enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor"

Transcriptie

1 enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor

2 innovatie, het hoogste niveau van technologie, uitstekende kwaliteit: dat is wat i-ride betekent voor eni de six-legged dog, een belangrijke schakel tussen het heden en de toekomst, in 2009 heeft eni een proces in gang gezet voor de rationalisatie van alle producten om een duidelijke identificatie en meer efficiency voor haar belangrijkste merk te verkrijgen. De evolutie en de harmonisatie van eni s imago beïnvloedt meer dan 70 landen en de talrijke sectoren in welke eni actief is. De visuele identiteit die het bedrijf heeft bereikt is gericht op het uiten van de nieuwe rol als een all-round geïntegreerd energiebedrijf van brandstoffen, gas en elektriciteit. Eni is vandaag een open en dynamisch bedrijf. De belangrijkste waarden zijn duurzaamheid, cultuur, partnerschap, innovatie en efficiëntie. En in overeenstemming met deze beginselen, heeft eni een logo ontwikkeld, dat de elementen van continuïteit welke het bedrijf sinds haar oprichting kenmerkt en benadrukt, de kracht van een geïntegreerde onderneming in voortdurende beweging. De verandering van het merk is ook uitgebreid tot de keten van benzinestations, waar het nieuw ontworpen eni logo de nieuwe identiteit bevestigt. Vandaag is de lancering op de internationale markt van een nieuwe lijn van motorfiets smeermiddelen met het eni merk i-ride, het resultaat van de ervaring en traditie van Agip, op basis van eni s research en hypermoderne technologie. Eni research komt met een lijn van high performance motor- en scooter smeermiddelen die verbeterde kracht, prestaties en betrouwbaarheid bieden voor alle soorten motoren. De inzet en de bekwaamheid van onze experts hebben ons in staat gesteld om de hoge normen en uitmuntende technologische eigenschappen te combineren om steeds meer innovatieve producten te formuleren en om te kunnen inspelen op de behoeften van al onze klanten. Eni i-ride heeft dan ook een volledig gamma van speciale producten met de beste technologie om maximale betrouwbaarheid te garanderen, ideaal zelfs voor de meest veeleisende motorrijder. Al onze producten zijn onderworpen aan de meest strenge testen om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteit en prestaties voldoen (API, ACEA, JASO)

3 sport for protagonists on two wheels motorfietsen motorfietsen a commitment to racing De aanwezigheid van het merk eni in de MotoGP World Championship als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de Moto2 categorie is een symbool van actieve technische samenwerking en uitwisseling van informatie dat ons heeft toegestaan om te experimenteren en het testen van nieuwe producten voor gebruik ook op productiemodellen. Om deze resultaten te bereiken heeft eni haar enorme ervaring beschikbaar gesteld aan de wereld van motorsport, samen met gespecialiseerde technici en research faciliteiten. Eni is aanwezig op een aantal concurrerende circuits over de hele wereld, een demonstratie van de voortdurende ontwikkeling, in overeenstemming met de meest up-to-date motor technologieën, van hypermoderne productformuleringen gewijd aan hoge prestaties. Producten die voortvloeien uit onze ervaring in de motorsport en de nauwe samenwerking met de kampioenen van deze sector. 4T i-ride moto2 5W-40 4T i-ride motogp 10W-60 4T i-ride moto 20W-50 Een smeermiddel speciaal ontwikkeld en getest voor Moto2 en regelmatig gebruikt op circuits; geformuleerd op synthetische basis om te voldoen aan de eisen van de high-performance 4T motoren. Het specifieke niveau van viscositeit verhoogt het vermogen van de motor onder alle condities en beschermt ook bij het starten bij lage temperaturen. Het speciale additief pakket ontwikkeld in onze laboratoria zorgt voor uitstekende detergerende eigenschappen die de effecten van motorslijtage en corrosie tegengaan. Een vol synthetisch smeermiddel geformuleerd met de best beschikbare componenten, om te voldoen aan de behoeften van hoge specifiek aangedreven 4T motorfietsen. De speciale synthetische basis garandeert uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen en uitstekende productstabiliteit. Deze kenmerken maken het product bijzonder geschikt voor gebruik in de sport en competities. Een top synthetisch smeermiddel dat maximale motor bescherming garandeert ook bij gebruik onder zware omstandigheden. De eigenschappen van weerstand tegen extreme omstandigheden en optimale viscositeit zijn merkbaar ook na langdurig gebruik. Het hoge niveau van viscositeit biedt uitzonderlijke weerstand tegen wrijving. Dit product biedt een lage vluchtigheid en een hoog niveau van thermo-oxidatieve stabiliteit.

4 s t r e e t & t o u r i n g for those who ride feelings Producten die optimale betrouwbaarheid en verbeterde bescherming voor de motor garanderen, ook bij een hoge kilometerstand; geschikt voor zowel lange reizen op de snelweg als voor stedelijk gebruik. 4T i-ride moto 10W-30 motorfietsen Een synthetisch smeermiddel voor 4T touringen wegmotorfietsen, op snelwegen en in de stad. Het garandeert een hoog niveau van bescherming tegen slijtage en verlengt de levensduur van bewegende delen. Het pakket van additieven biedt uitstekende detergerende eigenschappen, beschermt en houdt de motor schoon onder alle omstandigheden. 4T i-ride moto 10W-40 Een high-performance synthetisch smeermiddel voor 4T motoren. Dankzij een exclusieve samenstelling is het geschikt en aanbevolen voor het rijden van lange afstanden. De detergerende/dispergerende eigenschappen houden de motor schoon, beschermen de motor tegen slijtage en afzettingen ook bij een hoge kilometerstand.

5 street & touring off road off road for those who are always looking for new roads Voor zeer hoge prestaties met hoge weerstand onder extreme omstandigheden. motorfietsen 2T i-ride moto 2T Synthetisch smeermiddel met hoge prestaties in de 2T sector voor zowel op de verharde als onverharde weg. Het biedt uitstekende resultaten in alle vormen van gebruik: road, trial en off-road. Geschikt voor zowel self-mixing als voor handmatig mengen. Uitstekende prestaties en vermindert de vorming van uitlaatgassen. 4T i-ride moto 10W-50 Een smeermiddel met top synthetische technologie, geschikt voor het rijden onder de meest zware omstandigheden gedurende langere periodes. Ontwikkeld voor 4T off-road motorfietsen, met bescherming tegen motorslijtage. De speciale formulering garandeert minimaal verlies van kracht en verlenging van de verversings termijn. Garandeert ook maximale acceleratie en een laag olieverbruik.

6 scooters scooter For those who live intensely on two wheels Producten voor scooters, ontworpen voor veeleisend stedelijk gebruik, maar ook geschikt voor gebruik buiten de stad. 2T i-ride scooter 2T top scooter Een top synthetisch smeermiddel voor de nieuwste generatie 2T motoren. Biedt maximale bescherming tegen vastlopen van de motor, ook in extreme omstandigheden, hoog niveau van reiniging van de motor en het uitlaatsysteem. Vermindert uitlaatgassen. 4T i-ride scooter 10W-40 4T i-ride scooter 15W-50 2T i-ride scooter 2T Een smeermiddel voor intensief stedelijk gebruik, alsmede langere reizen buiten de stad. Geschikt voor zowel kleine als grote lucht- en watergekoelde 4T scooter-motoren. Biedt bescherming gedurende de totale verversingstermijn zoals voorgeschreven door de fabrikanten met een brede veiligheidsmarge. Een smeermiddel met een synthetische basis voor scooters onderworpen aan intensief en langdurig stedelijk gebruik. Garandeert bescherming en langere levensduur van de motor, met verminderd olieverbruik. Een smeermiddel voor 2T scooter motoren, ideaal voor mengsmering en handmatige voorbereiding van mengsels. Garandeert minimale vorming van uitlaatgassen en minimaliseert afzettingen in zowel de motor als de uitlaat.

7 eni i-ride for Piaggio for those who want to get the most enjoyment from their motorcycle Een samenwerking die heeft geleid tot de creatie van een speciale reeks van smeermiddelen voor Piaggio motoren en scooters en de specifieke producten voor Aprilia Racing. Piaggio 4T i-ride 10W-40 2T i-ride 2T Een top synthetisch smeermiddel, aanbevolen voor de nieuwste generatie van 2T motoren, zowel voor motorfietsen als scooters. Maximale bescherming tegen vastlopen van de motor, ook in extreme omstandigheden. De detergerende eigenschappen houden de motor en het uitlaatsysteem schoon en verminderen de uitlaatgassen. 4T i-ride 10W-60 4T i-ride 5W-40 Een top synthetisch smeermiddel, aanbevolen voor de nieuwste generatie van hoogwaardige motorfietsen. Gemaakt met de ervaring vanuit de race wereld. In het bijzonder aanbevolen voor wedstrijden en sportief gebruik. Een top synthetisch smeermiddel voor de nieuwste generatie motor en scooter met hoge prestatie motoren. Gemakkelijke koude start, uitstekende viscositeit ook na langdurig gebruik. Synthetisch smeermiddel aanbevolen voor motor- en scooter-motoren welke intensief gebruikt worden. Uitstekend voor het schoonhouden en de bescherming van motoren. Ideaal voor Stop & Go. Piaggio

8 A p r i l i a R a c i n g For those who are second to none Een lijn van smeermiddelen gemaakt op basis van ervaring uit de race sector en de nauwe samenwerking met Superbike Wereld kampioenen; de overwinningen van Aprilia bevestigen dat de prestaties van absolute uitmuntende niveaus ook worden bereikt dankzij het gebruik van eni producten. Piaggio 4T i-ride Aprilia Racing 10W-60 en 5W-40 Een top synthetisch smeermiddel met een uitstekend prestatieniveau, ook ontworpen voor race gebruik, voldoet aan de vereisten van de hoge prestaties voor 4T motoren. Het speciale additief pakket zorgt voor optimale detergerende kwaliteiten, die effectieve slijtage bescherming garanderen en het voorkomen van corrosie in de motor.

9 Eni Benelux B.V. Eemhavenweg 50 NL3089 KH Rotterdam Tel. +32 (0) Tel. +31 (0) Fax +31 (0) Product assortiment kan per Land verschillen.

enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor eni.com/nl eni.com/be

enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor eni.com/nl eni.com/be enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor eni.com/nl eni.com/be innovatie, het hoogste niveau van technologie, uitstekende kwaliteit: dat is wat i-ride betekent

Nadere informatie

the line of lubricants that makes driving even more enjoyable i-sint

the line of lubricants that makes driving even more enjoyable i-sint the line of lubricants that makes driving even more enjoyable eni, de nieuwe lijn smeermiddelen van eni Iedere motor heeft het juiste smeermiddel nodig voor optimale bescherming en om de prestaties te

Nadere informatie

Smeermiddelen en vloeistoffen voor motorfietsen. eni.com/nl eni.com/be

Smeermiddelen en vloeistoffen voor motorfietsen. eni.com/nl eni.com/be Smeermiddelen en vloeistoffen voor motorfietsen eni.com/nl eni.com/be INTRO De serie Eni i-ride smeermiddelen komt voort uit de traditie en ervaring van onze tankstationketen Agip (Azienda Generale Italiana

Nadere informatie

i-sint the line of lubricants that makes driving even more enjoyable eni.com/nl eni.com/be

i-sint the line of lubricants that makes driving even more enjoyable eni.com/nl eni.com/be i-sint the line of lubricants that makes driving even more enjoyable eni.com/nl eni.com/be i-sint eni i-sint, de nieuwe lijn smeermiddelen van eni Iedere motor heeft het juiste smeermiddel nodig voor optimale

Nadere informatie

MET POWER RELEASE TECHNOLOGY

MET POWER RELEASE TECHNOLOGY NIEUW CASTROL POWER RS MET POWER RELEASE TECHNOLOGY Authorised Distributor of Castrol MAAK KENNIS MET HET NIEUWE EN VERBETERDE CASTROL POWER RS-AANBOD NIEUWE CASTROL POWER RS EN NIEUWE CASTROL POWER RS

Nadere informatie

CHAMPION NEW ENERGY 10W30

CHAMPION NEW ENERGY 10W30 NIEUWE PRODUCTEN 06/2015 NIEUW 10W30 BELANGRIJKE VOORDELEN Specifiek ontwikkeld voor benzinemotoren met brandstofinspuiting. Voldoet aan de vereisten van de meeste Amerikaanse en Aziatische wagens. Ook

Nadere informatie

PRODUCTEN UPDATE 06/2015

PRODUCTEN UPDATE 06/2015 UPDATE 06/2015 TRANSMISSION FLUIDS 75W90 GL 5 ZF TE-ML 12L ZF TE-ML 12N 2305 Deze olie wordt aanbevolen voor alle componenten van mechanische transmissies (versnellingsbakken, tussenbakken, differentiëlen,

Nadere informatie

De complete lijn smeermiddelen voor uw vrachtwagen Efficiënt en betrouwbaar onder alle werkomstandigheden

De complete lijn smeermiddelen voor uw vrachtwagen Efficiënt en betrouwbaar onder alle werkomstandigheden enjoy technology De complete lijn smeermiddelen voor uw vrachtwagen Efficiënt en betrouwbaar onder alle werkomstandigheden De productlijn van i-sigma smeermiddelen top i-sigma top MS API CJ-4/SM ACEA E9

Nadere informatie

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE ONTWIKKELD MET Škoda Castrol heeft al 5 jaar wereldwijd een strategische samenwerking met Škoda en deze werd onlangs met minstens

Nadere informatie

De complete lijn smeermiddelen voor uw vrachtwagen Efficiënt en betrouwbaar onder alle werkomstandigheden

De complete lijn smeermiddelen voor uw vrachtwagen Efficiënt en betrouwbaar onder alle werkomstandigheden enjoy technology De complete lijn smeermiddelen voor uw vrachtwagen Efficiënt en betrouwbaar onder alle werkomstandigheden Eni s Research & Development Center heeft een compleet nieuwe lijn smeermiddelen

Nadere informatie

SMEERMIDDELEN VOOR MOTORFIETSEN EN SCOOTERS.

SMEERMIDDELEN VOOR MOTORFIETSEN EN SCOOTERS. SMEERMIDDELEN VOOR MOTORFIETSEN EN SCOOTERS www.castrol.be www.castrol.nl SMEERMIDDELEN VAN CASTROL VOOR MOTORFIETSEN EN SCOOTERS POWER RS RACING 100 % SYNTHETISCH 4T UITZONDERLIJKE ACCELERATIE EN VERMOGEN

Nadere informatie

Motorkettingen. Introductie. ČZ Motorkettingen

Motorkettingen. Introductie. ČZ Motorkettingen 220 221 Introductie ČZ Motorkettingen De motorkettingen die Köbo levert zijn afkomstig van CZ. Hiervoor is gekozen mede door alle succesvolle overwinningen die CZ heeft behaald met haar kettingen in de

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

ON/OFF UF 05 (S) UF 16 (S) UF 18 (T) UR 01 (S) UZ 01 (D) UR 02 (D) UF 20 (T) UZ 07 (D) UF 02 (T) UZ 05 (D) UR 09 (S)

ON/OFF UF 05 (S) UF 16 (S) UF 18 (T) UR 01 (S) UZ 01 (D) UR 02 (D) UF 20 (T) UZ 07 (D) UF 02 (T) UZ 05 (D) UR 09 (S) PRESENTS MADE BY International UF 16 (S) UF 05 (S) Regional UF 18 (T) ON/OFF UR 01 (S) Aurora is een divisie van Hankook, een internationaal bejubeld bandenmerk. Hankook is Zuid-Korea s grootste radiale

Nadere informatie

TOEPASSINGSGIDS RENAULT VRACHTWAGENS MEI 2018

TOEPASSINGSGIDS RENAULT VRACHTWAGENS MEI 2018 TOEPASSINGSGIDS RENAULT VRACHTWAGENS MEI 2018 BRIDGESTONE CORPORATE EEN OPWINDENDE REIS ALS WERELDMARKTLEIDER IN BANDEN. In het begin van de jaren 1950 werd Bridgestone de grootste bandenproducent van

Nadere informatie

UPDATE PRODUCTGAMMA Q1/14

UPDATE PRODUCTGAMMA Q1/14 0W30 V Deze olie voldoet aan de vereisten van Volvo personenwagens. Zij heeft verbeterde smeereigenschappen en zorgt voor een verhoogde brandstofbesparing. Deze olie biedt een langere levensduur van de

Nadere informatie

OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING. Met oliekoelers. Test! Thermometer in deze brochure

OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING. Met oliekoelers. Test! Thermometer in deze brochure OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING Met oliekoelers Test! Thermometer in deze brochure DE JUISTE TEMPERATUUR IN UW SYSTEEM Een optimale werktemperatuur is een belangrijke factor voor de levensduur

Nadere informatie

SCANIA VRACHTWAGENS EN BUSSEN

SCANIA VRACHTWAGENS EN BUSSEN TOEPASSINGSGIDS SCANIA VRACHTWAGENS EN BUSSEN MEI 2018 BRIDGESTONE CORPORATE EEN OPWINDENDE REIS ALS WERELDMARKTLEIDER IN BANDEN. In het begin van de jaren 1950 werd Bridgestone de grootste bandenproducent

Nadere informatie

ONTWORPEN OM ONDER DRUK TE PRESTEREN. NET ALS ONZE SMEEROPLOSSINGEN VOOR DE BOUW.

ONTWORPEN OM ONDER DRUK TE PRESTEREN. NET ALS ONZE SMEEROPLOSSINGEN VOOR DE BOUW. ONTWORPEN OM ONDER DRUK TE PRESTEREN. NET ALS ONZE SMEEROPLOSSINGEN VOOR DE BOUW. DESIGNED TO MEET CHALLENGES ONTWORPEN OM KOSTEN TE BESPAREN Defecten aan machines op de bouwplaats kunnen uw planning in

Nadere informatie

Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw

Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw 2-takt en 4-takt brandstof Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw De keuze van de juiste brandstof De kant-en-klare speciale brandstoffen van Oest voor 2- en 4-takt motoren hebben

Nadere informatie

API staat voor: American Petroleum Institute en is gangbaar sinds API maakt onderscheid tussen benzinemotoren en dieselmotoren.

API staat voor: American Petroleum Institute en is gangbaar sinds API maakt onderscheid tussen benzinemotoren en dieselmotoren. 1 De belangrijkste functies van motorolie Het vermijden van contact tussen de bewegende delen; Smeren van het inwendige van de motor; Het afvoeren van warmte afkomstig van het verbrandingsproces (Koelen

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

VOLVO VRACHTWAGENS EN BUSSEN

VOLVO VRACHTWAGENS EN BUSSEN TOEPASSINGSGIDS VOLVO VRACHTWAGENS EN BUSSEN MEI 2018 BRIDGESTONE CORPORATE EEN OPWINDENDE REIS ALS WERELDMARKTLEIDER IN BANDEN. In het begin van de jaren 1950 werd Bridgestone de grootste bandenproducent

Nadere informatie

Marine Lubricants. Marine Lubricants WERELDLEIDER IN ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR BOOTMOTOREN. Vraag naar Quicksilver.

Marine Lubricants. Marine Lubricants WERELDLEIDER IN ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR BOOTMOTOREN. Vraag naar Quicksilver. Quicksilver... wereldleider in bootonderdelen, accessoires, smeermiddelen en motoronderhoudsproducten sinds meer dan 45 jaar. Met meer dan 40.000 producten in het Quicksilver-aanbod zijn wij met voorsprong

Nadere informatie

WERKEN SAMEN AAN GRENSVERLEGGENDE PRESTATIES

WERKEN SAMEN AAN GRENSVERLEGGENDE PRESTATIES EN HET RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM WERKEN SAMEN AAN GRENSVERLEGGENDE PRESTATIES VERSTERKT MET IS MET TROTS OFFICIËLE PARTNER VAN HET RENAULT SPORT FORMULA ONE TM TEAM IT S MORE THAN JUST OIL. SAMENWERKINGSVERBAND

Nadere informatie

TH400 - TH500 Agro Industrial. Duurzame efficiëntie.

TH400 - TH500 Agro Industrial. Duurzame efficiëntie. TH400 - TH500 Agro Industrial. Duurzame efficiëntie. Download gratis deze applicatie Tire ibrochure TH400_TH500_NL2017.indd 1 13/11/17 15:10 TH400 Agro Industrial. TH400 is het nieuwe Agro-industriële

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging 1 Op elk gebied het verschil maken Hempel beschermt al sinds 1915 staal, mensen en bedrijven in de zwaarste omstandigheden, en, op zee en aan land. Met onze HEMPACORE

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen 1K Simplicity 2 K Perform ance 1C Eenvoud 2C Prestatie Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen Dé oplossing voor dagelijkse uitdagingen Superieure bescherming Bona Mega, s werelds

Nadere informatie

VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND

VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND VEILIGHEID RIJERVARING EFFICIËNTIE TOPTECHNOLOGIE Pirelli geniet wereldwijd een sterke reputatie voor zijn kernwaarden met name prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid

Nadere informatie

SCHUTZWAX. Productbeschrijving: Eigenschappen: Gebruiksaanwijzing: Toepassing: Veiligheid:

SCHUTZWAX. Productbeschrijving: Eigenschappen: Gebruiksaanwijzing: Toepassing: Veiligheid: SCHUTZWAX Ceratune Schutzwax bestaat uit een multifunctionele wascombinatie ter bescherming tegen corrosie van gladde, harde oppervlakken zoals motorblokken, chassis, binnenzijde van motoren, startkabels,

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

Het nieuwe OMNITRAC gamma. Prestaties waar je kan op vertrouwen, beschermd door de DuraShield technologie. Gegarandeerd.

Het nieuwe OMNITRAC gamma. Prestaties waar je kan op vertrouwen, beschermd door de DuraShield technologie. Gegarandeerd. Het nieuwe OMNITRAC gamma. Prestaties waar je kan op vertrouwen, beschermd door de DuraShield technologie. Gegarandeerd. MADE TO FEEL GOOD. Gemoedsrust. Gegarandeerd. Dankzij de Goodyear OMNITRAC banden

Nadere informatie

additieven zoeker WÜRTH additieven een sterk merk!

additieven zoeker WÜRTH additieven een sterk merk! additieven zoeker WÜRTH additieven een sterk merk! Würth additieven een sterk merk! Met het gebruik van WÜRTH additieven bij elke beurt verlengt u de levensduur van de motor. Optimaliseert u de prestaties

Nadere informatie

... ... plastics for longer life... ...

... ... plastics for longer life... ... Igus plastics for longer life dry-tech lagers iglidur lagers +++ High performance polymeer lagers +++ Zeer slijtvaste polymeren welke verbeterd zijn door zorgvuldige materiaalontwikkeling: het toevoegen

Nadere informatie

Geef je toekomst kleur!

Geef je toekomst kleur! Geef je toekomst kleur!... Het wordt tijd om positief te denken... Bewezen kwaliteit, innovatie, technologie en betrouwbaarheid van onze zonnepanelen. Wij zijn de toekomst, op weg naar u. Alternatief.

Nadere informatie

Omdat in % van de nieuwe auto s. uitgerust zal zijn met het start/stop-systeem...

Omdat in % van de nieuwe auto s. uitgerust zal zijn met het start/stop-systeem... Omdat in 2007 90% van de nieuwe auto s uitgerust zal zijn met het start/stop-systeem... Batterij prestatie en geavanceerde technologieën In elk voertuig levert de batterij energie voor het starten van

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Nieuw! deze tractor radiaal banden voldoen aan de nieuwste technologie. Agrimax Force met IF-technologie. AgriMax

Nieuw! deze tractor radiaal banden voldoen aan de nieuwste technologie. Agrimax Force met IF-technologie. AgriMax AgriMax Nieuw! Agrimax Force met IF-technologie deze tractor radiaal banden voldoen aan de nieuwste technologie Force Teris Fortis RT 657 RT 765 RT 855 RT 945 955 RideMax IT 696 Off-Highway Tyre Solution

Nadere informatie

engineered for the road ahead Wereldwijd verkrijgbare krachtige smeermiddelen voor bedrijfsvoertuigen

engineered for the road ahead Wereldwijd verkrijgbare krachtige smeermiddelen voor bedrijfsvoertuigen engineered for the road ahead Wereldwijd verkrijgbare krachtige smeermiddelen voor bedrijfsvoertuigen Q8Oils ontwikkelt en produceert enkele van de meest hoogwaardige smeermiddelen op de markt op basis

Nadere informatie

Geeft na behandeling een frisse geur. Eenvoudige en complete toepassing.

Geeft na behandeling een frisse geur. Eenvoudige en complete toepassing. Airco Fresh Reinigt R i i de d air i conditioning. di i i Geeft na behandeling een frisse geur. Eenvoudige en complete toepassing. Petrol Treatment t Benzine +Plus+ Verhindert de vorming van afzettingen

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht.

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. Official Partner Download de gratis app Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

Het nieuwe OMNITRAC gamma. Prestaties waar je kan op vertrouwen, beschermd door de DuraShield technologie. Gegarandeerd.

Het nieuwe OMNITRAC gamma. Prestaties waar je kan op vertrouwen, beschermd door de DuraShield technologie. Gegarandeerd. Het nieuwe OMNITRAC gamma. Prestaties waar je kan op vertrouwen, beschermd door de DuraShield technologie. Gegarandeerd. MADE TO FEEL GOOD. Gemoedsrust. Gegarandeerd. Dankzij de Goodyear OMNITRAC banden

Nadere informatie

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes www.wearmax-coating.at De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN BESTAANDE VLOERBEDEKKINGEN DANKZIJ UNIEKE TECHNOLOGIE WEARMAX CERAMIC COATING is de perfecte

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

AGM/GEM. AGM/GEM Start-Stop. The source of Power

AGM/GEM. AGM/GEM Start-Stop. The source of Power The source of Power Door de enorme toename van het aantal stroomverbruikers in moderne auto s, worden steeds hogere eisen aan de kwaliteit en levensduur van de accu gesteld. Door toepassing van de nieuwste

Nadere informatie

HYLO -GEL Ideaal postoperatief

HYLO -GEL Ideaal postoperatief HYLO -GEL Ideaal postoperatief Intensieve, verbeterde bevochtiging 2 3 Geachte mevrouw, Geachte heer, U heeft zonet een chirurgische ingreep ondergaan bij uw oogarts. HYLO -GEL is speciaal ontworpen om

Nadere informatie

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie:

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie: start IGORA ROYAL Klik hier voor meer productinformatie: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER NATUURLIJKE KLEUREN NATUURLIJKE EXTRA KLEUREN MODE KLEUREN HIGHLIFTS 10- SERIES HIGHLIFTS 12- SERIES CREATIVE PASTEL SHADES

Nadere informatie

MERCEDES-BENZ VRACHTWAGENS EN BUSSEN

MERCEDES-BENZ VRACHTWAGENS EN BUSSEN TOEPASSINGSGIDS MERCEDES-BENZ VRACHTWAGENS EN BUSSEN MEI 2018 BRIDGESTONE CORPORATE EEN OPWINDENDE REIS ALS WERELDMARKTLEIDER IN BANDEN. In het begin van de jaren 1950 werd Bridgestone de grootste bandenproducent

Nadere informatie

Gates geïntegreerd systeem Biedt u het beste uit deze kwaliteitsproducten

Gates geïntegreerd systeem Biedt u het beste uit deze kwaliteitsproducten Gates geïntegreerd systeem Biedt u het beste uit deze kwaliteitsproducten Bij Gates Fluid Power zijn de uitstekende producten nog maar het begin. De echte waarde voor de gebruiker van Gates hydraulische

Nadere informatie

GEGARANDEERD 3X SLIJTVASTER* DAN UW HUIDIGE STANDAARD KETTING OF WIJ LEVEREN UW EERSTVOLGENDE KETTING GRATIS

GEGARANDEERD 3X SLIJTVASTER* DAN UW HUIDIGE STANDAARD KETTING OF WIJ LEVEREN UW EERSTVOLGENDE KETTING GRATIS GEGARANDEERD 3X SLIJTVASTER* DAN UW HUIDIGE STANDAARD KETTING OF WIJ LEVEREN UW EERSTVOLGENDE KETTING GRATIS STERK. KRACHTIG. NOG BETERE PRESTATIES. Renold Synergy Simpelweg de beste Synergy is ontwikkeld

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

ALLES WAT U ALTIJD AL WILDE WETEN OVER OLIE

ALLES WAT U ALTIJD AL WILDE WETEN OVER OLIE ALLES WAT U ALTIJD AL WILDE WETEN OVER OLIE Maar niet durfde te vragen www.atlascopco.com Wat smeermiddelen doen Hoogwaardige smeermiddelen zijn onmisbaar voor de werking van elke oliegeïnjecteerde luchtcompressor.

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall ELCEE BELUX BVBA Al meer dan 0 jaar is Elcee dé specialist op het gebied van glijlagers en u vindt bij ons het grootste assortiment glijlagers binnen de Benelux. Inspelend op de behoefte van de markt zijn

Nadere informatie

Trelleborg ibrochure. Geniet eveneens van de nieuwste foto s, video s en geanimeerde testresultaten over Trelleborg producten en oplossingen.

Trelleborg ibrochure. Geniet eveneens van de nieuwste foto s, video s en geanimeerde testresultaten over Trelleborg producten en oplossingen. ibrochure Vind alle brochures over het Trelleborg assortiment banden en complete wielen, en nuttig advies om het maximum uit uw banden te halen. Geniet eveneens van de nieuwste foto s, video s en geanimeerde

Nadere informatie

Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw TEST

Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw TEST Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw TEST 2-takt en 4-takt brandstof De keuze van de juiste brandstof Speciale brandstof voor 2-takt en 4-takt motoren heeft met het oog op

Nadere informatie

robustaflex : designed by your body

robustaflex : designed by your body robustaflex : designed by your body robustaflex : designed by your body «Wij willen u niet verleiden met een verkooppraatje, maar uw behoeften op gebied van beddengoed objectief vaststellen. Het buitengewone

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

De snelste productieketting ter wereld

De snelste productieketting ter wereld De snelste productieketting ter wereld QX Ring kettingen garanderen: Langere levensduur Maximale slijtvastheid Hoge flexibiliteit Optimale treksterkte Weinig onderhoud Verhoogde schokbestendigheid DC QX-ringen

Nadere informatie

Door een krachtafnemer aangedreven hydraulische systemen

Door een krachtafnemer aangedreven hydraulische systemen Algemene informatie Algemene informatie Dit document beschrijft aan welke vereisten moet worden voldaan tijdens de installatie van en andere werkzaamheden aan een hydraulisch systeem dat wordt aangedreven

Nadere informatie

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. LOGICdrive

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. LOGICdrive A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek LOGICdrive A A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek voor de zakelijke markt, opgericht in 1994 en gevestigd

Nadere informatie

Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE

Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE Jaguar Land Rover en Waymo hebben vandaag een langlopend strategisch partnerschap

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

Geschikt voor stadsgebruik en nog veel meer

Geschikt voor stadsgebruik en nog veel meer Geschikt voor stadsgebruik en nog veel meer De nieuwe robuuste R-STEER 002 en R-DRIVE 002 voor middelgrote vrachtwagens 1 Robuust en geschikt voor stadsgebruik De nieuwe premiumbanden van Bridgestone voor

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE

X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE 30.11.2018 X8 MIG Guns ERGONOMISCH ONTWORPEN INDUSTRIËLE MIG- LASPISTOLEN MET GEWELDIGE PRESTATIES X8 MIG Guns zijn een krachtige combinatie van ergonomische en technische

Nadere informatie

TM800. Verrijk uw gewassen.

TM800. Verrijk uw gewassen. TM8. Verrijk uw gewassen. Official Partner Download gratis deze applicatie Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas kan.

Nadere informatie

Krachtigere weerbaarheid

Krachtigere weerbaarheid Krachtigere weerbaarheid Zo houdt u uw bedrijf altijd draaiende Propositiereeks september 2017 Bedrijven kunnen niet zonder een betrouwbare energiebron Door de digitalisering van bedrijven gaat het er

Nadere informatie

CASTROL- SMEERMIDDELEN VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN MOTOROLIËNCATALOGUS

CASTROL- SMEERMIDDELEN VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN MOTOROLIËNCATALOGUS CASTROL- SMEERMIDDELEN VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN MOTOROLIËNCATALOGUS 1 INHOUD CASTROL VECTON MET SYSTEM PRO TECHNOLOGY 03 CASTROL CRB TURBOMAX MET DURASHIELD BOOSTERS 04 VIND DE JUISTE VERVANGING VOOR UW

Nadere informatie

Het Galaxie aandrijfsysteem brengt een revolutie teweeg in de high performance engineering.

Het Galaxie aandrijfsysteem brengt een revolutie teweeg in de high performance engineering. Het Galaxie aandrijfsysteem brengt een revolutie teweeg in de high performance engineering. April 14, 2015 Betere prestaties in alle technische disciplines / Topklanten bevestigen succes in productie Het

Nadere informatie

Nadat we het Made in Italy Viro Morso kettingslot hebben vergeleken met een geimporteerde copie is nu haar grote broer aan de beurt.

Nadat we het Made in Italy Viro Morso kettingslot hebben vergeleken met een geimporteerde copie is nu haar grote broer aan de beurt. Imitaties...Wees voorzichtig Deel III Supermorso originale Viro vs imitatie Nadat we het Made in Italy Viro Morso kettingslot hebben vergeleken met een geimporteerde copie is nu haar grote broer aan de

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A Nederlands Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN 461332) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN 471042) A9638059 en A9638060 Hartelijk dank dat u voor deze originele Triumph-accessoireset

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

ASSA ABLOY K800. Een nieuwe dimensie in veiligheid. Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034

ASSA ABLOY K800. Een nieuwe dimensie in veiligheid. Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034 Een nieuwe dimensie in veiligheid Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034 2 Een nieuwe generatie sluitsystemen. Een belangrijke factor voor de veiligheid van een object is de keuze van een sluitsysteem

Nadere informatie

Nieuw! Aspen 2 Full Range Technology: de perfecte mengsmering voor ál uw machines. Aspen 2 Full Range Technology

Nieuw! Aspen 2 Full Range Technology: de perfecte mengsmering voor ál uw machines. Aspen 2 Full Range Technology Nieuw! Schone zuigers en uitlaatpoorten Extreem hoge temperatuur bescherming In 2,5 jaar 35. liter getest in 5.3 machines : de perfecte mengsmering voor ál uw machines : de perfecte mengsmering voor ál

Nadere informatie

Verken uw avontuurlijke inborst

Verken uw avontuurlijke inborst Verken uw avontuurlijke inborst Met zijn luxe nieuwe donkerblauwe metallic motorkap, opmerkelijke prestaties en voldoende ruimte om drie personen comfortabel te dragen, heeft het instapmodel VX Sport meer

Nadere informatie

VEILIGHEID + DUURZAAMHEID + BRANDSTOFBESPARING HET BESTE EVENWICHT IN PRESTATIES VOOR ONZE KLANTEN

VEILIGHEID + DUURZAAMHEID + BRANDSTOFBESPARING HET BESTE EVENWICHT IN PRESTATIES VOOR ONZE KLANTEN VEILIGHEID + DUURZAAMHEID + BRANDSTOFBESPARING HET BESTE EVENWICHT IN PRESTATIES VOOR ONZE KLANTEN SAMENVATTING 1. De beste banden voor uw klanten 2. Door innovatie heeft MICHELIN het beste evenwicht in

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

Power Partner DE PANORAMACABINE

Power Partner DE PANORAMACABINE NL Power Partner DE PANORAMACABINE VAN VALTRA VERBREEDT UW HORIZON Bij de panoramacabine van Valtra kunt u kiezen uit drie spatborden; Het optionele 2150 spatbord, het standaard 2280-2550 verstelbare spatbord

Nadere informatie

Motorolie 1. Inleiding. 2. Soorten olie.

Motorolie 1. Inleiding. 2. Soorten olie. Motorolie 1. Inleiding. Iedereen weet dat er in een motorblok olie moet zitten om het goed te laten functioneren. Motorolie is een vloeistof die heel wat meer functies op zich neemt dan we op het eerste

Nadere informatie

50 JAAR HOOGWAARDIGE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE. Diafragmakoppeling

50 JAAR HOOGWAARDIGE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE. Diafragmakoppeling Diafragmakoppeling De eerste innovatie die een belangrijke rol heeft gespeeld in het succesverhaal van LuK is de diafragmakoppeling, die in 1965 is geïntroduceerd. Dr. Wilhelm en Dr. Georg Schaeffler hebben

Nadere informatie

Het verdient aanbeveling de concentratie FRIOGEL te controleren ter gelegenheid van onderhoudswerken (minstens elke 2 jaar).

Het verdient aanbeveling de concentratie FRIOGEL te controleren ter gelegenheid van onderhoudswerken (minstens elke 2 jaar). I DEFINITIE FRIOGEL is een antivries op basis van monopropyleen glycol en corrosie-inhibitoren, speciaal ontworpen voor centrale verwarmingscircuits met watercirculatie en voor klimatisatie. Na oplossing

Nadere informatie

Schindler 9500 AE Horizontaal rolpad, type 30 Prestaties naar behoefte, efficiëntie naar wens. Schindler roltrappen en rolpaden

Schindler 9500 AE Horizontaal rolpad, type 30 Prestaties naar behoefte, efficiëntie naar wens. Schindler roltrappen en rolpaden Schindler 9500 AE Horizontaal rolpad, type 30 Prestaties naar behoefte, efficiëntie naar wens. Schindler roltrappen en rolpaden De betrouwbare oplossing voor openbaar mobiliteit. 2 3 Passagierveiligheid,

Nadere informatie

OVER-DRY TECHNOLOGY PREVENTION TECHNOLOGY ACCURAAT ALS GEEN ANDER. EFFICIENT ZOALS NOOIT TEVOREN.

OVER-DRY TECHNOLOGY PREVENTION TECHNOLOGY ACCURAAT ALS GEEN ANDER. EFFICIENT ZOALS NOOIT TEVOREN. OVER-DRY PREVENTION OVERDROOGPREVENTIETECHNOLOGIE OVER-DRY TECHNOLOGY PREVENTION TECHNOLOGY ACCURAAT ALS GEEN ANDER. EFFICIENT ZOALS NOOIT TEVOREN. KOST TE LANG DROGEN U DUIZENDEN EURO S? In een recent

Nadere informatie

Sparen door Docken Met de Schöck IDock

Sparen door Docken Met de Schöck IDock Sparen door Docken Met de Schöck IDock roductinnovatie + rocesinnovatie Schöck staat voor innovative building solutions. Wij bieden innovatieve oplossingen voor verankeringen met een bouwfysische toegevoegde

Nadere informatie

Volledig nieuwe Ford Mustang accessoiregids

Volledig nieuwe Ford Mustang accessoiregids Volledig nieuwe Ford Mustang accessoiregids Lichtmetalen velgen Vloermatten Wagenhoes Bagageruimtekuip SBA parkeersensoren Windscherm voor Mustang Convertible Reservewiel Lichtmetalen velgen De Ford lichtmetalen

Nadere informatie

Adviesprijslijst. Motor- en Scooterbanden januari 2012

Adviesprijslijst. Motor- en Scooterbanden januari 2012 Adviesprijslijst Motor- en Scooterbanden januari 2012 made in Germany since 1871 WELCOME TO MY PLAYGROUND. Inhoudsopgave Pagina Extreem sportief (Circuit) ContiRaceAttack Slick, Comp en Rain 4 Extreem

Nadere informatie

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Auto en Design - een wereld van effecten Auto s en design zijn begrippen die door vorm, oppervlak en kleur niet meer van elkaar los

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

COMFORT ZONDER COMPROMIS.

COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT INNOVATIE Wetenschappelijk ontwikkeld en ergonomisch ontworpen voor het beste comfort. Recente onderzoeken bevestigen het opnieuw: wanneer je een bril koopt is draagcomfort

Nadere informatie

DrägerSensor XXS DrägerSensoren

DrägerSensor XXS DrägerSensoren DrägerSensor XXS DrägerSensoren D-12191-2010 Dräger heeft de geminimaliseerde elektronische sensoren speciaal ontworpen voor de Dräger Pac, X-am 1/2/5 en X-am 8000 productportfolio. Deze krachtige sensoren

Nadere informatie