Kinderen vrij: start zomervakantie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kinderen vrij: start zomervakantie!"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 juli 2016 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Maandag 11 juli Woensdag 13 juli Donderdag 14 juli Vrijdag 15 juli Maandag 29 augustus Afscheidsavond groep 8a Afscheidsavond groep 8b Laatste schooldag kinderen Kinderen vrij: start zomervakantie! Eerste schooldag nieuwe schooljaar Vakantie Wat is het schooljaar weer snel voorbij gegaan. We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de goede samenwerking het afgelopen jaar. Deze week sluiten we het schooljaar af en gaan we de zomervakantie in. Het hele team van et Buut en alle medewerkers van et Nabuut/ et Buut Breed wensen iedereen een heerlijke, ontspannen, zonnige vakantie toe!

2 Sportdag groepen 3 t/m 8 Dat was genieten vorige week dinsdag tijdens de sportdag. Van de kinderen, die zich allemaal fantastisch inzetten. Van de hulpouders, waarvan we er genoeg hadden en die onwijs enthousiast waren. Van de rij-ouders, zonder hen waren de kinderen er niet gekomen. Het weer had natuurlijk beter gekund, maar niemand die zich daar door liet kisten. In tegendeel, de spirit was geweldig! Alle hulpouders, hartstikke bedankt voor jullie inzet! Hopelijk tot volgend jaar! Sportdag groepen 1-2 Wat was vorige week dinsdag het een geweldige dag! Met fantastische hulpouders en een goede sfeer. Wat wil je dan nog meer? Alle kinderen hebben genoten en dat hebben we mede te danken aan de geweldige inzet van een grote groep hulpouders. Zonder jullie inzet was dit niet mogelijk geweest. Dus namens alle kleuters en leerkrachten heel hartelijk bedankt! Groepsbezetting We zijn blij dat we voor ook de laatste plekjes in de leerkrachtverdeling goede leerkrachten hebben gevonden. Stephanie van der Haas gaat volgend schooljaar fulltime aan de slag in groep 5a en Marylin Hendriksen zal één dag per week lesgeven in groep 3a. We wensen Stephanie en Marylin een fijne tijd op et Buut!

3 Schoolvakanties en vrije dagen In aanloop naar het nieuwe schooljaar hieronder nogmaals het al eerder geplaatste overzicht van schoolvakanties en vrije dagen van Zaan Primair voor schooljaar 2016/2017. Herfst 15/10 t/m 23/ Kerst 24/12 t/m 08/ Voorjaar 18/02 t/m 26/ Pasen 14/04 t/m 17/ (incl. Goede vrijdag) Koningsdag 27/04 = in meivakantie Mei 22/04 t/m 30/ Bevrijdingsdag 05 mei 2017 Hemelvaart 25/05 en 26/ Pinksteren 04/06 en 05/ Zomer 22/07 t/m 03/ Twee dagen in het jaar zijn de leerlingen vrij in verband met een gezamenlijke studiedag van al het personeel van zaanprimair: Op 03 oktober 2016 (Ontmoetingsdag Zaanprimair) en op 06 juni 2017 (3e pinksterdag: studiedag) Overige studiedagen worden z.s.m. door school zelf ingepland. Alles-in-1 Het schooljaar loopt op zijn eind en we zijn al weer druk bezig met vooruitkijken naar volgend schooljaar. Natuurlijk gaan we er voor zorgen dat alle goede dingen waar et Buut voor staat volgend schooljaar terug gaan komen. Alle mooie activiteiten voor en na schooltijd worden al ingepland en we gaan weer zorgen voor goed onderwijs, veel creativiteit en een fijne sfeer. We beginnen volgend schooljaar ook met een mooi nieuw aanbod voor onze kinderen. In de periode voor de herfstvakantie gaan we in de groepen 4 t/m 8 gedurende vijf weken de zaakvakken (wereldoriëntatie), techniek, cultuur, expressie, Engels en meer binnen één thema in logische samenhang aanbieden. We verwachten dat het aanbieden van verschillende vakken binnen één thema door de kinderen erg fijn gevonden zal worden. We gaan voor levendig, uitdagend en boeiend onderwijs dat rekening houdt met verschillende talenten en manieren van leren. We zullen voor dit project een methode (Alles-in-1) gebruiken, die er voor zorgt dat alle kerndoelen worden behaald. Na de zomer hoort u er natuurlijk nog meer over!

4 Warme afscheidswoorden Beste ouders, Na 16 jaar ga ik Et Buut verlaten. In de afgelopen jaren heb ik hier met veel plezier samengewerkt met alle ouders, kinderen en collega's. Nu ga ik een nieuwe uitdaging aan en ga ik werken, op een Nederlandse school, op Bonaire. In eerste instantie als onderwijsassistente, maar wie weet uiteindelijk ook als leerkracht. Ik heb er heel veel zin in, maar ik ga Et buut ook zeker missen. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor alle fijne jaren op Et Buut. Groet, Simone Beste ouders, Na 13 fijne jaren als leerkracht op Et Buut ga ik de school verlaten. Met pijn in het hart enerzijds, maar anderzijds met heel veel zin in mijn nieuwe baan als leesconsulent bij De Bieb. Kinderen, ouders en collega's: heel erg bedankt voor de mooie jaren! Lottie Lieve allemaal, Ik ga Et Buut na 7 jaar verlaten. Een dubbel gevoel; want ik heb veel zin in mijn nieuwe uitdaging. Drie dagen kleuters met taal-en spraakmoeilijkheden op de Alexander Roozendaalschool in Amsterdam. De andere kant is: wat zal ik jullie missen! Ik heb het hier altijd heerlijk gehad. Heel erg bedankt daarvoor! Groet, Maureen Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Beste ouder(s) en of verzorger(s), Uw kind verzorgen en opvoeden is uitdagend, leuk en soms ook een hele klus. Het overkomt iedere ouder wel eens dat hij of zij even niet meer weet hoe je iets kunt aanpakken of antwoord zoekt op vragen. Per januari 2016 is er een mogelijkheid om 1 keer per maand op school op het inloopspreekuur van de jeugdverpleegkundige Danielle Zijlstra te komen. U kunt bij mij terecht met vragen en of informatie over opvoeden en opgroeien. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals zindelijkheid,hoofdluis, slapen, gedrag, voeding en overgewicht, maar ook aan seksualiteit, pesten, sociale contacten en game gedrag van u kind. Het inloopspreekuur biedt u de mogelijkheid om al u vragen te stellen en samen zoeken we naar een oplossing! De volgende data zijn beschikbaar op school: Woensdag 7 september 2016 van uur Woensdag 5 oktober 2016 van uur Woensdag 2 november 2016 van uur Woensdag 7 december 2016 van uur Woensdag 11 januari 2017 van uur Het spreekuur zal plaatsvinden in de kamer van de intern begeleiders. Met vriendelijke groet, Danielle Zijlstra Er is tevens de mogelijkheid om een afspraak maken bij het opvoedspreekuur. Zie of via planbureau of een vraag te stellen via opvoedvragen@ggdzw.nl

5 Klassennieuws Afscheidsavond groepen 8 Groep 8a treedt vanavond op met hun musical en groep 8a doet dat op woensdag 13 juli. De kinderen hebben hard geoefend om er een prachtige jaarsluiting van te maken. Het belooft een geweldige voorstelling te worden! De kinderen hebben met elkaar ook mooie afscheidsliederen gemaakt. Het wordt een avond met een lach en vast ook een traantje. Overdag treden de groepen op voor de kinderen van de school. s Avonds staan ze op het podium voor hun ouders, broers en zussen, andere familie en vrienden. Die hebben hiervoor allemaal een uitnodiging ontvangen. Na afloop kan er onder het genot van een drankje nagepraat worden over de geweldige avond. Et Nabuut et Nabuut thema: Zon, zand en water De laatste schoolweek voor de zomervakantie is aangebroken. Het afgelopen schooljaar hebben de leidsters van et Nabuut met veel plezier de kinderen opgevangen. Het is voor ons altijd een feest om met de kinderen te mogen werken. Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie. De activiteiten van deze laatste schoolweek ziet u hieronder. De kinderen van de kleuterbouw starten maandag met bakken. Zij gaan hun best doen om van bladerdeeg zwembroeken te maken. Dinsdag gaan zij creatief aan de slag, er worden zomerse memohouders gemaakt. Donderdag wordt het schooljaar feestelijk afgesloten, de kinderen gaan fruithappen. Bij de onderbouw gaan de kinderen maandag teenslippers maken en versieren, dinsdag worden er spellen gespeeld. Donderdag is het bij de onderbouw nationale ijsdag! De midden/bovenbouw kinderen sluiten deze week ook heel gezellig af. Maandag gaan de kinderen sjoelen en..er is altijd prijs. Dinsdag gaan zij een ijsje versieren en verorberen natuurlijk, donderdag wordt er de laatste hand gelegd aan de aquaria waarmee zij vorige week zijn begonnen. Calamiteitendag 15 juli Vrijdag 15 juli is een calamiteitendag van et Buut. De opvang is deze gehele dag geopend. Opgeven kunt u doen via onze site u moet dan het kopje studiedagen aanklikken. Verschoonkleding Bij et Nabuut is er bijna geen kleding meer die wij de kinderen aantrekken na een ongelukje. Het gaat voornamelijk om meisjeskleding, onderbroeken en lange (jogging)broeken. Wij verzoeken u om kleding die nog niet is teruggebracht, weer bij ons weer in te leveren. Mocht u ondergoed en lange (jogging)broeken over hebben die uw dochter te klein zijn geworden, dan houden wij ons natuurlijk aanbevolen. Zomervakantie bij et Nabuut Maandag 18 juli start de zomervakantie. In tegenstelling tot voorgaande jaren is et Nabuut nu de gehele zomervakantie geopend. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die gepland zijn deze weken. In verband met het plannen de workshops en uitstapjes, willen wij u verzoeken om het liefst vóór 14 juli uw kind op te geven voor de opvang. Vakantie opvang kan niet worden afgezegd.

6 Ma 18 juli Straatkunst 25 juli Parkdag Di 19 juli Darwinpark 26 juli Waterfabriek Wo 20 juli Zomerboeket maken 27 juli Spinner maken Do 21 juli Raketten maken 28 juli Speeltuindag Vr 22 juli Vegetarische stempels 29 juli Bonbons maken Ma 1 aug Laboratorium 8 aug Doppendag Di 2 aug Heemtuin 9 aug Vis in de zak Wo 3 aug Speurtocht 10 aug Schelpenkunst Do 4 aug Ludieke bingo 11 aug Parkdag Vr 5 aug Natuurweven 12 aug Verkeersdag Ma 15 aug Circusdag 22 aug Zomerspelen Di 16 aug Parkdag 23 aug Modderdag Wo 17 aug Speurtocht 24 aug Timmeren Do 18 aug Waterspellen 25 aug Darwinpark Vr 19 aug Proeverij 26 aug Bonbons maken De leidsters willen de ouders verzoeken om tijdens de vakantie hun kinderen niet later te brengen dan 9 uur. Dit in verband met de uitstapjes en aanvang workshops. Et Buut Breed Start deze week Dinsdag: Wateractiviteiten. Laatste les Buitenspel 1, Yoga 2B. Opgelet! Er gaat iets veranderen Helaas zijn we gedwongen afscheid te nemen van onze mooie webwinkel. Vanaf september moeten wij gebruik maken van de webwinkel die de Gemeente beschikbaar stelt aan alle basisscholen. Dit heeft ook gevolgen voor het inschrijven voor onze workshops. U krijgt hierover via de mail de nodige informatie. Het nieuwe programma Behalve workshops die we onder de noemer Goud van oud en populair kunnen zetten, zijn er weer heel wat nieuwe onderwerpen. Voor de bewegers en zangers bijvoorbeeld Badminton, Kids Bootcamp, Klassiek ballet, Latin Dance of de musical Tarzan. In de sector kunst/handvaardigheid trekt het programma van Brenda de aandacht, dat deels gebaseerd is op de Ruimtevaart en deels op het nabije verleden (Retro). Karin brengt een Kunstlab en Amber een Kinderatelier. Ook onze nieuwe kook-juf heeft al nieuwe recepten in elkaar gezet. Maar dit jaar kun je je ook opgeven voor Timmeren of voor een Muziekavontuur.

7 Ter informatie Vrijwilligers Huttenbouw 2016! Inmiddels is het uitgegroeid tot een traditie in de laatste zomervakantieweek, de Huttenbouw in het Volkspark. In 2016 zal de traditie voortgezet gaan worden en wel van 22 augustus t/m 25 augustus Echter, dit feest kan alleen doorgaan als er voldoende vrijwilligers zijn om te helpen. Geef je dus op als vrijwilliger voor de Huttenbouw. Het zou mooi zijn als je 1 of meerdere dagen kunt helpen. De hulp zal bestaan uit het begeleiden van een hut, helpen bij de catering, EHBO(!!) etc, etc etc. (genoeg te doen) Geef je op via huttenbouw@hetvolkspark.nl ovv vrijwilliger Huttenbouw. De kinderen rekenen op jullie!! LET OP: De inschrijving voor de Huttenbouw volgt later; aanmeldingen die binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

8 Zit niet stil in de zomervakantie! Sportbedrijf Zaanstad organiseert ook in de zomervakantie allerlei leuke en sportieve activiteiten voor de jeugd van 8 t/m 18 jaar. Heb jij zin om lekker te bewegen en vind je het leuk om met leeftijdsgenoten in de buurt te sporten? Kom dan langs om mee te doen aan 1 van de voetbaltoernooien of ga helemaal los op de stormbaan en tijdens de andere activiteiten! In de zomervakantie kun je gratis deelnemen aan allerlei leuke sportactiviteiten. Onder begeleiding van sportbuurtwerkers kunnen zowel jongens als meisjes deelnemen aan o.a. voetbal, aquabal en zwemmen. Op een aantal locaties staat een heuse stormbaan. Week 29 Activiteit Aanvang Plaats Leeftijdscategorie Maandag 18 juli Zwemmen 9:30 tot 12:00 Zwembad De Watering Maandag 18 juli Voetbal 4 vs 4 13:00 tot 16:00 OPDC plein Wormerveer Dinsdag 19 juli Stormbaan 12:00 tot Krajicek Poelenburg Woensdag 20 juli Voetbal 4 vs 4 12:00 tot 15:00 Krajicek Krommenie Donderdag 21 juli Aquaballen 12:00 tot 15:00 Jagersveld Vrijdag 22 juli Voetbal 2 vs 2 12:00 tot 15:00 OPDC plein Wormerveer 10 t/m 12 jaar, 13 t/m 15 jaar en 16 t/m 18 jaar Week 30 Activiteit Aanvang Plaats Leeftijdscategorie Maandag 25 juli Voetbal 4 vs 4 13:00 tot 16:00 Kogerveld Cruijf court Dinsdag 26 juli Stormbaan 12:00 tot Saendelft Kaaik 8 t/m 14 jaar Woensdag 27 juli Voetbal 4 vs 4 12:00 tot 15:00 Grote beer Krommenie Donderdag 28 juli Aquaballen 12:00 tot 15:00 Jagersveld

9 Week 33 Activiteit Aanvang Plaats Leeftijdscategorie Maandag 15 augustus Voetbal 4 vs 4 13:00 tot 16:00 Zaandam Zuid Cruijf court Dinsdag 16 augustus Stormbaan 12:00 tot 14:00 Zaandam Zuid Cruijf court 8 t/m 14 jaar Woensdag 17 augustus Voetbal 4 vs 4 12:00 tot 15:00 Krajicek Kogerveld Donderdag 18 augustus Aquaballen 12:00 tot 15:00 Jagersveld Wil jij meedoen? Kom dan langs, alleen of samen met je vrienden (van tevoren opgeven is verplicht)! Voor meer informatie kun je bellen met Corina Dekker, Sportbedrijf Zaanstad: (075) of mailen naar c.dekker@sportbedrijfzaanstad.nl

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 juli 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Vrijdag 8

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 juni Volksdansdemonstratie Woensdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles

Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Nieuwsbrief 20, 22 juni 2016 Van alles Geslaagd Jubileumfeest OBS Het Eiland! Veel meer foto s kunt u vinden via https://goo.gl/tp25tu en https://goo.gl/9s1cmz (met heel veel dank aan Fred Sas, vader van

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie!

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College. Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 20 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 20 juni Maandag 20 juni Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 11 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 12 april Groep 1-2d naar Saenden

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 april Groep 6a op schoolreis

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 9mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 9 mei Groep 7a op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a. Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 24 mei Groep 8b op schoolreis Dinsdag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen)

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN Dinsdag 3 juli springen de leerlingen

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen

auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN

Nadere informatie

Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college

Groep 8a: klimmen en tokkelen bij het Zuiderzee-college De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 juni 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 23 juni Donderdag 25 juni Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij!

Vrijdag 7 oktober Weeksluiting groep 1-2b Ontmoetingsdag Zaanprimair: Kinderen vrij! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 26 september 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 28 september Groepen 1-2a,

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

LET OP: NIEUW TELEFOONNUMMER WESTERKIM:

LET OP: NIEUW TELEFOONNUMMER WESTERKIM: De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 38 Datum: 17 juni 2016 - week 24 www.dewesterkim-zaandam.nl LET OP: NIEUW TELEFOONNUMMER WESTERKIM: 075-2010133 AGENDA Datum: Omschrijving: 20 juni Toetsweek

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 10-06-2013-24-06-2013 Agenda: Wo 12-06 Bedanken hulpouders: 12.00-12.30 uur Vr 14-06 Uitvoering Pop Rock Battle- Zaantheater Za 15-06 Buurtmarkt: onze school staat er met een kraam! Ma 17-06

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp!

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Themaweken: Haarlemse Helden. Cultuurdagen in mei en juni. Blij met alle ouderhulp! NUMMER 15 JAARGANG 31 26-04-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 april t/m 13 mei Meivakantie 14 mei Voorstelling Oorlogsgeheimen: groep 8 21 mei Tweede Pinksterdag 22 mei Studiedag: leerlingen vrij

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Nummer 21, 28 juni 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat. Welkom!

Nummer 21, 28 juni 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 21, 28 juni 2019 AGENDA 5 juli Groepsmail Alle leerlingen 12u uit 9 juli Wenmiddag 12 juli Jaarfeest Keijzerwijzer Alle leerlingen 12u uit 17 juli Musical groep 7/8 18 juli Rapport 3 Feestdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Kinderen om 12.30 uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat)

Kinderen om 12.30 uur vrij vanwege de kerstmaaltijd Kerstmaaltijd (aanvangstijd: zie verderop in de Buutpraat) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 14 december 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 17 december Kersttoneel groep

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie