NIEUWSBRIEF januari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF januari 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF januari 2016 Jarig Zaterdag 23 januari Maandag 25 januari Dinsdag 26 januari Woensdag 27 januari Donderdag 28 januari Zaterdag 30 januari Dinsdag 2 februari Woensdag 3 februari Jesse (gr.3) Loes (gr.8) Felien (gr.4) Sebastiaan (gr.4) Dylan (gr.7) Levi (gr.4) Olaf (gr.8) Margriet (gr.8) Bente (gr. 1/2A) Mauro (gr.6) Natuurlijk wensen we alle jarigen een hele fijne verjaardag toe. Website Het is zeker weten de moeite waard om onze website te bekijken.. Activiteiten in de groepen Groepsdoorbroken activiteiten gr. 1t/m4 Vorige week woensdag zijn we gestart met het organiseren van verschillende activiteiten in de groepen 1 tot en met 4. In elke groep is een andere activiteit gepland. We hebben de kinderen verdeeld in vier groepen. In elke groep zitten kinderen uit groep 1/ 2 a, 1/ 2 b, groep 3 en groep 4. De activiteiten gekozen zijn: Groep 1/ 2 a : werken met constructiemateriaal / lego Groep 1/ 2 b: knutselen/ tekenen/ kleien Groep 3 : muziek/ drama Groep 4 : gezelschapsspelletjes Het is de bedoeling dat we gedurende 4 weken deze activiteiten aanbieden en dat de groepen gaan rouleren. We hebben nu gekozen voor de woensdag, een langere ochtend, zodat we kunnen bekijken hoe het verloopt in de opstartfase. In een volgende periode zullen we de activiteiten ook op andere dagen plannen. We willen op deze manier de samenwerking en creatieve activiteiten in de onderbouw wat meer aandacht geven. Hoe leuk is het om te zien dat kinderen samen met een activiteit bezig zijn. De oudere kinderen uitleg geven bij een gezelschapsspel aan de jongere kinderen en het samen zingen van liedjes onder pianobegeleiding! De kinderen leren zo ook andere groepen en leerkrachten kennen. Misschien hebt u al enthousiaste verhalen van uw kind gehoord. Elke periode bedenken we weer nieuwe activiteiten. We vragen u als ouders mee te willen denken in het zo optimaal afwisselen van de activiteiten. Hebt u ideeën voor een activiteit of wilt u meehelpen met het uitvoeren hiervan, dan horen we dat graag. U kunt dit doorgeven aan de leerkracht van uw kind.

2 Thema De post. De kleutergroepen werken al enige tijd over het thema De post. In de klas is de themahoek omgebouwd tot een postkantoor, de kinderen hebben een eigen brievenbus gemaakt en ze zijn volop kaarten en brieven aan het schrijven. Afgelopen dinsdag hebben ze een bezoekje gebracht aan Oonk. Daar vertelde meneer Henk hoe je een brief moet wegen, wat er op een envelop moet staan, hoe de postzak geleegd wordt en hoe de pakketjes bezorgd worden. De kleuters hebben zelf ook een aantal kaarten gepost en meneer Henk heeft een pakje naar school gestuurd. Via de computer kunnen we zien waar het pakje zich bevindt en wanneer het op school terecht komt. Binnenkort komt er ook nog een postbode in de klas vertellen wat hij allemaal doet. Al met al een leuk en leerzaam thema! Mooie sokpop gemaakt door groep 5 De kinderen van groep 5 hebben, tijdens de handvaardigheid, allemaal een sokpop gemaakt. Zij hebben van thuis een oude sok en allerlei materiaal meegenomen. Sommige kinderen hadden al een heel plan hoe ze dit gingen doen, anderen kregen ideeën terwijl ze bezig waren. Het was leuk om te zien hoe ze met elkaar enthousiast aan het werk gingen. Enkele resultaten in bijgevoegde foto's. Carnaval Vrijdag 5 februari vieren we carnaval op school. Groep 1 t/m 4 is gewoon om vrij voor de leerlingen van groep 5 t/m 8 is er een continue rooster tot uur. Ouders Leerlingenraad Wat doen wij in de leerlingenraad: dingen bespreken voor school zoals: wat we met het Jantje Beton geld gedaan hebben. Wij hebben hockeysticks en voetbalballen (voor elke klas) gekocht. Het duurt altijd een maand voor de nieuwe bespreking en in die tussentijd moeten we het ook met de klas bespreken. Het is altijd rond 10 uur. Juf Jose helpt ons met de besprekingen. Van elke groep zit er een leerling in de leerlingenraad. Groep 8: Rens Maatman Groep: 7 Jurre Kamperman Groep 6: Anouk Hoogeslag Groep 5: Meike Nijhuis Groep 4: Karlijn Goldewijk Groep 3: Daphne Meulenbroek Groep 1/2 B Tim Bruntink Groep 1/2A Kiki Bloem Studenten Pabo Saxion De meeste studenten van pabo Saxion zijn deze week voor het laatst in hun groep. Per 8 februari beginnen zij in een nieuwe groep. Juf Hilde, die nu op de donderdag in groep 8 was, gaat haar stage volgen in groep 5, op de maandag en dinsdag.

3 Juf Jet, die nu op de maandag en dinsdag in groep 1/2a was, gaat naar groep 1/2/b, op de maandag en dinsdag. Meester Erwin (groep 6) gaat naar groep 1/2b en groep 3 op de donderdag. Meester Jordin (groep 5) gaat ook naar groep 1/2b en groep 3 op de donderdag. Zij wisselen elkaar halverwege af. Groep 1/2a krijgt een lio-student, juf Teagan. Zij is er op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Helaas moeten we afscheid nemen van juf Maartje (groep 1/2b). Zij is klaar met haar stage en haar opleiding. Wij wensen haar veel geluk en hopelijk vindt zij snel een baan in het onderwijs. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij juf Leonie Berends. 10 minuten gesprekken nieuwe stijl Na een evaluatie in de klankbord groep en het team over de 10 minuten gesprekken krijgt deze een vernieuwde opzet. U kunt via een briefje aangeven (zie bijlage) welke dag en tijd uw voorkeur heeft! Dit keer zijn de gesprekken op maandag 15 februari en donderdag 18 februari. De gesprekken zijn vooral op de avond. Het team maakt een planning waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met broertjes en zusjes en uw voorkeur. Bij het rapport van uw kind op 12 februari zit er een briefje met de dag en tijd waarop u verwacht wordt voor het gesprek. Bij groep 4 gaat het dit keer nog anders want zij gaan uit van 15 minuten gesprekken, daar hangt wel een lijst voor de planning om in te vullen! Bij groep 8 zijn de gesprekken dan al geweest! Dank je wel. versiergroep voor de mooie carnavalsversiering, het is nu al een feestje om door de school heen te lopen! Helpende handen gezocht Wij zijn op zoek naar een handige papa of mama die het leuk vindt om ons te helpen met het onderhouden van de schoolwebsite. Zie voor meer informatie de bijlage. Adviesgesprekken groep 8 De adviesgesprekken m.b.t. het voortgezet onderwijs worden gehouden in de week van 25 januari, de intekenlijst hiervoor hangt bij het klaslokaal van groep 8. De in februari geplande 10-minuten gesprekken komen hiermee voor groep 8 te vervallen. Onze school volop in beweging Onderzoek Juf Manon is bezig met een onderzoek op school met daarin verwerkt de volgende vragen die beantwoord kunnen worden op een schaal van In hoeverre is een "uitdagende en gevarieerde leeromgeving" zichtbaar in het onderwijs op de Kleine Wereld? - En in hoeverre vind je het belangrijk? - In hoeverre is het "prikkelen om op onderzoek uit te gaan" zichtbaar in het onderwijs op de Kleine Wereld? - En in hoeverre vind je het belangrijk? - In hoeverre is het "toekomen aan talenten van kinderen" zichtbaar in het onderwijs op de Kleine Wereld? - En in hoeverre vind je het belangrijk?

4 Begeleiding en aanbod voor meer- en hoogbegaafde kinderen Waar we voorgaande jaren een specifiek aanbod voor meer- en hoogbegaafde kinderen konden bieden d.m.v. de DUHAklas, moeten we dit aanbod nu realiseren binnen school. We zijn de afgelopen maanden bezig geweest om te zoeken naar mogelijkheden en om een structureel en haalbaar plan op te stellen. Zowel binnen de groepen als d.m.v. groepsdoorbroken verrijkingsgroepen zullen we steeds beter proberen tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften van de meer- en hoogbegaafde kinderen. We zijn blij, dat we vanaf woensdag 3 februari kunnen starten met twee verrijkingsgroepen. Een groep met kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 en een groep van kinderen uit de groepen 7 en 8. Zij worden begeleid door juf Leonie. De kinderen in de groepen 1 t/m 3 krijgen hun begeleiding en aanbod binnen de eigen groep. Anita Weustman (leerkracht van de DUHA-klas) is betrokken bij de ontwikkelingen op school en zal regelmatig op de woensdagen aanwezig zijn. Kinderen die deelnamen aan de DUHA-klas en een aantal andere kinderen zullen benaderd worden om deel te nemen aan de verrijkingsgroepen. Naast het starten van de verrijkingsgroepen zijn we als team ook bezig om het Digitaal Handelingsprotocol Hoogbegaafdheid (DHH) effectiever in te zetten. Gebruik van dit systeem leidt niet tot een diagnose van hoogbegaafdheid, maar is een signaleringsinstrument en geeft aanvullende informatie over bijvoorbeeld persoonskenmerken, werkhouding en leerstrategieen en het sociale functioneren van kinderen, waarbij er een vermoeden is van meer- of hoogbegaafdheid. Hierdoor kunnen prioriteiten in het aanbod en de begeleiding gesteld worden. Ouders en kinderen zullen binnen dit traject ook een rol gaan spelen. Als u vragen heeft over deze ontwikkelingen, dan kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind of bij juf Nienke. De hierboven beschreven ontwikkelingen staan niet op zichzelf. Ze hebben raakvlakken met trajecten die we uitvoeren rond data-gebruik op school, de implementatie van het IGDI instructiemodel en de ontwikkelingen rond onderzoekend leren.. Als team werken we hard om alle puzzelstukjes in elkaar te passen en het onderwijs te verbeteren. MR Herhaalde oproep: MR leden nodig! Wacht niet langer of stop met twijfelen: de MR heeft jou als ouder nodig! De MR is van belang voor het borgen van beleid waarbij ouders inspraak hebben. Advies van de MR kan immers niet door de directie van de Kleine Wereld naast zich neergelegd worden. Naar signalen van ouders in klankbordgroep of afgegeven via individuele gesprekken wordt met veel interesse en belangstelling geluisterd maar heeft geen enkel mandaat als dit niet via MR in beleid wordt geborgd of als officiële klacht vermeld staat. Via de MR hebben ouders dus echt de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het beleid van de Kleine Wereld.

5 Op dit moment is er een lege plek in de MR en ook eind van het schooljaar stroomt er nog een tweede MR lid uit. MR leden stromen uit na drie jaar zitting of bij verlaten van kind op school. Er is dus dringend behoefte aan versterking. Zonder oudervertegenwoordiging kan de MR niet bestaan, meld je dan ook aan per naar: of Gezocht: enthousiast MR lid! Altijd al mee willen beslissen over het beleid van onze school? Dan is nu je kans. De MR (medezeggenschapsraad) zoekt een enthousiaste ouder die graag de tanden wil zetten in beleidsvoorstellen van de Kleine Wereld en daarover graag in gesprek gaat met andere ouders, leerkrachten en Directie van de Kleine Wereld. Als oudervertegenwoordiger van de MR vorm je samen met drie leerkrachten en twee andere ouders de MR van de Kleine Wereld. De Directie, José Rijs, is gesprekspartner voor de MR. Zij neemt regelmatig deel aan de vergaderingen om samen verbetervoorstellen, beleidsnotities en plannen te bespreken en verder uit te werken. Wat zijn actuele onderwerpen? De MR heeft drie speerpunten geformuleerd. Voor 2015/2016 staan daarvoor een aantal voorstellen op de agenda, namelijk: 1. kwaliteit van onderwijs: verder vormgeven van passend onderwijs, andere schooltijden, 2. huisvesting: plannen voor de nieuwe school, onderhoud en beheer van het huidige pand, 3. communicatie: informatieavonden, samenwerking met ouders, externe communicatie. onderwerpen: budget, formatie en schoolplan/jaarplan. Wat wordt van jou verwacht? Deelname aan MR vergaderingen die zes keer per jaar plaats vinden. Voorafgaand aan deze vergaderingen ontvang je stukken waarop jouw inhoudelijke bijdrage in de vergaderingen wordt verwacht. Je krijgt daarnaast redactionele en communicatie taken. Je werkt hierbij actief vanuit respect en vertrouwen samen met de andere leden, klankbordgroep, OR, klassenouders en Directie van de Kleine Wereld. Je vormt samen met de andere leden van de MR het gezicht en laat deze dan ook regelmatig zien op bijeenkomsten en andere activiteiten van de school. Ook pols je regelmatig in de klas van je kinderen, op het schoolplein of andere informele en formele bijeenkomsten sentimenten en signalen die leven bij andere ouders en ga je daarover met hun in gesprek. Selectieprocedure? We zoeken per direct invulling van deze rol. Heb je belangstelling, wil je meer informatie of wil je je opgeven als kandidaat dan kun je contact opnemen met de voorzitter van de MR, Carla Mulder, tel Of per Wil je graag maar heb je weinig tijd? Een duo lidmaatschap bestaat eventueel ook in overleg tot de mogelijkheden. Bij meer gegadigden vindt selectie via stemming plaats. Daarnaast zijn terugkerende

6 Agenda 25/01 Adviesgesprekken groep 8 29/01 Trefwoordafsluiting 03/02 MR vergadering 05/02 Carnaval, continurooster 12/02 Rapport mee naar huis 15/02 10-Minuten gesprekken 18/02 10-Minuten gesprekken 29/02 Studiedag, alle leerlingen vrij De volgende Nieuwsbrief verschijnt op: 5 februari 2016

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag 04-03-2016 Aanmelden De laatste weken komen al veel nieuwe ouders voor een kennismakingsgesprek op school. Donderdagochtend 10 maart openen we de deuren extra voor deze belangstellenden

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Deze gesprekken gaan plaatsvinden vanaf 5 oktober t/m 15 oktober.

Deze gesprekken gaan plaatsvinden vanaf 5 oktober t/m 15 oktober. Nieuwsbrief : 3 Datum: 25 september 2015. Verjaardagen van kinderen: Er zijn de komende 2 weken weer een aantal kinderen jarig. De hartelijke felicitaties gaan dit keer naar Nout uit groep 1/2 B en uit

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 12 september 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag Vrijdag 21 april 2017 week 16 A GENDA Ma 24 apr - vr 5 mei Di 9 mei Wo 10 mei Vrij 12 mei Ma 22 mei Di 6 t/m vr 9 juni Meivakantie Extra kaartverkoop dansmiddag Extra kaartverkoop dansmiddag Dansmiddag

Nadere informatie

Nieuws over het continurooster.

Nieuws over het continurooster. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2013 2014 Inhoud: 16 september 2013 Pagina 1 Nieuws over

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief

De eerste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 Jaargang 9 14-09-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De eerste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 17 september, studiedag (alle kinderen vrij) 18 september,

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 23-09-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Geachte ouders, verzorgers, GOED GEDAAN! In het vorige Praatpaaltje hebben we u het een en ander

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37 4 september 2017 - nummer 1 Jaargang 37 Agenda 06-09 Inloop van 8.15 8.30 uur 12-09 Informatieavond groepen 1-2 en 8 13-09 Informatieavond groepen 3, 4, 5, 6 en 7 Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital.

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 15 KBS De Kameleon 17 maart 2016 1 inspectierapport! Oog voor talent Ik ben heel trots dat ik u kan melden dat de inspectie van onderwijs onze school een

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn Informatieavond groep 3 de kikkers 2015-2016 basisschool Prins Constantijn Foto klas Foto klas Foto klas 2013-2014 Voorstellen Ingrid Zelle werkt op de maandag en dinsdag. Carla Potters werkt op woensdag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

DE WEIDE LEEUWARDEN. Juni 2017 een goede school ben je niet maar moet je iedere dag opnieuw worden.

DE WEIDE LEEUWARDEN. Juni 2017 een goede school ben je niet maar moet je iedere dag opnieuw worden. DE WEIDE LEEUWARDEN Juni 2017 een goede school ben je niet maar moet je iedere dag opnieuw worden. Pagina 1 van 5 Inhoud Communicatie school en ouders... 2 Nieuwsberichten / documenten / activiteiten...

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 1 februari 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: We zijn goed gestart na de vakantie en de toets weken zitten er weer op. De leerkrachten zijn deze week drukdoende om alle gegevens uit te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Huidige stand van zaken op de J.P.Coen

Huidige stand van zaken op de J.P.Coen Ouderbetrokkenheid op de J.P.Coenschool Ouderbetrokkenheid is van groot belang voor de ontwikkeling van de kinderen op school. Een goede schoolloopbaan is niet alleen een zaak van de school, maar wordt

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie