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 Voor het eerst naar school is een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool NIEUWSBRIEF MEI Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool Op 15 april zijn er 3 nieuwe kleuters ingestapt. Hartelijk welkom aan: Twan, Quinten en Victor. We hopen dat deze jongens en

Nadere informatie

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag PLANNING SCHOOLJAAR 2018-2019 TERBANK-EGENHOVEN Augustus 2018 Donderdag 30 Onthaal Pedagogische raad (PR) Fotograaf Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag 18u-19u: klasbezoek voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk! Kleuterkrant November & december 2014 In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Jan beleefden wij dit

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM BESTE OUDERS EN KINDEREN Linde bij Juf Karen Martha bij Juf Chandra Alix en Louis bij Juf Nancy OPROEP Alle leesboeken, stripverhalen, prentenboeken die je niet meer nodig hebt mag je aan de school

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ!

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ! BELBRIEF juni 2018 MEERDAAGSE UITSTAPPEN SCHOOLJAAR 2018 2019 Zeeklassen Koksijde voor L3 en L4 17 t/m 21 september 2018 Openluchtklassen Diksmuide voor L5 en L6 15 t/m 19 oktober 2018 Bosklassen Herentals

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 april 2019

NIEUWSBRIEF. 5 april 2019 NIEUWSBRIEF 5 april 2019 BASISSCHOOL We hebben met zijn allen weer hard gewerkt en veel geleerd. Door te experimenteren, te lezen, te oefenen, te luisteren, te spreken en te spelen. Ook de leerkrachten

Nadere informatie

Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact

Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact 13/2018-2019 Nieuwsbrief Schooluren Oudercontact Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact voor iedereen. Je kan dan samen met de leerkracht de evolutie van uw kind(eren) bespreken. Gelieve via smartschool

Nadere informatie

WELKOM IN DE CURSUS. Wat moet je doen?

WELKOM IN DE CURSUS. Wat moet je doen? WELKOM IN DE CURSUS Abdul en Irina starten vandaag met een intensieve cursus Nederlands. De leraar geeft tijdens de les informatie over de cursus en de examens. De leraar maakt ook enkele afspraken met

Nadere informatie

INSTAP KLEUTERS INSCHRIJVINGEN

INSTAP KLEUTERS INSCHRIJVINGEN NIEUWSBRIEF 3 januari februari 2014 vzw K.O.D.B. Beverst Vrije Basisschool Talentenhuis Zonhoevestraat 4 3740 BEVERST www.talentenhuis.be www.facebook.com/talentenhuis.be PASTORALE WERKING Lieve God, Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Milieules P 1 Technopolis P 2 Wafelslag P 2 Openklasdag kleuters

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie