Zeker onthouden : Vrije lagere school Berkenbos. Schrijf je tijdig in via het secretariaat BEHENDIG OP DE FIETS SCHOOLONKOSTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeker onthouden : Vrije lagere school Berkenbos. Schrijf je tijdig in via het secretariaat BEHENDIG OP DE FIETS SCHOOLONKOSTEN"

Transcriptie

1 Zeker onthouden : Wieltjesdag : vrijdag 27 mei en 24 juni 16 MET DE FIETS of TE VOET naar school! We nodigen jullie uit om van 23 mei tot en met 10 juni (3 weken lang) met z n allen samen 1500 keer veilig en milieuvriendelijk naar school te komen. Wij proberen gezinnen uit de buurt warm te maken om zich op een gezonde manier te verplaatsen. Kom je te voet of met de fiets naar school dan krijg je een stip stippen na 3 weken = een ijsje voor elk kind op het einde van het schooljaar! BEHENDIG OP DE FIETS In de week van 17 t/m 20 mei zullen alle kinderen tijdens de turnlessen fietsbehendigheidsoefeningen krijgen van meester Bert. Wij vragen aan de kinderen tijdens deze week met de fiets naar school te komen. Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 7 : mei - juni 2016 NIEUW : talentenshow! Op donderdag 26 mei organiseren we tijdens de middagpauze een talentenshow. Kan jij goed zingen, dansen, goochelen, acteren, turnen.? Iedereen mag zijn of haar talent demonstreren, ongeacht wat dat talent is. Schrijf je tijdig in via het secretariaat We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken. We kunnen ze wel allemaal laten schitteren! SCHOOLONKOSTEN Wij vragen aan alle ouders een laatste bijdrage te betalen voor de schoolonkosten van dit schooljaar. Voor het 1 ste leerjaar : 6,10 2 de leerjaar : 4,10 3 de, 4 de, 5 de en 6 de leerjaar : 25 Een overzicht vinden jullie op de website.

2 Interview met Lore en Birte uit het 4 de leerjaar. Minst fijne ervaring : Bezoek aan de bieb, omdat de boeken saai waren. Er waren minder leuke boeken. Spijtig waren de boeken van Debbie allemaal weg uit de bieb. Deze leken mij wel leuk. Leuk in de klas : Birte : het werken met de talenteneilanden vind ik tof. Ik ga graag naar het beeldeiland omdat er leuke oefeningen zijn. Lore : ik ga meestal naar muziek- en beweegeiland. Bij het beweegeiland zijn leuke dingen die je kan doen zoals yoga. Dat moet je ook samen met iemand doen en dat vind ik fijn. Bij muziekeiland liggen instrumenten en dan kan ik met enkele klasgenootjes een liedje of melodietje maken voor de klas. En dat is super fijn. Leukste ervaring : Birte : Rolstoelbadminton omdat we veel hebben kunnen leren. Het was ook gewoon fijn. Lore : Rolstoelbadminton. Het was gewoon fijn. En je leert er veel mee bij, zoals rijden met de rolstoel en hoe anderen door het leven moeten gaan in een rolstoel of met een beperking. Directrice : Birte : onze directrice is heel fijn. Zij helpt ons bij vele problemen. Lore : zij zorgt voor heel veel dingen zoals een nieuwe speelplaats en eigenlijk zorgt zij dat wij het goed hebben op school samen met de juffen. Juffen : Ik kom heel graag naar school. Onze juffen zijn super leuk! Waar kijk je naar uit? Naar de mijnklassen! Wij blijven samen één dagje slapen! TOP!!! Gezondheidsrubriekje : Een boekje voorlezen net voor het slapengaan doet deugd en is voor kind en ouder rustgevend! Slaapzacht,.! Cola of fruitsap? In een glas cola (= 200ml) zit 21g suiker, in een glas fruitsap 24g. Dat is gelijk aan 4 suikerklontjes! Schrikt u daar ook van? Een glas water is vaak het best, ook voor onze kinderen Koeken en snoep kunnen wel lekker zijn, maar zijn groenten en fruit ook niet heel erg fijn? Stop maar lekkere groenten of fruit in hun schooltas!

3 Sfeerfoto s en mooie woorden! Ook dit jaar gingen onze kinderen weer naar De Droomboom om onder leiding van Sofie en Myriam uit de academie beeld een eigen kunstwerkje te maken. We kozen dit jaar om rond het thema sprookjes te werken. Fantasiedieren, kikkerkoningen, wolven, prinsessen en ridders kwamen tot leven. Prachtige tekeningen, schilderwerkjes op doek, creaties met klei werden er gemaakt. En wij vonden het belangrijk dat de kinderen leerden werken met materialen zoals klei, chinese inkt, houtskool De resultaten mogen gezien worden. Het Trapke schreef na het bezoek van het 5 de leerjaar : Beste kinderen van Berkenbos, juffen, meesters, Wij waren aangenaam verrast met de opbrengst van jullie sponsorloop. We gaan er een rolstoelfiets van aankopen of een senso-ruimte mee inrichten. Nogmaals een dikke DANK JE WEL. Ook hebben we genoten van jullie bezoek, jullie interesse en engagement. Hopelijk zien we elkaar nog eens weer. Kinderen en personeel het Trapke. Gerlinde, bezieler van de Berentuin en het Berenhuis schreef : Beste Rita, Zoals elke keer als Berkenbos langskomt, was het gisteren ook weer reuze fijn. Heel enthousiaste kinderen, prachtige juffen, een originele fietsbegeleiding en de sfeer was warm en gezellig.. Ik heb ervan genoten. Dank je wel voor het vertrouwen. Je hebt een prachtige school, Rita! Juf Rita, we hebben een zebrapad aan de schoolpoort! kwamen enkele kinderen en leerkrachten vertellen donderdag 14 april tijdens de middag. Opeens was het er! Wij zijn er natuurlijk heel blij mee! Vanaf nu kunnen de kinderen veilig de straat oversteken op weg naar school of naar huis.

4 Het oudercomité maakte een mooi naamgedicht waarin ze hun werking uitdrukken : Ouders Uit alle klassen Doen en denken samen Elke maand Rond de tafel Creatief werken Ondersteunen Meewerken Initiatieven nemen Ten voordele van kind en school En jij erbij? SPORT Meester Bert schreef : Op woensdag 20 april 2016 vond het jaarlijkse SVS-voetbaltornooi 4-4 plaats op de terreinen van FC Bolderberg. Dat voetbal bij de jeugd toch nog steeds een van de geliefkoosde sporten is, was vandaag duidelijk zichtbaar. Ook in onze school wordt dit voetbaltornooi elk jaar populairder; het bewijs daarvan is het steeds groeiende aantal inschrijvingen. Met 63 ploegjes, veel supporters en het mooie weer werd het overigens een zeer mooie namiddag voor alle voetballers. Alle leerlingen hebben het beste van zichzelf gegeven en zeer sportief gespeeld. Hoewel het resultaat ondergeschikt is aan de spelvreugde en fair-play, kijken alle spelers toch uit naar de plaats die ze behaald hebben : Jongens 3 de leerjaar : 6 e plaats (3J) en 3 e plaats (3O) Jongens 4 de leerjaar : 4 e plaats (4K en 4S) Jongens 5 de leerjaar : 5 de plaats Jongens 6 de leerjaar : 2 de plaats Meisjes 3 de + 4 de leerjaar : 5 de plaats Meisjes 5 de leerjaar : 1 ste plaats Meisjes 6 de leerjaar : 8 ste plaats (groep 1) en 1 ste plaats (groep 2)

5 WIST JE DAT er dit jaar 48 leerlingen van onze school zich hadden ingeschreven? EEN RECORD!! onze school met 10 ingeschreven ploegen de op 1 na sterkst vertegenwoordigde school was op het tornooi! AGENDA ACTIVITEITEN mei 2016 Zo 1 mei 9.00 Vormselviering in de parochiekerk Ma 2 mei om Voorstelling Mammoetatnu in CC Muze voor 5 en 6 Do 5 mei Eerste Communieviering in de parochiekerk HEMELVAARTSDAG! Vr 6 mei Zo 8 mei Moederdag! BRUGDAG : geen school Do 12 mei VM TOBO-project : een zenuwspiraal maken voor 6A en 6M Do 12 mei om Koken met groente in 3J (met ondersteuning van ouders) Vr 13 mei om Koeken met groente in 3O (met ondersteuning van ouders) Vr 13 mei J en 2A gaan naar de Watersnip in Koersel. Zij gaan op ontdekking in het bos. Vr 13 mei om Taalgroep Ma 16 mei PINKSTERMAANDAG : vrijaf! Di 17 mei Ganse dag 1 en 2 gaan op schoolreis naar Bokrijk. Wo 18 mei VM 3J maakt een lentewandeling met de bewoners van rusthuis Berckenbosch. Vr 20 mei VM Fietsexamen voor het 6 de leerjaar o.l.v. KWB, gemeenschapswachten en politie Heusden-Zolder. Vr 20 mei VM Workshop tandpasta maken voor 5L Vr 20 mei Ganse dag 3 en 4 gaan op schoolreis naar Toverland Ma 23 mei START PROJECT : SAM, DE VERKEERSSLANG (tot en met 10 juni 16) Kom te voet of met de fiets naar school! Ma 23 mei Ganse dag 5 en 6 gaan op schoolreis naar Bobbejaanland in Lichtaart. Di 24 mei Om Leerlingenparlement Do 26 mei Middagpauze NIEUW : Talentenshow door kinderen! Do 26 mei Om Schoolraad Vr 27 mei VM Workshop tandpasta maken voor 5A Vr 27 mei WIELTJESDAG! Di 31 mei Om Infonamiddag op naar het 1 ste leerjaar voor de ouders van de 5-jarige kleuters. Di 31 mei Om Infoavond op naar het 1 ste leerjaar voor de ouders van de 5- jarige kleuters

6 AGENDA ACTIVITEITEN Juni 2016 Wo 1 juni VM Kijkdag voor de 5-jarige kleuters in het 1 ste leerjaar. Onze eersteklassers brengen een bezoek aan de kleuterklas. Vr 3 juni Om ,3, 4, 5 en 6 gaan naar de voorstelling Sjakie, Romeo en Julia in CC Muze. Academie woord verzorgt deze voorstelling. Do 9 juni VM Interdiocesane proeven taal en wiskunde voor 6A en 6M Do 9 juni Om Afscheidsfeestje leesmoekes Vr 10 juni VM Interdiocesane proeven taal en wiskunde voor 6A en 6M Vr 10 juni VM Voetgangersexamen voor de kinderen van het 4 de leerjaar o.l.v. KWB, Femma en politie Heusden-Zolder. Zo 12 juni VADERDAG! Ma 13 juni Ganse dag 4S en 4K gaan naar de Watersnip. Zij gaan op tocht naar de beek en speuren naar diertjes in het water. REGENLAARZEN aandoen! Di 14 juni Om Leerlingenparlement! Do 16 juni Doorheen de dag Vr 24 juni WIELTJESDAG! Project Meester op de fiets voor 2, 3 en 4. De leerlingen krijgen een uurtje behendigheid op de fiets. Deze kinderen komen op deze dag met de fiets naar school. Ma 27 juni NM 3J brengt een bezoek aan rusthuis Berckenbosch. Zij houden samen met de bewoners een rolstoelcarwash! Ma 27 juni Proclamatie 6 de leerjaar met ouders. Di 28 juni Ganse dag Sportdag op school! Di 28 juni Naschools Rapportbesprekingen Wo 29 juni VM Schoolvoorstelling Ping Pong voor al onze leerlingen Do 30 juni 9.00 Viering einde schooljaar in de parochiekerk, verzorgd door het 6 de leerjaar. Daarna finale trefbaltornooi! Do 30 juni Vanaf VAKANTIE! Noteer ook deze data : OPEN-KLAS-DAG : dinsdag 30 augustus 2016 tussen en 19.00

Schooljaar Mei juni 2018 Aanvraag studietoelage niet te vroeg Save the date! Op zondag 3 juni 2018 gaat ons jaarlijks schoolfeest door!

Schooljaar Mei juni 2018 Aanvraag studietoelage niet te vroeg Save the date! Op zondag 3 juni 2018 gaat ons jaarlijks schoolfeest door! Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018 Aanvraag studietoelage Ook nu weer kan u voor uw kind een studietoelage aanvragen. De aanvraag moet vóór 1 juni 2018 verstuurd worden. Het aanvraagformulier kan verkregen

Nadere informatie

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17 Zeker onthouden Sportdag : Donderdag 29 juni 17 Schooljaar 2017-2018 Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 7 : juni 2017 OPENKLASDAG Herfstvakantie : 30/10/17-03/11/17 Kerstvakantie : 25/12/17 05/01/18

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT!

FIJN DAT JIJ ER BENT! FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 5 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Robin Amelia Norah Gilan Elena PANNENKOEKENMIDDAG vrijdag 4 mei

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt.

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt. de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Nieuwsbrief Oktober 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2013

Nieuwsbrief april 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2013 INHOUD Paasvakantie P 1 Vrijaf 1 april + KIKO gesloten P 1 Vrijaf mei

Nadere informatie

mei 2017 = bloeimaand

mei 2017 = bloeimaand mei 2017 = bloeimaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 M Dag van de arbeid (verlof) 2 D 1 en 6 3 W 4 D 5 V Oefenen fietsexamen 6H - Naschoolse sport 6H 5-j. 6

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies KUNST Ook dit jaar waren de kleuters van de laatste kleuterklassen van onze school drie weken lang echte kunstenaars. En wat hebben deze kleuters zo allemaal rond het thema Kunst gedaan? Van de stad Genk

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord

Hang mij op het prikbord Hang mij op het prikbord Maandag 1 september 2O14: Dinsdag 2 september 2014: Woensdag 3 september 2014: inzetten. Donderdag 4 september 2014: Vrijdag 5 september 2014: Maandag 8 september 2014: Dinsdag

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Agenda Ma 01/10 Wo 03/10 Do 04/10 Schoolraad 20.15 u Vrijaf lokale verlofdag L5: T.O. voeding L6: T.O. techniek L3 + L4: Zwemmen Di 09/10 L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mei 2015

NIEUWSBRIEF. Mei 2015 NIEUWSBRIEF Mei 2015 Beste ouders, In mei leggen alle vogels een ei. Bij deze: ons Springplank-eitje in de vorm van een nieuwsbrief Zoals jullie kunnen lezen, zijn onze Springplankvogeltjes regelmatig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Zeker onthouden. Vrije lagere school Berkenbos !!!! OPROEP AAN DE HELPENDE HANDEN!!!! NIEUWS VAN HET OUDERCOMITE :

Zeker onthouden. Vrije lagere school Berkenbos !!!! OPROEP AAN DE HELPENDE HANDEN!!!! NIEUWS VAN HET OUDERCOMITE : Zeker onthouden WIELTJESDAG : Dinsdag 20 december 16 SCHAATSEN: Woensdag 14 december 16 Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 4 : december 2016 Kinderviering op Kerstdag om half 12 in de parochiekerk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Zeker komen. Vrije lagere school Berkenbos. Beste ouders, Gespreksavond met ouders : donderdag 19 november 15 om 20.

Zeker komen. Vrije lagere school Berkenbos. Beste ouders, Gespreksavond met ouders : donderdag 19 november 15 om 20. Zeker komen Gespreksavond met ouders : donderdag 19 november 15 om 20.00 in de eetzaal Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 3 : november - december 2015 Beste ouders, Hopelijk heeft iedereen kunnen

Nadere informatie

Nieuwe banken! Voor je agenda! Hot hot hot!

Nieuwe banken! Voor je agenda! Hot hot hot! Nieuwe banken! Het derde leerjaar en een vijfde leerjaar kregen in de loop van de derde trimester nieuwe banken in de klas. Enkele banken werden opgehaald door ouders. De overblijvende banken werden geschonken

Nadere informatie

Jij hebt. Jij hebt talent! LENT! Vaardigheidsstage eerste jaar. Schooljaar Atheneum Wispelberg Gent

Jij hebt. Jij hebt talent! LENT! Vaardigheidsstage eerste jaar. Schooljaar Atheneum Wispelberg Gent Naam: Klas: Jij hebt T LENT! Jij hebt talent! Vaardigheidsstage eerste jaar Schooljaar 2018-2019 Atheneum Wispelberg Gent 1 Dag leerlingen, Deze week gaan we op ontdekkingstocht. We zullen niet zoeken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

September Op maandag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op maandag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2018 Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar 237 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen (122 jongens 115 meisjes). 16 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool NIEUWSBRIEF MEI Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool Op 15 april zijn er 3 nieuwe kleuters ingestapt. Hartelijk welkom aan: Twan, Quinten en Victor. We hopen dat deze jongens en

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Augustus. September. Oktober = missiemaand

Augustus. September. Oktober = missiemaand Schoolkalender 2018-2019 KS = kleuterschool LS = lagere school BS = basisschool (kleuter- + lagere school) Augustus vr 31/08 BS: openklasdag van 14.00-15.00 u. Maak alvast kennis met je nieuwe juf of meester

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar!

voor elkaar! GAZET PRESENT Jaarthema: Een hart voor elkaar! GAZET PRESENT 2019 Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.11 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We nemen afscheid van

Nadere informatie

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag 1. Maandplanning MAART 2018 Do 1 maa 09.30-15u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag 09.30-15u Europa Direct muziek op de sport project : Bornem drijft 1235groep56 voor de lagere school

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 vrijdag, 27 oktober 2017 NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 Jarigen juli en augustus. In het begin van het schooljaar vierden we de jarigen van de maanden juli en augustus. Je zou kunnen zeggen dat vele kinderen

Nadere informatie

K1A L6: Generale repetitie schoolfeest

K1A L6: Generale repetitie schoolfeest NIEUWSBRIEF April 2018 Agenda Paasvakantie van zaterdag 31/03/2018 t.e.m. zondag 15/04/2018 Ma 16/04 Di 17/04 Wo 18/04 Do 19/04 Vr 20/04 Wo 25/04 Do 26/04 Vr 27/04 Ma 30/04 Di 01/05 Wo 02/05 Do 03/05 L5

Nadere informatie

Zeker onthouden. Een ster aan de hemel. Vrije lagere school Berkenbos. Kerem Cevik is op 22 januari overleden. Laat het ons weten.

Zeker onthouden. Een ster aan de hemel. Vrije lagere school Berkenbos. Kerem Cevik is op 22 januari overleden. Laat het ons weten. Zeker onthouden Vrije lagere school Berkenbos SPRINGTOUWEN : Donderdag 23 februari 17 DIKKETRUIENDAG : Vrijdag 17 februari 17 DONDERDAG 23 Kinderviering opfebruari Kerstdag 17 om half 12 in de parochiekerk.

Nadere informatie

AGENDA MENU MENU DEADLINES DEADLINES E D I T O R I A A L. Leefschoolnieuws van de directie

AGENDA MENU MENU DEADLINES DEADLINES E D I T O R I A A L. Leefschoolnieuws van de directie 23 e jaargang nummer 28/ 27 april 2018 redactie: Els 3 E D I T O R I A A L Alweer een boeiende week voorbij: leefgroep 5 maakte een reis door de tijd, de moestuin ligt er weer pico bello bij dankzij leefgroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 13/2012-2013 Zwemmarathon 6 maart In dit nummer: Kids-ID 1 Inschrijvingen 2 29 zwemmers waaronder sportieve leerlingen, mama's, oud-studenten en leerkrachten

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 /

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief mei 2016 P1: Verlofdagen P2: Nieuw turnmateriaal + zwemkalender P3: Activiteiten

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2011

Nieuwsbrief Juni 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Juni 2011 INHOUD Verlof P 1 Sam de verkeersslang P 1 Naar het eerste leerjaar P

Nadere informatie

Nieuwsbrief INHOUD. GEEN school! Maandag 9 juni : Pinkstermaandag Vrijdag 27 juni : Namiddag vrijdag Maandag 30 juni : Grote vakantie

Nieuwsbrief INHOUD. GEEN school! Maandag 9 juni : Pinkstermaandag Vrijdag 27 juni : Namiddag vrijdag Maandag 30 juni : Grote vakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief INHOUD GEEN school + GEEN Zwemmen P 1 Veilig in het verkeer P 2 Activiteiten in

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE DOORLICHTING

VERSLAG VAN DE DOORLICHTING Beste, Begin mei kregen we twee inspecteurs op bezoek in onze school. De onderwijsinspectie ziet toe op de kwaliteit van de onderwijsinstellingen in Vlaanderen. Dit gebeurt aan de hand van doorlichtingen.

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

PROBLEEM FOTO REACTIES AFSPRAAK Niet leuk dat we niet mogen fietsen in het lager.

PROBLEEM FOTO REACTIES AFSPRAAK Niet leuk dat we niet mogen fietsen in het lager. VERSLAG KINDERRAAD 26/9/2017 Aanwezig : Nathan, Fiere, Floris, Stans, Cis, Femke, Lucas E, Elisabeth, Leyla, Kacper, Maud, Mattis, Maya, Fien, Tinneke PROBLEEM FOTO REACTIES AFSPRAAK Niet leuk dat we niet

Nadere informatie

t Kriebelt Kleuterschool nr. 34

t Kriebelt Kleuterschool nr. 34 t Kriebelt Kleuterschool nr. 34 Juf Sofie, juf Tinne en juf Jana Spetter, spetter spater, lekker in het water. Drip, drap, drop, lekker in het sop. Deze week plonsen we in het water, dus hopelijk zit het

Nadere informatie

: Schoolreis 1 ste kleuterklas : Heilig Vormsel 6 de leerjaar In de kerk van Bergom om 10 uur

: Schoolreis 1 ste kleuterklas : Heilig Vormsel 6 de leerjaar In de kerk van Bergom om 10 uur Agenda 01.06.2017: Schoolreis 1 ste kleuterklas 04.06.2017: Heilig Vormsel 6 de leerjaar In de kerk van Bergom om 10 uur 05.06.2017: Pinkstermaandag = geen school! 07.06.2017: Minitennis in de Mixx (nm)

Nadere informatie

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei NI E U W S B R I E F 1 5 / 1 1-1 2 Hier brandt de lamp! De kleuterschool geeft ook op maandag 7 mei de aftrap van de techniekweek. Zij gaan de hele week werken rond bouwen. Bob de bouwer, kunnen we het

Nadere informatie

juni 2017 = rozenmaand

juni 2017 = rozenmaand juni 2017 = rozenmaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 D Klastweedaagse 2 e lj. 2 V Klastweedaagse 2 e lj. - Naschoolse sport 5 e lj. 5-j. 3 Za 4 Zo Pinksteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD

NIEUWSBRIEF VOORWOORD NIEUWSBRIEF VOORWOORD De laatste maand van dit schooljaar gaat alweer beginnen. Juni wordt een drukke, maar vast ook leuke maand. Nog even extra goed ons best doen voor toetsen, maar ook leuke uitstapjes

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team :

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team : NIEUWSBRIEF 2019 Een eerste blik op het nieuwe schooljaar! -We hervatten de lessen op maandag 2 september om 8u40. -Het 7-sprong team : K1 K2 K3 Kleuterturnen en SES Kinderverzorgster juf Natalie Verelst

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

MEI 2014. hoogte van al hun activiteiten. steunen, die mee de sterkte van de school uitmaken. Zonder hen hadden we geen wandeling,

MEI 2014. hoogte van al hun activiteiten. steunen, die mee de sterkte van de school uitmaken. Zonder hen hadden we geen wandeling, Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 8 MEI 2014 MILLEKEMOL Twee voor de prijs van één In dit nummer: U bent een trouwe lezer van onze nieuwsbrief. Dat weten we. Ook de mensen van ons oudercomité ervaren dat de

Nadere informatie

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ nieuwsbrief juni 2019 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Beste ouder(s), Deinze, juni 2019 We zijn de laatste maand van dit schooljaar gestart. Een gouden raad aan onze kinderen: nog even, alles geven

Nadere informatie

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Vrije Basisschool Eke Steenweg 52 9810 Eke 09/385.52.49 info@vbseke.be www.vbseke.be NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Arabisch sprookje Er was eens een koning met twee zonen. Slechts één van beide kon zijn koninkrijk

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 03/

NIEUWSBRIEF. 03/ NIEUWSBRIEF 03/666.81.15 directie@chterbroek.be www.vbs-delinde.be 30 april 2019 Dag iedereen, Nog 2 maanden tovert dit schooljaar uit zijn hoed. 2 maanden met onderbroken weken en uitstappen. Stilaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie.

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie. Nieuwsbrief M I L L E K E M O L Jaargang 19, nr 6 Februari 2018 Brrr Het laatste koudeoffensief hebben we nu (hopelijk) bijna achter de rug. Nog iets te vroeg wellicht om je winterkledij definitief weg

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 September 2018 Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 Do 13 Vr 14 Ma 17 Di 18 Klassenfoto s Wo 19 Looiven 19.30 uur : Infoavond Do 20 Boslaan 19.30 uur : Infoavond

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data 13 november: start schoolfruit 20 november: versieren sinterklaas. Pleinwacht met ouders. Interview Rick Vermeulen

Voorwoord. Belangrijke data 13 november: start schoolfruit 20 november: versieren sinterklaas. Pleinwacht met ouders. Interview Rick Vermeulen Voorwoord En toen lag de school ineens een hele dag stil. Op 5 oktober werd er gestaakt. De redenen hiervoor zijn in de media breed uitgemeten: het gaat om werkdruk en over salaris. Het eerste is op Ridderspoor

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November december Beste ouders, Schooljaar Elastieken.

Nieuwsbrief. November december Beste ouders, Schooljaar Elastieken. Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van de herfstvakantie en zijn de batterijen weer voldoende opgeladen om opnieuw aan het werk te gaan. November december

Nadere informatie

Algemene informatie week 23

Algemene informatie week 23 Algemene informatie week 23 Nieuwe website De nieuwe website is online! Neem maar eens een kijkje op www.stjozefuden.nl. (Niet verwarren met de oude site die ook nog een tijdje in de lucht zal zijn.) Kangoeroe

Nadere informatie

Echo april mei - juni 2016

Echo april mei - juni 2016 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo april mei - juni 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2015 INHOUD Oudercomité Kerstvakantie Naar de BIB Openklasdag kleuters Actie:

Nadere informatie