T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden)"

Transcriptie

1 T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) Afhangen: Leden die aan hun contributie voor dat jaar hebben voldaan, krijgen een KNLTBpasje. Dit pasje moet te alle tijde worden meegenomen en geplaatst worden op het afhangbord als er wordt gespeeld op een van de banen (m.u.v. toernooien, competitie en labelavonden). Dit afhangen is nodig om de baan voor een bepaalde speeltijd te reserveren. Alleen de eigen spelerspas mag worden opgehangen. Een speler die heeft afgehangen dient op het park te blijven. Een baanreservering is pas geldig als er minimaal twee pasjes zijn afgehangen. Personen die geen contributie hebben voldaan of in het geheel geen lid van onze tennisvereniging zijn, kunnen alleen op de baan terecht als zijnde introducés en dienen dus in het gezelschap te zijn van een lid (voor regels zie introducés). Algemene ledenvergadering: Eenmaal per jaar in februari is de algemene leden vergadering (ALV). Alle door de ALV genomen besluiten, uitgesproken door de voorzitter zijn beslissend. Elk lid wordt uitgenodigd om bij de ALV aanwezig te zijn. Baan gebruik: De banen zijn uitsluitend toegankelijk voor diegenen die de contributie voor het betreffende jaar hebben voldaan. De banen zijn het gehele jaar geopend. De banen mogen gebruikt worden van uur tot uur. De speelperiode die afgehangen mag worden is 45 minuten (enkelspel en dubbelspel), inclusief slepen. Op baan 3 mag enkelspel gespeeld worden. Op andere banen mag dit ook, zij het bij drukte, spelers op deze banen tot dubbelspel verplicht kunnen worden. Baanverzorging: Er wordt gespeeld op French Courtbanen. Na elke speelperiode dient er gesleept te worden met speciale sleepnetten. De sleepnetten hangen bij elke baan. Slepen dient in rondjes van buiten naar binnen gedaan te worden voor behoud van deze type banen. De sleeptechniek wordt beschreven op het bordje dat hangt bij de sleepnetten. Bij regen mogen de banen niet gesleept worden. Het spreekt voor zich dat u de banen schoon en netjes achter laat en uw afval in de daarvoor bestemde afvalbakken deponeert.

2 Bardienst: Op woensdagavond en tijdens het opentoernooi is er door de barcommissie een bardienst geregeld. Het rooster is op de site te vinden. Op overige speelmomenten is er geen bardienst. De bardienst haalt de barzak bij de barcaptain. Barzak: Een tasje waarin wat wisselgeld en de sleutels van de koelkast, bar en keuken zit. Ook buiten de ingeplande bardiensten om mag ieder seniorlid deze barzak ophalen. De bar-zak na gebruik terug brengen naar de barcaptain. Barcaptains zijn te vinden op de site. Commissies: Onze vereniging heeft een jeugdcommissie, technische commissie, barcommissie en een toernooicommissie, redactiecommissie, financiële commissie en sponsorcommissie. Informatie over deze commissies is te vinden op de site. Competitie: Elk lid kan zich aanmelden om competitie te spelen. Competitie voor de jeugd is op woensdag en zaterdag. Jeugdleden kunnen dit kenbaar maken bij de jeugdcommissie. Senioren competitie (17+) vindt plaats op vrijdag en zaterdag. Er is een voorjaars- en najaarscompetitie. Inschrijven geschiedt per team. Je kunt je ook individueel opgeven. Er wordt dan gekeken of je aan een team kan worden toegevoegd. Aanmelden voor de competitie loopt via de competitieleider. Aan het spelen van competitie zijn extra kosten verbonden (bijdrage aan de tennisbond en kosten tennisballen). Contributie: Contributie wordt jaarlijks in de ALV vastgesteld. Er zijn verschillende soorten contributies (zie site). Contributie moet voor het einde van het kalender jaar betaald zijn. Als de contributie betaald is krijgt men van de KNLTB de spelerspas. Introducés: Een lid mag per seizoen maximaal vijf maal een introducé meenemen. Voor elke keer dat de introducé op de baan speelt dient vooraf een bepaald bedrag te worden afgedragen in het daarvoor bestemde kastje in het clubhuis en tevens dient het op de bijhorende introducélijst te worden genoteerd. Jeugd: Basisschooljeugd mag vrij tennissen tot uur. Junioren t/m 16 jaar tot uur. Alleen wanneer er na genoemde tijden banen vrij zijn mogen jeugdleden ook later spelen.

3 Ledenlijst: Op de site van de vereniging is de complete ledenlijst te zien. Deze is alleen in te zien door het invullen van een wachtwoord. Dit wachtwoord kan aangevraagd worden via de website Labelavonden: Elke woensdag avond is van uur tot labelen. Dit is een vorm van vrij tennissen waar je zonder maatje naar toe kunt. Een gezellige avond, waarin elk half uur wordt er gewisseld van tennismaatje en baan. Deze coördinatie is in handen van de barcommissie. Meenemen van je KNLTB pasje is verplicht. Opentoernooi: In week 25 van het kalenderjaar organiseert de toernooicommissie het open toernooi. Dit is een toernooi waaraan leden van de vereniging, maar ook leden van andere verenigingen aan kunnen deelnemen. Binnen onze vereniging is dit evenement het hoogtepunt van het jaar. Tijdens deze toernooiweek is vrij spelen niet mogelijk. Inschrijven kan via de website: Opzeggen lidmaatschap: Daarvoor kunt u contact opnemen via de ledenadministratie. Opzeggen kan elk kalender jaar voor 1 december. Sleutel: Een ieder lid van T.V. Miland die wenst te gaan spelen kan zich toegang tot het park verschaffen door de sleutel te pakken. De sleutel (van het hek en clubhuis) hangt in een kastje aan het hek van de accommodati. Het sleutel kastje is te openen met een code die je terugvindt in het huishoudelijk reglement op het afgeschermde gedeelte van de website. (of vraag het op bij een van de bestuursleden) Tijdens het spelen dient deze sleutel in het deurslot van het clubhuis te zetten. Degenen die het laatst het park verlaat dient het clubhuis en het hek van de accommodatie af te sluiten en de sleutels weer terug in het sleutelkastje te hangen. Speelsterkte: Binnen de tennissport heeft ieder lid een bepaalde speelsterkte. De speelsterkte (zowel enkelspel als dubbelspel) staat op je KNLTB-pasje. De hoogte score is 1 de laagst 9). Voor beginnende spelers wordt de speelsterkte 9 toegekend. De speelsterkte wordt daarna bepaald door uw prestaties van het spelen van wedstrijden in competities en open toernooien. De KNLTB berekend aan de hand van het DSS systeem de recente sterkte. Elk contributiejaar wordt de speelsterkte bepaald voor het komende jaar en genoteerd op het nieuwe pasje. Via de app: Mijn KNLTB kan je zelf de recente ranking in zien.

4 Spelregels tennis: Er wordt gespeeld volgens de officiële spelregels. De tennisspelregels zijn te vinden op de site van de KNLTB. Ieder lid wordt geacht deze te kennen. Tenniskleding: Het gebruik van de banen is alleen toegestaan in officiële tenniskleding en met officiële tennisschoenen. Laat u informeren bij uw sportzaak. Tennisles: Aanbevolen wordt om tennislessen te nemen als u geen ervaring hebt met tennissen. Zo leert u op verantwoorde wijze het spel onder de knie te krijgen. Tennislessen worden binnen onze vereniging gegeven door professionele tennisleraren van 2R-sports. Op de site ziet u hoe u zich daar voor kunt aanmelden. Bij vragen of informatie over het volgen van lessen kunt u ook terecht bij de technische commissie (zie site). Tennisrackets: Er zijn vele soorten rackets. Welk racket het beste bij u past hangt van uw persoonlijke voorkeur en speelniveau af. Uw sportzaak kan uw hierover het beste informeren voordat u tot aanschaf overgaat. Toernooien: De vereniging organiseert het jaarlijkse open toernooi. Ook andere verenigingen organiseren open toernooi waar je je voor kunt inschrijven (mits KNLTB lid). Inschrijven voor toernooien kan via of Vraag andere leden of de technische commissie gerust om hulp/informatie. Verlichting banen: Deze kan ontstoken worden door op de groene knop achter de bar te drukken. Wanneer men het park verlaat dient de verlichting te worden uitgeschakeld door op de rode knop achter de bar te drukken. De verlichting is gekoppeld aan een tijdklok en wordt automatisch om uur uitgeschakeld. NB: als de verlichting van de banen net zijn gedoofd dient 20 minuten te worden gewacht voordat zij weer mogen worden ontstoken.

5 Vrijwilligers: T.V. Miland is een kleine vereniging, werkzaamheden uitbesteden is voor onze vereniging onbetaalbaar. Ieder lid is daarom verplicht zich op te geven voor werkzaamheden. Bij aanmelden als lid wordt aan u gevraagd wat voor werkzaamheden u wilt doen. Uit de volgende werkzaamheden kan worden gekozen: Bardienst, groenonderhoud, gebouwonderhoud, schoonmaak. Daarnaast zullen ook het bestuur en de commissies bemand moeten zijn. Samen zorgen we zo voor behoud van onze vereniging en tennisplezier in ons dorp. Ook is het mogelijk om de werkzaamheden af te kopen voor 60 euro per persoon. Weersomstandigheden: Er mag niet op de banen gespeeld worden indien er water op de baan ligt. Dit kan voorkomen bij heftige regenval of bij opdooi (als de bovenlaag ontdooid is maar de onderlaag nog niet, het vocht kan dan niet weg, waardoor de bovenlaag soppig blijft). Website: Onze website is te bereiken via Alle informatie over onze vereniging is daar te vinden. Zorg dat u er regelmatig op kijkt, ook nieuwsberichten worden via de site verspreid.

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman.

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman. BAANREGLEMENT OPENSTELLING GRAVEL en KUNSTGRASBANEN Van 1 april t/m 30 november : Alle banen. Van 1 januari t/m 31 december : Kunstgras banen 7 t/m 9. Van 1 december t/m 30 maart (winterperiode): baan

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte Welkom bij Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS). Wij hopen dat u met en bij ons vele gezellige en sportieve uren op en naast de baan zult doorbrengen. Door middel van dit boekje, hopen wij u nader wegwijs

Nadere informatie

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie.

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie. FIJN DAT JE BELANGSTELLING HEBT VOOR ONZE VERENIGING. DEZE INFORMATIE IS BEDOELD OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET ONZE TENNISCLUB. KOM OOK GERUST EENS EEN KIJKJE NEMEN OP DE BANEN. WE HOPEN VAN HARTE DAT

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Ie - boekje Introduct

Ie - boekje Introduct Introductie - boekje Wat is TV Metgensbleek TV Metgensbleek is een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, die recreatief tennis hoog in het vaandel heeft staan, maar waar ook ruimte is voor competitiespelen.

Nadere informatie

Welkom. Website: en nieuwsbrieven

Welkom. Website:  en nieuwsbrieven Welkom bij 1 Welkom Wij heten iedereen van harte welkom als nieuw lid van TCO en hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. TCO betekent Tennis Club Oirsbeek. De club is opgericht in 1978 met

Nadere informatie

Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging.

Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. Welkom bij de VBF Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. De VBF is op 28 mei 1967 ontstaan uit de personeelsvereniging van de Verenigde Buizen Fabriek. Sinds 22 april 1994

Nadere informatie

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN In dit reglement wordt verstaan onder: Bestuur: Baancommissaris: Senioren: Junioren: Seniorenbaan: Juniorenbaan: Wisselbaan:

Nadere informatie

WELKOM BIJ. Beukenlaan ZE Leimuiden Welkom nieuwe leden

WELKOM BIJ. Beukenlaan ZE Leimuiden Welkom nieuwe leden WELKOM BIJ Beukenlaan 48 2451 ZE Leimuiden 0172-509168 http://www.tvleimuiden.nl/ Welkom nieuwe leden 2017 1 Welkom Hartelijk welkom als nieuw lid bij tennisvereniging Leimuiden. Dit boekwerkje is bedoeld

Nadere informatie

wegwijzer nieuwe leden

wegwijzer nieuwe leden wegwijzer nieuwe leden Welkom In dit boekje vind je de algemene wetenswaardigheden van onze tennisvereniging. Voor algemene en actuele informatie - die aan frequente wijzigingen onderhevig is - verwijzen

Nadere informatie

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Versie 1-2013 Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Welkom Welkom bij de Valkenburgse Tennis Vereniging. Als nieuw lid vind je in dit boekje de belangrijkste informatie over onze club. Natuurlijk

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Informatieboekje Maart 2019

Informatieboekje Maart 2019 Informatieboekje Maart 2019 Welkom bij Tennisvereniging Ommoord Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Tennisvereniging Ommoord staat vooral

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING DE KAAG TE WERVERSHOOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF 1 ALGEMEEN 1.1 Lid van de tennisvereniging is: 1.1.1 Ieder, die in het afgelopen jaar lid was en niet voor 1 december van dat jaar

Nadere informatie

Welkom bij TC Rijpwetering

Welkom bij TC Rijpwetering Welkom bij TC Rijpwetering 1 1. Even kennismaken TC Rijpwetering is een recreatieve tennisvereniging. De vereniging is in 1979 opgericht en is destijds gestart met 3 onverlichte mateco (=betonsoort) tennisbanen.

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Deze introductie is opgesteld om jou als nieuw lid van de tennisvereniging Overhout te verwelkomen en met jou de belangrijkste zaken te delen. Bij vragen kan je

Nadere informatie

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1 Welkom bij de VBF Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. TV VBF is op 28 mei 1968 ontstaan uit de personeelsvereniging van de Verenigde Buizen Fabriek. Sinds 22 april 1994

Nadere informatie

Tennisvereniging Giessenburg. Informatieboekje voor nieuwe leden. (uitgave 2018)

Tennisvereniging Giessenburg. Informatieboekje voor nieuwe leden. (uitgave 2018) Tennisvereniging Giessenburg Informatieboekje voor nieuwe leden (uitgave 2018) Inhoudsopgave TVG De club Het clubhuis Huisregels Baanreglement Beschikbaarheid banen Algemene informatie Contributie Lidmaatschap

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van LTV Almere

Huishoudelijk reglement van LTV Almere Huishoudelijk reglement van LTV Almere Vastgesteld 28 november 2016 1. Inleiding 2. Doelstellingen L.T.V. Almere 3. Samenstelling leden 3.1 Lidmaatschap 3.2 Contributie 3.3 Bardienst 3.4 Blessureleed 3.5

Nadere informatie

Tennis voor Jou! - in 2015-

Tennis voor Jou! - in 2015- Tennis voor Jou! - in 2015- Tennis Vereniging Oostvoorne Inhoudsopgave: ALGEMENE INFORMATIE... 4 Verdere contactgegevens van Tennis Vereniging Oostvoorne... 4 De verschillende commissies... 4 Bar of parkdienst...

Nadere informatie

Jeugdgids Mailen met het bestuur kan via:

Jeugdgids Mailen met het bestuur kan via: Bestuur en commissies De huidige samenstelling van het bestuur en de commissies is te vinden op www.boskranne.nl onder de kop Informatie; bestuur & commissies. Daar zijn ook de mailadressen van de verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart Van de voorzitter. Tennisles. Op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Beste leden,

Nieuwsbrief Maart Van de voorzitter. Tennisles. Op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Beste leden, Nieuwsbrief Maart 2012 Van de voorzitter Beste leden, Het is bijna zover, nog 2 weken en het nieuwe tennisseizoen kan weer beginnen. Er is nogal wat gebeurd in de afgelopen winter. De banen 1, 4, 5 en

Nadere informatie

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Regeling tenniskleding

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Tennisvereniging ATV de Molenhoek Aadorp

Tennisvereniging ATV de Molenhoek Aadorp Tennisvereniging ATV de Molenhoek Aadorp INFORMATIEBOEKJE 1 Informatieboekje Inhoud Welkom door de voorzitter... 3 De vereniging... 3 Het bestuur... 3 Nieuwsbrief en website... 4 Toegang tot ons tennispark...

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

WIE, WAT EN WAAR. Valkenburgse Tennis Vereniging

WIE, WAT EN WAAR. Valkenburgse Tennis Vereniging Informatie boekje 2009 WIE, WAT EN WAAR Valkenburgse Tennis Vereniging Recreatiepad 2 te Valkenburg, Telefoon clubgebouw: 071-4074100. E-mail: info@vtv-tennis.nl. Website: www.vtv-tennis.nl Postgiro: 5590864,

Nadere informatie

informatie april 2017

informatie april 2017 informatie april 2017 Welkom, Onderstaand vinden jullie informatie over TV HBC met algemene wetenswaardigheden van onze tennisvereniging. Voor algemene en actuele informatie - die aan frequente wijzigingen

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je belangstelling hebt in het jeugdlidmaatschap van Helios. Deze informatie is bedoeld voor kinderen die

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Amerongse Tennis Vereniging

Huishoudelijk Reglement Amerongse Tennis Vereniging Huishoudelijk Reglement Amerongse Tennis Vereniging Artikel 1 ALGEMEEN Artikel 1.1 Sportiviteit Leden van de ATV tonen hun sportiviteit op en naast de baan en gaat met respect met elkaar om. Zij houden

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je belangstelling hebt in het jeugdlidmaatschap van Helios om bij ons te komen tennissen. Deze informatie

Nadere informatie

De commissie communicatie heeft de KNLTB ClubApp geschikt gemaakt voor alle leden van TCO. In de ClubApp vind je:

De commissie communicatie heeft de KNLTB ClubApp geschikt gemaakt voor alle leden van TCO. In de ClubApp vind je: DE KNLTB CLUBAPP VOOR ALLE LEDEN Na de introductie van de nieuwe website en het digitale afhangbord dit voorjaar, nu een vervolg op de digitale communicatie door de introductie van de nieuwe KNLTB ClubApp

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio

Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio INLOGGEN KNLTB HOME CLUB LIDMAATSCHAP ACTIVITEITEN NIEUWS Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio Over LTC Barneveld We hebben als doel het beoefenen en het bevorderen van de tennissport.

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - SENIOREN Wat leuk dat je belangstelling hebt in het lidmaatschap van onze tennisvereniging en om bij ons te komen tennissen.

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN

Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN Hartelijk welkom als lid van de TTV Ruitersvaart. Ik verwacht dat je jezelf snel in onze tennisvereniging zult thuis voelen. De mogelijkheden hiertoe zijn ruimschoots

Nadere informatie

Baan- & Parkreglement

Baan- & Parkreglement Baan- & Parkreglement 2016 (Hiermee komen voorgaande reglementen te vervallen) Apeldoorn, September 2016. Inhoudsopgave A. Algemene bepalingen... 3 B. Reserveren van banen... 4 C. Gebruik verlichte (buiten)banen...

Nadere informatie

Tennissen in Emmeloord

Tennissen in Emmeloord Tennissen in Emmeloord Informatiebulletin Tennisvereniging: A.T.C. Emelwerth Tennishal: Tenniscentrum Emmeloord Tennisschool: P.R.O.-Tennis 1 Inhoud 1. Even voorstellen... 3 2. Tennisvereniging ATC Emelwerth...

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom!

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Welkom! Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Dit boekje is bedoeld om de nieuwe leden een beetje wegwijs te maken. Wij hebben geprobeerd alle belangrijke zaken

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - SENIOREN Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat u belangstelling heeft in het lidmaatschap van onze tennisvereniging. Deze informatie is bedoeld voor

Nadere informatie

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting zomerlessen Aemstelburgh jeugd 2019 1 Table of Contents 1. TENNISKIDS BLAUW.... 3 2. FLEX TENNISLES ROOD, ORANJE, GROEN... 4 3. TENNISLES GEEL... 5 4.

Nadere informatie

tennisvereniging De Korrel

tennisvereniging De Korrel Welkomstboekje voor de leden van tennisvereniging De Korrel tennispark: Smidsvuurke 3 5507 NK Veldhoven tel. 040-205 51 50 www.tvdekorrel.nl algemeen@tvdekorrel.nl Het doel van dit welkomstboekje is om

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - SENIOREN Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je belangstelling hebt in het lidmaatschap van onze tennisvereniging. Deze informatie is bedoeld voor

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Commissie ledenwerving en -behoud 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal afhangen

Gebruikershandleiding digitaal afhangen Gebruikershandleiding digitaal afhangen Onderstaand wordt zo beknopt en bondig mogelijk uitgelegd hoe je af kunt hangen op het Digitale Afhangbord van de KNLTB. Inhoud 1. Afhangen met behulp van touchscreen

Nadere informatie

INFOGID Versie mei 2013

INFOGID Versie mei 2013 INFOGID Versie mei 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Historie van Tennisvereniging Veldmaat 3. Bestuur en commissies 4. Accommodatie 5. Lidmaatschap en contributie 6. Parkreglement 7. Het label 8. Introductieregeling

Nadere informatie

Informatieboekje MTC Bequick 2017

Informatieboekje MTC Bequick 2017 Informatieboekje MTC Bequick 2017 2 Welkom bij tennisvereniging MTC Bequick!! Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging MTC Bequick. Onze vereniging

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

Informatieboekje Nieuwe Leden

Informatieboekje Nieuwe Leden Versie 2016-02 Welkom Hierbij heten wij je van harte welkom bij onze tennisclub Smalhorst. We proberen sportiviteit en gezelligheid bij elkaar te brengen door middel van het organiseren van activiteiten

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom!

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Welkom! Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Dit boekje is bedoeld om de nieuwe leden een beetje wegwijs te maken. Wij hebben geprobeerd alle belangrijke zaken

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

Informatieboekje MTC Bequick 2016

Informatieboekje MTC Bequick 2016 Informatieboekje MTC Bequick 2016 2 Welkom bij tennisvereniging MTC Bequick!! Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging MTC Bequick. Onze vereniging

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT LEDEN ARTIKEL 1 Aanmelding als lid van de vereniging geschiedt volgens Artikel 5 van de statuten. Rustende leden staan altijd op de wachtlijst en worden indien zij de wens te kennen

Nadere informatie

Welkom bij Tennisvereniging Ommoord

Welkom bij Tennisvereniging Ommoord vereniging met zo n 300 leden, waarvan on jeugdleden. Het tennispark heeft 4 smashc (lijkt op gravel), een oefenkooi en een moo Alle banen zijn verlicht zodat het hele jaar kan worden. In de winter worden

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD R.C.W.

INFORMATIEBLAD R.C.W. INFORMATIEBLAD R.C.W. Tennisvereniging R.C.W. Informatieblad nieuwe leden R.C.W. Waalwijk Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoud Welkom... 3 Historie R.C.W.... 3 Het tennispark en het paviljoen... 4 Openingstijden

Nadere informatie

Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement

Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement 1 TOT WIJZIGING VAN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT INLEIDING Algemene overwegingen voor deze wijziging zijn dat enkele artikelen uit het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je/u belangstelling heeft in het jeugdlidmaatschap van Helios. Deze informatie is bedoeld voor kinderen die overwegen

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE TENNISVERENIGING WESTERVOORT

INFORMATIE BROCHURE TENNISVERENIGING WESTERVOORT INFORMATIE BROCHURE TENNISVERENIGING WESTERVOORT 3 september 2018 2 Inhoud 1 ALGEMENE GEGEVENS TVW 74... 4 2 DE ORGANISATIE.... 5 3 BELANGRIJKE ACTIVITEITEN... 6 3.1 Algemene ledenvergadering... 6 3.2

Nadere informatie

Huisregels vademecum

Huisregels vademecum Huisregels vademecum Almense Tennisclub 1 Inleiding 3 2 Bestuur 3 3 Overige organisatie 3 4 Aanmelden bij ATC 4.1 Verlies KNLTB-ledenpas 3 3 4.2 Niet KNLTB-leden 3 4.3 Ledenstop 3 5 Lidmaatschap 5.1 Soorten

Nadere informatie

Welkom bij LTC De Gelenberg

Welkom bij LTC De Gelenberg Welkom bij LTC De Gelenberg Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij tennisvereniging De Gelenberg. Onze vereniging is opgericht in 1966 en is gelegen aan Sportpark De Gelenberg, Gelenberg

Nadere informatie

PARKREGLEMENT. Tennisvereniging Soest-Zuid

PARKREGLEMENT. Tennisvereniging Soest-Zuid PARKREGLEMENT Tennisvereniging Soest-Zuid uitgave 2016 INHOUDSOPGAVE Dit reglement omvat de speelrechten en de gedragsregels op het tennispark, zoals door de Algemene Ledenvergadering (ALV) vastgesteld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

WTC. Algemene informatie. Inhoud: Voorwoord. Historie WTC. Huishoudelijk reglement en statuten. Bestuur en Commissies.

WTC. Algemene informatie. Inhoud: Voorwoord. Historie WTC. Huishoudelijk reglement en statuten. Bestuur en Commissies. WTC Algemene informatie Inhoud: Voorwoord Historie WTC Huishoudelijk reglement en statuten Bestuur en Commissies Lidmaatschap Commissies 1. Technische Commissie 2. Jeugdcommissie 3. Parkcommissie 4. Recreatiecommissie

Nadere informatie

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1 INFOFOLDER Tennisvereniging Eijsden TVE Versie 2015.1 Alles wat je graag wil weten over tennisvereniging Eijsden (TVE) Deze informatie is bedoeld om het leden (nieuw of bestaand) zo aangenaam mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC Mei 2014

Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuws van de bestuurstafel SECRETARIAAT. Hiep hoera, we hebben een nieuwe secretaresse. Els Winters heeft aangegeven dat ze deze functie wel wil vervullen. In de bestuursvergadering

Nadere informatie

Als u zich beschikbaar wilt stellen voor een bestuursfunctie kunt u dit mailen naar

Als u zich beschikbaar wilt stellen voor een bestuursfunctie kunt u dit mailen naar Beste leden, Het bestuur van de LTV Almere nodigt u hierbij uit om op maandag 28 november a.s. aanwezig te zijn op de Algemene Ledenvergadering. Aanvang 20.00 uur. Agenda 1. Opening en mededelingen 2.

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner voor de leden

Handleiding Bardienstplanner voor de leden Handleiding Bardienstplanner voor de leden Beste Assumburg lid, Als lid van onze tennisclub wordt er van u gevraagd om tijdens het tennisseizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club

Nadere informatie

Informatieboekje TV Rhelico

Informatieboekje TV Rhelico Informatieboekje TV Rhelico Boutensteinseweg 2A Rumpt Telefoon: 0345 682998 www.tvrhelico.nl Welkom Geacht lid van tennisvereniging Rhelico, Allereerst willen wij u hierbij van harte welkom heten als lid

Nadere informatie

Parkreglement & Afschrijfreglement

Parkreglement & Afschrijfreglement Parkreglement & Afschrijfreglement 1. Toegang Park, Tennisbanen en Openingstijden Paviljoen a. Toegang Park, Tennisbanen en Speeltijden Indien de weersomstandigheden en baanconditie dit toelaten is het

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE april 2015 april 2016

INFORMATIEBOEKJE april 2015 april 2016 INFORMATIEBOEKJE april 2015 april 2016 ALGEMENE INFORMATIE De tennisvereniging Stevenshof bestaat sinds 1996 en is gevestigd in de wijk 'Stevenshof', van de gemeente Leiden. Het park heeft zes verlichte

Nadere informatie

Welkom bij 1 Uitgave april 2016

Welkom bij 1 Uitgave april 2016 Welkom bij 1 Uitgave april 2016 Het bestuur van tennisvereniging De Punt heet je/jullie namens de leden van harte welkom bij onze vereniging. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe leden zich thuis voelen

Nadere informatie

Maart 2015. Handleiding Bardienstplanner voor de leden

Maart 2015. Handleiding Bardienstplanner voor de leden Maart 2015 Handleiding Bardienstplanner voor de leden Als lid van onze tennisclub wordt er van u gevraagd om tijdens het tennisseizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club door het

Nadere informatie

Standaard staat het scherm op de aanbiedingen pagina (zal er bij onze vereniging anders uitzien):

Standaard staat het scherm op de aanbiedingen pagina (zal er bij onze vereniging anders uitzien): Gebruikershandleiding digitaal afhangen met Jiba Afhangbord Onderstaand wordt zo beknopt en bondig mogelijk uitgelegd hoe je bij onze tennisvereniging een baan kunt reserveren ( afhangen ). 1. Afhangen

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. A.T.V. de Molenhoek

INFORMATIEFOLDER. A.T.V. de Molenhoek INFORMATIEFOLDER A.T.V. de Molenhoek 2012 INFORMATIEBLAD VAN ATV DE MOLENHOEK Het bevat alle belangrijke informatie. Informatie tennispark Pag. 2 Contactpersonen Pag. 3 Algemene informatie en Contributie

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe leden

Informatie voor nieuwe leden Informatie voor nieuwe leden. www.heksenmeppers.nl - 1 - Inleiding: Dit boekje geeft de nodige informatie over de vereniging. Informatie die kan helpen bij het acclimatiseren en het wegwijs worden binnen

Nadere informatie

Welkom bij De Maten!

Welkom bij De Maten! Welkom bij De Maten! Introductieboek voor nieuwe leden 27 maart 2015, Apeldoorn Net even anders! Ambachtsveld 3 7327AZ Apeldoorn 055-5425211 www.tvdematen.nl Inhoudsopgave 1. Van harte welkom 3 2. De geschiedenis

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. TENNISVERENIGING LTC T HARDE Versie 2019

INFORMATIEBOEKJE. TENNISVERENIGING LTC T HARDE   Versie 2019 INFORMATIEBOEKJE TENNISVERENIGING LTC T HARDE www.ltc-tharde.nl Versie 2019 Informatieboekje LTC t Harde / versie 2019-1- LAWN TENNISCLUB LTC 't HARDE Voorwoord Dit informatieboekje van Lawn Tennis Club

Nadere informatie

Een stukje historie. Gouwtje logo

Een stukje historie. Gouwtje logo Een stukje historie Op 2 november 1972 werd voor de dorpen Midwoud, Oostwoud, Benningbroek en Sijbekarspel (toen nog aparte gemeentes, later samengevoegd tot gemeente Noorder- Koggenland nu onderdeel van

Nadere informatie

Welkom bij TC de Helze!

Welkom bij TC de Helze! ! Welkom bij TC de Helze! Met dit informatieboekje brengen we u op de hoogte van de activiteiten en regels bij TC de Helze. TC de Helze is een dynamische vereniging. Dit betekent dat de Helze er veel aan

Nadere informatie

Hallo allemaal, Afhangen op de tennisbaan:

Hallo allemaal, Afhangen op de tennisbaan: Hallo allemaal, Hier vind je uitleg hoe op de club en hoe je thuis via internet een baan kunt afhangen. Let op als je thuis via internet afhangt dan dien je 5 minuten van te voren de reservering op de

Nadere informatie

d. Dan komen inwonende familieleden van junior- en seniorleden aan de beurt,

d. Dan komen inwonende familieleden van junior- en seniorleden aan de beurt, HUISHOUDELIJK REGLEMENT LTC GOIRLE Vereniging Artikel 1 Het hoogste wetgevende orgaan van de vereniging is de Algemene Vergadering (hierna te noemen ALV) Lidmaatschap Artikel 2 a. Het aantal leden dat

Nadere informatie

BAANREGELMENT TV HEERHUGOWAARD

BAANREGELMENT TV HEERHUGOWAARD BAANREGLEMENT BUITENBANEN BAANREGELMENT TV HEERHUGOWAARD De commissie Beheer Opstallen en Park (BOP) maakt in opdracht van het bestuur het baanreglement om een goede verdeling van de beschikbare banen

Nadere informatie

Clubinfo TV Berg en Dal 2017

Clubinfo TV Berg en Dal 2017 Clubinfo TV Berg en Dal 2017 Welkom bij tennisvereniging Berg en Dal Met dit (digitale) informatieboekje kun je als nieuw lid snel bekend raken met de gang van zaken binnen onze vereniging. Op de volgende

Nadere informatie

Informatieboekje. laadlaa2

Informatieboekje. laadlaa2 1 I Informatieboekje Voorwoord...3 Jeugdactiviteiten...4 Jeugdlid...4 Ledenpas...4 Clubblad...5 Inzet ouders...5 Tennisles...5 Extra training...5 Rackets...6 Spelenderwijs leren tennissen...6 Ik zit op

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

AANMELDING NIEUWE LEDEN

AANMELDING NIEUWE LEDEN LEDENINFO 2017 (op alfabetische volgorde, dan baanschema, afhangen en baanreglement blz. 4-5) ADRES TC HOLTEN TC Holten: Valkenweg 6, 7451 HN Holten. T: 0548 363 177, W: www.tcholten.nl AANMELDING NIEUWE

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari Algemene ledenvergadering 2011 vrijdag 28 januari agenda Opening en Mededelingen Verslag ALV 19 januari 2010 Terugblik op 2010 Financieel verslag Verslag kascommissie 2009/2010 Vaststellen contributie

Nadere informatie