Brighter Lighting. Overzicht van onze Long Life producten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brighter Lighting. Overzicht van onze Long Life producten"

Transcriptie

1 Brighter Lighting Overzicht van onze producten

2 Aura Light Onze producten Aura T8 Eco saver Eerste energiebesparende fluorescentielamp in een uitvoering. Geeft een besparing tot 12% op het energieverbruik. De perfecte oplossing voor binnenverlichting. Aura Ultimate T8 fluorescentielamp met een onovertroffen levensduur en minimale uitval. Vooral daar waar de lampen moeilijk bereikbaar zijn of het vervangen van lampen tot gevolg heeft dat processen stil komen te liggen, is de Aura Ultimate de ultieme oplossing. Toepassingen: chemische en farmaceutische industrie, tunnels, algemene industrie, openbare gebouwen. Aura Universal Ontwikkeld om kostenbesparende verlichting te bieden op plaatsen waar het relatief eenvoudig is om lampen te vervangen. Toepassingen: parkeergarages, opslagruimten, kantoren, hotels, ziekenhuizen. Aura T5 Eco Saver De meest milieuvriendelijke T5 lamp op de markt. Het energieverbruik vermindert tot 10% en de onderhoudskosten met 2 / 3 waardoor deze lamp een aanzienlijke besparing oplevert en de CO 2 uitstoot reduceert. Verkrijgbaar in HE en HO uitvoering. Aura Supreme T5 fluorescentielamp met een drie keer langere levensduur dan standaard T5 lampen. Verkrijgbaar in HE en HO uitvoering. Toepassingen: kantoren, hotels, showrooms, winkels, productiehallen. Aura Premium T5 fluorescentielamp als aanvulling op de serie Aura Supreme. Vooral toegepast voor optimalisatie van de operationele kosten maar waar het eenvoudig is om lampen te vervangen. Toepassingen: parkeergarages, winkelcentra, supermarkten, treinstations, kantoren. Aura Miniature T5 fluorescentielamp in 6W, 8W en 13W met een drie keer langere levensduur dan standaard. Toepassingen: noodverlichting, portiekverlichting, looplampen en trappenhuizen. Aura Thermo Voor koude omgevingen. Gebaseerd op de Aura T8 fluorescentielampen en op de Aura T5 HE/HO lampen met dezelfde lange levensduur als deze lampen. Dankzij de thermische isolatie heeft de lamp een hoge lichtopbrengst, zelfs bij lage temperaturen. Aura Protector Veilig licht voor een kritische omgeving. Fluorescentielamp met een hoogwaardig transparante FEP beschermfilm. Verkrijgbaar in de Aura T8 en T5 lampen met de kenmerkende lange levensduur. De Aura T8 Protector is ook met een PET beschermfilm verkrijgbaar. Aura Reflector Fluorescentielamp geplaatst in een glazen buitenbuis. De binnenkant van de glazen buitenbuis is voorzien van een reflectielaag van 160 horizontaal t.o.v. de contactpinnen. Het licht wordt door het transparante gedeelte naar de plaats gestuurd waar het licht nodig is. Verkrijgbaar op basis van Aura Ultimate (T8) en Aura T5 lampen met de voor deze lampen kenmerkende levensduren.

3 Aura Signette Fluorescentielamp met een diameter van 26 mm in een glazen buitenbuis van 38 mm diameter. De binnenkant van de glazen buitenbuis is voorzien van speciaal ontworpen diffusor segmenten voor een gelijkmatige lichtspreiding in zowel enkel als dubbelzijdige reclameborden. Perfect te combineren met Aura Elmetec voorschakelapparatuur voor een constant lichtniveau. Zeer lange levensduur: Bij een 12uur schakelcyclus, toegepast met conventioneel VSA uur, met een EVSA uur. Aura Super EX T8 fluorescentielamp van hoge kwaliteit met een speciale single pin contactpen Fa 6, voor gebruik in EX geclassificeerde armaturen in brandveilige omgevingen. De constructie is afkomstig uit speciale sectoren waar veiligheid van zeer groot belang is. Deze lamp biedt energieefficiëntie, meer licht, beter licht en een zeer lange levensduur: bij een 3uur schakelcyclus uur, bij een 12uur schakelcyclus uur. AuraSodinette Hogedruk natriumlamp met de langste levensduur ter wereld, een uitzonderlijk laag uitvalspercentage en een zeer hoge lichtopbrengst. Toepassingen: openbare verlichting, tunnels, parkeergarages en industriële omgevingen. Aura Crystal De metaalhalogeenlamp met de langste levensduur op de markt. Behalve een zeer lange levensduur biedt deze lamp ook een hoge lichtopbrengst en een minimale uitval. Verkrijgbaar in diverse wattages. Toepassingen: openbare verlichting, industriële omgevingen en parkeerterreinen. Aura Crystal TC Deze compacte metaalhalogeenlamp in heeft een G12 lampvoet en is geschikt voor winkelverlichting en outdoor toepassingen. Deze lamp geeft helder wit licht, heeft een minimale uitval en een hoge lichtopbrengst. Aura UniqueL Energieefficiënte compact fluorescentielamp, speciaal ontwikkeld voor straatverlichting. De lamp wordt ook toegepast in ziekenhuizen, kantoren, winkels, hotels en reclameborden. De UniqueL Cool is voor gebruik daar waar de omgevingstemperatuur zeer laag kan zijn. Aura UniqueS/D/T Drie kleine lampen, grote voordelen. De hoge lichtopbrengst, gecombineerd met het lage energieverbruik, maakt deze compact fluorescentielampen tot energiezuinige lichtbronnen. Toepassingen: hotels, ziekenhuizen, openbare ruimten, parkeerterreinen en sfeerverlichting. De Aura UniqueT is ook beschikbaar in een Thermouitvoering en daardoor geschikt voor koude omgevingen. Aura Titan Een energiezuinige, laagspanningshalogeenlamp met een sterke en stabiele reflector. Biedt stijlvol, effectief en doelgericht licht. Gemiddelde levensduur uur. Dit maakt de Aura Titan de halogeenlamp met de langste levensduur op de markt.

4 Aura UltiLED De Aura UltiLED is een LEDlichtbron, die door Aura Light is ontwikkeld, met een hoge lichtopbrengst die voor uitstekende energieefficiëntie en een hoge lichtkwaliteit zorgt. Deze lichtbron heeft een gegarandeerde levensduur van uur (L70B10). De Aura UltiLED is ideaal voor parkgarages, opslagruimten, koelruimtes, kantoren, retail etc. Aura UltiLED Pro De Aura UltiLED Pro is een vervangbare LEDlichtbron, ontwikkeld door Aura Light, met een gegarandeerde levensduur van uur 350mA of uur 500mA. De 16 mm (T5 formaat) buis is afgesloten (IP65), dit beschermt de LEDmodule tegen chemische verontreiniging en vocht. De UltiLED Pro heeft een geïntegreerde koelplaat en maakt gebruik van een externe driver voor een optimale betrouwbaarheid. Deze lichtbron is ontwikkeld voor EX omgevingen of andere bijzondere en extreme toepassingen zoals in de industrie en in opslagruimten. Aura CompoLED De Aura CompoLED is een vervangbare LEDlichtbron, ontwikkeld door Aura Light, met een gegarandeerde levensduur van branduren (L70B10). De Aura CompoLED maakt gebruik van een externe driver voor een optimale betrouwbaarheid en is dimbaar tot 1%. De Aura CompoLED is beschikbaar in met een geïntegreerde reflector (12 / 25 / 40 ) en in een versie zonder reflector (120 ). De lichtbron heeft een hoog rendement, tot 125 lm/w bij 4000K. De kwaliteit van het licht is hoog met een kleurweergave van meer dan 90 voor de 3000K uitvoering en meer dan 80 voor de 4000K uitvoering. Het heeft een chromatische tolerantie van maximaal 3 SDCM, en voldoet daarmee aan de Europese normen voor kantoorverlichting. Complete Eco lichtoplossingen en accessoires Aura Light biedt complete, energiebesparende lichtoplossingen voor diverse segmenten. Met de Aura Eco lichtoplossingen kan het energieverbruik tot 80% worden verminderd. Daarnaast biedt Aura Light Elmetec voorschakelapparatuur: door de lange levensduur is Elmetec voorschakelapparatuur ideaal te combineren met Aura fluorescentielampen. Nieuw in ons assortiment zijn IQ Sensoren: lichtregelsystemen voor optimale efficiëntie. Zie voor meer informatie onze website, de aparte brochure of wendt u zich tot uw accountmanager. DUURZAAMHEID Aura Light werkt samen met The Natural Step om de organisatie zo duurzaam mogelijk te maken. De CO 2 die wordt gegenereerd bij de productie en het transport, wordt gecompenseerd via milieuprojecten van de internationale organisatie ClimateCare. Aura Light is ISOgecertificeerd: 9001 en en werkt volgens ISO 26000, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

5 Aura Light Levensduur lichtbronnen SCHAKELCYCLUS CONVENTIONEEL VSA + STARTER ELEKTRONISCH VSA (WARMSTART) Aura Ultimate uur uur uur Aura T8 Eco Saver Aura Universal uur uur uur uur Aura T5 Eco Saver HO/HE Aura Supreme HO/HE uur LEVENSDUUR Aura Premium HO/HE Aura Miniature Aura UniqueL Aura UniqueS, D, T uur uur 24 uur uur uur uur uur uur uur Aura UniqueS/E, D/E, T/E uur Aura Sodinette uitvalspercentage:: 2% 4% 7% 10% uur uur uur uur Aura Crystal Aura Crystal TC uitvalspercentage:: 2% 4% 8% 10% uur uur uur uur

6 Printed on recycled paper. Aura Light levert intelligente verlichting: duurzaam, met een lange levensduur, kostenbesparend, van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk. Wij noemen het daarom Brighter Lighting. Onze duurzame lichtoplossingen stellen professionele klanten in staat om hun kosten, energieverbruik en ecologische voetafdruk te verminderen. Onze lichtbronnen hebben een tot vier keer langere levensduur in vergelijking met standaard producten, waardoor onderhoudskosten en CO 2 uitstoot afnemen met 75%. Onze energiebesparende lichtoplossingen kunnen het energieverbruik tot 80% verminderen, afhankelijk van de verlichtingsinstallatie. Aura Light biedt u lichtoplossingen voor diverse segmenten. Kenmerkend zijn de lange levensduur, de hoge lichtopbrengst, de minimale uitval, de korte terugverdientijd en vergaande garanties. Aura Light verkoopt haar lichtoplossingen over de gehele wereld. De verkooporganisatie voor CentraalEuropa is gevestigd in Hamburg. Aura Light GmbH Habichtstrasse Hamburg Duitsland Voor Nederland: Tel +31 (0) Fax +31 (0) info@auralight.nl / Voor België: Tel +31 (0) Fax +31 (0) info@auralight.be / Voor de nieuwste lichtoplossingen en meer informatie over de diverse producten verwijzen wij u graag naar onze website.

Brighter Lighting. Complete, duurzame lichtoplossingen voor professionele toepassingen.

Brighter Lighting. Complete, duurzame lichtoplossingen voor professionele toepassingen. Brighter Lighting Complete, duurzame lichtoplossingen voor professionele toepassingen. Aura Light De vraag naar duurzame producten is nog nooit zo groot geweest. De regering en een groot aantal bedrijven

Nadere informatie

Benelux Aura Light B.V. Basicweg 12B 3821 BR Amersfoort Nederland Tel: +31 (0) Fax: +31 (0)

Benelux Aura Light B.V. Basicweg 12B 3821 BR Amersfoort Nederland Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) CATALOGUS Benelux Aura Light B.V. Basicweg 12B 3821 BR Amersfoort Nederland Tel: +31 (0)33 450 40 20 Fax: +31 (0)33 456 32 93 E-mail: info@auralight.nl www.auralight.nl dit is aura S O L U T I O N S Dit

Nadere informatie

Architecture studio. Catalogus

Architecture studio. Catalogus Architecture studio Catalogus Benelux Aura Light B.V. Basicweg 12B 3821 BR Amersfoort Nederland Tel: +31 (0)33 450 40 20 Fax: +31 (0)33 456 32 93 E-mail: info@auralight.nl www.auralight.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Long Life Fluorescentielampen Ultimate Universal Supreme Protector FEP Thermo

Long Life Fluorescentielampen Ultimate Universal Supreme Protector FEP Thermo Long Life Fluorescentielampen 12.20 Ultimate 12.20.20 Ultimate-LL T8 12.20.20.15 Universal 12.20.25 Universal-LL T8 12.20.25.15 Ecosaver-LL T8 12.20.25.25 Supreme 12.20.30 HE/HO/Premium 12.20.30.20 Protector

Nadere informatie

Toekomstbestendige flexibele verlichting op zijn best

Toekomstbestendige flexibele verlichting op zijn best Toekomstbestendige flexibele verlichting op zijn best Aura CompoLED Long Life accentueert kleuren, versheid en visuele aantrekkingskracht Unieke led-lichtbron met focus op flexibiliteit en modulariteit

Nadere informatie

Part LED is een familie van typische Ledlichtbronnen die eenvoudig kunnen worden. kantoor- en schoolarmaturen die bestaat geüpgraded en vervangen

Part LED is een familie van typische Ledlichtbronnen die eenvoudig kunnen worden. kantoor- en schoolarmaturen die bestaat geüpgraded en vervangen Part LED Ceiling Een functioneel armatuur voor kantoren en scholen Energie-efficiënt - tot 109 lm/w Part LED is een familie van typische Ledlichtbronnen die eenvoudig kunnen worden kantoor- en schoolarmaturen

Nadere informatie

LONG LIFE LAMPEN CONVENTIONELE LAMPEN LED. LED-Retrofits. Fluorescentielampen. Overige LED-Lampen. Compact fluorescentielampen.

LONG LIFE LAMPEN CONVENTIONELE LAMPEN LED. LED-Retrofits. Fluorescentielampen. Overige LED-Lampen. Compact fluorescentielampen. Inhoud AURA LIGHT LONG LIFE LAMPEN LED CONVENTIONELE LAMPEN > p 15 LED-Retrofits > p 45 Fluorescentielampen > p 15 > p 23 > p 27 > LED-Retrofits voor fluorescentielampen > LED-Retrofits voor gloei- en

Nadere informatie

Vertrouw erop dat uw lampen presteren

Vertrouw erop dat uw lampen presteren Vertrouw erop dat uw lampen presteren Philips Xtra en lampen & voorschakelapparaten Betrouwbare en kostenefficiënte verlichting met een lange Als lampvervanging het laatste is waar u aan wilt denken Het

Nadere informatie

Vermindering total cost of ownership in bestaande verlichtingsinstallaties

Vermindering total cost of ownership in bestaande verlichtingsinstallaties Vermindering total cost of ownership in bestaande verlichtingsinstallaties Background Verlichting is verantwoordelijk voor 25% van het dagelijks energieverbruik 18 miljard lichtbronnen worden jaarlijks

Nadere informatie

Catalogue Philips Lighting '19. LED lampen en buizen. Products. LED tubes

Catalogue Philips Lighting '19. LED lampen en buizen. Products. LED tubes Products Catalogue Philips Lighting LED lampen en buizen LED tubes De in deze brochure vermelde brutoprijzen en specificaties zijn geldig vanaf 15 juni 2019 tot de volgende uitgave. Producten en prijzen

Nadere informatie

KANTOR ROH LED Voordele WINKELS n waaier

KANTOR ROH LED Voordele WINKELS n waaier 2012 LED Voordelen waaier LED Voordelen waaier Ga voor meer informatie over de campagne naar www.ledyourlightshine.nl Ga voor meer informatie over deze producten naar www.lighting.philips.nl en klik op

Nadere informatie

GreenSpace de. rendement. GreenSpace 2 DN460B/DN461B/DN470B/DN471B. Voordelen. Kenmerken

GreenSpace de. rendement. GreenSpace 2 DN460B/DN461B/DN470B/DN471B. Voordelen. Kenmerken Lighting GreenSpace de duurzame LEDoplossing met een hoog rendement GreenSpace 2 DN460B/DN461B/DN470B/DN471B Klanten streven naar de ideale balans tussen hun initiële investering en de kosten van de installatie

Nadere informatie

Energie efficiëntie label (EEL): A

Energie efficiëntie label (EEL): A ompact fluorescentie NonIntegrated MSTER PL-S 2 Pin Energie efficiëntie label (EEL): Energiebesparende compacte fluorescentielampen Kleurweergave Ra 82 10% uitval 6500 uur Lampvoet G23 Te bedrijven op

Nadere informatie

Spaar de natuur - Gebruik het juiste licht. Philips MASTER TL-D Eco. Energiezuinige TL-D verlichting waarmee u geld bespaart en de natuur spaart.

Spaar de natuur - Gebruik het juiste licht. Philips MASTER TL-D Eco. Energiezuinige TL-D verlichting waarmee u geld bespaart en de natuur spaart. Spaar de natuur - Gebruik het juiste licht Philips MASTER TL-D Eco. Energiezuinige TL-D verlichting waarmee u geld bespaart en de natuur spaart. Vervang oude fluorescentielampen door energiezuinige verlichting

Nadere informatie

PRODUCTDATASHEET ST8A-EM 7.3 W/3000 K 600 mm

PRODUCTDATASHEET ST8A-EM 7.3 W/3000 K 600 mm ST8A-EM 7.3 W/3000 K 600 mm SubstiTUBE Advanced High performance LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten TOEPASSINGSGEBIEDEN Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +50 C Verlichting

Nadere informatie

De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting

De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting Lighting De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting MASTER PL-Electronic MASTER-spaarlampen zonder extra afscherming de perfecte keuze voor eindgebruikers die de beste prestaties

Nadere informatie

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED Lighting CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED CoreLine Waterdicht WT120C Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een bestaande ruimte, klanten willen lichtoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

Spaar de natuur Gebruik het juiste licht!

Spaar de natuur Gebruik het juiste licht! Middelbare school Süderelbe, Duitsland Spaar de natuur Gebruik het juiste licht! Met een simpele overstap naar energiezuinige verlichting in uw school kunt u ook een verschil maken Ik help mijn school

Nadere informatie

Openbare verlichting: hoe kan het efficiënter?

Openbare verlichting: hoe kan het efficiënter? Factsheets OVL lampenkwaliteitsprofielen Openbare verlichting: hoe kan het efficiënter? Openbare verlichting hebben we nodig voor onze verkeersveiligheid, sociale veiligheid en het aantrekkelijk maken

Nadere informatie

BAIYILED EUROPE PRODUCT DATASHEET

BAIYILED EUROPE PRODUCT DATASHEET www.baiyiled.nl 2017-2018 BAIYILED EUROPE PRODUCT DATASHEET BAIYILED LSA LED Luminaires LSA Series 5W/10W/12W/18W/36W/28W/40W/56W Geniet van energiebesparing tot wel 70% en uitstekende helderheid en licht

Nadere informatie

ZIJN TIJD VOORUIT HET NIEUWE ASSORTIMENT LED BUIZEN VAN LEDVANCE

ZIJN TIJD VOORUIT HET NIEUWE ASSORTIMENT LED BUIZEN VAN LEDVANCE HIGHLIGHTS ZIJN TIJD VOORUIT HET E ASSORTIMENT LED BUIZEN VAN LEDVANCE versie van max. 3.600 lm Levensduur van maximaal 60.000 uur 65 full-glass types Binning tot SCDM Arbeidsfactor > 0,9 Het uitgebreide

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

ST8A-EM 7.3 W/ mm

ST8A-EM 7.3 W/ mm ST8A-EM 7.3 W/830 600 mm SubstiTUBE Advanced High performance LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten Toepassingsgebieden _ Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +50 C _ Verlichting

Nadere informatie

PRODUCTDATASHEET ST8V-EM 20 W/ mm

PRODUCTDATASHEET ST8V-EM 20 W/ mm ST8V-EM 20 W/840 1500 mm SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten TOEPASSINGSGEBIEDEN Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C Gangen, trappen,

Nadere informatie

T8 BATTEN ECO 17 W/ mm

T8 BATTEN ECO 17 W/ mm T8 BATTEN ECO 17 W/830 1200 mm SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten Toepassingsgebieden _ Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C _

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinige led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wallmounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

Productomschrijving. MASTER TL-D Eco. Fluorescentielampen met een diameter van 26 mm

Productomschrijving. MASTER TL-D Eco. Fluorescentielampen met een diameter van 26 mm Productomschrijving MASTER TL-D Eco Fluorescentielampen met een diameter van 26 mm Voordelen Meer dan 10% energiebesparing in conventionele armaturen Eenvoudige individuele lampvervanging voor een energiebesparing

Nadere informatie

PRODUCTDATASHEET ST8V-EM 8 W/3000 K 600 mm

PRODUCTDATASHEET ST8V-EM 8 W/3000 K 600 mm ST8V-EM 8 W/3000 K 600 mm SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten TOEPASSINGSGEBIEDEN Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C Gangen, trappen,

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s Lighting CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 RC120B Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

Product naam: MM09913

Product naam: MM09913 Product naam: MM09913 Specificaties MM09913: Groep LED Lumen/Watt 150.00 lm/watt Levensduur 40.000u Soort LED Buis Wattage 24W RA 80 Spanning 220-240V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 4000 Koelwit Beschermingsgraad

Nadere informatie

Spaar de natuur - Gebruik het juiste licht. Philips MASTER TL-D Eco. Energiezuinige TL-D verlichting waarmee u geld bespaart en de natuur spaart.

Spaar de natuur - Gebruik het juiste licht. Philips MASTER TL-D Eco. Energiezuinige TL-D verlichting waarmee u geld bespaart en de natuur spaart. Spaar de natuur - Gebruik het juiste licht Philips MASTER TL-D Eco. Energiezuinige TL-D verlichting waarmee u geld bespaart en de natuur spaart. 2 Verlichting is verantwoordelijk voor circa 14% van het

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sport en terreinverlichting ClearFlood BVP650 Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt

Nadere informatie

Voor ultieme betrouwbaarheid!

Voor ultieme betrouwbaarheid! Lighting Voor ultieme betrouwbaarheid! De MASTER PL-L Xtra is een lineaire compacte fluorescentielamp met middelhoog tot hoog vermogen die typisch wordt gebruikt in plafondarmaturen voor algemene verlichting

Nadere informatie

Product naam: MM07469

Product naam: MM07469 Product naam: MM07469 Specificaties MM07469: Groep LED Lumen 90 grdn cone 420 lm Levensduur L90 25.000u Lumen/Watt 97.00 lm/watt Wattage 6W Soort Reflector PAR16/20 Spanning 230V RA 95 Lichtkleur Straalhoek

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting atalogue Lampen Fluorescentie lampen Lampen» Fluorescentie lampen» TL5» MSTER TL5 High Efficiency MSTER TL5 High Efficiency Rechte buisvormige fluorescentielampen TL5 High Efficiency Zeer

Nadere informatie

CorePro LEDlinear MV PHILIPS. LED-lampen. Voordelen. Kenmerken. Applicaties. Een LED Linear R7S met een nog hogere lumen output (2450 lm)

CorePro LEDlinear MV PHILIPS. LED-lampen. Voordelen. Kenmerken. Applicaties. Een LED Linear R7S met een nog hogere lumen output (2450 lm) LED-lampen CorePro LEDlinear MV Een LED Linear R7S met een nog hogere lumen output (2450 lm) Philips CorePro LED R75 is een vervangende retrofitlamp voor traditionele dubbelkneeps lineaire R75- lampen.

Nadere informatie

PRODUCTDATASHEET ST8V 21.5 W/ mm EM

PRODUCTDATASHEET ST8V 21.5 W/ mm EM ST8V 21.5 W/840 1500 mm EM SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten TOEPASSINGSGEBIEDEN Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C Gangen,

Nadere informatie

ENERGIE ZUINIGE VERLICHTING LED VERLICHTING

ENERGIE ZUINIGE VERLICHTING LED VERLICHTING ENERGIE ZUINIGE VERLICHTING LED VERLICHTING ENERGIEBESPARING LEVENSDUUR MILIEU BETROUWBAARHEID RETURN OF INVESTMENT GESCHIEDENIS De Russische wetenschapper Oleg Losev ontdekte reeds halverwege de jaren

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

Flikkervrij dimmen tot 1%! AVILED eco De nieuwe standaard in pluimveeverlichting

Flikkervrij dimmen tot 1%! AVILED eco De nieuwe standaard in pluimveeverlichting Flikkervrij dimmen tot 1%! AVILED eco De nieuwe standaard in pluimveeverlichting Better light, better life De standaard in verlichting voor pluimvee Wij hoeven u niet te vertellen dat een goede verdeling

Nadere informatie

Energiezuinige verlichting

Energiezuinige verlichting Energiezuinige verlichting Op het gebied van verlichting zijn vele besparingsmogelijkheden. Van het vervangen van lampen tot het aanpassen van de armaturen en het gebruik van een daglichtafhankelijke-

Nadere informatie

Product naam: MM05242

Product naam: MM05242 Product naam: MM05242 Specificaties MM05242: Levensduur L90: 15000u Lengte: 101 mm Wattage: 3.00W Diameter: 36 mm Kleur: 2700K (Extra Warmwit LED Filament ) Gewicht: 14 gr Lumen: 250 lm Spanning: 230 V

Nadere informatie

NOVATE CYGNUS SERIE

NOVATE CYGNUS SERIE - Hoog vermogen energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Komt in

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sport en terreinverlichting ClearFlood BVP650 Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting atalogue Lampen Fluorescentie lampen Lampen» Fluorescentie lampen» TL5» MSTER TL5 High Efficiency MSTER TL5 High Efficiency Rechte buisvormige fluorescentielampen TL5 High Efficiency Zeer

Nadere informatie

Pendelarmatuur met intelligente sensortechniek: ISABELLE van ESYLUX

Pendelarmatuur met intelligente sensortechniek: ISABELLE van ESYLUX Persinformatie ESYLUX binnenverlichting Pendelarmatuur met intelligente sensortechniek: ISABELLE van ESYLUX Ahrensburg (Duitsland), donderdag, 2. november 2017. De fabrikant ESYLUX introduceert met de

Nadere informatie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie Lighting Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie PacificLED gen4 is een zeer efficiënte en betrouwbare waterdichte LED-armatuur die geweldige lichtkwaliteit biedt met een uniforme lichtverdeling

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting atalogue Lampen Fluorescentie lampen Lampen» Fluorescentie lampen» TL5» MSTER TL5 High Efficiency MSTER TL5 High Efficiency Rechte buisvormige fluorescentielampen TL5 High Efficiency Zeer

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting atalogue Lampen Fluorescentie lampen Lampen» Fluorescentie lampen» TL5» MSTER TL5 High Efficiency MSTER TL5 High Efficiency Rechte buisvormige fluorescentielampen TL5 High Efficiency Zeer

Nadere informatie

Met IRC halogeenlampen maakt u dag én nacht indruk op uw klanten: dus u bespaart dubbel.

Met IRC halogeenlampen maakt u dag én nacht indruk op uw klanten: dus u bespaart dubbel. www.osram-benelux.com Met IRC halogeenlampen maakt u dag én nacht indruk op uw klanten: dus u bespaart dubbel. Met IRC-halogeenlampen van OSRAM bespaart u tot 65% aan kosten. IRC: de techniek maakt het

Nadere informatie

Product naam: MM07469

Product naam: MM07469 Product naam: MM07469 Specificaties MM07469: Groep LED Lumen 90 grdn cone 420 lm Levensduur L90 25.000u Lumen/Watt 83.00 lm/watt Wattage 7W Soort Reflector PAR16/20 Spanning 230V RA 95 Lichtkleur Straalhoek

Nadere informatie

NIEUW EENVOUDIG. E-Line LED

NIEUW EENVOUDIG. E-Line LED NIEUW Licht EENVOUDIG EFFICIËNT HOEHOOGISUW BESPARINGSPOTENTIEEL? PUREEFFICIENTIE VOORNIEUWBOUW ENRENOVATIE Efficiënt licht voor productiehallen. Om energie te kunnen besparen is veelal een renovatie van

Nadere informatie

Product naam: MM08257

Product naam: MM08257 Product naam: MM08257 Specificaties MM08257: Groep LED Lumen 90 grdn cone 850 lm Levensduur L90 40.000u Lumen/Watt 81.80 lm/watt Wattage 11W Soort Reflector AR111 Spanning 230V RA 82 Lichtkleur 2800K Straalhoek

Nadere informatie

Hoogwaardige professionele LEDtube T8-oplossing

Hoogwaardige professionele LEDtube T8-oplossing Lighting Hoogwaardige professionele LEDtube -oplossing De professionele MASTER Value LEDtube is een hoogwaardige LED-oplossing die ideaal is voor vervanging van -fluorescentieverlichting met elektromagnetische

Nadere informatie

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten Lighting Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten CoreLine Highbay Na de succesvolle introductie van de Philips CoreLine Highbay heeft de upgrade naar

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

TL BESPAARKIT. Met de TL Bespaarkit heeft u géén nieuwe TL-armaturen nodig als u wilt overstappen naar energiezuinige TL!

TL BESPAARKIT. Met de TL Bespaarkit heeft u géén nieuwe TL-armaturen nodig als u wilt overstappen naar energiezuinige TL! 1 TL BESPAARKIT Met de TL Bespaarkit heeft u géén nieuwe TL-armaturen nodig als u wilt overstappen naar energiezuinige TL! Energie besparen doen wij zo! Postbus 1076 2260 BB Leidschendam T: 070-41 90 915

Nadere informatie

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s Lighting CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 SM120V Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

Product naam: MM07360

Product naam: MM07360 Product naam: MM07360 Specificaties MM07360: Groep Armatuur Lumen/Watt 105.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort SIENA Wattage * 19W RA 80 Spanning * 220-240V Straalhoek 90 graden Lichtkleur 2800 Warmwit

Nadere informatie

Product naam: MM05294

Product naam: MM05294 Product naam: MM05294 Specificaties MM05294: Groep Armatuur Lumen/Watt 100.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort LUSTER LED Wattage * 110W RA Spanning * 220-240V Straalhoek 60 graden Lichtkleur K (koelwit)

Nadere informatie

LUMILUX T5 HE ES. Productfamilie datasheet. Buisvormige Energy Saver fluorescentielampen 16 mm, hoge efficiëntie.

LUMILUX T5 HE ES. Productfamilie datasheet. Buisvormige Energy Saver fluorescentielampen 16 mm, hoge efficiëntie. LUMILUX T5 HE ES Buisvormige Energy Saver fluorescentielampen 16 mm, hoge efficiëntie. Toepassingsgebieden _ Openbare gebouwen _ Kantoren _ Winkels _ Supermarkten en warenhuizen _ Industrie Productvoordelen

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wall-mounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw- of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

ST8V 21.5 W/ mm EM

ST8V 21.5 W/ mm EM ST8V 21.5 W/830 1500 mm EM SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten Toepassingsgebieden _ Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C _ Gangen,

Nadere informatie

Verlichting. 1 Inleiding... 1. 2 Gewenste lichtsterkte... 2. 3 Verlichtingssystemen... 3

Verlichting. 1 Inleiding... 1. 2 Gewenste lichtsterkte... 2. 3 Verlichtingssystemen... 3 1 Inleiding... 1 2 Gewenste lichtsterkte... 2 3 Verlichtingssystemen... 3 3.1 Lichtbronnen... 3 3.2 Voorschakelapparaten (ballasten)... 4 3.3 Verlichtingsarmaturen... 4 4 Regelingen... 5 1 Inleiding i

Nadere informatie

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten Lighting Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten CoreLine Highbay Na de succesvolle introductie van de Philips CoreLine Highbay heeft de upgrade naar

Nadere informatie

Hoog tijd dat we het milieu verlichten.

Hoog tijd dat we het milieu verlichten. Hoog tijd dat we het milieu verlichten. 2 Inleiding Er is maar één origineel AURA THE ORIGINAL LONG LIFE LIGHT 3 We laten het licht over uw toekomst schijnen. Zodra het op het milieu en het optimale gebruik

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sporten terreinverlichting Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt voor uw toepassing.

Nadere informatie

Eenvoudig energie besparen

Eenvoudig energie besparen Lighting Eenvoudig energie besparen MASTER De MASTER -lamp levert dezelfde lichtopbrengst als een MASTER Super 80-lamp, waarbij hij minder energie verbruikt dankzij het gebruik van specifieke fosforen

Nadere informatie

CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Waterdicht WT120C Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sport en terreinverlichting ClearFlood BVP650 Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt

Nadere informatie

L 16 W/830. Productdatasheet. LUMILUX T8 Fluorescentielampen van 26 mm met G13 voet

L 16 W/830. Productdatasheet. LUMILUX T8 Fluorescentielampen van 26 mm met G13 voet L 16 W/830 LUMILUX T8 Fluorescentielampen van 26 mm met G13 voet Toepassingsgebieden _ Openbare gebouwen _ Kantoorverlichting _ Industrie _ Winkels _ Supermarkten en warenhuizen _ Straatverlichting _ Buitengebruik

Nadere informatie

Lichtbronnen.

Lichtbronnen. Compact fluorescentielampen 443 Eigenschappen en samenvatting 440 441 Fluorescentielampen 442 Halogeenlampen 445 Hogedruknatriumlampen 444 Metaalhalogeenlampen 444 Lichtbronnen blz. 440 445 439 Eigenschappen

Nadere informatie

LEF LEFLEF LEF LEF LEF

LEF LEFLEF LEF LEF LEF LEF Het productassortiment van INTERLight is uniek. Armaturen worden in eigen beheer ontworpen en op exclusieve basis geproduceerd. Ook light-controls en retrofit lichtbronnen worden volgens deze formule

Nadere informatie

PRODUCTFAMILIE DATASHEET SubstiTUBE Value

PRODUCTFAMILIE DATASHEET SubstiTUBE Value SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten TOEPASSINGSGEBIEDEN Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C Gangen, trappen, parkeergarages Koelruimten

Nadere informatie

Philips Licht Catalogus

Philips Licht Catalogus Philips Licht atalogus Limatel 28 april 2016 Lampen» Fluorescentie lampen» TL-» MSTER TL- Super 80 MSTER TL- Super 80 Rechte buisvormige fluorescentielampen TL- Loodvrij Kleurweergave Ra 85 10% uitval

Nadere informatie

Product naam: MM03894

Product naam: MM03894 Product naam: MM03894 Specificaties MM03894: Levensduur L90: 15000u Wattage: 2.00W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 136 lm RA: 80 Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort: Kaars Lampvoet: E14 Lengte:

Nadere informatie

Energiezuinige verlichting

Energiezuinige verlichting Energiezuinige verlichting Op het gebied van verlichting zijn vele besparingsmogelijkheden. Van het vervangen van lampen en/of armaturen c.q. aanpassen van de armaturen en het gebruik van een daglichtafhankelijke-

Nadere informatie

ST8V-EM 17 W/ mm

ST8V-EM 17 W/ mm ST8V-EM 17 W/840 1200 mm SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten Toepassingsgebieden _ Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C _ Gangen,

Nadere informatie

SmartBalance vrijstaande armatuur combinatie van prestaties en slimme vormgeving

SmartBalance vrijstaande armatuur combinatie van prestaties en slimme vormgeving Lighting SmartBalance vrijstaande armatuur combinatie van prestaties en slimme vormgeving Vrijstaande armaturen zijn bij klanten geliefd als de ideale oplossing voor persoonlijk geregelde, flexibele en

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

VERLICHTINGSARMATUUR IN LED-TECHNOLOGIE BESCHIKBAAR 24/7

VERLICHTINGSARMATUUR IN LED-TECHNOLOGIE BESCHIKBAAR 24/7 VERLICHTINGSARMATUUR IN LED-TECHNOLOGIE BESCHIKBAAR /7 BESCHIKBAAR TE KOOP VANAF OKTOBER 2014 2 LED-technologie De LEDBOX lijn behoort tot de portefeuille van de Europese leider in de verlichtingsindustrie,

Nadere informatie

StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels

StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels Lighting StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels StyliD PremiumWhite Als u voor uw winkel een hoge lichtkwaliteit en kleurweergave wilt

Nadere informatie

Philips Lighting Eenvoudig het leven verbeteren met licht

Philips Lighting Eenvoudig het leven verbeteren met licht Philips Lighting Eenvoudig het leven verbeteren met licht 1 Agenda Philips EcoVision LED verlichting Strategieën voor energiebesparing 2 Philips Ecovision 5 Wereldwijd 500 miljoen mensen van zorg voorzien

Nadere informatie

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Lighting Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Maxos LED Performer 4MX900 Klanten willen energie besparen en kosten verlagen in vergelijking met wat ze gewend zijn bij conventionele

Nadere informatie

Brighter Lighting. Catalogus

Brighter Lighting. Catalogus Brighter Lighting Catalogus Aura Light levert intelligente verlichting: duurzaam, met een lange levensduur, kostenbesparend en van hoge kwaliteit. Wij noemen het Brighter Lighting. Onze lichtoplossingen

Nadere informatie

Sammode Smart Lighting Concept

Sammode Smart Lighting Concept Sammode Smart Lighting Concept Het Sammode Smart Lighting Concept is opgebouwd uit zeer duurzame armaturen, die voorzien zijn van slimme lichtbesturingscomponenten zoals actuatoren (controllers en LEDdrivers)

Nadere informatie

Product naam: MM06108

Product naam: MM06108 Product naam: MM06108 Specificaties MM06108: Groep LED Lumen/Watt 83.00 lm/watt Levensduur 15.000u Soort Wattage 1,2W RA 80 Spanning 12V Licht rondom 360 graden Lichtkleur 2800K (warmwit) Beschermingsgraad

Nadere informatie

StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels

StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels Lighting Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels Als u voor uw winkel een hoge lichtkwaliteit en kleurweergave wilt zonder compromis aan energiebesparingen

Nadere informatie

StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels

StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels Lighting StyliD PremiumWhite Ideale mix van uitstekende lichtkwaliteit en energiebesparingen voor (kleding)winkels StyliD PremiumWhite Als u voor uw winkel een hoge lichtkwaliteit en kleurweergave wilt

Nadere informatie

Product naam: MM10062

Product naam: MM10062 Product naam: MM10062 Specificaties MM10062: Groep Armatuur Lumen/Watt 96.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort Wattage * 32W RA 80 Spanning * 30-42V Straalhoek 110 graden Lichtkleur Wit UGR waarde

Nadere informatie

Product naam: MM07755

Product naam: MM07755 Product naam: MM07755 Specificaties MM07755: Groep LED Lumen 90 grdn cone 220 lm Levensduur 15.000u Lumen/Watt 75.00 lm/watt Wattage 4W Soort Reflector PAR16/20 Spanning 230V RA 80 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie