HANDLEIDING Analytics

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING Analytics"

Transcriptie

1 Figlo Insights - Algemeen Met deze release is het mogelijk om inzicht te krijgen in eigenschappen van de totale klantportefeuille van een adviseur, divisie of organisatie. U dient hiervoor te beschikken over toegang tot Figlo Insights. Een groot deel van de functionaliteit van Figlo Insights is een standaard onderdeel van de reguliere Figlo Advisor licentie voor de onafhankelijk adviseur. De volledige functionaliteit van Figlo Insights kan separaat worden afgenomen bij een Enterprise licentie. Alle plaatsen/pagina s waar informatie wordt getoond, zijn ook zonder licentie te openen. Indien u een licentie heeft met toegang tot deze informatie, dan ziet u daar de werkelijke informatie. Indien u niet beschikt over een licentie voor informatie, ondersteund door Figlo Insights, dan ziet u op die plaatsen voorbeeld gegevens. Deze zijn duidelijk herkenbaar door middel van een tekst 'Voorbeeld'. Ook ziet u een notificatie dat u niet over de vereiste licentie beschikt voor dat onderdeel:

2 Figlo Insights biedt : informatie op basis van een analyse van de totale klantportefeuille. Dat kan informatie zijn over de verdeling over leeftijdscategorieën, waar uw klanten vooral woonachtig zijn, hoeveel er huiseigenaar zijn en nog veel meer informatie. De informatie die u ziet, heeft betrekking op alle klanten waar u als adviseur toegang toe heeft. Afhankelijk van uw eigen instellingen, zijn dat klanten waar u eigenaar van bent, klanten in de divisie(s) waar u toe behoort, of klanten binnen uw gehele organisatie. Onze Enterprise Accountmanagers kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden van Figlo Insights binnen uw Enterprise licentie. We gaan hier met name in op de mogelijkheden binnen de licentie Figlo Advisor voor de onafhankelijk financieel adviseur, financieel planner of accountant. worden ververst op basis van periodiek onderhoud en wijzigingen in het dossier. Deze wijzigingen kunnen ook worden aangebracht doordat uw klant de kosten van levensonderhoud aanpast in MijnKluis. zijn ontwikkeld om u te voorzien van gereedschap om commerciële kansen te signaleren en beter te voldoen aan uw zorgplicht enerzijds en de behoefte van de consument om hem te wijzen op risico s anderzijds. De betrokkenheid van uw klant bij het actualiseren van het dossier draagt daar aan bij.

3 startpagina Op de startpagina ziet u een tweetal grafische weergegeven statistieken. Huurders vs Huiseigenaren De taartgrafiek laat zien hoeveel van uw klanten Huiseigenaar zijn. Huurders zijn de klanten die niet zo n huis (kaart) in het klantdossier hebben. Aantal Clienten per leeftijdscategorie Wanneer u alleen uw eigen klanten kunt raadplegen, ziet u hier hoeveel klanten u zelf heeft in iedere leeftijdscategorie. Wanneer u alle klanten van uw organisatie kunt zien, ziet u hier het totaal aan klantdossiers in uw organisatie per leeftijdscategorie. Als u klikt op een van de onderdelen, wordt een nieuwe pagina getoond met meer gedetailleerde informatie. Bovenin beeld ziet u knoppen naar de andere tabbladen. Het menu bestaat uit de tabs Overzicht, Demografie, Bezittingen, Schulden en Doelen.

4 Overzicht pagina Op de overzichtspagina ziet u bovenaan een aantal getallen: - Het aantal cliënten waarvoor u de kunt zien. Wanneer u alleen uw eigen klanten kunt raadplegen, ziet u daar hoeveel klanten u zelf heeft. Wanneer u alle klanten van uw organisatie kunt zien, ziet u hier het totaal aan klantdossiers in uw organisatie. - De cliënten met onroerend goed als percentage van de totale klantportefeuille. - Gemiddeld inkomen - het totaal inkomen zoals dat ook in de budgetspecificatie wordt getoond voor het huidige jaar (2016). Dit betreft alle inkomstenbronnen, bijvoorbeeld arbeidsinkomen, uitkering uit sociale zekerheid of verzekeringen, opgenomen geld en alimentatie. - Gemiddeld netto vermogen het netto vermogen zoals dat ook in de budgetspecificatie wordt getoond voor het huidige jaar (2016). Dit is dus het saldo van alle bezittingen en schulden aan het einde van Niet alleen financiële producten, zoals rekeningen, spaarverzekeringen, leningen en hypotheken, maar ook onroerende zaken, diverse bezittingen en ondernemingen worden hier in meegenomen.

5 Onder de getallen worden enkele grafieken getoond: Huurders vs Huiseigenaren hoeveel van uw klanten zijn Huiseigenaar. Huurders zijn de klanten die niet zo n huis (kaart) in het klantdossier hebben. Aantal cliënten per leeftijdscategorie De indeling van klanten op basis van leeftijdscategorie is op basis van de huidige leeftijd van de cliënt; Dit is een opgeslagen berekende waarde in het klantdossier. Deze berekening wordt vernieuwd wanneer - de cliënt kaart wordt opgeslagen - het klantdossier als geheel opnieuw wordt doorgerekend en opgeslagen. Dit gebeurt voor alle klantdossiers periodiek als onderhoud van de informatie, maar niet vaker dan een maal per maand. Gemiddeld netto vermogen per leeftijdsgroep De indeling van klanten op basis van leeftijd is op basis van de huidige leeftijd van de cliënt. Het netto vermogen is het netto vermogen zoals dat ook in de budgetspecificatie wordt getoond voor het huidige jaar (2016). Cliënten per inkomensgroep (%) De indeling van klanten op basis van hun inkomen zoals dat ook in de budgetspecificatie wordt getoond voor het huidige jaar (2016). Dit betreft alle inkomstenbronnen, bijvoorbeeld arbeidsinkomen, uitkering uit sociale zekerheid of verzekeringen, opgenomen geld en alimentatie. Algemene werking Op de tabbladen van kunt u zelf kiezen welke grafieken en diagrammen getoond worden, door te klikken op de knoppen bovenaan. Als u met uw muis over de grafieken of diagrammen beweegt, ziet u tekstballonnen verschijnen met de exacte waarden.

6 Als u op een onderdeel van een grafiek of diagram klikt - bijvoorbeeld op een staaf of taartpunt - dan wordt onder de grafiek een lijst getoond met de klantdossiers die bij dat onderdeel horen. Het betreft de klanten die horen bij de aangeklikte data. In de meeste grafieken kunnen meerdere elementen worden aangeklikt. Boven de cliënt lijst wordt daarom aangegeven om welke klantenlijst het gaat. Van de klantdossiers wordt de naam en de contactgegevens getoond. Door te klikken op een klant, kunt u kiezen om de klant te openen in Figlo Advisor, MijnKluis of Figlo Oriëntatie. U kunt ook de Cliënt samenvatting pagina in het Figlo Dashboard openen.

7

8 Demografie pagina De volgende grafieken zijn beschikbaar: Aantal cliënten per leeftijdscategorie zie uitleg op de Overzichtspagina. Burgerlijke staat grafische weergave van de verhouding tussen de verschillende burgerlijke staten binnen de klantenportefeuille. Deze weergave is gebaseerd op basis van het veld Burgerlijke staat op de Cliënt kaart. Huurders vs. Huiseigenaren zie uitleg op de Overzichtspagina. Cliënten per inkomensgroep (%) - zie uitleg op de Overzichtspagina. Cliënten per grootte van het huishouden grafische weergave van klanten per grootte van het huishouden. De grootte van het huishouden in een klantdossier is de optelling van het aantal Persoonskaarten: Cliënt, Partner en Kinderen.

9 Bezittingen pagina U ziet hier de volgende onderdelen: - Vermogen: in beheer vs elders grafische weergave van de verhouding tussen het totale beheerde vermogen en het totale niet-beheerde vermogen. Het vermogen in beheer is de som van de Waarde (saldo) van de Waarde/Datum veld op de Beleggingskaarten van alle klanten samen, voor zover het In beheer is. Het veld Beheer is een nieuw veld in deze release. Let op: het saldo van bankrekeningen, spaarrekeningen, deposito s en vorderingen zijn niet in de telling meegenomen, alleen beleggingen.

10 Beheerd vermogen per leeftijdsgroep De verdeling van het beheerd vermogen over de verschillende leeftijdscategorieën is gebaseerd op de eerder genoemde waarden beheerd vermogen en de leeftijd, die zoals eerder aangegeven naar schatting maandelijks wordt herberekend. Inkomen per type Hierin worden alle inkomens types getoond die door middel van een kaart zijn ingevoerd in een klantdossier. Het gaat hier dus om inkomen uit arbeid, inkomen uit ondernemerschap en dergelijke, niet om berekende inkomsten als renteinkomsten, sociale zekerheid, rekening opnames en verzekeringsuitkeringen. Wanneer een inkomstentypen geen enkele keer is ingevoerd, wordt deze ook niet getoond. Gem netto vermogen per leeftijdsgroep (%) zie uitleg op op de Overzichtspagina. Bezitting per type Hierin worden alle bezittingen-types getoond die door middel van een kaart zijn ingevoerd in een klantdossier, dus rekeningen, beleggingen, onroerende zaken, diverse bezittingen en ondernemingen. Wanneer een inkomstentypen geen enkele keer is ingevoerd, wordt deze ook niet getoond. Schulden pagina U ziet hier de volgende onderdelen: Cliënten (%) per soort onroerende zaak - Cliënten: zie uitleg aantal cliënten op de Overzichtspagina. - Onroerende zaak: op basis van het veld Soort onroerende zaak op de Onroerende zaak - kaart.

11 Hypotheekdelen naar rente (%) Hier worden alle hypotheekdelen weergegeven die als doel Eigen woning hebben. Voor deze soort hypotheekdelen wordt het rentetarief ingedeeld in de volgende categorieën: - t/m 3%, - meer dan 3% t/m 4%, - meer dan 4% t/m 5%, - meer dan 5%. Hypotheek kengetallen Hier worden 10 kengetallen met bijbehorende details weergegeven. Per kengetal wordt het aantal klanten als percentage van de totale klantportefeuille getoond. Ook voor deze waarden geldt dat u de getallen kunt aanklikken om een lijst te zien van klanten die daar bij horen. Cliënten met onroerend goed Het percentage klanten dat één of meer onroerende zaak kaarten in het klantdossier hebben, dus zowel de Eigen woning, 2 e woning / vakantiewoning als de belegging tellen hier mee. U ziet ook de som van de marktwaarde van die onroerende zaken, grof afgerond op miljoenen of honderdduizend als het totaal minder is dan 1 miljoen. Cliënten met een Eigen woning Het percentage klanten dat volgens het klantdossier één of meer Onroerende zaken hebben waarvan de bestemming Eigen woning is.

12 Cliënten met andere onroerende zaken Het percentage klanten dat volgens het klantdossier één of meer Onroerende zaken hebben waarvan de bestemming niet Eigen woning is, maar 2 e woning / vakantiewoning of belegging. Cliënten met een hypotheek Het percentage klanten die volgens het klantdossier één of meer hypotheken hebben. De som van de hoofdsom op al die hypotheekkaarten wordt getoond. Cliënten met NHG Het percentage klanten die volgens het klantdossier één of meer hypotheekleningdelen hebben met Nationale Hypotheek Garantie. Het aantal klanten wordt getoond. Cliënten met een restschuld Het percentage klanten die volgens het klantdossier één of meer hypotheek kaarten hebben, waarvan de bestemming Restschuld is. De som van de hoofdsom op al die hypotheekkaarten wordt getoond. Cliënten met een overbruggingskrediet Het percentage klanten die volgens het klantdossier één of meer hypotheek kaarten hebben, waarvan het type Overbruggingskrediet is. Het aantal klanten wordt getoond. Cliënten met een variabele rente Het percentage klanten die volgens het klantdossier één of meer hypotheek kaarten hebben, waarvan het rente type Variabel is. Het aantal klanten wordt getoond. Cliënten met alleen aflossingsvrije hypotheekdelen Het percentage klanten die volgens het klantdossier alleen maar hypotheekleningdelen hebben van het type Aflossingsvrij. Dit betreft niet hypotheekdelen met een aflosproduct of overbruggingskredieten, maar alleen aflossingsvrij. Het aantal klanten wordt getoond. Cliënten van wie de woning te koop staat Het percentage klanten die een Onroerende zaak met Bestemming Eigen woning hebben, waarvoor Figlo via een koppeling met Huizenzoeker.nl heeft geconstateerd dat de woning te koop staat. Dit is dus op basis van het veld Te koop in de Te koop check -popup op de Onroerende zaak kaart. Dit is een nieuw veld in de huidige versie. Het aantal klanten wordt getoond.

1. Figlo Dashboard. Het menu aan de linkerzijde toont de volgende opties:

1. Figlo Dashboard. Het menu aan de linkerzijde toont de volgende opties: 1. Figlo Dashboard Vanaf de 6.0 release krijgt u na inloggen een nieuw scherm: het Figlo Dashboard. Het nieuwe Figlo Dashboard geeft toegang tot de verschillende adviesomgevingen binnen uw licentie. Het

Nadere informatie

HANDLEIDING Monitoring en Alerts

HANDLEIDING Monitoring en Alerts Alerts in Figlo Advisor Monitors Een Alert is een waarschuwing op basis van een Monitor. Een Monitor is een regel waarin staat wat de voorwaarden/grenzen zijn om een Alert af te geven. Bijvoorbeeld: Als

Nadere informatie

Handleiding. Monitoring & Alerts. figlo.com

Handleiding. Monitoring & Alerts. figlo.com Handleiding Monitoring & Alerts figlo.com Alerts in Figlo Monitors Een Alert is een waarschuwing op basis van een Monitor. Een Monitor is een regel waarin staat wat de voorwaarden/grenzen zijn om een Alert

Nadere informatie

Release Notes. Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Juni 2016 release 6.0

Release Notes. Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Juni 2016 release 6.0 Release Notes Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Juni 2016 release 6.0 Inhoudsopgave 1 Nieuwe functionaliteit... 3 1.1 Figlo Dashboard... 3 1.1.1 Start... 3 1.1.2 Cliënten...

Nadere informatie

Figlo Platform release notes

Figlo Platform release notes Figlo Platform release notes Release notes 2.7 Title: Figlo Platform release notes Subject: Release notes 2.7 Version: 1 25-Oct-11 Inhoudsopgave Introductie... 3 Sparen/ontsparen... 4 Koppeling Moneyview

Nadere informatie

Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in Figlo Platform Release juli 2015 (5.1.0.15)

Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in Figlo Platform Release juli 2015 (5.1.0.15) Update notes Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in Figlo Platform Release juli 2015 (5.1.0.15) Titel: Update notes Onderwerp: Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in Figlo Platform

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform 3.4.4. Onderwerp: Figlo Platform 3.4.4

Release notes. Figlo Platform 3.4.4. Onderwerp: Figlo Platform 3.4.4 Release notes Figlo Platform 3.4.4 Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform 3.4.4 Versie: 3.0 17-04-2013 Inhoudsopgave 1 Fiscale Borging... 3 2 Nieuwe functionaliteit... 3 3 Verbeteringen... 5 4

Nadere informatie

AfinPro import in het Figlo Platform

AfinPro import in het Figlo Platform import in het Titel: import in het Onderwerp: r. 3.6 Auteur(s): Wilfred Nijhof Versie: 1 05-11-2013 Inhoudsopgave 1 Exporteer naar het... 3 1.1 Werking Import / Export tool... 5 2 Aandachtspunten bij export

Nadere informatie

Releasenote 2.8. Figlo Platform. Titel: Releasenote 2.8. Onderwerp: Figlo Platform. Nathan Brouwer / Paul Janssen

Releasenote 2.8. Figlo Platform. Titel: Releasenote 2.8. Onderwerp: Figlo Platform. Nathan Brouwer / Paul Janssen Releasenote 2.8 Figlo Platform Titel: Releasenote 2.8 Onderwerp: Figlo Platform Auteur(s): Nathan Brouwer / Paul Janssen Versie: 1.0 17-01-2012 Inhoudsopgave 1 Nieuwe velden voor inkomenswensen in scenario

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform 3.4.2. Subject: Figlo Platform 3.4.2

Release notes. Figlo Platform 3.4.2. Subject: Figlo Platform 3.4.2 Release notes Figlo Platform 3.4.2 Titel: Release notes Subject: Figlo Platform 3.4.2 Version: 1.0 15-03-2013 Inhoudsopgave 1 Figlo Advisor... 3 1.1 Hypotheekadvies... 3 1.2 Overige wijzigingen... 9 2

Nadere informatie

Handleiding. Eigen alerts aanmaken. figlo.com

Handleiding. Eigen alerts aanmaken. figlo.com Handleiding Eigen alerts aanmaken figlo.com Alerts wijzigen/uitzetten in Figlo Manager U kunt vanuit Figlo Manager, de standaard voor-gedefinieerde Monitors en bijbehorende Alerts wijzigen voor uw eigen

Nadere informatie

Een koopindicatie in Figlo Hypotheken

Een koopindicatie in Figlo Hypotheken Een koopindicatie in Figlo Hypotheken figlo.com Een leenindicatie op basis van inkomen Log in op het Figlo Dashboard. Op de startpagina ziet u de knop Toevoegen Client. Wanneer u beschikt over een licentie

Nadere informatie

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01 Patch notes Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01 Titel: Patch notes Onderwerp: Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer v5.0.1-01 Versie: 3 2-4-2015

Nadere informatie

AfinPro import in het Figlo Platform

AfinPro import in het Figlo Platform import in het Titel: import in het Onderwerp: r. 3.6 Auteur(s): Wilfred Nijhof Versie: 1 01-07-2013 Inhoudsopgave 1 Exporteer naar het... 3 2 Aandachtspunten bij export naar het... 5 2.1 Persoonlijke gegevens...

Nadere informatie

Addendum op Release notes July2014

Addendum op Release notes July2014 Addendum op Release notes July2014 Figlo Oriëntatie Titel: Addendum op Release notes July2014 Onderwerp: Figlo Oriëntatie Versie: 1 22-7-2014 Inhoudsopgave 1 Figlo Oriëntatie... 3 Addendum op de Release

Nadere informatie

Release notes Figlo Platform

Release notes Figlo Platform Release notes Figlo Platform Figlo Advisor 3.4.1 Titel: Release notes Figlo Platform Subject: Figlo Advisor 3.4.1 Author(s): Paul Janssen Version: 1.0 19-02-2013 Inhoudsopgave 1 Figlo Advisor... 3 1.1

Nadere informatie

Release notes Figlo Platform

Release notes Figlo Platform Release notes Figlo Platform Figlo Advisor 3.3 Titel: Release notes Figlo Platform Subject: Figlo Advisor 3.3 Author(s): Paul Janssen Version: 1.0 20-11-2012 Inhoudsopgave 1 Maximale hypotheekberekening...

Nadere informatie

Update 1.5.0 SCENARIO ADVIES OVERLIJDEN

Update 1.5.0 SCENARIO ADVIES OVERLIJDEN Update 1.5.0 SCENARIO ADVIES OVERLIJDEN Hoofdstuk 1, Scenario Advies Overlijden Inhoud 1 Scenario Advies Overlijden... 1 2 Kiezen voor Advies overlijden... 1 3 Personalia en partner... 2 4 Inventarisatie

Nadere informatie

Release notes Figlo Platform

Release notes Figlo Platform Release notes Figlo Platform Figlo PFM 3.4 Titel: Release notes Figlo Platform Subject: Figlo PFM 3.4 Author(s): Paul Janssen Version: 1.0 14-01-2013 Inhoudsopgave 1 Figlo PFM... 3 1.1 Nieuwe GUI... 3

Nadere informatie

Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor en Figlo Connect Januari 2017 release 6.0.3

Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor en Figlo Connect Januari 2017 release 6.0.3 Release Notes Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor en Figlo Connect Januari 2017 release 6.0.3 Titel: Release Notes Onderwerp: Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en

Nadere informatie

GGZ praktijkdashboard

GGZ praktijkdashboard GGZ praktijkdashboard ALGEMEEN Filters Bovenin het scherm kunt u een aantal filters instellen. Daarmee geeft u aan welke gegevens u in de grafieken wilt zien. Dashboardperiode: rechts bovenin ziet u de

Nadere informatie

HANDLEIDING Eigen alerts aanmaken

HANDLEIDING Eigen alerts aanmaken Alerts wijzigen/uitzetten in Figlo Manager U kunt vanuit Figlo Manager, de standaard voorgedefinieerde Monitors en bijbehorende Alerts wijzigen voor uw eigen organisatie. U kunt de volgende wijzigingen

Nadere informatie

Veranderingen Advisa en AeQuote online per 29-03-2013

Veranderingen Advisa en AeQuote online per 29-03-2013 Veranderingen Advisa en AeQuote online per 29-03-2013 In de nieuwe versie van Advisa en AeQuote Online is een aantal toepassingen toegevoegd. De nieuwe toepassingen gelden voor de modules Lijfrente Sparen

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform October2013 release. Onderwerp: Figlo Platform October2013 release

Release notes. Figlo Platform October2013 release. Onderwerp: Figlo Platform October2013 release Release notes Figlo Platform October2013 release Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform October2013 release Versie: 4 15-10-2013 Inhoudsopgave 1 Nieuwe functionaliteit... 3 1.1 Nieuwe klanten login...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Figlo Platform 3.1 Titel: Gebruikershandleiding Onderwerp: Figlo Platform Auteur(s): Martin Ouwehand Versie: 1 Inhoudsopgave 1 Bruto oplossing Need... 3 2 Maatschappijen en producten

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform 3.1. Subject: Figlo Platform 3.1

Release notes. Figlo Platform 3.1. Subject: Figlo Platform 3.1 Release notes Figlo Platform 3.1 Titel: Release notes Subject: Figlo Platform 3.1 Author(s): Paul Janssen Version: 13-09-2012 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Hypotheekadvies... 3 3 Nieuwe wetgeving

Nadere informatie

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2

Patch notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2 Patch notes Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2 Titel: Patch notes Onderwerp: Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2 Versie: 1 12-3-2015 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform June2013 release. Onderwerp: Figlo Platform June2013 release

Release notes. Figlo Platform June2013 release. Onderwerp: Figlo Platform June2013 release Release notes Figlo Platform June2013 release Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform June2013 release Versie: 1.0 04-06-2013 Inhoudsopgave 1 Nieuwe functionaliteit... 3 2 Verbeteringen... 5 3 Figlo

Nadere informatie

Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor September 2016 release

Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor September 2016 release Release Notes Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor September 2016 release - 6.0.2 Titel: Release Notes Onderwerp: Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen

Nadere informatie

Hypotheek Adviesplanner

Hypotheek Adviesplanner Hypotheek Adviesplanner De Hypotheek Adviesplanner vervangt de Leidraad Hypotheek. Met de Hypotheek Adviesplanner worden financiële planning en hypotheekplanning efficiënt geïntegreerd. Hoe we tot die

Nadere informatie

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 20-2-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Rapportagesmodule... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform mei 2014 release. Onderwerp: Figlo Platform mei 2014 release

Release notes. Figlo Platform mei 2014 release. Onderwerp: Figlo Platform mei 2014 release Release notes Figlo Platform mei 2014 release Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform mei 2014 release Versie: 4 01-05-2014 Inhoudsopgave 1 Nieuwe functionaliteit... 3 1.1 Rente bijschrijven bij

Nadere informatie

STAPPENPLAN AANVRAAG FLORIUS VERZILVER HYPOTHEEK

STAPPENPLAN AANVRAAG FLORIUS VERZILVER HYPOTHEEK STAPPENPLAN AANVRAAG FLORIUS VERZILVER HYPOTHEEK Met de Scenarioberekening Florius Verzilver Hypotheek, die te vinden is op FAN, kan de adviseur berekenen wat er maximaal opgenomen kan worden (exclusief

Nadere informatie

Handleiding Voor de Bètaversie

Handleiding Voor de Bètaversie Handleiding Voor de 12.03 Bètaversie 2010 2012 GTJ Sulman Versie: 9 maart 2012 Je Financiële Toekomst van GTJ Sulman is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Extra editie Risk Bulletin Florius

Extra editie Risk Bulletin Florius Extra editie Risk Bulletin Florius Mei 2013 In deze editie van het Risk Bulletin vragen we aandacht voor: 1. Creditscore als hulpmiddel voor aanvragen met en zonder NHG 2. Meefinancieren restschulden voor

Nadere informatie

DE FISCALE SITUATIE VAN UW CLIËNT IN BEELD

DE FISCALE SITUATIE VAN UW CLIËNT IN BEELD DE FISCALE SITUATIE VAN UW CLIËNT IN BEELD Nextens blijft de mogelijkheden van het online platform verder ontwikkelen. Met Nextens Dashboards bieden wij u een belangrijk hulpmiddel bij uw klantgesprek.

Nadere informatie

ADVIESRAPPORT analyse arbeidsongeschiktheid

ADVIESRAPPORT analyse arbeidsongeschiktheid ADVIESRAPPORT analyse arbeidsongeschiktheid woensdag 1 mei 2019 Kantoornaam Adviseur Telefoonnummer E-mailadres SAMENVATTING Cliënt De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid hebben we uitgebreid

Nadere informatie

Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Platform Januari 2016 release 5.2.6

Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Platform Januari 2016 release 5.2.6 Release notes Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Platform Januari 2016 release 5.2.6 Titel: Release notes Onderwerp: Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne How To Inhoudsopgave U heeft een Google AdWords TM Campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden

Nadere informatie

Handleiding Ruimtelijkeplannen.nl

Handleiding Ruimtelijkeplannen.nl Handleiding Ruimtelijkeplannen.nl Website www.ruimtelijkeplannen.nl De website waarop alle ruimtelijke plannen (waaronder de bestemmingsplannen voor het buitengebied van de gemeente Zundert) te raadplegen

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

HANDLEIDING FINDASH VOOR ADVISEURS

HANDLEIDING FINDASH VOOR ADVISEURS HANDLEIDING FINDASH VOOR ADVISEURS Findash Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Heeft u een vraag of een suggestie? Meld het a.u.b. via een Ticket! 3 Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe krijg

Nadere informatie

Release notes. Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor, Figlo Hypotheken en Figlo Connect Januari 2018 release 7.1.

Release notes. Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor, Figlo Hypotheken en Figlo Connect Januari 2018 release 7.1. Release notes Beschrijving van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen in Figlo Advisor, Figlo Hypotheken en Figlo Connect Januari 2018 release 7.1.0 figlo.com In deze Release notes wordt de belangrijkste

Nadere informatie

Patch Notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4

Patch Notes. Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4 Patch Notes Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4 Titel: Patch Notes Onderwerp: Beschrijving van de toevoegingen en maatregelen in patchnummer 5.0.2-4 Versie: 1 30-4-2015

Nadere informatie

Juli 2016. Bestemd voor: de heer B.I. Planning en mevrouw A. Planning

Juli 2016. Bestemd voor: de heer B.I. Planning en mevrouw A. Planning Juli 2016 Bestemd voor: de heer B.I. Planning en mevrouw A. Planning Op 11-7-2016 samengesteld door: Bilanx Financial Planners B.V. Mevrouw E. Busscher FFP Bedrijvenpark 423 7602 KM Almelo In dit rapport

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne How To Inhoudsopgave U heeft een SEA-campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden advertenties vertoond?

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

Release notes. Figlo Platform January2014 release. Onderwerp: Figlo Platform January2014 release

Release notes. Figlo Platform January2014 release. Onderwerp: Figlo Platform January2014 release Release notes Figlo Platform January2014 release Titel: Release notes Onderwerp: Figlo Platform January2014 release Versie: 4 16-01-2014 Inhoudsopgave 1 Nieuwe functionaliteit... 3 1.1 Figlo Oriëntatie...

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

Dashboard Kenmerken in Arvastat Werkloosheid

Dashboard Kenmerken in Arvastat Werkloosheid In dit document wordt uitgelegd wat de mogelijkheden van het dashboard Kenmerken zijn, en hoe je er meteen mee aan de slag kan. We bespreken het beginscherm, de verschillende weergavemogelijkheden van

Nadere informatie

Persoonlijk Financieel Advies

Persoonlijk Financieel Advies Persoonlijk Financieel Advies 19 augustus 2014 In dit rapport geven we u advies over uw persoonlijke financiële situatie. We hebben dit rapport zorgvuldig samengesteld, in voor u duidelijke en begrijpelijke

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0 Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Home/startpagina... 3 2 Startpagina... 4 2.1 Statistieken... 5 2.2 Dossiers... 7 2.3 Berichten... 9 2.4 Uw collega's... 11 3 Zoeken naar dossiers... 12 3.1 Zoeken... 12 3.2

Nadere informatie

figlo.com 1 FAQ Figlo Pages Kan het logo worden ingeregeld op divisie niveau?

figlo.com 1 FAQ Figlo Pages Kan het logo worden ingeregeld op divisie niveau? FAQ Figlo Pages Vraag Kan het logo worden ingeregeld op divisie niveau? In het rapport betaalbaarheidsanalyse huidige situatie komen de grafieken niet juist in beeld. Er zouden 3 kleuren te zien moeten

Nadere informatie

COMFORT HYPOTHEEK VRIJHEID IN HYPOTHEKEN

COMFORT HYPOTHEEK VRIJHEID IN HYPOTHEKEN COMFORT HYPOTHEEK VRIJHEID IN HYPOTHEKEN HYPOTRUST COMFORT HYPOTHEEK De Hypotrust Comfort Hypotheek kent verschillende voorwaarden (Budget, Profijt en Standaard). Deze productkaart is ingericht om informatie

Nadere informatie

De actie loopt tot 31 juli. De aanvraagdatum is bepalend, zorg dus dat u de aanvraag voor die tijd volledig en correct heeft opgevoerd.

De actie loopt tot 31 juli. De aanvraagdatum is bepalend, zorg dus dat u de aanvraag voor die tijd volledig en correct heeft opgevoerd. Geachte relatie, Met ingang van 10 juni verleent Bank of Scotland een korting van 0,50% voor alle NHG aanvragen met een rentevaste periode van 5 en/of 10 jaar waar sprake is van een volledige annuïteitenhypotheek.

Nadere informatie

Release notes Release

Release notes Release 1 Release notes Release 2018.4-04-06-2018 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gebouw... 4 2.1. Gebouw-tab... 4 2.1.1. Export gebouwdata naar Excel... 4 2.2. Bouwproces-tab... 5 2.2.1. Uitbreiding tabs op product

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding - Persoonlijk Jaarverslag Online. 1. Inloggen 2. 2. Versneld invoeren 4. 3. Gegevens invoeren 5

Inhoudsopgave. Handleiding - Persoonlijk Jaarverslag Online. 1. Inloggen 2. 2. Versneld invoeren 4. 3. Gegevens invoeren 5 Handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen 2 2. Versneld invoeren 4 3. Gegevens invoeren 5 4. Invoeren en/of importeren pensioengegevens 8 5. Invoeren van bezittingen en vermogen 11 6. Invoeren van een hypotheek

Nadere informatie

SNS Beleggingsrekening Hypotheek

SNS Beleggingsrekening Hypotheek Advieswijzer Hypotheken Uitsluitend bestemd voor adviseurs SNS Beleggingsrekening Hypotheek De SNS Beleggingsrekening Hypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een beleggingsrekening.

Nadere informatie

Figlo Platform - Gebruikershandleiding voor adviseurs

Figlo Platform - Gebruikershandleiding voor adviseurs Figlo Platform - Gebruikershandleiding voor adviseurs Release 2.9 Titel: Figlo Platform - Gebruikershandleiding voor adviseurs Onderwerp: Release 2.9 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Technische informatie

Nadere informatie

Bestedingsvrijheid Hypotheek één. Renteblad per 29 oktober 2015

Bestedingsvrijheid Hypotheek één. Renteblad per 29 oktober 2015 Bestedingsvrijheid Hypotheek één Dagrente Met NHG t/m 55% MW t/m 65% MW t/m 85% MW t/m 95% MW t/m 110% MW Variabel 1,95 1 jaar 3 jaar 5 jaar 1,95 6 jaar 1,95 7 jaar 1,95 2,25 2,45 10 jaar 2,40 2,50 2,80

Nadere informatie

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities.

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. Versie 1.0 19.02.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.4 Items beoordelen Hoe gaat u te

Nadere informatie

Persoonlijk Financieel Advies

Persoonlijk Financieel Advies Persoonlijk Financieel Advies 23 januari 2012 In dit rapport geven we u advies over uw persoonlijke financiële situatie. We hebben dit rapport zorgvuldig samengesteld, om er voor te zorgen dat het voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HetHuishoudboekje.nl

Gebruikershandleiding HetHuishoudboekje.nl Gebruikershandleiding HetHuishoudboekje.nl 1. Aanmelden Aanmelden is heel eenvoudig. U start Internet Explorer en gaat naar www.hethuishoudboekje.nl. Daar klikt u in het menu aan de linker kant op Aanmelden.

Nadere informatie

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u.

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u. Pag. 1/5 G 01.1.05-0512 Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de geschikt voor u. Wat zijn de voordelen van de? 1 Flexibiliteit door gunstige voorwaarden en tóch een scherpe

Nadere informatie

geldig? 1 Uw offerte is 7 maanden geldig. En als u dat wilt, Hypotheek? Nieuwbouw Hypotheek toch niet doorgaat? Hypotheek geldig?

geldig? 1 Uw offerte is 7 maanden geldig. En als u dat wilt, Hypotheek? Nieuwbouw Hypotheek toch niet doorgaat? Hypotheek geldig? Pag. 1/5 G 01.1.18-0413 Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning In deze brochure staat de volgende informatie In deze brochure de volgende informatie ouwwoning? u uw verbouwen? Of Dangaat is de

Nadere informatie

COMFORT HYPOTHEEK VRIJHEID IN HYPOTHEKEN

COMFORT HYPOTHEEK VRIJHEID IN HYPOTHEKEN COMFORT HYPOTHEEK VRIJHEID IN HYPOTHEKEN HYPOTRUST COMFORT HYPOTHEEK De Hypotrust Comfort Hypotheek kent verschillende voorwaarden (Budget, Profijt en Standaard). Deze productkaart is ingericht om informatie

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS WETSVOORSTEL UITFASERING PENSIOEN IN EIGEN BEHEER

GEBRUIKERSGIDS WETSVOORSTEL UITFASERING PENSIOEN IN EIGEN BEHEER GEBRUIKERSGIDS WETSVOORSTEL UITFASERING PENSIOEN IN EIGEN BEHEER De besluitvorming rondom het wetsvoorstel Wet uitfasering pensioen in eigen beheer en overige fiscale pensioenmaatregelen is uitgesteld.

Nadere informatie

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur B e w e e g k u u r L S A Handleiding 5 mei 2011 B e w e e g k u u r L S A 2 1 Inleiding: Deze handleiding geeft informatie over het verkrijgen

Nadere informatie

Uitgebreide toelichting op het gebruik van de proceslijst voor Hersteladvies Beleggingsverzekering in Figlo Advisor

Uitgebreide toelichting op het gebruik van de proceslijst voor Hersteladvies Beleggingsverzekering in Figlo Advisor Uitgebreide toelichting op het gebruik van de proceslijst voor Hersteladvies Beleggingsverzekering in Figlo Advisor Titel: Handleiding Proces Hersteladvies Beleggingsverzekering Onderwerp: Uitgebreide

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor:

Werkgevershandleiding voor: voor: Inhoud Dashboard... 3 Berichten... 3 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 4 Ziek melden... 4 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 4 Medewerkers ziek uit dienst... 5 Medewerkers

Nadere informatie

DrieSterrenHypotheek. 15 Wat is Nationale Hypotheek Garantie? 4 Hoe lang is de offerte van de DrieSterrenHypotheek geldig?

DrieSterrenHypotheek. 15 Wat is Nationale Hypotheek Garantie? 4 Hoe lang is de offerte van de DrieSterrenHypotheek geldig? Pag. 1/5 G 01.1.05-0413 Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de geschikt voor u. Wat zijn de voordelen van de? 1 Flexibiliteit door gunstige voorwaarden en tóch een scherpe

Nadere informatie

Mill7. homepage: support: whitepapers:

Mill7. homepage:  support:  whitepapers: homepage: www.millogic.nl support: www.millogic.nl/support whitepapers: www.millogic.nl/support/white-papers support e-mail: helpdesk@millogic.nl sales e-mail: info@millogic.nl 2002 Millogic Software B.V.

Nadere informatie

DE FISCALE SITUATIE VAN UW CLIËNT IN BEELD

DE FISCALE SITUATIE VAN UW CLIËNT IN BEELD DE FISCALE SITUATIE VAN UW CLIËNT IN BEELD In dit document vindt u een korte toelichting op de 6 verschillende dashboards die onderdeel zijn van het klantendossier in het Nextens Premium Programma. Nextens

Nadere informatie

Handleiding interactieve website 1. G3nt 1n cijfer5

Handleiding interactieve website 1. G3nt 1n cijfer5 Handleiding interactieve website 1 G3nt 1n cijfer5 1. Inleiding De Stad Gent verspreidt cijfers en indicatoren via een interactieve website: Gent in cijfers (http://www.gent.be/gentincijfers). Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding. gemeente- en stadsmonitor AGENTSCHAP BINNENLANDS BESTUUR DEPARTEMENT KANSELARIJ & BESTUUR

Handleiding. gemeente- en stadsmonitor AGENTSCHAP BINNENLANDS BESTUUR DEPARTEMENT KANSELARIJ & BESTUUR Handleiding gemeente- en stadsmonitor AGENTSCHAP BINNENLANDS BESTUUR DEPARTEMENT KANSELARIJ & BESTUUR Inleiding Met de gemeente- en stadsmonitor wordt een grote dataset ontsloten op een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding In de Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) worden de patiënt en prothesekenmerken van heup- en knie-implantaten

Nadere informatie

Gegevensuitwisseling tussen Adviesbox en Nationale Hypotheekbond

Gegevensuitwisseling tussen Adviesbox en Nationale Hypotheekbond Gebruikersinstructie Onderwerp Gegevensuitwisseling tussen Adviesbox en Nationale Hypotheekbond Datum 16 februari 2017 Versie 2.4 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft de werking van de gegevensuitwisseling

Nadere informatie

www.digitalecomputercursus.nl 6. Reeksen

www.digitalecomputercursus.nl 6. Reeksen 6. Reeksen Excel kan datums automatisch uitbreiden tot een reeks. Dit betekent dat u na het typen van een maand Excel de opdracht kan geven om de volgende maanden aan te vullen. Deze voorziening bespaart

Nadere informatie

PlayMapping Handleiding PC

PlayMapping Handleiding PC PlayMapping Handleiding PC Inhoud Inloggen:... 2 Startpagina... 3 Wachtwoord wijzigen... 5 Rapport manager... 5 Objecten... 6 Geavanceerd zoeken... 6 Object gegevens (detail)... 7 Nieuwe objecten (toestellen)...

Nadere informatie

werkelijke lasten toets

werkelijke lasten toets Rekenmodule Klik hier als u tekst wilt invoeren. werkelijke lasten toets Klik hier als u tekst Klik hier als u tekst wilt invoeren., Klik hier als voor wilt invoeren. u tekst wilt uit invoeren. elkaar

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u.

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u. Nieuwbouw Hypotheek Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u. Wat zijn de voordelen van de Nieuwbouw Hypotheek? 1 Uw offerte is 7 maanden

Nadere informatie

Starterpakket. Algemene informatie over en voor webpocket. Namens

Starterpakket. Algemene informatie over en voor webpocket. Namens Starterpakket Algemene informatie over en voor webpocket Namens Inhoud 1. Inleiding 3 2. Welkom bij Webpocket 4 - Wat is webpocket 4 3. Wat biedt webpocket 5-3.1 Hoe werkt Webpocket 5-3.2 Webpocket biedt

Nadere informatie

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u.

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u. Pag. 1/5 Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u. Wat zijn de voordelen van de? 1. Uw offerte is 7 maanden geldig. En als u dat wilt, kunt

Nadere informatie

Bepaling van het verschil tussen betaalde rente en de rente die betaald zou zijn als er geen sprake was van overwinsten

Bepaling van het verschil tussen betaalde rente en de rente die betaald zou zijn als er geen sprake was van overwinsten Verantwoording Renteschade Calculator Actie Hypotheekrente Badhoevedorp, oktober 2016 Versie: 2.0 Uitleg en Verantwoording De calculator bestaat uit twee stappen: Bepaling van het verschil tussen betaalde

Nadere informatie

Persoonlijk Financieel Advies

Persoonlijk Financieel Advies Persoonlijk Financieel Advies 11 oktober 2012 In dit rapport geven we u advies over uw persoonlijke financiële situatie. We hebben dit rapport zorgvuldig samengesteld, om er voor te zorgen dat het voor

Nadere informatie

Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen:

Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen: Dashboard 2.0 Bij het nieuwe dashboard is het uitgangspunt dat het een scherm moet zijn waar alle relevante informatie vanuit het inhoudelijk dossier overzichtelijk en volledig teruggevonden wordt. Daarnaast

Nadere informatie

Release notes Dashboard c.q. Mosaic 1.2.6

Release notes Dashboard c.q. Mosaic 1.2.6 Release notes Dashboard c.q. Mosaic 1.2.6 Copyright 2016 Swing Dashboard/Mosaic Swing Dashboard/Mosiac is een product van ABF Research Algemeen Algemene functies in menu De volgende aantal algemene functies

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Belangrijke informatie voor uw adviesgesprek

Belangrijke informatie voor uw adviesgesprek Belangrijke informatie voor uw adviesgesprek Waarom is deze brochure voor u belangrijk? U heeft binnenkort een hypotheekadviesgesprek met ons. Hiervoor is al een afspraak gemaakt. Het is belangrijk om

Nadere informatie

Starters Renteregeling

Starters Renteregeling Starters Renteregeling De sleutel naar jouw eerste koophuis! Waarom de Starters Renteregeling? De Starters Renteregeling maakt een eigen woning mogelijk voor mensen die met hun huidige inkomen de maandelijkse

Nadere informatie

53% 47% 51% 54% 54% 53% 49% 0% 25% 50% 75% 100% zeer moeilijk moeilijk komt net rond gemakkelijk zeer gemakkelijk

53% 47% 51% 54% 54% 53% 49% 0% 25% 50% 75% 100% zeer moeilijk moeilijk komt net rond gemakkelijk zeer gemakkelijk 30 FINANCIËLE SITUATIE In dit hoofdstuk wordt ingegaan op de financiële situatie van de Leidse burgers. In de enquête wordt onder andere gevraagd hoe moeilijk of gemakkelijk men rond kan komen met het

Nadere informatie