Eén van de mooiste stranden van Spanje op slechts een uurtje rijden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eén van de mooiste stranden van Spanje op slechts een uurtje rijden"

Transcriptie

1 Velen van u hebben wij de afgelopen jaren al in onze comfortabele 5* appartementen mogen ontvangen, een groot aantal van u al meerdere malen. Daar zijn wij niet alleen blij mee, maar zelfs een beetje trots op. Als gewaardeerde gast van Golf Marbella hoeven we u misschien niets meer te vertellen over onze luxe vijfsterren appartementen in Marbella. In onze nieuwsbrief geven wij u graag tips en andere praktische informatie om uw verblijf in Marbella aangenaam te maken. Uiteraard hopen wij u binnenkort weer te mogen ontvangen in een van onze appartementen. Marbella en haar omgeving Eén van de mooiste stranden van Spanje op slechts een uurtje rijden De Costa del Sol kent vele stranden en die in de omgeving van Marbella kunnen de toetsen der kritiek eenvoudig doorstaan, maar zij zijn niet ongerept. Indien u op zoek bent naar ongerepte stranden moet u 1 Costa verder. De Costa del Luz (Kust van het licht) ligt even buiten Gibraltar, ter hoogte van Tarifa. De ongerepte stranden liggen op een klein uurtje rijden van uw appartement, op de foto ziet u Playa Punta Paloma, net buiten Tarifa. Deze twee bestemmingen zijn uitstekend te combineren. Tarifa beschikt over een circa 4 kilometer lang (geel) zandstrand dat vanwege de stevige bries die er staat vooral op surfers een magische aantrekkingskracht heeft. Hier wordt ook weer duidelijk hoe uniek het microklimaat van Marbella is, het temperatuurverschil met Tarifa, of Cadiz kan wel oplopen tot 7 á 8 graden C. Een echte tip is het nabij gelegen Punta Paloma, -binnen de voormalige militaire zone- waar de Straat van Gibraltar werd bewaakt. Indien u parkeert bij Restaurant El Mirlo en de afdaling naar beneden trotseert komt u op één van de meest intieme, romantische stranden, prachtig fijn zand, helder water, maar geen strandbarretjes of restaurants. Na een zee- en zonnebad eet u boven bij El mirlo de dagverse vis en verbaast u zich over hoe dichtbij (gelukkig) het authentieke Spanje nog steeds is.

2 Malaga: Malaga is de grootste stad van Andalusië die aan de kust ligt en de op vijf na grootste stad van Spanje met een officieel inwonertal van ca De inwoners van Málaga staan bekend als Malagueños en in de volksmond soms als boquerones (sardines). Málaga werd in 2007 aangesloten op het Spaanse hogesnelheidsnetwerk AVE, met directe verbindingen naar Córdoba en Madrid. De binnenstad is heel aantrekkelijk en heeft een erg mooi en leuk winkelgebied. Liefhebbers van winkelen kunnen tevens naar een van de grote overdekte winkelcentra of het grote warenhuis El Corte Inglés. Ook op culinair gebied heeft Malaga genoeg te bieden. Rondom de vele straatjes en pleintjes bevinden zich talloze leuke tappa restaurantjes, waar je vaak goedkoop en heel goed kunt eten. Malaga heeft ook een aantal mooie bezienswaardigheden zoals het Picasso museum, Alcazaba en de kathedraal. Vanaf het Alcazaba ( Moors fort ) kan uit worden gekeken over de hele stad. Als het helder weer is, is het zelfs mogelijk de kust van Afrika goed te zien. Mijas: Mijas telt in totaal vijf stadskernen. Drie daarvan zijn kustplaatsen waar wij van denken dat ze niet veel te bieden hebben. Maar Mijas Pueblo en is een pueblo blanco oftewel wit dorp dat wel veel te bieden heeft, het is dan ook een echte toeristische trekpleister. Mijas Pueblo ligt ongeveer 5 km landinwaarts op ruim 400 m boven zee niveau. In het dorp kan je gebruik maken van een van de vele ezeltaxi s. Erg leuk voor de kleintjes maar ook handig voor die genen die niet zo goed ter been zijn!

3 Kindvriendelijk Marbella en haar omgeving Kinderen komen niets, maar dan ook niets tekort aan de kindvriendelijke Costa del Sol. Tussen Marbella en Malaga liggen diverse avonturen- en pretparken waar voor jong en oud genoeg te beleven valt! Ook is het mogelijk om op diverse manieren de zee op te gaan, u kan bijvoorbeeld te zwemmen met dolfijnen, maar ook in het juiste seizoen orka s kijken, of zomaar een dagtripje naar Marokko maken. Wij hebben er een paar mogelijkheden voor u uitgelicht. Op onze website vindt u de links naar de websites van de genoemde uitstapjes. Selwo Aventura, Estepona: Op safari aan de Costa del Sol? het kan! Op slechts 15 minuten rijden van uw appartement ligt Europa's grootste safari- en vogelpark met de meest exotische dieren en vogels. Per bus, of lopend vergezeld van een gids, ontdekt u de jungle en haar bewoners waaronder olifanten, neushoorns, tijgers, leeuwen en giraffen. Lobo park, Antequera: Hiervoor moet u een uurtje het binnenland van Spanje inrijden, het park ligt in de richting van de bergen van de Sierra Nevada. U kunt in dit prachtige natuurpark van 40 hectare paardrijden en de diverse wolvensoorten ontdekken. Dit park is zeker een bezoek waard. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij. Sailing the Strait: Biedt sinds een aantal jaren dagtochten en mini vakanties met een zeilboot aan naar Marokko. Ook is het mogelijk om verschillende dagtochten op zee met Sailing the Strait te maken met Estepona of Duquesa als vertrek haven.onze ervaring is dat het kleinschalig, betaalbaar en persoonlijk is. Voor grotere gezelschappen is men bereidt maatwerk te leveren. Zo kunt u uw eigen uitstapje in overleg samen stellen. Aqualand, Torremolinos : Het absoluut grootste waterpark van de Costa del Sol. Indrukwekkende glijbanen, en natuurlijk bubbelbaden, een speciale Laguna Tropical en voor de kleintjes een mini park.

4 Stranden,waterfietsen en kano's: Op de diverse stranden van Marbella zijn deze te huur. Ook is er in Marbella een skate parcours, jeu de boulesbaan en een kartbaan. Paardrijden en ponyrijden is mogelijk op diverse locaties in de omgeving van Marbella, kortom u en uw kinderen zullen zich niet snel vervelen in Marbella. Los Pinos nu met directe toegang tot het zwembad en WiFi internet Wij van Golf Marbella vinden uw oordeel belangrijk, het is niet voor niets dat we bekend staan als misschien wel de beste aanbieder s van vijfsterren appartementen in Marbella. Daar zijn we trots op! Om deze positie te behouden, verbeteren wij onze appartementen continue, alleen op die manier blijven onze gasten geïnteresseerd en komen zij terug. Mocht u tijdens uw verblijf iets tegenkomen of een goed idee hebben, deel het met ons en wij belonen ieder goed idee met een leuke attentie! Na een paar dagen hard werken mag het resultaat er zijn, waar eens een muur van 50 cm breedte zat, zit nu een afsluitbaar- hek. Daarmee is het grote zwembad nu met 65 stappen direct bereikbaar vanaf uw privé terras. Om in de subtropische tuin te komen, waar de zon de hele dag te volgen is en de ligbedden met parasols al voor u klaar staan, zijn nu nog slechts 15 stappen nodig. Dat is wel heel comfortabel al zegen wij het zelf. Verder zijn al onze appartementen nu voorzien van Wi-Fi-internet zodat u en uw gezelschap zelf kunnen bepalen of u nu wél of juist niet in contact wil blijven met de thuisblijvers en, of het nieuws. Nu al weer zin om te gaan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met het zoeken naar uw perfecte vakantie.

5 Kortingen via golf Marbella nog een keer op een rij Autohuur: Speciaal voor onze gasten hebben wij een mooie korting van 10% kunnen bedingen bij autoverhuurbedrijf Als u bij het reserveren van een auto op de website van bij het veld code de term golfmarbella invult, krijgt u 10% korting op de huurprijs. Let wel op de korting geld voor boekingen tot 28 dagen. Golf greenfees: Speciaal voor onze gasten hebben wij een mooie korting van 20% kunnen bedingen bij Los Arqueros Golf & Country Club. De korting is geldig op al uw greenfees gedurende 12 maanden. Om het nóg aantrekkelijker te maken, betaalt u na uur slechts 21,50 p.p. voor een greenfee. Golf Marbella, uw verblijf en Het WK de aankomende zomer Het WK- voetbal begint al op donderdag 12 juni en de finale is op zondag 13 juli. Wij begrijpen dat sommigen van u dit absoluut niet willen missen, daarom wellicht ten overvloede. Al deze sportieve hoogtepunten kunt u uitstekend ontvangen in al onze appartementen, op zowel de Nederlandse als de Engelse en Duitse kanalen.

6 Tot slot Als u na het lezen van onze nieuwsbrief zin heeft gekregen in een heerlijke hete zomer, een warm najaar of een zwoele winter, dan is er goed nieuws. Transavia is alweer gestart met de ticketverkoop voor het winterseizoen Over het algemeen geldt, wie vroeg boekt profiteert van de laagste tarieven. Graag verwelkomen wij u weer in één van onze luxe appartementen voor bijvoorbeeld een lang weekeind golfen, een paar weken pure ontspanning of zoals velen van u al ontdekte tijdens de winter een paar maanden warme winterzon. Wees er wel snel bij want we hebben inmiddels al boekingen tot en met maart 2015! Met hartelijke groeten en graag weer tot ziens, Dap Monas en Paul van der Meer T-3 Properties T: M: +31.(0) (Dap) M: +31.(0) (Paul)

Golf Marbella, nieuwsbrief september 2012. Sevilla, Cultuur, tapasbarretjes, flamenco en zo dichtbij

Golf Marbella, nieuwsbrief september 2012. Sevilla, Cultuur, tapasbarretjes, flamenco en zo dichtbij Golf Marbella, nieuwsbrief september 2012 Velen van u hebben wij de afgelopen jaren al in onze comfortabele 5* appartementen mogen ontvangen, sommigen van u al meerdere malen. Daar zijn wij niet alleen

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

VILLA. Prijs:

VILLA. Prijs: VILLA IN MÁLAGA, COSTA DEL SOL ZUID SPANJE MET 5 SLAAPKAMERS EN 3 BADKAMERS Prachtige villa, gelegen in een rustige villawijk in het oostelijke deel d van de stad Málaga aan de Costa del Sol in Zuid Spanje.

Nadere informatie

Rota. Een leuk Spanje alternatief!

Rota. Een leuk Spanje alternatief! Rota Een leuk Spanje alternatief! Veel mensen gaan met de vakantie naar Spanje, dit uiteraard omdat de zon daar overvloedig schijnt. De toeristenstranden zijn dan bepakt met zwetende lichamen die zich

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Minas de Riotinto (de rode rivier), Huelva, Andalusië. Zeer goed te combineren met een bezoek aan Sevilla

Minas de Riotinto (de rode rivier), Huelva, Andalusië. Zeer goed te combineren met een bezoek aan Sevilla Velen van u hebben wij de afgelopen jaren al in onze comfortabele 5* appartementen mogen ontvangen, een groot aantal van u al meerdere malen. Daar zijn wij niet alleen blij mee, maar zelfs een heel erg

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Casa Amarilla: casa amarilla. Adres: c/san sebastian 20. Beschrijving:

Casa Amarilla: casa amarilla. Adres: c/san sebastian 20. Beschrijving: casa amarilla Beschrijving: Adres: c/san sebastian 20 Casa Amarilla: Dit licht gele grote familiehuis is gebouwd in 2008 en combineert sfeervolle materialen met hedendaagse luxe op een unieke locatie aan

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Palacio Blanco - (Spanje Andalusië Velez Malaga) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Donkervoort Endless Season

Donkervoort Endless Season Donkervoort Endless Season Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! www.donkervoort.com Endless Season Kan het Donkervoort rijseizoen wat u betreft niet lang genoeg duren en ziet u alweer op tegen

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

5-17 jaar - Marbella Residentie - Zomerverblijf

5-17 jaar - Marbella Residentie - Zomerverblijf EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Marbella Residentie - Zomerverblijf Waarom kiezen voor dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Bruisende steden Een campus per leeftijdsgroep Pakket van cursussen en begeleide

Nadere informatie

B&B Villa Lavanda. Algemene omschrijving:

B&B Villa Lavanda. Algemene omschrijving: B&B Villa Lavanda Soort: Bed and Breakfast Thema: Karakteristiek Plaats: Noci (Puglia) Adres: S.P. 116 Noci per Castellaneta 102/A Huisdieren: Niet welkom Faciliteiten: wifi,airco,bar,wasmachine Zwembad:

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

Andalusië 8 dagen Meson Hadriano

Andalusië 8 dagen Meson Hadriano Andalusië 8 dagen Meson Hadriano individuele wandelreis vanaf 198 De natuur als achtertuin Het Zuid-Spaanse bergplaatsje Cómpeta bevindt zich in de streek Axarquia in de zuidelijke provincie Andalucia

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Ik houd mijn spreekbeurt over het eiland Gran Canaria. Ik ben er zelf al een aantal keren met mijn ouders geweest en ga er beslist nog eens naar toe

Ik houd mijn spreekbeurt over het eiland Gran Canaria. Ik ben er zelf al een aantal keren met mijn ouders geweest en ga er beslist nog eens naar toe Gran Canaria Inleiding Ik houd mijn spreekbeurt over het eiland Gran Canaria. Ik ben er zelf al een aantal keren met mijn ouders geweest en ga er beslist nog eens naar toe Canarische Eilanden Gran Canaria

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

!"#$""%&'& ()$""%%*"$+,& -**%&.*%$"/)#

!#$%&'& ()$%%*$+,& -**%&.*%$/)# -**%&.*%$"/)# Ardanza organiseert Cultuur & Natuurroutes op maat door Portugal. Op uw gemak langs de culturele hoogtepunten maar ook over stille weggetjes. Naar historische steden, uitgestrekte natuurgebieden,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Marbella. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Marbella. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Zomercursus in Marbella Waarom dit programma? Van 5 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Bruisende steden Campus leeftijdsgroep Pakket: cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Opties:

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 typewerk: Peter Journée Donderdag 2 maart Gisteravond ben ik, samen met mijn pop Katelijne, naar mijn ouders gegaan. Ellen, Dave en Rick waren daar al. s Ochtends om half

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil

Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cortijo San Jose La Capilla - (Spanje Andalusië Puente Genil) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING

PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING Dag 1 Op de dag van aankomst wordt u opgehaald van vliegveld Malaga en naar camping 'Morales' in Alhaurin de la Torre gebracht, waar uw camper

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca la Crucita - (Spanje Lanzarote Haría) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR. het meest onderschatte gedeelte van Andalusië GAAT HOUDEN. van

10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR. het meest onderschatte gedeelte van Andalusië GAAT HOUDEN. van 10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR GAAT HOUDEN het meest onderschatte gedeelte van Andalusië van Welkom in Mojácar Mojácar Pueblo Als je in de richting van Mojácar rijdt, is de pueblo, het

Nadere informatie

Tweede persoon 50% korting!

Tweede persoon 50% korting! ! Wilt u genieten van een heerlijke zomervakantie, maar heeft u nog geen idee welke bestemming u moet kiezen? MSC Cruises laat u graag het Middellandse Zeegebied zien terwijl u aan boord geniet van alle

Nadere informatie

Appartement Vanaf

Appartement Vanaf Stationsstraat 80, 2440 Geel Telefoonnummer: 014 72 00 27 E-mail: info@vandamm.be Vanaf 170.000 Playa Honda Ref. 3770642 Omschrijving Omschrijving Spanje - Costa Calida (Murcia) - La Manga (Mar Menor)

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN In het hart vindt u de West Midlands, een regio met een rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden, heerlijk eten, populaire steden en een prachtig landschap.

Nadere informatie

Praesent congue sapien sit amet justo.

Praesent congue sapien sit amet justo. Praesent congue sapien sit amet justo. Montecatini Val di Cecina Leef het Toscaanse leven! Luieren in een hangmat, zwemmen, zonnen, wijn proeven en kopen, wandelen, koken, fietsen, eten in trattoria s,

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community Welkom op La Vega Baja resort & club an active 55+ community 1 2 Het project Onze missie De huidige groep 55+ is actief en stelt specifieke woonwensen aan zijn of haar omgeving. Speciaal voor deze doelgroep

Nadere informatie

CLUBMOT - ANDALUSIË. Van 17 t.e.m. 24 september 2016

CLUBMOT - ANDALUSIË. Van 17 t.e.m. 24 september 2016 CLUBMOT - ANDALUSIË Meet en Greet 04-07-2016 Frank Vancaudenberg Van 17 t.e.m. 24 september 2016 Andalusië 2016 : 15 routes Enkele weetjes over deze reis : We bieden dagelijks meerdere routes aan (behalve

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders?

Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders? Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders? Wonen met een plus Zuidburg is een nieuw topproject met luxueuze zorgflats,

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers,

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De vakantie is aangebroken en daarom is het tijd om de highlights van de verschillende Libéma parken uit te lichten. Op woensdag zal

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Yelloh! Village L Océan Breton

Yelloh! Village L Océan Breton Yelloh! Village L Océan Breton Camping Zuid Bretagne - Plobannalec Lesconil Voor een familie vakantie, aan het strand Alain, 32 jaar Natuurliefhebber, op vakantie met zijn vrouw en hun 2 kinderen Een uitzonderlijk

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Mirador de Los Flamingos. Exclusief bij. Azur Assistance

Mirador de Los Flamingos. Exclusief bij. Azur Assistance Mirador de Los Flamingos Exclusief bij Azur Assistance Veilig kopen in Spanje Azur Assistance adviseert als aankopend makelaar al bijna 20 jaar Nederlandse klanten bij het effectief zoeken en veilig kopen

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

Hacienda Guaro Viejo Spanje Andalusië Guaro

Hacienda Guaro Viejo Spanje Andalusië Guaro Hacienda Guaro Viejo Spanje Andalusië Guaro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Guaro Viejo - (Spanje Andalusië Guaro) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE barcelona algemene informatie barcelona Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder twijfel de meest cosmopoliete en moderne stad van Spanje. De stad heeft anderhalf

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Verslag Ivo & Wilma Lauteslager Januari Februari 2011

Verslag Ivo & Wilma Lauteslager Januari Februari 2011 Verslag Ivo & Wilma Lauteslager Januari Februari 2011 Eindelijk waren we zelf aan de beurt om naar huis te gaan. Vanwege privé omstandigheden lukte het niet in het afgelopen najaar naar Mhofu te gaan,

Nadere informatie