Nieuwsflits OV SAAL Almere

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits OV SAAL Almere"

Transcriptie

1 Nieuwsflits OV SAAL Almere Nr.004, september 2015 Misschien heeft u het al gemerkt: er wordt veel gewerkt op en naast het spoor in Almere. Doel is het verbeteren van de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Bij Almere Centrum worden er twee keersporen en diverse wisselcomplexen aangelegd. Doordat er meer treinen gaan rijden neemt de geluidsbelasting toe, daarom plaatst ProRail over een lengte van 24 kilometer aan beide kanten van het spoor geluidschermen. Vernieuwing van het spoor gaat helaas niet onopgemerkt en heeft effect op treinreizigers, bedrijven en omwonenden. Daarom willen we u zo goed mogelijk informeren over wat we doen, waarom we het doen en wanneer we het doen.

2 Terug- en vooruitblik Met deze Nieuwsflits houden wij u per wijk op de hoogte van de ontwikkelingen en de werkzaamheden. Deze Nieuwsflits geeft u informatie over de periode oktober, november en december Werkweekenden In het weekend van vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober (week 43) en in het weekend van 12 en 13 december (week 50) vinden er werkzaamheden op, aan of onder het spoor plaats. Alle spoorwerkzaamheden worden waar mogelijk gebundeld en op elkaar afgestemd. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren moet het treinverkeer worden aangepast of geheel uit dienst worden genomen. In bovengenoemde weekenden worden er fundatieblokken en bovenleidingsportalen geplaatst, vinden er ter hoogte van station Muziekwijk aan beide kanten langs het spoor en direct langs de hellingbanen heiwerkzaamheden plaats en worden er onderhoudswerkzaamheden over het gehele traject uitgevoerd. De werkzaamheden kunnen geluidhinder geven. Er is dan geen treinverkeer tussen Almere Oostvaarders en Weesp en Almere Oostvaarders en Naarden mogelijk. Voorkom verrassingen Vanaf 10 dagen voor vertrek ziet u in de Reisplanner wat de exacte gevolgen zijn voor uw reis en hoe lang u onderweg bent. Onderweg vindt u uw reisinformatie op m.ns.nl of in de Reisplanner Xtra. Voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden en de gevolgen hiervan voor uw reis, kijkt u op 1. Poort tot Muziekwijk De werkzaamheden voor de opbouw van de geluidschermen zijn begonnen. De werkvolgorde loopt van station Almere Poort richting Muziekwijk. De werkzaamheden kunnen tijdelijk geluidshinder geven. Station Muziekwijk Verwijderen noordelijke en zuidelijke trappenopgangen Bartokweg De aan de Bartokweg gelegen trappenopgangen naar de perrons aan de noord en zuidkant van het station worden in de periode van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 16 oktober 2015 verwijderd. De daarbij horende OV toegangspoortjes zijn gedurende de werkzaamheden buiten gebruik. Treinreizigers kunnen via de hoofdingang en de hellingbanen de perrons bereiken. De fietsenstallingen aan de zuidzijde van de Bartokweg zijn gedurende de bouwperiode afgesloten. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenrekken aan de noord- en zuidzijde nabij de hoofdingang van het station.

3 Afsluiting Bartokweg Voor het heien van een aantal palen wordt de Bartokweg vanaf de busbaan tot aan de parkeerplaats op het Michael Jacksonplein van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 16 oktober 2015 afgesloten voor al het verkeer. De aangrenzende woningen blijven bereikbaar. De parkeerlocatie op het Michael Jacksonplein bij het station blijft eveneens toegankelijk. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Hollandsedreef. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via het Strawinskypad. Dit zal ongeveer 10 minuten extra omrij tijd kosten. 2. Muziekwijk tot Staatsliedenwijk In Staatsliedenwijk aansluitend op wijk Muziekwijk wordt het bestaande scherm gedemonteerd. 3. Staatsliedenwijk Zie hier boven. 4. Almere Centrum Viaduct Landvoogdpad De belangrijkste heiwerkzaamheden bij het spoorviaduct Landvoogdpad zijn gerealiseerd. Om het viaduct veilig te kunnen bouwen is geen vaarverkeer mogelijk. De watergang is momenteel afgesloten voor vaarverkeer. De bouw van het spoorviaduct duurt tot en met medio maart Gedurende de bouw geldt een omleiding voor fietsers en voetgangers. Om ruimte te maken voor de werkzaamheden en om deze veilig te kunnen uitvoeren, is het Landvoogdpad tussen de Waddendreef en de Dokkumlaan tot en met medio maart 2016 afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via het Prinsenpad en de Dokkumlaan.

4 Viaduct Charlie Chaplinweg De landhoofden en de tussensteunpunten zijn gestort. Er is gestart met de bouw van een tijdelijke ondersteuning om uiteindelijk het nieuwe spoordek te kunnen realiseren. De overlast voor de omgeving is zeer beperkt. Fietstunnel Ben Turpinpad Het fietstunneltje Ben Turpinpad is half september 2015 weer opengesteld voor het langzaam verkeer. Het tunneltje is nog niet helemaal gereed. Een aantal werkzaamheden worden, terwijl het fietsverkeer en de voetgangers van de onderdoorgang gebruiken maken.

5 Viaduct Stadswetering Onder het viaduct, aan de zijde van het station, wordt een tijdelijke onderdoorgang gerealiseerd. De doorrij hoogte is beperkt, maar is voor fietsers en voetgangers voldoende. Doordat de fiets- en voetgangersroute over het werkterrein loopt, is er af en toe kruising met het bouwverkeer. Dit kruisen wordt zo veel mogelijk begeleid door verkeersregelaars, maar kan toch enig overlast geven. Fietstunnel Dinkelpad Half september is bij de fietstunnel Dinkelpad gestart met heiwerkzaamheden. Dit heiwerk is inmiddels afgerond en is begonnen met de plaatsing van de kist en het vlechten van de wapening voorafgaand aan de beton stort. In het voorjaar van 2016 zijn de werkzaamheden aan de tunnel gereed.

6 Randstad 20 - Palenmatras Aansluitend op het heiwerk van de onderdoorgang Dinkelpad wordt het heiwerk opgestart voor de aanleg van een palenmatras. Dit is een constructie bestaande uit 1100 kleinere heipalen met daar boven een combinatie van lagen zand verpakt in gronddoek. De combinatie zand en gronddoek maakt het mogelijk om op een snelle eenvoudige manier een verticale grondkerende constructie op te bouwen. Het nadeel is dat er veel kleine palen geheid moeten worden. Om de overlast voor de omgeving te beperken wordt de bovenste grondlaag voorgeboord (los gemaakt). Door het voorboren kunnen de palen eenvoudig door de eerste meters grond gebracht worden waarna ze met een beperkt aantal rake klappen in de dragend zandlaag geheid worden. Gemiddeld worden 25 palen per dag ingebracht. De totale doorlooptijd van het heiwerk voor het palenmatras is dan ook van half september tot eind november De werkzaamheden starten bij het Dinkelpadtunneltje tot aan de Charlie Chaplinweg. Vervolgens start de heimachine opnieuw bij de Dinkelpad onderdoorgang en werkt dan in de richting van het station Almere Centrum tot ongeveer het pand van de firma Jorritsma Bouw. Bijgaand aan deze digitale nieuwsbrief treft u een infosheet over de opbouw van het palenmatras aan (pdf). Randstad 20 - Stalen damwand Gelijk met het de aanleg van het palenmatras wordt gestart met het aanbrengen van een damwand tussen de Stadswetering en het palenmatras. Zo n 150 meter damwand wordt middels een speciale machine die de planken de grond indrukt aangebracht. Deze werkzaamheden starten in de laatste week van september en duren tot halverwege oktober Verzetwijk tot Buiten Geen activiteiten in deze periode. 6. Buiten tot Oostvaarders Geen activiteiten in deze periode. 7. Oostvaarders en verder Geen activiteiten in deze periode.

7 Bouwvakantie Aan het eind van het jaar vieren ook de medewerkers van de uitvoerend aannemers Kerst en Oud en Nieuw. Van 18 december 2015 tot 4 januari 2016 zijn er geen of beperkte bouwactiviteiten. Onderhoudswerk Tijdens de vernieuwingswerken blijven de treinen gewoon rijden. Daarom blijft onderhoudswerk noodzakelijk. Het onderhoudswerk op de lijn Amsterdam Lelystad wordt door aannemer Strukton uitgevoerd. Voor het laatste kwartaal van 2015 zijn er wederom een aantal nachten gepland voor inspecties en eventuele kleinschalige onderhoudswerkzaamheden. De omgeving kan hiervan hinder ondervinden, maar het is niet zo dat bewoners op alle locaties al deze nachten overlast ervaren. Voor het vierde kwartaal van 2015 zijn ingepland. Maand Oktober Nachten Nacht van zondag 4 op maandag 5 oktober Nacht van woensdag 7 op donderdag 8 oktober Nacht van zondag 18 op maandag 19 oktober Nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 oktober November Nacht van zondag 15 op maandag 16 november Nacht van woensdag 18 op donderdag 19 november Nacht van zondag 29 op maandag 30 november December Nacht van woensdag 9 op donderdag 10 december Nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 december Meer informatie T Colofon Deze Nieuwsflits verschijnt met grote regelmaat digitaal en geeft inzicht over de werkzaamheden van het project OV SAAL in Almere. U kunt zich online aan- en afmelden voor deze Nieuwsflits. Aan deze digitale uitgave kunnen geen rechten ontleend worden.

Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere. Nr. 010, oktober/november 2016

Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere. Nr. 010, oktober/november 2016 Nr. 010, oktober/november 2016 Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere Er wordt veel en hard gewerkt op en naast het spoor in Almere. Doel is het verbeteren van de

Nadere informatie

Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere. Nr.009, medio september/medio oktober 2016

Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere. Nr.009, medio september/medio oktober 2016 Nr.009, medio september/medio oktober 2016 Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere Er wordt veel en hard gewerkt op en naast het spoor in Almere. Doel is het verbeteren

Nadere informatie

Nieuwsflits OV SAAL Special

Nieuwsflits OV SAAL Special Special, juli 2013 Nieuwsflits OV SAAL Special In deze Nieuwsflits Special laten wij u zien hoe de aanleg van het zogenoemde palenmatras in zijn werk gaat. Dit palenmatras wordt aangelegd om de slappe

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12 Afzender Postbus 111, 2130 AC Hoofddorp, Nederland Aan de bewoners van dit adres Datum 7 februari 2014 Referentie 121027-02834 Bladnummer 1/6 Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Nadere informatie

Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere

Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere Nieuwsflits OV SAAL Openbaar Vervoer Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad Almere Er wordt veel en hard gewerkt op en naast het spoor in Almere. Doel is het verbeteren van de bereikbaarheid van de noordelijke

Nadere informatie

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0985-RBO

Nadere informatie

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden Extra Sneltrein Twee sneltreinen en twee stoptreinen per uur/ per richting verhogen het comfort en de snelheid voor reizigers en verbeteren de bereikbaarheid van het Noorden. Extra sneltrein Op dit moment

Nadere informatie

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden Extra Sneltrein Groningen Twee sneltreinen en twee stoptreinen per uur/per richting verhogen het comfort en de snelheid voor reizigers en verbeteren de bereikbaarheid van het Noorden. Extra sneltrein Groningen

Nadere informatie

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden

Extra Sneltrein Groningen Leeuwarden Extra Sneltrein Groningen Twee sneltreinen en twee stoptreinen per uur/per richting verhogen het comfort en de snelheid voor reizigers en verbeteren de bereikbaarheid van het Noorden. Extra sneltrein Groningen

Nadere informatie

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Datum Projectnaam 02 maart 2012 A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Uw referentie

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016 22 maart 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1018-RBO

Nadere informatie

Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014

Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Spooruitbreiding Amstelveenseweg Maart 2014 Het traject Schiphol en Lelystad wordt een moderne spoorsnelweg met meer capaciteit. Dat is nodig omdat steeds meer

Nadere informatie

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016 Boek over werkzaamheden spoorkruising 18 mei 2015 mei 2016 1 In dit boek Weguitbreiding Schiphol Amsterdam - Almere Project A9 Gaasperdammerweg De werkzaamheden bij de spoorkruising Hinder en maatregelen

Nadere informatie

Beter spoor tussen Schiphol, Amsterdam, Almere en Lelystad

Beter spoor tussen Schiphol, Amsterdam, Almere en Lelystad Beter spoor tussen Schiphol, Amsterdam, Almere en Lelystad Beter spoor tussen Schiphol, Amsterdam, Almere en Lelystad De spoorverbinding tussen Schiphol, Amsterdam, Almere en Lelystad (OV SAAL) is een

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 De werkzaamheden zijn in volle gang. Deze fotoreportage geeft de stand van zaken van de werkzaamheden van onder andere de viaducten over de A6.

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 BETREFT BEHANDELD DOOR : Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 Maastricht, 02 oktober 2013 Geachte heer / mevrouw,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold Drachten - Drentse grens Maart 2015 NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold > Subsidie > Bustour > Afsluitingen Eerste asfalt voor nieuwe N381 Gedeputeerde Sietske Poepjes heeft woensdag

Nadere informatie

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten drachtsterweg en omgeving DEZE NIEUWSBRIEF INFORMEERT U OVER DE ACTUELE ONTWIKKELINGEN VAN HET PROJECT. aug/sept 2015 WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP: WWW.VRIJ-BAAN.NL OF VIA TEL. 058 284 40 40 11-14 september

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

Openbaar Vervoer Schiphol Amsterdam Almere Lelystad Ruim baan voor het spoor in Metropoolregio Amsterdam

Openbaar Vervoer Schiphol Amsterdam Almere Lelystad Ruim baan voor het spoor in Metropoolregio Amsterdam Openbaar Vervoer Schiphol Amsterdam Almere Lelystad Ruim baan voor het spoor in Metropoolregio Amsterdam OV SAAL: Ruim baan voor het spoor in Metropoolregio Amsterdam Elke dag reizen duizenden mensen met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold Drachten - Drentse grens Maart 2015 NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold > Subsidie > Bustour > Afsluitingen Eerste asfalt voor nieuwe N381 Gedeputeerde Sietske Poepjes heeft woensdag

Nadere informatie

Geachte heer / mevrouw,

Geachte heer / mevrouw, Datum Februari 2014 Onderwerp Voorjaarswerkzaamheden Sporen in den Bosch Behandeld door ProRail Telefoonnummer 0800 776 72 45 Geachte heer / mevrouw, Communicatie Projectcommunicatie Bezoekadres Tulpenburgh

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

INFO-brief Knooppunt Muiderberg

INFO-brief Knooppunt Muiderberg INFO-brief Knooppunt Muiderberg Datum : 20 april 2017 Onderwerp : INFO-brief nr 4 Doc.nr. : SAAONE-COM-BRI-100085 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt bouwcombinatie SAAone aan

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail Robert Bos info@poortvanbunnik.nl

Nadere informatie

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1169-RBO

Nadere informatie

Aansluiten noordelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden.

Aansluiten noordelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden. 26 mei 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden

Nadere informatie

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost Zuidoost op Dreef aan de dreven in Zuidoost Herziening nieuwsbrief 19 augustus 2013 In deze nieuwsbrief leest u over de werkzaamheden die vanaf september 2013 tot november 2014 plaatsvinden aan verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 In de kern van Deurne liggen drie drukke spoorwegovergangen: de Vlierdenseweg, Liesselseweg en Binderendreef. Bij alle drie

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

Aansluiten zuidelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden.

Aansluiten zuidelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden. 10 mei 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden

Nadere informatie

Publiekscontacten. Geachte heer, mevrouw,

Publiekscontacten. Geachte heer, mevrouw, Datum: 26 juni 2017 Onderwerp: Start werkzaamheden Onderdoorgang Oostriklaan Eigenaar Telefoonnummer 0800-7767245 Directie Communicatie Bezoekadres De Inktpot Moreelsepark 3 3511 EP Utrecht Postadres Postbus

Nadere informatie

Extra inloopavond op 28 september

Extra inloopavond op 28 september September 2017 Nieuwsbrief voor Woerden, Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen Aanleg Zuidelijke randweg Woerden Waarom een zuidelijke randweg? De provincie Utrecht is bezig met de aanleg van de Zuidelijke

Nadere informatie

Januari Werk aan de stad in januari

Januari Werk aan de stad in januari Januari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

STAND VAN ZAKEN Moerbrugsestraat. START WERKEN: bedding 3 e en 4 e spoor & herinrichting stopplaats Oostkamp INFOVERGADERING BUURTBEWONERS

STAND VAN ZAKEN Moerbrugsestraat. START WERKEN: bedding 3 e en 4 e spoor & herinrichting stopplaats Oostkamp INFOVERGADERING BUURTBEWONERS STAND VAN ZAKEN Moerbrugsestraat START WERKEN: bedding 3 e en 4 e spoor & herinrichting stopplaats Oostkamp INFOVERGADERING BUURTBEWONERS Charlotte Verbeke Local & Resident Affairs Infrabel Geert Dierckx

Nadere informatie

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND!

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Nieuwsbrief augustus 2015 Verbreding N279 s-hertogenbosch-veghel VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Tot nu toe waren er nog weinig werkzaamheden te zien voor de ver bre - ding van de N279 tussen s-hertogenbosch

Nadere informatie

Oktober Werk aan de stad in oktober

Oktober Werk aan de stad in oktober Oktober 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0948-RBO

Nadere informatie

December Werk aan de stad in december Op deze kaart ziet u waar in december gewerkt wordt in de stad.

December Werk aan de stad in december Op deze kaart ziet u waar in december gewerkt wordt in de stad. December 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1251-RBO

Nadere informatie

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6

Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 Fotoreportage Fotoreportage van de werkzaamheden aan de A6 De werkzaamheden zijn in volle gang. Deze fotoreportage geeft de stand van zaken van de werkzaamheden van onder andere de viaducten over de A6.

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1270-RBO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vechtdal Verbinding

Nieuwsbrief Vechtdal Verbinding Augustus 2018 Nieuwsbrief Vechtdal Verbinding N340/N48 en N377 Inhoud nieuwsbrief Gang naar Raad van State nog onzeker Aanbesteding verloopt volgens planning ProRail plaatst liggers over viaduct Even voorstellen:

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

ONS KENhERK 10UIT DOORKIESNUhíbIER

ONS KENhERK 10UIT DOORKIESNUhíbIER gemeente Schiedam M. Siìjee Wethouder voor Binnenstad, Monumenten, Economische Zaken, Werk en inkomen, Ondenvijs, Jeugdbeleid, Toerisme en Stadspromotie I Postbus 1501 Aan de gemeenteraad van Schiedam

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Welkom! We zijn aanwezig met medewerkers van aannemer Strukton, ingenieursbureau Royal Haskoning DHV en ProRail. We beantwoorden uw vragen graag.

Welkom! We zijn aanwezig met medewerkers van aannemer Strukton, ingenieursbureau Royal Haskoning DHV en ProRail. We beantwoorden uw vragen graag. Welkom! Welkom op deze inloopavond over onder andere de geluidsschermen in Goes. De voorbereidende werkzaamheden starten dit najaar. Vanavond willen we u de mogelijkheid geven om vragen te stellen. Ook

Nadere informatie

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan (bouw) tijdelijk spoor aan westkant tijdelijke overweg Loonsebaan (fietsers en voetgangers) bouw onderdoorgang Loonsebaan bouw 4e spoor mogelijke locatie bouwdepots

Nadere informatie

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw,

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw, #47 10 augustus 2016 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Spoorproject & Goes beter bereikbaar

Spoorproject & Goes beter bereikbaar Spoorproject & Goes beter bereikbaar Bouw spooronderdoorgang Terwellegang & rotondes Informatiebijeenkomst 12 april 2018 www.goes.nl/spoorproject www.goesbeterbereikbaar.nl Welkomstwoord Wat wordt gebouwd?

Nadere informatie

Treinen uit 8 richtingen Relatie Spoorplan Noord-Nederland Aantal reizigers: nu > / dag - groei Schakel Noord / Oost Nederland Randstad

Treinen uit 8 richtingen Relatie Spoorplan Noord-Nederland Aantal reizigers: nu > / dag - groei Schakel Noord / Oost Nederland Randstad Martin de Vries - Planontwikkelaar Station Zwolle - 2e spoorknooppunt van Nederland Treinen uit 8 richtingen Relatie Spoorplan Noord-Nederland Aantal reizigers: nu > 60.000 / dag - groei Schakel Noord

Nadere informatie

Aanleg N348 Zutphen-Eefde

Aanleg N348 Zutphen-Eefde Aanleg N348 Zutphen-Eefde ` Even voorstellen Pieter-Jan van der Eijk Projectmanager rondweg Zutphen-Eefde - Eindverantwoordelijk namens provincie voor rondweg N348 Zutphen-Eefde - Opvolger van Koos Bleeker

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Februari Werk aan de stad in februari

Februari Werk aan de stad in februari Februari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Start werkzaamheden Amstelveenlijn haltes Marne - Poortwachter

Start werkzaamheden Amstelveenlijn haltes Marne - Poortwachter Bovenkerkerweg 6 1185 XE Amstelveen Postbus 2181 1000 CD Amsterdam T 020-4704070 info@amstelveenlijn.nl www.amstelveenlijn.nl Aan de bewoners, ondernemers en/of gebruikers van dit pand Start werkzaamheden

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0953-RBO

Nadere informatie

Brailleweg e.o. 27 februari 2019

Brailleweg e.o. 27 februari 2019 Brailleweg e.o. 27 februari 2019 Agenda Nieuw viaduct Brailleweg, nieuwe aansluiting richting centrum Werkzaamheden komende maanden Vooruitblik Hoe moet het worden? Aansluiting richting centrum x van xx

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN In 1963 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, 45 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende en

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1187-RBO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Herinrichting

NIEUWSBRIEF > Herinrichting Drachten - Drentse grens Mei 05 NIEUWSBRIEF > Coalitieakkoord > Afsluitweekend > Herinrichting > Project in > Bustour voor NATUUR Wijnjewoude beeld Coalitieakkoord Meer perspectief voor alle inwoners van

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Werk aan de stad in september/oktober Ook deze maand werken we hard aan het zuidelijke deel van de Overcingeltunnel en het de Europaweg Zuid. STATIONSGEBIED Paviljoens station krijgen steeds meer vorm

Nadere informatie

Reconstructie rotonde Tiendenplein

Reconstructie rotonde Tiendenplein Nieuwsbrief september 2017 Reconstructie rotonde Tiendenplein Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van de rotonde Tiendenplein. De gemeente is druk met de

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN Rond 1960 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, bijna 60 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende

Nadere informatie

Overzicht werkzaamheden en omleidingen

Overzicht werkzaamheden en omleidingen Overzicht werkzaamheden en omleidingen Periode maart t/m juli 2013 Totale duur 20 weken Openstelling N329 op 25 juli 2013. Fase 1 (periode van 25/3-21/4) 25 maart t/m 21 april (4 weken) Werkzaamheden maken

Nadere informatie

Spoorverlenging Hoekse Lijn

Spoorverlenging Hoekse Lijn Spoorverlenging Hoekse Lijn 2 mei 2019 Ingenieursbureau Spoorverlenging Hoekse Lijn Scope: Ø Doortrekken van metro tot aan de zee Ø Aanpassen verschillende buitenruimte benodigd voor metro Ø Gemeente voegt

Nadere informatie

IXAS heit zonder mantel

IXAS heit zonder mantel #45 21 juli 2016 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de

Nadere informatie

Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising

Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising Ongelijkvloerse kruising Eerste regel tekst Inspringen 1 Inspringen 2 Inspringen 3 Inspringen 4 Ongelijkvloerse kruising Ca. 6 m diep Ca. 11 m diep Ca. 24

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 24 03-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Spoorcafé 21 februari 2018

Spoorcafé 21 februari 2018 Spoorcafé 21 februari 2018 Treinvrije perioden in Zwolle Twitter mee: @spoorzone038 Boudewijn Koops moderator Terugblik vorig Spoorcafé Anne-Marie Mosterman gebiedsontwikkelaar gemeente Zwolle Resultaten

Nadere informatie

Wat gebeurt er buiten langs de A6?

Wat gebeurt er buiten langs de A6? Fotoreportage Wat gebeurt er buiten langs de A6? De werkzaamheden voor de verbreding van de A6 zijn sinds april van dit jaar in volle gang. Langs het tracé liggen metershoge zandhopen die laag voor laag

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Q&A Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Aan welk gedeelte van de N207 wordt gewerkt? Er wordt gewerkt aan de Henegouwerweg (N207) vanaf de noordkant van de kruising met de hefbrug Waddinxveen tot en met

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Spooruitbreiding Utrecht Centraal Leidsche Rijn

Spooruitbreiding Utrecht Centraal Leidsche Rijn Spooruitbreiding Utrecht Centraal Leidsche Rijn Spooruitbreiding Utrecht Centraal Leidsche Rijn Om een groei van het treinverkeer mogelijk te maken, werkt ProRail de komende jaren intensief aan de uitbreiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over nieuwbouwproject Rodeborg. Zoals we al eerder hebben aangekondigd, willen wij u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte houden

Nadere informatie

Spoorverlenging Hoekse Lijn

Spoorverlenging Hoekse Lijn Spoorverlenging Hoekse Lijn 29 augustus 2019 Ingenieursbureau Spoorverlenging Hoekse Lijn Scope: Doortrekken van metro tot aan de zee Aanpassen verschillende buitenruimten benodigd voor metro Buitenruimte

Nadere informatie

Werkboek. N31 Harlingen 2017

Werkboek. N31 Harlingen 2017 Werkboek N31 Harlingen 2017 De N31 is een gezamenlijke opdracht van Rijkswaterstaat, provincie Fryslân en gemeente Harlingen met als partner ProRail. Ballast Nedam ontwerpt en legt de nieuwe N31 aan in

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond ZwolleSpoort 11 juli 2012 ProRail -Dura Vermeer -NS

Welkom. Informatieavond ZwolleSpoort 11 juli 2012 ProRail -Dura Vermeer -NS Welkom Informatieavond ZwolleSpoort 11 juli 2012 ProRail -Dura Vermeer -NS 20 februari 2012 1 Programma 20.00 Welkom door Allart Maijers 20.05 20.15 Film ZwolleSpoort 20.15 20.20 Wat is er gebeurd periode

Nadere informatie

Asfalteerwerkzaamheden tussen Maarn en Maarsbergen

Asfalteerwerkzaamheden tussen Maarn en Maarsbergen Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1232-RBO

Nadere informatie

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen.

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen. Nummer 39 mei 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de Dag van de bouw, de weekendafsluiting van de Arnhemseweg

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 22 08-03-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Nummer 29 november 2014

Nummer 29 november 2014 Nummer 29 november 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer de behandeling van het eenrichtingsverkeer in de gemeenteraad.

Nadere informatie

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal)

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Extra treinen in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 en de nacht van zondag 14 op maandag 15 juli Nijmegen 0 17 0 28 0 44 1 00 1 30 2 00 2 30 Nijmegen Lent 0 21 0

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief over de FlorijnAs voor de zomervakantie. In een nieuw jasje! Omdat de nieuwsbrief niet meer alleen over omleidingen gaat, hebben we de titel veranderd in NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 18 10-11-2015 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

IO 08-RP-68 BOUWFASERINGSPLAN PIET KRANENBERGPAD GEMEENTE AMSTERDAM

IO 08-RP-68 BOUWFASERINGSPLAN PIET KRANENBERGPAD GEMEENTE AMSTERDAM IO 08-RP-68 BOUWFASERINGSPLAN PIET KRANENBERGPAD GEMEENTE AMSTERDAM Kenmerk: IBZ7340 Versie: definitief versie A Datum: 1 mei 2017 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Uit te voeren werkzaamheden...

Nadere informatie

Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied. Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade

Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied. Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade Gemeente Utrecht Projectorganisatie Stationsgebied Referentie faseringsplan Bouwrijp maken Van Sijpesteijnkade INHOUDSOPGAVE blz. 1. INLEIDING 1 1.1. Raakvlakken 2 1.2. Doel rapportage 2 2. UITGANGSPUNTEN

Nadere informatie

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg Oktober 2017 Deze vraag- en antwoordrubriek is gericht op de aan- en omwonenden (incl. bedrijven) van de Heerderweg.. Dit is een actuele rubriek. Heeft u vragen

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling zaterdag 17 zondag 25 oktober 2009 Gewijzigde dienstregeling Rond Deventer omreizen of bus in plaats van trein in de herfstvakantie Groningen Leeuwarden Zwolle Wierden Almelo Wijhe Rijssen Olst Hengelo

Nadere informatie