De groendomeinen ( Rivierenhof, Prinsenpark, Vrijbroekpark, Pulhof, Hoge Mouw, Averegten,...) zijn hét visitekaartje van de provincie Antwerpen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De groendomeinen ( Rivierenhof, Prinsenpark, Vrijbroekpark, Pulhof, Hoge Mouw, Averegten,...) zijn hét visitekaartje van de provincie Antwerpen."

Transcriptie

1 Vacatureomschrijving Naam functie Ploegverantwoordelijke vervoer Functienr Locatie Vol-/deeltijds Vast/tijdelijk Provinciehuis Antwerpen Voltijds vast Inleiding De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel organiseert de provincie Antwerpen een selectieprocedure bij bevordering/aanwerving/interne en externe mobiliteit voor de functie van ploegverantwoordelijke vervoer binnen het Departement Vrije Tijd Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (Rivierenhof, administratief hoofdgebouw gevestigd op de Turnhoutsebaan 232 te 2100 Deurne). Het gaat hier om een voltijdse contractuele functie. Er wordt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aangeboden. Een vergelijkende selectieprocedure wordt afgenomen met samenstelling van een wervingsreserve die gedurende drie jaar geldig blijft na het afsluiten van het proces-verbaal. Uit de wervingsreserve zal tevens geput worden voor eventuele toekomstige vacatures. Situering De groendomeinen ( Rivierenhof, Prinsenpark, Vrijbroekpark, Pulhof, Hoge Mouw, Averegten,...) zijn hét visitekaartje van de provincie Antwerpen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere plekjes die je alleen al met hun natuurlijke rijkdommen charmeren. En ze zijn geliefd, zoveel is duidelijk. Dagelijks komen vele duizenden bezoekers hier zuurstof en energie bijtanken. En we bieden meer dan rust en groen alleen. Kwaliteitsvolle natuureducatie bijvoorbeeld, of stijlvolle evenementen zelfs voor cultuur zetten we onze poorten open. Om huidige en toekomstige vacatures van domeinwachter te kunnen invullen, gaat de Provincie Antwerpen over tot het organiseren van een vergelijkende selectieprocedure van domeinwachter. Taakomschrijving De ploegverantwoordelijke werkt als leidinggevende mee met zijn/haar medewerkers (een 5-tal) voor alle uitvoerende taken. Zo zal hij/zij ook werken uitvoeren met verschillende machines, zal hij/zij ook zorgen voor transport van goederen en zal hij/zij ook instaan voor het in orde houden van machines en materieel. De ploegverantwoordelijke heeft dus een belangrijke voorbeeldfunctie binnen de groendomeinen. Hiernaast staat de ploegverantwoordelijke ook in voor onderstaande taken: Communiceren met interne contactpersonen om te fungeren als aanspreekpunt voor de leiding: - Dagdagelijks overleggen met de werkleider. - Suggesties doen voor de aankoop en opvolging van materiaalbenodigdheden. - Opmaken van de prijsaanvragen voor de aankoop van nieuwe gebruiks- en verbruiksgoederen en dit communiceren aan de werkleider. Leiding geven aan de eigen medewerkers van het team om het te sturen en te coachen: - Organiseren en opmaken van de planning van de dienstregeling. - Opmaken van de verlofplanning. - Beheren van de tijdsregistratie voor de interne medewerker.

2 Toezien op het wagen- en machinepark - Controleren van de voertuigen en machines. - Opvolgen van het klein onderhoud of doordelegeren aan de werkmannen. - Coördineren van het gebruik van de dienstvoertuigen en machines (rollend materieel). - Ervoor zorgen dat alle administratieve aspecten van het wagen- en machinepark in orde zijn (vb: verzekeringen, nummerplaten, inschrijving, ). Communiceren met interne contactpersonen om te fungeren als aanspreekpunt voor de leidinggevende. Instaan voor het afvalbeheer. Nakijken van de materialen op alle veiligheidsvoorschriften. Opvolgen en voorbereiden van de logistieke en veiligheidsaspecten bij evenementen. Coördineren en zelf mee uitvoeren van de taken in het kader van het parkonderhoud (pandenonderhoud, onderhoud sportvelden, ). Profiel (Competenties) De provincie Antwerpen staat garant voor een klantgerichte en correcte aanpak. In volle samenwerking met elkaar streven we naar een kwaliteitsvol resultaat en zoeken we voortdurend naar verandering met het oog op verbetering. Je goed organisatietalent zorgt ervoor dat je probleemloos werkroosters opmaakt en opvolgt. Je stuurt en motiveert je eigen medewerkers met voldoende overtuigingskracht, zodat de taken tijdig en correct worden uitgevoerd. Je inlevingsvermogen zorgt ervoor dat je je medewerkers gericht kan ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling. Profiel (Kennis) - Basiskennis van moderne informaticatoepassingen (Word, Excel, Outlook, ). - Kennis van voertuigen (onderhoud, herstellingen, ). - Algemene materialenkennis. - Kennis van groenonderhoud. - Kennis van machines en werktuigen voor groenonderhoud. - Kennis van veiligheidsmateriaal. Aanwervingsvoorwaarden - Burgerlijke en politieke rechten genieten. - Van onberispelijk gedrag zijn. - Kennis van het Nederlands is noodzakelijk (Een taalexamen dient te worden afgelegd door de kandidaten die niet in het bezit zijn van een Nederlandstalig getuigschrift). - Lichamelijk geschikt zijn en een goede gezondheid genieten (medisch onderzoek van de aan te stellen kandidaat bij de geneeskundige dienst voor bepaalde onderworpen functies). Speciale normen voor kandidaten die als mindervalide zijn erkend. Aanwervingsvoorwaarden: diploma- en ervaringsvereisten - Kandidaten dienen een diploma van secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld te kunnen voorleggen. - Kandidaten dienen te beschikken over minimum 2 jaar relevante professionele werkervaring. - Kandidaten dienen te beschikken over een rijbewijs B.

3 Aan deze voorwaarden dient voldaan bij uiterste inschrijvingsdatum. Bevorderingsvoorwaarden - Titularis zijn van een graad van rang Dx, Dv of Ev. - Ten minste 4 jaar niveauanciënniteit hebben in een graad van niveau E of niveau D of in beide niveaus samen. - Aangesteld zijn vanuit een vergelijkende selectieprocedure. - Een gunstig evaluatieresultaat gekregen hebben voor de laatste periodieke evaluatie. Voorwaarden interne personeelsmobiliteit Interne mobiliteit blijft een horizontale beweging, zodat voor deze functie in rang Cv enkel medewerkers met salariëring C1-C2-C3 zich kandidaat kunnen stellen. Voorwaarden: - Statutair of contractueel aangesteld zijn vanuit een vergelijkende selectieprocedure. - Een minimale graadanciënniteit van één jaar hebben. - Een gunstig evaluatieresultaat gekregen hebben voor de laatste evaluatie. Voorwaarden externe personeelsmobiliteit Ben je personeelslid van een Autonoom Provincie Bedrijf en voldoe je aan de voorwaarden van interne mobiliteit of aan de bevorderingsvoorwaarden zoals ze in de vacature omschreven staan, kan je deelnemen aan deze selectieprocedure. Ben je personeelslid van een gemeente van het Vlaamse gewest, een OCMW van het Vlaamse gewest, een OCMW-vereniging van het Vlaamse gewest, een andere provincie van het Vlaamse gewest, een AGB van een gemeente van het Vlaamse gewest, een APB van een andere provincie van het Vlaamse gewest of een personeelslid van de Vlaamse Overheid en voldoe je aan de voorwaarden van interne mobiliteit zoals ze in de vacature omschreven staan, kan je deelnemen aan deze selectieprocedure. Bijkomende aandachtspunten: - Kandidaten moeten kunnen werken met de nodige voertuigen en machines. - Kandidaten dienen bereid te zijn tot avond- en weekendwerk. - Kandidaten dienen te beschikken over een rijbewijs B. - Ervaring in leidinggeven en/of organiseren vormt een pluspunt! - Beschikken over een rijbewijs C en/of D vormt een groot pluspunt! Loon U start in salarisschaal C1: het (ongeïndexeerde) bruto jaarsalaris ligt tussen EUR en EUR. - Geïndexeerd bruto maandsalaris zonder relevante werkervaring/anciënniteit: 1816,15 EUR. - Geïndexeerd bruto maandsalaris met 4 jaar relevante werkervaring: 1976, 99 EUR. - Geïndexeerd bruto maandsalaris met 9 jaar relevante werkervaring: 2211, 55 EUR. - Geïndexeerd bruto maandsalaris met 15 jaar relevante werkervaring: 2452,81 EUR. Na gunstige evaluatie zijn volgende salarisschalen voorzien: Na 4 jaar anciënniteit gaat u over naar salarisschaal C2: het (ongeïndexeerde) bruto jaarsalaris ligt tussen EUR en EUR.

4 Na 18 jaar anciënniteit gaat u over naar salarisschaal C3: het (ongeïndexeerde) bruto jaarsalaris ligt tussen EUR en EUR. Vorige openbare diensten worden gevalideerd. Privé-diensten kunnen worden aangerekend, mits de opgedane ervaring in het verlengde ligt van de functieomschrijving. Extralegale voordelen - Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten. - Maaltijdcheques van 7 EUR. - Gratis openbaar vervoer voor verplaatsing van en naar het werk. - Fietsvergoeding dagen jaarlijkse vakantie. - Extra legaal pensioen voor contractuele functies. - Diverse opleidingsmogelijkheden. - Personeelskring met uitgebreide sportieve, familiale en sociale activiteiten. Selectiedata Het praktische gedeelte zal plaatsvinden op woensdag 11 juni Het mondeling gedeelte zal plaatsvinden op maandag 16 juni Selectieprocedure 1. CV-screening: Bij meer dan 10 geldige kandidaturen wordt de selectieprocedure voorafgegaan door een cv-screening: De HR-medewerker screent, in overleg met de selectiejury, de binnengekomen cv s op volgend criteria: - Relevante professionele ervaring inzake het beheer van vervoersmateriaal. - Relevante professionele ervaring inzake leidinggeven. - Beschikken over een rijbewijs C of D. Maximum 10 kandidaten worden toegelaten tot het volgende selectieonderdeel. 2. Opdracht (op 50 punten): De kandidaten zullen een praktische opdracht uitvoeren die toegespitst is op de vereiste competenties. De kandidaten zullen tevens een planningsopdracht krijgen. 3. Psychotechnische proef: Proef waarbij de sociale- en leiderschapsvaardigheden van de kandidaten worden getest (wordt gelijktijdig afgenomen met de opdrachten). Deze psychotechnische proef is adviserend. 4. Competentiegericht interview (op 50 punten): Interview met betrekking tot het profiel en de taakomschrijving van de functie, de verworven vaardigheden, de motivatie en de affiniteit met het werkveld evenals het resultaat van de opdracht. 5. Eindselectie: De selectiejury gaat over tot een grondige beoordeling van de kandidaten en stelt een rangschikking op. Deze rangschikking wordt gemotiveerd en onderbouwd op basis van de gestelde competenties. Kandidaten dienen ten minste 50% te behalen op de opdracht en op het competentiegericht interview en 60% op het totaal van de punten. Hoe solliciteren Surf naar Selecteer je job en solliciteer uitsluitend online tot en met 18 mei 2014 (motivatiebrief en cv samen in één document opladen).

5 Kandidaten die als personen met een handicap erkend zijn bij de VDAB, dienen hiervan een bewijs voor te leggen. Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je terecht bij Joachim Muls, consulent werving en selectie (tel: 03/ of via mail: Voor meer informatie over de functie en de context waarin de functie wordt uitgeoefend kan je terecht bij de heer Peter Verdyck, directeur van de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (tel: 03/ of via mail:

Ploegverantwoordelijke Groen Regio Kempen

Ploegverantwoordelijke Groen Regio Kempen Ploegverantwoordelijke Groen Regio Kempen De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

We verwachten van de medewerker dat hij mee binnen dit kader werkt en dat hij de waarden en gedrag opneemt binnen dit referentiekader.

We verwachten van de medewerker dat hij mee binnen dit kader werkt en dat hij de waarden en gedrag opneemt binnen dit referentiekader. Vacatureomschrijving Naam functie Expert Test en Release Functienr. 1435 Locatie Vol/deeltijds Vast/tijdelijk 1254 - Provinciehuis Antwerpen Voltijds Contractueel Inleiding De provincie Antwerpen is voortdurend

Nadere informatie

ADVISEUR BELEID EN FINANCIEEL BEHEER

ADVISEUR BELEID EN FINANCIEEL BEHEER ADVISEUR BELEID EN FINANCIEEL BEHEER De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Mechelen werken 53 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren.

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Mechelen werken 53 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren. Domeinwacht(st)er De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Als adviseur wonen kom je terecht in het team wonen van de dienst Economie, Innovatie en Samenleven (DEIS).

Als adviseur wonen kom je terecht in het team wonen van de dienst Economie, Innovatie en Samenleven (DEIS). Adviseur wonen De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Coördinator congrescentrum De Schorre

Coördinator congrescentrum De Schorre Coördinator congrescentrum De Schorre De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Hoofdschoonma(a)k(st)er

Hoofdschoonma(a)k(st)er Hoofdschoonma(a)k(st)er De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Technicus Havencentrum

Technicus Havencentrum Technicus Havencentrum De provincie Antwerpen zoekt voortdurend enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Als ICT-projectleider heb je de touwtjes in handen om het project tot een goed einde te brengen.

Als ICT-projectleider heb je de touwtjes in handen om het project tot een goed einde te brengen. ICT-projectleider De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Theatertechnicus (voltijds bepaalde duur)

Theatertechnicus (voltijds bepaalde duur) Theatertechnicus (voltijds bepaalde duur) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Maatschappelijk assistent

Maatschappelijk assistent Maatschappelijk assistent De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Coördinator strategisch project de Merode

Coördinator strategisch project de Merode Coördinator strategisch project de Merode De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Technisch deskundige gebouwbeheer

Technisch deskundige gebouwbeheer Technisch deskundige gebouwbeheer De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of

Nadere informatie

Verantwoordelijke havennetwerk & mobiliteit

Verantwoordelijke havennetwerk & mobiliteit Verantwoordelijke havennetwerk & mobiliteit De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

Domeinwacht(st)er Regio Kempen

Domeinwacht(st)er Regio Kempen Domeinwacht(st)er Regio Kempen De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Directeur Fiscaliteit

Directeur Fiscaliteit Directeur Fiscaliteit De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Coördinator uitleendienst en logistiek

Coördinator uitleendienst en logistiek Coördinator uitleendienst en logistiek De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Vacatureomschrijving. adviseur educatieve werking Provinciaal Havencentrum Lillo. Vol-/deeltijds Voltijds. Inleiding

Vacatureomschrijving. adviseur educatieve werking Provinciaal Havencentrum Lillo. Vol-/deeltijds Voltijds. Inleiding Vacatureomschrijving Naam functie Organisatie Locatie Vol-/deeltijds Voltijds Vast/tijdelijk Inleiding adviseur educatieve werking Provinciaal Havencentrum Lillo Lillo, Antwerpen Contractueel De provincie

Nadere informatie

Deskundige gezondheid (verpleegkundige)

Deskundige gezondheid (verpleegkundige) Deskundige gezondheid (verpleegkundige) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Projectleider gezondheid

Projectleider gezondheid Projectleider gezondheid De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Ploegverantwoordelijke (schoonmaak)

Ploegverantwoordelijke (schoonmaak) Ploegverantwoordelijke (schoonmaak) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Directeur Havencentrum

Directeur Havencentrum Directeur Havencentrum De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Wat zal je als stielman/vrouw aan de Provinciale Groendomeinen Regio Mechelen doen?

Wat zal je als stielman/vrouw aan de Provinciale Groendomeinen Regio Mechelen doen? Stielman/ - vrouw De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

MAGAZIJNIER / STIELMAN

MAGAZIJNIER / STIELMAN MAGAZIJNIER / STIELMAN De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Het APB Documentatiecentrum Atlas (docatlas) ontwikkelt zich tot een pedagogisch en intercultureel leercentrum voor het onderwijs.

Het APB Documentatiecentrum Atlas (docatlas) ontwikkelt zich tot een pedagogisch en intercultureel leercentrum voor het onderwijs. DIRECTEUR DocAtlas De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Teamverantwoordelijke Provinciaal Domein De Schorre

Teamverantwoordelijke Provinciaal Domein De Schorre Teamverantwoordelijke Provinciaal Domein De Schorre De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht,

Nadere informatie

Diensthoofd Algemene Ondersteuning Logistiek

Diensthoofd Algemene Ondersteuning Logistiek Diensthoofd Algemene Ondersteuning Logistiek De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

Diensthoofd Landbouw- en Plattelandsbeleid

Diensthoofd Landbouw- en Plattelandsbeleid Diensthoofd Landbouw- en Plattelandsbeleid De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Antwerpen werken 100 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren.

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Antwerpen werken 100 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren. Domeinwacht(st)er De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Coördinator logistiek, uitleendienst en ICT

Coördinator logistiek, uitleendienst en ICT Coördinator logistiek, uitleendienst en ICT De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

FINANCIEEL ADVISEUR voor de dienst financiën

FINANCIEEL ADVISEUR voor de dienst financiën VACATURE FINANCIEEL ADVISEUR voor de dienst financiën Campus Vesta is het provinciale opleidingscentrum voor brandweer, dringende geneeskundige hulpverlening, rampenmanagement en politie. Door de opleidingen

Nadere informatie

Documentalist innovatie en digitalisering docatlas

Documentalist innovatie en digitalisering docatlas Documentalist innovatie en digitalisering docatlas De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

Samen met je collega s ben je het aanspreekpunt bij juridische vragen en leg je jouw focus op alle personeel gerelateerde materie.

Samen met je collega s ben je het aanspreekpunt bij juridische vragen en leg je jouw focus op alle personeel gerelateerde materie. Jurist sociaal recht De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Directeur (voltijds onbepaalde duur)

Directeur (voltijds onbepaalde duur) Directeur (voltijds onbepaalde duur) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

1 STIELMAN/-VROUW & 1 STIELMAN/-VROUW-CONCIËRGE KINDERBOERDERIJ RIVIERENHOF

1 STIELMAN/-VROUW & 1 STIELMAN/-VROUW-CONCIËRGE KINDERBOERDERIJ RIVIERENHOF 1 STIELMAN/-VROUW & 1 STIELMAN/-VROUW-CONCIËRGE KINDERBOERDERIJ RIVIERENHOF De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker

Nadere informatie

Operationeel manager Proefbedrijf Pluimveehouderij

Operationeel manager Proefbedrijf Pluimveehouderij Operationeel manager Proefbedrijf Pluimveehouderij De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

Projectcoördinator Scheldeland

Projectcoördinator Scheldeland Projectcoördinator Scheldeland De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Educatief consulent docatlas

Educatief consulent docatlas Educatief consulent docatlas De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

PROJECTMEDEWERKER G-SPORT

PROJECTMEDEWERKER G-SPORT WERVING & SELECTIE G-sport Vlaanderen zoekt voor het steunpunt: PROJECTMEDEWERKER G-SPORT In opdracht van G-sport 1 Vlaanderen en de Vereniging van Vlaamse Provincies (VVP) gaat het Autonoom Provinciebedrijf

Nadere informatie

4 RECEPTIONISTEN/-ES. Wie zijn wij? Wat zal je als receptionist(e) doen?

4 RECEPTIONISTEN/-ES. Wie zijn wij? Wat zal je als receptionist(e) doen? 4 RECEPTIONISTEN/-ES De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Maatschappelijk

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Medewerker communicatie

Medewerker communicatie Medewerker communicatie De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

COÖRDINATOR TALENTENCENTRUM

COÖRDINATOR TALENTENCENTRUM COÖRDINATOR TALENTENCENTRUM De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2017/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering, externe of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Statuut: VOLTIJDS Salarisschaal: C1-C3 Wijze van invulling: AANWERVING Plaats in het

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

1 stielman/-vrouw & 1 stielman/-vrouw-conciërge kinerboerderij Rivierenhof

1 stielman/-vrouw & 1 stielman/-vrouw-conciërge kinerboerderij Rivierenhof 1 stielman/-vrouw & 1 stielman/-vrouw-conciërge kinerboerderij Rivierenhof Ref. LBJ-1922 voltijds onbepaalde duur 14-05-2018 Provincie Antwerpen 2018-Antwerpen Provincie Antwerpen t.a.v. Desguinlei 100

Nadere informatie

GROOTKEUKENKOK (M/V) Wie zijn wij? Wat zal je als grootkeukenkok doen?

GROOTKEUKENKOK (M/V) Wie zijn wij? Wat zal je als grootkeukenkok doen? GROOTKEUKENKOK (M/V) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/7 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure ten behoeve van het Zwin Natuur Park te Knokke d.m.v. aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands, voor de aanwerving van

Nadere informatie

Arbeider groendienst

Arbeider groendienst Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een Arbeider groendienst (D1-D3) in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS ICT - dienst informatica m/v SELECTIEPROCEDURE AANWERVING EN BEVORDERING VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur woonzorgcentrum graad A1/A2/A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

SPORTCONSULENT/EXPERT G-SPORT VOOR PROVINCIALE G-SPORTPROJECTEN

SPORTCONSULENT/EXPERT G-SPORT VOOR PROVINCIALE G-SPORTPROJECTEN Autonoom Provinciebedrijf Sport SPORTCONSULENT/EXPERT G-SPORT VOOR PROVINCIALE G-SPORTPROJECTEN Het Autonoom Provinciebedrijf Sport Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste medewerker G-sport. De kwaliteiten

Nadere informatie

AANWERVING 1 VAKMAN/VAKVROUW POLYVALENT KLUSJESMAN SANITAIR (M/V/X) Niveau D1-D3 contractueel voltijds wervingsreserve van 1 jaar

AANWERVING 1 VAKMAN/VAKVROUW POLYVALENT KLUSJESMAN SANITAIR (M/V/X) Niveau D1-D3 contractueel voltijds wervingsreserve van 1 jaar AANWERVING 1 VAKMAN/VAKVROUW POLYVALENT KLUSJESMAN SANITAIR (M/V/X) Niveau D1-D3 contractueel voltijds wervingsreserve van 1 jaar Ben jij degene die we zoeken? Als vakman/vakvrouw polyvalent klusjesman

Nadere informatie

Administratief medewerker Directie Preventie contractueel onbepaalde duur - niveau C

Administratief medewerker Directie Preventie contractueel onbepaalde duur - niveau C Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Graad A5a-A5b gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur graad A5a-A5b voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 2 jaar, maximaal

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke catering graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3 gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke financiën graad A1-A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

SELECTIE VOOR INFORMATIEVEILIGHEIDSCONSULENT (m/v)

SELECTIE VOOR INFORMATIEVEILIGHEIDSCONSULENT (m/v) SELECTIE VOOR INFORMATIEVEILIGHEIDSCONSULENT (m/v) Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Waarom deze selectieprocedure? 2 Functiecontext en plaats van tewerkstelling 2 Omschrijving

Nadere informatie

5.5 Geschoold arbeid(st)er (D1-D3)

5.5 Geschoold arbeid(st)er (D1-D3) 5.5 Geschoold arbeid(st)er (D1-D3) Aanwervingsvoorwaarden In het bezit zijn van 1 jaar relevante ervaring of 30 uur opleiding die relevant is voor de Slagen voor de selectie Bevorderingsvoorwaarden Statutair

Nadere informatie

SELECTIE VOOR PLANOLOOG (m/v)

SELECTIE VOOR PLANOLOOG (m/v) SELECTIE VOOR PLANOLOOG (m/v) Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Waarom deze selectieprocedure? 2 Functiecontext en plaats van tewerkstelling 2 Omschrijving van de functie

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/16 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een bevorderingsprocedure en procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E September 2018 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris en bijkomende voordelen 7 Selectieproeven

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR GEMEENTE MALDEGEM 1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie 2.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

SELECTIE VOOR INFORMATIEVEILIGHEIDSCONSULENT

SELECTIE VOOR INFORMATIEVEILIGHEIDSCONSULENT SELECTIE VOOR INFORMATIEVEILIGHEIDSCONSULENT Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Waarom deze selectieprocedure? 2 Functiecontext en plaats van tewerkstelling 2 Omschrijving

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van Hoofd technische dienst (B4-B5) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE

Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van Hoofd technische dienst (B4-B5) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van Hoofd technische dienst (B4-B5) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE Moerbeke-Waas is een karakteristieke, landelijke gemeente

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Financieel directeur Decretale graad voltijds statutair Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur Zwalm gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE TECHNISCHE MEDEWERKER INFRASTRUCTUUR - GEBOUWEN (C1-C3) VOOR ONBEPAALDE DUUR

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE TECHNISCHE MEDEWERKER INFRASTRUCTUUR - GEBOUWEN (C1-C3) VOOR ONBEPAALDE DUUR GEMEENTE MALDEGEM 1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE TECHNISCHE MEDEWERKER INFRASTRUCTUUR - GEBOUWEN (C1-C3) VOOR ONBEPAALDE DUUR Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen

Nadere informatie

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werker. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werker. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werker Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK Inleiding Het stadsbestuur en OCMW van Tielt gaan over tot de aanwerving

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR JE FUNCTIE: Plaats in het organogram Staat

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2 Informatiebrochure OCMW Merelbeke Selectieprocedure Zorgkundige nachtdienst Voltijds Contractueel C1-C2 Voorstelling OCMW Merelbeke OCMW Merelbeke staat elke dag in voor de zorg en het welzijn voor de

Nadere informatie