Exfoliërende producten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Exfoliërende producten"

Transcriptie

1 professioneel

2

3 P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Exfoliërende producten

4 PROFE SSIONEEL GEBRUIK b o d y s c r u b Anti-Ageing Body Exfoliator antioxidant - ontspannend Gebruik deze bodyscrub om de huid voor te bereiden of een revitaliserende lichaamsbehandeling. Deze weldadige scrub bevat mint, paardenstaart en lithothamniun (zeewierextract). Gebruik op een vochtige huid voor een complete behandeling, of voor plaatselijke exfoliëring. GEBRUIKSAANWIJZING Breng 60ml of 2 volle eetlepels met de handen direct aan op de natte huid en masseer de voeten, benen en rug gedurende 20 minuten. Verwijder het restant met een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e1.250kg pot Lithothamnium Calcareum Druivenpitolie Mentha Arvensisolie Paardenstaart Equisetum Arvense Een rood zeewier. Leeft in helder zeewater op meter diepte. Dit zeewier is rijk aan spoorelementen, calcium en magnesium. Deze lichte olie wordt makkelijk door de huid opgenomen. Perfect voor het aanbrengen van essentiële oliën. Bevat vitamines A en F. Een plant met paarse bloemen. De olie wordt verkregen door de bladeren te distilleren. Bevat een hoog gehalte aan silica, een spoorelement dat een belangrijke rol speelt in de productie van huidweefsel, collageen en elastine, flavonoïden en vitamine C. Ontgiftend en vochtafdrijvend. Bestrijdt sinaasappelhuid en heeft een afslankende werking. Kalmeert en maakt de huid glad. Regenereert en herstelt de huid. Heeft een verstevigende werking. Verfrissend. Uitstekend tegen oververhitte voeten. Geeft direct een gevoel van verlichting. Antibacterieel. Beschermt de elasticiteit van de huid. Vochtafdrijvend en adstringerend.

5 PROFE SSIONEEL GEBRUIK b o d y s c r u b Herbal Body Peeling anti-cellulitis - zuiverend Deze Herbal Body peeling vernieuwt de huid door de dode cellen van de opperhuid te verwijderen. De huid wordt gereinigd en glad gemaakt en is nu klaar voor de spa-behandelingen. GEBRUIKSAANWIJZING Meng 20ml poeder met 15ml peeling basisolie, al naar gelang de behoefte van de klant. Breng de pasta rechtstreeks op de huid aan en gebruik grote massagebewegingen. Verwijder het restant met een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e225g pot Lithothamnium Calcareum Laminaria Digitata Een rood zeewier. Leeft in helder zeewater op meter diepte. Dit zeewier is rijk aan spoorelementen, calcium en magnesium. Dit is een rood zeewier. Bevat veel minerale zouten, spoorelementen, proteïnen, vitamines en alginaten. Ontgiftend en vochtafdrijvend. Bestrijdt sinaasappelhuid en heeft een afslankende werking. Ontgiftend. Bevordert te bloedsomloop, vochtafdrijvend, afslankend en hydraterend. Regenereert de huidcellen.

6 PROFE SSIONEEL GEBRUIK b o d y s c r u b Stimulating Body Polish verfrissend - vochtafdrijvend Deze weldadige, zoete exfoliërende pasta is verrijkt met gember, citroengras en druivenpitolie. Verhoogt de energie en stimuleert de bloedsomloop. Voorkomt de oxidatie in de huidcellen, die het verouderingsproces veroorzaakt en bestrijdt sinaasappelhuid en stress. GEBRUIKSAANWIJZING Breng 60ml of 2 volle eetlepels aan op de droge of licht bevochtigde huid. Met grote bewegingen inmasseren. Verwijder het resterende product met een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e1kg pot Druivenpitolie Silica Gember Citroengras Essentiële Citroenschilolie Deze lichte olie wordt makkelijk door de huid opgenomen. Perfect voor het aanbrengen van essentiële oliën. Bevat vitamines A en F. Spoorelement, essentieel in de productie van huidweefsel, collageen en elastine. Dit is een orchidee-achtige tropische plant. De essentiële olie onttrokken aan de rizoom (wortelstok) heeft een heerlijke geur. Gingerol, een antioxidant, voorkomt oxidatie in de huidcellen. De wortelstokken worden vaak medicinaal gebruikt. Een traditioneel geneesmiddel uit India. Bekend om de ontspannende en verfrissende eigenschappen. De citroenboom behoort tot de Rutaceae-familie en bevat limonum. De bloemen verspreiden een heerlijke geur. Kalmeert en maakt de huid glad. Regenereert en herstelt de huid. Beschermt de elasticiteit van de huid. Zuivert en stimuleert de bloedsomloop. Remt ontstekingen en vertraagt het verouderingsproces. Bestrijdt sinaasappelhuid. Vermindert geestelijke vermoeidheid. Licht adstringerend, verfrist en revitaliseert. Verdunt het bloed, ontgift en stimuleert het immuunsysteem.

7 P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Extracten & Essentiële Oliën

8 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Detoxifying Massage Oil vochtafdrijvend - voorkomt verstoppingen Deze combinatie van essentiële oliën is speciaal samengesteld om de bloedsomloop te reguleren. Voorkomt verstoppingen en bevordert de afdrijving van overmatig vocht. - Activeert de microcirculatie - Verwijdert giftige stoffen - Verwijdert verstoppingen en draineert de weefsels Salonverpakking: e250ml glazen fles Phyto-Squaleen Olijfolie Vitamine E Druivenpitolie Tarwekiemolie Het plantaardige squaleen is een essentieel lipide dat de huid beschermt. Wordt al meer dan jaar gebruikt. Rijk aan vitamines E en K, antioxidanten, betacarotene flavonoïden en polifenol. Een dubbelactieve vitamine; bevordert de bloedsomloop en beschermt de lipiden in de celwanden. Deze lichte olie wordt makkelijk door de huid opgenomen. Perfect voor het aanbrengen van essentiële oliën. Bevat vitamines A en F. Rijk aan voedingsstoffen. Bevat een hoog gehalte aan vitamine E. Natuurlijk conserveringsmiddel. Verzacht en kalmeert de huid. Verzorgt, kalmeert en verzorgt de huid. Antiseptische werking. Effectief tegen reumatische aandoeningen. Beschermt en verzorgt de huid. Kalmeert en maakt de huid glad. Regenereert en herstelt de huid. Een krachtige antioxidant. Bevordert de celgroei en regenereert de huid. Beschermt de proteïne en DNA/RNA.

9 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Detoxifying Massage Oil vervolg Avocado-Olie Essentiële Lavendelolie Essentiële Cipresolie Essentiële Grapefruitolie Een van de meest diep penetrerende oliën. Rijk aan proteïnen en voedingsstoffen zoals vitamines A, E, D en B-complex, en Lethicine. Lavendelolie wordt verkregen door het distilleren van de bloemtoppen. Het kan ernstige brandwonden genezen zonder littekens achter te laten. De cipres is een hoge ranke boom met altijdgroene bladeren die in het Middellandse Zeegebied groeit. Het ruikt sterk naar hars en heeft een zoete smaak. Komt oorspronkelijk uit Azië. Verkregen door koude persing van de verse schil. Is zeer fris van geur en heeft een lichtgele kleur. Rijk aan vitamine C. Verzacht, kalmeert en geneest. Bevordert de celopbouw. Herstelt de ph-balans van de huid. Bevordert de bloedsomloop. Pijnstillend, verkoelend, zuiverend, antiseptisch, ontstekingremmend, geneeskrachtig en kalmerend. Adstringerend. Vaatvernauwend, ontzwelt de aderen. Heeft geneeskrachtige eigenschappen, met name in de behandeling van spataderen. Kalmerend. Helpt tegen cellulitis in de weefsels. Vochtafdrijvend, antiseptisch, desinfecterend. Stimuleert het lymfstelsel.

10 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Relaxing Massage Oil ontspannend - kalmerend Deze ontspannende, sensuele lichaamsolie is speciaal samengesteld om een heerlijk ontspannen gevoel te geven. Vermindert spanning en brengt het lichaam, geest en ziel in evenwicht. - Vermindert vermoeidheid - Ontspant - Regenereert en herstelt de huid - Kalmeert en maakt de huid glad Salonverpakking: e250ml glazen fles Phyto-Squaleen Olijfolie Vitamine E Druivenpitolie Tarwekiemolie Het plantaardige squaleen is een essentieel lipide dat de huid beschermt. Wordt al meer dan jaar gebruikt. Rijk aan vitamines E en K, antioxidanten, betacarotene flavonoïden en polifenol. Een dubbelactieve vitamine; bevordert de bloedsomloop en beschermt de lipiden in de celwanden. Deze lichte olie wordt makkelijk door de huid opgenomen. Perfect voor het aanbrengen van essentiële oliën. Bevat vitamines A en F. Rijk aan voedingsstoffen. Bevat een hoog gehalte aan vitamine E. Natuurlijk conserveringsmiddel; Verzacht en kalmeert de huid. Verzorgt, kalmeert en verzorgt de huid. Antiseptische werking. Verbetert reumatische aandoeningen. Beschermt en verzorgt de huid. Kalmeert en maakt de huid glad. Regenereert en herstelt de huid. Een krachtige antioxidant. Bevordert de celgroei en regenereert de huid. Beschermt de proteïne en DNA/RNA.

11 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Relaxing Massage Oil vervolg Avocado-Olie Essentiële Romeinse Kamille-Olie Essentiële Ylang Ylang-Olie Essentiële Marjoleinolie Een van de meest diep penetrerende oliën. Rijk aan proteïnen en voedingsstoffen zoals vitamines A, E, D en B-complex, en Lethicine. Komt oorspronkelijk uit Italië en Frankrijk. De olie wordt gedistilleerd uit de bloemtoppen. Bevat de actieve eigenschappen van azuleen en flavonoïden, antioxidanten met een kalmerende werking. Komt oorspronkelijk uit de Filipijnen en Madagaskar. De bloemen worden met stoom gedistilleerd. In het Grieks betekent de naam vreugde uit de bergen en wordt al eeuwenlang gebruikt tegen de stress. Verzacht, kalmeert en geneest. Bevordert de celopbouw. Herstelt de ph-balans van de huid. Ontstekingremmend, ontspannend, kalmerend, pijnstillend, vernauwt de bloedvaten. Herstelt de cellen. Verdovend, ontspannend, lustopwekkend. Pijnstillend, antibacterieel, verlicht stress, zet de bloedvaten uit.

12 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Anti-Cellulite Massage Oil afslankend - activerend Een stimulerende formule samengesteld uit 100% zuivere plantenextracten en essentiële oliën. Ontwikkeld om direct op de vetcellen in te werken. Verbetert de bloedsomloop, verwijdert overmatige vetophopingen en vermindert cellulitis. - Activeert de stofwisseling van de cellen - Stimuleert de bloedsomloop - Bestrijdt cellulitis - Verbetert de elasticiteit van de huid - Bevordert lipolysis - Versnelt het vrijgeven van lipiden - Stimuleert de vetverbranding Salonverpakking: e250ml glazen fles Phyto-Squaleen Olijfolie Vitamine E Druivenpitolie Tarwekiemolie Het plantaardige squaleen is een essentieel lipide dat de huid beschermt. Wordt al meer dan 4000 jaar gebruikt. Rijk aan vitamines E en K, antioxidanten, betacarotene flavonoïden en polifenol. Een dubbelactieve vitamine; bevordert de bloedsomloop en beschermt de lipiden in de celwanden. Deze lichte olie wordt makkelijk door de huid opgenomen. Perfect voor het aanbrengen van essentiële oliën. Bevat vitamines A en F. Rijk aan voedingsstoffen. Bevat een hoog gehalte aan vitamine E. Natuurlijk conserveringsmiddel. Verzacht en kalmeert de huid. Verzorgt, kalmeert en verzorgt de huid. Antiseptische werking. Verbetert reumatische aandoeningen. Beschermt en verzorgt de huid. Kalmeert en maakt de huid glad. Regenereert en herstelt de huid. Een krachtige antioxidant. Bevordert de celgroei en regenereert de huid. Beschermt de proteïne en DNA/RNA.

13 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Anti-Cellulite Massage Oil vervolg Avocado-Olie Jeneverbes Essentiële Olie Patchouli Essentiële Olie Rozemarijn Essentiële Olie Een van de meest diep penetrerende oliën. Rijk aan proteïnen en voedingsstoffen zoals vitamines A, E, D en B-complex, en Lethicine. Extract van de gedroogde vrucht. Bestaat voornamelijk uit essentiële oliën. Komt oorspronkelijk uit Maleisië, Indonesië en China. Extract van de gedroogde bladeren. Wordt al duizenden jaren gebruikt tegen insecten- en slangenbeten. Bevat het kamfermolecuul. Deze plant staat ook bekend als de bloem van de zee omdat deze vaak aan zee groeit. Het symbool van puurheid. Verzacht, kalmeert en geneest. Bevordert de celopbouw. Herstelt de ph-balans van de huid. Antiseptisch, antibacterieel. Bevordert de bloedsomloop, vochtafdrijvend en bestrijdt cellulitis. Antibacterieel. Regenereert het weefsel, vermindert vochtophopingen en sinaasappelhuid. Ontspannend. Stimuleert de stofwisseling. Antiseptisch, vochtafdrijvend. Zuivert het lichaam van giftige stoffen en heeft een verkwikkend effect.

14 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Firming Massage Oil modellerend - verstevigend Dit regenererende complex van essentiële oliën herstelt, tonifieert, verstevigt en modelleert het figuur. Bevordert de productie van collageen en elastine en maakt de huid elastischer en steviger. - Verbetert de elasticiteit en stevigheid van het lichaam - Stimuleert en tonifieert het lichaam - Vermindert striae - Modelleert de contouren van het lichaam Salonverpakking: e250ml glazen fles Phyto-Squaleen Olijfolie Vitamine E Druivenpitolie Tarwekiemolie Het plantaardige squaleen is een essentieel lipide dat de huid beschermt. Wordt al meer dan jaar gebruikt. Rijk aan vitamines E en K, antioxidanten, betacarotene flavonoïden en polifenol. Een dubbelactieve vitamine; bevordert de bloedsomloop en beschermt de lipiden in de celwanden. Deze lichte olie wordt makkelijk door de huid opgenomen. Perfect voor het aanbrengen van essentiële oliën. Bevat vitamines A en F. Rijk aan voedingsstoffen. Bevat een hoog gehalte aan vitamine E. Natuurlijk conserveringsmiddel. Verzacht en kalmeert de huid. Verzorgt, kalmeert en verzorgt de huid. Antiseptische werking. Helpt bij reumatische aandoeningen. Beschermt en verzorgt de huid. Kalmeert en maakt de huid glad. Regenereert en herstelt de huid. Toning. Een krachtige antioxidant. Bevordert de celgroei en regenereert de huid. Beschermt de proteïne en DNA/RNA.

15 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Firming Massage Oil vervolg Avocado-Olie Essentiële Hoppe-Olie Essentiële Patchouli-Olie Essentiële Citroenschilolie Een van de meest diep penetrerende oliën. Rijk aan proteïnen en voedingsstoffen, zoals vitamines A, E, D en B-complex, en Lethicine. De meest belangrijke bestanddelen zijn essentiële oliën en flavonoïden. Komt oorspronkelijk uit Maleisië, Indonesië en China. Extract van de gedroogde bladeren. Wordt al duizenden jaren gebruikt bij insecten- en slangenbeten. De citroenboom behoort tot de Rutaceae-familie en bevat limonum. De bloemen verspreiden een heerlijke geur. Verzacht, kalmeert en geneest. Bevordert de celopbouw. Herstelt de ph-balans van de huid. Tonifieert, adstringerend en antiseptisch. Verstevigt en ontspant de huid. Antibacterieel. Regenereert het weefsel, vermindert vochtophopingen en sinaasappelhuid. Ontspannend. Verdunt het bloed, ontgift en stimuleert het immuunsysteem.

16 PROFESSIONEEL GEBRUIK essentiële oliën Peeling Base Oil afslankend - verzachtend Meng 15ml peeling basisolie met 20 g Herbal Body Peelingpoeder. Breng de pasta rechtstreeks op de huid aan en gebruik grote massagebewegingen. Verwijder het resterende product met een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e250ml glazen fles Phyto-Squaleen Olijfolie Vitamine E Het plantaardige squaleen is een essentieel lipide dat de huid beschermt. Wordt al meer dan 4000 jaar gebruikt. Rijk aan vitamines E en K, antioxidanten, betacarotene flavonoïden en polifenol. Een dubbelactieve vitamine; bevordert de bloedsomloop en beschermt de lipiden in de celwanden. Verzacht en kalmeert de huid. Verzorgt, kalmeert en verzorgt de huid. Antiseptische werking. Helpt bij reumatische aandoeningen. Beschermt en verzorgt de huid.

17 PROFESSIONEEL GEBRUIK d ragero l i ë n Body Massage Oil verzachtend - ontspannend Massage is de beste manier om spanning weg te nemen en lichaam en geest te ontspannen. Gebruik de Body Massage Oil voor een heerlijke ontspannende massage die tegelijkertijd de huid verzorgt. - Ontspant en verlicht stress - Verzacht en verzorgt de huid - Tonifieert en maakt de huid glad - Voorkomt droogheid Salonverpakking: e1040ml fles Paraffine-Olie Amandelolie Een houtextract. Rijk aan vitamines A, B1, B2, B6 & E. Beschermt en verzacht de huid. Kalmeert en verzorgt de huid.

18 PROFESSIONEEL GEBRUIK d ragero l i ë n Almond Oil kalmerend - voedend Grapeseed Oil kalmerend - herstellend Voornaamste Drageroliën Drageroliën (of basisoliën) worden gebruikt om essentiële oliën op het lichaam in te masseren. Essentiële oliën mogen nooit rechtstreeks op de huid worden aangebracht, met uitzondering van lavendel en tea tree-olie. De zuiverste drageroliën zijn koudgeperste of vergine oliën, die veel belangrijke voedingsstoffen bevatten. Vitamine E is een belangrijke antioxidant, vitamine F zorgt voor een goede teint, vitamine D houdt de huid en botweefsel gezond en vitamine C bestrijdt infecties en bevordert de collageenproductie. De dragerolie zelf heeft ook een heilzame werking en beschermt de huid tegen veroudering. Salonverpakking: e1040ml fles Druivenpitolie (Vitis Vinifera) Amandelolie (Prumus Amigdalous) Rijk aan linolzuur en vitamines A en F. Rijk aan vitamines A, B1, B2, B6, D & E. Kalmeert en maakt de huid glad. Bestrijdt schadelijke vrije radicalen. Vermindert gevoeligheid van de huids. Helpt tegen een droge jeukerige huid. Versterkt de nagels en nagelriemen.

19 P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Algen

20 PROFESSIONEEL GEBRUIK b o d y w raps Anti-Ageing Body Wrap stimulerend - verstevigend - modellerend De Anti-ageing Body Wrap is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, kleisoorten, meelsoorten en gemicroniseerde planten, voor een stimulerende lichaamsverzorging. Het parfum bestaat uit een combinatie van natuurlijke geuren van kruiden zoals gember, cacao en sinaasappel. De wrap wordt gebruikt voor een verstevigende, zuiverende en stimulerende lichaamsbehandeling. GEBRUIKSAANWIJZING Meng 200 g poeder met 280ml warm water tot een gladde pasta. Laat het mengsel 2 minuten rusten en breng het dan rechtstreeks op het lichaam aan. Wikkel de klant in een plastic folie en dan in een warme deken. Laat de wrap minuten inwerken. Verwijder het resterende product met een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e4kg emmer Haver Gember Zoete Sinaasappelschilolie Aardappelzetmeel Cacaobonen Kaoline Havermeel bevordert de gezondheid van de huid. De belangrijkste bestanddelen zijn saponins and polifenols. Dit is een orchidee-achtige tropische plant. De essentiële olie onttrokken aan de rizoom (wortelstok) heeft een heerlijke geur. Gingerol, een antioxidant, voorkomt oxidatie in de huidcellen. De wortelstokken worden vaak medicinaal gebruikt. Dit is een unieke bron van vitamine C, A en P. Bevat bio-flavonoïden en essentiële oliën Bevat grote hoeveelheden vitamine A, B1, B2, C, K en mineralen. Cacaobonen zijn afkomstig uit het Amazonewoud. Deze bevatten mineralen en theobromine, een bestanddeel dat veel lijkt op cafeïne. Een aluminiumsilicaat, afkomstig uit het Kaoling-gebergte in China. Helpt tegen gevoeligheid van de huids en ontstekingen. Bestrijdt het ouderdomsproces en rimpelvorming van de huid. Verzacht en hydrateert. Zuivert en stimuleert de bloedsomloop. Remt ontstekingen en vertraagt het verouderingsproces. Kalmeert de huid en vermindert stress. Beschermt en versterkt het haarvatenstelsel. Reinigt de huid, voorkomt rimpels, antibacterieel. Stimuleert, verkwikt, regenereert en hydrateert. Heeft ook een positief effect op het geestelijk welzijn. Zuivert en absorbeert overtollige vettige afscheidingen.

21 PROFESSIONEEL GEBRUIK b o d y w raps Sculpting Peel-Off Wrap ontspannend - afslankend en herstelt het mineralengehalte Dit Alginatenmasker behoort tot de nieuwe generatie warme peel-off body wraps. Het is zeer eenvoudig aan te brengen en vereist geen douche na gebruik. De aangename, subtiele parfum in combinatie met de warmte geeft een heerlijk ontspannen gevoel tijdens de behandeling en versterkt de positieve effecten van de actieve bestanddelen. De wrap bevordert de bloedsomloop en revitaliseert de huidstructuur. GEBRUIKSAANWIJZING Meng 200 gr poeder met 400ml heet water en roer de ingrediënten snel en grondig gedurende 1 minuut tot een gladde pasta. Direct op het lichaam aanbrengen en minstens 20 minuten in laten trekken. Verwijder de wrap in een geheel. Salonverpakking: e3kg emmer Kaoline Algin Vitamine C Havermeel Lithothamnium Calcareum Paardenstaart Een aluminiumsilicaat, afkomstig uit het Kaoling-gebergte in China. Rijk aan spoorelementen, vitamine C en A. Een krachtige antioxidant. Havermeel bevordert de gezondheid van de huid. De belangrijkste bestanddelen zijn saponins en polifenols. Een rood zeewier. Leeft in helder zeewater op meter diepte. Dit zeewier is rijk aan spoorelementen, calcium en magnesium. Bevat een hoog gehalte aan silica, een spoorelement dat een belangrijke rol speelt in de productie van huidweefsel, collageen en elastine, flavonoïden en vitamine C. Zuivert en absorbeert overtollige vettige afscheidingen. Stimuleert de productie van elastine en colageen. Hydrateert en regenereert de huid. Activeert de productie van collageen en elastine. Helpt tegen gevoeligheid van de huids en ontstekingen. Bestrijdt het ouderdomsproces en rimpelvorming van de huid. Verzacht en hydrateert. Ontgiftend en vochtafdrijvend. Bestrijdt sinaasappelhuid en heeft een afslankende werking. Beschermt de elasticiteit van de huid. Vochtafdrijvend en adstringerend.

22 PROFESSIONEEL GEBRUIK b o d y w raps Sculpting Peel-Off Wrap vervolg Groene Thee Camellia Sinesis Dit is een kleine 5 tot 10 meter hoge boom. Groeit in de Aziatische regenwouden. De voornaamste bestanddelen zijn looizuren, proteïnen, mineralen, cafeïne en vitamines A, B, C, E, P en B-caroteen. Voert giftige stoffen af, maakt een sinaasappelhuid gladder. Modelleert het lichaam. Krachtige antioxidant, revitaliseert, tonifieert, zuivert en stimuleert. Ontstekingremmend.

23 PROFESSIONEEL GEBRUIK b o d y w raps Slimming Body Wrap afslankend - antioxidant - zuiverend Deze body wrap bevat zeewier en groene thee voor een optimaal afslankend effect. Dit is een zeer fijn poeder dat met water tot een zachte pasta wordt vermengd. De substantie heeft een groene kleur en de heerlijke frisse geur van groene thee. GEBRUIKSAANWIJZING Meng gram poeder met twee keer zoveel warm water tot een gladde pasta ontstaat. Direct op het lichaam aanbrengen. Wikkel de klant in plastic folie en dan in een warme deken. Laat het minuten inwerken. Verwijder het resterende product met een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e2kg emmer Groene thee Camellia Sinesis Lithothamnium Calcareum Laminaria Digitata Kaoline Dit is een kleine 5 tot 10 meter hoge boom. Groeit in de Aziatische regenwouden. De voornaamste bestanddelen zijn looizuren, proteïnen, mineralen, cafeïne en vitamines A, B, C, E, P en B-caroteen. Een rood zeewier. Leeft in helder zeewater op meter diepte. Dit zeewier is rijk aan spoorelementen, calcium en magnesium. Dit is een rood zeewier. Bevat veel minerale zouten, spoorelementen, proteïnen, vitamines en alginaten. Een aluminiumsilicaat, afkomstig uit het Kaoling-gebergte in China. Voert giftige stoffen af, maakt een sinaasappelhuid gladder. Modelleert het lichaam. Krachtige antioxidant, revitaliseert, tonifieert, zuivert en stimuleert. Ontstekingremmend. Ontgiftend en vochtafdrijvend. Bestrijdt sinaasappelhuid en heeft een afslankende werking. Ontgiftend. Bevordert de bloedsomloop, vochtafdrijvend, afslankend en hydraterend. Regenereert de huidcellen. Zuivert en absorbeert overtollige vettige afscheidingen.

24 P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Modderbaden

25 PROFESSIONEEL GEBRUIK b o d y mud mask Detoxifying Body Mud vochtafdrijvend - voorkomt verstoppingen Dit masker werkt intensief in op de bloedsomloop en het lymfstelsel en bevordert de gezondheid van deze belangrijke stelsels. Verkwikt zware of vermoeide benen en verlicht het branderige gevoel dat ontstaat bij lang staan. Lichaamsbehandelingen helpen vocht af te drijven, stimuleren het lymfstelsel, voorkomen cellulitis en verlichten stress. GEBRUIKSAANWIJZING Plaatselijk aanbrengen of over het hele lichaam. Wikkel de klant in plastic folie en dan een warme deken. Laat het minuten inwerken. Verwijde het resterende product met een spatel en een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e3kg emmer Fossiel Modder Bentoniet Munt Piperita Cypress (Cipresboom) Rijk aan zeewierextracten, mineralen en vitamines. Samengesteld uit minerale kristallen die veel weg hebben van klei. Onttrokken aan de muntplant. Bevat een hoog gehalte aan menthol. De cipres is een hoge ranke boom met altijdgroene bladeren die in het Middellandse Zeegebied groeit. Het ruikt sterk naar hars en heeft een zoete smaak. Slankt af, bestrijdt cellulitis en verstevigt de huidstructuur. Ontspant en doet de huid zacht aanvoelen. De reinigende en adstringerende werking zuivert de huid. Verfrist en zuivert de huid. Adstringerend. Vaatvernauwend, ontzwelt de aderen. Heeft geneeskrachtige eigenschappen, met name in de behandeling van spataderen. Kalmerend.

26 PROFESSIONEEL GEBRUIK b o d y mud mask Relaxing Body Mud vermindert stress - verhoogt het welzijn De gecombineerde werkzaamheid van Cajeput, Sandelhout en Lavendel is uitermate effectief tegen spierontstekingen en brengt direct verlichting. Vermindert gespannenheid en brengt het lichaam en de geest in evenwicht. GEBRUIKSAANWIJZING Plaatselijk aanbrengen of op het hele lichaam. Wikkel de klant in plastic folie en dan in een warme deken. Laat het minuten inwerken. Verwijder het resterende product met een spatel en een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e3kg emmer Fossielmodder Bentoniet Lavendel Cajeput Sandelhout Rijk aan zeewierextracten, mineralen en vitamines. Samengesteld uit minerale kristallen die veel weg hebben van klei. Essentiële lavendelolie wordt verkregen door het distilleren van de bloemtoppen. Het kan ernstige brandwonden genezen zonder littekens achter te laten. Extract van de Melaleuca-boom. Rijk aan essentiële olie, azuleen en cineol (eucalyptol). Het heeft een frisse geur met een fruitige noot. Dit hout van de Santalum-boom komt voor in India en op de eilanden van de Stille Zuidzee. Wordt veel gebruikt in aromatherapie en parfums. Slankt af, bestrijdt cellulitis en verstevigt de huidstructuur. Ontspant en doet de huid zacht aanvoelen. De reinigende en adstringerende werking zuivert de huid. Bevordert de bloedsomloop. Pijnstillend, verkoelend, zuiverend, antiseptisch, ontstekingremmend, geneeskrachtig en kalmerend. Antiseptisch, adstringerend, verdovend, stimulerend. Ontstekingremmend, antiseptisch, lustopwekkend, verdovend. Verwarmt en ontspant.

27 PROFESSIONEEL GEBRUIK b o d y mud mask Slimming Body Mud afslankend - anti-cellulitis Dankzij de hoge concentratie aan algenextracten wordt deze modder gebruikt in behandelingen om af te slanken, cellulitis te bestrijden en de huid te verstevigen. GEBRUIKSAANWIJZING Plaatselijk of op het hele lichaam aanbrengen. Wikkel de klant in plastic folie en dan in een warme deken. Laat het minuten inwerken. Verwijder met een spatel en een warme doek of laat de klant een douche nemen. Salonverpakking: e3kg emmer Fossielmodder Bentoniet Fucus Vesiculosus Rijk aan zeewierextracten, mineralen en vitamines. Samengesteld uit minerale kristallen die veel weg hebben van klei. Een bruin zeewier, rijk aan jodium en vitamine C. Slankt af, bestrijdt cellulitis en verstevigt de huidstructuur. Ontspant en doet de huid zacht aanvoelen. De reinigende en adstringerende werking zuivert de huid. Stimuleert de productie van elastine en colageen. Heeft een vochtafdrijvend en drainerend effect. Verwijdert vetophopingen.

28 P R O F E S S I O N A L U S E b o d y p ro d u c t s Bath Salt Green Tea & Bamboo welzijn - verfrissend - ontspannend Badzout met zuivere plantenextracten. De verscheidenheid aan aroma s en kleuren geven u een verrassend ontspannen gevoel. De geest kan de dagelijkse beslommeringen loslaten en het lichaam ontspant. GEBRUIKSAANWIJZING Los het zout op in de badkuip of een voetbad. De hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid water (40-60gr). Neem na het bad de tijd om rustig te ontspannen. Professional Size: e800g emmer Zout Groene thee Camellia Sinesis Bamboepoeder Een natuurlijk reinigingsmiddel dat zowel overal op aarde als in de oceaan voorkomt. Dit is een kleine boom, hooguit 5 tot 10 meter hoog. Groeit in de Aziatische regenwouden. De voornaamste bestanddelen zijn looizuren, proteïnen, mineralen, cafeïne en vitamines A, B, C, E, P en B-caroteen. Een fijn poeder dat in de Indiase traditionele geneeskunde bekend staat als tabasheer. Bevat Silicia en Potassiumzouten. Exfoliërend, reinigend, hydraterend en antibacterieel. Door middel van osmose wordt de cellulaire balans bevorderd. Versterkt de nagels. Voert giftige stoffen af, maakt een sinaasappelhuid gladder. Modelleert het lichaam. Is een krachtige antioxidant. Revitaliseert, tonifieert, zuivert en stimuleert. Ontstekingremmend. Verbetert de bloedsomloop, verwijdert dode huidcellen en vuil uit poriën en verjongt de huid.

29 P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Spa Body Treatments CORALIAN SCULPTING BEHANDELING Deze behandeling bevordert de bloedsomloop en revitaliseert de huidstructuur. Activeert de stofwisseling van de cellen en verbetert de elasticiteit van de huid. Activeert de microcirculatie, verwijdert giftige stoffen, voorkomt verstoppingen en draineert de weefsels. ARMONIA RELAXING BEHANDELING Gericht op het welzijn en ontspannen van de huid, verzorgt en ontspant het lichaam. Een complete behandeling voor het lichaam, geest en ziel die alle spanningen wegneemt en het evenwicht herstelt. MESOGIOS SLIMMING BEHANDELING Werkt direct op de vetcellen, verbetert de bloedsomloop, verwijdert overmatige vetophopingen en vermindert cellulitis. Stimuleert de bloedsomloop, bestrijdt sinaasappelhuid, verbetert de elasticiteit van de huid en bevordert lipolysis en de verbranding van vetten. OCEANOS DETOXIFYING BEHANDELING Reguleert de bloedsomloop. Voorkomt verstoppingen en bevordert de afdrijving van overmatig vocht. Het heeft een positief effect op de bloedsomloop en het lymfstelsel. Zeer doeltreffend tegen zware, vermoeide benen. APHRODITE ANTI- AGEING BEHANDELING De meest geschikte behandeling voor het verstevigen, modelleren en stimuleren van uw lichaam. Vermindert de stress en heeft een kalmerend effect. Het regenereert en herstelt de huid en doet deze gladder aanvoelen. FIGURA FIRMING BEHANDELING Herstelt, verstevigt en modelleert het figuur. Bevordert de productie van collageen en elastine en maakt de huid elastischer en steviger. Helpt ook striae te verminderen en de contouren van het lichaam te verbeteren.

30

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

thalasso EXTENSO NATURAL SEA SALTS

thalasso EXTENSO NATURAL SEA SALTS extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Intense Hydration BEHANDELING

Intense Hydration BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Intense Hydration BEHANDELING Specifieke behandeling voor diepe hydratatie Specifieke behandeling voor diepe hydratatie 4 Specifieke behandelingsproducten 5-10 Behandeling

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandelingen gezichtsbehandelingen P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Bio-Peeling BEHANDELING Behandeling voor de probleemhuid en verjonging van de huid Het positieve effect van exfoliëren 3 Specifieke behandelingsproducten

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Apaline Soothing BEHANDELING

Apaline Soothing BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Apaline Soothing BEHANDELING Een modellerend algenmasker voor de Een specifiek modellerend algenmasker 4 Specifieke behandelingsproducten 5-11 Behandeling 12-16

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische

Nadere informatie

PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN. Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat.

PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN. Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat. PHYSIOCOSMETIC EEN LIJN VAN ANTI-VEROUDERINGSPRODUCTEN Is ontstaan uit de traditionele geneeskunde die sinds eeuwen bestaat. De kennis van ons cellulair metabolisme hetwelke ons toelaat een verzorging

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Rebalancing Facial BEHANDELING

Rebalancing Facial BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Rebalancing Facial BEHANDELING Behandeling voor een vette & en De vette huid en de rol van de talgklieren 3 Specifieke behandelingsproducten 5-8 Behandeling 9-13

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Revitalising Eye BEHANDELING

Revitalising Eye BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Revitalising Eye BEHANDELING Speciale behandeling voor de gevoelige Het belang van een goede verzorging van de 4 Specifieke behandelingsproducten 5-11 Behandeling

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische

Nadere informatie

Neo-White BEHANDELING

Neo-White BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-White BEHANDELING Behandeling van pigmentatie en Oorzaak van overmatige pigmentatie, de rol en synthese van melanine 4 Specifieke behandelingsproducten 5-9 Behandeling

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische eigenschappen

Nadere informatie

Bio-Lifting BEHANDELING

Bio-Lifting BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Bio-Lifting BEHANDELING Behandeling voor het liften & verstevigen van gezicht en buste Veroudering van de huid 4 Het belang van zuurstof voor de huid 5 Specifieke

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB 24 Uur een zijdezachte huid: scrubben én voeden! Normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Rijke mix van voedende plantaardige oliën Hoge concentratie Dode Zee

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

438A POUDRE DE BAIN MINCEUR

438A POUDRE DE BAIN MINCEUR SOIN PERFORMANCE MINCEUR & FERMETÉ 438A POUDRE DE BAIN MINCEUR Vol plezier aan de slag met je persoonlijke topvorm. In een bad duiken dat de zintuigen en het silhouet verwent. Verleidelijke geur van citroen,

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

Het ritueel van uw Lanèche Spa behandeling

Het ritueel van uw Lanèche Spa behandeling Spa Spa Tijd voor uzelf Het woord Spa is een afkorting van Sanitas Per Aqua, hetgeen gezond met water betekent. Het omvat een breed spectrum van weldadige lichaamsbehandelingen voor totale ontspanning

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

Doeltreffend in wellness

Doeltreffend in wellness Doeltreffend in wellness De rust, geur en het zachte gevoel van de Dode Zee hoeft niet langer meer iets te zijn waar u alleen maar van kunt dromen. Het is nu binnen handbereik om van te genieten, waar

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

Flora Gelaatslotions

Flora Gelaatslotions Flora Gelaatslotions Oshadhi's gelaatslotions zijn samengesteld uit hydrolaten, aloë vera, etherische oliën en een weinig ethanol. 5330 Clarifying Zacht tonicum van hydrolaten, etherische oliën en aloë

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Innovatieve verzorging voor gezicht en lichaam

Innovatieve verzorging voor gezicht en lichaam C L L E C T I E Innovatieve verzorging voor gezicht en lichaam Actieve bèta-glucanen De producten van de β-glucan ACTIVE collectie zijn ontwikkeld vanuit een innovatief natuurlijk ingrediënt: bèta-glucanen

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging.

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. De huid reinigen bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk

Nadere informatie

probleem-oplossende huidverzorging

probleem-oplossende huidverzorging probleem-oplossende huidverzorging Wat zijn cosmeceuticals? Cosmetische farmaceutica met hoog gedoseerde werkzame stoffen en krachtige werking Zichtbare huidverbetering door aanpassing huidstructuur Solutions:

Nadere informatie

ROYAL JELLY LIFTING SERUM

ROYAL JELLY LIFTING SERUM ROYAL JELLY LIFTING SERUM Een 14-daagse kuur met direct face- lift effect!! Wat is het?. Royal Jelly is een echt geschenk uit de natuur. Dit extract wordt geproduceerd door jonge werkbijen. Door zich hiermee

Nadere informatie

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten SKIN & PORE BALANCER - Gecombineerde huid met grove poriën s Ochtends en/of s avonds. Breng aan op de gereinigde huid in de gewenste hoeveelheid. Fytoplankton verfijnt

Nadere informatie

14-1-2014. Maskers en pakkingen. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Crème masker. Maskers: voorbehandeling

14-1-2014. Maskers en pakkingen. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Crème masker. Maskers: voorbehandeling Maskers en pakkingen Maskers: gebruik Lesstof Beauty Level Basics 1 blz. 216-235 Zie ook de praktijkmap Tijdelijke afdekking van de hals- en gezichtshuid door een cosmetisch product Kan na oppervlakte

Nadere informatie

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers HONEY & ALMOND SCRUB Een scrub met een dubbele werking die zorgt voor een schone, heldere, gezond uitziende huid. De zeer fijn gemalen

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

Flora Gelaatslotions

Flora Gelaatslotions Flora Gelaatslotions Oshadhi's gelaatslotions zijn samengesteld uit hydrolaten, Aloë vera en een weinig ethanol. 5330 Clarifying Zacht tonicum van hydrolaten en Aloë vera; zuivert en verlevendigt een gevoelige

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist,

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist, Werkstuk door een scholier 1183 woorden 19 oktober 2001 6,9 49 keer beoordeeld Vak ANW Wat is Aromatherapie? Om de deelvraag wat is aromatherapie? te beantwoorden, ben ik aan verschillende mensen gaan

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid. ASTONISHING REFRESHING SOAK MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE: Product omschrijving: Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Nadere informatie

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT Dankzij Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil gebruikt u voortaan maar één gezichtsreiniging meer! December

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

serie AQUA-VITALE Herstellen van de hydro-lipide film zodat de natuurlijke verdedingsmechanismen van de huid versterkt worden

serie AQUA-VITALE Herstellen van de hydro-lipide film zodat de natuurlijke verdedingsmechanismen van de huid versterkt worden SERIE AQUA-VITALE De meeste mensen ervaren een droge huid. Bij de meeste mensen is deze droogte te wijten aan onze nieuwe levensstijl waarbij de omgeving rond onze huid steeds agressiever wordt (vervuiling,

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

Certificatie Naobay ORIGIN

Certificatie Naobay ORIGIN ORIGIN is een complete productlijn gericht op het verjongen van de huid. Alle producten in deze lijn bevatten extracten of oliën afgeleid van essentiële olie van sinaasappel, rijst en tijgernoten, traditioneel

Nadere informatie

Mineralen basisch mineralen complex

Mineralen basisch mineralen complex Mineralen basisch mineralen complex Zuur-base in balans! Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht * Vegan Gentechvrij Lactosevrij Glutenvrij *Zink Ben jij zuur? Jouw gezondheid op lange termijn Onze

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur BEAUTYCENTER Behandeling ½ uur reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00 Behandeling 1 uur reinigen, scrubben, massage 10-15 minuten & masker & epileren 44.00 Behandeling 1 ½ uur reinigen, scrubben,

Nadere informatie

NEWS. In deze nieuwsbrief: Beauskin s voorjaarskuur

NEWS. In deze nieuwsbrief: Beauskin s voorjaarskuur NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 4 In deze nieuwsbrief: Voorjaarskuur Zonneallergie: hoe kun je jezelf daartegen beschermen? Voetschimmel/schimmelnagel: hoe kom ik daar zo snel mogelijk vanaf? Stralende ogen

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

Cleansing Oil C L E A R

Cleansing Oil C L E A R Cleansing Oil Hydrofi ele samenstelling Intensieve reiniging Respecteert de natuurlijke ph-waarde van de huid Weldadig gevoel op de huid Droogt de huid niet uit Ook geschikt als oogmake-up reiniger Gemakkelijk

Nadere informatie

Oorsprong: Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee.

Oorsprong: Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee. Lavendel Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee. een heldere tot lichtgele olie met een sterke geur In het Nieuwe Testament roemt Marcus lavendelolie

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Zweedse massage (60 min.) 65

Zweedse massage (60 min.) 65 Lichaamsverzorging Zweedse massage (60 min.) 65 Een intensieve relaxerende massage met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren. De Zweedse massage helpt om afvalstoffen te verwijderen en om vermoeide

Nadere informatie